|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() Tamlin - zapomniałam pogratulować Ci dotacji ![]() Ula - jak bliźniaki??nie rozłożyły się mam nadzieję?? ![]() Byłam w szkole na 3 h na dyżurze, później wzięłam dzieciaki na spacer, a teraz oboje poszli spać ![]() ![]() ![]() ![]() Zwariuję z tymi dziećmi, jak nie wymioty to biegunki ![]()
![]() |
#4622 |
Wtajemniczenie
|
![]() u nas dzień mija pracowicie, więc dopiero mam chwilę tu zajrzeć trochę ogarnialiśmy w domku, teraz bąbel śpi a ja jestem tu ![]() przede wszystkim tamlin gratulacje!!!! ![]() muszę powiedzieć, że zaciekawiłyście mnie tym nowym serialem, a że lubię takie klimaty i w sumie dawno nic nie oglądałam, to chyba zerknę z ciekawości ![]() cały czas próbuje poustawiać sobie telefon pod siebie, ale właściwie zaczynam od zera, bo nie wiem nic o ich systemie i musiałam zalogował się na forum i sobie tam dużo podczytuję u nas zębów dalej 6 i chyba nic nowego się nie zbliża pogoda u nas dzisiaj piękna, oby jutro też tak było! Chociaż u nas na cmentarzu, to bez różnicy bo i tak zawsze jest straszna wywieja |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie,że żyje kochane ale będę do poniedziałku bez neta w telefonie,bo WiFi nam sie zepsulo
![]() U nas wszystko w porządku, jutro i pojutrze po grobach jeździć będziemy,bo czterech cmentarzy w jeden dzień nie odwiedziny. Buziaki, spokojnych podróży Wam życzę i co by dzieciaczki grzecznie sie zachowywały. Mam nadzieję,że Jagoda nie wpadnie w jakiś szał gdy tyle ludzi zobaczy ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- I dużo zdrowka dla wszystkich chorych dzieciaczkow! ![]()
#4624 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane
![]() No to jestem zaręczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Wtajemniczenie
|
Tamlin gratulacje
![]() U nas na razie stanęło na 8 zębach, ale dziąsła coraz bardziej przekrwione w paru miejscach na raz... Już też niejedno marudzenie, czy nieprzespaną noc zwalałam na zęby, ale teraz to już chyba będzie to, chociaż paradoksalnie dzisiejsza noc była bardzo spokojna ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- A jeszcze odnośnie PLL ja oglądałam, ale mi się jakoś znudziło i ostatniego sezonu nie mogę zacząć, ciągle to samo i to samo, ile można, to takie nielogiczne dla mnie, trzeba było iść na policję od razu, a nie brnąc dalej i dalej w to bagno i jeszcze te wątki dodatkowe, jakoś nie przemawia już do mnie ten serial, na początku zapowiadał się ciekawiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrówka dla maluszków ![]() a Ty jak się czujesz? Lepiej już? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dla mnie jest nielogiczne to, że na początku jak dostawały te wiadomości od A to cały czas wyzywania od s*k i k**rew a to przecież były najlepsze przyjaciółki i jeszcze ją kryły a ten/ta A i te dziewczyny zachowywały się jakby zdradziły jej sekrety, bały się jej zemsty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Wtajemniczenie
|
no i Franek ma katar
![]() no nie upilnujesz tych dzieciaków, można mówić jak do du.py, żeby nie podchodzić do Franka a i tak nie słucha... Chyba zacznę dawać szwagierce rachunki z apteki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Tamlin gratulacje
#4630 |
Wtajemniczenie
|
zdrówka dla wszystkich chorowitków
![]() Tamlin, gratuluję ![]() u nas nic nowego, u Lenki jest babcia a ja cały dzień sprzątałam. dopiero co na tyłku usiadłam. w dodatku mam WIELKIEGO focha na męża, dziś moje urodziny a on nawet mi życzeń nie złożył ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- odnośnie seriali to ja zaczęłam oglądać Fringe: na granicy światów. pilot był niezły, ciekawe jak dalej? widziała któraś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Agaton, wszystkiego najlepszego!
![]() A mąż może jakąś niespodziankę szykuje czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
100 lat!! ![]() ![]() Może tak jak Lewek napisała mąż Ci jakąś niespodziankę szykuje? ![]() My teraz z Tżtem oglądamy jak poznałem waszą matkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle to pojechaliśmy na kontrolę z Miśka okiem i pocałowaliśmy klamkę
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Mój to w ogóle żadnych seriali nie toleruje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za pamięć ![]() A z tymi dziećmi to wiesz...Kto ma pszczoły ten ma miód kto ma dzieci ten ma smród ![]() Cytat:
![]() Mąż na pewno coś na wieczór szykuję ![]() Tamlin jeszce raz gratulacje!!!Ale to nam nie wystarczy opowiadaj!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | ||
Zakorzenienie
|
Właśnie przed chwilą zauważyłam!!! Gratuluję i czekam na szczegóły.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jestem przekonana, że szykuje coś wyjątkowego. ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego! Aga_ton mam pytanie... przypomnisz mi, dlaczego udałaś się z Lenką do ortopedy? To była jakaś kontrola czy Lenka wykrzywiała nóżki przy chodzeniu? Lenka chodzi już samodzielnie? Bo Antek chodzi jedynie prowadzany za rączki i niestety jedną stópkę koślawi do środka, więc chyba nas czeka ortopeda. ![]()
ANTOŚ 28.10.2012 ![]() Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2013-10-31 o 18:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | ||||||
Zadomowienie
|
hej
![]() byłam się dzisiaj dowiedziec o szczepienie i szczepia tylko mmr ![]() ![]() Tamlin, gratulacje, to kiedy ślub?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Zawymyka ja z. pytaniem na szybko. Szczegolnie do Kraven. Przed chwilą dowiedziałam sie od koleżankaki ktorej ciotka jest kierowniczka apteki że priorix na być wycofany i od nowego roku obok mmr na być inna szczepionka ale jeszcze nie wiadomo co. Miałam czekać do stycznia na ten priorix bo byłam pewną że bedzie a teraz nie wiem czy na szybko w medicoverze szczepic jeśli jeszcze jest czy czekać. Bo jak okaże sie że bedzie nowa to znów nie przetestowaćna ..
I jeszczewd przy okazji czy 290za pndumo prevenar 13to dobra cena? Bo chyba większość tym szczesila
#4639 |
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny za zyczenia. Swoją drogą fajnie sie złozyło, Lenka swietuje 1 października a ja ostatniego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aaaaaaaaa gratuluje!! szczegóły!!!! ![]() Cytat:
![]() aga ton wszystkiego najlepszego ![]() my tez mamy te drewniane kolocki z Eichorn, są naprawdę super. porządne. gda gdzie kupuje Heniowi buty>? ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
ale posprzeczaliście cie sie czy jak? nie rozumiem w ogóle jak mógł nawet życzeń nie złożyć!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najlepszego kochana ![]() ![]() Dzięki ![]() A co tu opowiadać ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- dziewczyny, pielęgniarka Leny to nasza bliska znajoma. W weekend postaram sie dowiedzieć czegoś wiecej na temat tych szczepionek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tamlin gratulacje! ![]() aga_ton spełnienia marzeń ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Priorixu to w ogole dzis nakombinowalam sie jak nie wiem,bo MMR sie troche boje,wiem,ze nie potwierdzono,zeby MMR wywolywal autyzm,ale jakies ziarnko niepewnosci jest.Tam gdzie pracuje jest tylko MMR,mój szef wpadl na pomysl,zeby zamówic z GSK Priorix tetra(z ospa),ale w firmie powiedzieli,ze wycofali. W przychodni,która ma tez poradnie podrozy i realizuja rozne szczepienia powiedzieli,ze zamowia mi prywatnie-koszt 80 zl. No ale wpadłam na pomysl,ze przeciez moge wypisac recepte i zamowic w aptece,no i zonk-w hurtowniach nie ma i twierdza ,ze firma wycofala całe zapasy....Musze przez weekend poszperac po literaturze o co kaman.Moze Kraven wiesz o co chodzi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Byłabym wdzięczna jakbyś się rozeznała co i jak, bo nie wiadomo czy czekać czy nie, no i czy coś z tym Priorixem nie tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
A o które Ci chodzi?
![]() A na zimę mu kupię takie: http://www.sarenza.pl/moon-boot-moon...32-p0000012696 Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zadomowienie
|
Tak w ogóle,to w weekend nadrobiła,ale ponnieważ atmosfera była niefajna na wątku to jakos nie miałam weny,zeby cokolwiek posac.Ciesze się,ze temat zakoczony,niech każdy wychowuje swoje dzieci najlepiej jak potrafi i się nie wtrynia innym.
Muszę powiedziec ,ze robiłam w weekend ten sernik bez sera,z przepisu ,który tu był wstawiony i wyszedł mi mimo,ze mamy przedpotopowy piekarnik,bo nie zrobiliśmy jeszcze kuchni.Strasznie się ciesze,bo ogólnie z pieczeniem jestem na bakier. AAA i jeszcze zdrówka dla wszystkich chorowitków! Wczoraj przeczytałam sposoby Gda na ładną cerę,ta podlinkowana stronka nie działała,ale z innej pozamawiałam różne oleje i kwas hialuronowy i będę testowla. I pytanie do Gda: tą miksturę nakładasz na noc,czy na dzień też zamiast kremu?Jakis podkład na to? czy tylko ten jedwabny puder? Bo tez się chyba na niego skuszę,ale ja muszę jakiś podklad nalozyc,bo sie ludzion inaczej nie pokażę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Ale będą jaja jak się okaże, że my się uparłyśmy wszystkie na tego Priorixa, a jego w hurtowniach nie ma, bo został wycofany, bo coś z nim było nie tak.
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.