|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II
Mam drożdżową Agafię i to chyba najlepsza maska jaką miałam, a używałam z planeta organica marokańskiej, kallosa latte, sleeka i babcia Agafia najlepiej wypada
|
#1442 |
|
Przyczajenie
|
Czy drożdże nie przyczyniają sie aby do łupieżu? Mam z tym poważny problem.
. Edytowane przez TommyB Czas edycji: 2013-10-27 o 17:14 |
|
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje
|
#1444 |
|
Rozeznanie
|
hejka
pięknej pogody ciąg dalszy ![]() w następnym tyg w Lidlu ma być jakiś olejek do masażu z oliwą z oliwek Cien, ciekawa jestem jaki będzie miał skład i czy będzie się nadawał do włosów u mnie dziś: olej z pestek moreli+mrs.potters mycie GP argan i granat Isana niebieska + latte |
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Od dzis wrcam do kuracji drozdzowej. Licze na szybki porost wlosow
Dzis pierwszy kubek juz za mna. A teraz ide nalozyc olej kokosowy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mi się nic nie chce... tak się napchałam wszystkim, że zaraz pęknę
A tu jeszcze tyle nauki czeka. Co polecacie rzucić jutro - Biovax do suchych i zniszczonych czy Kallos mleczny bleh?
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;43452145]U mnie dzisiaj 55
I liczę na to samo co Ty. Trzymam kciuki [/QUOTE]Widzisz jakisr efekt? Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
#1449 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;43452606]Po miesiącu drożdżowej kuracji urosły o 3 cm
[/QUOTE]Ooo a wysyp?ja juz 3 razy podchodzilam i dopadal mniestraszny wysyp teraz na zime mam zamiar przeczekac latem sie nie pudruje wiec wszystko bylo na widoku. A teraz szaliki i jakis podkladzik ibedzie w miare ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1451 |
|
Uzależnienie
|
![]() http://kwejk.pl/obrazek/1938822/fryzjer.html ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- I pytanko do pijaczek drożdży, po wypiciu kompletnie nic już ich nie czujecie? Bo ja kiedyś zażywałam tabletki z drożdżami i strasznie mnie potem nimi odbijałao i czułam je cały dzień ;/
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1453 |
|
Z deszczem w butach
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie to ze keratynowo wyprostowalam wlosy to bym bardziej cudowala bo mam naprawde spore zapasy ale boje sie ze mi sie szybko zmyje a i tak chyba zawalila troche efekt moja prostownica
Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
#1455 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
Mi się czasem odbijało, ale w ciągu miesiąca używania, ze dwa razy, nie więcej. I mnie nie wysypało, ale ja nigdy nie miałam większych problemow z cerą
|
#1457 |
|
Raczkowanie
|
Do dziewczyn, które rok lub dłużej używają jedwabiu CHI.
Zawsze zamawiam 6 buteleczek co 5-6 miesięcy, czyli ostatnio zamawiałam pół roku temu i w zeszłym tygodniu. Jedwab niczym się nie różni - zapachem, działaniem itd tylko zmienił się kolor - wcześniej miał taki oleisty żółty a teraz przezroczysty. Słyszałyście o tym, żeby zmieniali składy czy coś?
|
#1458 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mam takie pyanie bo chcialabym zaczac olejowac wlosy jesli oczywsicie sie wyrobie
chce zaczac od olejku kokosowego tylko na jednym z blogow wyczytalam ze po olejku nie wolno uzywac szamponow z silikonami bo to niszczy caly efekt.. a ja mam takie wlosy ze lubia ziolowe odzywki ale ziolowych szamponow juz nie jak nie uzyje szamponu z silikonami to beda tluste![]() czy faktycznie jak bede zmywac olejki szamponem z silikonami to nie bedzie zadnych efektow? i czy en olejek bedzie dobry? bo gdzies czytalam ze musi byc nierafinowany a tu nic nie pisze.. ![]() http://allegro.pl/olej-kokosowy-500m...643406639.html Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2013-10-28 o 00:48 |
|
|
|
#1459 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie kupię (i za ile) najtaniej Garnier Color Naturals?
|
|
|
|
#1460 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
#1461 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1462 | |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
Mam dzień wycięty z życia. W sobote poszliśmy na imprezkę, i wczoraj byłam nieprzytomna po nieprzespanej nocy, przeleżałam przed telewizorem ![]() Cytat:
tak jest przez Was chwalona że chyba też się skuszę ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;43452606]Po miesiącu drożdżowej kuracji urosły o 3 cm [/QUOTE]potwierdzam u mnie przyrost po miesiącu picie drożdży 2,5 cm Wczoraj mierzyłam odrost, u fryzjera byłam 2 września, a na dzień wczorajszy odrost ma 4 cm super że włoski ruszyły z miejsca
|
|
#1463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatni raz zafarbowałam włosy w sierpniu. Kusi mnie bardzo, żeby coś zmienić, ale boję się, że znowu zaczną mi wypadać. Zastanawiam się nad bezbarwną Cassią-ale boję się, że moga mi wyjść zielone włosy
|
|
|
|
|
#1464 |
|
BAN stały
|
Ja brałam tabletki z drożdzami i nie czułam się po nich najlepiej. Normalnie cały dzień je czułam. Muszę spróbować czegoś innego.
|
|
|
|
#1465 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Pędzicie z postami, ale ciągle Was podglądałam. U mnie z włosami w końcu widać poprawę Stały się takie lejące się i takie mięciutkie. Jestem prze szczęśliwa hih A taka poprawa daje kopa do większego dbania. Dodatkowo otworzyli w moim mieście sklep firmowy Ziaji i sklep z jakimiś naturalnymi kosmetykami w tym rosyjskimi muszę wybrać się na zakupy. A co do planów włosowych: krótkoterminowe: odżywka miodowa długoterminowe: pod koniec tyg farbowanie Khadi (tym razem ciemny brąz). U Was też taka śliczna pogoda? Taka jesień to ja lubię
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale Agafia na allegro kosztowała chyba 11zł + przesyłka, więc nie jest aż tak źle.
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mogę dołączyć?
Zamarzyły mi się piękne, długie włosy w ubiegłą niedziele widziałam piękne włosy u jednej dziewczyny i stwierdziłam, że też mogę takie mieć ![]() Zaczęłam od picia drożdży- dzisiaj 4 kubek. Myślałam o wcierce Jantar, ale wiadomo jak z jej dostępnością... Uzupełniłam też zapas kosmetyków włosowych (duuużo przybyło w ostatnim czasie lub do mnie jedzie jeszcze): Olejki: -arganowy -łopianowy z Green Pharmacy Maski: -alterra granat -ziaja do włosów farbowanych -drożdzowa Babuszki Agafii Odżywki: -morelowa Balea -Aleppo -Babuszka Agafii balsam na kwiatowym propolisie Szampony: Tu jest gorzej, ale chce skończyć to co mam.. -Gliss Kur czerwony do włosów farbowanych -Schauma lekkość i pielęgnacja -Alterra papaya&bambus Włosy wczoraj podcięte, aktualnie są do ramion Farbowane castingiem jakoś 2 tyg temu.
|
|
|
|
#1468 |
|
Raczkowanie
|
Luizia Witamy
![]() Dziewczyny i szybkie pytanko, znalazłam przed chwilą na blogu notkę o odżywce STIMULIN (pierwszy raz się z nią spotykam) wiecie coś na jej temat? Podobno stymuluje porost hmm.....
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Może jednak zaryzykuj. Ja do fryzjera chodzę raz na pół roku bo końcówki mam nieco jaśniejsze więc tak odrostu nie widać. Ale teraz mam zamiar chodzić tylko na podcięcie,bo po ostatniej wizycie moje włosy już nie tak fajnie reagują na fryzjerskie farby :|
|
|
|
|
#1470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

dla długości

I liczę na to samo co Ty. Trzymam kciuki