|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Postanowiłam!! Dokończę paczuszkę herbatników, żeby już mnie nie kusiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
Dawaj pic w malych ilosciach, jak masz jagody to tez są super i pomagaja. Trzymam kciuki za poprawe ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43491213] zrobilam test w szpitalnym kiblu czekajac na gastroskopie.
![]() ![]() ![]() spoko, ja w toalecie w centrum handlowym ![]()
#2944 |
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam test 20 listopada w toalecie w pracy
![]() A dokładnie 2 dni temu powstał nasz syn ![]() ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny przytrzasnelam sobie reke w drzwiach
![]() Testuje od kilku dni olej lniany. Naczytalam sie o nim tyle dobrego ze zaczelam uzywac i zew. i wew. Małego też smaruje i skora cudo. En ![]() ![]() Mela biedna coreczka. Znowu sie dziecko wymeczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2946 |
Raczkowanie
|
Hejka!
Moj krolewicz zasnal po 15min bujaniu na rekach. Spiacy byl jak nie wiem, ale walczyl i walczyl. Wasze dzieciaczki zasypiaja same??? Wspolczuje dziewczynom, ktore musze karmic co 2 godz. Ja tak mialam przez pierwsze 2 miesiace i myslalam, ze wykorkuje, a w dzien lazilam wsciekla z niewyspania. W dodatku Franek potrafil robic sobie 2 godz przerwy w spaniu. Teraz mam luzik. Karmienie o polnocy, o 4 i okolo6-6.30. jak sie uda to jeszcze do 7-7.30 posmimy czasami ![]() ![]() Mela jak tam Malgosia? Lepiej? Domi wszystkiegi dobrego dla Sary z okazji malutkich urodzinek ![]() Tysia my jak przeszlismy na mm to 2 dni nie bylo kupy. Teraz codzinnie rano kupka jak w zegarku ![]() tweed my pierwszy raz lecielismy z malym do Pl jak mial 4 tygodnie. Wszystko dobrze zniosl. cala droge chrapal. Przebywanie w innym otoczeniu tez na niego nie wplynelo w zaden sposob. Nie zastanawiaj sie tylko w droge ![]() Anulka co sie mezowi stalo?? ![]() Poki co tyle. Gary czekaja. maz zmywal wieczorem a on tylko zmywa tyle ile na suszarke sie zmiesci. Czyli jak umyje patelnie i garnek to juz wiecej mu nie wejdzie i reszta zostaje w zlewie... ![]() ![]() Milego dzionka!!!
#2947 | |
Konto usunięte
|
Hehe
Cytat:
![]() Olej lniany jest boski, najlepiej nieoczyszczony ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Zadomowienie
|
Nie-dziękuję za kciuki żeby nie zapeszyć.
En ![]() A ja testa walnęłam w kiblu w sądzie 24 października ![]() ![]() ![]() Mały mnie hipnotyzuje patrzy mi w oczy z wózka i nawet nie mrugnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Tari oj bido nie masz gdzie rąk wkładać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43491449]Nieciekawie, zeby tylko nie przeszlo na mala...
Dawaj pic w malych ilosciach, jak masz jagody to tez są super i pomagaja. Trzymam kciuki za poprawe ![/QUOTE] No wlasnie nie mam jagod. Zreszta jagody na biegunke chyba a ona tylko/az wymiotowala. Poki co wymioty daly spokoj i oby tak zostalo. Tylko niech ta temp zniknie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2950 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłyście z testami wytrzymać dlatego w centrach handlowych, w pracy itd.? Ja po ludzku w domu
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Ja nie pamietam daty kiedy robilam test ale napewno w domu kolo 6-7 rano a jak wyszedl pozytywny to wylam. Chcialam drugiego dziecka, ale chcialam do konca wyprostowac sprawe z naszym malzenstwem, a tu taka wpadka. Ale mysle, ze to znak, zeby nas umocnic w wysilkach do bycia razem i stawianiu czola trudnosciom ramie w ramie. Na 100% pod koniec listopada robilam test.
Aha Alicja dzis konczy 3 mce!!! Wlasnie spi na dworze. Troche wieje ale oslonieta buda gondoli, na ganku pod dachem jest jej dobrze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2952 |
Zakorzenienie
|
Marionette- mój Tomek sam zasypia
![]() taribari aaaałaaa! współczucia ![]() Obiecuję, że będę więcej spamować ![]() ![]() Ghia- mój też mnie przed chwilą hipnotyzował, więc zjadł, a teraz zajmuje się sam sobą na macie więc mam czas dla Was ![]() Mela- zdrówka dla córy! no i ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
A moj Leos powstal 18 pazdziernika ![]() Chcialam moejgo smyka przechytrzyc i dac mu jeszcze wieczorem butle z mm.... I nie chcial!!!! Ne umie z niej pic !!!!??? Niezle co? A w pierwszym miesiacu przeciez dokarmialam mm.... ![]() Kciuki za potrzebujacyh, szczepionych, chorych !!! Oo kupa ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
No zeby temperatura zeszla ... Trzymam kciukole! Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zadomowienie
|
Ja musiałam testa zrobić bo mieliśmy po rozprawie iść na imprezę i chciałam wiedzieć czy mogę
![]() ![]() Cynamonku nie wiem czy widziałaś ,ale jest forum dla mamuś dzieciaczków z problemami serduszkowymi. Pocztałam chwilę i tam dość precyzyjne dziewczyny opisują swoje przejścia. Może znajdziesz tam dla siebie przydatne wiadomości. No i jak opisują opiekę lekarską to tym bardziej się nóż w kieszeni otwiera na ten Was szpital. Aż sama mam ochotę przywalić komuś w gębę ![]() Jak piszesz z telefonu to pewnie nie widzisz na dole tematów więc podaję Ci tytuł Gdy serduszko bije inaczej- mamusie sercowców |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43491449]Nieciekawie, zeby tylko nie przeszlo na mala...
Dawaj pic w malych ilosciach, jak masz jagody to tez są super i pomagaja. [/QUOTE] jagody zwłaszcza suszone. w domu rodzinnym zawsze był słoik z suszonymi jagodami na takie właśnie akcje. Cytat:
![]() a ten lniany to na co smarujesz? włosy? ja pamietam kiedys piłam na czczo codziennie taką mieszankę: pół cytryny, oliwa z oliwek i sok z aloesu. że niby jakieś to zdrowotne było. widzę, że robienie testów ciążowych w publicznych toaletach jest bardzo popularne ![]()
![]() |
#2956 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ucałuj Lileczkę za to że tak pięknie śpi i daje mamie wypocząć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak to sie stało że TZ z wizazu sie dowiedział? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z męża i garów sie uśmiałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie dam rady, jednak choróbsko mnie dopada
niestety z Wami nie posiedzę widziałam, że pisałyście o testach mój test był robiony 3grudnia rano przed pracą, ale już i tak byłam pewna na 100%, to był mój pierwszy test w życiu, jak zobaczyłam 2kreski to najpierw radość, potem łzy szczęścia, a na końcu strach i z tymi emocjami poszłam do pracy idę się kurować |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
En,
![]() ![]() Mela, oby u Malgosi to nie bylo nic powaznego. ![]() Tari, wspolczuje ![]() Anulka, powodzenia i trzymamy Cie za slowo. Ah, no i nie oszukuj! ![]() Ja zalozylam kombinezon polarkowy na Edzia, on dziwnie na mnie popatrzyl, ja sie z nim zgodzilam, ze chyba przesadzam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętam, że miałam jeszcze 2 h do skończenia pracy i obsługiwałam klientów, a ręka na myszce mi się trzęsła. ciągle myślałam o dziecku. i te 2 godziny taaak mi się ciągnęły. i jak zawsze wracam z pracy do domu jadąc przynajmniej 100km/h, to wtedy jechałam 40 ![]()
![]() |
#2960 |
Rozeznanie
|
Czesc Sloneczka. Antosia jest dzis wyjątków marudna, caly czas placze jest zmeczona i nie moze zasnac
![]() Idziemy zaraz na spacer to moze troche pospi. Postaram się później do Was zajrzeć |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Wtajemniczenie
|
Mężu kupił kg białych michałków...źle to się dla mnie skończy
![]() Idę przebrać sie z piżamy puki Maja śpi Ps. Wczoraj kurier przywiózł mi fotel. Jest piękny ![]() ![]() Wcześniej karmiłam u nas na łóżku, bolal mnie kręgosłup i nie chciało mi sie jej potem zanosić do łóźeczka, więc spała z nami. A teraz całą noc śpi u siebie tylko o 6 biorę ją do nas bo chce się potulić ![]()
![]() |
#2963 |
Zadomowienie
|
A ja po stracie pierwsze ciazy w kolejnej 'bylam' chyba co tydzien. Juz na glowe dostawalam. Az w koncu odpuscilam sobie, mierzylam ladnie temperature i robilam wykresy i pewnego dnia Edziu przyszedl do mnie we snie i powiedzial, ze mamy go poczac i tak powstal nasz okruszek
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- mój uwielbia michałki i marcepanki i kupuje je namiętnie. ja oczywiście też zawsze muszę coś skubnąć ![]() ale wczoraj wszedł na wagę i powiedział "dosyć". ciekawe na jak długo? ![]() czytam właśnie o kaszkach holle, muszę powoli coś wybrać na początek dla młodej. przeczytałam, że są dostępnie też w niektórych, tych większych PiPach. ![]()
![]() |
#2965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lniany dodaje do sałatek i smaruje nim skórę. Jest mega gładka po nim. Na włosy jeszcze nie próbowałam ale zapewne w sobotę przetestuję ![]() Teso dla mnie bardziej śmierdzi nieoczyszczony rzepakowy czy oliwa z oliwek. Ja testów zrobiłam chyba z 5. W domu, w pracy, na kręglach, pubie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
En
![]() Misiaczka pochwal sie fotelem. jaki kupilas? Ja test robilam 20listopada jak nie dostalam @. Staralismy sie o Frania jeden cykl ![]() ![]() ![]()
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robiłam 8 października test- po powrocie od gina ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
popijając drina
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- ![]() nieufna jesteś ![]()
#2969 |
Zakorzenienie
|
Lachryma a długo Cię trzymało to "zapalenie" piersi czy co to było(?)
Pies nie wie co się dzieje bo byłam z nim tylko na chwile pod blokiem co by się wysikał i jakoś boje się wyjść z domu co by się nie doprawić ![]() Na szczęście Tż dziś wyjątkowo szybko wraca z pracy to pójdą z Młodym bo On ewidentnie też woli być na spacerach ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- No ![]() Ale za to cierpliwa, bo Tż dowiedział się ze 3 tygodnie później ![]()
#2970 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka dla Małgo i... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43491932]A moj Leos powstal 18 pazdziernika ![]() :[/QUOTE] Laura ok 16 pazdziernika ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.