Scent Bar LI - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-30, 14:03   #361
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. łohoho oooo naiwna

2. Ty cheba znasz, bo to nic nowego w przyrodzie, ale jak się okazało, wielu się nie stososowało, i było zdziwionych

od 1go dnia cyklu chuop zaniechuje wszelkich wyrzutów, robótki ręczne i inne wyrzuty zabronione - trzyma materiał, gromadzi, przetrzymuje jeńców

w 12 dniu zaczyna akcję wpuszczania jeńców do bazy i tak przez równe 5 dni
a potem żadnych wejśc i wpuszczań jeńców, nada, nic - acz sam juz niech se robi co kce byle nei do bazy

po każdej akcji uwalniania jeńców - najlepiej przypomnieć sobie lekcje fizyki i wuefu - czyli świeca, atrakcje typu siku - surowo zabronione

przepis jakiegoś starego felczera z lat 60-70tych
pewnei znany wielu parom, i dla nich oczywisty, ale wiele było zdziwionych bo myślało, że wystarczy na lajcie się spotkać w dobrym dniu
o żesz.... piękne

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 14:42   #362
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Byłam w D. i kce mi się perfumóf
Jakich? Mi też

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 14:48   #363
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jakich? Mi też
widać po wątku że chyba Daglas musi przyjść na ratunek
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 15:15   #364
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
widać po wątku że chyba Daglas musi przyjść na ratunek
Po tym moim?
Doszłam do wniosku, że chyba nie szukam tego czego szukam. Te teoretycznie najbardziej pasujące zapachy pachną mi po prostu kremem albo kadzidłem typu leśnego. Nuda
Za to Black Kcę go chociaż słodki i ciepły.
EDIT: myślisz, że w takim razie podejdą mi ekscentryki i molekuły?

Stary 2013-10-30, 15:55   #365
kamena
ʞɐɯǝuɐ

wpadłam pomachać po zjedzeniu ostatniej (chlip chlip) porcji mega-pysznej zupy z dyni

Cytat:
1. ja bym chciała właśnie mało noszalny. Jakby to ująć... taki zapach dla cienia Nic konkretnego, żadnych skojarzeń, ot przeszło "coś". Nasuwa mi się ten-którego-nie-czuć-a-rozrabia-się-go-w-wódzie-czy-coś-zapomniałam-marki-i-nazwy ale też nie o to chodzi, żeby był niewyczuwalny.
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Ekscentryki są jednak mocno cytrusowe wiec nie fieu
o, to ja miałam inne wrażenie po ekscentryku 1, może mam inny nos ale nie pamiętam żebym czuła cytrusy, i właśnie ekscentryk 1 skojarzył mi się z Redziowym opisem, że zapach dla cienia i przeszło "coś"

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
fogle bardzo z niego grzeczny chłopiec nawet na kanapę nie właził , musiałam go nauczyć
hehe też bym uczyła

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Co do wieku... Mnie zachwyca, jak mój ponad 70-letni Tata skrada się np.,żeby zrobić Mamie kapelusz ze skórki po właśnie zjedzonym bananie, a potem się ganiają po domu z Mamą, równolatką

Cytat:
O, loszki, tak!
Ale najbardziej to lubię tanie knajpy
Moje trzy ulubione wyglądały tak:
- erpegowa - wszyscy grają po kątach, rockowa muzyka, na ścianach regały z fantastyką, wystrój stosowny, długopióry kelner, grzane wino niestety drogie i Ciechan Miodowy w bonusie
- tania - wystrój postsocjalistyczny ze sztucznym kwiatkiem i białą serwetką, grzane wino 0,5 litra za 5 zeta, klientela typu pan Zenek i koledzy piją po pracy ale kulturalnie
- bardzo tania - mała buda nad Wisłą, trzy drewniane stoły na krzyż + ogródek, wc w formie toitoia, muzyki brak, ogrzewanie w postaci kozy (chyba? taki piecyk z rurą, w zimę wszyscy przy nim siedzieli i się integrowali), klientela - biedni studenci UW, piwo po 3 zł z groszami
Znienawidzone: jasne, głośne, z umcaniem lub hałsem i nażelowanymi kelnerami.
paradoks i asy dwa a ta trzecia to co?

znienawidzone i w centrach handlowych

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
zegar misue pidiba pid warunkiem ze zawszw jest 12

podobno orzetrztnywanie jenscof ponad 4 dni nie ma sensu..ale nie wim dlaczego

ale formowanie jenca trwa 72 dniwec ta teoria tez nie ma sensu tak do konca

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

wroce potem obm wino wupula
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 15:58   #366
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Po tym moim?
Doszłam do wniosku, że chyba nie szukam tego czego szukam. Te teoretycznie najbardziej pasujące zapachy pachną mi po prostu kremem albo kadzidłem typu leśnego. Nuda
Za to Black Kcę go chociaż słodki i ciepły.
EDIT: myślisz, że w takim razie podejdą mi ekscentryki i molekuły?
nie wiem eksc są proste i zwykłe, w sesnie minimalistyczne - jak już mówiłam, komletnie nie są ekscentryczne, nie chcę Cię sugerować co tam w nim możesz wyczuć , mowa o 02 poza oczywistym chłodem, zimnem w płucach

molekuły - sa intymne, jak zapach ciepłej skóry, ludzkiego ciała, czy to ten cień ?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-10-30 o 16:01
Stary 2013-10-30, 16:14   #367
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
nie pamiętam żebym czuła cytrusy, i właśnie ekscentryk 1 skojarzył mi się z Redziowym opisem, że zapach dla cienia i przeszło "coś"

paradoks i asy dwa a ta trzecia to co?
znienawidzone i w centrach handlowych
1. zobaczymy, zamówiłam próbkę
2. brawa dla tej pani, trójka to nieistniejąca już Mewa... albo Rybitwa, pod Biblioteką UW.
Oł jes, te w centrach handlowych to też masakra.

Cytat:
nie wiem eksc są proste i zwykłe, w sesnie minimalistyczne - jak już mówiłam, komletnie nie są ekscentryczne, nie chcę Cię sugerować co tam w nim możesz wyczuć , mowa o 02 poza oczywistym chłodem, zimnem w płucach

molekuły - sa intymne, jak zapach ciepłej skóry, ludzkiego ciała, czy to ten cień ?
1. w takim razie jutro sama się przekonam
2. chyba nie, "ludzka intymność" w zapachach mnie dobija ale może nie mówimy o tym samym. Molekuł póki co nie zamawiałam.

Stary 2013-10-30, 16:28   #368
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
2. chyba nie, "ludzka intymność" w zapachach mnie dobija ale może nie mówimy o tym samym. Molekuł póki co nie zamawiałam.
pewnie nie, to może oznaczać wszystko - coś innego dla mnie coś innego dla Ciebie

mnie zaintrygowała Melk zapachem pary z żelazka w Loewe - lubię więc sobie testnę, coś Loewa wąchałam, chyba jakieś platinum? ale było broncowe? i baaaaaaaaardzo w deskę - wiec chyba drzewne ale nie cedrowe
znalazła: fonhauam Solo Loewe Platinum - niby cedr jest ale nie czułam
to już nie ad polecanie Tobie, tylko tak ni z gruszki ni z pietruszki

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-10-30 o 16:30
Stary 2013-10-30, 18:21   #369
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
hello

już prawie weekend

Murszafko, jaka pogoda u Ciebie?

dziewczyny, kto był w Holandii, co warto stamtąd przywieźć, oprócz tych słynnych wafli?
Pobyt krótki i intensywny więc każde typy mile widziane.
Pogoda? Pff... W pokoju siedzimy od rana, bo na plaży trzeba w swetrze... Nie to, że marudze, ale pół dnia nie było też netu, za który zapłaciliśmy, łazienka śmierdzi tak, że ciężko tam wejść, z klimy lecą wszystkie gatunki grzybów, poza jadalnymi, żarcie dość mało smaczne, mąż nadal otruty... Normalnie, gdyby nie Martini, chyba by mi się nie podobało
Jutro ma być całkowite zachmurzenie, idę więc zaraz do sklepu po jakieś poprawiacze humoru.

Z Holandii to tak:
-Sery
-Tulipany
-Saboty
-Róże
-Ciasteczka
-Diamenty

Otóż w drogerii obok mają Etro Pegaso za 89€ ale 2 sztuki w cenie jednej... Tak się zastanawiam... Do tego jeszcze trzeba by płatność kartą doliczyć, ale chyba warto?

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 18:57   #370
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

EDIT: Polly, z ciekawości, ile tego wina było? Ja po półtora litrze jeszcze nie mylę liter
Aktualnie wyżłopałam jakieś 400 ml

oj nie fieu ile tak z 700 ml, ale ja myle litery nawet na trzeźwo

wiec wróciłam potem i pamietam ze potem chciałąm rozwinac jakis temat...ale nie pamietam który ,
temat jeńców juz chyba wyczerpany

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

co do tematu co przywieźć z Holandi to od dziecka wiem ze maryche kóra ponoc rośnie w kazdym rowie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 19:03   #371
Redhaired Witch
Nindżopesz

To ja zarzucę temat Szkocji - napotykam się na tumblrze na cudnej urody fotki z wyspy Skye, cała Szkocja taka pikna czy ta wyspa szczególnie?

Stary 2013-10-30, 19:07   #372
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
To ja zarzucę temat Szkocji - napotykam się na tumblrze na cudnej urody fotki z wyspy Skye, cała Szkocja taka pikna czy ta wyspa szczególnie?

Byłam przez tydzień w niemal całej Szkocji i dzień na Isle of Skye to mój absolutny highlight wakacji! Nieziemskie miejsce... Mogę Ci podesłać parę naszych fotek.

Ale ogólnie cała Szkocja jest piękna, taka w klimatach Władcy Pierścieni. Tylko niestety zimna i cholernie droga.

Edytowane przez melkmeisje
Czas edycji: 2013-10-30 o 19:08
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 19:19   #373
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Byłam przez tydzień w niemal całej Szkocji i dzień na Isle of Skye to mój absolutny highlight wakacji! Nieziemskie miejsce... Mogę Ci podesłać parę naszych fotek.

Ale ogólnie cała Szkocja jest piękna, taka w klimatach Władcy Pierścieni. Tylko niestety zimna i cholernie droga.
Chętnie, chętnie, podeślij Masz mój mail?
Jak polecasz jeszcze jakiś konkretny rejon to słucham, najbardziej zależy nam na plenerach, górach, klifach etc. oczywiście nie pogardzimy ruinami/zamkami. Muzea i większe miasta jak dla mnie można sobie darować ale TŻ pewnie chciałby zahaczyć.

Stary 2013-10-30, 19:23   #374
melagu
Zadomowienie

Cytat:

Szkocja jest na mojej liście must seenów (dzisiaj będę miała ersatz w postaci "Skyfall'a"), no i na Meridzie niezmiennie się wzruszam ( w kinie pierwszy raz pół filmu, te pierwsze pół z krajobrazami) leguralnie przepłakałam. Okoliczne dzieci dziwnie na mnie patrzyły

Z Holandii popieram flaa/vla czy jak to się pisze i goudę z kminkiem (nie lubię kminku, ale ten ser wymiata).

Edytowane przez melagu
Czas edycji: 2013-10-30 o 19:25
melagu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 19:25   #375
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Chętnie, chętnie, podeślij Masz mój mail?
Jak polecasz jeszcze jakiś konkretny rejon to słucham, najbardziej zależy nam na plenerach, górach, klifach etc. oczywiście nie pogardzimy ruinami/zamkami. Muzea i większe miasta jak dla mnie można sobie darować ale TŻ pewnie chciałby zahaczyć.
Nie mam maila.
Góry, jeziora, zaimki - to jest cała Szkocja, w sumie nic innego tam nie ma Kilkaset zamków jest w Szkocji, już nie pamiętam ile dokładnie. A, no i dużo owiec jeszcze I destylarnie whisky. Z większych miast Edynburg tylko, naprawdę warto.
Stary 2013-10-30, 19:30   #376
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Jakich? Mi też
Chatoyant Rouge Bunny Rouge tylko nie wiem który :/ zresztą jaka to różnica jak i tak kasy nie mam
Zna ktoś?

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 19:35   #377
melagu
Zadomowienie

Cytat:
Chatoyant Rouge Bunny Rouge tylko nie wiem który :/ zresztą jaka to różnica jak i tak kasy nie mam
Zna ktoś?
Z RBR wąchałam ostatnio figowca i kadzidlaka/przyprawowca, oba bardzo sympatyczne, tylko ta cena trochę nie bałdzo
Stary 2013-10-30, 19:39   #378
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez melagu Pokaż wiadomość
Z Holandii popieram flaa/vla czy jak to się pisze i goudę z kminkiem (nie lubię kminku, ale ten ser wymiata).
Uwielbiam!!!

A propos holenderskiego żarcia - znalazłam ostatnio stropwafle w Kauflandzie, na półce naprzeciwko bułek. Polskiej produkcji, ale wreszcie coś, co smakuje, jak powinno, i jest w cenie do przełknięcia, w odróżnieniu od wcale-nie-tak-dobrych-wafli z Almy.

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2013-10-30 o 19:45
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 19:49   #379
Parabelka
Panaroja

Cytat:
To omijaj szerokim łukiem bazarek(mówi to ta co codziennie zagląda do takich sklepów)
A w zimie Ci będzie cieplej w doopsko:P
1.nie da się
2. fcale nie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Cytat:
Popełniłam 30 ml Nu EDP za jedyne 150 zł - powiedzcie, że to była okazja W mojej secie hula już wiatr a odlewka taka niepozorna... Ogólnie stwierdziłam, że chyba nie ma na świecie lepsiejszego pieprzu ale muszę poznać Carbone.
pewnie że okazja
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Jak miło kiedy tydzień ma tylko 3 dni i w środę już jest piątek czwartek mam wolny więc jeszcze tylko jutro i weekend

mój ma cztery dni , to i tak dobrze
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
A poza tym: jakie to cudowne uczucie, gdy człowieka przestaje boleć głowa Oraz przestaje mieć mdłości i dreszcze z zimna pomimo usadzenia w swetrze pod kocykiem w ciepłym mieszkaniu... To był koszmarny dzień, brrrr.

Cytat:
Dżem dobry Otóż udało mi się dziś upolować perfumę na e-glamourze -tak na pocieszenie, że jeh pogoda była od rana i kiepskie zdjęcia będę miała z wyjazdu...
I wina mi się chce, a małżon leży otruty i niezręcznie mi samej iść do knajpy na dole
1. jakom ?
2.
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ale mam ale jeńcy najbardziej robotni to tacy około 3-5 dniowi
12-14 dniowy jeniec jest do doopy nomen omen
jeńcy już po 24 godzinach tracą umiejętności i się nie nadają

Cytat:

nic no, tak poważnie, to ciekawa jestem jakiegoś naukowego rozwiniecia tematu, albowiem to jakieś ludowe niczm nie wytłumaczalne zalecenia, które posłużyły już matce mojej przyjaciółki, z nomen omen jednym jajnikiem - ale czy to wszystko miało jakieś znaczenie? to przetrzymyanie jeńców? nie wiem, nie twierdze że wiem, ale wiedzieć bym kciałą, bo lubię wiedzieć coś na pewno.
Idzie o zwiększenie ilości jeńców w transporcie , bo jak ich za mało , to nie są w stanie wypełnić misji , a niedobór jeńców jest coraz częstszy z różnych przyczyn i stąd kłopoty didoprodukcyjne
Cytat:
Coś kiedyś czytałam, że yyy zbyt częste zwolnienia skutkują niepełnym wytworzeniem hmm mocy produkcyjnych, znaczy się jeniec jeszcze otumaniony. Ale źródłem mojej wiedzy mogła być gazetka typu Bravo.
nie jest otumaniony tylko go za mało w trzecim uwolnieniu jeńców w ciągu 12 godzin praktycznie sprawnych jeńców już nie ma , więc jak za często sie ich uwalnia , to ich po prostu za mało , pacz wyżej

Cytat:
Jakich? Mi też
i mi

No i znowu zapomniałam co chciałam napisać

Aaaa , jusz wię - otchódzam się i otchódzam i ni dudu nie chudnę , jakieś oszustfo z tym otchódzaniem

Kupiłam se żel Joanny pod prysznic - bzowy pachnie bardziej tym bzem pełnokwiatowym ciemnofioletowym , niż żel YR któren pachniał bardziej mydlanie , jak bez drobnokwiatowy , taki o 4 płateczkach , drobny i biały albo bardzo jasnofioletowy , taki klasyczny .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 19:57   #380
melagu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Uwielbiam!!!

A propos holenderskiego żarcia - znalazłam ostatnio stropwafle w Kauflandzie, na półce naprzeciwko bułek. Polskiej produkcji, ale wreszcie coś, co smakuje, jak powinno, i jest w cenie do przełknięcia, w odróżnieniu od wcale-nie-tak-dobrych-wafli z Almy.
aileenn, goudowa piąteczka
nie myślałam, że się zmuszę do zjedzenia czegoś z kminkiem, ale to była miłość od pierwszego gryza.

pyszne stroopjes były latem na pikniku holenderskim na Żoli.
I jeszcze brodjehaaring z mojej ulubionej budy niedaleko Rijksmuseum bym zjadła. Z każdej budy. mmmmmm

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Kupiłam se żel Joanny pod prysznic - bzowy pachnie bardziej tym bzem pełnokwiatowym ciemnofioletowym , niż żel YR któren pachniał bardziej mydlanie , jak bez drobnokwiatowy , taki o 4 płateczkach , drobny i biały albo bardzo jasnofioletowy , taki klasyczny .
popaczę, mam słabość do lilaka
Stary 2013-10-30, 20:00   #381
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
i mi

Aaaa , jusz wię - otchódzam się i otchódzam i ni dudu nie chudnę , jakieś oszustfo z tym otchódzaniem
Jakich?
U mnie też kicha bo się łobżeram, znooowu jest 53.

Cytat:
Zna ktoś?
Nic nie znam

Stary 2013-10-30, 20:01   #382
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

jeżu, a myślałam, że tylko ja jestem (a raczej byłam) takim niderlandofilem (vide nick nawet - dawne dzieje )
jednak same bratnie dusze na tym fisaszu (perfumowym)
Stary 2013-10-30, 20:07   #383
melagu
Zadomowienie

Cytat:
jeżu, a myślałam, że tylko ja jestem (a raczej byłam) takim niderlandofilem (vide nick nawet - dawne dzieje )
jednak same bratnie dusze na tym fisaszu (perfumowym)
U mnie od malarstwa się zaczęło. I te domki nad kanałami takie piękne mają. I język jakby odkrztuszali. Jest sentyment

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Jakich?
U mnie też kicha bo się łobżeram, znooowu jest 53.
to moja życiówka teraz mam ze 3-4 więcej
Stary 2013-10-30, 20:13   #384
Murszafka

Cytat:
1. jakom ?
2.
A takom...
Latałam dziś do apteki po ratunek, odżywa...

No i nie wiem, co z tym Etro... Kupić??

Stary 2013-10-30, 20:20   #385
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Pogoda? Pff... W pokoju siedzimy od rana, bo na plaży trzeba w swetrze... Nie to, że marudze, ale pół dnia nie było też netu, za który zapłaciliśmy, łazienka śmierdzi tak, że ciężko tam wejść, z klimy lecą wszystkie gatunki grzybów, poza jadalnymi, żarcie dość mało smaczne, mąż nadal otruty... Normalnie, gdyby nie Martini, chyba by mi się nie podobało
Jutro ma być całkowite zachmurzenie, idę więc zaraz do sklepu po jakieś poprawiacze humoru.

Z Holandii to tak:
-Sery
-Tulipany
-Saboty
-Róże
-Ciasteczka
-Diamenty

Otóż w drogerii obok mają Etro Pegaso za 89€ ale 2 sztuki w cenie jednej... Tak się zastanawiam... Do tego jeszcze trzeba by płatność kartą doliczyć, ale chyba warto?
- to zgłoś klimeu że śmierdzi, możecie wyłączyć sobie?

a byliście już na Kanarach? bo to ze wieje i zachmurzenie to u nich normalny klimat - tam zawsze wieje i zawsze są chmury - w takie zachmurzenie moja mama sie nabawiała poparzeń bo myślała, że słońca nie ma

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez melagu Pokaż wiadomość
U mnie od malarstwa się zaczęło. I te domki nad kanałami takie piękne mają. I język jakby odkrztuszali. Jest sentyment
u mnie też - ale od podziwiania only

a przywiozłam wszystko za wyjątkiem róży i diamentów
Stary 2013-10-30, 20:55   #386
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Nie mam maila.
Góry, jeziora, zaimki - to jest cała Szkocja, w sumie nic innego tam nie ma
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 21:02   #387
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

jeńcy już po 24 godzinach tracą umiejętności i się nie nadają

ad1. no ale trza ich grupować (bez przecieków) te 3-4 dni, bo niby wtedy siła rażenia największa i jak na przegląd/badania okresowe idą te też muszą mieć 3-5 dni

ad2. no nowości żadnych nie napisałaś

ad3. o tak, bez od Joanny jest przepiękny

dobry baru

nie mam czasu nadrobić

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 21:11   #388
Murszafka

Cytat:
- to zgłoś klimeu że śmierdzi, możecie wyłączyć sobie?

a byliście już na Kanarach? bo to ze wieje i zachmurzenie to u nich normalny klimat - tam zawsze wieje i zawsze są chmury - w takie zachmurzenie moja mama sie nabawiała poparzeń bo myślała, że słońca nie ma
Nie, nie,, takie wieje i chmury to ok, tak jest na co dzień, ale tafiliśmy na te dni, kiedy jest zachmurzenie całkowite i pada... Jeszcze jutro tak ma być, w piątek już słońce. A w sobotę wracamy...

Stary 2013-10-30, 21:22   #389
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Hello, na mnie Ekscentryk 01 zajeżdżał jednak cytrusowo

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 21:33   #390
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
aawww

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości