![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() ![]() nic nie znam .nic nie slyszalam .nic nie widzialam nawet jakis ridzow .... z tym lidlem ![]() dobrze ze twoj tz sie zjawil .
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba zacznę dodawać. ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- kupiłam nad morzem dorsza
![]() |
#4264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Regulator oczywiście jest, graliśmy na najcichszym. A i tak dość głośno było ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() (wiem, jak to brzmi, ale rozumiesz, dlaczego mi ulżyło ![]()
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
we Władysławowie w porcie jest sklep do którego z połowów zwożą rybacy, kupiłam filety z dorsza, zapakowalam w torbę termiczną, wrzuciłam lód, nasi gospodarze nam zamrozili, tak że wyjeżdżając w nocy dołożylismy tylko lodu. Do zamrazalnika w domu wrzucilam i mam wspomnienie lata
#4268 |
MBZ♥
|
Despa, że ja o tym nie pomyślałam
![]() ja kupuję w małym rybnym u nas ![]() Moderna, hmmm zainspirowałaś mnie tym schabikiem ![]() Kwiatuszku łotafak ![]() ![]() ![]() ten makaronik Roszpunka zjada cały ![]() ![]() Nestelle ![]() ![]() ![]() ![]() Tasiu bo mi umnkęło:dynia z ziemniakem dziwnie pachniała ale to był nr 1 Roszpunki przez długi czas ![]() Monika, cielęcinę zamówiłam u nas u masarza, króliki mamy wsiowe ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- bmma bądź częsciej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |||
Zakorzenienie
|
NAkopiowałam sobie, pokomentowałam i co?du-pa blada-wcięło mi;/ Wiec teraz tak po łebkach:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oklaski dla meza. Mój czasem tez tak zabłysnie, częsciej mu sie nie chce;p A dzis usłyszałam, ze aby chodze i bałaganie a on nic tylko chodzi i za mna sprzata-śmiech na sali ![]() Clarite i ANioła ogldałam i ja ![]() Cytat:
żeby nie było w zabobony, horoskopy nie wierzę, na andrzejkach w przedszkolu u nas tez nigdy nie ma wróżb, chociaz pamietam jak na studiach mielismy przeprowadzic animację dla dzieci to z koleznaka poszłyśmy do jakiejś Oazy czy innej wspólnoty, przebrałyśmy się za cyganki i wrózyłyśmy (to były andrzejki właśnie) i ksiadz miał z nas swietny ubaw i nic nie narzekał...;p A moja klepiąca codziennie rózaniec mama sama mi kazała do wózka czerwone kokardy przypinac i wosk nad Kacprem lać;p Nie dałam się, ale taki własnie kraj mamy, xże wszystko na przekór ![]() [QUOTE=Tasia34;43513678]: historia z Lidla straszna....dobrze, że nic sie nie stało pocytowałam wiecej, ale wcięło;p Przesyłam Wam mojego Miszelinka na jednym zdjeciu się dziwi na drugim cieszy michę;p dostałam na razie tylko 5 zdjęc;p Nic to ide pakowac manatki, bo jutro do teściów wypad ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a te teksty to rozumiem stare baby? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ano umrze, chyba już nie żyje w stanach, u nas chyba roczny poślizg ![]() nadrobiłam ![]() idę spać. jutro trzeba jak najszybciej wyjechać żeby drogi były puste i cmentarze obskoczyć przed uroczystościami. ciekawe czy Florek dla przekory będzie dluzej spał ![]()
![]() |
#4271 |
Raczkowanie
|
Ech ja jednak wyrodna i leniwa matka jestem. Wy gotujecie to rybki to pyrki a ja mojemu daję żarcie ze słoika
![]() ![]() ![]() Co do Lidla to sklep płaciłby niezłe odszkodowanie jakby Wam coś się stało ![]()
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdj pierwsza klasa
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
MBZ♥
|
Klementyna
![]() Tajgusia odrazu mi się przypomniał ksiądz Natanek i jego słynne: wiedz, że coś się dzieje ![]() ![]() u nas też chodziło sporo gimnazjalistów. ale wolę, żeby tak spędzali czas niż tłocząc piwsko w zaułkach i paląc fajki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslę, ze we wszystkim trzeba zachowac umiar, a duzo zalezy tez od przekonań, wychowania i swiatopoglądu ![]() ![]() o kucykach pony i hello kitty nie słyszałam- a co ciekawego? Tez mad by Natanek? ![]() ![]() Dobra lasencje lece spac paa |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | ||||
Zakorzenienie
|
ja gotuję osobno i podaję z warzywami
Cytat:
w sumie to też bym poszła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Toż to szok ![]() ![]() Klementyna świetne zdjęcia. Kacperek przeuroczy, zwłaszcza na 2 zdjęciu ![]() Tajgusia ![]() Spadam do wyrka, bo zaraz tż wraca z pracy, trzeba iść spać, bo jeszcze COŚ mu do głowy przyjdzie ![]() Dobranoc, do jutra ![]() Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-10-31 o 21:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też słoiczki, ale my dziubdziamy na razie po trochu, potem będę gotować ![]() ![]() A Halloween też nie obchodzę; jak byłam nastolatką, to jeszcze w PL nie było tego zwyczaju ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Cytat:
![]() Witam, mam nadzieje, ze poczytam Was w weekend. Jutro mamy spacer i wyjazd na groby.. U nas tydzien minal fajnie, zaczelam prace i juz ogarnelam prawie wszystko, teraz konec miesiaca po weekendzie ale dam rade. Wczoraj nasz synus zasnal w lozeczku na biegunach.. ale po jakims czasie i tak zabralam go do nas do lozka bo sie krecil.. w dzien jeszcze nie testowalismy.. a ja bym chciala jednak byc konsekwentna i postarac sie by syn zasypial u siebie.. mamy malo miejsca a lozko duze ![]() Z wiesci dobrych : synek ladnie zjada obiadki szkoda ze nie mamusi.. moj ostatni np mu nie zasmakowal. Glazurnik konczy robote, mamy plytki w kuchni i holu + lazienka... i dzis dostalam papiery i moge oddawac dom do uzytku.. wiosna 2014 witaj ;P zlych wiesci nie ma. ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-10-31 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
seseses jakos mi się z Dragusią skojarzyło ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | |||||
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kciukasy nadal
![]() |
#4281 | ||||
Zadomowienie
|
Hej
Karol rozmawia sam ze sobą ale liczę, że jeszcze zaśnie ![]() idzie nam siódmy ząb, więc piski wróciły a propo zębów- nie mogłam się doczekać aż w końcu wyjdą górne dwójki, bo myślałam że jak już wjdzie 6 zębów to w końcu będzie jakaś dłuższa przerwa. a pupa! prawa górna trójka już widoczna ![]() Cytat:
![]() (choć u nas pewnie skończyłoby się na odgryzieniu kawałka i próbie jego połknięcia w całości) ![]() mają szczęście że nic poważnego się nie stało, bo chyba ich by tam powybijał nie da zrobić krzywdy swojemu pierworodnemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miszelinek przystojniacha ![]() ![]() Klementynka a byliście już u okulisty? Halloween też nie uznaję i nie obchodzę, ale u nas nikt nie chodzi Cytat:
![]()
![]() |
#4282 |
Zadomowienie
|
Witam poranną porą.
Kinga od 5:20 buszuje. Zaraz doczytam, czy ktoś już pytał jak przyrządziłaś mięsko??
#4283 | ||||
Zakorzenienie
|
a! phi! w jedną? to się nie liczy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() heh. mój chłop nie specjalnie czytający, u niego w domu była jedna książeczka dla dzieci (i z siostrą non stop ją wspominają), nie ma nawyku i potrzeby czytania książek (też mam słabą skalę porównwaczą, bo - swego czasu - wciągałam książki jak odkurzacz, no i u mnie w domu raczej taki standard był). owszem czyta - duuuużo prasy, książki czasami... ale dziecku od małego. huehue ale to tylko dlatego, że Młodego tak to cieszy, interesuje, no i przede wszystkim uspokaja. t. też już czyta ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a historia z Lidla mrozi wciąż (nawet drugi raz czytana i gdy znam szczęśliwe zakończenie) krew w żyłach.... w sumie dobrze że tylko tak się skończyło. moim zdaniem powinni beknąć za to... szkoda że od razu nie zrobiłaś jatki... ![]() ![]() ![]() super aranż! na bank ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aaa! który????? wow. Korzystam z tego, że mój chłop wyjechał i właśnie gotuję kapuśniak (jedyna rzecz, której nie chce jeść ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
|
![]() Dzisiaj świętujemy 2 ząbka ![]()
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to miał być szatański irokez u chłopców ![]() ![]() nie, 5.30 pobudka. kończę kawałek pizzy i w drogę (ale wam smaka zrobilam co? ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- ![]()
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
hej!
![]() moje dziecko wstało dziś po 7 i ma już pierwszą drzemkę ![]() takie poranki to ja lubię ![]() kwiatuszek- ja bym w tym sklepie od razu kogoś za fraki brała ![]() Moderna- to krzesełko z Ikea? nestele- czy Ty jesteś z innej epoki? ![]() ![]() dziewczyny, Chanel_Coco dołączyła do fotoklubu więć może wróci do nas ![]() bigos gotowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() hehe typowe, tradycyjne polskie śniadanko ![]() smaczniutki? ile go zrobiłaś? by do świąt starczyło?
![]() |
#4289 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moda na sukces leci juz chyba z pierdyliard lat - tylko mi nie mow, ze nie widzialas choc JEDNEGO odcinka? ![]() ![]() Cytat:
![]() zazdroszcze dostepu do dobrego miesa - ja jeszcze nie znalazlam dobrego zrodla - wszystko industryjne ![]() ![]() Cytat:
![]() Miszelinek super! ![]() Cytat:
![]() mi w tym wieku chyba byloby juz wstyd chodzic po domach za cukierkami ![]() zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() ciesze sie, ze pierwsze dni pracy zniesliscie dobrze ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4290 |
Zadomowienie
|
też w końcu padnie a wtedy moja będzie szalała
![]() jestem ciekawa jak to jest później.. tzn. dzieci im starsze tym chyba mniej śpią w dzień? ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- oj smaczniutki ![]() wyszły mi 3 słoiki plus jeden gar do jedzenia na teraz ![]() ale jeszcze raz będę gotowała bliżej świąt bo nie mam takiego dużego gara żeby zrobić więcej.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.