Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 6 9,38%
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 20 31,25%
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 7 10,94%
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 19 29,69%
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-31, 18:40   #3361
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Dzwoni ktoś do drzwi..z mężem na siebie kto o tej porze?
Strzeliłam, że 'pewnie cukierek albo psikus'..mąż otwiera i słyszę ''cukierek albo psikus!" Dwóch wymalowanych chłopaczków Mieliśmy w razie czego trochę cukierków mini mini..ale daliśmy kilka pierniczków z białymi wzorkami, ładnie w folię zapakowanych..niech się cieszą

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-10-31 o 18:41
dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:47   #3362
taribari
Zadomowienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Strzeliłam, że 'pewnie cukierek albo psikus'..mąż otwiera i słyszę ''cukierek albo psikus!" Dwóch wymalowanych chłopaczków Mieliśmy w razie czego trochę cukierków mini mini..ale daliśmy kilka pierniczków z białymi wzorkami, ładnie w folię zapakowanych..niech się cieszą
heheheh ja bym nie miała co dać kiedyś na ostatki mnie takie dzieciaki na śmierć wystraszyły. Otwieram drzwi a tam diabły jak żywe. Pies to myślałam że się na nich rzuci, ale mój odważny jamnik tylko się nastroszył i uciekł do pokoju

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:47   #3363
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Najadł się pyszności to zadowolony jak prawdziwy facio za produkcję mleczka. Może pomasuj w kąpieli cycuchy gąbką to Ci się nawal zrobi jak Jaskierce?
No chyba musze coś pokombinować
Cytat:
To co ciotki..bawimy się?
No baaaa ziuuutek polewaj
Cytat:
Słodziaku mały!!!

A tu coś na wieczór

Ha ha dobre, zemsta najlepiej smakuje na zimno

Nadrobiłam fotki w klubie Tari mnie w kompleksy wpędziła
Stary 2013-10-31, 19:00   #3364
mela1234
Zakorzenienie

Alicja marudna to juz ja wykapalam i wlasnie sie cycuje. Zdecydowanie za malo dzisiaj spala.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:06   #3365
katarzynkajg
Zadomowienie

Dzoan - ale genialnego masz synka
Neni - widziałam cię dziś z Kubusiem, ale laska z ciebie a jakie szpile miałaś .

Złożyłam dziś dokumenty o becikowe sprawnie i szybko to poszło
Moja maruda już marudzi domaga się kąpieli, także za chwilę siup do wanny mleczko i lulu

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:12   #3366
yevele
Zadomowienie

Hej,
my dzisiaj po szczepieniu, mała waży 5730g.
A teraz tż demontuje dzwonek do drzwi bo dzieciaki z haloween sprawiają że zaraz osiwieję usypiając Karinę
Stary 2013-10-31, 19:15   #3367
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Za to piers jak bolała tak boli, próbowałam do konca sciagnac mleko, to ledwo ledwo cos poleciało i bli dalej. Super, mam nadzieje, ze zadne zapalenie mi sie nie szykuje
Nie wiem, kiedy w koncu przestane narzekac

idzia ja sama nie wiem, co to jest, fakt faktem ze dzisiaj sama slyszalam, jak brzuszek alkowi pracuje, wiec baczki go mecza na pewno, ale czy to jest normalne, ze przez pare dni mi dziecko szaleje pozniej jest fantastyczne i zaczyna od nowa? juz wolalabym zeby cały czas było srednio, niz taka karuzela. zaczne na jutro sciagac mleko, bede pila wino z tz, normalnie potrzebuje alkoholu (o matko, jak to brzmi)
A może to od jedzenia te koleczki? może coś zjadłaś? Albo po prostu w te dni kiedy ich nie ma to je tak na prawde ma tylko sa mniejsze i lepiej je znosi. Mój miał takie lepsze dni, ale jak posłuchałam co w brzuszku slychac to jednak szalenstwo bylo...

Uważaj na tę pierś. Ja raz miałam takie coś, że bolała mnie aż ręka, pod pacha, no masarka. Jak podniosłam rękę to czułam się jakby mnie ktoś pobił. A ja głupia nie zczaiłam sie ze to od mleka i po dwóch dniach miałam już taki zastój, ze temperatura 39. Tż robił mi okłady i sciągał recznie pokarm, bo laktator nie dawał rady, masował i ściagał dalej. Na samą myśl chce mi się płakać, bolało jak nie wiem co.

Idź pod prysznic i polej piers ciepla woda, pomasuj, a potem sciagnij pokarm z akcentem na to miejsce ktore boli. To może być zastój w jednym z kanalików.

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
idzia moja kupke robi kilka razy dziennie, bez bolu
bączki czasami puszcza, ale normalnie, nic szczególnego.
nie zwija się z bólu, nie płacze, nic

tylko się rusza i wierci przez sen))obraca się w lewo, za chwile w prawo, za chwile głowa się rusza, za chwile ręka, noga i tak całą noc

myślimy że to gazy
Ale ona może mieć kolki tylko w nocy. U nas było tak, że w dzien były bączki, kilka kupek, ok 18 do 20 wycie, pojękiwanie, napinanie się, machanie rączkami i nóżkami. Potem spokój i od 2 do 5 wiercenie się, płacz i tak przez kilka tygodni noc w noc.

Moje dziecię śpi już od 40 min. na noc. Jest wykąpany, nakarmiony. Nie dam rady go przetrzymać, przestałam już próbować. Doszłam do wniosku, że jest jeszcze malutki i jak chce spać niech śpi. Pocieszam się, że na wiosnę znowu będzie później kąpiel.

Dziś młody spał w dzien raz 2,5 godz. potem poszlismy na spacer i po 40 min. usnął, spał też 2,5 godz. Odkąd zaczął wstawać wcześniej śpi w dzien normalnie czy to w domu czy na dworze. Wczesniej spaliśmy do 8-10 i w dzien były ze dwie drzemki po 15-20 min., a na dworze sen nawet i 3 godzinny.

Dzięki za rady odnośnie odkurzacza
Kupiłam odkurzacz Zelmer Jupiter. Teraz jest fajna promocja. Jesli kupi sie odkurzacz powyzej 300zł firma Zelmer oddaje część pieniędzy. Ja dostałam 100zł, bo kupiłam odkurzacz za 401 zł. W innym sklepie był za 379zł, ale wtedy oddaliby 50zł wiec opłacało się kupić droższy i odzyskac 100zł. To dopiero promocja

Lecę do klubu obczaić co i jak.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:18   #3368
surka
Zakorzenienie

Cytat:
To co ciotki..bawimy się?
Oczywiście, zaraz wam jeszcze Lilk ę podeślę

Cytat:
heheheh ja bym nie miała co dać kiedyś na ostatki mnie takie dzieciaki na śmierć wystraszyły. Otwieram drzwi a tam diabły jak żywe. Pies to myślałam że się na nich rzuci, ale mój odważny jamnik tylko się nastroszył i uciekł do pokoju

Lilunia w Klubie
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:27   #3369
dzoan
Zakorzenienie

Charlize Tusk
taribari Ptyś w wersji Miś

cynamonek Adasiek pokonuje wszystkie przeszkody no ciekawe jak pielęgniara chce po Twojej krwi do czegoś dojść.. Co do powrotu do Polki, to myślę, że to dobra decyzja...

Margosia wszystkiego najlepszego dla Saturnina

balonik fajnie Gabi wygląda a marchewkę to wchłania którędy się da

domcia fajne zdjęcie z dynią.. jak zobaczyłam, to od razu wystartowałam z mordą do męża, że mu się nie chciało dla syna dyni wydrążyć i taką pamiątkę mu trzasnąć

Stary 2013-10-31, 19:28   #3370
Samantha7
Zakorzenienie

Happy Halloween!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (148,8 KB, 42 załadowań)

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:29   #3371
Samantha7
Zakorzenienie

Adasiu skarpie trzymaj sie dzielnie

Stary 2013-10-31, 19:31   #3372
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Hej,
A teraz tż demontuje dzwonek do drzwi bo dzieciaki z haloween sprawiają że zaraz osiwieję usypiając Karinę

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Happy Halloween!
Super
Stary 2013-10-31, 19:34   #3373
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Happy Halloween!
Ale super! czapka wymiata! a minka rewelacja

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:36   #3374
karolajn1987
Wtajemniczenie

W KLUBIE DYNIA

moje dziecko chyba ma kolki
ide czytac
Stary 2013-10-31, 19:36   #3375
Samantha7
Zakorzenienie

U nas dzis Halloween siedziany w domu bo leje deszcz jak z cebra
A jest dość ciepło . Tz cos mowi, ze pózniej bedzie trochę słońca i moze przestanie padać to choć autem sie przyjedziemy z maruderem, ktory marudzi od rana
Szarpie pajaka i miski i narzeka do nich

Nie nadrabiam Chyba

Widziałam tylko, ze CHARLIZE miała niezły sen
Ah ten Tusk nawet matkom spędza sen z powiek

Pozdrawiam

Stary 2013-10-31, 19:39   #3376
dzoan
Zakorzenienie

dziękujemy

Cytat:
A tu coś na wieczór

hehe

Cytat:
musieli naprawdę strasznie wyglądać, że nawet pies uciekł

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
No baaaa ziuuutek polewaj

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Neni - widziałam cię dziś z Kubusiem, ale laska z ciebie a jakie szpile miałaś .

Złożyłam dziś dokumenty o becikowe sprawnie i szybko to poszło
Moja maruda już marudzi domaga się kąpieli, także za chwilę siup do wanny mleczko i lulu
Neni pokaż jak dajesz radę w szpilach

katarzynka za złożenie dokumentów..teraz niech tylko szybko kasiorka na konto wpływa

Cytat:
Hej,
Jak się Malutka czuje? za wagę..

U nas dzwonili po raz drugi..ale tak chamsko..kilka dłuuugich razy.. szkoda, że nie widziałyście jak wystartowałam do drzwi ze słowami 'o jaaa..zaraz ich opierd...noż kur.a dziecko mi obudzą' Niestety jak wyjrzałam już ich nie było, a głupio tak klatką za nimi lecieć.. jeszcze bym ich wystraszyła Mają szczęście, że Olek się nie obudził

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Oczywiście, zaraz wam jeszcze Lilk ę podeślę
nie dam rady z dwójką

Cytat:
Happy Halloween!
następny imprezowicz świetny

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-10-31 o 19:40
Stary 2013-10-31, 19:43   #3377
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super! czapka wymiata! a minka rewelacja
Dzięki
Moj syn jak widzi , ze leze do niego z aparatem to ma minę "o matko znowu "

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Super
Dzięki

Cytat:
Hej,

Ide do klubu

Dzoann - dzięki

Stary 2013-10-31, 19:43   #3378
misiaczka555
Wtajemniczenie

Moja córeczka już śpi kusiło mnie żeby też iść spać bo mam ogromny deficyt snu, ale przecież muszę wpaść do was zobaczyć co słychać

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 19:47   #3379
dzoan
Zakorzenienie

Ten dzień nie ma końca..muszę jechać do kota jeszcze.. został sam w mieszkaniu..rodzice pojechali do W-wy do brata i bratowej.. wrócą dopiero w niedzielę..kot tam sfiksuje nigdy nie zostawał sam..my się do niego wprowadzaliśmy.. a już na pewno zawsze ktoś w nocy z nim spał.. żal mi kociska.. Z dzieckiem teraz nie bardzo tam pomieszkiwać.. Najgorsze, że ma jakies problemy z moczem.. mama wstrzykuje mu od tygodnia jakiś specyfik z żurawiną, bo ostatnio nie mógł się wysiusiać Dzisiaj wpadłam do niego ok. 13, kilka minut w kuwecie siedział i chyba nie udało mu się nic wydusić. Boję się, że się zatyka, miał już wyszywaną cewkę. Weterynarz stwierdził dzisiaj (nie widząc kota), że przy wyszytej cewce nie powinien się zatkać.. być może się przeziębił i siusianie powoduje pieczenie, dlatego nie chce..Muszę jechać wcisnąć mu jakoś żurawinkę i zmienić żarcie na specjalistyczne, bo się skończyło i jadł jakiś szajs.
Aż się prawie poryczałam dzisiaj mamie do słuchawki czemu z nim do weta nie poszli przed wyjazdem, a teraz kot sam i nie mogę go monitorować czy pije i sika i jeszcze się wykończy pod moją nieobecność

Stary 2013-10-31, 20:03   #3380
katarzynkajg
Zadomowienie

Szymcio juz śpi, czeka tylko na odłożenie do łózeczka

Fajne te wasze dzieciaczki w przebraniach i aż żałuję że my się nie pokusiliśmy o przebieranki

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:06   #3381
Neni1984
Zakorzenienie

Hej

U nas nic nowego-prawie cały dzień spacerowaliśmy, bo zauważyłam, że skoku nie nadąża za nami i jest fajnie
A pogoda była wymarzona

Ale prawie zeszłam dziś na zawał! Przeszłam przez pasy i słyszę potężny huk- 2 auta się zderzyły dosłownie za mną
Ten uderzony aż się obrócił i przesunął ze 3 metry. Chyba z 15 minut przeżywałam co by było gdyby w nas uderzyli

Mały miał dziś wyjątkowo problem z nocnym zaśnięciem, a tu jak na złość Halloween i dzieciaki nam dzwonią co chwilę do drzwi

Idę ponadrabiać
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:10   #3382
surka
Zakorzenienie

Cytat:
nie dam rady z dwójką
Ale Lila jest grzeczna, zasypia koło północy i wstaje koło 7 Nawet ubranko jej zmienię
Stary 2013-10-31, 20:10   #3383
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Happy Halloween!
Cześć kochanie, pożycz mi ten strój, co?

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Moja córeczka już śpi kusiło mnie żeby też iść spać bo mam ogromny deficyt snu, ale przecież muszę wpaść do was zobaczyć co słychać
Prawidłowo

Cytat:
Ten dzień nie ma końca..muszę jechać do kota jeszcze.. został sam w mieszkaniu..rodzice pojechali do W-wy do brata i bratowej.. wrócą dopiero w niedzielę..kot tam sfiksuje nigdy nie zostawał sam..my się do niego wprowadzaliśmy.. a już na pewno zawsze ktoś w nocy z nim spał.. żal mi kociska.. Z dzieckiem teraz nie bardzo tam pomieszkiwać.. Najgorsze, że ma jakies problemy z moczem.. mama wstrzykuje mu od tygodnia jakiś specyfik z żurawiną, bo ostatnio nie mógł się wysiusiać Dzisiaj wpadłam do niego ok. 13, kilka minut w kuwecie siedział i chyba nie udało mu się nic wydusić. Boję się, że się zatyka, miał już wyszywaną cewkę. Weterynarz stwierdził dzisiaj (nie widząc kota), że przy wyszytej cewce nie powinien się zatkać.. być może się przeziębił i siusianie powoduje pieczenie, dlatego nie chce..Muszę jechać wcisnąć mu jakoś żurawinkę i zmienić żarcie na specjalistyczne, bo się skończyło i jadł jakiś szajs.
Aż się prawie poryczałam dzisiaj mamie do słuchawki czemu z nim do weta nie poszli przed wyjazdem, a teraz kot sam i nie mogę go monitorować czy pije i sika i jeszcze się wykończy pod moją nieobecność
Ojej biedny kicius oby szybko mu przeszło!!

Ale mnie tz doprowadził do szewskiej pasji pisze mi smsa oczywiście juz o tej porze o ktorej powinien byc w domu ze bedzie pózniej, to pytam o ktorej, a on mi na to, ze wróci ostatnim tramwajem, czyli muszę go odebrać z pętli tramwajowej o 23:30 idiota jeden ostatnio tak sobie folguje z alkoholem po pracy, ze mam ochotę mu odpisać zeby sobie sam na wiochę wracał na nogach, chyba ze sie załapie na jakiegoś rannego świątecznego busa.. chol*ra jasna najgorsze jest to! ze ma ok okresy i jest super, ale jak ma do wyboru zając sie trochę małym i ze mną pobyć, a wybrać kolegę i piwo to zawsze wybiera to drugie. Kretyn jeden mam ochotę mu zapieprzyc patelnia. On dzisiaj wraca ostatnim tramwajem, ale jak mój tramwaj w końcu odjedzie to raz, a dobrze i go juz nie złapie pomyślałby matoł ze nie śpię praktycznie od 4 dni, albo śpię po 2-3h bo mały marudzi w nocy, ze pójdę wcześniej spać i chociaż trochę odespie.. Nie, po co, przecież ja tylko zajmuje sie małym, a on wielce pracuje i ma taaaaak strasznie stresująca prace, ze musi zanurzyć gębę w kuflu sorry ze tak ostro, ale juz mam dość tego podejścia jego. Niech dorośnie bo nie mam zamiaru byc szoferem, zobaczymy jak on zostanie od 9 stycznia do końca stycznia z małym. Tez mu tak dam w dupę chociaż pewnie i tak moje plany nie wypala, bo ja w przeciwieństwie do niego tęsknię za dzieckiem i chce je jak najszybciej zobaczyć.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:16   #3384
surka
Zakorzenienie

En mój na szczęście nie robi mi takich akcji, ale czasami mam ochotę zostawić go na cały dzień z Lila i niech zobaczy jak odpoczywam cały dzień

Stary 2013-10-31, 20:17   #3385
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
A może to od jedzenia te koleczki? może coś zjadłaś? Albo po prostu w te dni kiedy ich nie ma to je tak na prawde ma tylko sa mniejsze i lepiej je znosi. Mój miał takie lepsze dni, ale jak posłuchałam co w brzuszku slychac to jednak szalenstwo bylo...

Uważaj na tę pierś. Ja raz miałam takie coś, że bolała mnie aż ręka, pod pacha, no masarka. Jak podniosłam rękę to czułam się jakby mnie ktoś pobił. A ja głupia nie zczaiłam sie ze to od mleka i po dwóch dniach miałam już taki zastój, ze temperatura 39. Tż robił mi okłady i sciągał recznie pokarm, bo laktator nie dawał rady, masował i ściagał dalej. Na samą myśl chce mi się płakać, bolało jak nie wiem co.

Idź pod prysznic i polej piers ciepla woda, pomasuj, a potem sciagnij pokarm z akcentem na to miejsce ktore boli. To może być zastój w jednym z kanalików.

Ale ona może mieć kolki tylko w nocy. U nas było tak, że w dzien były bączki, kilka kupek, ok 18 do 20 wycie, pojękiwanie, napinanie się, machanie rączkami i nóżkami. Potem spokój i od 2 do 5 wiercenie się, płacz i tak przez kilka tygodni noc w noc.

Moje dziecię śpi już od 40 min. na noc. Jest wykąpany, nakarmiony. Nie dam rady go przetrzymać, przestałam już próbować. Doszłam do wniosku, że jest jeszcze malutki i jak chce spać niech śpi. Pocieszam się, że na wiosnę znowu będzie później kąpiel.

Dziś młody spał w dzien raz 2,5 godz. potem poszlismy na spacer i po 40 min. usnął, spał też 2,5 godz. Odkąd zaczął wstawać wcześniej śpi w dzien normalnie czy to w domu czy na dworze. Wczesniej spaliśmy do 8-10 i w dzien były ze dwie drzemki po 15-20 min., a na dworze sen nawet i 3 godzinny.

Dzięki za rady odnośnie odkurzacza
Kupiłam odkurzacz Zelmer Jupiter. Teraz jest fajna promocja. Jesli kupi sie odkurzacz powyzej 300zł firma Zelmer oddaje część pieniędzy. Ja dostałam 100zł, bo kupiłam odkurzacz za 401 zł. W innym sklepie był za 379zł, ale wtedy oddaliby 50zł wiec opłacało się kupić droższy i odzyskac 100zł. To dopiero promocja

Lecę do klubu obczaić co i jak.
Odkurzacz powinien sie sprawdzic,a promo niezle;-)

Cytat:

u nas to samo ale dwa razy nie zdazylismy do drzwi doleciec

Cytat:
Hej,
piekna waga;-) tutaj az takiego szalu nie ma

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:19   #3386
Neni1984
Zakorzenienie

Jakierka mam nadzieję, że szybko znajdzie się przyczyna wysypki
Rozumiem Cię, bo też muszę uważać co jem, a łakomczuch ze mnie straszny.

Dzoan biedny kindziorek
Może podrzuć go do weta żeby go obejrzał?

Misiaczka ładnie Mała się rozwija

Tweed też lubię karmić piersią, ale już widzę po nich zmiany-nie są już takie jak wcześniej
No ale dla Parówy wszystko
Stary 2013-10-31, 20:21   #3387
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

En oj faktycznie tylko patelnia przywalic.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-10-31, 20:23   #3388
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Taaa nie mów jeszcze że masz jamnika jaki koor i jaki jamnik?? Ja też mam czarnulkę podpalaną - Sarcię w ogóle jestem zajamniczona na maxa
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Cześć kochanie, pożycz mi ten strój, co?

Prawidłowo

Ojej biedny kicius oby szybko mu przeszło!!

Ale mnie tz doprowadził do szewskiej pasji pisze mi smsa oczywiście juz o tej porze o ktorej powinien byc w domu ze bedzie pózniej, to pytam o ktorej, a on mi na to, ze wróci ostatnim tramwajem, czyli muszę go odebrać z pętli tramwajowej o 23:30 idiota jeden ostatnio tak sobie folguje z alkoholem po pracy, ze mam ochotę mu odpisać zeby sobie sam na wiochę wracał na nogach, chyba ze sie załapie na jakiegoś rannego świątecznego busa.. chol*ra jasna najgorsze jest to! ze ma ok okresy i jest super, ale jak ma do wyboru zając sie trochę małym i ze mną pobyć, a wybrać kolegę i piwo to zawsze wybiera to drugie. Kretyn jeden mam ochotę mu zapieprzyc patelnia. On dzisiaj wraca ostatnim tramwajem, ale jak mój tramwaj w końcu odjedzie to raz, a dobrze i go juz nie złapie pomyślałby matoł ze nie śpię praktycznie od 4 dni, albo śpię po 2-3h bo mały marudzi w nocy, ze pójdę wcześniej spać i chociaż trochę odespie.. Nie, po co, przecież ja tylko zajmuje sie małym, a on wielce pracuje i ma taaaaak strasznie stresująca prace, ze musi zanurzyć gębę w kuflu sorry ze tak ostro, ale juz mam dość tego podejścia jego. Niech dorośnie bo nie mam zamiaru byc szoferem, zobaczymy jak on zostanie od 9 stycznia do końca stycznia z małym. Tez mu tak dam w dupę chociaż pewnie i tak moje plany nie wypala, bo ja w przeciwieństwie do niego tęsknię za dzieckiem i chce je jak najszybciej zobaczyć.
En to weź nie jedź po niego na tą pętlę i powiedz ze Ci się przysnęło bo zmęczona byłaś. Jak będzie zapierdzielał na piechotę to może na drugi raz będzie wolał odmówić kufelka
Stary 2013-10-31, 20:25   #3389
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzoan biedny kicia. Nie stresuj sie tak.

Kejt i tesciowa przyjezdza?

Cynamonkowa sciskam! Fajnie ze takietakcje dla dzieci organizuja w szpitalu;-) i wcale sie nie dziwie ze myslicie o powrocie do pl

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-10-31, 20:26   #3390
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
En to weź nie jedź po niego na tą pętlę i powiedz ze Ci się przysnęło bo zmęczona byłaś. Jak będzie zapierdzielał na piechotę to może na drugi raz będzie wolał odmówić kufelka
Hahah dobre dobre
Enlevee przemyśl, bo warto
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości