|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV
Cytat:
![]() Hej, pewnie! Życzę dużo motywacji ![]() Cytat:
Niedziela mi mija całkiem pracowicie. Co prawda cierpię co miesięczne kobiece bóle, ale powoli robię rzeczy na które nie mogłam się zabrać od dłuższego czasu i o których cały czas myślałam. zrobione: - układanie notatek - umycie zlewu - aktualizacja bloga - kosmetyki - aktualizacja - wymianki - wypisać adresy - obiad Idę wstawić pranie i uprać gąbeczkę do pudru. |
||
|
|
|
#1442 |
|
Zadomowienie
|
Można dołączyć? Mam dosyć mijających dni, które uciekają mi "nie wiadomo" na czym. Mam naprawdę sporo celów, które chciałabym stopniowo realizować, no ale... Nie zawsze mi to wychodzi. Zawsze przecież jest jutro, pojutrze... Zresztą, myślę, że rozumiecie.
|
|
#1443 |
|
Copyraptor
|
Haha
cześć.Jestem ilustratorką - robię grafiki do gier na androida na umowę i różne inne zlecenia dodatkowe jakie łapnę
|
|
|
|
#1444 |
|
Raczkowanie
|
hej kobietki ! Byłam na kilka dni w Polsce i jak się domyślacie średnio wychodziłoby mi pisanie tutaj, o organizacji już w ogóle nie mówiąc
Załatwiłam za to masę spraw i miałam ubaw z przyjaciółką.a dzisiaj wracam do gry ![]() Na dzisiaj: - suplementy ! - zdrowe, wegetariańskie papu - 2 wykłady - artykuły na esej z biomedyki - prezentacja chłopaczka ze studiów - akcja RUSZTYŁEKAGATA, dzień 1 (obstawiam Skalpel Chodakowskiej) - przynajmniej pół raporciku z chemii - kupić buraczki i zrobić z nich chipsy miłego dnia kochane !
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Cholerko zdolna bestia z ciebie Aishinette witaj ![]() Beatagr3 Patri dobrze pisze: małymi kroczkami i do przodu ![]() Loczku też miałam dziś zacząć skalpel, ale gdzieś tak jakoś coś nie ten tegos i chyba jednak to nie będzie dzisiaj ![]() Patri mam nadzieję, że dziś już czujesz się lepiej. Trzymam kciuki za dzisiaj Kocurko jak przeczytasz napisz więcej o swoich wrażeniach. Artykuł zapowiadał się fajnie, niestety też nie mam subskrypcji. Dzisiaj idę na pierwsze zajęcia z norweskiego i mam stresa czy dam radę. Zapisałam się na A2, uczyłam się z innej książki. Ten kurs jest kontynuacją, bo książka zawiera A1 i A2. Powtarzam gramatykę. No boję się kurczę. Dodatkowo dotarło do mnie, że mamy sporo spraw urzędowych do pozałatwiania, czyli żaby, vel króliczki, na horyzoncie. Trzeba to jakoś uporządkować i zabrać się za to. |
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Elle- wrzuciałam w siebie jakieś sertraliny z innych leków, bo wahniecie nastroju miałam potężne. Dziś jeszcze przeciwbólowy i uspokajacz.
Wróciłam z rozmowy w firmie właśnie, przyjęli mnie do pracy. Na razie na umowę zlecenie, może tak już zostanie, kto to wie, to tez teraz nie jest dla mnie ważne. Umowę podpisuję od 4 listopada. Dziękuję Wam za kciuki i wszelkie wsparcie, może też za cierpliwość do moich wynurzeń i braku odzewu na Wasze sprawy. Czy się cieszę? Niczym stoik... Trochę otwiera się przede mną otchłań mojej niekompetencji, ale tez mam to jakoś gdzieś... będę się uczyć. Ważne jest dla mnie to, że ja chce się uczyć. Docelowo zmierzam w tej firmie ku pozycji niezależnego projektanta. Niezłe wyzwanie, ale chętnie się go podejmę. Dzięki Dziewczyny, że jesteście!
FILIŻANKA Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
![]() Gratuluję z całego serca Patri
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Patri!!!! ale genialna wiadomość!!! Gratuluję z całego serca "oklaski: |
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Patri!! gratulacje! Strasznie sie ciesze
Jestes wspaniala, mam nadzieje, ze szybko opanujesz nowe wyzwanie i bedziesz czerpac z niego radosc
|
|
|
|
#1450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje!!
|
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
Patri!!!!!
Kobieto, jesteś wielka. Tyle mam do powiedzenia. Normalnie aż się wzruszyłam. |
|
|
|
#1452 |
|
Lux Mundi
|
Patri
![]() Jestem z Ciebie dumna ![]()
|
|
#1453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
FILIŻANKA Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|||
|
|
|
#1454 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() To fakt, że czasami ciężko mi się zorganizować i robię później coś na ostatnią chwilę albo siedzę po nocy...ale no, po to tu jestem, żeby nad tym pracować ![]() Patri, gratulacje! |
|
|
|
|
#1455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
HAHAHA H AHAH H
HAHAHAHA HAHAHH HA HAHAHHA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA AAARGH. No. Sie okazalo sie, ze program, ten wspaialy, wybawca swiata, komputery szmery rowery....ten wlasnie, wspanialy i jedyny, ZLE LICZY TO NA CZYM OPARLAM SWOJ DOKTORAT. HURA, teraz mi trzeba bylo informacji, ze 2 lata pracy tak naprawde moge wyje.bac w ten huragan grasujacy nad UK. Juz mam tylko nerwowy tik smiechu na twarzy...jak on tutaj http://www.youtube.com/watch?v=etKCHLgW_o0 Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2013-10-28 o 17:34 |
|
|
|
#1457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
Patri, to wspaniała wiadomość, chociaż nie powiem, żebym była zaskoczona.
Ale w niczym nie zmniejsza to radości! Wielka Twoja praca, a potem natychmiastowy odzew, że chcą Ciebie i potrzebują kogoś właśnie takiego. Idealnie.
|
#1459 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Patri, jeszcze raz gratulacje
![]() ![]() Cytat:
Przytulam Nie denerwuj się...niestety, tak to jest z nauką - często coś szlag trafia
|
|
#1461 |
|
Zadomowienie
|
Patri, i od emnie też gratki.
![]() A ja powoli wdrażam się w myślenie "dziś jest dziś i rusz wreszcie to dup..." i w związku z powyższym posprzątałam w szafie, nie postawiłam naczyńw zlewie w ramach akcji "jak poleży w wodzie to łatwiej się umyje", tylko wzięłam się za to od razu poćwiczyłam 50min z Mel B, nawet miałam potem ochotę na Callenetics, a potem na Skalpel, ale skończyło się na rozgrzewce jednego i drugiego wzięłam się znów za włoski i angielski
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
tak, wiem :p Kupilam sobie chrupki kukurydziane o skamu krewetek. Okazaly sie byc o smaku oleju, wktorym kiedys takowe chyba umieraly. Niemniej spelnily swoja funkcje, odpedzily mnie na chwile od myslenia o tym co sie stalo. W drodze do domu obejrzalam sobie Parisian Chic uswiadamiajac sobie, ze za 20£ dostane mniej wiecej tyle co wkeil tu kiedys tygrys.
Tak uzbrojona w niemyslenie wrocilam do domu i teraz planuje. Jutro wroce do pracy, przejrze wyniki z grudnia zeszlego roku, zobaczymy co z tego wyjdzie. lepiej teraz niz w czerwcu, nie? |
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie nie czekaj do czerwca!
|
#1465 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawo Patri a nie mówiłam Miałaś dobrą intuicje z tym kursem, bo widać bardzo Cie to otworzyłoJak już drugi etap śmignełaś, to wiedziałam, że Cie chcą ![]() U mnie ostatnio równia pochyła... Ciężko przechodzę jesień.... szczerze mówiąc mam nadzieje, że konferencja będzie wymagała ode mnie aktywności, bo wariuje od różnych bezsensownych myśli.. zwłaszcza jak teraz tempo w pracy zwolniło... Słyszalam, że są jakieś sluchawki słoneczne chyba by mi sie coś takiego przydało... ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- tak się dzisiaj czuje. ale ani jedzenie ani alkohol na taki nastrój nie pomaga :p Cytat:
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry tekst Change...
Słuchawki słoneczne? Słyszałam o takich lampkach specjalnych, żeby sobie poświecić na twarz i zapobiegać depresji zimowej...ale słuchawki? ![]() Mnie taka jesień jak teraz służy - jest ciepło tak w sam raz, jest ogólnie słońce (tylko mało go zdążę zobaczyć w ciągu dnia niestety...), jedyne co mnie naprawdę denerwuje to ta zmiana czasu. Na kiego grzyba to jest potrzebne?! Wychodzę z domu przed 6 rano...wow, teraz jest to godzina o której się zaczyna przejaśniać. No i co z tego? Ile sobie pooglądam tego słońca po drodze? A jak wrócę to zabrali mi godzinę słonecznego czasu ![]() Krótkie dni - to naprawdę mnie dobija...
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2013-10-28 o 20:29 |
|
|
|
#1467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za powodzenie. Jestem dobrej myśli co do całej tej sytuacji z wynikami. Tak jakoś. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
Zobaczymy co się w tego wszystkiego wykluje. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Może pogadamy na FB pewnego dnia?
|||
|
|
|
#1468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1469 |
|
Raczkowanie
|
Nebulko - dasz radę, naprawdę dobrze, że teraz a nie w czerwcu
Jestem po pierwszych zajęciach, jest dobrze ![]() Dziś zadziałałam na zasadzie: pierwsza myśl najlepsza, nie rozkminiamy, i po powrocie ze sklepu rzuciłam siatę na podłogę i poszłam na spacer - 1,5h, wokół jeziorka. Bo tak właśnie pomyślałam wracając ze sklepu: mam ochotę iść na spacer, jest ciepło, nie pada. Wiedziałam, że jak zacznę szukać za i przeciw daleko nie pójdę ![]() Tu gdzie jestem przed zmianą czasu o 8 rano było jeszcze ciemno. |
|
|
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie mogła tak rano biegać, kurcze...nie wiem, jakoś wydaje mi się to ponad moje siły Cytat:
Wszystko nadążasz? Dużo tam ludzi w grupie? ![]() To widzę dzisiaj miałaś takie spontaniczne myślenie jak ja z tą dawką ruchu W gruncie rzeczy, to chyba dobrze na mnie działa takie działanie "zanim się rozsiądę". Bo jak się ułożę wygodnie na kanapie, żeby na chwilę odpocząć, to absolutnie nic mnie z niej nie ruszy przez długi, długi czas ![]() Masakra z ciemnicą o 8 rano...tutaj zaraz też będzie taka noc polarna. Już się trzęsę na samą myśl Na razie pociesza mnie to, że pracuję na dwie zmiany, więc w przyszłym tygodniu zobaczę trochę słońca w dzień
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Przytulam
Nie denerwuj się...niestety, tak to jest z nauką - często coś szlag trafia