|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII
albo też wydruk z konta
|
#4412 | |
|
🦄
|
Cytat:
Zresztą napisałam to z przekąsem, bo zupełnie nie widzę jak można by z tego wyciągnąć konsekwencje "pomyłki" (świadomej lub też nie) w dacie. Ale z ciekawości wezmę sobie jutro regulamin reklamacji w Z
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2013-10-28 o 21:23 |
|
|
|
|
#4413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każe wrócić i powiedzieć w której przymierzalni byłam, okazało się że pod kszesełkiem są poprzyczepiane te magnesy od ubrań. Pan był bardzo nieprzyjemny, dosłownie krzyczał na mnie że niby skąd się one tam wzięły. Wkurzył mnie jego ton więc mu powiedziałam że może zbyt słabo się rozgląda ale nie pomyślałam żeby przed wejściem do przymierzalni sprawdzać krzesło |
|
|
|
|
#4414 | ||
|
🦄
|
Cytat:
Ja nie piszę tego żebyś stawała okoniem jak akurat się spieszysz, ale ogólnie świadomość prawna społeczeństwa jest nadal b. niska, więc piszę "do ogółu" i na przyszłość ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE
Te kozaki są piękne, ale nie do ubrania, tylko na bardzo chude i cierpliwe nogi Poza tym noga się w nich poci jak przy 100 st. w cieniu. "Dlaczego na cierpliwe i chude nogi? nie zgodzę się.. nie są na żadnej szpilce przecież.. |
|
|
|
#4416 | |
|
🦄
|
Cytat:
W końcu się udało i całkiem spoko wyglądały, ale potem TŻ musiał mi je zdejmować. To już z kaloszami mi lepiej idzie ;p Mam rozmiar 36 i są na b. szczupłe nogi, a ja takowe posiadam, ale jak ktoś ma mocniej umięśnione albo po prostu grubsze to ich nie naciągnie Ostatnio wklejałam fotki w kozakach za 699 zł i ich ponoć nikt na nogę nie może włożyć, a mi weszły bez problemu- to te długie na pewno do wyprzedaży przetrwają, bo kto to założy skoro ja nie mogę? Zresztą po walce z nimi całkowicie mi się odwidziały. Zresztą zaraz wkleję fotki
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2013-10-28 o 21:32 |
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to akurat racja- też z nimi walczyłam. mnie się wydaje że one są dość rozciągliwe i nawet jak ktoś ma trochę więcej tu i ówdzie to wciśnie. mi trochę odstają na udzie, ale nie spadają, także ok ![]() i mam nadzieję, że ta walka z nimi to kwestia czasu, bo zamówiłam 2 pary- swój rozmiar i rozmiar większe- z większymi wcale nie szło mi łatwiej jesli chodzi o zakładanie ![]() zobaczymy co to będzie, na razie zostają
|
|
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po wielu koszmarnych przeżyciach z innymi fryzjerami w Katowicach, z braku laku wróciłam do nich, mając nadzieje ze tym razem trafię na kogoś fajnego i trafiłam na Panią Magdę niestety po czasie została zwolniona ale odnalazłam ją na fb i teraz jeżdżę do niej do Mysłowic ![]() B&K od czasu do czasu w ramach nauczania robi takie akcje, ze mozna sie zapisać na strzyzenie za 5zl, farbowanie za 60, tylko właśnie chodzi o to, ze zajmują sie tymi klientami osoby, które sie dopiero uczą. Koleżanka raz poszła i obcięli ją naprawdę zarąbiście. Ja potem tez byłam na farbowaniu i laska, która sie mną zajmowała nie wyglądała na zbyt zadowoloną... Juz nie mówiąc o tym ze w pewnym momencie mnie po prostu zostawiła i poszła pomagać koledze przy innej klientce, której fryzura widocznie wydawała sie być ciekawsza. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4419 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba Pronovias, jaki model? Kupowałaś we Flossmannie? fajnie wyglądasz w tej sukience ![]() Cytat:
i czepiają się do niej wszystkie paprochy ![]() Cytat:
na początku prałam je w Woolite, ale ostatnio mój TŻ kupił płyn do prania Prell i ostatnio jego używamy
|
|||
|
|
|
#4420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znał się idealnie, aż sama później byłam pod wrażeniem,bo wskazał też na buty czy z H&M bo tu są podobne |
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wychodzę z założenia, że uczciwy człowiek nie ma nic do ukrycia i cierpliwie zawsze pokazuję/przechodzę jeszcze raz i nie oburzam się. Taka ich praca i ja to rozumiem. Skąd niby on ma wiedzieć, ze ja nic nie wynoszę, ktoś mi czegoś nie rozmagnesował itp. Zdziwiłybyście się jakie na pozór eleganckie i inteligentne panie kradną, o sposobach nie wspominając.
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4423 | ||
|
Zaczytanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Nie rozmagnesowali go dobrze przy kasie i sobie popiszczała bramka. Haha koleś do mnie podszedł, taki, co niby udaje, że zakupy robi, a w rzeczywistości obserwuje. Z dwojga złego wolę takich niż tych np. w Sephorach, bo tam mam wrażenie, że obserwują każdy mój ruch
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4425 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
Swego czasu mój tata miał spodnie - nie pamiętam jakiej to marki - ale miały w metce wewnętrznej wszyte to dziadostwo z magnesem i cały czas piszczał, aż się wkurzył i to ciachnął po kilku razach
|
|
|
#4426 |
|
🦄
|
Ania, przyznam szczerze, że dość fajnie wyglądają, ale ja do nich siły nie mam... Poza tym śmierdzą chińską gumą ;/
|
#4427 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym nie będą to kozaki na co dzień, bo na zimę mam kilkanaście par obuwia. raz kiedyś mogę się pogimnastykować przy nich
|
|
|
|
|
#4429 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Foty w załączeniu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4430 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4432 |
|
🦄
|
Kasiula, zabij mnie- moja jest czarno-czarna. Jeszcze jutro sprawdzę, ale oglądałam u rodzicielki (może słabe światło), ale granatu tam nie było. No dam znać jeszcze jutro jakby kogoś to interesowało. W każdym razie myślałam, że będzie gorzej wyglądała, ale ta wywalająca się wata mi jakoś nie pasuje i oddaję. Chyba że ktoś chce to dysponuję M i L, do jutra
|
#4433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to wszystko rozumiem,tyle że zauważyłam że ochroniarze zazwyczaj napadają na ludzi, są nie mili i traktują Cię z góry jak złodzieja. Mnie ten z H&M jeszcze popędzał zebym szybciej pokazywała torebkę bo on nie ma czasu tu ze mną stać... |
|
|
|
|
#4434 |
|
🦄
|
Dziewczyny, ale miłemu ochroniarzowi czy miłej pani można wiele "pokazać" jakkolwiek głupio to nie brzmi, ale wrednemu bucowi bym mogła co najwyżej pokazać jęzor
|
#4435 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4437 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zakupohiloczka - tak to Pronovias - model Urales (nieco zmodyfikowany) kupowałam we Flossmannie (najlepszy salon w mieście, rewelacyjna obsługa)
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
Pociągne jeszcze temat reklamacji -czy jeśli reklamuję bez paragonu i wtedy mogę jedynie wymienić na inną rzecz to muszę to zrobić odrazu przy odbiorze czy dostaję tą kwotę na kartę podarunkową?
|
|
|
|
#4439 |
|
🦄
|
Eee to nie, panowie w tym wieku to nie mój target, ja raczej wolę młodszych
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

i czepiają się do niej wszystkie paprochy
Bo to na pewno ma wpływ na trwałość ich koloru. Co do wygody- potwierdzam