Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 6 9,38%
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 20 31,25%
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 7 10,94%
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 19 29,69%
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-30, 09:32   #2911
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

aaa domcia: planujesz dla Sary od razu niekapek? bo mój też butli nie chce (ze dwa razy tylko próbowaliśmy właściwie bo nie było potrzeby) a zaraz ma 4 miechy więc nie wiem czy jest sens ..

Laski jak myślicie?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:33   #2912
surka
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Nie chcę zapeszać, ale Lilka znowu spala od 22 do 7 rano

Katerine2

za chrzciny

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Dzięki Różnicę czuć... tzn. już jest lepiej

A oprócz tego mój Tż zna jedno niezawodne lekarstwo na wszelkie moje dolegliwości
"Jak się źle czujesz to zadzwonię po Mamę żeby Ci pomogła"
Podejrzewam, że jakbym miała jakąś nieuleczalną chorobę to po tych słowach i tak bym wyzdrowiała

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Byłam już trzykrotnie. W ciąży też bywałam na cmentarzu. Byłam nawet na pogrzebie. Przechlapane. Zapytaj teściową czy mam teraz polizać, wypowiedzieć jakieś zaklęcie żeby tego demona wypędzić.
Teraz to już chyba tylko egzorcysta pomoże

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie miałam okazji aby gdzieś z Sarą na noc wyjechać, ale bym się obawiała o domowników tegoż miejsca, żeby się z nami nie wyspali)
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:38   #2913
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Hej
U nas całkiem ładna noc.. Mały spał 2h, 3h, 1h45', 2h50' i nie wstał po 6, a przespał z mamą jeszcze ponad 1h w łóżku Także jesteśmy na nogach od 7:35..mam nadzieję, że to nie był jego jednorazowy 'wybryk'
Tylko głupiej mamusi w nocy zachciało się kaszlnąć i zamiast odwrócić się do łóżeczka plecami, przykryć głowę kołdrą i docisnąć do buzi poduszkę, to wszystko w stronę Małego..momentalnie się obudził... a spał już 3h, może pociągnąłby dłużej ::
To nie było źle w nocy
JA dzis Laure zbudziłam bo stwierdziłam ze czas zasłony odsłonić i hałasu narobiłam....
Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
TWEED ja Małego do moich rodziców zabrałam jak miał 2 tyg a teraz to nie ma problemu zabrać na dłużej. Tylko pakujemy się jakby miało nas nie być tydzień jego poduszka, kołdra itp. I tak wychodzi dobra walizka. Także jedz odpocznij.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Laura miała miesiąc jak spedzilismy weekend u babci wiec spokojnie jedz!

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Katherine za chrzciny

Cynamonku teraz najwazniejsze zeby Adaśko szybko wrócił do zdrówka.Kciuki zaciskamy nadal!!!!!!!!!
Stary 2013-10-30, 09:41   #2914
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Rockyy: ciagle czekamy an foty Twojego nowego domku)) a co do spania, to pierwsza noc taka? czy to juz któraś z rzędu? bo zauważyłam, że przy tej zmianie czasu/ pogody (wiatr) czy z innej przyczyny ostatnio u wielu z nas kilka nocek takich że dzieci często się budziły.. ale to minęło.

któraś może używa: http://www.tommeetippee.pl/product/gryzak_etap_1/

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-10-30, 09:41   #2915
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
aaa domcia: planujesz dla Sary od razu niekapek? bo mój też butli nie chce (ze dwa razy tylko próbowaliśmy właściwie bo nie było potrzeby) a zaraz ma 4 miechy więc nie wiem czy jest sens ..

Laski jak myślicie?
no jak sie nei nauczy z butli (a widze ze nia ma bata)
to luzeczka i kubek od razu, bo nie wiem jak inaczej to moje dziecko bedzie jesc...

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:43   #2916
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
ja dalej z M na rekach co go połozyłam to płacz i zginani sie. nie moze biedny kupy zrobic. to pewnie po tym mm- bo od wczorajszej nocy kiedy dalismy mm nie ma kupy. a juz sie cieszyłam, ze jak bede dawac mm na noc to sobie fajnie pospi. padam na twarz i rece odpadaja.
Polecam herbatke rumiankowo-koperkową Herbapolu na takie problemy.Nam pomogła.
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak czytam, że maluchy Wam spać nie dają to naprawdę współczuję. Ja mogę chodzić głodna, z tlustymi włosami, bez makijażu i w szlafroku, ale muszę być wyspana. Inaczej koniec, jestem nieobecna, zła i w ogóle nie do życia. Od razu przypomina mi się wątek na wizażu dotyczący zatrudniania nian na noce

Dokładnie
Cytat:

A oprócz tego mój Tż zna jedno niezawodne lekarstwo na wszelkie moje dolegliwości
Podejrzewam, że jakbym miała jakąś nieuleczalną chorobę to po tych słowach i tak bym wyzdrowiała

Tez bym szybko ozdrowiała jakby mi Tz chciał taką pomoc sprowadzic
Stary 2013-10-30, 09:46   #2917
edytkaac
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Bo u mnie wstyd się przyznać nie ma takich problemów jak u niektórych was, a i tak mnie teściowa irytuje jak nikt inny na świecie. No może teść bardziej. Kobieta się stara, pomaga, ale mnie wkurza. Potwór ze mnie. Na szczęście staram się tego nie okazywać.
Mam dokładnie tak samo...

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
2.Moje dziecko bosko spało od 20-5 rano.A teraz budzi sie o 24 ,2,4,6 rano co dwie godz, równo.Czy to skok czy moze byc opcja ze sie moim mlekiem nie najada i dlatego nie śpi tak dłużej ja spała? Bo juz schizy zaczynam mieć....

Heeelp!
Ja już pisałam o tym że Kacperkowi też się tak zmieniło spanie. Ja założyłam że to skok bo bronię się przed dokarmianiem mm.
Stary 2013-10-30, 09:46   #2918
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Rockyy: ciagle czekamy an foty Twojego nowego domku)) a co do spania, to pierwsza noc taka? czy to juz któraś z rzędu? bo zauważyłam, że przy tej zmianie czasu/ pogody (wiatr) czy z innej przyczyny ostatnio u wielu z nas kilka nocek takich że dzieci często się budziły.. ale to minęło.

]
Jak skręcimy szafe to zrobie foto sypialni. A reszta w remoncie wiec nie ma co ogladac

Pierwszej nocy nie umiała biedna zasnąc ale wtedy łozeczko jeszcze nie było złozone.A pozniej spała normalnie i dłuugo.Od kilku dni budzi sie co 2h
Może byc ze to przez pogode,zmiane czasu....
Stary 2013-10-30, 09:49   #2919
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

aaaa i byłą tu kiedyś dyskusja o cebuli i czosnku przy kp. Ja jem dość sporo jednego i drugiego ( a jesteśmy tylko na kp) i nie zauważyłam, aby Gałganek nie chciał jeść. Tyle, że w ciąży też sporo tego jadłam..... bo generalnie jakoś w naszej domowej diecie używamy dość dużo cebuli i czosnku. I mogę powiedzieć ,że jem już naprawdę wszystko łącznie z kapustą i fasolą. Żeby było ciekawiej po fasoli Igi po 2 przerwie kupę zrobił. (??) i to nie była biegunka.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-10-30, 09:49   #2920
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytkaac Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo...

Ja już pisałam o tym że Kacperkowi też się tak zmieniło spanie. Ja założyłam że to skok bo bronię się przed dokarmianiem mm.
Ja tez sie bronie.

Ale ostatnio mysle nad czym innym-mam co 2 weekend szkołe i ciezko mi jakoś zgromadzic mleko...zastanawiam sie czy nie zapytac pediatry jakie mm moze jej wtedy Tz podac jak mnie nie ma.....
Ale boje sie ze ja Laura zasmakuje mm to pogardzi moim
Stary 2013-10-30, 09:55   #2921
edytkaac
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez sie bronie.

Ale ostatnio mysle nad czym innym-mam co 2 weekend szkołe i ciezko mi jakoś zgromadzic mleko...zastanawiam sie czy nie zapytac pediatry jakie mm moze jej wtedy Tz podac jak mnie nie ma.....
Ale boje sie ze ja Laura zasmakuje mm to pogardzi moim
No ciężko przeiwidzieć jak mała zareaguje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-30, 09:56   #2922
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa i byłą tu kiedyś dyskusja o cebuli i czosnku przy kp. Ja jem dość sporo jednego i drugiego ( a jesteśmy tylko na kp) i nie zauważyłam, aby Gałganek nie chciał jeść. Tyle, że w ciąży też sporo tego jadłam..... bo generalnie jakoś w naszej domowej diecie używamy dość dużo cebuli i czosnku. I mogę powiedzieć ,że jem już naprawdę wszystko łącznie z kapustą i fasolą. Żeby było ciekawiej po fasoli Igi po 2 przerwie kupę zrobił. (??) i to nie była biegunka.
Ja tez.Chociaz fasoli jeszcze nie jadłam....Ale bigos tak i Laura normalne ładne klexy robiła,brzuszek jej nie bolał.
Uwielbiam czosnek
Stary 2013-10-30, 09:56   #2923
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

witam sie!

Cynamonowa
Adas przeszedl tyle i sie nie poddal, wiec teraz juz bedzie latwiej trzymamy kciuki

Anulka
Twoj maz jest naprawde super, tak sam z siebie?? ja tez tak chce ;p

UWAGA!!
Dzisiaj mija rok od kiedy wiem, ze Michaś zyje!!! w sumie test zrobilam poznym popoludniem tz byl na del i jak przyjechal dowiedzial sie z wizazu

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:57   #2924
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
jakierka dla męża
Dzieki, wlasnie odsypia po nocce i chyba te kciuki na dobry sen
Chidzilo Ci chyba o Elaine

Stary 2013-10-30, 10:02   #2925
Rockyyy
Zakorzenienie

Pytanko do kobitek uzywających Tapatalka w fonie:
wchodze sobie na wizaż w telefonie-normalnie,klikam w opcje ,,open in app" i włącza sie Tapatalk.Jak mam na forum z niego odpisywac?Gdzie jest ta opcja odpowiedzi i jesli jak wchodze i jestem niezalogowana to jak to zrobic? Ciemna jestem w tej sprawie a ciezko czytac w normalnym oknie w telefonie ..............

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość

UWAGA!!
Dzisiaj mija rok od kiedy wiem, ze Michaś zyje!!! w sumie test zrobilam poznym popoludniem tz byl na del i jak przyjechal dowiedzial sie z wizazu
za rocznice
Ja rok temu namiętnie męczyłam tza a juz byłam w ciąży ....
u mnie test był 10 listopada.Ale po Wszystkich Świętych juz cos zaczełam podejrzewac bo sie dziwnie czułam....

Ps. byłam w niedziele na cmenatrzu z sąsiadami,tzem i Laurą
Stary 2013-10-30, 10:07   #2926
lachryma
Zakorzenienie

Elaine, kciuki dla męża na egzaminie. Ja bym od razu szła w kubki, olej tą butlę.
Fajny ten gryzak od tt. Muszę go sobie zapisać.

Tweed, my byliśmy w domu rodzinnym na weekend jak mała miała niecałe 2 miesiące.

Neni, jaki seboradin kupiłaś? Niger?

Karolajn, poniekąd nie dziwię się Twojemu mężowi o jego obawy. Ale tak naprawdę skoro Hania tego potrzebuje, to nie widzę sensu rezygnacji. Będziecie siebie męczyć i ją.

Stary 2013-10-30, 10:08   #2927
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Hej żabki

Jakoś ostatnio nie miałam weny twórczej by sie dołączac do dyskusji.Jestem w trakcie ogarniania domu z wielkiego chaosu.... Ale postaram sie z Wami czesciej byc.

Laura akurat zasneła.Nagadała sie,nasmiała w głos i padła

Mam pytanie:
1.Ostatnio mnie choróbsko dopadło.Czy jesli Laura cos podłapała ode mnie to moze mieć niższą temp. -osłabienie? Od wczorajszego wieczoru ma 36.1 36.3........

2.Moje dziecko bosko spało od 20-5 rano.A teraz budzi sie o 24 ,2,4,6 rano co dwie godz, równo.Czy to skok czy moze byc opcja ze sie moim mlekiem nie najada i dlatego nie śpi tak dłużej ja spała? Bo juz schizy zaczynam mieć....

Heeelp!
Edziu ma caly czas temperature ponizej 37C i tylko po szczepieniu mial 37C. Moze Laura jest troche oslabiona, jezeli zawsze ma wyzsza temperature, ale jezeli dobrze sie czuje, je, smieje sie to chyba nie powinnas sie martwic

Stary 2013-10-30, 10:13   #2928
lachryma
Zakorzenienie

Rockyy, nie wiem jak z tą temperaturą. Jeśli zachowuje się normalnie, to nie ma chyba powodów do obawy.
Stary 2013-10-30, 10:14   #2929
jakierka
Zadomowienie

Jak myslicie czy moge pod pajaca z polarku (z kapturem) zalozyc tylko body z krotkim i skarpetki?! Mamy 10-12C, piekne slonce, lekki wiaterek. Zawsze mam kocyk w wozku oraz pokrywke od wiatru. Edziu nie lubi sie przegrzewac, ale nie wiem czy to nie za lekko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-30, 10:14   #2930
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

No co Tosiek puścił fontannę to chyba tylko uszami nie poszło Normalnie jakby ktoś kran odkręcił już drugi raz mu się ostatnio takie coś zdarzyło wcześniej ulewał troszkę a tu takie chliustanie. Po chwili jak go przebierałam to się cieszył jak głupi do sera i wciągnał całą butlę. Ja już nie wiem o co kaman

Poza tym mamy dziś pneumokoki. Wiem że wszystkie kciuki pracują teraz dla Adasia ale może jakiś jeden by chwilowo podziałał dla Antosia

Cytat:
Ita: no to dobrze, ze jest lepiej

Mela: a jak Małgosia? kurcze ładnie ją dorwało, mam nadzieję, że jest lepiej i trochę odsypia biedna

jakierka: nie dziękuję w imieniu męża. Mam nadzieję, że dobrze mu pójdzie. Ledwo dzisiaj zdążył na ten egzam bo korki straszne były...

Ghia: na apce wizaż.pl to mnie właśnie wkurza, na tapatalk tego nie ma, ale tam są inne rzeczy irytujące
No widzisz to sobie ściagne tapatalka i sprawdzę co mnie bardziej irytuje
A co zdaje dziś mąż? Pracę i ubezpieczenia?? W każdym razie powodzenia.
Stary 2013-10-30, 10:14   #2931
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Edziu ma caly czas temperature ponizej 37C i tylko po szczepieniu mial 37C. Moze Laura jest troche oslabiona, jezeli zawsze ma wyzsza temperature, ale jezeli dobrze sie czuje, je, smieje sie to chyba nie powinnas sie martwic

Bawi sie,śmieje tylko wczoraj wieczorem niewyraźna jakoś była.
Bd ją obserwowac.

Elaine dla męża
Stary 2013-10-30, 10:15   #2932
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Agrafka - dzieki
Tz mnie zabiera do resto sushi. Nie moge sie doczekac

Ualk.com/m?id=1]Tapatalk[/URL]

Cytat:
Dzięki Różnicę czuć... tzn. już jest lepiej

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Hej laseczki, ja was późnij konkretnie nadrobię, bo tż zaoferował się, że zabierze małego na spacer, pierwszy raz!

Teraz na szybko mam pytanie:
kiedy po raz pierwszy wyjeżdżaliście z maluchami gdzieś na weekend?
Bo chciałabym pojechać do domu rodzinnego na sobotę i niedzielę i zastanawiam się czy to nie za szybko?
My bylismy pierwszy raz jak Ola miala z 6 tygodni. Drugi raz teraz niedawno

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 10:15   #2933
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
No co Tosiek puścił fontannę to chyba tylko uszami nie poszło Normalnie jakby ktoś kran odkręcił już drugi raz mu się ostatnio takie coś zdarzyło wcześniej ulewał troszkę a tu takie chliustanie. Po chwili jak go przebierałam to się cieszył jak głupi do sera i wciągnał całą butlę. Ja już nie wiem o co kaman

Poza tym mamy dziś pneumokoki. Wiem że wszystkie kciuki pracują teraz dla Adasia ale może jakiś jeden by chwilowo podziałał dla Antosia

dla Toska

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-30, 10:17   #2934
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Jak myslicie czy moge pod pajaca z polarku (z kapturem) zalozyc tylko body z krotkim i skarpetki?! Mamy 10-12C, piekne slonce, lekki wiaterek. Zawsze mam kocyk w wozku oraz pokrywke od wiatru. Edziu nie lubi sie przegrzewac, ale nie wiem czy to nie za lekko

Wydaje mi sie ze tak.Jak go jeszcze kocykiem opatulisz i pokrywe załozysz to bedzie ok.
Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość

Udostępniam i dla Was-
Stary 2013-10-30, 10:18   #2935
Agrafka86
Wtajemniczenie

Jak się cieszę, że wczoraj byliśmy 3h na spacerze, bo dzisiaj zimno i do tego leje strasznie. Także dzisiaj bawimy w domu.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 10:21   #2936
enlevee
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, ojciec poleciał, dziecię śpi- więc wpadam do Was, bo się stęskniłam przez ostatnie dni podczytywałam, ale nie jestem ze wszystkim na tip top, przyznaję U nas chrzciny bardzo udane, mlody się rozdarł jak go wodą lali tylko a tak to u mamy na rękach wtulony obserwował wszystko. Rodzice Tzta w koncu przyszli, było łącznie 21 osób i było naprawdę bardzo fajnie Młody dostał kupę kasy, którą już zagospodarowaliśmy na pare najważniejszych wydatków , matę edukacyjną, łancuszek z krzyzykiem, śpiewający nocniczek od razu z nakładką na wc, ubranka, książeczki, zestaw naczyń z Małego Księcia, kocyki, albumy.. a ja dostałam od mojego kuzyna bransoletkę z przywieszką wózka pozłacanego i grawer na tym "Tomek" mój ojciec ledwie przyleciał to taki zakochany w małym, że głowa mała. Ciągle by go nosił, całował i z nim gugał, a mój ojciec to naprawdę twardy zawodnik jeżeli chodzi o uczucia Tz się tak upił na chrzcinach z moim ojcem, że aż nie chcę sobie tego przypominać ale najwazniejsze, ze po dwóch latach ciszy się pogodzili i się do siebie odzywają, może w koncu będzie normalnie spalismy u rodziców, a rano panowie zaczęli od piwa i gładko przeszli w wino- efekt taki, że nieprzytomny tz zgłosił dzien wolny na poniedziałek, a w poniedziałek zdychał
Moj tata wczoraj poleciał, wiec wiadomo, chcialam z nim spedzic jak najwiecej czasu- przylatuje dopiero na święta. Odwieźlismy go razem na lotnisko no i do domu. Znowu obkupił małego w mothercare, więc aż mi żal będzie tych ubranek sprzedawać
Jeżeli chodzi o dietę- my już jemy marchewkę, pijemy sok jabłkowy gerbera młody obecnie wsuwa 180ml mleka. Przez ostatnie 3 dni dawałam mu kaszkę ryżową bobovity do mleka, ale ewidentnie mu nie słuzy, bo przez 3 noce ostatnie łacznie z dzisiejsza jestem niezywa, bo młody się pręży i stęka od mniej więcej 2 w nocy do 7 rano. a przeciez jak pijał samo mleko bez kaszki to przesypiał do 4-5 spokojnie, jadł i szedł dalej spac. Bobovita idzie więc w odstawkę i będziemy szukać czegoś innego.

Z nadrabiania:

Cynamonku- ja jestem pewna, że wyjdziecie z tego cali i zdrowi nie mam słów na ten personel, ale masz rację- najpierw zdrowie Adasia, potem ściganie tych idiotów.

Karolajn- podobnie jak dziewczyny brałabym słowa neurologa przez pół. Często lekarze wydają osądy, które nijak się mają do rzeczywistości, a tylko straszą rodziców, żeby przychodzili z nimi na kolejne wizyty. Jeżeli Hania ma problemy pewne, to jestem pewna, że wyćwiczycie to na rehabilitacjach, tak jak inne dziewczyny tutaj

Neni biedny kindziorek pogłaskaj kudłacza od cioci En !!! No i współczucia, że Kubuś tak daje popalić ostatnio. Wciskaj Tztowi Go jak najwięcej jak wraca z pracy i sama odpoczywaj!

Surka
- Twój mąż z myciem rękawic mnie rozwalił tak, że ryłam przez pół godziny

Katherine za udane chrzciny!

Taribari zdjęcia jakie robisz Ptysiowi są genialne

domciatko za 3msce Sary!

Twee
My pierwszy raz bylismy na wyjezdzie w domu mojej mamy jak młody miał niecały miesiac i dobrze zniósł

Kurcze miałam poodpisywać jeszcze, a nie wiem co komu, wiec muszę się wrócić do poprzednich stron i coś doczytać, bo łeb do pamięci już nie ten
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 10:30   #2937
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Jak się cieszę, że wczoraj byliśmy 3h na spacerze, bo dzisiaj zimno i do tego leje strasznie. Także dzisiaj bawimy w domu.

No my juz pare dni byłysmy po 3 h na dworze.A u nas dzis tez pada....

Zauważyłam ze Laura ma przesuszoną skróre.Chce kupic oilatum.Czy po kapieli w nim oliwkowac dziecko??????????????

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Enleeve super ze Chrzciny sie udały
Ale Tz poszedł równo po bandzie najwazniejsze ze sie z tesciem dogadał i ze rodzice Tza jednak przyszli.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Jutro chcemy zrobic Laurce pierwszą zupke

Chyba właśnie o wilku mowa bo słysze gadanie z sypiali zajrze z fona lub pozniej
Stary 2013-10-30, 10:31   #2938
Anulka_p
Zakorzenienie

En- za udane chrzciny.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 10:34   #2939
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Kathe - u mnie bedzie rok dokladnie 1 listopada zrobilam test w szpitalnym kiblu czekajac na gastroskopie. ale wspomnienia he he

Cynamonka -na priva napisalam Ci wiadomosc odnosnie konsultacji wynikow Adaska, wyłap ją prosze i napisz co sadzisz...

Dzisiejsza noc o dziwo niezla. Choc wybudzila go kupa o 4.40 a po przebraniu nie mogl zasnac, potem przyszedl do mnie do lozka starszak i zaczal sie wiercic i kaszlec i oczywiscie nie spal bo mlody nawijal wiec wygonilam go do tz na dół i pospali sobie jesczze troszke... A ja wzielam mlodego do siebie nakarmilam, nie wiem o ktorej zasnal ale spalismy do 8.30!!! tak to ja moge funkcjonowac
Teraz odsypia rehabilitacje, a ja robie kolejne słoiki leczo na zime, a mam juz 10

Nie nadrabiam nocnego spamu, zarobiona jestem, sorki
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 10:46   #2940
mela1234
Zakorzenienie

Rocky kup emilium (tansze) i kap w tym mala. Ja mam dodatkowo balsam po kapieli.

Malgosia ma chyba jelitowke bo procz haftow i temp nic jej wiecej nie jest. O 19 mamy wizyte u pediatry ( chce zmienic lekarza). Poki co przez tel powiedzialA zeby nawadniac ja + smecta + probiotyk, ryz na wodzie i marchewka gotowana. Ja jestem w sumie wyspana bo dospalam do 10:30.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości