|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Mamusie pomozcie mi... tak mnie wysypało dziś na twarzy ze masakra. Wczesniej miałam tylko problem z dekoldem - ale to jakas chuste na szyje załozyłam a to golf. A dzis rano wstaje i jak nigdy problemow z cera nie miałam to dzis patrze w lusterko a tam mase małych krostek- pryszczy. Czy az tak buzują hormony? Czy mozecie cos polecić? Jak Wy dbacie o cere? Z włosami tez mam problem i wypadaja i szybciej sie przetłuszczaja ;(
W ogole wczoraj przejrzalam nasza poczte na gmail - piękne wszystkie jestescie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Witam kochane mamuski
![]() ![]() Ale przyzylam cudowne 4 dni z mężem bo miał wolne ![]() Tak jak pisalam cywilny wypadl super oczhwiscie sie poryczalam bo marsza weselnego grali nam na fortepianie ![]() Potem obiadek w restauracji i reszta imprezy u nas na mieszkanku ![]() Moj maz troche poszalal ale chyba tez przez to ze jego ojciec zmyl sie o 14 po obiedzie i bylo mu smutno no ale dobrze ze przyjechal i bylomw miare normalnie ![]() W piatek jechalislimy z moimi rodzicami dorożką po rynku w krakowie to bylo takie male moje marzenie i mamy mojej tez ![]() Sobota caly dzien w lożku w "3" hhaaaa nic dodac nic ujać♥ A wczoraj mielismy mala sesje zdjeciowa nowożeńców zrobiona przez znajomego ![]() Wiec 4 dni razem ![]() A tak pozatym jutro do lekarza a w środa USG genetyczne ![]() Wiec 3 majcie kciuki ![]() Bede teraz na biezaco z wami ![]()
#1713 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Wam
![]() WRÓCIŁAM, A TERAZ BÓJCIE SIĘ NADMIARU POSTÓW DO NADRABIANIA, KTÓRE DZISIAJ MAM ZAMIAR NABIĆ ![]() ![]() Hope miło, że napisałaś ![]() Kochane dbajcie o siebie, te omdlenia to normalne, ale jakże niebezpieczne kiedy jesteśmy same ![]() ![]() Widzę też, że tu niecierpliwie czekałyście na wieści ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm to chyba wszystko ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Jak zwykle zapomniałam o czymś ![]() TRZYMAM ![]() ![]()
#1714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moim zdaniem jeśli Mąz Ci jest w stanie jakoś w realny sposób pomoc. Na zasadzie, ze np jest ryzyko, ze zaraz cię trzeba wieść do szpitala, to powinien z Tobą zostać. Natomiast jeśli sie dobrze czujesz fizycznie, tylko masz już dość tego leczenia w łóżku, to nie ma co go trzymać na sile :/ Wydaje mi sie, ze nasi faceci są tacy, ze jak widza jakieś zagrożenie to by sobie za nas dali wszystkie kończyny poucinac, ale jak nic sie nie dzieje, to uważają, ze wyolbrzymiami i sie obrażają, ze ich chcemy uwięzic ![]() Lolitka, to samo do Ciebie! W ogóle sie nie przejmuj tym kawalerskim! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Raczkowanie
|
Seleniti to milusio ze weekend caly spedziliscie razem
![]() ![]() Super napewnonteraz powie rodzicom ![]() Pallas Ril kochana a rogala kupilas na allegro bo ja szukam intesywnie bo juz tez chce gomkupic a czym masz go wypelniony ????
Będe mamusią ![]() Edytowane przez Gosiiaczek Czas edycji: 2013-10-28 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobic tego co naskrobalyscie od piatku
![]() Selenti, dobrze, ze TZ sie zdecydowal wkoncu. A powiedz, Wy nie mieszkacie razem, bo tak zrozumialam z Twojego posta? Ja dzis w nocy spalam fatalnie, bo jakos wczoraj tak sie zdenerwowalam.... Wyobrazilam sobie, co sie bedzie dzialo, jak dojdzie juz do porodu.... Jak przyjada moja mama, tesciowie i jeszcze ciotka TZ z wujkiem, ktorego bardzo nie lubie (wszyscy sa zamiejscowi, wiec pewnie sie zjada na kilak dni, choc u nas bedzie miejsce tylko dla mojej mamy, ktora sie zdeklarowala zostac kilka tygodni do pomocy).... Jakos sobie tego nie umiem wyobrazic i wolalabym, zeby nas wszyscy zostawili w spokoju.... no ale przeciez odwiedzin nie zabronie. Mam nadzieje, ze jakos to przetrwam, ale wczoraj to normalnie jakies proszki na uspokojenie by mi sie przydaly....
#1717 |
Zadomowienie
|
ab_cd to rzeczywiście nieciekawie ;/ nie wiem co Ci poradzić Bidulko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
Właśnie oglądałam gazete - i patrze saszłyki -.-'
Chyba nie musze mowic, co bedzie popołudniem/wieczorem u mnie gosciło na stole ![]() Patyki sa, filety z kurczaka wyciagnełam z zamrazalnika (uwielbiam filety, mogłabym jesc i jesc tylko TO miesko) ![]() ![]() ![]() Uciekam sie ogarnac, bo narazie ogarnełam mieszkanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Wtajemniczenie
|
gosiaczek - to czekamy na zdjęcia!
![]() ![]() seleniti - cieszę się że doszliście w końcu z tż do jakiegoś konsensusu ![]() ![]() ![]() pallas ril - wieczór kawalerski sie szykuje wiec stad spięcie. Nie mam z tym problemu nie chodzi mi o zazdrość czy coś ale jakoś tak mi powiem szczerze przykro że będzie się bawił podczas gdy ja nie wiem czy do tej Gosi na panienski pójdę. To że chadzamy na imprezki jak wszystko jest ok to luz, po prostu ciekawiło mnie co zrobi jakbym ja nie mogla pojsc z przyczyn zdrowotnych wlasnie, a on pojdzie. Jasne ze wiem ze nie moge mu tego zabronić ale jakoś nie jest mi z tym dobrze do diaska;/ jakos nie w tej sytuacji. Bo jasne ze w normalnej sytuacji jak bywaly takie imprezy to on szedl bez problemu a ja tez sobie zajelam czas. Nie wiem czemu teraz czuje sie tak ciulowo z tym . Znam jego kolegów i wiem że to są takie palanciki , jeden przed drugim rżnie jaki to nie jest wyzwolony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Ja do szaszlykow lubie jeszcze dodac boczek parzony, pokrojony na grube plastry
![]()
#1721 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mówisz że kiepskie te jegginsy, bo też się na nie czaje i jeszcze tą sukienkę dzianinową chciałam. Może się wieczorem przejade Cytat:
i czekamy na foteczki ze śłubu ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
Hopetroche sie boje ja mam na 16 wizyte.
![]() Tez chcialam do Liddla isc po te leginnsy ale piszecie ze sa cienkie ![]() Hmmm????
Będe mamusią ![]() Edytowane przez Gosiiaczek Czas edycji: 2013-10-28 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Gosiaczek no wreszcie relacje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() seleniti no to dobrze, że się układa, oby Tż dalej szedł podjetą drogą ![]() Wiecie co... nasze dziecko też uwielbia sypialnie ![]()
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
monita nie , nie mieszkamy
![]() a właśnie Lolitko w sierpniu przerabiałam to samo co Ty, znaczy moja sytuacja z TŻ nie wygląda jak Twoja, ale czułam się identycznie. Miałam cały plan kawalerskiego po czym panowie stwierdzili, że zachciało im się jechać do Czech do Ostravy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- hope wiem, wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1726 |
BAN stały
|
Martusiaaa21 oo, Twój tata ma na imię Sylwester? I jak na niego mówią? Sylwek? Pytam, bo mój mąż się uparł, że jak będzie syn to ma być Sylwester i koniec!
Kasian86 co do soboty to i pospałam i poszalałam ![]() Witam się z rana ![]() Ja dzisiaj w pracy, a taaak mi się nie chce. Czekam z utęsknieniem do 15 – wtedy kończę i jadę z Milcią na basen ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() Seleniti ale fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
On jest jakimś poliestrem wypełniony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
Ja w środę mam zwykłe usg ale pewnie będę sie razem z Wami stresować
![]()
#1729 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam jutro gina, ale chyba tylko zeby rzucil okiem na wyniki badan, a skzoda, bo mzoe na usg plec juz by bylo widac....
![]() |
#1730 | |
Rozeznanie
|
Witam po weekendzie
![]() ![]() ![]() Byłam w czwartek u gina i wszystko ok, usg nie robił bo miałam w pon genetyczne a wyniki dobre. Od piątku jestem na zwolnieniu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do imprezek, to mój wychodzi albo zaprasza do domu, serio nudni są jego kumple i mi się nawet nie chce z nimi wychodzić, chyba ze wszyscy dziewczyny biorą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
hope Kochana
![]() ![]() ![]()
#1732 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć Kochane!
Ale u Nas w nocy wiało! Misia ładnie w nocy spała i wstała o 7.30 ![]() Teraz jest w przedszkolu, a ja częstuję się kawką i biszkoptami (uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niedawną jeszcze mi doszedł nowy problem - twarz mi się strasznie przesusza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiiaczek - fajnie że wróciłaś po udanym weekendzie i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i no stress kobieto ![]() Selenti - tobie gratuluję owocnych rozmów z tż ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do legginsow - polecam wam odwiedzic jakiegos chinczyka - kupiłam tam za 10 zł, ocieplane legginsy. Teraz widziałam ocieplane w różne wzory ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Rozeznanie
|
Gosiiaczek czekamy na fotki
![]() ![]() ab_cd ja teżnie wiem co robić, a przez hormony to też mi wyłążą pryszcze ![]() Seleniti super, że się dogadałaś z TŻ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Wtajemniczenie
|
gosiaczek - my o 17:30 także będziesz przodowała z wieściami bo u mnie znając życie jeszcze bedzie godzina poślizgu.
Martusiaaa- nie buzują mi już hormony ![]() ![]() pomyślałam sobie "aha". i koniec gadki. i to właśnie dlatego jestem zawiedziona, nie samym faktem itd. Że mnie mąż z lekka zlekceważył i jakoś tak po prostu nie wziął wogóle pod uwagę. życie. o laski tancereczki i te dające też nie jestem zazdrosna, sama miałam faceta na panieńskim i to w całkiem przyzwoitej formie, to sobie włączę gwoli przypomnienia i będę już usatysfakcjonowana ![]() ![]() ![]() Seleniti - polecam Ci swojego jak coś ![]() ![]() ale co do różnic z tancerkami a tancerzami to niestety się nie zgodzę, bo o ile kobiety takie w lubie go go mają owszem goryla, i faceci mogą tylko patrzeć, o tyle już te które ogłaszają się na stronch są w chux tańsze od faceta, no i w dodatku faceet jak przychodzi to zrobi swoje, jakiś schemat stały, dziękuję , dowidzenia, a lalunie ze stron to mają wy☠☠☠ane na laski kawalerów, zostają często gęsto na imprezce i dają się obłapywać itd. Nie mówię że każda, ale przeważnie niestety tak to wygląda. kaorlak - też mam problem z przesuszaniem, przypadkiem trafiłam na krem z ziaji - ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-28 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie jest zupełnie na odwrót. Mąz mnie w piątek wyciąga gdzieś,a ja tylko sie modlę, zeby już sam sobieb gdzieś poszedł, żebym mogła iść spać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
ja polecam na przesuszenia masc z witamina A. Najlepsza dla mnie to ta: RETIMAX 1500
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...imax-1500.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | ||
Wtajemniczenie
|
[
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.