Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-29, 11:50   #1411
pilotka86
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

O matko to jeszcze golą w niektórych szpitalach??
to było z 10 lat tamu
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:58   #1412
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pilotka86 Pokaż wiadomość
to było z 10 lat tamu
Ja nie miałam tego problemu ale wiem ze w szpitalu w ktorym byłam robią to nadal na porodowce.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:11   #1413
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala098 Pokaż wiadomość

Dziewczyny,
"Sex w wielkim mieście" skończyłam.
Jaki serial teraz polecacie???

Gotowe na wszystko -w tamtym roku wszystkie sezony obejrzałam uwaga z ... mężem ;p tak sie wciągnął że hej;p na początku komentował że głupi serial dla bab ale jeden, drugi, trzeci odcinek obejrzał z nudów i stwierdził że całkiem fajne i pośmiać się można;p

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:15   #1414
isia4891
Zadomowienie

ja wczoraj też nagimnastykowałam się...lusterko maszynka nożyczki ;-) jedyne wyjście to ta benzyna i zapałki ;-)
Któraś pisałą o swędzeniu skóry ja też ostatnio tak miałam przez 3 dni, ale mąż mnie wysmarował balsamikami i mi przeszło..może skóra zbyt sucha i trzeba więcej pić?
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:21   #1415
upadly_aniol00
Zakorzenienie

isia u mnie to na pewno nie jest od małej ilości wypitych płynów ponieważ 12 butelek wody 1,5 mam na półtora tygodnia
Stary 2013-10-29, 12:27   #1416
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Jasna co za dzień, mała kopie mi krocze, co 30 min chodzę siusiu, byłam na miescie i nic nie załatwiłam bo stojak miał być wymieniony wczoraj a będzie dopiero wieczorem albo jutro, zamówiłam wczoraj na DOZ-ie leki,magnez z B6 i te większe podkłady na łózko dobrałam jeszcze,byłam rano w aptece to jeszcze nie było, przyjezdzam do domu a tu wiadomość ze już dotarły....zmarnowałam cały ranek i nic nie załatwiłam oprócz spożywki a wierzcie mi ze nie mam już sił śmigać po miescie
Jestem przyzwyczajona ze czuję małą na ścianie brzucha i widzę jak się rusza, a teraz jak zmieniła pozycję to czuję jej ruchy tak delikatniej w środku no i w kroczu...żeby się obróciła bo tęsknie za wyginającym się brzuszkiem

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Od kilku nocy źle sypiam, bardzo twardnieje mi brzuch, mam mocno napięty i to głównie spotyka mnie w nocy.
Biorę no-spę sporadycznie, przerzuciłam się na magnez - siostra mówiła że lepiej brać magnez w takich przypadkach. O no-spe słyszałam dużo złego i już sama nie wiem.
Nie wiecie jak to z tym jest, co lepiej brać ?
Też już dzisiaj o tym pisałam, mam tak samo w nocy, zamówiłam sobie magnez z B6 mam nadzieję ze pomożę
Stary 2013-10-29, 12:33   #1417
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
ja wczoraj też nagimnastykowałam się...lusterko maszynka nożyczki ;-) jedyne wyjście to ta benzyna i zapałki ;-)
Któraś pisałą o swędzeniu skóry ja też ostatnio tak miałam przez 3 dni, ale mąż mnie wysmarował balsamikami i mi przeszło..może skóra zbyt sucha i trzeba więcej pić?
Nie, nie, u mnie to inne swędzenie Delikatnie swędzi wewnętrzna strona dłoni i stóp.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:39   #1418
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Za miesiąc to chyba obleje benzyną i podpale i z głowy będzie. Tylko czy to dziecku nie zaszkodzi
: hahaha:

26.05.2013 II kreseczki

Stary 2013-10-29, 12:42   #1419
Akkma
Zadomowienie

Właśnie dzwonił do mnie kuzyn. Mam się jutro do nich zgłosić, mają dla mnie nosidełko, bujaczek i jeszcze parę innych rzeczy Cóż za cudowny dzień!
Stary 2013-10-29, 12:44   #1420
senira666
Zakorzenienie

biore się za obiadek bo dzisiaj zapiekanka ziemniaczana
Stary 2013-10-29, 12:46   #1421
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Właśnie dzwonił do mnie kuzyn. Mam się jutro do nich zgłosić, mają dla mnie nosidełko, bujaczek i jeszcze parę innych rzeczy Cóż za cudowny dzień!
Zazdroszczę

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
U mnie buraczkowa z makaronem
Stary 2013-10-29, 12:48   #1422
patrycjja
Zadomowienie

dzień dobry! witam się ledwo żywa i zaraz uciekam się kłaść spać.
kolejna noc z rzędu tragedia. dzisiaj jeszcze doszły rewolucje żołądkowe, aż zwijałam się z bólu. o zgadze nie wspomnę ... chyba do tej pory za bardzo bezproblemowo wszystko przechodziłam to teraz nadrabiam. na dodatek mała leży tak, ze wali po wszystkich wnętrznościach

wczoraj chyba Hosenka pisała o "pieczeniu" pod piersiami. ja mam takie coś już od jakiegoś czasu. na początku myślałam, że robią mi się jakieś odparzenia albo coś gorszego, ale ani śladu. wszystko dzieje się od środka. mało przyjemne uczucie i pojawia się z lewej strony - czyli z tej na której staram się spać. najgorsze, że zaczyna się od tego i wiem, że za chwilę zaczną mnie bolec plecy i muszę szukać innej pozycji.
za każdą wizytą pamiętam, żeby o to zapytać dopóki nie wejdę do gabinetu

Iwantyou bardzo się cieszę, że u Was bez zmian- co znaczy, że wszystko na dobrej drodze

zastanawiam się też jak sytuacja dzisiaj u Em my wygląda. mam nadzieję, że wszystko dobrze i wypuszczą ją w dwupaku do domu, nawet żeby leżeć plackiem miała. zawsze to lepiej u siebie niż w szpitalu

sadlaczyca trzymaj się
Stary 2013-10-29, 12:52   #1423
nattalli
Rozeznanie

ja tak na szybko zdam relacje z mojej wizyty, bóle brzucha na dole to bolące spojenie łonowe, w moczu znowu leukocyty i jakieś bakterie, mają mi zrobić posiew. Zalecenie lekarza pić codziennie herbatę z wciśnięta połówką cytryny lub szklankę całej wyciśniętej cytryny ewentualnie limonki. Jak to nie pomoże do następnego badania to dostanę jakieś leki, no i kazał dużo cytrusów jeść. Z malutką wszystko w porządku płeć potwierdzona czyli mała kobieta we mnie rośnie w karcie ciąży mam wpisane BPD 68 z tego co wiem to wymiar główki a drugiego nie umiem doczytac coś jak GAC 62 czy coś w tym stylu i nie wiem co to ma być, nie wiem czy nie przypadkiem długość kręgosłupa bo mówił mi że mierzył i jest w porządku. ogólnie tym razem poświęcił mi więcej czasu niż ostatnio a następna wizyta za 3 tygodnie

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
u mnie rosołek który gotowałam wczoraj w nocy;p i makaron taki domowej roboty który dopiero mam robić, tylko czekam na motywację;p

26.05.2013 II kreseczki

Stary 2013-10-29, 12:53   #1424
perfuzja
Zakorzenienie

Uff, znalazły sie. Tak jak któraś z Was pisała - były dokladnie tak gdzie miały być, tylko schowane pod kurtkami i butami
Stary 2013-10-29, 12:54   #1425
Nemezis23
Rozeznanie

Witam się po weekendzie trzy ostatnie dni spędziłam głównie poza domem i nie miałam czasu się odezwać, ale wszystko nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez demonyianioly Pokaż wiadomość
Mam ciocię dobrego i zażartego prawnika. Wolałabym jednak się nie uciekać do tego i chociaż po dobroci ustalić kwotę jaką miesięcznie mi będzie przelewał.
Współczuję sytuacji i nieodpowiedzialnego faceta. Dobrze, że masz wsparcie w rodzinie. Co do pogrubionego to oczywiście spróbuj się z nim dogadać polubownie, ale jednak na Twoim miejscu poszłabym do sądu, żeby mieć wyrok nakazujący płacenie alimentów. Facet może w każdej chwili przestać płacić i wtedy zostaniesz bez pieniędzy od niego, a wiadomo ile trwają procedury w sądach. Jak będziesz miała wyrok to w każdej chwili idziesz do komornika i masz możliwość ściągnięcia pieniędzy. Przed porodem również przysługują Ci jakieś alimenty, ale to już Twoja ciocia na pewno będzie wiedziała dokładnie jak to wygląda

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Trzymaj się kochana musisz być silna

Witam
kurczę wczoraj natrafiłam przypadkiem na promocje w media expercie jakieś nocne promocje . Napisałam do męża i sądziłam , ze to oleje .
Bo mój mąż wyznaję jedną zasadę najlepiej kupić wszystko na ostatanią chwilę co mnie zawsze wkurzało a tu szok .Wrócił z pracy i mówi , że możemy jechać .
Więc pojechalismy 2 godziny wybieraliśmy lodówkę , pralkę i piekarnik jak już wybraliśmy lodówkę to sprzedawca z tekstem " no dobrze tylko nie wiem czy państwo widzieli ale ta jest uszkodzona " więc podziekowaliśmy i dalej szukaliśmy . Jak już znaleźliśmy zastanawialiśmy się nad pralką wpadła nam w oko z Beko ale za każdym razem przytrzasnęłam sobie palec ją zamykając i mąż tak samo już mieliśmy ją brać a tu na przeciwko stała innej firmy i nawet lepsza po godzinie powiedziałam mężowi , że musimy wszytsko kupić bo drugi raz tu już nie wróce nogi to w ziemie mi się wbiły tak się wystałam . Niby Będziemy potrzebować wszytsko za 2 tyg może 3. Ale nie wiem w jakim stanie ja będę i czy by mi się chciało jechać coś wybierać . A tak mam z głowy . Mamy miejsce w domu to postoją sobie sprzety na korytarzu . Jeszcze w sobotę jedziemy obczaić meble i jak będą git to już mąż sam pojedzie zamówić jak zrobimy pokój i po 10 listopada jedziemy zamówić komode z przewijakiem , łóżeczko i wózek . Więc później już nie będę musiała się ruszać do dużych sklepów . Zakupy sa strasznie męczące dla mnie . Już wole gdzieś chodzić niź stać w wmiejscu w sklepie i się zastanawiać nad produktem
Dobrze, że wszystko kupione. Ja jednak wyznaję inną zasadę - przed takimi zakupami szukam informacji o produktach w necie, później tylko jadę do sklepu i oglądam poszczególne modele, także mniej czasu tam spędzam.

Cytat:
A jaki kolor wzięliście ? Denerwuje mnie to, że w tym jedo kolory na żywo bardzo różnią się od tych w internecie
My też wybraliśmy Jedo Zgadzam się, że kolory znacznie się różnią, ale w sklepach powinni mieć próbki materiałów, przynajmniej tam gdzie zamawialiśmy były. Wcześniej rozważałam też wózki Tako, ale po przeczytaniu opinii i obejrzeniu na żywo zdecydowaliśmy się na Jedo. Poza tym mój mąż po obejrzeniu go na żywo nie chciał już nawet na inne patrzeć - tak mu się spodobał

Cytat:
Dziewczyny tak dalej byc nie moze. Trzeba cos z tym zrobić. Albo ogólną ustawe przegłosować że kobiety w ciąży nie depilują miejsc intymnych, wtedy wszystkie będziemy chodzić z dżunglą między nogami i nikogo to nie bedzie dziwić ani nikt się wstydzić nie będzie, albo niech Ci Amerykańscy naukowcy wynajdą bezpieczną tabletkę która po przyjęciu w ciąży spowoduje wypadniecie zbędnego owłosienia.
Tak tak...dobrze sie domyślacie, właśnie jestem po akrobacjach przed jutrzejszą wizytą. Brzuch mnie rozbolał od tych wygibasów, skurcze w nogi mnie zaczęły łapać...joga to pikuś przy tych wyczynach. A i tak nie wiem do końca jak to wygląda, ale już szczerze mówiąc mi wszystko jedno. Zasapałam sie jak po maratonie.
Za miesiąc to chyba obleje benzyną i podpale i z głowy będzie. Tylko czy to dziecku nie zaszkodzi
wybacz, ale rozbawił mnie Twój opis. Myślałaś może nad jakimś kremem do depilacji? z tego co czytałam to są bezpieczne w ciąży.

iwantyou, cieszę się że z synkiem jest dobrze. Tak jak dziewczyny pisały - może poszukaj innego psychologa. Z psychiatrą bym się na razie wstrzymała, bo ich rola ogranicza się głównie do przepisania leków, a wydaje mi się że Tobie przyda się jednak bardziej rozmowa/terapia z psychologiem.

Wczoraj spędziłam zbyt intensywnie popołudnie co skutkowało masakrycznym bólem naddupia, chodem jak kaczka i krwawieniem z nosa. Dostałam opiernicz od męża, że mam się oszczędzać, odpoczywać i nakaz nic nie robienia dzisiaj
Nemezis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:54   #1426
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Super takie gesty są baaardzo miłe
Stary 2013-10-29, 12:56   #1427
sweet_vintage
Rozeznanie

Lolita, mój synek tez mnie kopał po kroczu, a najcześciej w nocy. Po pewnym czasie miałam wrażenie, ze przepłynął sobie wyżej i już tego nie czuje. Glinką potwierdziła, ze zmienił ułożenie, ale dopiero na usg dowiem sie na jakie

Pisalyscie o wózkach Jedo, my właśnie taki zamówiliśmy. Zachwalany był w 3 sklepach i wyglada bardzo solidnie. Mam nadzieje, ze potwierdzi sie to w praktyce.

mój blog ciążowo-dzieciowy www.inspiracjemamy.blogsp ot.com

instynkt macierzyński jest przereklamowany.... http://www.inspiracjemamy.blogspot.c...nski-jest.html
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:57   #1428
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dziś zaopatrzyłam się w składniki i w tym tyg zamierzam robić gołąbki i rolady pieczone ze schabu

Ja też już mało widzę jak się golę i mam problem z ubraniem rajstop czy skarpetek, za malowanie paznokci u stóp już się nie zabieram, a mąż ostatnio mi stopy ogarniał
Stary 2013-10-29, 12:59   #1429
katarzyniak
Rozeznanie

Podstawowe badania na cholestaze to wskazniki watrobowe i 2 najwazniejsze to ast i alt. Mozna tez zrobic: bilirubina i fosfataza alkaiczna .

Ciesze sie ze cukier mam w normie , chociaz martwie sie bardziej watroba i tymi wlasnie wskaznikami... Musze je kontrolowac, bo w ciazy teraz biore sporo lekow:[.

Perfuzja, super ze teczki juz sie znalazły Pamietam jak kiedys wyrzucilam jakis wazny dokument do kosza i tz potem wyniosl smieci... Potem musial z powrotem przyniesc ta torbe ze smieciami i ją rozpracowac

Troche sie dzis wkurzylam... Bo dzis sie dowiedzialam, ze jakis wujo-srujo tz co widzialam go tylko raz w zyciu chce spotkac sie tu z nami, tzn przyjechac do nas...no i jak bylismy na badaniach to sie okazalo ze z nienacka przyjechal do nas, a nas nie bylo (wiemy od sasiadki). Super, uwielbiam takie niespodziewany naloty. W dodatku tlumacze tz ze ja jestem teraz leżąca i glupio bym sie czula gdyby przyjechal jakis gosc a ja musialabym lezec w lozku- oczywiscie stwierdzil ze wymyslam i ze to nic takiego jak bede lezec. Swoja mame, jego, brat czy babcia to moze przyjechac w odwiedziny ale nie jakis odlegly wujo co go raz na oczy widzialam... I w dodatku z tego co wiem plotuch - juz czuje co by gadal jakby zobaczyl mnie lezaca w salonie, obok caly stolik w klamotach i lekach, a skrawek poscieli kołdry we krwi od wczorajszego zastrzyku no nic tylko przyjmowac gosci !!!
Zaobserwowałam właśnie teraz ze coraz wiecej jest osob z ktorymi na codzien nie bylo kontaktu, a teraz nagle ich oswiecilo i nagle chca zagadac/odwiedzic. Ja niestety kojarze to tylko ze zwykłym wścibstwem...od razu przypomina mi sie jak kiedys taka dziewczyna mowila, ze po porodzie dostawała pełno smsów z pytaniami, gratulacjami od osób z którymi nie miała kontaktu od X lat. Straszne to jest
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700

Edytowane przez katarzyniak
Czas edycji: 2013-10-29 o 13:15
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:00   #1430
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Uff, znalazły sie. Tak jak któraś z Was pisała - były dokladnie tak gdzie miały być, tylko schowane pod kurtkami i butami
Ufffff
Stary 2013-10-29, 13:02   #1431
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Dobrze że się znalazły
Stary 2013-10-29, 13:12   #1432
Nemezis23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Troche sie dzis wkurzylam... Bo dzis sie dowiedzialam, ze jakis wujo-srujo tz co widzialam go tylko raz w zyciu chce spotkac sie tu z nami, tzn przyjechac do nas...no i jak bylismy na badaniach to sie okazalo ze z nienacka przyjechal do nas, a nas nie bylo (wiemy od sasiadki). Super, uwielbiam takie niespodziewany naloty. W dodatku tlumacze tz ze ja jestem teraz leżąca i glupio bym sie czula gdyby przyjechal jakis gosc a ja musialabym lezec w lozku- oczywiscie stwierdzil ze wymyslam i ze to nic takiego jak bede lezec. Swoja mame, jego, brat czy babcia to moze przyjechac w odwiedziny ale nie jakis odlegly wujo co go raz na oczy widzialam... I w dodatku z tego co wiem plotuch - juz czuje co by gadal jakby zobaczyl mnie lezaca w salonie, obok caly stolik w klamotach i lekach, a skrawej poscieli kołdry we krwi od wczorajszego zastrzyku no nic tylko przyjmowac gosci !!!
Uwielbiam takie podejście do tematu odwiedzin. My mamy podobnie z teściami. Mówimy, żeby przyjechali do nas np. o 17:00, a oni przyjeżdżają o 14:00. Albo dzwonią do męża i oznajmiają, że przyjeżdżają do nas w niedzielę nie pytając czy nam pasuje. Ja byłam jednak uczona, że przed odwiedzinami u kogoś wypada zadzwonić, dowiedzieć się czy gospodarzom odpowiada termin i ustalić z nimi godzinę Moi teściowie mają to gdzieś i nie pomagają żadne rozmowy z nimi, bo przecież oni nie będą przyjeżdżać na umówioną godzinę, tylko wtedy kiedy im pasuje
Nemezis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:36   #1433
sweet_vintage
Rozeznanie

Mój teść i tak jest lepszy - potrafi przyjść bez żadnej zapowiedzi o każdej porze. Ostatnio prawie wparował w weekend ze swoją partnerka ale wpół drogi w ogrodzie spotkał męża i sie wycofał bo widział, ze go wkurzył. Co najlepsze ma klucze do naszego domu i wiem, ze wchodzi tez pod nasza nieobecność. Gdy byłam już na zwolnieniu latem i leżałam w sypialni z przerażeniem sie obudziłam bo usłyszałam hałas w ogrodzie - okazało sie, ze teść przyjechał i robił cos w komórce. Nie zadzwonił nawet dzwonkiem, nie uprzedził smsem i po prostu przyjechał, ale do mnie nawet nie zajrzał...

mój blog ciążowo-dzieciowy www.inspiracjemamy.blogsp ot.com

instynkt macierzyński jest przereklamowany.... http://www.inspiracjemamy.blogspot.c...nski-jest.html
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 14:04   #1434
AgatkaL
Wtajemniczenie

Jestem po wizycie...wszystko OK. Wyniki super, w posiewie nic nie wyszło, szyjka bez zmian, więc się cieszę. Kolejna wizyta za 3 tyg.

Byłam też w pracy dostarczyć kolejne zwolnienie, pogadałam z koleżankami, potem pojechaliśmy na zakupy do Biedronki, bo miałam ochotę na ruskie pierogi. Zaraz biorę się za odsmażanie.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 14:15   #1435
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
super , że się znalazła
Cytat:
Napisane przez Nemezis23 Pokaż wiadomość

Dobrze, że wszystko kupione. Ja jednak wyznaję inną zasadę - przed takimi zakupami szukam informacji o produktach w necie, później tylko jadę do sklepu i oglądam poszczególne modele, także mniej czasu tam spędzam.
My znowu wolimy na żywo zobaczyć poza tym u nas jest mały sklep więc nie ma aż tylu modeli co na stronie . Do tego firmy wiedziałam jakie chcę a o konkretnych modelach już na miejscu się dowiedzieliśmy ale problem z głowy najważniejsze , że już załatwione .
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie...wszystko OK. Wyniki super, w posiewie nic nie wyszło, szyjka bez zmian, więc się cieszę. Kolejna wizyta za 3 tyg.

Byłam też w pracy dostarczyć kolejne zwolnienie, pogadałam z koleżankami, potem pojechaliśmy na zakupy do Biedronki, bo miałam ochotę na ruskie pierogi. Zaraz biorę się za odsmażanie.
Super, że wszystko dobrze
Stary 2013-10-29, 14:31   #1436
krolowa_nilu
Rozeznanie

Cytat:

A jaki kolor wzięliście ? Denerwuje mnie to, że w tym jedo kolory na żywo bardzo różnią się od tych w internecie
Wzięliśmy fioletowy, numer chyba 213. W sklepie mieli próbki materiałów, więc można było sobie pomacać Zresztą ja miałam głos tylko w sprawie koloru, bo sam wózek wybrał TŻ Muszę przyznać, że prowadzi się bosko
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 14:38   #1437
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dziewczyny widziałam , że niejedne z Was planują zakup kropli na kolki możecie podać mi podać jakie planujecie kupić ?
Stary 2013-10-29, 14:40   #1438
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny widziałam , że niejedne z Was planują zakup kropli na kolki możecie podać mi podać jakie planujecie kupić ?
Ja mam na kolkę kupiony DELICOL

U mnie na obiad wczorajsze krokiety z mięsem, kapustą i grzybami

Edytowane przez _Shiloh_
Czas edycji: 2013-10-29 o 14:53
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 14:50   #1439
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Ja kupiłam Bobotic, dużo mam poleciło o takie http://allegro.pl/bobotic-krople-wzd...634686152.html

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2013-10-29 o 14:51
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 14:53   #1440
upadly_aniol00
Zakorzenienie

lolita właśnie nad tymi też się zastanawiam tylko , że one są od pierwszego miesiąca życia prawie . A dziecko jak dostanie kolke to pewnie zaraz po urodzeniu i co miesiąc trzeba przeczekać ? Jakoś masażami sobie radzić ?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości