Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-28, 14:16   #4321
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh
Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Anetko wyglądałas cudownie
W takiej wersji Ciebie widziałam minimalistyczna elegancja

Tez moge podesłać komuś fakturę za zakup pasiaka

Zakochalam sie w tej bluzie wzór givenchy
ImageUploadedByWizaz Forum1382967053.485364.jpg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:21   #4322
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
można bez paragonu reklamować?

Spokojnie reklamują bez paragonu, ja w piątek zanosiłam spodnie, jednak przy takiej reklamacji nie oddzadzą gotówki tylko możesz to wymienić na inną rzecz
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:25   #4323
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Niestety, zarowy towar lubi piszczec bez powodu. Mam taka torbe i buty, ktore co jakis czas sie aktywuja i wtedy bramka w KAZDYM sklepie wyje (na wejsciu i wyjsciu). Aczkolwiek ja nie mam z tym problemu, bo nic nie ukradlam Tylko TZ wtedy czeka na zewnatrz, albo wchodzi 5 krokow za mna

Też mam Zarową torebkę, która po prawie roku od zakupu postanowiła zacząć piszczeć

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:25   #4324
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
teraz doczytałam że obowiązuje cena po ostatniej przecenie i to by było logiczne Lepiej jednak mieć paragon jak kupiło się po normalnej cenie
Chyba że reklmaujesz rzecz z tegorocznej kolekcji Ja reklamowałam spodnie bez paragonu i dostanę całą kwotę 169 zł, potem rzeczywiście jest to cena z 1 przeceny. No i jak mówiłam tylko na wymianę na inną rzecz
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:26   #4325
Manehajera
Zakorzenienie

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1294848.html

zakochałam się!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (19,0 KB, 36 załadowań)
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:30   #4326
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Zakochalam sie w tej bluzie wzór givenchy
Załącznik 5460310

A przymierzałas ja? Ja tak, ponad tydzien temu i co? szeroka, to pol biedy, ale material tak dziadoski i obleziony juz czyms ze szok i gniecie sie. Porazka...

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:32   #4327
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
Przymierzałam ja dzisiaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pikawhite.jpg (37,0 KB, 167 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pikawhitee.jpg (36,6 KB, 201 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-28, 14:34   #4328
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Też mam Zarową torebkę, która po prawie roku od zakupu postanowiła zacząć piszczeć
ot i problem !

Cytat:
Bardzo ładnie uszyta Wypracowana - też mi się podoba

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Przymierzałam ja dzisiaj
Fajna Kolor na cieplejszą i słoneczną jesień - idealna Na zimę za cienka.
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:35   #4329
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
A przymierzałas ja? Ja tak, ponad tydzien temu i co? szeroka, to pol biedy, ale material tak dziadoski i obleziony juz czyms ze szok i gniecie sie. Porazka...
Nie mierzylam bo na zadupiu nie ma zary :pała;
Uffff dobrze ze odradzilas mi ja :P masz fotkę?

Stary 2013-10-28, 14:39   #4330
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Przymierzałam ja dzisiaj
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43463248]

Bardzo ładnie uszyta Wypracowana - też mi się podoba

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Fajna Kolor na cieplejszą i słoneczną jesień - idealna Na zimę za cienka.[/QUOTE]

ideał!
Stary 2013-10-28, 14:41   #4331
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Kolor się prędzej czy później troszkę wypłucze i nie będzie tak intensywny Najgorszy jest początek
A jeśli dasz radę z nim wytrzymać przez miesiąc, to pewnie, nie ma co teraz tak męczyć włosów farba, a następnie ściąganiem koloru
No cóz, pomeczę się i poczekam
Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Zaczęłam farbować jaśniejszym odcieniem, po pewnym czasie na połowie długości włosów miałam już taki kolor jaki chciałam, ale końce wciąż były ciemniejsze. Fryzjerka powiedziała, że można jedynie przyciemnić całość, żeby to wyrównać. A ja nie chciałam ciemniejszych, więc stwierdziłam, że spróbuję delikatnie w kilku turach rojaśnić końce farbą blond. No ale farba tego nie ruszyła ani trochę, więc sięgnęłam po taki słabszy rozjaśniacz. Za wiele nie rozjaśnił, tylko pojawił się wściekłorudy odcień, pięknie kontrastował z popielatym na reszcie włosów no to jeszcze raz konkretny rozjaśniacz i rozjaśnił aż za bardzo, więc musiałam lekko przyciemnić chyba olejek kokosowy uratował moje kłaki przed zdecydowanym skróceniem
O rany! To faktycznei miałas niezłe kombinacje z włosami. Nparawde świetnie, ze wyszły z tego z obronna reką, bo mogło byc nieciekawie.... Tez mam własnie parcie na jasneisjzy kolory na starośc

Cytat:
CORI, powiem Ci z doświadczenia, że farby drogeryjne raz - fatalnie wpływają na włosy, pigment słabiej się wypłukuje bo niezły syf tam pakują , umówmy się (swojego czasu mocno siedziałam w tym temacie więc wiem to i owo).

Proponuję iść do fryzjera, który profesjonalnie się Tobą zajmie i wybierze odpowiedni kolor (mogę polecić Ci w Katowicach fajny salon, jeżdżę tam z Opolszczyzny )

Co do piszczenia na bramkach - sytuacja w Forum Gliwice:

Bramka nagminnie piszczała, czy ktoś wchodził czy nie, mi oczywiście też więc na wejściu podbiega do mnie sprzedawczyni i mówi, że przy wychodzeniu ze sklepu będę musiała okazać torebkę. Zrobiłam oczy jak 5 złotych ale nic nie odpowiedziałam na to , zignorowałam ją.

Przy wyjściu (nie kupiłam nic) oczywiście piszczę i laska znów do mnie podbiega mówiąc, że mam jej okazać torebkę. Ja idę w zaparte, że z jakiej racji skoro ewidentnie mają zepsute bramki bo piszczą czy ktoś wchodzi czy nie!
Na to ona, że mają takie "procedury" i że mam pokazać tą torebkę. Ja dalej swoje i wywiązała się mega dziwna sytuacja, laska próbowała mnie trzymać przy bramce, jej koleżanka latała jak oparzona po sklepie szukając menadżerki, mój TŻ *****icy w międzyczasie dostał.

Generalnie nie pokazałam torebki i wyszłam ze sklepu. Żenujące. Tymbardziej że torebka wielkości saszetki....
Kochana, wiem ze drogeryjne to świństwo .... ale płacic co miesiac ponad iles u fryza juz mi sie nie usmeichało. Podchodze do tego, aby kupowac na all farby profesjonalne i nimi farbować, ale tak mi schodzi jakoś
I chyba wiem co polecisz - ul. Wawelska B&K, tak? Jesli tak, to juz tam byłam niedawno na konsultacjach i gdyby nie ilosc kasy, jaka tzreba zostawić, to bym już tam zostałą obsłużona

Zenua w tej Zarze !! Super, ze posatwiłas na swoim i nei dałas sie. Mnie też piszczało kiedyś, gdy byłam z taka sama malutka kopertową torebka, co ja tam mogłam wsadzic?

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-10-28 o 14:50
Stary 2013-10-28, 14:43   #4332
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Nie mierzylam bo na zadupiu nie ma zary :pała;
Uffff dobrze ze odradzilas mi ja :P masz fotkę?

Proszę, z tym, ze tu nie widac jaka szeroka (bo to z boku widac) i ze popaprochowana, bo tylna czesc jest taka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg giv.jpg (48,7 KB, 188 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-28, 14:44   #4333
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43463248]

Fajna Kolor na cieplejszą i słoneczną jesień - idealna Na zimę za cienka.[/QUOTE]

Typowo jesienna Mialam juz taka granatowa, ale oddałam. Jak cena zejdzie, to sie skusze, nei wczesniej

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-28, 14:44   #4334
Anastazja#
Zakorzenienie

Cytat:
CORI, powiem Ci z doświadczenia, że farby drogeryjne raz - fatalnie wpływają na włosy, pigment słabiej się wypłukuje bo niezły syf tam pakują , umówmy się (swojego czasu mocno siedziałam w tym temacie więc wiem to i owo).

Proponuję iść do fryzjera, który profesjonalnie się Tobą zajmie i wybierze odpowiedni kolor (mogę polecić Ci w Katowicach fajny salon, jeżdżę tam z Opolszczyzny )

Co do piszczenia na bramkach - sytuacja w Forum Gliwice:

Bramka nagminnie piszczała, czy ktoś wchodził czy nie, mi oczywiście też więc na wejściu podbiega do mnie sprzedawczyni i mówi, że przy wychodzeniu ze sklepu będę musiała okazać torebkę. Zrobiłam oczy jak 5 złotych ale nic nie odpowiedziałam na to , zignorowałam ją.

Przy wyjściu (nie kupiłam nic) oczywiście piszczę i laska znów do mnie podbiega mówiąc, że mam jej okazać torebkę. Ja idę w zaparte, że z jakiej racji skoro ewidentnie mają zepsute bramki bo piszczą czy ktoś wchodzi czy nie!
Na to ona, że mają takie "procedury" i że mam pokazać tą torebkę. Ja dalej swoje i wywiązała się mega dziwna sytuacja, laska próbowała mnie trzymać przy bramce, jej koleżanka latała jak oparzona po sklepie szukając menadżerki, mój TŻ *****icy w międzyczasie dostał.

Generalnie nie pokazałam torebki i wyszłam ze sklepu. Żenujące. Tymbardziej że torebka wielkości saszetki....
Zdradzisz jaki to salon w Katowicach?
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:46   #4335
Konto usunięte

Cytat:
Typowo jesienna Mialam juz taka granatowa, ale oddałam. Jak cena zejdzie, to sie skusze, nei wczesniej
Warta zakupu
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 14:51   #4336
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43463472]Warta zakupu [/QUOTE]

Tak ale nie po takiej cenie, jaka ma

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-28, 14:53   #4337
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Proszę, z tym, ze tu nie widac jaka szeroka (bo to z boku widac) i ze popaprochowana, bo tylna czesc jest taka.
Aa pamietam wrzucalas fotkę wygladasz super lubie ostatnio klimat taki rockowy, bluza i heja!
Moze jak będę w zarze to bedzie, nie chce mi sie zamawiać specjalnie. M mierzylas? Bo chyba tylko Mn

Stary 2013-10-28, 14:53   #4338
Anastazja#
Zakorzenienie

Cori Ty masz ta czarną kurtkę?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...3p1327246.html
Bo taka informacja mi chyba mignęła w watku. Jeśli tak to jaki masz rozmiar i jak się sprawuje?
Stary 2013-10-28, 14:54   #4339
Konto usunięte

Cytat:
Tak ale nie po takiej cenie, jaka ma
Jak zwykle - pojechali z ceną
Stary 2013-10-28, 14:56   #4340
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Aa pamietam wrzucalas fotkę wygladasz super lubie ostatnio klimat taki rockowy, bluza i heja!
Moze jak będę w zarze to bedzie, nie chce mi sie zamawiać specjalnie. M mierzylas? Bo chyba tylko Mn

Kama, na zdjeciu tylko fajnie wyglada, zapewniam Cie. Na zywo materiał tragedia a sama bylam na nią napalona, ale mi przeszło, jak obejrzałam.
Zawsze najmnijeszy rozmiar biorę, wiec chyba M.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja# Pokaż wiadomość
Cori Ty masz ta czarną kurtkę?
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...3p1327246.html
Bo taka informacja mi chyba mignęła w watku. Jeśli tak to jaki masz rozmiar i jak się sprawuje?
Tak i biała też.
Mam obie xs i sprawują sie rewelacyjnie. Nic się nie dzieje, nic nie odstaje brzydko. To moje dwie ulubione kurtki

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43463597]Jak zwykle - pojechali z ceną [/QUOTE]

No własnie.....

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-28, 14:59   #4341
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
No cóz, pomeczę się i poczekam

O rany! To faktycznei miałas niezłe kombinacje z włosami. Nparawde świetnie, ze wyszły z tego z obronna reką, bo mogło byc nieciekawie.... Tez mam własnie parcie na jasneisjzy kolory na starośc

Kochana, wiem ze drogeryjne to świństwo .... ale płacic co miesiac ponad iles u fryza juz mi sie nie usmeichało. Podchodze do tego, aby kupowac na all farby profesjonalne i nimi farbować, ale tak mi schodzi jakoś
I chyba wiem co polecisz - ul. Wawelska B&K, tak? Jesli tak, to juz tam byłam niedawno na konsultacjach i gdyby nie ilosc kasy, jaka tzreba zostawić, to bym już tam zostałą obsłużona

Zenua w tej Zarze !! Super, ze posatwiłas na swoim i nei dałas sie. Mnie też piszczało kiedyś, gdy byłam z taka sama malutka kopertową torebka, co ja tam mogłam wsadzic?
wiesz co, ja chodzę co 3-4 miesiące tak naprawdę ale ogólnie nie mam jakiejś drastycznej zmiany koloru, swój mam ciemny brąz a robię na karmel więc odrost jakoś specjalnie się nie odróżnia

Akurat B&K nie polecam, raz, że obciąć nie umieją ( po umyciu włosów na drugi dzień szłam na poprawkę do kolejnego fryzjera...), ponadto fryzjerzy nie słuchają co się do nich mówi, o cenach w tym salonie nie wspomnę.

w Zarze mega się wtedy wkurzyłam. Laski tam pracujące myślą, że robią nie wiadomo w jak prestiżowym miejscu a zachowują się tak jak się zachowują. Rozumiem wszystkie zasady bezpieczeństwa itp. ale halo, użyjmy mózgu.

Cytat:
Napisane przez Anastazja# Pokaż wiadomość
Zdradzisz jaki to salon w Katowicach?
to salon na Tysiącleciu, kiedyś Beauty Club, a teraz Strefa Trzy
Stary 2013-10-28, 15:05   #4342
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
wiesz co, ja chodzę co 3-4 miesiące tak naprawdę ale ogólnie nie mam jakiejś drastycznej zmiany koloru, swój mam ciemny brąz a robię na karmel więc odrost jakoś specjalnie się nie odróżnia

Akurat B&K nie polecam, raz, że obciąć nie umieją ( po umyciu włosów na drugi dzień szłam na poprawkę do kolejnego fryzjera...), ponadto fryzjerzy nie słuchają co się do nich mówi, o cenach w tym salonie nie wspomnę.

w Zarze mega się wtedy wkurzyłam. Laski tam pracujące myślą, że robią nie wiadomo w jak prestiżowym miejscu a zachowują się tak jak się zachowują. Rozumiem wszystkie zasady bezpieczeństwa itp. ale halo, użyjmy mózgu.

to salon na Tysiącleciu, kiedyś Beauty Club, a teraz Strefa Trzy
A to sie przejechałam Ale dzięki za info, będę wiedziała, gdzie NIE IŚĆ

Zapisałam sobie adres salonu, który podałaś. A mozesz zdradzić, jakie są tam średnie ceny np. strzyzenie i odbarwianie plus polzenie farby? Na jakis farbach pracują?

U mnie nei przejdzie tak rzadko chodzenie, muszę średnio co 6 tygodni, bo swój mam dosyc jasny, a robię i tak ciemniejszy.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-28, 15:09   #4343
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
A to sie przejechałam Ale dzięki za info, będę wiedziała, gdzie NIE IŚĆ

Zapisałam sobie adres salonu, który podałaś. A mozesz zdradzić, jakie są tam średnie ceny np. strzyzenie i odbarwianie plus polzenie farby? Na jakis farbach pracują?

U mnie nei przejdzie tak rzadko chodzenie, muszę średnio co 6 tygodni, bo swój mam dosyc jasny, a robię i tak ciemniejszy.

Salon pracuje na amerykańskich farbach Joico, pielęgnacja również tej marki i jak dla mnie to idealne produkty. Od czasu do czasu zaszaleję i do farbowania biorę również regenerację Joico i wtedy to włosy naprawdę jak marzenie

Ceny... chyba standardowo jak w większych miastach, ja za swoją farbę z refleksami, myciem i strzyżeniem płacę ok. 180zł.
Jeśli chodzi o odbarwienie to ciężko powiedzieć, nie robiłam tego zabiegu nigdy, polecam zadzwonić
Stary 2013-10-28, 15:13   #4344
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Salon pracuje na amerykańskich farbach Joico, pielęgnacja również tej marki i jak dla mnie to idealne produkty. Od czasu do czasu zaszaleję i do farbowania biorę również regenerację Joico i wtedy to włosy naprawdę jak marzenie

Ceny... chyba standardowo jak w większych miastach, ja za swoją farbę z refleksami, myciem i strzyżeniem płacę ok. 180zł.
Jeśli chodzi o odbarwienie to ciężko powiedzieć, nie robiłam tego zabiegu nigdy, polecam zadzwonić
Dziękuje

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-10-28, 15:13   #4345
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Mój ćwiekus (zakupiony w grudniu) zaczął około tygodnia temu piszczeć przy bramkach w Bershka, wiec pare dni temu pojechałam go rozmagnesować do Zary, bo mimi iż sama wiem, że nic ze sklepu nie zabrałam, to jestem w tym osamotniona i wszyscy na około patrzą się jak na złodzieja numer 1 do tego jakieś sprawdzanie torebek itp Ja mam bardzo dużo takich sytuacja za sobą z torebkami Zarowymi, więc jest to dla mnie drażliwy temat. Swojego czasu wkur...zona porozrywałam wszystkie podszewki w torbach i w każdej pod spodem były poukrywane białe blaszki, zazwyczaj od 1 do 2, ale w niektórych zdarzało się więcej, które po około roku z powrotem zaczeły pikać na bramkach. Poniszczyłam sobie wnętrza torebek, bo oczywiście dziur juz nigdy nie zaszyłam i myslałam, że mam święty spokój a tu ćwiekus znowu zrobił mi "niespodziankę".....
Panie mi ją już na szczęście rozmagnsowały, oczywiście po uprzednim okazaniu paragonu za torebkę.
Stary 2013-10-28, 15:24   #4346
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Mój ćwiekus (zakupiony w grudniu) zaczął około tygodnia temu piszczeć przy bramkach w Bershka, wiec pare dni temu pojechałam go rozmagnesować do Zary, bo mimi iż sama wiem, że nic ze sklepu nie zabrałam, to jestem w tym osamotniona i wszyscy na około patrzą się jak na złodzieja numer 1 do tego jakieś sprawdzanie torebek itp Ja mam bardzo dużo takich sytuacja za sobą z torebkami Zarowymi, więc jest to dla mnie drażliwy temat. Swojego czasu wkur...zona porozrywałam wszystkie podszewki w torbach i w każdej pod spodem były poukrywane białe blaszki, zazwyczaj od 1 do 2, ale w niektórych zdarzało się więcej, które po około roku z powrotem zaczeły pikać na bramkach. Poniszczyłam sobie wnętrza torebek, bo oczywiście dziur juz nigdy nie zaszyłam i myslałam, że mam święty spokój a tu ćwiekus znowu zrobił mi "niespodziankę".....
Panie mi ją już na szczęście rozmagnsowały, oczywiście po uprzednim okazaniu paragonu za torebkę.
Widzę, że wiele z nas ma przykre doświadczenia z zarowymi bramkami
Arinka, szkoda Twoich torebek Zastanawiam się po co u licha do wnętrza torebek wrzucają/wszywają takie dziadostwo?
Stary 2013-10-28, 15:24   #4347
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Wczoraj owinęłam się szalem w sklepie i wyszłam bez niego
i jestem z siebie dumna
To znaczy, że Ci się nie spodobał ?
Stary 2013-10-28, 15:33   #4348
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
To znaczy, że Ci się nie spodobał ?
nie mój kolor
Stary 2013-10-28, 15:48   #4349
kleo111
Zakorzenienie

Sukienka w paski juz od nowości miala taki wyblakniety kolor, co osobiście mnie trochę wkurzało. Ale zostawiłam ja bo fason mi się podobał, pozatym taki szal był tutaj za nią, ze nie chciałam później zalowac pralam ja raz i faktycznie moze minimalnie wyblakla,nie wiem co teraz zrobić, aż boję się prac ja więcej razy...

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 15:52   #4350
Anastazja#
Zakorzenienie

Manehajera
Dzięki za namiary. Ja właśnie też byłam w B&K w Katowicach, ale jakoś szału nie ma. Już o niebo lepiej oceniam B&K w Krakowie, ale tam to mam trochę daleko
Cori
Dzięki za info na temat kurtki. Mi się właśnie udało zamówic ta czarną za 99 zł i się zastanawiam czy zostawić. Jeszcze pomyslę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości