My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-28, 08:29   #3991
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
po tym poście tak mnie coś w sercu zakuło, że te nasze śluby już za momencik będą...
ojj no mój ślub będzie za 2 miesiące i 27 dni ale jedna z nas będzie miała nawet wcześniej bo 11go
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:30   #3992
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

a jak Wam ida przygotowania przedslubne - urodowe?
do przodu Od tygodnia jestem na diecie, ćwiczę, od miesiąca kwasy ładuję na twarz, o włosy dbam jak zawsze, będzie dobrze
Zerknę sobie na te buty Kozdra, bo akces mi się wizualnie nie podobają. Najwyżej kupię sobie dwie pary, jedne ładne do kościoła i taneczne na salę... Bo o ile umiem długo wytrzymać w szpilach, tańce do 3 nad ranem to nie problem, to mam poprawiny i trochę się boje, że nie będę mogła się ruszać.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:33   #3993
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Jestem praktycznie pewna, że zamówię turniejowe dla siebie, ze wzmacnianą podeszwą (ah, wspomnienia z dzieciństwa wracają )...

Mam pytanie z innej beczki - czy do neurologa na NFZ potrzeba skierowania od ogólnego lekarza?

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:38   #3994
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Mam pytanie z innej beczki - czy do neurologa na NFZ potrzeba skierowania od ogólnego lekarza?
Tak, potrzebne jest skierowanie.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:43   #3995
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Tak, potrzebne jest skierowanie.
Dzięki, to dzwonię się rejestrować

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2013-10-28, 08:49   #3996
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
TFU!! 2500!! Pomyliły mi się klawisze

Edit: szczerze to juz sama się zamotałam. Wiem, że coś z 500 złotymi na końcu i że było dużo. Chce na 140 gości litra na głowe.
Później doczytałam, że wyszło o wiele więcej. Bo my też będziemy zapraszać ok 140 gości, choć spodziewamy się maksymalnie 120 i za samą wódkę płacimy ok 2600, a nie mamy najdroższej

Ja bym na Twoim miejscu tyle nie liczyła. Mało kto na drugi dzień jest w stanie pić czystą, a jak jest to są to zdecydowanie mniejsze ilości.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak to jest z wyjściem z kościoła? czasem goście wychodzą pierwsi i czekają na parę młodą, wszyscy wiwatują widząc ich w drzwiach, rzucają płatki róż, klaszczą itp. a czasem para młoda wychodzi, a dopiero za nimi goście. ta druga opcja wydaje mi się trochę mniej efektowna. czy jest jakiś sposób, aby to
"wyreżyserować" i jakoś wpłynąć na gości, aby wyszli z kościoła pierwsi?

to samo tyczy się składania życzeń. szczerze mówiąc wolałabym robić to na sali (nie chcę robić show pod kościołem, tam na pewno będzie pełno ludzi - mamy kościół przy rynku). ale głupio odbierać część życzeń od gości, którzy nie idą na wesele, a reszcie mówić "później później" :P

jak planujecie to rozegrać?
Też o tym ostatnio myślałam

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Co do pierwszego rozwiązania to różnie jest zależnie od rodziny - regionu można chyba wpłynąć na to tak że dogadasz się z organistą żeby chwilę poczekał z marszem weselnym wy zatrzymacie się przy klęcznikach w kościele np na modlitwie a rodziców poprosić by zainicjowali wyjście z kościoła - jak oni pójdą pociągną kogoś tam i kogoś to reszta też pójdzie z kościoła za nimi i wtedy wy ruszycie

Co do życzeń nie pod kościołem to myślę że można też poprzez rodziców, świadków gośćmi pokierować w podobny sposób. Można przy rozmowie z rodziną powiedzieć że życzenia będą na sali, albo jak wyjdziecie z kościoła powiedzieć że zapraszacie rodzinę na przyjęcie i żeby jechali już na salę, rodzice niech mówią żeby goście szli na salę. Zazwyczaj to rodzice pierwsi składają życzenia więc zazwyczaj nikt nie leci pierwszy więc mogą po prostu powiedzieć żeby jechać na salę bo tam będą życzenia i żeby jechali za tym i tym samochodem jak nie znają drogi. A wy zatrzymacie się przy tych co nie idą na wesele
Co do pierwszego zgadzam się. Z drugim chyba będzie ciężej. Trochę też nieswojo bym się czuła zostając z tymi co nie idą na wesele, a reszta by jechała. U mnie jeszcze pewnie będzie pół godziny zbierania grosików

Zresztą zobaczymy jaka będzie pogoda!

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
w temacie BUTY TANECZNE

Ja jako tancerka też polecam , bo to są buty w których spokojnie wytrzymasz kilkanaście godzin tańczenia, nie zmęczysz stopy, są od wewnątrz wyłożone taką miękką wyściółką, nie ma mowy o obtarciach czy odciskach. Faktycznie trzeba porozmawiać z wykonawcą o wzmacnianej podeszwie bo ta oryginalna jest cieniutka w wykonana z samej skórki (żeby nie niszczyć parkietu) Ja dziewczyną z Wrocławia polecam firmę Kozdra : tańczyłam w ich butach, zostawiłam sobie nawet jedną parę do chodzenia na imprezy Jedyny minus jest cena butów tanecznych - 200-300zł , ale mamy gwarancje dobrego wykonania i wygodny. Wrzucam te milsze dla oka

Załącznik 5460014
Szkoda, że mają takie ubogie kolory

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
po tym poście tak mnie coś w sercu zakuło, że te nasze śluby już za momencik będą...

Ma inspiracje na kompie? ale fajny TŻ
I mnie też !

To samo sobie pomyślałam

Choć nie powiem, bo mój tż też się stara- nie zawsze wychodzi, ale się stara Ostatnio wybieraliśmy zaproszenia! Matko jaki on wybredny Miały być do 2 pln, a będą chyba za 4, bo Jemu nic sie nie podoba

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

a jak Wam ida przygotowania przedslubne - urodowe?
Od piątku zaczęłam się kwasować, włosy zagęszczam od dłuższego czasu- ale i tak marnie to widzę, do tego chcę regularnie ćwiczyć, bo obecnie to tak 2 razy w tygodniu. No i mniej śmieciowego żarcia!

Aaa miałam Wam powiedzieć o rycynie. Jakiś miesiąc temu zaczęłam nakładać wieczorem na rzęsy, ostatnio dodałam do tego aloes i rybki Dermogal i teraz takie serum nakładam. I wiecie co ? To działa ! Jakie mam rzęsiska ! I to w tak krótkim czasie! Polecam

Zamówiliśmy wódkę w sklepie internetowym- zaoferowali najlepszą cenę 4.11 przywiozą pod dom
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:50   #3997
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ze spraw ślubnych trochę się ruszyło. Kłopotów z kościołem ciąg dalszy. Po tym jak proboszcz powiedzial że nam w tym dniu ślubu nie udzieli, byliśmy w innej parafii dowiedzieć się co trzeba pozałatwiać. Ksiądz PRZEMIŁY. Powiedział co i jak, że musimy mieć licencję, protokół spisać u mnie w parafii albo u TŻ a ślub u nich. No to my w samochód i pędem do mojego proboszcza, on że nie ma sprawy i "no to będziecie płacić jak za dwa śluby". Zdziwiłam się, a on na to że wszystko kosztuje i że ewentualnie jak za połowę a nie jak za cały. No ręce
ale dlaczego? nie chce dac Wam slubu w ten dzien to niech wypisze ta licencje za darmo. ja bym sie klocila.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 08:53   #3998
poznanianka1990
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o protokół to można go spisać w parafii narzeczonego, narzeczonej lub w parafii, w której sie slubuje. My chyba właśnie będziemy spisywać w tym kościele, w którym będziemy ślubowac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:56   #3999
madzixx88
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

witam się po weekendzie

miałam dziś ślubny koszmar poszłam mierzyć suknie ślubną z mamą i przymierzalnia była w jakimś holu, na półpiętrze, bez żadnych zasłon, gdzie chodzili kelnerzy(?) i akurat stałam w stringach jak jeden przechodził i skomentował "a co tu teraz zrobili przymierzalnię?"
moja suknia ślubna była z materiału, z którego mamy poszwę na pościel (białą w różowe i fioletowe kwiaty ) i była duużo za duża, a mama jak mnie zobaczyła to stwiedziła, że "no to chyba jednak nie ta "

co myślicie o tym wazonie?? kiedyś je widziałam w tk maxx i chciałam kupić na salę, a teraz są przecenione i tym bardziej o nich myślę

lecę nadrabiać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-1307.jpg (84,9 KB, 53 załadowań)
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 09:11   #4000
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

mnie się taki wazon podoba

A mojemu Tż się dzisiaj śniło, że jesteśmy już po ślubie, mówi, że zapamiętał tylko, że mieliśmy łączone obrączki z białego i żółtego złota i że nietypowy jakiś wzór ponoć :p

Stary 2013-10-28, 09:20   #4001
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
do przodu Od tygodnia jestem na diecie, ćwiczę, od miesiąca kwasy ładuję na twarz, o włosy dbam jak zawsze, będzie dobrze
Zerknę sobie na te buty Kozdra, bo akces mi się wizualnie nie podobają. Najwyżej kupię sobie dwie pary, jedne ładne do kościoła i taneczne na salę... Bo o ile umiem długo wytrzymać w szpilach, tańce do 3 nad ranem to nie problem, to mam poprawiny i trochę się boje, że nie będę mogła się ruszać.
jaką dietę ? ćwiczyć trzeba zacząć bo w końcu do ślubu 8 miesięcy tylko zostało

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Od piątku zaczęłam się kwasować, włosy zagęszczam od dłuższego czasu- ale i tak marnie to widzę, do tego chcę regularnie ćwiczyć, bo obecnie to tak 2 razy w tygodniu. No i mniej śmieciowego żarcia!

Aaa miałam Wam powiedzieć o rycynie. Jakiś miesiąc temu zaczęłam nakładać wieczorem na rzęsy, ostatnio dodałam do tego aloes i rybki Dermogal i teraz takie serum nakładam. I wiecie co ? To działa ! Jakie mam rzęsiska ! I to w tak krótkim czasie! Polecam

Zamówiliśmy wódkę w sklepie internetowym- zaoferowali najlepszą cenę 4.11 przywiozą pod dom
Też bym chciała, ale jakoś z systematycznością u mnie słabo

W jakim sklepie kupowaliście alkohol?

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 09:24   #4002
madziara889
Zakorzenienie

Za dwa tygodnie są u mnie targi ślubne.
Wczoraj też były ale dużo mniejsze i Tż dał mi do wyboru jedne więc wybrałam następne.
W sobotę weszłam do jednego salonu i przymierzyłam trzy suknie- więcej modeli pani mi nie zaproponowała. W jednym czułam się dobrze ale to nie to. Wiem tez już, że na pewno nie chcę sukni satynowej.
No i na moją zgubę dała mi do przymiarki buty z LaBoda- jakie one wygodniutkie

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2013-10-28 o 09:44
Stary 2013-10-28, 09:52   #4003
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
No i na moją zgubę dała mi do przymiarki buty z LaBoda- jakie one wygodniutkie
Dziewczyna od której kupowałam suknie miała buty tej firmy do ślubu i bardzo chwaliła. Po ślubie zafarbowała na czarno i dalej jej służą Niektóre są na prawdę ładne, szkoda że taki mały wybór butów z paseczkiem

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 09:57   #4004
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyna od której kupowałam suknie miała buty tej firmy do ślubu i bardzo chwaliła. Po ślubie zafarbowała na czarno i dalej jej służą Niektóre są na prawdę ładne, szkoda że taki mały wybór butów z paseczkiem
Ta babeczka z salonu mówiła, że dodatkowo dają bon na późniejsze przefarbowanie butów.
Stary 2013-10-28, 10:07   #4005
ysia
Zadomowienie

a w jakiej one mniej więcej są cenie?

Profil FB
Stary 2013-10-28, 10:12   #4006
gornek
Zakorzenienie

Ja juz buty do slubu mam kupione, jednak musze je rozchodzic, bo niestety mam takie stopy ze mnie bocieraja nawet japonki, wiec dla mnie firma jezeli chodzi o buty nie gra roli, bo i tak mnie beda obcierac
U nas zazwyczaj jest taka tradycja, ze do kosciola wchodza goscie i czekaja na mlodych, ja akurat chce zeby mnie tata poprowadzil do oltarza, wiec i TZ bede na mnie czekal, goscie rowniez wychodza pierwsi, ale to bedzie musiala zainicjowac moja rodzina, bo nie wiem jak to bywa tu u mojego TZ.
Obraczki mamy w planie kupic tu http://www.sklepjubilerski.com/, TZ byl sie pytac jak to bedzie, gdy przyniesiemy wlasne zloto, to jedynie je skupia na gramy, ale zalezy jaka proba. Znajomy nam polecil tez jakiegos jubilera na Kruczej w Wawie, bo on tam swoje robil na zamowienie, wiec tez sie przejedziemy popytac. Zreszta poogladamy, bo mamy w planie jechac na zakupy takie wieksze w listopadzie, bo ja chce juz kupic jakies prezenty na gwiazke, zeby w grudniu nie latac za wszystkim :P
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 10:12   #4007
cude
Zadomowienie

Witajcie po przerwie! Czytam Was cały czas, ale nie miałam kiedy napisać;/

Gratuluję sukien i obrączek! Witam nowe Pmki

Któraś z Was, wiele stron wcześniej, wstawiała zdjęcia kwiatowych kul na stół. Czy kwiatki są sztuczne? Widziałam też kule z takiej ciemnej gąbki. Możnaby ją wtedy czymś nasączyć, aby kwiatki nie powiędły (chyba wodą).

Ze spraw ślubnych, rozpoczynamy 6.11 kurs 20 spotkań, mam nadzieję, że nie zmiękniemy
Cały czas zastanawiamy się nad poprawinami. Byłoby to raptem 2-3 tysiące więcej.
Goście są z daleka, w związku z czym mamy dylemat. Wynająć busa dla rodziny TŻ, dla tych bardziej rozrzuconych pokoje (wtedy bez poprawin) czy dla wszystkich? Dochodzi jeszcze dojazd z Kościoła na salę (10 km), a potem na nocleg (2 km). Nie wiem jak to rozwiązać Powiedziałam ze sama z chęcią mogę rozwozić gości, ale nie wypada... TŻ się upierał, aby do tego właśnie wynająć autokar. Moim zdaniem to bezsensowne, ponieważ nie wszyscy ludzie muszą chcieć wracać o tej samej porze.
Jak to rozwiązać?
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 10:12   #4008
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
a w jakiej one mniej więcej są cenie?
U mnie około 280 zł.
Stary 2013-10-28, 10:14   #4009
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
jaką dietę ? ćwiczyć trzeba zacząć bo w końcu do ślubu 8 miesięcy tylko zostało
o pacz pani faktycznie, 8 miechów
A dieta moja własna odstawiłam piwo, pieczywo, słodycze, sery, fast foody, jednym słowem wszystko, czym normalnie się żywię Wcinam warzywa, rybki, serki wiejskie, ciemny ryż, makaron i takie tam plus liczę kalorie niestety, bo ze mną się nie da inaczej, jak nie będę liczyć, to będę schodzić poniżej 1000... Gotowe diety nie dla mnie, bo nie jem mnóstwa produktów ;] A tak to sobie robię, co lubię i daję duuże porcje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 10:16   #4010
misia880
Zakorzenienie

Witam
dziękuje wszystkim za rady dotyczace dekoracji

byłam dziś na usg - mam kamienie, całe mnóstwo. Jeden spory bo 8 mm, skierowanie do poradni i na dalsze leczenie. boje sie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 10:20   #4011
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
o pacz pani faktycznie, 8 miechów
A dieta moja własna odstawiłam piwo, pieczywo, słodycze, sery, fast foody, jednym słowem wszystko, czym normalnie się żywię Wcinam warzywa, rybki, serki wiejskie, ciemny ryż, makaron i takie tam plus liczę kalorie niestety, bo ze mną się nie da inaczej, jak nie będę liczyć, to będę schodzić poniżej 1000... Gotowe diety nie dla mnie, bo nie jem mnóstwa produktów ;] A tak to sobie robię, co lubię i daję duuże porcje
zapitala ten czas W ogóle pieczywa nie jesz?? Ja bym chciała słodycze odstawić, ale nie potrafię to jest uzależnienie. Życzę wytrwałości gotowe zestawy ćwiczysz czy własna inwencja?

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-10-28 o 10:21
Stary 2013-10-28, 10:23   #4012
velika
Winter is coming

Cytat:
gotowe zestawy ćwiczysz czy własna inwencja?
najchętniej to bym w ogóle w chałupie nie ćwiczyła, ale jak już to po gotowce sięgam, bo to i tak dla mnie wystarczająca katorga ;/
No ale w chacie będę ćwiczyć max. 2 razy w tygodniu, a poza tym to basen i bieganie

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
zapitala ten czas W ogóle pieczywa nie jesz?? Ja bym chciała słodycze odstawić, ale nie potrafię to jest uzależnienie. Życzę wytrwałości gotowe zestawy ćwiczysz czy własna inwencja?
dzisiaj 8 dzień bez pieczywa Ale ja generalnie mało go jem na co dzień, 1 bułkę dziennie i to pełnoziarnistą, bo białego nie lubię Za słodyczami też nie przepadam, najgorsze jest dla mnie piwo, fast foody i chipsy

Stary 2013-10-28, 10:28   #4013
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
najchętniej to bym w ogóle w chałupie nie ćwiczyła, ale jak już to po gotowce sięgam, bo to i tak dla mnie wystarczająca katorga ;/
No ale w chacie będę ćwiczyć max. 2 razy w tygodniu, a poza tym to basen i bieganie
chodakowska?
w temacie ślubnym: kiedy planujecie zapraszanie gości?

Stary 2013-10-28, 10:32   #4014
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
byłam dziś na usg - mam kamienie, całe mnóstwo. Jeden spory bo 8 mm, skierowanie do poradni i na dalsze leczenie. boje sie
trzymam kciuki, żeby wszystko było ok

Cytat:

dzisiaj 8 dzień bez pieczywa Ale ja generalnie mało go jem na co dzień, 1 bułkę dziennie i to pełnoziarnistą, bo białego nie lubię Za słodyczami też nie przepadam, najgorsze jest dla mnie piwo, fast foody i chipsy
Mogę się pod tym również podpisać Mam ten sam problem, słodycze mogą dla mnie nie istnieć, ale fast foody i chipsy
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 10:37   #4015
wenedka
Zakorzenienie

Heja
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o protokół to można go spisać w parafii narzeczonego, narzeczonej lub w parafii, w której sie slubuje. My chyba właśnie będziemy spisywać w tym kościele, w którym będziemy ślubowac.

My też będziemy spisywać protokół w mojej polskiej parafii w UK, a potem papiery zostaną przesłane do UK
Cytat:
chodakowska?
Ze względu na to, że sporo gości będzie jechało z UK, to już ich zaprosiliśmy
Polską część gości planujemy zaprosić w kwietniu- ślub jest 12 lipca
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 11:05   #4016
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Witam
dziękuje wszystkim za rady dotyczace dekoracji

Misia na nerkach? Ale nie dostałaś skierowania do szpitala tylko do poradni ?

Profil FB
Stary 2013-10-28, 11:10   #4017
misia880
Zakorzenienie

tak na nerkach. teraz już nie idzie sie od razu na operacje, tylko staraja sie to jakoś inaczej. Lekarz z usg, kazał iść do rodzinnego po skierowanie do urologa, a dopiero później ten urolog zadecyduje co dalej. tylko ciekawe ile bede czekac

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 11:11   #4018
paular409
Raczkowanie

Co do zapraszania. Mieliśmy do zaproszenia na początku 230 osób, zaczęliśmy w maju skonczylismy w drugim tygodniu września. Bo wiadomo z każdym trzeba pogadać, nie każdy zawsze ma czas. Ale z tych których prosiliśmy na początku dużo nam odmówilo, za to znajomi których dopraszalismy 2-3 tygodnie przed ślubem, byli wszyscy!

paular409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 11:16   #4019
loneliness18
Rozeznanie

Cytat:
zapraszam na nowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43460517
Stary 2013-10-28, 11:38   #4020
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
My mamy oboje 6 mm i ja wcale nie uważam, że są jakieś mega szerokie
Niby szeroka,a bardzo zgrabnie wygląda

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja tak się zastanawiam nad tanecznymi butami. Ale czy naprawdę tak czuć różnicę w wygodzie w porównaniu ze "zwykłymi" butami? Widzę że ijaa i moniaaaa zamawiacie, ale pewnie będzie tu więcej zwolenniczek
Idź do LM, oni mają buty taneczne to sobie przymierzysz

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ja juz buty do slubu mam kupione, jednak musze je rozchodzic, bo niestety mam takie stopy ze mnie bocieraja nawet japonki, wiec dla mnie firma jezeli chodzi o buty nie gra roli, bo i tak mnie beda obcierac
A stosowałaś sztyft Compeed? Ja go zawsze zapobiegawczo stosuję i skończył się problem obcierania

Cytat:
Siostro chipsy, pizza i piwo, moja zguba do tego kebaby i pieczone ziemniaczki
Dlatego od wczoraj biegamy z tż :P

Cytat:
My ruszamy od lutego, do zaproszenia ok.120 osób
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości