Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-28, 21:14   #4411
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
jesli nie jestes w stanie podac kiedy zakupilas ta rzecz, bo "to byla wiosna" jest zbyt obszerne, wiec wcale menager nie ma obowiazku przyjac Ci takiej reklamacji/zwrotu bo nie ma dowodu, ze taka rzecz nabylas zgodnie z prawem

podstawa jest zawsze paragon
albo też wydruk z konta
Stary 2013-10-28, 21:16   #4412
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
jesli nie jestes w stanie podac kiedy zakupilas ta rzecz, bo "to byla wiosna" jest zbyt obszerne, wiec wcale menager nie ma obowiazku przyjac Ci takiej reklamacji/zwrotu bo nie ma dowodu, ze taka rzecz nabylas zgodnie z prawem

podstawa jest zawsze paragon
Podstawą jest dowód zakupu, a przyjąć reklamację musi, za to może jej nie uznać- jeśli już

Zresztą napisałam to z przekąsem, bo zupełnie nie widzę jak można by z tego wyciągnąć konsekwencje "pomyłki" (świadomej lub też nie) w dacie. Ale z ciekawości wezmę sobie jutro regulamin reklamacji w Z

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2013-10-28 o 21:23
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:17   #4413
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ochroniarz NIE MA PRAWA przeszukać Ci torebki i nigdy w życiu bym się na to nie zgodziła.
Dokładnie, tylko wtedy wzywa policję i wiadomo trochę to trwa, więc większość godzi się na takie traktowanie. Ja osttanio pierwszy raz miałam taką sytuację w H&M. Wyszłam jak gdyby nigdy nic z przymierzalni, do kasy , zapłaciłam za spodnie, wychodzę a tu goni mnie ochroniach Każe wrócić i powiedzieć w której przymierzalni byłam, okazało się że pod kszesełkiem są poprzyczepiane te magnesy od ubrań. Pan był bardzo nieprzyjemny, dosłownie krzyczał na mnie że niby skąd się one tam wzięły. Wkurzył mnie jego ton więc mu powiedziałam że może zbyt słabo się rozgląda ale nie pomyślałam żeby przed wejściem do przymierzalni sprawdzać krzesło. Koniec końców pokazalam że w torebce nic nie mam, ale czepił się że mam na sobie bluzkę z H&M. Dobrze że mi nie kazał jeszcze jej zdejmować Na koniec pojechał z tekstem " Wygląda Pani na mądra, Pani pewnie wie kto to robi"
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:23   #4414
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Tak, ochroniarz nie ma prawa, wiem. Tyle ze przepisy sobie, a życie sobie.
Nie uśmiechałoby mi się czekać na przyjazd policji, zwyczajnie nie mogłam sobie na to pozwolić w tamtym momencie.
Kolejno, ochroniarz nie ma prawa wymusić pokazania torebki. Ale jaki ochroniarz zwraca się z uprzejmą prośbą pokazanie torebki?
No ja bym się nie zgodziła chociażby nie wiem co. Ale miłym paniom w sklepie to bym nawet wszystko wywaliła na stół (chociaż nikt nigdy o to mnie nie śmiał poprosić). Ochroniarz może Ci pomacać torebkę z wierzchu i zajrzeć do środka jeśli mu na to pozwolisz.

Ja nie piszę tego żebyś stawała okoniem jak akurat się spieszysz, ale ogólnie świadomość prawna społeczeństwa jest nadal b. niska, więc piszę "do ogółu" i na przyszłość

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Dokładnie, tylko wtedy wzywa policję i wiadomo trochę to trwa, więc większość godzi się na takie traktowanie. Ja osttanio pierwszy raz miałam taką sytuację w H&M. Wyszłam jak gdyby nigdy nic z przymierzalni, do kasy , zapłaciłam za spodnie, wychodzę a tu goni mnie ochroniach Każe wrócić i powiedzieć w której przymierzalni byłam, okazało się że pod kszesełkiem są poprzyczepiane te magnesy od ubrań. Pan był bardzo nieprzyjemny, dosłownie krzyczał na mnie że niby skąd się one tam wzięły. Wkurzył mnie jego ton więc mu powiedziałam że może zbyt słabo się rozgląda ale nie pomyślałam żeby przed wejściem do przymierzalni sprawdzać krzesło. Koniec końców pokazalam że w torebce nic nie mam, ale czepił się że mam na sobie bluzkę z H&M. Dobrze że mi nie kazał jeszcze jej zdejmować Na koniec pojechał z tekstem " Wygląda Pani na mądra, Pani pewnie wie kto to robi"
Cham, ale przynajmniej zna się na asortymencie, którego pilnuje ;p

Stary 2013-10-28, 21:25   #4415
aniap1991
Zakorzenienie

[QUOTE

Te kozaki są piękne, ale nie do ubrania, tylko na bardzo chude i cierpliwe nogi Poza tym noga się w nich poci jak przy 100 st. w cieniu. "

Dlaczego na cierpliwe i chude nogi?
nie zgodzę się.. nie są na żadnej szpilce przecież..
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:30   #4416
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez aniap1991 Pokaż wiadomość
[QUOTE

Te kozaki są piękne, ale nie do ubrania, tylko na bardzo chude i cierpliwe nogi Poza tym noga się w nich poci jak przy 100 st. w cieniu. "

Dlaczego na cierpliwe i chude nogi?
nie zgodzę się.. nie są na żadnej szpilce przecież..
Bo włożyć i zdjąć tego nie mogłam W końcu się udało i całkiem spoko wyglądały, ale potem TŻ musiał mi je zdejmować. To już z kaloszami mi lepiej idzie ;p

Mam rozmiar 36 i są na b. szczupłe nogi, a ja takowe posiadam, ale jak ktoś ma mocniej umięśnione albo po prostu grubsze to ich nie naciągnie

Ostatnio wklejałam fotki w kozakach za 699 zł i ich ponoć nikt na nogę nie może włożyć, a mi weszły bez problemu- to te długie na pewno do wyprzedaży przetrwają, bo kto to założy skoro ja nie mogę? Zresztą po walce z nimi całkowicie mi się odwidziały. Zresztą zaraz wkleję fotki

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2013-10-28 o 21:32
Stary 2013-10-28, 21:34   #4417
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
Bo włożyć i zdjąć tego nie mogłam W końcu się udało i całkiem spoko wyglądały, ale potem TŻ musiał mi je zdejmować. To już z kaloszami mi lepiej idzie ;p

Mam rozmiar 36 i są na b. szczupłe nogi, a ja takowe posiadam, ale jak ktoś ma mocniej umięśnione albo po prostu grubsze to ich nie naciągnie

Ostatnio wklejałam fotki w kozakach za 699 zł i ich ponoć nikt na nogę nie może włożyć, a mi weszły bez problemu- to te długie na pewno do wyprzedaży przetrwają, bo kto to założy skoro ja nie mogę? Zresztą po walce z nimi całkowicie mi się odwidziały. Zresztą zaraz wkleję fotki

to akurat racja- też z nimi walczyłam. mnie się wydaje że one są dość rozciągliwe i nawet jak ktoś ma trochę więcej tu i ówdzie to wciśnie.
mi trochę odstają na udzie, ale nie spadają, także ok
i mam nadzieję, że ta walka z nimi to kwestia czasu, bo zamówiłam 2 pary- swój rozmiar i rozmiar większe- z większymi wcale nie szło mi łatwiej jesli chodzi o zakładanie
zobaczymy co to będzie, na razie zostają
Stary 2013-10-28, 21:36   #4418
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No cóz, pomeczę się i poczekam

O rany! To faktycznei miałas niezłe kombinacje z włosami. Nparawde świetnie, ze wyszły z tego z obronna reką, bo mogło byc nieciekawie.... Tez mam własnie parcie na jasneisjzy kolory na starośc

Kochana, wiem ze drogeryjne to świństwo .... ale płacic co miesiac ponad iles u fryza juz mi sie nie usmeichało. Podchodze do tego, aby kupowac na all farby profesjonalne i nimi farbować, ale tak mi schodzi jakoś
I chyba wiem co polecisz - ul. Wawelska B&K, tak? Jesli tak, to juz tam byłam niedawno na konsultacjach i gdyby nie ilosc kasy, jaka tzreba zostawić, to bym już tam zostałą obsłużona

Zenua w tej Zarze !! Super, ze posatwiłas na swoim i nei dałas sie. Mnie też piszczało kiedyś, gdy byłam z taka sama malutka kopertową torebka, co ja tam mogłam wsadzic?
Z B&K nigdy nie wiadomo, na kogo trafisz, mają tam duża rotacje pracownikow. Kilka lat temu, gdy miałam mega długie włosy, postanowiłam je "jakoś" obciąc, poszłam do nich, koleś który miał sie mną zająć po rozpuszczeniu mojego warkocza stwierdził, ze w życiu tylu włosów na oczy nie widział i nie wie co z nimi zrobić. I ja miałam za taką obsługę zapłacić prawie stówę (samo cięcie)? Podziękowałam...
Po wielu koszmarnych przeżyciach z innymi fryzjerami w Katowicach, z braku laku wróciłam do nich, mając nadzieje ze tym razem trafię na kogoś fajnego i trafiłam na Panią Magdę niestety po czasie została zwolniona ale odnalazłam ją na fb i teraz jeżdżę do niej do Mysłowic
B&K od czasu do czasu w ramach nauczania robi takie akcje, ze mozna sie zapisać na strzyzenie za 5zl, farbowanie za 60, tylko właśnie chodzi o to, ze zajmują sie tymi klientami osoby, które sie dopiero uczą. Koleżanka raz poszła i obcięli ją naprawdę zarąbiście. Ja potem tez byłam na farbowaniu i laska, która sie mną zajmowała nie wyglądała na zbyt zadowoloną... Juz nie mówiąc o tym ze w pewnym momencie mnie po prostu zostawiła i poszła pomagać koledze przy innej klientce, której fryzura widocznie wydawała sie być ciekawsza.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:37   #4419
zakupoholiczkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
dziewczyny mały off, wiem że kilka z Was prosiło mnie w wiadomościach o pokazanie sukni ślubnej, w końcu dostałam zdjęcia od fotografa i wstawiłam na fb (bloga) będzie tam kilka dni i usunę więc można zajrzeć
fantastic wyglądałaś przepięknie
to chyba Pronovias, jaki model? Kupowałaś we Flossmannie?

Cytat:
Prosze, fota w załaczeniu
fajnie wyglądasz w tej sukience szkoda, że mam już tyle czarnych w szafie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziała może któraś z Was na żywo tą torebkę z załącznika?
Bardzo mi się spodobała, ale spóźniłam się i na stronie już jej nie widzę, jak również u mnie stacjonarnie
widziałam ją na żywo i jedyne co mi się nie podobało to ta wstawka z przodu, jest z takiego jakby zamszu i czepiają się do niej wszystkie paprochy

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć! Jest nadzieja, że nie stracą koloru Napisz proszę, w jakim płynie czy proszku je pierzesz? Bo to na pewno ma wpływ na trwałość ich koloru. Co do wygody- potwierdzam Czy Ci się rozciągnęły?
Nic a nic się nie rozciągnęły na początku prałam je w Woolite, ale ostatnio mój TŻ kupił płyn do prania Prell i ostatnio jego używamy
zakupoholiczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:37   #4420
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja bym się nie zgodziła chociażby nie wiem co. Ale miłym paniom w sklepie to bym nawet wszystko wywaliła na stół (chociaż nikt nigdy o to mnie nie śmiał poprosić). Ochroniarz może Ci pomacać torebkę z wierzchu i zajrzeć do środka jeśli mu na to pozwolisz.

Ja nie piszę tego żebyś stawała okoniem jak akurat się spieszysz, ale ogólnie świadomość prawna społeczeństwa jest nadal b. niska, więc piszę "do ogółu" i na przyszłość

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cham, ale przynajmniej zna się na asortymencie, którego pilnuje ;p

Znał się idealnie, aż sama później byłam pod wrażeniem,bo wskazał też na buty czy z H&M bo tu są podobne
Stary 2013-10-28, 21:38   #4421
monicar
Zakorzenienie

A ja wychodzę z założenia, że uczciwy człowiek nie ma nic do ukrycia i cierpliwie zawsze pokazuję/przechodzę jeszcze raz i nie oburzam się. Taka ich praca i ja to rozumiem. Skąd niby on ma wiedzieć, ze ja nic nie wynoszę, ktoś mi czegoś nie rozmagnesował itp. Zdziwiłybyście się jakie na pozór eleganckie i inteligentne panie kradną, o sposobach nie wspominając.
Stary 2013-10-28, 21:39   #4422
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Kama, na zdjeciu tylko fajnie wyglada, zapewniam Cie. Na zywo materiał tragedia a sama bylam na nią napalona, ale mi przeszło, jak obejrzałam.
Zawsze najmnijeszy rozmiar biorę, wiec chyba M.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Tak i biała też.
Mam obie xs i sprawują sie rewelacyjnie. Nic się nie dzieje, nic nie odstaje brzydko. To moje dwie ulubione kurtki

No własnie.....
Dziękuje Corii za pomoc

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:43   #4423
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Odebrałam swoje łupy ze special prices i... wszystko idzie do zwrotu.

Kupiłam ten taki żakiet niby ze lnu i ja się sobie podobam, ale TŻ i rodzicielka stwierdzili, że przez te czarne elementy na ramionach wyglądam źle i mnie poszerza, więc chyba oddam ;/

Za to te kurtki "granatowe" to jakieś nieporozumienie- fatalnie wykonane, jakaś wata z nich wyłazi. I są czarne, ja tam granatu nie widzę ;/
Na torebke bedzie, schowaj do skarbony

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Mnie Zarowa torba raz złapała wychodząc bez zakupów na bramce w Realu, rodzice zostali w kasie, a ja śmigłam na początku wyjściem bez zakupów i piiiiiiiiiiiii Powiem tyle, że nigdy w życiu nie zgodziłabym się już na zabranie do tego ich "pokoiku" - laska która obszukiwała mi torebkę, odkręcała nawet krem nivea, który przy sobie miałam zresztą koniec wspomnieć, bo mi się ciśnienie groźnie podnosi
Mnie ostatnio złapał.. kalendarz w Empiku Nie rozmagnesowali go dobrze przy kasie i sobie popiszczała bramka. Haha koleś do mnie podszedł, taki, co niby udaje, że zakupy robi, a w rzeczywistości obserwuje. Z dwojga złego wolę takich niż tych np. w Sephorach, bo tam mam wrażenie, że obserwują każdy mój ruch

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:44   #4424
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Trzasnelam fote - niestety dalej reki nie wyciagne Akurat slonce zaswiecilo, w efekcie foto wyszlo rozjasnione i na zywo kolory sa deko ciemniejsze. Wiecie, z czym mi sie on kojarzy? Zalaczam foto
szalik mi się baaardzo podoba

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:46   #4425
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Mnie się to nigdy nie zdarzyło, ale masakra. Chociaż jak coś piszczy to najpierw zazwyczaj sprawdzają co - przechodzi się bez torebki i sprawdza czy to ona czy jednak coś na nas.

Swego czasu mój tata miał spodnie - nie pamiętam jakiej to marki - ale miały w metce wewnętrznej wszyte to dziadostwo z magnesem i cały czas piszczał, aż się wkurzył i to ciachnął po kilku razach

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2013-10-28, 21:46   #4426
Marigold19
🦄

Ania, przyznam szczerze, że dość fajnie wyglądają, ale ja do nich siły nie mam... Poza tym śmierdzą chińską gumą ;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-10-28 21.42.26.jpg (79,3 KB, 175 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-10-28 21.42.17.jpg (77,7 KB, 154 załadowań)

Stary 2013-10-28, 21:47   #4427
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
A ja wychodzę z założenia, że uczciwy człowiek nie ma nic do ukrycia i cierpliwie zawsze pokazuję/przechodzę jeszcze raz i nie oburzam się. Taka ich praca i ja to rozumiem. Skąd niby on ma wiedzieć, ze ja nic nie wynoszę, ktoś mi czegoś nie rozmagnesował itp. Zdziwiłybyście się jakie na pozór eleganckie i inteligentne panie kradną, o sposobach nie wspominając.
Taa, śmiałam się w wakacje, jak moja ciocia pracowała przez chwilę w jednym z marketów. Opowiadała, że złapała babkę, która ukradła gwizdek od czajnika.

Stary 2013-10-28, 21:50   #4428
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
Ania, przyznam szczerze, że dość fajnie wyglądają, ale ja do nich siły nie mam... Poza tym śmierdzą chińską gumą ;/
a tam, chyba jakoś dam radę
poza tym nie będą to kozaki na co dzień, bo na zimę mam kilkanaście par obuwia.
raz kiedyś mogę się pogimnastykować przy nich
Stary 2013-10-28, 21:50   #4429
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Podeszwa nie jest gładka, więc komfort chodzenia powinien być lepszy, choć zimą unikam chodzenia na obcasach, bo zwyczajnie się boję. Mierzyłam rozmiar 39, który noszę standardowo i leżał idealnie.

Dziękuję

Dziękuję
Ale to nie są woski, tylko zwykłe materiałowe czarne spodnie. Woski źle leżały, więc je wymieniłam na te.

Dobrze wiedzieć! Jest nadzieja, że nie stracą koloru Napisz proszę, w jakim płynie czy proszku je pierzesz? Bo to na pewno ma wpływ na trwałość ich koloru. Co do wygody- potwierdzam Czy Ci się rozciągnęły?

Tę kurtkę zamówiłam i jutro planuję odebrać Nigdy na żywo jej nie widziałam i nie wiem, co myśleć... Na Tobie mi się podoba A może przez spódniczkę mi się podoba

Kasiula36 pamiętam, że też zamówiłaś tę kurtkę. Zostawiłaś ją? Jak ją oceniasz? Czy możesz dodać jej zdjęcia?

Pięknie Prosto, bez udziwnień i dzięki temu niesamowicie elegancko i klasycznie Szkoda, że niewiele panien młodych potrafi zachować taki umiar...
Kochana, kurtkę zamówiłam, odebrałam i postanowiłam ja zostawić. Nie jest to kurtka najwyższych lotów (chodzi o uszycie) ale akurat taka ocieplana kurtka przyda mi się na spacery z psem bo moja dyżurna już jest na wykończeniu.
Foty w załączeniu.

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Współczuje wrażeń. Mnie też to zawsze rusza. Niby nic takiego, skoro wiem,że to nie moja wina,ale humor popsuty.

Kiedyś w bramce w supermarkecie aktywował mi się telefon, ochroniarz kazał mi pokazać torbę i cały czas pytał co mam w torebce, po pytaniu :" No to może chociaż gumy?!" Padłam.
Kradzieży jest mnóstwo niestety. Tylko jakoś łapani są najczęściej Ci pikający-z-głupiego-powodu.

Rozczaruję Cię. Po praniu są całe!
Oj tak, humor popsuty i ciśnienie mi skacze Jeszcze jak zaczynam wysłuchiwać w moim kierunku głupie teksty to (w zależności od dnia jaki mam) nie zawsze je przemilczę

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
a weźcie dajcie spokój.. ja zaczęłam pikać w Tesco na samym wejściu, czyli, że tak powiem - nie miałam jeszcze możliwości nic ukraść, a ochroniarz już postanowił interweniować więc mu mówię, że to na pewno buty... to gość do mnie, że jak chcę się tego kłopotu pozbyć to żebym z nim poszła ja głupia, nie wiem na co liczyłam, ale na zapleczu pan dał mi złotą radę, że... uwagaaaa.. powinnam w butach w domu poszukać paska magnetycznego w ażurkach.. dodam, że oczywiście nie ma opcji żeby gdzieś był taki pasek w tych butach, więc wiadomo - piszczą na bramce dalej
Złote myśli/rady ochroniarzy

Cytat:
Odebrałam swoje łupy ze special prices i... wszystko idzie do zwrotu.

Kupiłam ten taki żakiet niby ze lnu i ja się sobie podobam, ale TŻ i rodzicielka stwierdzili, że przez te czarne elementy na ramionach wyglądam źle i mnie poszerza, więc chyba oddam ;/

Za to te kurtki "granatowe" to jakieś nieporozumienie- fatalnie wykonane, jakaś wata z nich wyłazi. I są czarne, ja tam granatu nie widzę ;/
Eko skóra jest czarna a przepikowany materiał jest ciemno-granatowy

Cytat:
O rany, jeszcze dojdzie do tego że będziemy musiały nosić paragony ze sobą, bo mogą nam wmówić że coś ukradłyśmy i mamy to na sobie ubrane paranoja jakaś

Cytat:

Takie nieudane buty/kozaki zawsze zostają na % bo ciężko je sprzedać - niewymiarowe są
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:52   #4430
Marigold19
🦄

Cytat:
Znał się idealnie, aż sama później byłam pod wrażeniem,bo wskazał też na buty czy z H&M bo tu są podobne
Muahaha no to w sumie fajny pan, no i na mądrą Cię ocenił, no same plusy hahaha, a przystojny chociaż?

Stary 2013-10-28, 21:53   #4431
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Wychodzę dokładnie z tego samego założenia. Też mam od czasu do czasu takie akcje pikania, nie mam zielonego pojęcia, co to może być, prosili (dwóch ochroniarzy w Z) pokazanie torebki, pokazałam, przeprosili. A teraz już z daleka mnie witają i żegnają, jak wchodzę do Z.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:55   #4432
Marigold19
🦄

Kasiula, zabij mnie- moja jest czarno-czarna. Jeszcze jutro sprawdzę, ale oglądałam u rodzicielki (może słabe światło), ale granatu tam nie było. No dam znać jeszcze jutro jakby kogoś to interesowało. W każdym razie myślałam, że będzie gorzej wyglądała, ale ta wywalająca się wata mi jakoś nie pasuje i oddaję. Chyba że ktoś chce to dysponuję M i L, do jutra

Stary 2013-10-28, 21:56   #4433
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja to wszystko rozumiem,tyle że zauważyłam że ochroniarze zazwyczaj napadają na ludzi, są nie mili i traktują Cię z góry jak złodzieja. Mnie ten z H&M jeszcze popędzał zebym szybciej pokazywała torebkę bo on nie ma czasu tu ze mną stać...
Stary 2013-10-28, 21:57   #4434
Marigold19
🦄

Dziewczyny, ale miłemu ochroniarzowi czy miłej pani można wiele "pokazać" jakkolwiek głupio to nie brzmi, ale wrednemu bucowi bym mogła co najwyżej pokazać jęzor

Stary 2013-10-28, 21:57   #4435
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Muahaha no to w sumie fajny pan, no i na mądrą Cię ocenił, no same plusy hahaha, a przystojny chociaż?
Jeśli ktoś gustuję w Panach w mundurze po 65 roku życia to tak
Stary 2013-10-28, 21:58   #4436
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
Salon pracuje na amerykańskich farbach Joico, pielęgnacja również tej marki i jak dla mnie to idealne produkty. Od czasu do czasu zaszaleję i do farbowania biorę również regenerację Joico i wtedy to włosy naprawdę jak marzenie
Potrafisz moze podać przedział cenowy kosmetyków Joico w tym salonie? Od jakiegoś czasu czuje sie na odżywkę k pak intense hydrator (czy jakoś tak), widziałam w hebe ale ja nie lubię kupować takich rzeczy w drogeriach, nigdy nie wiadomo czy ktoś sobie tego wcześniej nie otwierał, a ja jestem strasznie wrażliwa na tym punkcie

steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:59   #4437
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Anetka, bardzo pięknie Chciałabym mieć taką urodę jak Ty i tak super we wszystkim wyglądać.
Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
fantastic wyglądałas w sukni przepięknie przypominasz mi nifę, prosto z klasą jestem oczarowana
Cytat:
Pięknie Prosto, bez udziwnień i dzięki temu niesamowicie elegancko i klasycznie Szkoda, że niewiele panien młodych potrafi zachować taki umiar...
Cytat:
Napisane przez zakupoholiczkaa Pokaż wiadomość
fantastic wyglądałaś przepięknie
to chyba Pronovias, jaki model? Kupowałaś we Flossmannie?
dziękuję dziewczyny za tyle miłych słów
zakupohiloczka - tak to Pronovias - model Urales (nieco zmodyfikowany) kupowałam we Flossmannie (najlepszy salon w mieście, rewelacyjna obsługa)

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:59   #4438
aroniasty
Wtajemniczenie

Pociągne jeszcze temat reklamacji -czy jeśli reklamuję bez paragonu i wtedy mogę jedynie wymienić na inną rzecz to muszę to zrobić odrazu przy odbiorze czy dostaję tą kwotę na kartę podarunkową?
Stary 2013-10-28, 22:02   #4439
Marigold19
🦄

Cytat:
Jeśli ktoś gustuję w Panach w mundurze po 65 roku życia to tak
Eee to nie, panowie w tym wieku to nie mój target, ja raczej wolę młodszych

Stary 2013-10-28, 22:04   #4440
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiula, zabij mnie- moja jest czarno-czarna. Jeszcze jutro sprawdzę, ale oglądałam u rodzicielki (może słabe światło), ale granatu tam nie było. No dam znać jeszcze jutro jakby kogoś to interesowało. W każdym razie myślałam, że będzie gorzej wyglądała, ale ta wywalająca się wata mi jakoś nie pasuje i oddaję. Chyba że ktoś chce to dysponuję M i L, do jutra
One sa granatowe i ja tez swoja oddalam
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości