Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-28, 22:09   #4441
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Kasiula, zabij mnie- moja jest czarno-czarna. Jeszcze jutro sprawdzę, ale oglądałam u rodzicielki (może słabe światło), ale granatu tam nie było. No dam znać jeszcze jutro jakby kogoś to interesowało. W każdym razie myślałam, że będzie gorzej wyglądała, ale ta wywalająca się wata mi jakoś nie pasuje i oddaję. Chyba że ktoś chce to dysponuję M i L, do jutra
Czarno-czarna Ciemny granatowy
Wiesz...ja z natury jestem zosia-samosia wyskubałam wychodzącą watę, wyczyściłam ją szczotką i jest ok. Znając mojego psa niedługo będę musiała ją wyprać i wata się zbije - wtedy definitywnie powinna przestać wychodzić
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 22:21   #4442
Kashaya
Zakorzenienie

Mi kiedyś pikały w Zarze na bramkach buty kupione on line w Mango, ale nie doszłyśmy w Zarze co pika. Dopiero jak poszłam do Mango z ich torebką, bo tylko ona została jako podejrzana drogą eliminacji, to pani sama poprosiła o buty, bo zobaczyła, że mam z Mango. Podobno często on line nie rozmagnesowują butów, tak więc wiecie jakby co
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 22:24   #4443
gosica
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniap1991 Pokaż wiadomość
poniżej wkleiłam fotę, czy wygodne? powiem jak je pierwszy raz założę na jakieś wyjście, bo mając je kilkanaście minut na nogach niewiele mogę stwierdzić
to czekam na relację, niech się dobrze noszą
gosica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 22:40   #4444
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica Pokaż wiadomość
to czekam na relację, niech się dobrze noszą
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 23:05   #4445
steam_engine
Zakorzenienie

Miłośniczki Zary część XXVIII

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Pociągne jeszcze temat reklamacji -czy jeśli reklamuję bez paragonu i wtedy mogę jedynie wymienić na inną rzecz to muszę to zrobić odrazu przy odbiorze czy dostaję tą kwotę na kartę podarunkową?
Dostajesz taką kartkę a4 i ona jest ważna chyba 3 miesiące? Nie pamietam. Ja przy swojej reklamacji pytałam czy nie mogą mi tej kwoty po prostu na kartę podarunkową załadować to kobieta mi jakoś dziwnie wytłumaczyła, ze nie, bo to sie niby jakoś różni.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 23:37   #4446
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, tylko wtedy wzywa policję i wiadomo trochę to trwa, więc większość godzi się na takie traktowanie. Ja osttanio pierwszy raz miałam taką sytuację w H&M. Wyszłam jak gdyby nigdy nic z przymierzalni, do kasy , zapłaciłam za spodnie, wychodzę a tu goni mnie ochroniach Każe wrócić i powiedzieć w której przymierzalni byłam, okazało się że pod kszesełkiem są poprzyczepiane te magnesy od ubrań. Pan był bardzo nieprzyjemny, dosłownie krzyczał na mnie że niby skąd się one tam wzięły. Wkurzył mnie jego ton więc mu powiedziałam że może zbyt słabo się rozgląda ale nie pomyślałam żeby przed wejściem do przymierzalni sprawdzać krzesło. Koniec końców pokazalam że w torebce nic nie mam, ale czepił się że mam na sobie bluzkę z H&M. Dobrze że mi nie kazał jeszcze jej zdejmować Na koniec pojechał z tekstem " Wygląda Pani na mądra, Pani pewnie wie kto to robi"
Masakra, ja już słyszałam o podobnych akcjach w H&M ale robionych przez facetów obserwujących (niby klientów)
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 01:04   #4447
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Tak Kasiula, zmieniło się - starośc nie radosć

No raczej nie przekonam...poczekam z mieisac, az sie wypłuka kolor moze i spróbuje na to ten wzcesneijszy jasniejszy

Dziękuje
Nigdy nie odbarwiałam włosów, bo zawsze sie tego obawiałam.
A jesli mówisz, ze naprawde nie warto, to chyba odpuszcze... Jelsi mam potem być łysa, to wole juz za ciemny kolor niż to

Eggi
Wg mnie nie warto niszczyć w ten sposób włosów.Ciemne farby mniej torturują nasze włosy, bo są na słabszych procentowo wodach, natomiast ściągać, kolor musisz rozjaśniaczem, a po tym włos martwy i sam się nie zregeneruje tylko musisz czekać aż odrośnie. Zresztą po ściąganiu koloru i tak nie jest ona zadowalający i penie znów trzeba położyć farbę. Sama farbuję na ciemno, z początku na ciemny brąz, który wygląda niemal jak czarny, a teraz przy każdym farbowaniu robie jaśniejszym brązem, bo nie chce takiego ciemnego. Wiadomo, że jaśniejszy nieco jest tylko na odrostach, bo ciemnego brązu na końcówkach nie rozjaśni, ale mi szybko włosy rosną więc jakoś przeleci

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Zaczęłam farbować jaśniejszym odcieniem, po pewnym czasie na połowie długości włosów miałam już taki kolor jaki chciałam, ale końce wciąż były ciemniejsze. Fryzjerka powiedziała, że można jedynie przyciemnić całość, żeby to wyrównać. A ja nie chciałam ciemniejszych, więc stwierdziłam, że spróbuję delikatnie w kilku turach rojaśnić końce farbą blond. No ale farba tego nie ruszyła ani trochę, więc sięgnęłam po taki słabszy rozjaśniacz. Za wiele nie rozjaśnił, tylko pojawił się wściekłorudy odcień, pięknie kontrastował z popielatym na reszcie włosów no to jeszcze raz konkretny rozjaśniacz i rozjaśnił aż za bardzo, więc musiałam lekko przyciemnić chyba olejek kokosowy uratował moje kłaki przed zdecydowanym skróceniem
Kochane nie ma co eksperymentować samemu, bo szkoda włosków, a trochę trwa nim odrosną

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
CORI, powiem Ci z doświadczenia, że farby drogeryjne raz - fatalnie wpływają na włosy, pigment słabiej się wypłukuje bo niezły syf tam pakują , umówmy się (swojego czasu mocno siedziałam w tym temacie więc wiem to i owo).

Proponuję iść do fryzjera, który profesjonalnie się Tobą zajmie i wybierze odpowiedni kolor (mogę polecić Ci w Katowicach fajny salon, jeżdżę tam z Opolszczyzny )

Co do piszczenia na bramkach - sytuacja w Forum Gliwice:

Bramka nagminnie piszczała, czy ktoś wchodził czy nie, mi oczywiście też więc na wejściu podbiega do mnie sprzedawczyni i mówi, że przy wychodzeniu ze sklepu będę musiała okazać torebkę. Zrobiłam oczy jak 5 złotych ale nic nie odpowiedziałam na to , zignorowałam ją.

Przy wyjściu (nie kupiłam nic) oczywiście piszczę i laska znów do mnie podbiega mówiąc, że mam jej okazać torebkę. Ja idę w zaparte, że z jakiej racji skoro ewidentnie mają zepsute bramki bo piszczą czy ktoś wchodzi czy nie!
Na to ona, że mają takie "procedury" i że mam pokazać tą torebkę. Ja dalej swoje i wywiązała się mega dziwna sytuacja, laska próbowała mnie trzymać przy bramce, jej koleżanka latała jak oparzona po sklepie szukając menadżerki, mój TŻ *****icy w międzyczasie dostał.

Generalnie nie pokazałam torebki i wyszłam ze sklepu. Żenujące. Tymbardziej że torebka wielkości saszetki....
w niektórych przypadkach pewnie masz rację, często np.przy ciemnych farbach są dołączone za mocne wody. Ja nie znoszę jak ktoś dotyka mi włosów więc sama farbuję Castingiem i jest ok

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
CORI, powiem Ci z doświadczenia, że farby drogeryjne raz - fatalnie wpływają na włosy, pigment słabiej się wypłukuje bo niezły syf tam pakują , umówmy się (swojego czasu mocno siedziałam w tym temacie więc wiem to i owo).

Proponuję iść do fryzjera, który profesjonalnie się Tobą zajmie i wybierze odpowiedni kolor (mogę polecić Ci w Katowicach fajny salon, jeżdżę tam z Opolszczyzny )

Co do piszczenia na bramkach - sytuacja w Forum Gliwice:

Bramka nagminnie piszczała, czy ktoś wchodził czy nie, mi oczywiście też więc na wejściu podbiega do mnie sprzedawczyni i mówi, że przy wychodzeniu ze sklepu będę musiała okazać torebkę. Zrobiłam oczy jak 5 złotych ale nic nie odpowiedziałam na to , zignorowałam ją.

Przy wyjściu (nie kupiłam nic) oczywiście piszczę i laska znów do mnie podbiega mówiąc, że mam jej okazać torebkę. Ja idę w zaparte, że z jakiej racji skoro ewidentnie mają zepsute bramki bo piszczą czy ktoś wchodzi czy nie!
Na to ona, że mają takie "procedury" i że mam pokazać tą torebkę. Ja dalej swoje i wywiązała się mega dziwna sytuacja, laska próbowała mnie trzymać przy bramce, jej koleżanka latała jak oparzona po sklepie szukając menadżerki, mój TŻ *****icy w międzyczasie dostał.

Generalnie nie pokazałam torebki i wyszłam ze sklepu. Żenujące. Tymbardziej że torebka wielkości saszetki....
w niektórych przypadkach pewnie masz rację, często np.przy ciemnych farbach są dołączone za mocne wody. Ja nie znoszę jak ktoś dotyka mi włosów więc sama farbuję Castingiem i jest ok

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43463248] ot i problem ![/QUOTE]
Też miałam kiedyś problem z "pikającym" sieciówkowym portfelem! Szału można było dostać, a ile musiałam się naszukać,żeby znaleźć ten paseczek a tak był wszyty, że aby go obezwładnić musiałabym zniszczyć poretfel

Edytowane przez ladybird1122
Czas edycji: 2013-10-29 o 01:42
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 07:13   #4448
Marigold19
🦄

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43470673]Kochana, kurtkę zamówiłam, odebrałam i postanowiłam ja zostawić. Nie jest to kurtka najwyższych lotów (chodzi o uszycie) ale akurat taka ocieplana kurtka przyda mi się na spacery z psem bo moja dyżurna już jest na wykończeniu.
Foty w załączeniu.

Oj tak, humor popsuty i ciśnienie mi skacze Jeszcze jak zaczynam wysłuchiwać w moim kierunku głupie teksty to (w zależności od dnia jaki mam) nie zawsze je przemilczę

Złote myśli/rady ochroniarzy

Eko skóra jest czarna a przepikowany materiał jest ciemno-granatowy

O rany, jeszcze dojdzie do tego że będziemy musiały nosić paragony ze sobą, bo mogą nam wmówić że coś ukradłyśmy i mamy to na sobie ubrane paranoja jakaś

Takie nieudane buty/kozaki zawsze zostają na % bo ciężko je sprzedać - niewymiarowe są
[/QUOTE]

No zostaną na 100%, bo ja do ich zdjęcia potrzebuję TŻ-ta Za stówę MOŻE kupię Zresztą bałam się, że ciągnąc je po prostu je zniszczę ;/

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 07:28   #4449
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to wszystko rozumiem,tyle że zauważyłam że ochroniarze zazwyczaj napadają na ludzi, są nie mili i traktują Cię z góry jak złodzieja. Mnie ten z H&M jeszcze popędzał zebym szybciej pokazywała torebkę bo on nie ma czasu tu ze mną stać...
Zgadzam się Ja też jak ktoś grzecznie poprosi przy pikaniu o pokazanie torebki lub o wskazanie czegoś co może pikać, nie mam z tym problemu, wiem, że jestem niewinna, pokazuje, dziękuję dziękuje i do widzenia. Z tym, że niesttey nie zawsze ma sie szczęście do miłych osób uwieżcie, że osoby nie przejawiające jakiej kolwiek kultury osobistej tez się zdarzają i wtedy jest mniej przyjemnie
Swoją drogą jak widać temat pikania to temat bez dna
Stary 2013-10-29, 08:09   #4450
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Zgadzam się Ja też jak ktoś grzecznie poprosi przy pikaniu o pokazanie torebki lub o wskazanie czegoś co może pikać, nie mam z tym problemu, wiem, że jestem niewinna, pokazuje, dziękuję dziękuje i do widzenia. Z tym, że niesttey nie zawsze ma sie szczęście do miłych osób uwieżcie, że osoby nie przejawiające jakiej kolwiek kultury osobistej tez się zdarzają i wtedy jest mniej przyjemnie
Swoją drogą jak widać temat pikania to temat bez dna
Tak temat "rzeka". Każda z nas ma jakieś doświadczenia w tym temacie
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 09:20   #4451
karrrmelek
Rozeznanie

Pracuje w H&M i nie uwierzyly byscie dziewczyny jakie klienci maja sposoby na kradzieze i zdejmowanie klipsow czasami az sie w glowie nie miesci jak ktos cos podobnego mogl wymyslic a co dopiero zrobic.

U nas "pikajacych" na bramkach klientow traktujemy przyjemnie aby nie czuli sie od razu jak potencjalni zlodzieje. Ochorniarz nigdy nie zmusza do pokazania torebki, a pyta czy nie wiesz co mogloby pikac, czy mozesz wyjac portfel I nim pomachac przy bramce i tak z roznymi rzeczmi, lub czy mozesz przejsc przez bramke bez torebki. A pikaja rzeczy przerozne, najczesciej portfele i torebki z House'a i Croppa, metki wewnetrze w kurtkach gdy ktos takowej nie wycial, mapy, zdarzylo mi sie nawet widziec buteleczke podkladu z naklejonym paskiem zabezpieczajacym

Przy okazji... Dziewczyny czy ktoras z was ma ta torebke?:

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...4p1439880.html

Jak na zamsz i na Zare cena wydaje sie byc kuszaca. Zastanawia mnie tez czy wariant cielisty jest rzeczywiscie cielisty czy bardziej karmelowy.

to shop
or not to shop
what a very silly question

Edytowane przez karrrmelek
Czas edycji: 2013-10-29 o 09:29
karrrmelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 09:47   #4452
ensi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziała może któraś z Was na żywo tą torebkę z załącznika?
Bardzo mi się spodobała, ale spóźniłam się i na stronie już jej nie widzę, jak również u mnie stacjonarnie
ja ją mam
na zywo wyglada genialnie
Stary 2013-10-29, 10:54   #4453
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość

Też miałam kiedyś problem z "pikającym" sieciówkowym portfelem! Szału można było dostać, a ile musiałam się naszukać,żeby znaleźć ten paseczek a tak był wszyty, że aby go obezwładnić musiałabym zniszczyć poretfel
hmmm i gdzie w końcu znalazłaś ten pasek? ja przeszukałam cały mój portfel i nie mogę nic znaleźć :/ myślę o nowym ale boję się, ze też będzie miał taką "niespodziankę" co najśmieszniejsze portfel "aktywował" mi się po pół roku posiadania i w niektórych sklepach pika w innych nie, rozmagnesowywany był już kilka razy i uspokaja się tylko na chwilę, tak jakby aktywował się po kilka dniach/tygodniach ciszy... Mam już fobię i do sklepu wchodzę tylko z kartą płatniczą w kieszeni lub portfelu osoby z którą jestem... Najgorsze są hipermarkety, które bramki mają tylko na wyjściu i zaczyna się cały cyrk...

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:10   #4454
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ~Veronique Pokaż wiadomość
hmmm i gdzie w końcu znalazłaś ten pasek? ja przeszukałam cały mój portfel i nie mogę nic znaleźć :/ myślę o nowym ale boję się, ze też będzie miał taką "niespodziankę" co najśmieszniejsze portfel "aktywował" mi się po pół roku posiadania i w niektórych sklepach pika w innych nie, rozmagnesowywany był już kilka razy i uspokaja się tylko na chwilę, tak jakby aktywował się po kilka dniach/tygodniach ciszy... Mam już fobię i do sklepu wchodzę tylko z kartą płatniczą w kieszeni lub portfelu osoby z którą jestem... Najgorsze są hipermarkety, które bramki mają tylko na wyjściu i zaczyna się cały cyrk...
u mnie jest zaszyty/przyklejony pod materiałem, wyczuwalny pod palcami tylko z zewnątrz . usunąć się go nie da bez rozprucia portfela
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:04   #4455
justytynka
Zadomowienie

chyba znalazłam zamiennik dla mojej niedostępnej parki

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1598507.html

szkoda że taka droga
Stary 2013-10-29, 12:12   #4456
acupof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość

szkoda że taka droga
fajna!
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:20   #4457
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Trzasnelam fote - niestety dalej reki nie wyciagne Akurat slonce zaswiecilo, w efekcie foto wyszlo rozjasnione i na zywo kolory sa deko ciemniejsze. Wiecie, z czym mi sie on kojarzy? Zalaczam foto
Egg, przez Ciebie chcę następny szalik

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny za tyle miłych słów
zakupohiloczka - tak to Pronovias - model Urales (nieco zmodyfikowany) kupowałam we Flossmannie (najlepszy salon w mieście, rewelacyjna obsługa)
Fantastic, wyglądałaś przepięknie Elegancko i z klasą, bosko po prostu! I zgadzam się co do Flossmanna, wspaniała obługa Pani Małgosia jeszcze tam pracuje?
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:21   #4458
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda że taka droga
Widzialam dziewczyne mierzaca ten plaszczyk i prezentwal sie baaaardzo laaaaadnie
Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Egg, przez Ciebie chcę następny szalik
"Nastepny"? Nie jestem sama w szalikowym szalenstwie

Fantastic i ja zerknelam na Twoje fotki slubne Nic oryginalnego nie napisze - pieknie wygladalas

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:24   #4459
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Widzialam dziewczyne mierzaca ten plaszczyk i prezentwal sie baaaardzo laaaaadnie

Fantastic i ja zerknelam na Twoje fotki slubne Nic oryginalnego nie napisze - pieknie wygladalas
Nie odebrałam dwukolorowego kocyka
Dziewczyny z Krakowa omijajcie Plaze jest remont drogi nie można normalnie wjechać. Jadąc od Śródmieścia trzeba bardzo daleko zawracać a potem stać w wielkim korku.
Stary 2013-10-29, 13:31   #4460
Marigold19
🦄

Egg, na maila mi odpisz ;p

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:33   #4461
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakupoholiczkaa Pokaż wiadomość
widziałam ją na żywo i jedyne co mi się nie podobało to ta wstawka z przodu, jest z takiego jakby zamszu i czepiają się do niej wszystkie paprochy

Cytat:
Napisane przez ensi89 Pokaż wiadomość
ja ją mam
na zywo wyglada genialnie
Dzięki
A mogę zapytać w jakim mieście ją widziałyście? Bo online wątpię że jeszcze ją dołożą

Edytowane przez Anulenka
Czas edycji: 2013-10-29 o 13:35
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:48   #4462
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda że taka droga
Też mi się spodobał ten zamiennik tylko cena niet
Stary 2013-10-29, 13:54   #4463
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda że taka droga
Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Też mi się spodobał ten zamiennik tylko cena niet
Świetnie się prezentuje na zdjęciu
Może dotrwa do wyprzedaży, jakby obniżyli cenę o jakieś 70% to byłoby super
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:59   #4464
acupof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Krakowa omijajcie Plaze jest remont drogi nie można normalnie wjechać. Jadąc od Śródmieścia trzeba bardzo daleko zawracać a potem stać w wielkim korku.
dobrze wiedzieć!
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 14:14   #4465
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jesteś, niestety dla mnie Opierałam się długo kliknięciu, ale w weekend wzięłam w końcu kocyk dwustronny i do tego dorzuciłam ten kraciasty z koronką Liczę, że któryś mniej mi przypasuje i dokupię tylko ten zielony kraciasty No i udaję, że pepitkowy nic a nic mnie nie kusi
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 14:32   #4466
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Egg, na maila mi odpisz ;p
Oj, sorki Mari. Juz odpisalam
Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Nie jesteś, niestety dla mnie Opierałam się długo kliknięciu, ale w weekend wzięłam w końcu kocyk dwustronny i do tego dorzuciłam ten kraciasty z koronką Liczę, że któryś mniej mi przypasuje i dokupię tylko ten zielony kraciasty No i udaję, że pepitkowy nic a nic mnie nie kusi
Ciekawe, jak dlugo wytrwasz w oszukiwaniu siebie "nic mnie nie kusi" ahaaa

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 15:30   #4467
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
A ja odebrałam

Pisałaś kiedyś, że zamawiałaś wełnę parzoną w tym sklepie z tkaninami. Szybko doszła? Bo moje zamówienie niby wysłane w piątek priorytetem, a dalej nie doszło, a facet nie potrafi numeru paczki podać.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 15:47   #4468
julka910
Zakorzenienie

Byłam dziś chwilkę w Zarze, głównie na dziecięcym.
1 zdjęcie - Mierzyłam rozmiar 38 - zwykle noszę 39/40 i były dobre. WYGODNE miękkie... musze pomyśleć czy nie kupić
2 zdjęcie - oglądałam i mierzyłam - sam fason ok ale wydają mi się delikatne, miałam wrażenie że cholewka może się porysować, podrzeć, porwać wyleczyłam się.

Mierzyłam mchowy płaszcz za 169 zł - utopiłam się za długi dla mnie, skreśliłam z listy zainteresowań.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6850203040_1_1_1.jpg (38,6 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7054201040_1_1_1.jpg (28,7 KB, 42 załadowań)

Edytowane przez julka910
Czas edycji: 2013-10-29 o 16:56
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 15:56   #4469
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
A ja odebrałam

Pisałaś kiedyś, że zamawiałaś wełnę parzoną w tym sklepie z tkaninami. Szybko doszła? Bo moje zamówienie niby wysłane w piątek priorytetem, a dalej nie doszło, a facet nie potrafi numeru paczki podać.
Do mnie tez doszedl, ale jeszcze paczki nie otworzylam
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 16:00   #4470
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Do mnie tez doszedl, ale jeszcze paczki nie otworzylam
Mój też jeszcze w pudełku
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości