|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#4712 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Kciuki za dzisiejsze wizyty, USG i badania!
Co do przytulanek - my od poczęcia zero, potem po ciąży długo długo nic, w sumie od porodu tylko raz :P A właśnie jakoś teraz mija rok od stworzenia Artusia, więc niezły wynik.... |
|
|
|
#4713 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć pewnie gdybym teraz była w ciąży, to inaczej by to wyglądałoCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43489448] Co do przytulanek - my od poczęcia zero, potem po ciąży długo długo nic, w sumie od porodu tylko raz :P A właśnie jakoś teraz mija rok od stworzenia Artusia, więc niezły wynik....[/QUOTE] a myślałam, że nas nikt nie przebije
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
|
|
|
#4714 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie wtedy często się budzi.
Gin i w szpitalu jako dobry sposób pobudki mówili o właśnie kołysaniu brzucha - wziąć brzuch po bokach w obie ręce i delikatnie poruszać "zawartością", an nie pukać, nie głaskać.
|
#4716 |
|
Konto usunięte
|
jedna znajoma z pracy po pukała, nawet potrzasała i krzyczła "ruszaj się"
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza?? czekamy na wieści.
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
WIEKA wywołuję Cię do meldunku!!!
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- podbijam!! Może jeszcze nie wróciła bo nie miała chyba pełnej wyznaczonej godziny....
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
No wrócilam, uffff
![]() Młode sie bardzo dobrze rozwijaja, ładnie rosną, wszystko maja na miejcu i jedno jest na pewno dziewczynka a drugie nam ![]() I mam sie stawiac u lekarza co 2 tygodnie ![]() Jestem uspokojona Teraz tylko czas na ruchy :![]() Bardzo dziekuje za wszystkie kciuki I dzis skonczylismy 16tc Dziewczyna jest dokladnie w terminie, a drugi Dzieć jest o 4 dni starszy
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-10-30 o 11:25 |
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz ja prosze o chociaż sama nie wiem co chcę usłyszeć na tej wizycie...
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-10-30 o 11:32 |
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz ode mnie 3 pary kciuków bardzo mocno zacisniete Oby wiadomosci byly jak najlepsze ))
|
|
|
|
|
#4722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O której masz wizyte?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4723 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Barbi zobaczysz kochana, że będzie dobrze ![]() Rena nie obwiniaj się o nic, bo wierz mi nie zrobiłaś nic co mogłoby zaszkodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do ruchów to weź kobieto na wstrzymanie i się nie nakręcaj ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 16
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza, super wiadomości
agatko
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka, Wika, dzieki
Dziekuje Kochane za opinie nt fotelików samochodowych. Mnie bardzo zalezy zeby kupic nowy fotelik, wiadomo, bezpieczenstwo jest najwazniejsze.. Ale moj TZ jest skapy i nic go nie przekona. Uparł sie ze nie bedzie za 2 foteliki placil 1 000 zl tylko kupi na all za 300... Po przemysleniu zakładam, ze kupie foteliki od znajomych.. Ale w zasiegu reki nie mam znajomych z malenkimi dziecmi... Oprócz Was.. Wiec jakby któras cos... To wiecie, Zapraszam na pw
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Agatka kciukasy kochana
Cytat:
Aaaaaa cudownie Wiesz bliźniaki maja taka cudowną więź ze sobą.. takie to magiczne jest...
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
kooocur
Dzieki A co do Blizniakow, to masz racje, magia magia... eh ))Dobra Dziewczynki, uciekam na cmentarz...
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-10-30 o 12:29 |
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i może coś w tym być, że przekazałam Ci moc jako bliźniaczka...
|
|
|
|
|
#4732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4733 |
|
Konto usunięte
|
Eliza nie ukrywam, że czytałam Twojego posta z mokrymi oczami!
Wspaniale
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bardzo chce mi się bułki słodkiej z serem i snicersa ;( A za cole dałabym się pochlastać. Białego pieczywa nie moge, a od ciemnego mam mdlosci na samą myśl... Mam wyrzuty sumienia bo zjadlam jakieś listki pełnoziarniste o smaku cebulki. Były pyszne ale zjadlam całe opakowanie wiec na pewno insulina szaleje ![]() Eliza gratuluję cudowne wieści!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy Czas edycji: 2013-10-30 o 14:58 |
|
|
|
|
#4736 |
|
Konto usunięte
|
ELIZA super!!!
KUCYKU - a może jakieś orzechy lub migdały??? |
|
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro mam wizytę w Domu Małego Dziecka i dopada mnie mały stresik
||
|
|
|
#4739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a słyszałam gdzieś, że jak wymioty, to bliźniaki mogą być ![]() ja nie Eliza, ale trzymam kciuki...czasem też myślę o adopcji... trzymam ![]() ------------------------------------------------- zrobiłam dziś betę żeby zobaczyć kiedy dostanę @ no i okazuje się, że urosła...dziś jest 196 o co chodzi - 22/10 było 134, 24/10 245, 26/10 140 a dziś 196 no i oczywiście się zastanawiam czy mogło być tak, że były dwa pęcherzyki...jeden organizm odrzucił (i dlatego lekko plamiłam) a drugi został...może byłoby ok gdybym brała leki...a z drugiej strony to może jakaś pozamaciczna????
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-10-30 o 16:09 |
||
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Zgupiałam dziewczyny .... wyniki w normie, jedynie fosfataza zasadowa bliska górnej granicy (podana jest 104, a mam 91). Dzwoniłam do gina, powiedział, że w ciąży może być nawet trochę wyższa wartość, można za jakiś czas skontrolować i że wyniki wykluczyły mi cholestaze.
No to skąd to swędzenie w miejscach typowych dla cholestazy i też nasilające się nocą nigdy nie swędziła mnie tam skóra ... Powinnam się cieszyć i niby się cieszę, ale kurcze jestem dalej niespokojna. Nie lubię nie wiedzieć, co mi się dzieje. Jutro mam wizytę o 14, to pogadam z ginem. On ze mną to chyba wyłysieje (bo siwy już jest )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-10-30 o 16:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

psychicznie mi ciezko...wciaz nie moge "tego" przezyc...z jednej strony chce walczyc a z drugiej brak mi sil...jutro zrobie bete zeby zobaczyc kiedy @ bedzie...chcialabym byc juz po...przy okazji zapytam o te badania-cene itd. Moze uda sie zrobic po wyplacie...przepraszam, ze bez pl znakow-pisze z telefonu.

Choć pewnie gdybym teraz była w ciąży, to inaczej by to wyglądało