W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-31, 14:01   #4621
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Witam
My dziś byliśmy w Klubie malucha a potem była u mnie koleżanka ze swoją 2-letnią córeczką.Jurek był na wycieczce w centrum nauki Kopernik i fabryce czekolady Wedelnawet dostał dyplom mistrza czekolady i przywiózł nam ciasteczko,które tam udekorowałto nic,że troszkę pokruszone.

Dziękuję za troskę i ciepłe słowa w strone Kubusia
Jego paluszek ma się już lepiej,tzn.część paznokcia odpadła,dobrze,że nim nie zaczepia tylko jest ślad żywej skóryale chyba go nie boli a to najważniejsze.

Super!a może tytuł naszego nowego wątku?

nawet nie wiem,gdzie ją w tym roku postawimy.Też zawsze mamy żywą

by nie powtarzać co już dziewczyny napisały to my też bawimy się w konika,tzn.gdy ja mam nagę na nogę założoną,Kubuś siada mi na stope(kapcia),łapie go za ręce i tak macham tą nogą w górę i w dół z nim,mówiąc:patataj,patata jJest wniebowzięty
a i dziś bawił się puszką z herbatą(zdjęcia poniżej)

Mi pediatra mówła,że probiotyk mogę dawać pół godziny przed lub po podaniu antybiotyku.Dużo zdrówka dla Michasia

tamlin super!gratuluję!

baobabku zdrówka dla Izy

aaa i uwielbia walić w cymbałki pałeczką
dzięki ale słodziak z Kubusia

Tamlin - zapomniałam pogratulować Ci dotacji
Ula - jak bliźniaki??nie rozłożyły się mam nadzieję??

Byłam w szkole na 3 h na dyżurze, później wzięłam dzieciaki na spacer, a teraz oboje poszli spać Kubusia nie dałam do przedszkola dzisiaj bo mi srajtnął dwa razy pod rząd bardzo biegunkowo potem już ok, robił jak mnie nie było i normalną już Mała od rana kilka pieluch zafajdała, ale nadal nie typową biegunką. Mówiłyście, ze sama taka ilość a niekoniecznie jakość może świadczyć o biegunce, wiec zdzwoniłam ze szkoły do lekarki która ją ostatnio badała i ten antybiotyk jej dała, opisałam szczegółowo jak to wygląda i ona powiedziała, że to od antybiotyku...że on działa z opóźnieniem po kilku dniach od skończenia i bardzo często powoduje takie biegunki właśnie. Jak nie ma temp. i normalnie się zachowuje to powinno samo minąć po kilku dniach gdyby zaczęła mega rzadkie robić to mam podjechać z nią, ale skoro i brzuch miękki i innych objawów brak to spokojnie minie...dałam jej smecte 10ml strzykawką, powiedziała, ze takie ilości jak najbardziej mogę podać jak chce wypić (tiaaaa chce, wmusiłam jej), a jak nie to nie. Ma pić dużo i nie jeść rzeczy rozluźniających.
Zwariuję z tymi dziećmi, jak nie wymioty to biegunki

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 14:48   #4622
_bagheera_
Wtajemniczenie

u nas dzień mija pracowicie, więc dopiero mam chwilę tu zajrzeć
trochę ogarnialiśmy w domku, teraz bąbel śpi a ja jestem tu

przede wszystkim tamlin gratulacje!!!!

muszę powiedzieć, że zaciekawiłyście mnie tym nowym serialem, a że lubię takie klimaty i w sumie dawno nic nie oglądałam, to chyba zerknę z ciekawości

cały czas próbuje poustawiać sobie telefon pod siebie, ale właściwie zaczynam od zera, bo nie wiem nic o ich systemie i musiałam zalogował się na forum i sobie tam dużo podczytuję

u nas zębów dalej 6 i chyba nic nowego się nie zbliża

pogoda u nas dzisiaj piękna, oby jutro też tak było! Chociaż u nas na cmentarzu, to bez różnicy bo i tak zawsze jest straszna wywieja

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 15:21   #4623
angel166
Zakorzenienie

Melduje sie,że żyje kochane ale będę do poniedziałku bez neta w telefonie,bo WiFi nam sie zepsulo teraz pisze od męża z telefonu,bo on ma jeszcze trochę free transferu.
U nas wszystko w porządku, jutro i pojutrze po grobach jeździć będziemy,bo czterech cmentarzy w jeden dzień nie odwiedziny. Buziaki, spokojnych podróży Wam życzę i co by dzieciaczki grzecznie sie zachowywały. Mam nadzieję,że Jagoda nie wpadnie w jakiś szał gdy tyle ludzi zobaczy

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

I dużo zdrowka dla wszystkich chorych dzieciaczkow!

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 15:28   #4624
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość

Tamlin - zapomniałam pogratulować Ci dotacji
Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość

przede wszystkim tamlin gratulacje!!!!
Dziękuję kochane

No to jestem zaręczona
Stary 2013-10-31, 15:52   #4625
lilka00
Wtajemniczenie

Tamlin gratulacje

U nas na razie stanęło na 8 zębach, ale dziąsła coraz bardziej przekrwione w paru miejscach na raz... Już też niejedno marudzenie, czy nieprzespaną noc zwalałam na zęby, ale teraz to już chyba będzie to, chociaż paradoksalnie dzisiejsza noc była bardzo spokojna

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

A jeszcze odnośnie PLL ja oglądałam, ale mi się jakoś znudziło i ostatniego sezonu nie mogę zacząć, ciągle to samo i to samo, ile można, to takie nielogiczne dla mnie, trzeba było iść na policję od razu, a nie brnąc dalej i dalej w to bagno i jeszcze te wątki dodatkowe, jakoś nie przemawia już do mnie ten serial, na początku zapowiadał się ciekawiej.
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 16:19   #4626
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
byłam we wtorek bodajże.
nospe forte mam brać jak brzuch mocno twardy i odpoczywać, jak się da.
mimo tej wizyty trochę się denerwuje, bo wczoraj i dziś jakiś taki maluch mało aktywny. rusza się, ale jakby mniej niż wcześniej... przez bnajbliższe dni pododpoczywam, a jak nic się nie zmieni to znów pobiegnę na wizytę
odpoczywaj i się nie przemęczaj bo maluszek jest teraz najważniejszy

Cytat:
Byłam w szkole na 3 h na dyżurze, później wzięłam dzieciaki na spacer, a teraz oboje poszli spać Kubusia nie dałam do przedszkola dzisiaj bo mi srajtnął dwa razy pod rząd bardzo biegunkowo potem już ok, robił jak mnie nie było i normalną już Mała od rana kilka pieluch zafajdała, ale nadal nie typową biegunką. Mówiłyście, ze sama taka ilość a niekoniecznie jakość może świadczyć o biegunce, wiec zdzwoniłam ze szkoły do lekarki która ją ostatnio badała i ten antybiotyk jej dała, opisałam szczegółowo jak to wygląda i ona powiedziała, że to od antybiotyku...że on działa z opóźnieniem po kilku dniach od skończenia i bardzo często powoduje takie biegunki właśnie. Jak nie ma temp. i normalnie się zachowuje to powinno samo minąć po kilku dniach gdyby zaczęła mega rzadkie robić to mam podjechać z nią, ale skoro i brzuch miękki i innych objawów brak to spokojnie minie...dałam jej smecte 10ml strzykawką, powiedziała, ze takie ilości jak najbardziej mogę podać jak chce wypić (tiaaaa chce, wmusiłam jej), a jak nie to nie. Ma pić dużo i nie jeść rzeczy rozluźniających.
jak to mówią "jak nie urok to sraczka"
zdrówka dla maluszków

a Ty jak się czujesz? Lepiej już?

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
No to jestem zaręczona
gratulacje

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Tamlin gratulacje

A jeszcze odnośnie PLL ja oglądałam, ale mi się jakoś znudziło i ostatniego sezonu nie mogę zacząć, ciągle to samo i to samo, ile można, to takie nielogiczne dla mnie, trzeba było iść na policję od razu, a nie brnąc dalej i dalej w to bagno i jeszcze te wątki dodatkowe, jakoś nie przemawia już do mnie ten serial, na początku zapowiadał się ciekawiej.
Ja obejrzałam 8 odcinków i też jak dla mnie trochę nielogiczny jest

Dla mnie jest nielogiczne to, że na początku jak dostawały te wiadomości od A to cały czas wyzywania od s*k i k**rew a to przecież były najlepsze przyjaciółki i jeszcze ją kryły a ten/ta A i te dziewczyny zachowywały się jakby zdradziły jej sekrety, bały się jej zemsty bez sensu
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 16:24   #4627
gda
Zakorzenienie

Cytat:
A waga jak? Rzeczywiście schudłaś tak jak czułaś
Nie.......... Waga ani drgnęła. 59 kg
gda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-31, 16:27   #4628
_bagheera_
Wtajemniczenie

no i Franek ma katar
no nie upilnujesz tych dzieciaków, można mówić jak do du.py, żeby nie podchodzić do Franka a i tak nie słucha... Chyba zacznę dawać szwagierce rachunki z apteki sru z rachunkami w sumie, ale szkoda małego, jak się tak męczy...

Franio
Staś
Stary 2013-10-31, 16:31   #4629
kraven
Zakorzenienie

Tamlin gratulacje

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 17:00   #4630
aga_ton
Wtajemniczenie

zdrówka dla wszystkich chorowitków

Tamlin, gratuluję

u nas nic nowego, u Lenki jest babcia a ja cały dzień sprzątałam. dopiero co na tyłku usiadłam.

w dodatku mam WIELKIEGO focha na męża, dziś moje urodziny a on nawet mi życzeń nie złożył na pewno wie o nich bo z samego rana wpadła moja mama z kwiatami i bombonierką ale on chyba udaje, że nie widzi... burak jeden bardzo mi przykro i nie rozumiem bo nigdy się tak nie zachowywał...

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

odnośnie seriali to ja zaczęłam oglądać Fringe: na granicy światów.
pilot był niezły, ciekawe jak dalej? widziała któraś?
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 17:26   #4631
Lewek
Zakorzenienie

Agaton, wszystkiego najlepszego! Zdrówka i spełnienia marzeń!
A mąż może jakąś niespodziankę szykuje czy coś skoro nigdy się tak nie zachowywał.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 17:45   #4632
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość

Tamlin, gratuluję

u nas nic nowego, u Lenki jest babcia a ja cały dzień sprzątałam. dopiero co na tyłku usiadłam.

w dodatku mam WIELKIEGO focha na męża, dziś moje urodziny a on nawet mi życzeń nie złożył na pewno wie o nich bo z samego rana wpadła moja mama z kwiatami i bombonierką ale on chyba udaje, że nie widzi... burak jeden bardzo mi przykro i nie rozumiem bo nigdy się tak nie zachowywał...

100 lat!!

Może tak jak Lewek napisała mąż Ci jakąś niespodziankę szykuje?

My teraz z Tżtem oglądamy jak poznałem waszą matkę
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 17:55   #4633
Lewek
Zakorzenienie

A w ogóle to pojechaliśmy na kontrolę z Miśka okiem i pocałowaliśmy klamkę Ale to po części moja wina, bo dr powiedział żeby przyjechać ale o godzinie nie wspomniał, tylko tak żeby wpaść, a ja głupia nie zapytałam, myślałam, że o tej samej porze będzie dostępny a tu zonk. No nic, ważne że jest poprawa, więc nie będę panikować z tego powodu. Najwyżej w pon do niego zadzwonię.

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość

My teraz z Tżtem oglądamy jak poznałem waszą matkę
Mój to w ogóle żadnych seriali nie toleruje Także razem oglądamy tylko filmy albo sport, za którym ja nie przepadam, ale już się podporządkowuję, bo zawsze mogę sobie co tam chcę obejrzeć w ciągu dnia. Choć jakoś mocno nie jestem przywiązana do żadnego programu. No teraz zaczęłam ten PLL ale to w komputerku swoim oglądam.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:29   #4634
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Ula - jak bliźniaki??nie rozłożyły się mam nadzieję??

Narazie nie...ale Oliwia ma chrypkę po nocy i pokaszluje trochę a Huberta to tylko nasłuchuję czy nie charczy
Dziękuję za pamięć
A z tymi dziećmi to wiesz...Kto ma pszczoły ten ma miód kto ma dzieci ten ma smród

Cytat:
Sto lat Kochana
Mąż na pewno coś na wieczór szykuję

Tamlin jeszce raz gratulacje!!!Ale to nam nie wystarczy opowiadaj!!!
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:37   #4635
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
No to jestem zaręczona
Właśnie przed chwilą zauważyłam!!! Gratuluję i czekam na szczegóły.

Cytat:

Dla mnie jest nielogiczne to, że na początku jak dostawały te wiadomości od A to cały czas wyzywania od s*k i k**rew a to przecież były najlepsze przyjaciółki i jeszcze ją kryły a ten/ta A i te dziewczyny zachowywały się jakby zdradziły jej sekrety, bały się jej zemsty bez sensu
Z każdym kolejnym odcinkiem, co raz więcej sensu. A z drugiej strony lubię w tym serialu najbardziej to, że zawsze zaskakują mnie niespodziewane zwroty akcji. Tak, jak ostatni sezon... pojawiły się rzeczy, które nigdy by mi nawet do głowy nie przyszły.

Cytat:

Tamlin, gratuluję

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Jestem przekonana, że szykuje coś wyjątkowego. Co jak co, ale Twój mąż to na 10000%.

Wszystkiego najlepszego!

Aga_ton mam pytanie... przypomnisz mi, dlaczego udałaś się z Lenką do ortopedy? To była jakaś kontrola czy Lenka wykrzywiała nóżki przy chodzeniu? Lenka chodzi już samodzielnie? Bo Antek chodzi jedynie prowadzany za rączki i niestety jedną stópkę koślawi do środka, więc chyba nas czeka ortopeda.

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2013-10-31 o 18:48
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:38   #4636
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:

Tamlin, gratuluję

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! nie martw się, mój też w tym roku o moich zapomniał! fakt, że był akurat w trasie, ale cały dzień czekałam na życzenia, po czym wieczorem mu przypomniałam i było mu strasznie głupio.... A Twój na pewno coś szykuje, jestem o tym przekonana!!

Franio
Staś
Stary 2013-10-31, 18:39   #4637
Katiaskaa
Zadomowienie

hej
byłam się dzisiaj dowiedziec o szczepienie i szczepia tylko mmr w poniedziałek trzeba dowiedziec się jak to u nas w medicover wygląda
Tamlin, gratulacje, to kiedy ślub??
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

A mam pytanie: jakie zabawki dla naszych dzieci polecacie na teraz?
Znajome przyjeżdżają z dzieciaczkami, a mamy w zwyczaju kupowanie diabełkom prezentów (widzimy się rzadko, więc są to zabwki do 100zł).
Prezenty każde dziecko dostaje takie same, żeby była sprawiedliwość.
Kupując im, kupuje też Melci. . Ostatnio były to laptoty z FP, teraz myślałam o klockach drewnianych. Jednak czy to nie za młody wiek na tego typu prezenty?
klocki drewniane, super pomysł ja polecam tego typu: http://klockidrewniane.com.pl/2012/0...horn-100el-kr/ Antek się nimi w żłobku bawił i są super
Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość

A co do tytułu to może taki:
"Wątek szósty już nam leci,nie budzimy naszych dzieci!"

Cytat:
byłam we wtorek bodajże.
nospe forte mam brać jak brzuch mocno twardy i odpoczywać, jak się da.
mimo tej wizyty trochę się denerwuje, bo wczoraj i dziś jakiś taki maluch mało aktywny. rusza się, ale jakby mniej niż wcześniej... przez bnajbliższe dni pododpoczywam, a jak nic się nie zmieni to znów pobiegnę na wizytę
może byc malo aktywny przez stres odpoczywaj i obserwuj, będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość

o jak tak samo, na początku3 sezonu, nie dałam rady już
Cytat:

przykro mi
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń: roza:
Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
A w ogóle to pojechaliśmy na kontrolę z Miśka okiem i pocałowaliśmy klamkę Ale to po części moja wina, bo dr powiedział żeby przyjechać ale o godzinie nie wspomniał, tylko tak żeby wpaść, a ja głupia nie zapytałam, myślałam, że o tej samej porze będzie dostępny a tu zonk. No nic, ważne że jest poprawa, więc nie będę panikować z tego powodu. Najwyżej w pon do niego zadzwonię.
mam nadzieje, ze juz lepiej z oczkiem
Stary 2013-10-31, 19:21   #4638
maggie123
Zakorzenienie

Zawymyka ja z. pytaniem na szybko. Szczegolnie do Kraven. Przed chwilą dowiedziałam sie od koleżankaki ktorej ciotka jest kierowniczka apteki że priorix na być wycofany i od nowego roku obok mmr na być inna szczepionka ale jeszcze nie wiadomo co. Miałam czekać do stycznia na ten priorix bo byłam pewną że bedzie a teraz nie wiem czy na szybko w medicoverze szczepic jeśli jeszcze jest czy czekać. Bo jak okaże sie że bedzie nowa to znów nie przetestowaćna ..
I jeszczewd przy okazji czy 290za pndumo prevenar 13to dobra cena? Bo chyba większość tym szczesila

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:29   #4639
aga_ton
Wtajemniczenie

dzieki dziewczyny za zyczenia. Swoją drogą fajnie sie złozyło, Lenka swietuje 1 października a ja ostatniego niestety z niespodzianki nici, Lena śpi, ja leże obok niej a ten cep siedzi na dole przed telewizorem... no coż...ale powiem Wam, że nie podoba mi sie to, oj nie podoba...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-31, 19:31   #4640
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki!

upadł mi telefon i rozbił mi się wyświetlacz, więc nie mogę Was na razie podczytywać w tel.

wpadam powiedzieć, że są promocje w rossmannie
chusteczki babydream 6,99 - 2x80szt.
pampersy z 52zł na 42 zł

ja od rozm. 4 przeszłam na pampersy.
dady 3 mnie zawiodły wczoraj. dwa razy mi przeciekły, a 4 są jeszcze zdecydowanie za duże dla Mai. za to pampki 4 idealne!

Tamlin gratuluję!
Twój ex się odezwał przed sprawą? to już chyba niedługo?

na razie wkłada gazety do szuflady, które wcześniej rozrzuciła

wow Twój mąż mówi po włosku czy po grecku?

u mnie to samo. czy daję z siebie 300% czy jedynie 100%, to Maja i tak w pełni zadowolona nie jest
po włosku

Cytat:
Dziękuję kochane

No to jestem zaręczona

aaaaaaaaa gratuluje!! szczegóły!!!!

Cytat:
odpoczywaj i się nie przemęczaj bo maluszek jest teraz najważniejszy

jak to mówią "jak nie urok to sraczka"
zdrówka dla maluszków

a Ty jak się czujesz? Lepiej już?

gratulacje

kochana a skad wiesz ze A była przyjaciółka tych dziewczyn ?

aga ton wszystkiego najlepszego

my tez mamy te drewniane kolocki z Eichorn, są naprawdę super. porządne.

gda gdzie kupuje Heniowi buty>?

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
dzieki dziewczyny za zyczenia. Swoją drogą fajnie sie złozyło, Lenka swietuje 1 października a ja ostatniego niestety z niespodzianki nici, Lena śpi, ja leże obok niej a ten cep siedzi na dole przed telewizorem... no coż...ale powiem Wam, że nie podoba mi sie to, oj nie podoba...

ale posprzeczaliście cie sie czy jak? nie rozumiem w ogóle jak mógł nawet życzeń nie złożyć!!!

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:37   #4641
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Zawymyka ja z. pytaniem na szybko. Szczegolnie do Kraven. Przed chwilą dowiedziałam sie od koleżankaki ktorej ciotka jest kierowniczka apteki że priorix na być wycofany i od nowego roku obok mmr na być inna szczepionka ale jeszcze nie wiadomo co. Miałam czekać do stycznia na ten priorix bo byłam pewną że bedzie a teraz nie wiem czy na szybko w medicoverze szczepic jeśli jeszcze jest czy czekać. Bo jak okaże sie że bedzie nowa to znów nie przetestowaćna ..
I jeszczewd przy okazji czy 290za pndumo prevenar 13to dobra cena? Bo chyba większość tym szczesila
maggie, ja już sama nie wiem,co z tym szczepieniem bo skoro okazuje sie że prorix ma byc wycofany to chyba jest tego jakiś powod może ta szczepionka nie jest wcale taka dobra a my sie na nią uparłyśmy... Mam jeszcze wiekszy mętlik w głowie... Maggie ja płaciłam ponad 300 za prevenar
Stary 2013-10-31, 19:43   #4642
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość
no i Franek ma katar
no nie upilnujesz tych dzieciaków, można mówić jak do du.py, żeby nie podchodzić do Franka a i tak nie słucha... Chyba zacznę dawać szwagierce rachunki z apteki sru z rachunkami w sumie, ale szkoda małego, jak się tak męczy...
Cholera jasna Zdrówka dla małego.

Cytat:
Tamlin, gratuluję
Dzięki
Najlepszego kochana A mężowi się opr należy porządny

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Tamlin jeszce raz gratulacje!!!Ale to nam nie wystarczy opowiadaj!!!
Dzięki
A co tu opowiadać Zaskoczył mnie. Poszedl na pocztę, wrócił, klęknął z pierścionkiem i pytaniem czy zostanę jego żoną No to zostanę

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwilą zauważyłam!!! Gratuluję i czekam na szczegóły.
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość

Tamlin, gratulacje, to kiedy ślub??
daty jeszcze nie ustaliliśmy

Cytat:
Wyprzedziłaś mnie Salud może Ty coś o tym słyszałaś?

Cytat:
Co mu się stało??? Pokłóciliście się czy coś?

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa gratuluje!! szczegóły!!!!
Dzięki Szczegóły wyżej
Stary 2013-10-31, 19:48   #4643
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:

ale posprzeczaliście cie sie czy jak? nie rozumiem w ogóle jak mógł nawet życzeń nie złożyć!!!
no właśnie nie, żadnej sprzeczki nie było i też tego nie rozumiem. Jakby chodziło o co innego to bym zrobiła awanture na cztery fajery ale głupio mi dopraszac sie o zyczenia...

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

dziewczyny, pielęgniarka Leny to nasza bliska znajoma. W weekend postaram sie dowiedzieć czegoś wiecej na temat tych szczepionek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-31, 19:55   #4644
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Aga_ton mam pytanie... przypomnisz mi, dlaczego udałaś się z Lenką do ortopedy? To była jakaś kontrola czy Lenka wykrzywiała nóżki przy chodzeniu? Lenka chodzi już samodzielnie? Bo Antek chodzi jedynie prowadzany za rączki i niestety jedną stópkę koślawi do środka, więc chyba nas czeka ortopeda.
Dearlie, jeśli mogę to się wetnę w Twoje pytanie. Ala miała tak samo, lewą nóżkę stawiała bardzo do środka jak jeszcze chodziła za rączki, a teraz odkąd chodzi stabilnie jest wszystko ok, więc może wstrzymaj się jeszcze z tym ortopedą

Cytat:
Ja płaciłam 265 przez znajomą farmaceutkę, a potem jeszcze mój mąż dopytal kierownika apteki którą zaopatrują w tonery i on mu zaproponował 249. U nas w przychodni 310 więc różnice są znaczne.

Tamlin gratulacje!

aga_ton spełnienia marzeń
Stary 2013-10-31, 20:04   #4645
salud
Zadomowienie

Cytat:
Cholera jasna Zdrówka dla małego.

Dzięki
Najlepszego kochana A mężowi się opr należy porządny

Dzięki
A co tu opowiadać Zaskoczył mnie. Poszedl na pocztę, wrócił, klęknął z pierścionkiem i pytaniem czy zostanę jego żoną No to zostanę

Dzięki

daty jeszcze nie ustaliliśmy

Wyprzedziłaś mnie Salud może Ty coś o tym słyszałaś?

Co mu się stało??? Pokłóciliście się czy coś?

Dzięki Szczegóły wyżej
Czesc dziewczyny,nadrobilam i zaczne odpowiadac od konca skoro juz do tablicy zostalam wezwana.Ale najpierw gratulacje Tamlin,pochwal sie pierscionkiem.
Co do Priorixu to w ogole dzis nakombinowalam sie jak nie wiem,bo MMR sie troche boje,wiem,ze nie potwierdzono,zeby MMR wywolywal autyzm,ale jakies ziarnko niepewnosci jest.Tam gdzie pracuje jest tylko MMR,mój szef wpadl na pomysl,zeby zamówic z GSK Priorix tetra(z ospa),ale w firmie powiedzieli,ze wycofali. W przychodni,która ma tez poradnie podrozy i realizuja rozne szczepienia powiedzieli,ze zamowia mi prywatnie-koszt 80 zl. No ale wpadłam na pomysl,ze przeciez moge wypisac recepte i zamowic w aptece,no i zonk-w hurtowniach nie ma i twierdza ,ze firma wycofala całe zapasy....Musze przez weekend poszperac po literaturze o co kaman.Moze Kraven wiesz o co chodzi?
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:07   #4646
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Tamlin gratulacje!

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,nadrobilam i zaczne odpowiadac od konca skoro juz do tablicy zostalam wezwana.Ale najpierw gratulacje Tamlin,pochwal sie pierscionkiem.
Co do Priorixu to w ogole dzis nakombinowalam sie jak nie wiem,bo MMR sie troche boje,wiem,ze nie potwierdzono,zeby MMR wywolywal autyzm,ale jakies ziarnko niepewnosci jest.Tam gdzie pracuje jest tylko MMR,mój szef wpadl na pomysl,zeby zamówic z GSK Priorix tetra(z ospa),ale w firmie powiedzieli,ze wycofali. W przychodni,która ma tez poradnie podrozy i realizuja rozne szczepienia powiedzieli,ze zamowia mi prywatnie-koszt 80 zl. No ale wpadłam na pomysl,ze przeciez moge wypisac recepte i zamowic w aptece,no i zonk-w hurtowniach nie ma i twierdza ,ze firma wycofala całe zapasy....Musze przez weekend poszperac po literaturze o co kaman.Moze Kraven wiesz o co chodzi?
Dzięki, jutro się pochwalę
Byłabym wdzięczna jakbyś się rozeznała co i jak, bo nie wiadomo czy czekać czy nie, no i czy coś z tym Priorixem nie tak.
Stary 2013-10-31, 20:10   #4647
gda
Zakorzenienie

Cytat:

gda gdzie kupuje Heniowi buty>?
A o które Ci chodzi? Bo trampki ma z Zary, takie ocieplane buciki (ale nie do chodzenia) z Kappahla i dostał takie fajne z DC.

A na zimę mu kupię takie: http://www.sarenza.pl/moon-boot-moon...32-p0000012696

Cytat:
no właśnie nie, żadnej sprzeczki nie było i też tego nie rozumiem. Jakby chodziło o co innego to bym zrobiła awanture na cztery fajery ale głupio mi dopraszac sie o zyczenia...

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

dziewczyny, pielęgniarka Leny to nasza bliska znajoma. W weekend postaram sie dowiedzieć czegoś wiecej na temat tych szczepionek
Dlatego ja o swoich urodzinach trąbię głośno już na miesiąc przed I rano po przebudzeniu pierwsza rzecz jaką mówię do męża, to "DZIŚ MAM URODZIIIINYYYYY!"
gda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-31, 20:13   #4648
salud
Zadomowienie

Tak w ogóle,to w weekend nadrobiła,ale ponnieważ atmosfera była niefajna na wątku to jakos nie miałam weny,zeby cokolwiek posac.Ciesze się,ze temat zakoczony,niech każdy wychowuje swoje dzieci najlepiej jak potrafi i się nie wtrynia innym.
Muszę powiedziec ,ze robiłam w weekend ten sernik bez sera,z przepisu ,który tu był wstawiony i wyszedł mi mimo,ze mamy przedpotopowy piekarnik,bo nie zrobiliśmy jeszcze kuchni.Strasznie się ciesze,bo ogólnie z pieczeniem jestem na bakier.
AAA i jeszcze zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Wczoraj przeczytałam sposoby Gda na ładną cerę,ta podlinkowana stronka nie działała,ale z innej pozamawiałam różne oleje i kwas hialuronowy i będę testowla. I pytanie do Gda: tą miksturę nakładasz na noc,czy na dzień też zamiast kremu?Jakis podkład na to? czy tylko ten jedwabny puder? Bo tez się chyba na niego skuszę,ale ja muszę jakiś podklad nalozyc,bo sie ludzion inaczej nie pokażę.
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:14   #4649
Dearlie
Zakorzenienie

Ale będą jaja jak się okaże, że my się uparłyśmy wszystkie na tego Priorixa, a jego w hurtowniach nie ma, bo został wycofany, bo coś z nim było nie tak.

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Dearlie, jeśli mogę to się wetnę w Twoje pytanie. Ala miała tak samo, lewą nóżkę stawiała bardzo do środka jak jeszcze chodziła za rączki, a teraz odkąd chodzi stabilnie jest wszystko ok, więc może wstrzymaj się jeszcze z tym ortopedą
Iwa z całego serca Ci dziękuję za tę odpowiedź, bo ja od wczoraj o niczym innym nie myślę.
Stary 2013-10-31, 20:20   #4650
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:

Iwa z całego serca Ci dziękuję za tę odpowiedź, bo ja od wczoraj o niczym innym nie myślę.
Naprawdę myślę że póki co nie masz się co przejmować. Alicja tak koślawiła tą stopę że aż się o nią potykała drugą nogą i też już poważnie myślałam o ortopedzie a tu wszystko się samo "naprawiło" zresztą w poniedziałek mamy kontrolę chodu w poradni preluksacyjnej to jeszcze napisze co i jak.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości