|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i za kompa ![]() Cytat:
![]() pewnie co druga z nas zapierniczala w chodziku (jak nie kazda ![]() Cytat:
![]() ![]() spiaco ![]() zjedlismy na drugi dzien ![]() Cytat:
![]() ot co ![]() ![]() ![]() no piesek znaczyl teren -tu siku tam siku .... masakra .wolalabym aby sie zlal raz a porzadnie ....
![]() |
#3842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to wytłumaczenie słysze zawsze przy okazji chodzika ![]()
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nestelle straszne to co piszesz, po prostu straszne ![]() ja bym sie ze wstydu zapadla pod ziemie, gdyby moj pies taki numer wywinal.. a z obiadem, brak podstawowej kultury, brak slow po prostu, brak slow... ![]() nie nadrobie dzisiaj, myslami jestem caly czas z lipcowym Adasiem ![]() ![]()
#3844 |
Kniaginia
|
Moderna, a co z Adasiem, bo ja nie śledzę tego wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | ||
Zakorzenienie
|
rajuuu, jak ja Ci zazdroszczę... mój już ledwo zipie....
Cytat:
tak czy owak szacun dla syna!! Cytat:
![]() no wiesz.... jak mogłas się nie ucieszyć ![]() ja wręcz nienwidzę! zawsze nie znosiłam, a teraz... mam nadzieję, że syn wkrótce złapie nowy rytm... Nestelle uśmiałam się z teścia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hm... a jakbyś tak wspomiała że czegoś nie będziesz używać to by ci kupiła coś co tak naprawdę byś chciała ![]() znowu coś wynikło dodatkowego? ![]()
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
no nie jest dobrze, po operacji serduszka wdalo sie zakazenie bakteryjne, jest na antybiotykach, zwlaczaja infekcje, problemy z podawaniem lekow, musza operacyjnie cos zakladac, ale maly traci juz na wadze i ma kiepskie wyniki
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1845 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2041 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2076 ehhh nie moge sie uwolnic od tych mysli o cierpieniu dziecka i rodzicow ![]()
#3848 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ba ![]() (tesciowa ma jednak duzo mniej ,duzo) ha ! nadrobilam ![]() no to teraz ..... cisze sie ze mnie zrozumialyscie z tym psem .... myslalam ze moze ja nie teges bo sama nie wiem .... moj brat jest mlodszy o 2 lata ,fajny facet ale zawsze wszystko w pompie (niby ja tez ale az tak to nie ).dzieciok. piesek znaczyl teren ,wszedzie ... ja tam nie jestem taka cichutka -mowie wprost .ale on nic . no i moja mama tez w sumie nie ... ![]() imieniny tescia - o dziwo bylo ok . tesciowa specjalnie dla mnie zamowila sushi .tesc przyjal prezenty -jednak nie zagladal do srodka . wyczailam tesciowa -ktorej wszyscy gratulowali nie palenia fajek od kilku mies . - na tym ze jej corka(slawna szwagierka) "dyskretnie" zapytala czy chce macha ... ![]() dzisiaj- bylismy dzis na wystawie psow. niektore babki wozily swoje psiaki w wypasionych spacerowkach ![]() ![]() ![]() urodziny kuby dla dzieci - prawdziwe urodziny!!! ,dzieciaki sie swietnie bawily - radsosc i smiech non -stop . a Roszek bawil sie w basenie z pileczkami -lezal tam z tata ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- ze tesc mnie pozarl z kielbasa? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- co do zmiany czasu - roszek rano nie odczul ale teraz wieczorem poszedl spac wczesniej .
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie- ale: że tak smakował tą kielbachę, ze przestałaś byc wege że film Ci się spodobał i zostałaś na maraton filmowy ![]() Super,ze Kubus sie dobrze z dzieciakami bawil
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
znów mnie pozamiatało... pamiętam ją z Aniołkowych Mam. to bardzo nie sprawiedliwe
![]() ![]()
![]() |
#3851 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Ja jej nie znam,ale bardzo współczuję.leże z moim dzieckiem przy piersi i łzy mi cienką ze smutku,żalu rozpaczy ... brak mi słów.
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
za każdym razem jak czytam Jej posty to się zbuczę....Oby wszystko się dobrze skończyło. Co ja pierdzielę, musi byc dobrze!!
#3853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my też nie jemy dań bez żadnych przypraw/dodatków. ja akurat daję mało soli i przypraw i ciężko było mi odzwyczaić tż, u którego zawsze wszystko było przesolone (do tej pory ciężko mi jeść niektóre dania u teściowej) i nie chcę dawać dziecku soli, przynajmniej nie teraz, kiedy je co innego niż my, dlatego zmartwiłyście mnie informacją o słoiczkach po 7 miesiącu. ja też.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |||
Wtajemniczenie
|
No bez
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No dobra, wszystko wystawione na Allegro (Nestelle - to nie jest nawet jakieś skomplikowane, ale cholernie dużo babrania się - szczególnie, jak się wystawia kilkadziesiąt rzeczy, jak ja - wystawiałam od piątku ![]() Oprócz tego wieeelka paka ciuszków za 150zł kupiona (każde ubranko osobno licytowałam, przez tydzień ![]() Więc można iść spać, dobranoc ![]()
![]() |
#3855 | ||||
Zadomowienie
|
Hej
nie śpię od 3:57, tak sama z siebie, bo chłopy śpią ![]() Cytat:
![]() marchew, pietruszkę i selera też razem zmiksowałaś? Cytat:
![]() różne upodobania mają ludzie ![]() haha impreza życia by była ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chciałam Wam jeszcze napisać jak mi się ostatnio przykro zrobiło ale słyszę, że mały zaczyna stękać więc innym razem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
u mnie zmiana + myśli krążące wokół małego Adasia.... heh...
![]() |
#3857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dlaczego takie maleństwa tak cierpią! Straszne to ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Kniaginia
|
Witam
![]() I nic nie napiszę, bo te posty Cynamonowej przeczytałam. Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2013-10-28 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do ilości stron to na weekendzie nawet niezle naprodukowałyście, mam 4 str do nadrobienia ![]() a prezent dla teścia wymiata ![]() tak tak, poczekalnia ![]() od kwietnia chce się przenieść, w grudniu idę do gina, niech sprawdzi co i jak po cesarce. jak da zielone światło to kolo lutego młodego odstawiam od cyca i działamy ![]() Roman ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A tatuaż wymiata, pomysłowość ludzka nie zna granic ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() łał, piękne ![]() ale to ręcznie się szyje? Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
czesc
czyli nie tylko ja kiepsko spalam myslac o Cynamonowej i Adasiu ....... oby te nasze mysli sie skumulowały w dobrą energię i dały im siłę ![]() ![]() ![]()
#3861 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() super że masz nowego kompa ![]() ![]() Cytat:
![]() Łóżeczko już an dolnym poziomie bo Tomek nogę zakładał na górną krawędź ![]() Cytat:
![]() Co do chodzika to jakaś porażka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obiad współczuję, napracowałaś się i nie doceniali, ale dobrze dziewczyny mówią. do zamrażalnika ![]() Fajnie że reszta dnia udana ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak na serio foch z ich strony to jakieś przegięcie ... Cytat:
A nie wiesz może jak do tego doszło? Bo w ostatnim poście cynamonowa piszę że życzy komuś kto ich zaraził tego co oni przechodzą?
![]() |
#3862 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
a lipcowe mamy super ja wspieraja, ten plakat ze zdjeciami malych i duzych kciukow byl mega-wzruszajacy, teraz tez zmieniaja avatarki na kciukowe ![]() I malenki Cynamonek <3 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2161 jestesmy z Toba kruszynko ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Ale w szpitalu latwo o zakazenie niestety, zwlaszcza po ciezkiej operacji, kiedy organizm jest mocno oslabiony ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() chrupki chyba wszystkie ze sola, no chyba ze sa jakies dla dzieci? Ja kupuje krazki ryzowe z Hippa - bez zadnych dodatkow, sa fajne ![]() ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-28 o 08:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hipp ma chyba takie chrupki
![]() |
#3864 |
Zadomowienie
|
dziewczyny czemu Byou usunęła zdjęcia z klubu i konto na fb?
coś się stało?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BYou na pewno wroci do nas za tydzien (maz wrocil do domu ![]() ![]() bo jak nie, to pojda baciki ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- JolanT jak Ewa sie ma? juz lepiej? ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() a blog ma funkcje, ze widza go osoby z listy znajomych - ale tam nic nie ma ciekawego, kilka wieszakow powstawianych - z czasow jak jeszcze bylam maniaczka zakupowa ![]() Jak chcecie poogladac, to moge na jakis czas odwiesic zabezpieczenia ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-28 o 08:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, może w któryś dzień was nadrobie
![]() ogólnie nie mam ostatnio nastroju się udzielać, całymi dniami tylko siedze i sie zamartwiam ![]() zaczne jak zawsze MY DALEJ CHORZY ![]() oprócz tego dalej nie gaworzy, nic a nic więc ja już włosy z głowy wyrywam ![]() na dodatek tablet mi się spalił więc nawet nie mam jak podczytywać ani zająć myśli książką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co mowi lekarz? ![]()
![]() |
#3870 |
Zadomowienie
|
Moderna- dziękujemy, z Ewunią już wszystko w porządku!
Ma apetyt, jest aktywna, nie widzę niczego niepokojącego. Jedyne co mnie ciągle martwi to to, że nie chce pić nic poza mlekiem. Ani soczku, ani wody, ani herbatek.. a może potrzebuję więcej czasu na przyswojenie.. a to takie ważne! No nic.. dziennie robię podejścia może w końcu się przekona ![]() Dragusia- pomysł na tatuaż.. jakby to powiedzieć.. dość dziwny ![]() szkoda powierzchni ![]() Oldzinx co za dziady! jak można nie wykonać badania.. przecież to tylko kał do oddania ;/ nam pobrali od razu, czekaliśmy 2 dni.. poza tym jak można nie postawić diagnozy tylko powiedzieć, że samo musi przejść ![]() jest w tym trochę prawdy bo nie podawali nam żadnych antybiotyków tylko samą kroplówkę więc oprócz tego nic więcej chyba zrobić nie można ale przecież trzeba wyjaśnić rodzicom i rozpoznać chorobę ;/ nawet w urzędzie odnotowali, że Ewa była zarażona.. szkoda słów.. najważniejsze, że maluch wraca do zdrowia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.