Ślubne DIY - czyli zrób to sama! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-31, 13:35   #571
fusiacola
Wtajemniczenie

Dot.: Ślubne DIY - czyli zrob to sama!

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Heeeeej, nic takiego nie napisałam. Do zaproszeń mam jeszcze troche czasu, a wzór juz dokładny mam, wiec dziękuje, o to prosić nie mam zamiaru . Nie wiem ciezko napisać np "mi sie podoba taka a taka" czy "ja użyłam takiej a takiej"? Nikt tez nie powiedział, ze wlasnie takiej użyje, jedynie chetnie bym zobaczyła co inne osoby uważają za stosowne do zaproszeń itp. . Wyluzuj .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
chyba nie ma czegoś takiego jak czcionka stosowna do zaproszeń, to kwestia gustu.

fusiacola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-31, 13:35   #572
loneliness18
Rozeznanie

Cytat:
Heeeeej, nic takiego nie napisałam. Do zaproszeń mam jeszcze troche czasu, a wzór juz dokładny mam, wiec dziękuje, o to prosić nie mam zamiaru . Nie wiem ciezko napisać np "mi sie podoba taka a taka" czy "ja użyłam takiej a takiej"? Nikt tez nie powiedział, ze wlasnie takiej użyje, jedynie chetnie bym zobaczyła co inne osoby uważają za stosowne do zaproszeń itp. . Wyluzuj .

no więc - ja mam zamier użyć edwardian
Stary 2013-10-31, 13:43   #573
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loneliness18 Pokaż wiadomość
no więc - ja mam zamier użyć edwardian
ja najprawdopodobniej Porcelain

Stary 2013-10-31, 13:55   #574
magda_mjt
Zakorzenienie

I dziękuje , jak bede w domu z chęcią przegladne jak te czcionki wyglądają . Tylko o to mi chodziło, chyba nie bolało?

Stary 2013-10-31, 14:23   #575
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
I dziękuje , jak bede w domu z chęcią przegladne jak te czcionki wyglądają . Tylko o to mi chodziło, chyba nie bolało?

boleć nie bolało, ale szczerze wątpie czy to Ci coś pomoże. Ja mam zaproszenia w stylu rystykalnym, w innym ta czcionka może poprostu nie pasować. Ale to już Twój wybór.

Stary 2013-10-31, 14:25   #576
magda_mjt
Zakorzenienie

Ale mowilam, ze chodzi tylko o ogólne rozeznanie, co wg innych pasuje i dobrze wyglada . Sama na pewno tez bede szukać, bardzo mozliwe, ze jeszcze dzisiaj .

Stary 2013-10-31, 14:42   #577
Elrosa
Zadomowienie

Chopin Script http://www.dafont.com/chopin-script.font

Coneria Script http://www.dafont.com/coneria-script.font

Scriptina Pro http://www.dafont.com/scriptina-pro.font

Great Vibes http://www.fontsquirrel.com/fonts/great-vibes

Allura http://www.fontsquirrel.com/fonts/allura

Italianno http://www.fontsquirrel.com/fonts/italianno

Plus wiele więcej

Edytowane przez Elrosa
Czas edycji: 2013-11-24 o 17:13
Elrosa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-31, 16:45   #578
magda_mjt
Zakorzenienie

Zaczęłam sama szukać i właśnie ta pogrubiona mi się całkiem spodobała . Fajna stronka . Ciężki w sumie wybór, bo tyle różnych czcionek, a z drugiej strony tyle podobnych czcionek...
Stary 2013-10-31, 17:23   #579
90fasola
Raczkowanie

Ja ściągałam cały pakiet EFN i używałam EFN Celine i Monotype Corsiva. Spełniają moje wymagania estetyczne i są w miarę proste i czytelne. Jeżeli ktoś nie ma zamiaru pomóc to po co pisać głupie komentarze, które nic nie wnoszą?
90fasola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-31, 17:51   #580
loneliness18
Rozeznanie

Cytat:
Zaczęłam sama szukać i właśnie ta pogrubiona mi się całkiem spodobała . Fajna stronka . Ciężki w sumie wybór, bo tyle różnych czcionek, a z drugiej strony tyle podobnych czcionek...
dzieki dziewczyny! w końcu udało mi się dokończyć te zaproszenia Czcionka great vibes - polskie znaki
Stary 2013-10-31, 19:20   #581
kotauke
Raczkowanie

Cytat:
Szukałam właśnie czegoś ciekawego na zaproszenia i żadna nie obsługuje polskich znaków - wszystkei czcionki w stylu edwardian są neistety nie na polskie znaki.
jakbyś chciała to mogę Ci spolszczyć czcionkę - podeślij tylko linka
kotauke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-31, 19:46   #582
cukraktywna
Zadomowienie

My zamawiamy gotowe zaproszenia, ale myślałam o wykonaniu stempelków na koperty itd. i użyłam do tego takiej czcionki:
Nazywa się "KG HARD CANDY"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stempel2 copy.jpg (38,1 KB, 16 załadowań)

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-31, 19:55   #583
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 90fasola Pokaż wiadomość
Ja ściągałam cały pakiet EFN i używałam EFN Celine i Monotype Corsiva. Spełniają moje wymagania estetyczne i są w miarę proste i czytelne. Jeżeli ktoś nie ma zamiaru pomóc to po co pisać głupie komentarze, które nic nie wnoszą?
Ta pierwsza czcionka bardzo fajna, a drugą kojarzę chyba z Worda... jeśli to ta, co myślę, to też ją dość lubię

Cytat:
dzieki dziewczyny! w końcu udało mi się dokończyć te zaproszenia Czcionka great vibes - polskie znaki
Dokładnie- Great vibes już wcześniej widziałam i też bardzo mi się spodobała, ewentualnie ta Coneria Script- choć w sumie są bardzo podobne, jak wiele tych czcionek .

Loneliness18 pochwal się zaproszeniami!

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
My zamawiamy gotowe zaproszenia, ale myślałam o wykonaniu stempelków na koperty itd. i użyłam do tego takiej czcionki:
Nazywa się "KG HARD CANDY"
Cudnie wygląda , planujesz zamówić na All pieczątkę z takim motywem czy jak taki stempelek chcesz zrobić?
Stary 2013-10-31, 20:14   #584
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Cudnie wygląda , planujesz zamówić na All pieczątkę z takim motywem czy jak taki stempelek chcesz zrobić?
Dzięki (: Na allegro taki drewniany stempelek kosztuje 18 zł (tylko bez kosztów wysyłki... no i trzeba dokupić jakiś tusz), ale staram się wspierać lokalny biznes, więc planuję się dowiedzieć ile taki stempelek kosztowałby w jakimś miejscowym punkcie z pieczątkami (:
Jak go można wykorzystać:
- przybijacie na kopercie
- przybijacie na odwrocie RSVP, mapki, zaproszenia, na księdze gości itp
- ozdabiacie nim papierowe torebki z zawartością dla gości (np. z ciastami, które zostały... ja rozważam torebki z czereśniami - moja paleta kolorystyczna to kremowy-beżowy-bordo-złoty)

Stary 2013-10-31, 20:26   #585
magda_mjt
Zakorzenienie

Dziewczyny a tak w ogóle właśnie to robicie rzeczy typu Save the date czy mapki? I RSVP planujecie jako wkładkę do zaproszenia? czy po prostu tekst gdzieś na dole zaproszenia, prosimy o potwierdzenie blablabla?
Stary 2013-10-31, 20:39   #586
Elrosa
Zadomowienie

U mnie prośba o potwierdzenie wraz z naszymi numerami telefonów będzie dołączona na osobnej wkladce. Będzie tam tez informacja o noclegu (dla gości zamiejscowych), poprawinach, a także prośba o książki zamiast kwiatów. Planowałam mapkę, ale gdybym chciała zachować skalę, robi się bardzo nieczytelna, więc jednak z niej zrezygnujemy.

Z ciekawych czcionek mogę jeszcze polecić Hiatus, Bombshell Pro czy Carolyna Pro Black (tej ostatniej użyłam w swoim projekcie), ale to już czcionki komercyjne i trzeba się trochę naszukać.

Stary 2013-10-31, 20:41   #587
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a tak w ogóle właśnie to robicie rzeczy typu Save the date czy mapki? I RSVP planujecie jako wkładkę do zaproszenia? czy po prostu tekst gdzieś na dole zaproszenia, prosimy o potwierdzenie blablabla?
Ja na dolę chcę dodać tekst o tym, do kiedy należy się potwierdzić
A mapki w naszym przypadku nie będą konieczne, ale jakby była taka potrzeba to na pewno byśmy dodali jakieś namiary.
Stary 2013-10-31, 20:45   #588
cukraktywna
Zadomowienie

U nas będzie osobno RSVP, prośba o wino i mapka. Rozważamy też dodawanie naszych zdjęć z sesji narzeczeńskiej, ale chyba się na to nie zdecydujemy...

Stary 2013-10-31, 20:51   #589
joasia-a
Zakorzenienie

Cześć

Jakiś czas temu zasubskrybowałam wątek a dzisiaj mając chwilę czasu przeglądnęłam cały Świetne inspiracje!!

1. Ja od siebie mogę dodać że jako winietki chcę zrobić truskawki w czekoladzie na patyczku (chciałam patyczki lodowe na których chciałabym napisać imiona i nazwiska osób) - TŻ z teściem jakiś czas temu założyli plantację truskawek, weselicho mamy w sezonie, więc aż żal tego nie wykorzystać do tego truskawki będą w misach na stołach
2. Będę robić na pewno różne wąsy, usta, okulary dla zabawy dla gości żeby robić zdjęcia. Podoba mi się też pomysł z ramką z obrazu w której stają rodziny, przyjaciele żeby zrobić fotkę
3. sama chcę zrobić bukiet ale sama jeszcze nie wiem z czego nie zależy mi na jakimś wymyślnym bukietem za 300 zł :P dlatego kupię kwiaty, dobrze je przewiążę wstążką w kolorze butów i tadam
4. TŻ co roku robi nalewki i wino więc dołączę do stolika alkoholowego własne wyroby
5. podkradnę chyba pomysł z papierowymi torbami na ciasta i dodam napis jakiś fajny
6. chcę zrobić jakieś coś fajne za stół za nami (ale jeszcze nie mam pomysłów, jakieś tylko inspirację)
7. chcę zrobić na nasz stół nasze inicjały (tym bardziej że chcemy przy stoliku siedzieć tylko we dwoje)
8. być może uda mi się zrobić zaproszenia, jeśli nie znajdę firmy która robi zaproszenia które mnie zauroczyły (w sensie cały tekst zaproszenia "wykrajany" na kartce )
9. Na pewno zrobię koszyczek ratunkowy dla kobiet do toalety
10. Będziemy też dołączać dla gości mapę - pewnie wymyślimy coś śmiesznego

Save the date chyba nie będziemy robić- znajomi i najbliżsi już wiedzą o dacie i o ślubie, dalsza rodzina zobaczymy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wesele-i-okazje.jpg (89,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Dekoracje-weselne_dodatki_napis-na-wstążce_personalizacja_imiona-młodej-pary_01.jpg (97,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7693888992_01cb29e2ef_z.jpg (36,4 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chocolate-dipped-strawberry-roses.jpg (42,1 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg strawberry table decoration , strawberry chocolate , strawberry wedding theme ,.jpg (111,8 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koszyk-dla-gosci-weselnych.jpg (85,7 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele-i-okazje10.jpg (59,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg thb_1179.jpg (18,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele-i-okazjerfg.jpg (25,3 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-10-31 o 20:54
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-31, 20:58   #590
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Cześć

Jakiś czas temu zasubskrybowałam wątek a dzisiaj mając chwilę czasu przeglądnęłam cały Świetne inspiracje!!

1. Ja od siebie mogę dodać że jako winietki chcę zrobić truskawki w czekoladzie na patyczku (chciałam patyczki lodowe na których chciałabym napisać imiona i nazwiska osób) - TŻ z teściem jakiś czas temu założyli plantację truskawek, weselicho mamy w sezonie, więc aż żal tego nie wykorzystać do tego truskawki będą w misach na stołach
2. Będę robić na pewno różne wąsy, usta, okulary dla zabawy dla gości żeby robić zdjęcia. Podoba mi się też pomysł z ramką z obrazu w której stają rodziny, przyjaciele żeby zrobić fotkę
3. sama chcę zrobić bukiet ale sama jeszcze nie wiem z czego nie zależy mi na jakimś wymyślnym bukietem za 300 zł :P dlatego kupię kwiaty, dobrze je przewiążę wstążką w kolorze butów i tadam
4. TŻ co roku robi nalewki i wino więc dołączę do stolika alkoholowego własne wyroby
5. podkradnę chyba pomysł z papierowymi torbami na ciasta i dodam napis jakiś fajny
6. chcę zrobić jakieś coś fajne za stół za nami (ale jeszcze nie mam pomysłów, jakieś tylko inspirację)
7. chcę zrobić na nasz stół nasze inicjały (tym bardziej że chcemy przy stoliku siedzieć tylko we dwoje)
8. być może uda mi się zrobić zaproszenia, jeśli nie znajdę firmy która robi zaproszenia które mnie zauroczyły (w sensie cały tekst zaproszenia "wykrajany" na kartce )
9. Na pewno zrobię koszyczek ratunkowy dla kobiet do toalety
10. Będziemy też dołączać dla gości mapę - pewnie wymyślimy coś śmiesznego

Save the date chyba nie będziemy robić- znajomi i najbliżsi już wiedzą o dacie i o ślubie, dalsza rodzina zobaczymy
Punkt 2- mój jeden z pierwszych i ulubionych pomysłów! strasznie mi się podoba, już mam tyle obrazków do drukowania zapisanych, że będę musiała wybierać I rama też mi się podoba bardzo, ale żeby była taka duuuuża, a takie mogą być bardzo drogie ...

Punkt 6- Mam ten sam dylemat ... niby coś bym chciała za nami, ale ani nie mam pomysłu, ani nawet pewności czy będzie się dało coś za nami postawić, więc pewnie odpuszczę .

Punkt 7- też planuję ale nie wiem czy po prostu kupię tekturowe i pomalujemy, czy tak jak tutaj wcześniej super i tańszy pomysł się pojawił- ze styropianem . Choć bardzo też mi się podobają drewniane litery, ale to już więcej roboty .

Punkt 9- też całkiem mi się to podoba i też mam zapisane to jako "must have" weselny hehe
Stary 2013-10-31, 21:02   #591
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Punkt 2- mój jeden z pierwszych i ulubionych pomysłów! strasznie mi się podoba, już mam tyle obrazków do drukowania zapisanych, że będę musiała wybierać I rama też mi się podoba bardzo, ale żeby była taka duuuuża, a takie mogą być bardzo drogie ...

Punkt 6- Mam ten sam dylemat ... niby coś bym chciała za nami, ale ani nie mam pomysłu, ani nawet pewności czy będzie się dało coś za nami postawić, więc pewnie odpuszczę .

Punkt 7- też planuję ale nie wiem czy po prostu kupię tekturowe i pomalujemy, czy tak jak tutaj wcześniej super i tańszy pomysł się pojawił- ze styropianem . Choć bardzo też mi się podobają drewniane litery, ale to już więcej roboty .

Punkt 9- też całkiem mi się to podoba i też mam zapisane to jako "must have" weselny hehe
1. ja w sumie myślałam żeby sama narysować, kiedyś bawiłam się w takie rzeczy więc dodatkowo będzie oryginalne

7. Czytałam o tym styropianie - ale nigdy w życiu!! nie potrafię znieść styropianu, tego dźwięku, a podejrzewam że przy wycinaniu to skrzypi, piszczy strasznie, na samą myśl mam ciarki!!

9 - ja też od dawna mam jako must have rok temu na weselu koleżanka potrzebowała igły i nitki, ile się nachodziła zanim dodarła do kogoś kto je posiadał :P
Stary 2013-10-31, 23:09   #592
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
;-( moja sala jest remontowana i niestety msuze ze wszystkim ejszcze miesiąc czekać - nie wiem jakie kolory będą dominować.
Obstawiałbym pastele - łosiowomorelowy , lilijowy -albo biały z brazowymi bordowymi zasłonami i bezowymi krzesłami

A nie powiedzieli nic ? Bo chyba coś wiedza ... Chyba że to prowizorka i farby i kafle wybiera ekipa remontowa podle promocji w sklepie (często to takie wrażenie sprawia)

Ja bym sie bała rezerwowac sale nie widząc jak bedzie wyglądać
Dione jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-01, 09:23   #593
kotauke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
na allegro można kupić literki drewniane albo styrodurowe nawet 1-2 zł za sztukę, to nie wiem czy nie lepiej kupić gotowe a samemu tylko pomalować, ozdobić
kotauke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-01, 10:47   #594
anannke
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanko do was jak się nazywają takie jakby gąbeczkowe "dystanse" używane do produkcji kartek itp. Widywałam czasem takie kartki i były to takie małe białe kwadraciki stwarzające dystans między jedną a drugą kartką papieru. Chodzi mi o to jak można uzyskać taki efekt jak w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zmin.jpg (124,7 KB, 111 załadowań)

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-01, 10:54   #595
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotauke Pokaż wiadomość
na allegro można kupić literki drewniane albo styrodurowe nawet 1-2 zł za sztukę, to nie wiem czy nie lepiej kupić gotowe a samemu tylko pomalować, ozdobić
A wiem, właśnie wczoraj przeglądałam ogrom drewnianych rzeczy do decoupagu

A dziewczyny, nie wiecie czy ze sklejki brzozowej (takiej 2 albo 2,5 mm grubość), jakbym kupiła sobie całą taką "tablicę" czy potrzebny jest do tego cały jakiś sprzęt żeby wyciąć coś w niej? Bo w sumie tak wczoraj sobie pomyślałam że fajnie jakby cały napis, nasze nazwisko wspólne napisać (tym bardziej że ja do TŻta często mówię po nazwisku :P) i fajnie to ozdobić.. ale nie wiem czynie porywam się z motyką na słońcę

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-11-02 o 14:17
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-01, 11:24   #596
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko do was jak się nazywają takie jakby gąbeczkowe "dystanse" używane do produkcji kartek itp. Widywałam czasem takie kartki i były to takie małe białe kwadraciki stwarzające dystans między jedną a drugą kartką papieru. Chodzi mi o to jak można uzyskać taki efekt jak w załączniku
Jak wpiszesz na Allegro "kostka samoprzylepna" to juz Ci kilka takich bloczków z tymi piankowymi kwadracikami znajdzie sa rożne wielkości i grubości . Nie wiem w sumie co chcesz osiągnąć, bo zdjęcia na tel nie widze, ale rozumiem z opisu, ze o to Ci chodzi .

Stary 2013-11-01, 11:25   #597
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wpiszesz na Allegro "kostka samoprzylepna" to juz Ci kilka takich bloczków z tymi piankowymi kwadracikami znajdzie sa rożne wielkości i grubości . Nie wiem w sumie co chcesz osiągnąć, bo zdjęcia na tel nie widze, ale rozumiem z opisu, ze o to Ci chodzi .

dziękuję pięknie

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-01, 12:53   #598
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie na zaproszeniu bedzie tylko prosba o potwierdzenie przybycia do danego dnia wraz z numerami do Nas

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
U nas będzie osobno RSVP, prośba o wino i mapka. Rozważamy też dodawanie naszych zdjęć z sesji narzeczeńskiej, ale chyba się na to nie zdecydujemy...
Oj nie cukratywna daruj sobie juz te fotki,serio.
Nie uszczęśliwiaj na siłe ludzi tymi Waszymi zdjęciami.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-02, 13:58   #599
loneliness18
Rozeznanie

Cytat:
a my nie piszemy nic na temat potwierdzenia - i tak wszyscy nasi znajomi mają nasze nr kontaktowe, a informacje o potwierdzeniu powiemy już osobiście

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
Obstawiałbym pastele - łosiowomorelowy , lilijowy -albo biały z brazowymi bordowymi zasłonami i bezowymi krzesłami

A nie powiedzieli nic ? Bo chyba coś wiedza ... Chyba że to prowizorka i farby i kafle wybiera ekipa remontowa podle promocji w sklepie (często to takie wrażenie sprawia)

Ja bym sie bała rezerwowac sale nie widząc jak bedzie wyglądać
u nas był problem z salą - mieliśmyz arezerwowaną piekną wyamrzoną sale i niestety musielismy z niej zrezygnować na rzecz sprawdzonego właściciela, kucharzy i obsługi. Sala jest nowo wybudowana - bez wystroju i koloru scian juz robiła na mnie wrażenie no ale własnie... dokąłdnie wszystkeigo dowiemy się za miesiąc. Właściciel jedynie nam powiedział, że sala będzie w jasnych kolorach
Stary 2013-11-06, 19:49   #600
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Księgi gości dla mnie i dla mojej przyjaciółki. Osobiście wrzuciłabym jeszcze więcej ozdób, ale narzeczony mnie okrzyczał i mają zostać takie.
W fioletowej wymieniłabym papier na mniej pstrokaty, bo kradnie całą uwagę, ale takie było jej specjalne życzenie
fajny ten turkusowy papier skad ?
ja bym dodała mniej wypukłych elementów ale i tak super
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Oj nie cukratywna daruj sobie juz te fotki,serio.
Nie uszczęśliwiaj na siłe ludzi tymi Waszymi zdjęciami.
ale po co taki przekąs
mysle że zdjecia możesz dołączyć dla babć i rodziców żeby je mogli oprawic w ramke, reszcie gosci zapewne wystraczy oglądniecie ich w Internecie

Cytat:
u nas był problem z salą - mieliśmyz arezerwowaną piekną wyamrzoną sale i niestety musielismy z niej zrezygnować na rzecz sprawdzonego właściciela, kucharzy i obsługi. Sala jest nowo wybudowana - bez wystroju i koloru scian juz robiła na mnie wrażenie no ale własnie... dokąłdnie wszystkeigo dowiemy się za miesiąc. Właściciel jedynie nam powiedział, że sala będzie w jasnych kolorach
czyli sam ma mgliste pojęcie zapewne .Jakos mnie nie dziwi bo sale takie często sprawiaja wrazenie jakby wszystkie elementy były dobierane przypadkiem
ja bałabym sie że wyjdzie koszmarek ,wolałbym nie sprawdzona obsługę ale każdy wybiera według swoich kryteriów
Dione jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości