Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejny wątek będzie nosił nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. XII 0 0%
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! 1 2,04%
JEDNE TULĄ JUŻ MALUSZKI, DRUGIE JESZCZE MAJĄ BRZUSZKI 19 38,78%
1,2,3 do rozpakowanych dołącz TY! 0 0%
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! 7 14,29%
RĘCE SKŁADAM, MODŁY WZNOSZĘ - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK 22 44,90%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-27, 22:04   #1531
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Czy Wy też czujecie się tak BEZNADZIEJNIE na samej końcówce?? Mi się już odechciewa żyć, tak mnie wszystko boli, drażni, swędzi
Ciężko jest mi cokolwiek zrobić, a leżeć też źle Po prostu wymiękam już..
Skurcze mam, co jakiś czas, takie średnio bolesne.. ale nic się od kilku dni nie zmienia, więc wątpię, żeby coś ruszało. Brzuch mi opada z dnia na dzień bardziej - dziś czułam jak Leo mi gmera łapkami na wysokości kości łonowej może coś wygmera w końcu
U mnie najgorzej jest wieczorem i nad ranem, wtedy zawsze wymiękam i chce mi się wyć Mała strasznie się wierci, wypycha. Nie wiem czy jest tak silna, czy to ja cienias ale te kuksańce mnie mocno bolą Poza tym brzuch mi się stawia, ciężko mi się chodzi bo chwilami jest twardy jak kamień. No ale już niedługo

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość

My wczoraj też pizzę mięliśmy, ale zjadłam sama całą małą pysznaaaa
Pewnie i ja zjadłabym całą, bo tych 4 kawałków zbytnio nie poczułam

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Ale mi zrobiłaś chęć na pizzę! Koniecznie muszę się wybrać z mężem. To będzie Twoje pierwsze KTG?
Pierwsze Nie wiem czemu wcześniej nie kazała robić Jak mnie jutro zbada tak jak ostatnio to chyba zejdę

Tort mistrzowski, kopara opada

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Wreszcie wyglądam jak człowiek mama przypilnowala mi Liwkę, mąż dalej w pracy, a ja zrobilam pazury u rąk i nóżek, umyłam i wyprostowałam włosy, wieczorem założę henne na brwi i rzęsy, i jak zdążę to sie wydepiluje

Żyć nie umierać

I brat wkońcu kupił mi 4-pak piwa za przegrany zakład. Zaklad o pleć dziecka :brzyda l:
Też urządziłam sobie dzisiaj małe spa, ogoliłam się ale ile się przy tym nagimnastykowałam paznokcie też zrobione.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 22:18   #1532
babku
Zadomowienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Babku Chciałabym spróbować chustować,tylko nie mam chusty
Dosyć drogie są,z 200 zł na pewno ?

I nie wiem jak mi to wyjdzie.Ale dla mnie to ciekawa sprawa

Taszanta,Coral dziewczyny.Trzymajcie się mocno.Wasze skarby będą jutro na świecie
Z tymi ruchami naszych maluchów, to naprawdę przerąbana sprawa. Ja też już parę razy prawie buty zakładałam, żeby na IP jechać. No nic niebawem, skończy się ta faza stresu, a zaczną się inne

Ja już nie mogę doczekać się 38 tygodnia, bo wtedy też planuję intensywne przytulanki. Na razie jakoś się boje, że wywołam poród, ale za tydzień zamierzam korzystać ile wlezie. Nie wiem co prawda jeszcze jak zapatruje się na to mój osobisty

A z chustami i ich cenami, to jeszcze muszę to wszystko obczaić dokładnie, bo na allegro są np. po 80 zł, ale może to być badziew, choć w opisie to samo, co na stronach, gdzie chusty są po 200 zł, a nawet więcej. Muszę znaleźć chwilę i się w to wczytać.
Aa i te kobietki na warsztatach powiedziały, że jak będę miała problem, to żeby im wysłać linka do chusty, którą chce kupić i one mi odpiszą czy jest ok. Spoko te babki

Cora jeszcze raz na jutro.

Uciekam już spać. Dobranoc ciężarówki i mamuśki

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Rewelacja Kurcze mogłabym w spadku od kogoś dostać chustę i taką bluzę I jeszcze dla męża też

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Jak mi maz przesle fotki tuz po porodzie to wam na chwilke wkleje
Jaki przystojniak Śliczny.

Teraz już naprawdę idę spać
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 22:28   #1533
xxxMikixxx
Zakorzenienie

De śliczny synek Gratulacje

Stary 2013-10-27, 22:29   #1534
nemosek
Zakorzenienie

De Ale fajnie że wkleiłaś zdjęcie Christianka
Jaki blondasek kochany

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 22:30   #1535
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Czas na herbatkę z liści malin. Ktoś pije razem ze mną?

Stary 2013-10-27, 22:46   #1536
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Z tymi ruchami naszych maluchów, to naprawdę przerąbana sprawa. Ja też już parę razy prawie buty zakładałam, żeby na IP jechać. No nic niebawem, skończy się ta faza stresu, a zaczną się inne

Ja już nie mogę doczekać się 38 tygodnia, bo wtedy też planuję intensywne przytulanki. Na razie jakoś się boje, że wywołam poród, ale za tydzień zamierzam korzystać ile wlezie. Nie wiem co prawda jeszcze jak zapatruje się na to mój osobisty

A z chustami i ich cenami, to jeszcze muszę to wszystko obczaić dokładnie, bo na allegro są np. po 80 zł, ale może to być badziew, choć w opisie to samo, co na stronach, gdzie chusty są po 200 zł, a nawet więcej. Muszę znaleźć chwilę i się w to wczytać.
Aa i te kobietki na warsztatach powiedziały, że jak będę miała problem, to żeby im wysłać linka do chusty, którą chce kupić i one mi odpiszą czy jest ok. Spoko te babki

Cora jeszcze raz na jutro.

Uciekam już spać. Dobranoc ciężarówki i mamuśki

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Rewelacja Kurcze mogłabym w spadku od kogoś dostać chustę i taką bluzę I jeszcze dla męża też

Jaki przystojniak Śliczny.

Teraz już naprawdę idę spać
Ja też się boję że wywołam, a z drugiej strony przecież już mogę rodzić Grunt to wiedzieć czego się chce
Postanowiłam wytrzymać do środy,nie wiem jak będzie z moim dzieckiem czy posłucha
Tak mi będzie brzuszka brakować i w ogóle dziwnie jakoś...

To w takim razie będziesz mogła nam polecić jakąś dobra chustę

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Czas na herbatkę z liści malin. Ktoś pije razem ze mną?
Jak prześlesz expresem to wypiję dla towarzystwa

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Iskra,Anoula,Kyte za jutrzejsze wizyty

Dobranoc

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 22:49   #1537
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Jak prześlesz expresem to wypiję dla towarzystwa
Ślę priorytetem

Zbieram się powoli spać. Jutro koło 9 chciałabym być u gienka, bo pewnie jeszcze wyleżę się na tym KTG.

Stary 2013-10-27, 23:37   #1538
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde to jest genialne!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 23:45   #1539
rusalka12
Zadomowienie

De sliczny maluszek

Chusty nie uzywalam, ale jak Zuzia miala ponad trzy mies zaczelam uzywac nosidelko. mnie wszyscy straszyli, ze jak mala bede nosic na rekach to pozniej bede trzylatka nadal musiala nianczyc na rekach. Jakos tak sie nie stalo. Owszem, czasem chce do mamy, ale ktore dziecko nie lubi sie poprzytulac? Trraz moja myszka wie, ze nie moze na mnie wisiec, bo moze mnie bolec brzuszek.

Dzis kolejny kiepski dzien. Cukier rano byl znowu bardzo wysoki, 4 wyniki na 7 niedobre. Niedlugo przestane w ogole jesc tak sie tym martwie. Dobrze, ze juz przynajmniej uczucie glodu mi tak nie doskwiera jak na poczatku...
W sumie caly dzien dzis sie lenilismy. Obiad bardzo prosty i szybki i caly dzien ogladalismy w czworke (ja, tz, sister i Zuzia) bajki Disneya.
Jutro tz biegnie w maratonie wiec smaczńie chrapie od 22:00 a ja oczywiscie ńie moge spac. Norma.

Wczoraj zaczelam 37 tydzien. Moglaby Ola juz wyskakiwac. ..
Powodzeńia jutro dla rodzacych :-*
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 05:06   #1540
babku
Zadomowienie

Do d upy takie spanie. Nie usnęłam chyba nawet na sekundę. Było mi gorąco, niewygodnie, wszystko mnie bolało. Trzeba było wstać, bo to najmniejszego sensu nie miało
Chyba naprawdę zacznę wyganiać Filipa z brzucha, bo jak mam i tak już nie sypiać, to przynajmniej będę miała co robić
Stary 2013-10-28, 05:33   #1541
lineczka1989
Zakorzenienie

Dzien dobry!
Juz od godziny nie spie bo sie pielegniarki plataly

Nemosku, tez bylam zdziwiona kolorem no ale coz na nastepny raz bede madrzejsza co do wagi malrj i mojego brzucha ja tak myslalam ze w okolicach takiej wagi bedzie wazyla

Ehh czekam na ten obchod jak na jakies zbawienie

I jakas dziewczyna pojechala wlasnie z oddzialu na porodowke

Trzymam kciuki za rodzace dzisiaj!

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 05:59   #1542
babku
Zadomowienie

Taszanta i Coralady kciuki od rana mocno zaciśnięte.
Za Ciebie Lineczko tez żeby Cie nie trzymali tam bez sensu, albo żeby Nelka nagle się zdecydowała
No i już hurtowo niech będzie - kciuki za wizyty dzisiejsze
Stary 2013-10-28, 06:00   #1543
kyte
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki za mna okropna noc.Tak czesto do toalety jeszcze nie wstawałam i bolało mnie krocze jakby kto szpilki mi wbijał i dół brzucha.Leże sobie jeszcze w wyrku i jem kanapke może lepiej sie poczuje.

Stary 2013-10-28, 06:00   #1544
lineczka1989
Zakorzenienie

Babku, mysle ze sie nie zdecyduje chociaz lekkie skurcze odczuwalam :P

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-28, 06:05   #1545
89Beatka
Wtajemniczenie

DE pierwszy raz widzę blond noworodka

Nemosek to sie TZ zdziwił, teraz będziesz go męczyć

lineczka
czekasz na decyzje czy wychodzisz, i nie wiesz czy chcesz?

Dziś 28, termin mojego porodu a moje dziecię właśnie domaga się swojego mleka

Za dzisiejsze porody oby szybko i sprawnie

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki za mna okropna noc.Tak czesto do toalety jeszcze nie wstawałam i bolało mnie krocze jakby kto szpilki mi wbijał i dół brzucha.Leże sobie jeszcze w wyrku i jem kanapke może lepiej sie poczuje.

zmartwie cię, na razie lepiej nie będzie

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Babku, mysle ze sie nie zdecyduje chociaz lekkie skurcze odczuwalam :P

KTG jeszcze pewnie ci zrobią to zobaczysz jakie silne są a nuż akcja się rozwinie
Stary 2013-10-28, 06:15   #1546
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Witam, witam
Nocka taka sobie, w sumie calkiem niezla
Bylo wczoraj bunga bunga z full opcją, zeby wykurzyc Leoska z brzucha i nic
Dzisiaj trzeba bedzie sie bardziej postarac
Od godziny leze i patrze w sufit, chyba wstane i zrobie tz sniadanie do pracy ( az sama nie wierze, ze to pisze ) . On to ma spanie.. lezy i chrapie obok mnie

Czeka mnie dzis maraton po miescie, dermatologach, dentystach, pralniach, bankach .. musze pozalatwiac troche spraw przed godziną zero
Jeszcze mamuska prosila, zebym jej dzis kupila jakies kwiatki na cmentarz, odebrala brata ze szkoly i pojechala pomoc jej sprzatac grob babci

Moze po tak intensywnym dniu Leo sie zdecyduje na wyjscie?
Stary 2013-10-28, 06:15   #1547
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Juz od godziny nie spie bo sie pielegniarki plataly

Nemosku, tez bylam zdziwiona kolorem no ale coz na nastepny raz bede madrzejsza co do wagi malrj i mojego brzucha ja tak myslalam ze w okolicach takiej wagi bedzie wazyla

Ehh czekam na ten obchod jak na jakies zbawienie

I jakas dziewczyna pojechala wlasnie z oddzialu na porodowke

Trzymam kciuki za rodzace dzisiaj!

Ciekawe czy bedziesz słyszała jak rodzi

Stary 2013-10-28, 06:36   #1548
Trele_Morele
Zakorzenienie

A mnie obudził wiatr .
Chyba nie zartowali, mam wrazenie ze mi okna wcisnie do srodka. Nie ma opcji zebym nos dzis wychylila.

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-10-28, 06:48   #1549
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Ja się melduję nadal w dwupaku, dziewczyny jak bum cyk kucyk przegapię moment w którym wszystko się zacznie.
Zostało mi 4-7 dni i nadal cisza.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

A teraz idę lulu...czuję się znużona i jakaś taka połamana i zmęczona choć nie miałam jak się zmęczyć.
Spokojnie niczego nie przegapisz też mi sie tak wydawało, tego się nie da przegapić
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A mnie obudził wiatr .
Chyba nie zartowali, mam wrazenie ze mi okna wcisnie do srodka. Nie ma opcji zebym nos dzis wychylila.

No to siedźcie w domku i nie wystawiajcie główek na takie wiatrzysko

Babku w razie czego można Ci podesłać jakiegoś linka z chustą żeby te babeczki sprawdziły??
Taszanta i Coralady mocne żeby poszło szybko i sprawnie
Lineczka to może się coś rozkręci skoro jakieś delikatne skurcze czujesz

U nas nocka spokojna, chociaż wieczór zapowiadał się ciekawie, mała bolał brzuszek i tak wczoraj wieczorem płakała, dopiero po kąpieli się uspokoiła, aż mi jej było żal jak bidusia moja maleńka tak płakała.
Za chwile musze dzwonić do lekarza żeby zarejestrować małą, ciekawe co nam pani doktor powie na to jej przybieranie

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 06:49   #1550
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dzien dobry wogole
My sie karmimy ale mam nadzieje ze zaraz bedziemy jeszcze chwile spac.
Lineczka - albo na porodòwke albo do domu

TASZANTA, CORA

Kurde az sie boje spojrzec do ogrodu bo jestem pewna ze moje krzesla I parasol leza 5 ulic dalej .

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-10-28, 06:53   #1551
Kabriela
Zadomowienie

A ja nockę miałam nawet nawet, standardem są pobudki do ubikacji co dwie- trzy godziny. Spokojnie daję radę.
Dzień dobry wszystkim. Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze porody, za dzisiejsze ktg i za dzisiejsze decyzje w sprawie pozostawania w szpitalu lub też nie.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 06:57   #1552
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć Ja o dziwo spałam jak zabita, ani razu nie obudziłam się w nocy no ale co z tego jak i tak się nie wyspałam Ja to jestem strasznym śpiochem i najlepiej czuję się jak śpię tak do 10 Ciężko będzie przestawić się do innego trybu życia.

Buu mam ochotę na kawę, ale nie mam śmietanki ani mleka

Z OM zostało mi 9 dni do porodu Z USG mam na 9 listopada.

Stary 2013-10-28, 07:05   #1553
24Kasiula24
Raczkowanie

Czesc dziewczynki

Wracamy poszpitalnie Został jeden dzień do terminu a tu nic, cisza

Wszystkie dzieciaki prześliczne

Roznosi mnie energia po tym szpitalu, już druga pralka włączona

A i Marcelek w 39tyg 4 dn waży niecałe 3300

Edytowane przez 24Kasiula24
Czas edycji: 2013-10-28 o 07:08
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 07:11   #1554
niunia32
Zakorzenienie

Dzień dobry
ja jestem dzisiaj niewyspana. córa się obudziła o 1.30 i dobre 2 godz nie mogła zasnąć. rzucała się u nas w łóżku. u siebie spać nie chciała :/
i przed 7 już pobudka

młodsza się rozszalała w brzuchu jak tylko oczy otworzyłam

zbieram się za jakieś porządki

zaciśniete i czekamy na wieści o maluszkach

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 07:14   #1555
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Ciekawe czy bedziesz słyszała jak rodzi

Nie slychac nic

Dziewczyne przywiezli ze skurczami co 4 min i ja odeslali z porodowki na poloznicy oddzial :O a ona lezy i sie meczy..

Na Ktg najwiecej bylo na 23 skurcze a potem w przedziale 0-5...

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-28, 07:23   #1556
dizi
Zadomowienie

Hej!

Cora, Taszanta kciuki zaciśnięte

De Christian prześliczny, ma duże oczka i takie fajne spojrzenie

Ktosiula tort arcydzieło Tż na pewno był zachwycony

Za wszystkie dzisiejsze wizyty

Podczytywałam Was przez weekend, ale nie miałam siły pisać, do soboty wkurzających Tż-ów dołączył i mój nie będę się wdawać już w szczegóły, ale krwi mi napsuł i jeszcze dzisiaj z rana.
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 07:29   #1557
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Do d upy takie spanie. Nie usnęłam chyba nawet na sekundę. Było mi gorąco, niewygodnie, wszystko mnie bolało. Trzeba było wstać, bo to najmniejszego sensu nie miało
Chyba naprawdę zacznę wyganiać Filipa z brzucha, bo jak mam i tak już nie sypiać, to przynajmniej będę miała co robić
wspólczuje Ci tych nieprzespanych nocy
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A mnie obudził wiatr .

Ty mi nie gadaj bo tam od Wasp odobno idzie do nas choć co pogoda to inne info. ;p

Kocham mojego synusia tak ładnie spał, że aż sie nadziwić nie mogłam. Teraz od 5 śpi,ale już sie wybudza . Próbowałam dać mu w nocy cyca, ale nic, płacz i krzyk nie siłowałam się, dałam butelkę- ale mojego też nei wypił.. a z mm zjada już 120ml! ide dzis z nim na ważenie, bo musi przekroczyc tą swoją urodzeniową no i po te nowe skierowania, co sie pomylili.. pogoda nie dopisuje no ale cóż..
Poza tym, odkąd mam podwyższoną stronę łóżeczka to on sobie wędruje. Jak ide sprawdzić co u niego, czy sie nie odkrył to on już w innej pozycji, na środku łózeczka.. jak on to robi? a sprawdzałam, sam nie spada, podniesione jest odpowiednio.

łeb mnie od wczoraj napitala po tych gościach, że szok...

TASZANTA, CORA i wszystkie inne rodzące :P
Lineczka- za wyjście, albo poród
za wizyty
Stary 2013-10-28, 07:33   #1558
De28
Wtajemniczenie

Dzien dobry wyspane i niewyspane my juz po sniadanku i prysznicu. Ide zaraz na zakupy. Musze sie jeszcze tylko pocycac z malym.
Jak mi to dziecko bedzie tak super spalo to sie nie obraze. Obudzil sie o 1 i 4. Fakt,duzo czasu jeszcze stracilam na odciaganie i dopajanie go moim mlekiem, ale jak sie wzmocni i zacznie ladnie pic, to bedzie super. Sam sie tez uspokajal bo pierwsze nocki to inaczej wygladaly i duzo plakal.

Za to Daniel robi sie zazdrosny.Wczoraj szarpnal kolyska malego. No nic, musi sie przyzwyczaic.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 07:36   #1559
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Hej babeczki chciałam się pochwalić że wygrałam na bangli.pl zestaw canpol baby czyli wkładki poporodowe, majtki poporodowe i wkładki laktacyjne znaczy sie wygralam do testów sie cieszę jak gwizdek.
A jutro mam wizyte u gin na 7.30 jakiś wymaz mi pobrać. Musze wstać o nieludzkiej porze
Stary 2013-10-28, 07:37   #1560
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
wspólczuje Ci tych nieprzespanych nocy

Ty mi nie gadaj bo tam od Wasp odobno idzie do nas choć co pogoda to inne info. ;p

Kocham mojego synusia tak ładnie spał, że aż sie nadziwić nie mogłam. Teraz od 5 śpi,ale już sie wybudza . Próbowałam dać mu w nocy cyca, ale nic, płacz i krzyk nie siłowałam się, dałam butelkę- ale mojego też nei wypił.. a z mm zjada już 120ml! ide dzis z nim na ważenie, bo musi przekroczyc tą swoją urodzeniową no i po te nowe skierowania, co sie pomylili.. pogoda nie dopisuje no ale cóż..
Poza tym, odkąd mam podwyższoną stronę łóżeczka to on sobie wędruje. Jak ide sprawdzić co u niego, czy sie nie odkrył to on już w innej pozycji, na środku łózeczka.. jak on to robi? a sprawdzałam, sam nie spada, podniesione jest odpowiednio.

łeb mnie od wczoraj napitala po tych gościach, że szok...

TASZANTA, CORA i wszystkie inne rodzące :P
Lineczka- za wyjście, albo poród
za wizyty
Super że Kacperek ładnie spał To i Ty pewnie bardziej wypoczęta i energii więcej na dzień będziesz miała

Dodzwoniłam się do przychodni, zarejestrowałam małą na środę dopiero. Pani zapytała co się dzieje, powiedziałam jej że mała nie przybiera tak jak powinna na wadze, pani stwierdziła że faktycznie za mało i zapytała czy karmie piersi, powiedziała że dobrze zrobiłam że odciągam i daje z butelki bo jest wymierzone i wiadomo ile mała zjada

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości