|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
hejka
włosy nieumyte, pokój nieposprzątany, zakupy niezrobione, a dzisiaj dobry przyjaciel na obiad przychodzi chyba sobie dla odprężenia walnę maskę na twarz, co by nie myśleć o ilości rzeczy które muszę do jutra zrobić na uczelnię jestem wściekła, bo kilka tygodni temu byłam u ginekologa, stwierdziła zapalenie bakteryjne/infekcję, dała jakieś leki (globulki i tabletki), uporałam się z kuracją i nic nie pomogło
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zadomowienie
|
A któż inny
Oczywiście Jest znany ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
ale się dziabnęłam w kciuk, niby takie małe a krew sie leje
![]() Na dodatek nie mogę znaleźć rękawiczek, a miałam w końcu nałożyć szamponetkę na kłacze
|
#1175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro się zobaczę z moim po 2,5 tygodnia (tygodniu? czy jeszcze inaczej?) Cytat:
zwykle wtedy są lajtowi ![]() Dobra , czas dopchać się do kuchni, a wieczorem helołiniowe party 2 piętra niżej
Edytowane przez XminorXlosX Czas edycji: 2013-10-30 o 16:23 |
||
|
|
|
#1176 | ||||
|
Konto usunięte
|
Hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Biedny TŻ Powoli wracam do świata żywych po weselu W poniedziałek o 6.40 pojechałam do Wrocławia i byłam z współlokatorką w kinie na "Chce się żyć". Ogólnie jest to jeden z lepszych (jak nie najlepszy polski film) wyciskacz łez, ale polecam Od wczoraj jestem w domu i dzisiaj byłam w bibliotece szukać książek, kupiłam mikrodermabrazję z Dax, maskę oczyszczającą z Ziaji i dostałam od taty książkę: "Bóg nigdy nie mruga" Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Siostro, odnoszę wrażenie, iż to my powinnyśmy uczyć te biedne dzieci w szkołach nauki prawdziwej prawdziwej! Odmieniłybyśmy oblicze polskiej edukacji.
![]() E tam, na historie o Pekińczykach jesteś za młoda. Ale jedną z lepszych historii jakie słyszałam (stricte z Polską związana) to jest sposób finansowania wielkiej odbudowy kraju przez Kazimierza Wielkiego (wątek dotyczący uzyskania różnych praw przez Żydów wypędzonych m.in. z Hiszpanii, Francji i Wielkiej Brytanii w zamian za okruuutnie wielką kasę)- nikt Ci tego w szkole nie powie, za co Kaziu murował tę Polskę, co ją niby drewnianą zastał (jak w przysłowiu mówią) i dlaczego Hiszpanie i Angole chcieli nas najechać, żeby swoje złoto odzyskać. ![]() Jeśli chcesz, poszukaj w necie i doczytaj, bo ja tu nie chcę historii alternatywnej głośno wykładać.
|
#1178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Ale dawno mnie tutaj nie było. Pamięta mnie jeszcze ktoś? ![]() Chcialam spytać czy wiecie może kiedy będzie dzień darmowej dostawy i jakie sklepy biorą udział, kalina czy coś...
|
#1180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, to lipa, ja mam 2 piekarniki w mojej kuchni
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43495506]
Aż mnie wzięło na planowanie ![]() [/QUOTE] Mnie też wzięło na kosmetyczne planowanie ![]() Mam zamiar zrobić zakupy na BU, chce kupić tonik PHA i peeling enzymatyczny, do tego chcę częściej robić sobie maseczki z glinek i alg. Włosowo chcę dalej regularnie wcierać kozieradkę i powrócić do olejowania kłaczków. Musze zadbać o paznokcie, chcę kupić nową odżywkę i zadbać o skórki. Chcę też powrócić do ujędrniania ciała. Narazie tylko kosmetykami, jak będę już mogła podejmować większy wysiłek to chcę ćwiczyć. I chcę być systematyczna w suplementacji, narazie cynk + wit. A Ufff będzie ciężko
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odebrałam paczkę od Red i mocno się zastanawiam, jaką, do cholery, rolę pełni glutaminian sodu we wcierce.
|
|
|
#1184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też proszę o info, kiedy i gdzie będzie DDD
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sklepy nadal są dodawane
|
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wprawdzie jeden się nie domyka, ale piecze frytki pierwszej klasy Jakbyś tak chciała się nacierać od wewnątrz? ![]() Cytat:
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam, bo po 1. Jego zona uczyla mnie polskiego w gimnazjum, a po 2. to sa bliscy znajomi mojego bylego znajomego, wiec bywalam u nich
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1189 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio któraś z Was polecała puder bambusowy albo ryżowy z Paese i możecie mi coś o nim powiedzieć? Kończy mi się mój w kompakcie i poszukuję coś dobrego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1190 |
|
Konto usunięte
|
Wnerwiłam się, mam dość tych kudłów, cały czas leca, dziś przeczesalam je przed myciem i wypadło ich ze 100, stwierdzilam, ze przy myciu bedzie max 50..a tu 300, od tygodnia wypadanie jest anormalne, straciłam 2 cm w objętości. Chyba zetnę je i będę miala świetny spokój. Nie dość ze mam mało to jeszcze leca jak szalone, ręce mi opadają....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nadmiernie nie cieszę, chociaż no, chciałabym... ![]() A tak bardziej przyziemnie to szarpałabym go jak Reksio szynkę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę się dorwać do moich nowych kosmetyków, ale na razie muszę nastawić pranie
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam chcicę na coś słodkiego, chyba pójdę jakąś szarlotkę upiekę, bo nie wyczymam
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podsunąć nie podsunę bo sama ciągle szukam ![]() Kas To bardzo miło z jego strony. Trzymam kciuki ![]() Wróciłam z uczelni zajęcia ciągiem (5 pod rząd z 15min przerwami) są chyba gorsze niż okienko w ciągu dnia ![]() Wróciłam miałam nałożyć miksa ale nie miałam siły zaraz je wyrypię i nałożę jakąś odżywkę Gdzieś wzmożyło mi się ogólnie przetłuszczanie, wcześniej myłam co 2 dzień teraz niby są nadal znośne na 2 dzień ale przyklapnięte i wcale się nie układają |
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43496980]Ale zakupy
[/QUOTE] Zakupowo to w sumie niewiele, bo glinki, spirulinę, kremy ujędrniające, kozieradkę i oleje mam, więc tak naprawdę tylko 2 rzeczy z BU i odżywka do paznokci. Chodzi bardziej u mnie o chęci i systematyczność ![]() Ja też muszę kupić puder bo mój ulubiony się skończył i używam jakiegoś niedobitka co nawet nie wiem czy jeszcze jest dobry. Ja używam puder sypki odbijający światło z Vipery i jakoś mi ostatnio nie po drodze do ich stoiska ![]() A korzystając z wolnego czasu zrobiłam małe porządki w kosmetykach i masakra ile rzeczy wyrzuciłam niezużytych, muszę zdecydowanie zracjonalizować swoje zakupy kosmetyczne ehhh |
|
|
|
#1195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie w drugą stronę. Szarpałabym i owszem, bo żyleta. Naturalnie musk ma swoje wyobrażenie na ten temat, ale dzielnie z nim walczę.
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jest problem tego typu, że facet naprawdę jest świetny, ale bardzo skopany przez kobiety. Inteligentny, uczynny, szarmancki, nie mówiąc już o tym, jak gotuje i jakie ma dłonie
|
|
#1197 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też właśnie umyłam włosy, w otworze w wannie był ogrom,wychodzą nawet przy przeczesaniu palcami .. Cytat:
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także szarlotka w piecu
|
|
#1199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43496980]Ale zakupy Ostatnio któraś z Was polecała puder bambusowy albo ryżowy z Paese i możecie mi coś o nim powiedzieć? Kończy mi się mój w kompakcie i poszukuję coś dobrego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ja miałam bambusowy, z Biochemii Urody. starczył na 1,5 roku i jestem z niego zadowolona, ale tym razem mam zamiar wypróbować zwykły dziecięcy puder z Babydreama ![]() a maskę Bingo z kaszmirem ![]() zjedliśmy z przyjacielem curry z mlekiem kokosowym i wypiliśmy butelkę świetnego wina, czerwone musujące ale naprawdę dobre, tylko jak ja się teraz za prawo ue wezmę to nie wiem
|
|
#1200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uuu, to trzymam kciuki, trzymam. Bo widzę jest za co.Btw. widzę, że nie tylko ja mam skrzywienie na punkcie męskich dłoni.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

chyba sobie dla odprężenia walnę maskę na twarz, co by nie myśleć o ilości rzeczy które muszę do jutra zrobić na uczelnię 

Oczywiście

ale mechanika teoretyczna 

Wyznaję zasadę, żeby się nadmiernie nie cieszyć, ale co ja tam wiem, jak sama nie umiem powstrzymać latania nad chodnikiem. 

ale naprawdę dobre, tylko jak ja się teraz za prawo ue wezmę to nie wiem
Bo widzę jest za co.