|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
a dziś już nic nie pamiętam. Ja przez rok uczyłam się hiszpańskiego i żałuję, że przerwałam.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Udały, ale za krótko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1802 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
cos nie cos pamietam moze kiedys ponownie sie zaczne uczyc szkoda ze tak krotko
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kobitki, ja zmykam przed tv, bo leci Ksiezyc w nowiu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1804 |
|
Zadomowienie
|
milego ogladania
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- dobranoc |
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
cześć..
Nie mogę usnąć, oglądałam program In Vitro czekając na dziecko i tak jakoś mnie naszło. Zaczęłam czytać o rezerwie jajnikowej. I mam pytanie, powiedzcie mi , w wynikach usg macie kilka pęcherzyków opisanych, albo ze stwierdzeniem pęcherzyk dominujący? Bo czytam, że niska rezerwa, czyli małe szanse na ciążę są gdy liczba pęcherzyków jest mniejsza niż 5 w jednym jajniku...a u mnie łącznie był tylko 1. szczerze mówiąc załamało mnie to, czytam właśnie, że w takim wypadku cała procedura leczenia niepłodności jest przyspieszona i pewnie dlatego mamy przyjść już po pół roku.
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dziś zdążyłam przeczytać i się przywitać ![]() lecę do pracy a potem jedziemy znicze kupić. Maciejka jak Ty bedziesz dzis funkcjonować jak o tej godz jeszcze nie spalas co do Twojego pytania, to ja nie miałam chyba takiego usg miałam tylko jak w ciąże zaszlam, wiec niestety nie pomogę ![]() Miłego dnia kobietki ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- . wyznaczyło mi owulacje, przerywaną linią
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U nas przymrozek i drapanie szyb
|
|
|
|
#1809 |
|
<3 <3 <3
|
heej
|
#1810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i na pewno pojechałby ostatni raz, to byśmy odłożyli coś na gorsze czasy ![]() Cóż no...jak trzeba to trzeba. Będziecie mnie wspierać w gorsze dni nie ![]() ![]() ?A co do łazienki to dla pocieszenia powiem Ci, że jak ja wybrałam kolorystykę kafelek do łazienki to wszyscy do dzisiaj mają ubaw Cytat:
Jedne były fajne, ale drogie- cycki to mi urosły o pełny rozmiar ![]() Cytat:
? to nie fair...miałabym 10 paczek ![]() Cytat:
chyba nie patrzałam ze zrozumieniem w tym akurat momencie swoją drogą świetny program . Stwierdził, że w życiu by nie oddał nasienia na zawołanie w szpitalnej salce. Oczywiście zdenerwował mnie tym niesamowicie. Bo to oznacza, że gdybyśmy byli na ich miejscu to ja mogłabym zapomnieć o dziecku, bo on by "nie umiał" oczywiście stwierdził, że nie powinnam oglądać takich programów, bo za bardzo się podniecam- a no się podniecam, bo denerwuje mnie takie dziecinne gadanie ![]() czyli możliwe, że jeszcze się zmieni, ale niekoniecznie ![]() zaczyna się powoli...
|
|
#1811 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam z rana babole
![]() Ja dziś jeszcze w pracy, ale potem mam cztery dni wolnego Cytat:
![]() Cytat:
, a mi wychodziło tak z dziesięć razy drożej
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy będziemy ![]() Nasza łazienka jest biało-pomarańczowa z czarnym wstawkami Mam nadzieję, że na zimę sobie pójdę na l4
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski..
ale perwyry z Was... nie ma co... co do ulubionych pozycji, to chyba najbardziej od tyłu przy parapecie na stojąco.. albo bieżemy w obroty mojego różowego przyjaciela i na dwa baty i jazda... ooo, taaaak... ![]() maciejka1987, mi pamietam przed zajściem w ciążę na badaniu kontrolnym mówiła, że pęcherzyki są liczne w jajnikach i że nie powinnam mieć problemów z zajściem... ale nie wgłębiałam się w to nigdy ile powinno ich tam być... ![]() może porozmawiaj o tym z ginem przy najbliższej okazji?... ale spokojnie.. w końcu do zapłodnienia wystarczy jeden... ![]() agnieszkaK, co do moich objawów wczesnych, to miałam pobolewanie jajników, takie kłucia raz w jednym, raz w drugim, ale najbardziej w prawym, no i się okazało, że z prawego własnie miałam owu teraz.. do tego męcząca senność, ja już spałam po 20 codziennie... odrzuciło mnie od fajek i szynek... ciemnej kreski nie mam jeszcze.. w pierszej ciąży pojawiła się tak, jak dziewczyny juz pisały w okolicach 5-6 miesiąca... więc to chyba tyle... Elfka86, wiem co czujesz z tym skrobaniem.. całą zeszłą zimę się tak męczyłam do kwietnia... a teraz błogosławię to, że mamy garaż... ![]() A poza tym, to dalej nie gadam z mężęm... pokłocilismy się wczoraj jeszcze gorzej.. ja przeryczałam cały wieczór, a on siedział w kuchni i pił piwko... myślałam, że go zabiję... z
Zuzka - ur. 19.11.2009 Julcia - II - 22.05.2014 Natalka - 28.01.2015 16.01.2015 Edytowane przez meire Czas edycji: 2013-10-31 o 08:47 |
|
|
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Postaramy się reagować na wszelkie Twoje potrzeby
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cała zima skrobania i odśnieżania... już mi słabo Śniło mi się dziś, że byłam w ciąży i jak się pogłaskałam po brzuchu to mi spod skóry taka wielka stopa wystawała i wypukły pępek miałam |
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tym less... też czasem o tym myślę... kobieta kobietę jednak lepiej zrozumie
|
|
#1817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Cytat:
często pił ja remontowałam z ojcem mieszkanie gdy on był w pracy a on sobie wypity przychodził faceci to mają w dupie chyba ![]() na szczęście teraz na razie jest w miarę grzeczny, bo go ostrzegłam, że go wyrzucę do mamusi i powrotu nie będzie, a tylko sobie kłopotów narobi zresztą jak pojedzie to on sobie już tam poszaleje bez mojej wiedzy Cytat:
Igorek ur.4.09.2010 Maja 16.04.2014- 26.04.2014 ![]() (na zawsze w moim sercu Aniołku) Edytowane przez Carmenaa_88 Czas edycji: 2013-10-31 o 09:02 |
|||
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Carmenko, możesz na nas liczyć...
![]() no, oboje z mężęm jesteśmy uparci... zawsze trafiam na takich typów.. jakos nie mogę sobie znaleźć pantoflarza.. ![]() ja sie nie ugnę.. niestety... pozostaje mi się wkurzac dalej i czekac na jego łaskę... ![]() mój pierwszy to nawet potrafił na mnie ręke podnieść w ciąży... nie mówiąć już o tym, że wiecznie łaził na baby... ehh.. co ja z nim przeszłam, to tylko moje... teraz przez to wszystko jestem taka nieufna.. boje się.. moje demony z przeszłości wracają i czasem odbijają się niepotrzebnie na mężu... no i on się wkurza, co zresztą mu się nie dziwię, no ale że uparta jestem, to tak się ciągnie wszystko i żadne nie ustąpi, bo ma swoje racje... i potem siedzę i ryczę bez sensu... chyba powinnam pójść do psychologa, bo sobie jeszcze z przeszłościa nie poradziłam chyba..... ehh, wyżaliłam się Wam.. ale już mi ciężko strasznie teraz... a mamy nie mam, żeby pogadać, przyjaciółka wyjechała i tak jestem sama z tym wszystkim...
|
|
#1819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeść!
Czy wieta czy już są wyprzedaże zniczy w pierdonce???? bo ja zawsze czekam na zniżki i idę na ostatni momencior ![]() Cytat:
jak ginekolog spytał się mnie w wieku 20 lat ile chciałabym dawać na tabsy to ja śmiało powiedziałam 30 zł, żeby mnie nie wyśmiał, że mu powiem 10 zł Cytat:
|
||
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to nie jest Wasza wspólna córka? to nie wiedziałam ale bym takiego ehhh...nawet nie gadam. Ja bym nie mogła mieć damskiego boksera, bo bym go zadźgała nożem przez sen albo pralibyśmy się nawzajem a jeszczr babiarza to już w ogóle bym otruła lub jajca ucięła Najważniejsze, że teraz masz dobrego faceta, no ale szkoda, że taki uparty
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie @ stąpa wielkimi krokami, tempka się zmniejsza w końcu i nareszcie
W ogóle mam taki plan aby nie mierzyć temperatury wcale a zająć się czymś pożytecznym. Myślałam o zdrowym jedzeniu, bo niestety się zapuściłam i boczki zaczynają powoli wyłazić ![]() Zdrowo jeść- znów jogurty wejdą i duużo wody ![]() no i gicior!
|
|
|
|
#1822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tej pipidówie mam betę za 13 złotych, przebijesz mnie cwaniaro ?---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurzajace jest to ze czesto lekarze nie mowia calej prawdy tylko wytlumacza mniej wiecej... Jesli by bylo faktycznie tak jak piszesz to powinni to jasno oznajmic, zeby sie wiedzialo co i jak a nie oni czesto ukrywaja... Carmena nie martw się, zajmiemy sie Toba nalezycie
Edytowane przez God Of War 20 Czas edycji: 2013-10-31 o 09:35 |
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna cena za betę, zazdraszczam ![]() no właśnie o to chodzi, że kg jest ok jak na mój wzrost ale kg nie są tak ważne dla mnie jak cm |
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój były to w ogóle ciężka historia.. on miał pierwszą córkę z inną babą, potem naszą.. a teraz ma kolejnego dzieciaka z jakąś Niunią i wylądował gdzies na jakiejs wsi... za dobrze im się nie układa, bo on podwójne alimenty, ona jeszcze ma swojego syna, pracy nie ma, więc kolorowao nie mają... no, ale.. chciało się dymać byle co, to teraz ma... córki do nich nie puszczam, spotyka się z nim tylko u nas.. nie zamierzam jej tej patologii pokazywać... raz miałam przyjemność widzieć ich wielką miłość... ona siniaki na rękach.. pewnie ją tłucze nieźle... mój obecny to teraz anioł przy nim... wiadomo, że nie jest idealny, w końcu to tylko facet, no co mam wymagać cudów... ale przynajmniej ma jakieś zasady, nie łajdaczy się, a ja się czuję, jak kobieta przy nim, a nie jak lala do wkładania... no i kocha moją córeczkę.. ona na niego "tata" mówi, a nie na prawdziwego ojca... ale co przeszłam to moje i pewnie długo będzie się na mnie odbijać... ale dobra, juz nie marudzę... muszę sie ogarnąć, wziąć w garść i być twarda... macie jakieś plany na Halloween??..
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
meire eh ci faceci, mam nadzieje ze zmadrzeje w koncu badz twarda
http://s10.suwaczek.com/20120713030123.png http://www.suwaczki.com/tickers/rolol6d8oc2wjmfi.png Edytowane przez skubana Czas edycji: 2013-10-31 o 09:46 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja tylko 3 potrzebuję
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Trzeba trzymać się z dala od takich typów. A Twój obecny uparciuch może się ugnie jeśli Ty go przetrzymasz, ciężka sprawa dwóch uparciuchów, to zawzięte potem i żadne nie ustąpi. A jak po swoich poprzednich przejściach jesteś teraz zazdrosna to też nie dobrze. Jak kiedyś też byłam zazdrosna, mąż jeździł na studia, czy gdzieś wychodził to często się kłóciliśmy, bo wbijałam sobie do głowy różne scenariusze. Teraz mi przeszło, podchodzę do wszystkiego lajtowo, mamy osobne wyjścia nieraz, on idzie z kumplami, ja z koleżankami i mamy jakieś większe zaufanie do siebie, no i kłócimy się teraz bardzo rzadkoCytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

wydal mi sie fajniejszy jak angielski
23.06.2011
01.06.2013

co do Twojego pytania, to ja nie miałam chyba takiego usg
miałam tylko jak w ciąże zaszlam, wiec niestety nie pomogę 

i drapanie szyb 

? to nie fair...miałabym 10 paczek
. Stwierdził, że w życiu by nie oddał nasienia na zawołanie w szpitalnej salce. 

i potem siedzę i ryczę bez sensu...