|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Cytat:
Co raz wiecej dziewczyn pojawia sie u ktorych gra zespół novi? Powiedzcie dziewczyny ile Wam powiedzieli za wesele? ewnt, + poprawiny? |
|
|
|
|
#902 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Też się zgadzam, niestety mieliśmy okazję tam być rok temu, żenua :/
|
#903 | |
|
Przyczajenie
|
Zespół Novi nie gra na poprawinach! A informację ile kosztuje mogę Ci wysłać w pw
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
Jednak w czasie wesela wystąpił "mały" problem, bo przez jakieś 2godz nie było prądu:P jednak zespół świetnie się spisał i zabawa z parkietu przeszła do stołów przy świecach![]() Było wesoło, ale nie chciałabym żeby coś takiego wydarzyło się na moim weselu...
|
|
#904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja zaczynam się już stresować a o Magnolii jest bardzo mało komentarzy... także wielkie dzięki !![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Jeśli chodzi o alkohol to we wrześniu byłam na bardzo dużym weselu i był własnie Stumbras ( z kłosem) i generalnie każdy sobie chwalił... Ja też się chyba na ten alkohol zdecyduje i dobra opinie słyszałam o hurtowni "Alex"
|
|
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;43457053]Treść usunięta[/QUOTE]
Wydaje mi się, że te owoce żeby fajnie wyglądały trzeba ładnie pokroić, a jak się je pokroi to szybko schną, może jakiś pomysł co z nimi zrobić?
|
|
#908 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Jest cała dziedzina zajmująca się cięciem i przygotowywaniem owoców, carving się chyba nazywa fachowo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#910 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki od naszego weselicha minęły 2 miesiące, a ja wciąż nie zdałam wam relacji
Zacznę od zespołu - oczywiście Novi grali u nas także na poprawinach (z tego co wiem oficjalnie nie grają) i to jest poprostu zespół jakiego nie ma i nikt mi nie wmówi, że jest lepszy w Świętokrzyskim! Ich wykonanie "Bałkanicy" jest lepsze od oryginału Goście byli zachwyceni my też Oprawą w kościele zajął się duet (namiery mieliśmy z internetu) skrzypek+wiolonczelistka - piękne wykonanie, grają świetnie Zdjęcia i film - ck studio. Film właśnie odebraliśmy, na zdjęcia jeszcze czekamy, a film już jest i nie ma w nim nic do poprawy bo jest świetny Dekoracja sali,auta i wiązanki - Dekoracja Vanilla - wszystko było takie, jakie chciałam Makijaż - Monika Rok - robi cudne makijaże. Włosy - Pani Marlenka z salonu Exclusive wyczarowała na mojej głowie fryzurę taką jaką sobie wymarzyłam. Jak już będą zdjęcia to wrzucę ![]() Zapomniałam o torcie z Dorotki - malinowo-jagodowy przepyszny
|
|
|
|
#912 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
my robimy wesele na dwóch salach i się tego obawiam pozdrawiam---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
! super, że się tak udało wszystko ) a jakieś namiary masz na oprawę kościelną aby podać? pozdrawiam
|
||
|
|
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=martuska411;4348244 4]Dziewczynki od naszego weselicha minęły 2 miesiące, a ja wciąż nie zdałam wam relacji
Zacznę od zespołu - oczywiście Novi grali u nas także na poprawinach (z tego co wiem oficjalnie nie grają) i to jest poprostu zespół jakiego nie ma i nikt mi nie wmówi, że jest lepszy w Świętokrzyskim! Ich wykonanie "Bałkanicy" jest lepsze od oryginału Goście byli zachwyceni my też Oprawą w kościele zajął się duet (namiery mieliśmy z internetu) skrzypek+wiolonczelistka - piękne wykonanie, grają świetnie Zdjęcia i film - ck studio. Film właśnie odebraliśmy, na zdjęcia jeszcze czekamy, a film już jest i nie ma w nim nic do poprawy bo jest świetny Dekoracja sali,auta i wiązanki - Dekoracja Vanilla - wszystko było takie, jakie chciałam Makijaż - Monika Rok - robi cudne makijaże. Włosy - Pani Marlenka z salonu Exclusive wyczarowała na mojej głowie fryzurę taką jaką sobie wymarzyłam. Jak już będą zdjęcia to wrzucę ![]() Jak się ciesze ze taka opinia na temat zespołu Novi u nas tez graja i poprawiny rowniez to prawda NAJLEPSZY zespół w wojewodztwie i dziemy na Andrzejki do sosnowego Dworku i Oni tez tam beda grac. Ja tez bede sie malowac u p.Moniki poprostu rewel.acja makijaze i czesac tez prawdopodobmie w salonie EXCLUSIVE Mam nadzieje ze dodasz jakies fotki achhh nie moge sie doczekac Pozdrawiam![]() Ślub 02.08.2014 |
|
|
|
#914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wrzuć zdjęcia i fryzury i makijażu też a jaką wódkę mieliście? bo to teraz tema na czasie i jakie jedzonko wam zeszło :PNo kto co lubi - zaraz mnie zlinczujecie ale po czerwcowym weselu na którym byłam i grali Novi..... mnie się nie podobało ![]() :conf used laczego? Albo dlatego, że para Młoda nie dogadała jakie utwory chcą i po prostu grali co uważali... ale nie zagrali ŻADNEGO, powtarzam ŻADNEGO weselnego hitu... Ja rozumiem, że nie gra się samego disco polo ani wiejskich hitów... ale mi tego brakowało. No kurcze lubię się pobawić na Jesteś Szalona albo nawet jakiś polskich nowszych hitach a oni grali same zagraniczne i to takie na które ja mogę sobie pójść na dyskotekę
|
|
|
#915 |
|
Przyczajenie
|
Może i targi nie są najlepsze ostatnimi czasy, ale i tak w regionie nie ma innych, a wokół przynajmniej sporo się dzieje
w zeszłym roku (byłam) dziewczyna w konkursie wygrała oprawę całego ślubu... Suknię, garnitur, fryzjerkę, foto i video... także nie jest tak najgorzej w tym roku też ma być taki konkurs. Także chyba się przejdę
|
|
|
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o właśnie ten - http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0101/130109488 ![]() Co do utworów zespołu Novi to u nas grali weselne hity, była szalona, żono moja itp. a nawet szła dzieweczka do laseczka także to zależy od młodych, skoro powiedzieli że nie chcą to nie grali. Ja nie powiem że lubię specjalnie wiejskie klimaty, ale jestem zdania, że na weselu powinno się grać każdego typu muzykę. Zresztą członkowie zespołu są z naszych okolic więc doskonale wiedzieli co grać Jak będą zdjęcia to wrzucę. Jestem ze wszystkiego zadowolona, troszkę miałam problemy z sukienką, bo cały czas tren mi się odpinał ale sytuację szybko opanowałam Teraz sobie na nią patrzę i zamierzam się z nią rozstać ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Dziewczynki, a może polecicie jakiś komis w Kielcach, gdzie mogłabym oddać swoją suknię? Zaczeliśmy urządzać mieszkanie i nawet nie mam jej gdzie trzymać, a w wystawianie na aukcję nie chce mi się bawić. Narazie sobie wisi w sypialni na karniszu
|
|
|
|
|
#917 |
|
Przyczajenie
|
A myślałyście nad kursem tańca?
możecie jakąś szkołę polecić?
|
|
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
Może i bym chętnie poszła, ale nie mam na to czasu ani nie chcę wydawać zbędnych pieniędzy
...co będzie to będzie po drugie tyle lat tańczyć nie umieliśmy, że wątpię żeby ktoś mnie w miesiąc nauczył taką tępą strzałę jak ja mamy już mszę zamówioną
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ja do tej pory mam: salę, orkiestrę, kamerzystę i fotografa, wódkę, zrobiony kurs przedmałżeński , zarezerwowaną godzinę w kościele 16. Ale nie mam nadal sukienki, a już bym chciała bardzo mieć, może wy mi pomożecie. Bo każdy ma inne opinie na temat sukni :/http://twojasuknia.pl/wed-system/catalog/content/imgproducts/p21682/c37a30e324.jpg, http://twojasuknia.pl/wed-system/cat...8d34bc.jpg,lub http://www.slubnesuknie.pl/a,2,20_11310.html.
Edytowane przez AisaK231 Czas edycji: 2013-10-31 o 13:22 |
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsza najładniejsza, sama czegoś w podobnym stylu szukam
Co do Magnolii, to siostra z jedzenia była zadowolona, z ciast tak samo, ale nie wiem skąd ta para je zamówiła. |
|
|
|
#921 | |
|
Przyczajenie
|
Co do Magnolii, to siostra z jedzenia była zadowolona, z ciast tak samo, ale nie wiem skąd ta para je zamówiła.[/QUOTE]
No to super obawiam się jeszcze tych dwóch osobnych sal ale myślę, że to zależy dużo od orkiestry. dzięki za info![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
też jestem na etapie szukania sukienek ale chyba już po nowym roku się na coś zdecyduję
|
|
|
|
|
#922 |
|
Polka Ogarniaczka
|
my planujemy do step by step na Świętokrzyskim iść
|
#923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uważam, że lepiej olać dodatki typu lampiony, fontannę z czekolady czy bimber, niż naukę pierwszego tańca, bo za 20 lat nikt nie będzie pamiętał, co jadł i robił na Waszym weselu, a dzieciom i wnuczkom fajnie będzie pokazać jak pięknie tańczyliście, kiedy byliście młodzi... |
|
|
|
|
#924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Doskonale zdaję sobie sprawę, że wszyscy goście będą patrzeć, ale tak jak mówię nie wierzę, żeby ktoś w miesiac nauczył mnie tańczyć.... po drugie lampionów i fontann też nie będziemy mieli. Denerwuje mnie taka nagonka, że każda para musi tańczyć jak zawodowcy
|
|
|
#925 | |
|
Przyczajenie
|
My nadal jesteśmy w trakcie poszukiwań
ale grupowa nauka czy indywidualna?---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#926 |
|
Polka Ogarniaczka
|
raczej indywidualna, bo znam się z choreograf, która tam uczy - ja sama tańczyłam przez parę lat jako dziecko u niej
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam studio tańca Candela na ul. Dalekiej. Michalina i Kamil super uczą, w ogóle atmosfera świetna brak stresu, wszystko dopracowane. Najpierw chodziliśmy na 8 spotkań (po 1 godz.) w grupie na naukę podstawowych tańców (walc ang. wied., disco fox, tango itp.), a potem zdecydowaliśmy się na indywidualny (6 spotkań po 1 godz. - dostosowaliśmy terminy jak nam pasowało). Także "z niczego" wyszło "coś"
Ceny też mają bardzo bardzo atrakcyjne. Polecam naprawdę, więcej szczegółów mogę udzielić na priv a najlepiej zadzwonić do nich
|
|
#928 |
|
Przyczajenie
|
Zadzwonie na pewno
dzieki
Edytowane przez martii23 Czas edycji: 2013-11-01 o 22:20 |
|
|
|
#929 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dziewczyny, mam pytanie - gdzie szukać namiarow na dobrego dj-a i ile może średnio kosztować?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

My wybraliśmy Stumbrasa ( z kłosem), zobaczcie, jest ok 

my robimy wesele na dwóch salach i się tego obawiam
u nas tez graja i poprawiny rowniez 

...co będzie to będzie po drugie tyle lat tańczyć nie umieliśmy, że wątpię żeby ktoś mnie w miesiąc nauczył