|
|
#361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
|
|
#362 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#364 |
|
Nindżopesz
|
Po tym moim?
Doszłam do wniosku, że chyba nie szukam tego czego szukam. Te teoretycznie najbardziej pasujące zapachy pachną mi po prostu kremem albo kadzidłem typu leśnego. Nuda ![]() Za to Black EDIT: myślisz, że w takim razie podejdą mi ekscentryki i molekuły? |
|
|
|
#365 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wpadłam pomachać po zjedzeniu ostatniej (chlip chlip) porcji mega-pysznej zupy z dyni
![]() Cytat:
Cytat:
hehe też bym uczyła ![]() Cytat:
Cytat:
a ta trzecia to co? ![]() znienawidzone Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eksc są proste i zwykłe, w sesnie minimalistyczne - jak już mówiłam, komletnie nie są ekscentryczne, nie chcę Cię sugerować co tam w nim możesz wyczuć , mowa o 02 poza oczywistym chłodem, zimnem w płucach molekuły - sa intymne, jak zapach ciepłej skóry, ludzkiego ciała, czy to ten cień ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-30 o 16:01 |
|
|
|
|
#367 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. brawa dla tej pani, trójka to nieistniejąca już Mewa... albo Rybitwa, pod Biblioteką UW. Oł jes, te w centrach handlowych to też masakra. Cytat:
![]() 2. chyba nie, "ludzka intymność" w zapachach mnie dobija ale może nie mówimy o tym samym. Molekuł póki co nie zamawiałam. |
||
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie zaintrygowała Melk zapachem pary z żelazka w Loewe - lubię więc sobie testnę, coś Loewa wąchałam, chyba jakieś platinum? ale było broncowe? i baaaaaaaaardzo w deskę - wiec chyba drzewne ale nie cedrowe znalazła: fonhauam Solo Loewe Platinum - niby cedr jest ale nie czułam ![]() to już nie ad polecanie Tobie, tylko tak ni z gruszki ni z pietruszki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-30 o 16:30 |
|
|
|
|
#369 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Jutro ma być całkowite zachmurzenie, idę więc zaraz do sklepu po jakieś poprawiacze humoru. Z Holandii to tak: -Sery -Tulipany -Saboty -Róże -Ciasteczka ![]() -Diamenty Otóż w drogerii obok mają Etro Pegaso za 89€ ale 2 sztuki w cenie jednej... Tak się zastanawiam... Do tego jeszcze trzeba by płatność kartą doliczyć, ale chyba warto?
|
|
#370 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oj nie fieu ile tak z 700 ml, ale ja myle litery nawet na trzeźwo ![]() wiec wróciłam potem i pamietam ze potem chciałąm rozwinac jakis temat...ale nie pamietam który ,temat jeńców juz chyba wyczerpany ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- co do tematu co przywieźć z Holandi to od dziecka wiem ze maryche kóra ponoc rośnie w kazdym rowie
|
|
|
#371 |
|
Nindżopesz
|
To ja zarzucę temat Szkocji - napotykam się na tumblrze na cudnej urody fotki z wyspy Skye, cała Szkocja taka pikna czy ta wyspa szczególnie?
|
|
|
|
#372 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Byłam przez tydzień w niemal całej Szkocji i dzień na Isle of Skye to mój absolutny highlight wakacji! Nieziemskie miejsce... Mogę Ci podesłać parę naszych fotek. Ale ogólnie cała Szkocja jest piękna, taka w klimatach Władcy Pierścieni. Tylko niestety zimna i cholernie droga. Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-10-30 o 19:08 |
|
|
|
|
#373 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak polecasz jeszcze jakiś konkretny rejon to słucham, najbardziej zależy nam na plenerach, górach, klifach etc. oczywiście nie pogardzimy ruinami/zamkami. Muzea i większe miasta jak dla mnie można sobie darować ale TŻ pewnie chciałby zahaczyć. |
|
|
|
|
#374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z Holandii popieram flaa/vla czy jak to się pisze i goudę z kminkiem (nie lubię kminku, ale ten ser wymiata). Edytowane przez melagu Czas edycji: 2013-10-30 o 19:25 |
|
|
|
|
#375 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Góry, jeziora, zaimki - to jest cała Szkocja, w sumie nic innego tam nie ma I destylarnie whisky. Z większych miast Edynburg tylko, naprawdę warto.
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Chatoyant Rouge Bunny Rouge tylko nie wiem który :/ zresztą jaka to różnica jak i tak kasy nie mam
![]() Zna ktoś?
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#378 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A propos holenderskiego żarcia - znalazłam ostatnio stropwafle w Kauflandzie, na półce naprzeciwko bułek. Polskiej produkcji, ale wreszcie coś, co smakuje, jak powinno, i jest w cenie do przełknięcia, w odróżnieniu od wcale-nie-tak-dobrych-wafli z Almy. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-10-30 o 19:45 |
|
|
|
|
#379 | ||||||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
![]() 2. fcale nie ![]() Cytat:
Cytat:
mój ma cztery dni , to i tak dobrze Cytat:
Cytat:
jakom ?2. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w trzecim uwolnieniu jeńców w ciągu 12 godzin praktycznie sprawnych jeńców już nie ma , więc jak za często sie ich uwalnia , to ich po prostu za mało , pacz wyżej ![]() i mi ![]() No i znowu zapomniałam co chciałam napisać ![]() Aaaa , jusz wię - otchódzam się i otchódzam i ni dudu nie chudnę , jakieś oszustfo z tym otchódzaniem Kupiłam se żel Joanny pod prysznic - bzowy pachnie bardziej tym bzem pełnokwiatowym ciemnofioletowym , niż żel YR któren pachniał bardziej mydlanie , jak bez drobnokwiatowy , taki o 4 płateczkach , drobny i biały albo bardzo jasnofioletowy , taki klasyczny .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#380 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie myślałam, że się zmuszę do zjedzenia czegoś z kminkiem, ale to była miłość od pierwszego gryza. pyszne stroopjes były latem na pikniku holenderskim na Żoli. I jeszcze brodjehaaring z mojej ulubionej budy niedaleko Rijksmuseum bym zjadła. Z każdej budy. mmmmmm ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#381 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() U mnie też kicha bo się łobżeram, znooowu jest 53. Cytat:
|
||
|
|
|
#382 |
|
BAN stały
|
jeżu, a myślałam, że tylko ja jestem (a raczej byłam) takim niderlandofilem (vide nick nawet - dawne dzieje
)jednak same bratnie dusze na tym fisaszu (perfumowym)
|
|
|
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- to moja życiówka teraz mam ze 3-4 więcej |
|
|
|
|
#384 |
|
|
A takom...
Latałam dziś do apteki po ratunek, odżywa... No i nie wiem, co z tym Etro... Kupić??
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- to zgłoś klimeu że śmierdzi, możecie wyłączyć sobie?a byliście już na Kanarach? bo to ze wieje i zachmurzenie to u nich normalny klimat - tam zawsze wieje i zawsze są chmury - w takie zachmurzenie moja mama sie nabawiała poparzeń bo myślała, że słońca nie ma ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
a przywiozłam wszystko za wyjątkiem róży i diamentów
|
||
|
|
|
#386 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) te 3-4 dni, bo niby wtedy siła rażenia największa i jak na przegląd/badania okresowe idą te też muszą mieć 3-5 dni ad2. no nowości żadnych nie napisałaś ![]() ad3. dobry baru nie mam czasu nadrobić
|
|
|
#388 |
|
|
Nie, nie,, takie wieje i chmury to ok, tak jest na co dzień, ale tafiliśmy na te dni, kiedy jest zachmurzenie całkowite i pada... Jeszcze jutro tak ma być, w piątek już słońce. A w sobotę wracamy...
|
#389 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, na mnie Ekscentryk 01 zajeżdżał jednak cytrusowo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

, musiałam go nauczyć
a ta trzecia to co?
eksc są proste i zwykłe, w sesnie minimalistyczne - jak już mówiłam, komletnie nie są ekscentryczne, nie chcę Cię sugerować co tam w nim możesz wyczuć
, mowa o 02 poza oczywistym chłodem, zimnem w płucach 

fcale nie
jakom ?
- to zgłoś klimeu że śmierdzi, możecie wyłączyć sobie?