|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.21
Z jakich stron ściągacie piosenki (oprócz teledyski.info, bo tam nie ma tej, którą szukam)?
|
|
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
Co sądzicie o tej koszuli z Sinsay? Wymienić, zostawić?
w rzeczywistości kolory są ciemniejsze
Edytowane przez kamelka33 Czas edycji: 2013-10-31 o 10:09 |
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie to są standardowe kolory świąteczne? Takie najbardziej kojarzące się ze świętami?
Boże ale idiotyczne pytanie ale ja nigdy nie obchodziłam świąt aleee w tym roku chce sobie zrobić bombki ze wstążek i nie mam pojęcia w jakich kolorach
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwony, złoty, zielony, granat.
|
|
|
|
#4056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja takie bombki robiłam też z innych kolorów (zielony, różowy, szary etc) i wyglądały dobrze |
||
|
|
|
#4057 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
czy na d o z . p l nie ma otrożenia? Mają kozieradkę czy rzewienia, a nie ma ostrożenia? przecież to popularne zioło... może coś źle szukam?
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki płyn do płukania jamy ustnej możecie polecić? Mam wrażliwe zęby i dziąsła
Kiedyś używałam tego "colgate-plax-whitening", to skończyło się zaczerwienieniem i szczypaniem dziąseł
praca licencjacka 0% Edytowane przez Lusja Czas edycji: 2013-10-31 o 11:03 |
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
vidtomp3
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
szukam dwóch rzeczy na prezent:
1) dobrej golarki męskiej elektrycznej - mój facet po ogoleniu jednorazówką już wieczorem ma ślad zarostu, jest południowcem więc włosy bardzo mocne - golarka powinna temu sprostać tak do 250-300zł max,2) drukarka albo drukarka+skaner, najlepiej z tanimi zamiennikami tonerów - nie musi nawet mieć opcji kolorowego druku. tak do 250-300zł. pamiętam, że jakiś miesiąc temu ktoś polecał bodajże Brother, ale już nie kojarzę modelu ani nic. znajdę coś w tej cenie? aaa i tak teraz patrzę w internecie - za podobną cenę mogę kupić urządzenie wielofunkcyjne bądź drukarkę laserową - jeśli ze skaneru/ksera korzystałabym sporadycznie, to co mi się bardziej opłaca? czy laserowa przy rzadkim używaniu zasycha tak jak atramentowa czy np. można 3ms nie używać i nic się nie dzieje? dzięki
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2013-10-31 o 11:37 |
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Zamroziłam surowe kluski śląskie.
Czy przed ugotowaniem rozmrażać je czy mogę wrzucić takie zamrożone?
|
#4062 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brother DCP 195C (urządzenie wielofunkcyjne). Generalnie większość Brother ma bardzo tanie zamienniki. Jak jakiś wybierzesz to wpisz w allegro "nazwa modelu tusz" i zobacz po ile są zamienniki Do mojej komplet 10 tuszy kosztuje 15-20 zł (zależy od sprzedawcy). Komplet to 4 czarne, 2 niebieskie, 2 żółte i 2 czerwone. Mnie taki zapas starcza gdzieś na rok, a drukuję i kseruję dużo.
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o moim pytaniu
Co (oprócz wyrzucenia) mogę zrobić ze starymi numerami czasopism typu Cosmopolitan?
|
|
#4067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4069 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4070 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że kilka dziewczyn dostało już tutaj odpowiedź na książkowe dylematy, to i ja spróbuję.
Szukam dwóch książek: I romans, raczej nowoczesne czasy, kobieta z synem (z tego co pamiętam, moglbyc to przedzial 6-10lat), zepsuł im się samochód, kobieta poszła do warsztatu samochodowego (o ile dobrze pamiętam) w pobliżu, zmuszona swoją sytuacją finansową prosiła o jakąkolwiek pracę, mężczyzna jej odmówił, rozebrała się przed nim, zaproponowała mu seks, on w końcu się zgodził na zatrudnienie jej. Kobieta tyrała jak facet w tej robocie, wzbudziła zainteresowanie jednego mężczyzny pracującego tam (teraz nie pamiętam, czy to nie był czasem ten szef, który ją zatrudnił). Ten męzczyzna prawdopodnie mial na imię Gabriel lub coś na G (lecz nie jestem pewna). Coraz bardziej się do siebie zbliżali, aż na końcu ksiązki zamieszkali razem. W międzyczasie kobieta wyznala, ze byla kiedys żoną kaznodziei, ktory oszukiwal swoich wiernych, byla taką wielką damą, on ją traktował jak prostytutkę... II Kobieta prowadząca samochód potrąca mężczyznę, który okazuje się być jej aniołem stróżem. Na początku mu nie wierzyła, jednak z czasem się do niego przekonała. pamietam, ze na koncu był taki "anielski" wątek, że on rozmawia z kimstam w niebie i ma dylemat, czy wrócić do "fachu", czy zostać na ziemii z tą kobietą, którą pokochał. Obie ksiązki wyglądały w ten deseń http://z4.ibutik.pl/ibutik156/b09dee...2/dscn2911.jpg (zdj z internetu), nie jestem pewna wydawnictwa, ale na okładkach byl ukazany jakis przedmiot i 1-2słowny tytuł. Pierwsza ksiązka byla granatowa, a druga błękitna. Wiem, że te końcowe informacje mijają się z celem, ale chcialabym wrócić do tych książek, a za nic nie potrafię sobie przypomnieć tytułów
|
|
|
|
#4071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) to chciałam mu ułatwić życie, ale nie będę kupować czegoś co i tak nie pomoże...Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie:
sprzedałam na allegro poprzez opcję kup teraz używany płaszcz. Nie miał żadnych wad, jego stan był opisany jako bardzo dobry. Kupująca odesłała mi go (nie poinformowała wcześniej o niczym mailowo) wraz z oświadczeniem o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość (zgodnie z art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów). Powodem jest istnienie ciemnych plam na płaszczu. Płaszcz jest jasny, jeśli by takie plamy były, byłyby widoczne. Obejrzała go moja mama, oglądam teraz ja - nic nie widzę. Dla świętego spokoju chcę zwrócić pieniądze i zakończyć sprawę. Nie mniej jednak osoba ta wystąpiła o zwrot kwoty razem z kwotą wysyłki. Czy jestem do tego zobowiązana, czy mogę zwrócić samą kwotę zakupu? Ja tej wady nie widzę, za wysyłkę musiałam zapłacić. |
|
|
|
#4073 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4074 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Cena ok.3-4zł za opakowanie 50gramowe. |
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43506972]SPrzedajesz jako firma, czy jako prywatna osoba, która posprzątała szafę?
[/QUOTE]Jako prywatna osoba z powakacyjnymi porządkami
|
|
|
|
#4077 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Ale czy Tobie posłuży to nie wiadomo. Może szczoteczkę masz za twardą i drażni Ci dziąsła. |
||
|
|
|
#4078 |
|
Konto usunięte
|
Ustawa, na która pani się powołuje dotyczy przedsiębiorstw, czyli Ciebie nie dotyczy. W przypadku prywatnych osób zwrot jest kwestią umówienia się między dwoma osobami. W ogóle skoro niby są plamy to powinna być raczej reklamacja, bo odstąpić od umowy można bez żadnego powodu.
Dobra mam nadzieje, że nie napisałam głupot - kiedyś bardziej siedziałam w tematyce allegro i już dokładnie nie pamiętam wielu rzeczy, więc lepiej będzie, jak się wypowie ktoś bardziej na czasie. |
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybaczcie OT
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

w rzeczywistości kolory są ciemniejsze

Kiedyś używałam tego "colgate-plax-whitening", to skończyło się zaczerwienieniem i szczypaniem dziąseł

Co (oprócz wyrzucenia) mogę zrobić ze starymi numerami czasopism typu Cosmopolitan?