|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 40,98% |
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
3 | 4,92% |
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
2 | 3,28% |
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
15 | 24,59% |
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 |
0 | 0% |
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
16 | 26,23% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To się rozgość ![]() ![]() Cytat:
Diabełek wygląda jak ufo ![]() Przeczytałam "o kolejkach w ciąży" ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4172 | ||
Moderator
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A tak powaznie to najbardziej chcialabym juz zaspokoic ciekawosc - do reszty przywykne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Raczkowanie
|
A co z Cobrą?? Mam nadzieje że ok i za niedługo sie odezwie z dobrymi wiadomościami! Trzymam za Nią i Dzidziusia mocno kciuki!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście dziś chyba dzien siusiaka
![]() ![]() a na canal+family2 Zmierzch.Przed świtem cz.1 ![]() Cytat:
Byliśmy dziś w Tesco, jutro po grobach jedziemy odwiedzić Gabrysie-bratanice męża, pierwszy raz więc kupilismy dla niej prezent ciuszkowy. Do tego jeszcze mamy odwiedzić za jakiś czas córkę kuzynki i dla niej tez coś kupiliśmy. A żeby nasz chłopczyk nie był poszkodowany to skorzystaliśmy z przecen i kupiliśmy 3-pak piżamek-pajacyków i zestaw pajac-body-czapka- śliniak w srebrne gwiazdeczki ![]() Byliśmy też w Pepco i zakochałam się w leginsach brokatowych i kupiłam córce kuzynki-no mówię wam boskie są! W takich momentach troszkę mi szkoda, że chłopcy w takich ciuchach nie chodzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Wtajemniczenie
|
justine witaj na starych śmieciach
![]() kolba wiesz, że ja dopiero zajarzyłam że TY to TY? ![]() ![]() ![]() ![]() jak tam twoja Oleńka? jak się chowa? zdrowa? chodzi do przedszkola? nie wiem czy mnie pamiętasz ale udzielałyśmy się w tym samym wątku 03.2011 ![]() ![]() witaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Raczkowanie
|
No jasne ze Cie pamietam
![]() ![]() Ja to do dziś wspominam Twój autobus - hehe ![]() Ola ma taką czuprynę, że już od dawna nie ogarniam tych jej włosów, warkocze po łopatki ![]() ![]() A Twoja Malwinka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Superaśne ![]() Właśnie oglądam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() headzik śliczny brzusiu a dzieciątko cudowne ![]() Co do chust do karmienia to mi się pomysł bardzo podoba. Czułabym się bardziej komfortowo ![]()
Impossible is nothing I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r. ![]() I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r. ![]() Sławcio Edytowane przez agunia4ever Czas edycji: 2013-10-31 o 20:54 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() haaha autobus był niezły ![]() Malwinka siedzi ze mną w domu, nie dostała się do przedszkola a u mnie na wsi żłobków brak ![]() no ale ma iść od stycznia niby jako 3-latka - zobaczymy. ona bardzo by już chciała bo uwielbia dzieci. ![]() także mam nadzieję że ją przygarną w końcu ![]() ja też myślałam właśnie że ekonomicznie to druga córa by się przydała. wszystko na każdą porę roku by pasowało ![]() patrz jak to zleciało. nasze panny będą miały już 3 lata a autobus tak jakby wczoraj ruszył ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Raczkowanie
|
Przesiadlysmy sie do następnego i kurna gna tak samo szybko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Choć mam nadzieje ze moj bus trochę zwolni i nie będę miała kolejnego wczesniaka (a muszę przyznać ze tego najbardziej sie boje). Trzymam kciuki zeby Malwinka dostała sie do przedszkola bo to naprawdę fantastyczna sprawa dla takiego dzieciaka. Ja w sumie nie musiałam Oli dawać, bo byłam na wychowawczym, ale dostała sie i chodziła na 3 albo 4h - rewelacyjnie odnalazła sie wsród dzieci i niesamowicie rozwinęła ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój mąż zabrał mnie dzisiaj na cmentarz żebym miała szansę odwiedzić groby Później pojechaliśmy do Tesco i Maja jest bogatsza w 5 nowych bodziaków i dwie czapeczki ![]() Dobra dziewczynki uciekam spać buziaczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na pewno coś zamówię z takich używanych rzeczy. Teraz tak liczę, że za pajacyka, za którego zapłaciłam prawie 50zł miałabym tyyyyle wcale nie gorszych jakościowo rzeczy, to ![]() Ale niech syn ma coś nowego od matki i ojca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam za to dwie pary body (ale chyba wzięłam zły rozmiar ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Wtajemniczenie
|
Jakie wstydnisie wszystkie
![]() ![]() ![]() ![]() Lewek pokaż brzusia! Bo ja tez 16 tydzień i ciekawa jestem, czy masz większy ![]() Justine witaj wśród leniących się ![]() Nie wyobrażam sobie teraz powrotu do pracy... codziennie śpię po 2-3 godziny w dzień, a potem całą noc! Myślałam, że w II trymestrze mi przejdzie, ale gdzie tam. Poszłam na długi spacer, żeby się dotlenić, ale zahaczyłam o Biedronkę i wyszłam stamtąd z tabliczką czekolady krówkowej... zostały 3 kostki ![]() ![]() Serdeczne gratulacje dla mam chłopaczków!!!!!! aleście się zmówiły jednego dnia ![]() ![]() Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2013-10-31 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja sie tez dzisiaj wscieklam Na nerwy mi dziala to Halloween, dzieciaki milion razy dzwonia do drzwi po cukierki albo co gorsza kase ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem tak szczęśliwa, że aż muszę się podzielić
![]() ![]() ![]() ![]()
#4186 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Dzieki dziewczyny za wsparcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Slicznosci ![]()
![]() |
#4188 |
Moderator
|
Otworzyl
![]() Zabrali go na izbe - tak pijany byl, ze nawet rozmawiac z nim sie nie dalo ![]() Dobranoc dziewczynki ![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-10-31 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
![]() gratuluje kochaane dobrych wiadomosci od ginów .. za ujawnienie plci no i zycze wam szybkiego podniesienia hemoglobiny ......
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2013-11-01 o 00:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Moderator
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Super ![]() Też byłam taka podekscytowana przy pierwszym. A wyobrazcie sobie ze ja juz chyba czuje ruchy od jakichs dwóch tygodni. Bardzo delikatne więc sama nie jestem pewna, ale to musi być to. wysłane z fona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem, że będę musiała robić to na ławce, ale na pewno jakoś się przykryję, albo obrócę tyłem do wszystkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4193 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() tak wczesnie > Cytat:
![]() u mnie tak samo, niewazne co przyjdzie, bylebym juz wiedziala ![]() Cytat:
![]() ![]() dzis tu pewnie beda pustki ![]() Ja w Pl mam 2 gorby, oba dziadkow, dalszej rodziny nie licze A tz ma i dziadkow i babcie Wszystkie groby w innych miejscach, wiec napewno musielibysmy to rozlozyc na raty A tutaj chodzimy na cmentarz i pod krzyzem zapalamy symboliczne swiatelko Choc dzisiaj chyba nie pojdziemy, nie chce Natalii ciagnac bo jeszcze jej nie przeszlo Tak sobie policzylam i juz 10 lat nie bylam w Pl na Swiecie Zmarlych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj cały dzień w domu
![]() Ale muszę podmiankę zrobić w akwarium, poprzycinać roślinki. Może nawet coś sprzątnę. Nie lubię świąt. Cisza, spokój i leżenie cały dzień jakoś mi się nie widzi ![]()
#4195 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A u nas dziś napięty program, msza na cmentarzu, gdzie leży teściowa, odwiedziny u małej Gabrysi, potem może na chwilę do kuzynki, po drodze odwiedzić kolejne groby, a na końcu jeszcze zapalić znicze u nas na cmentarzu. Cały dzien z głowy |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() magduś2 wstydniś/sia z tego Twojego dziecka, ale niespodzianki też są fajne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zadomowienie
|
Jejku- trzy dni mnie nie było, a tu sie powoli watek kończy.
Ide zaraz na USG- odpowiednik połówkowego, więc tylko szybko skrobne. Byłam u koleżanki- 150 km samochodem w jedna strone i wczoraj jak wracałam, to pół drogi miałam podbrzusze twarde jak kamień. Na poczatku nie bolało, ale potem pojawił sie dyskomfort. Zatrzymałam się i na szczęście po zmianie pozycji przeszło, ale myslałam, że te przepowiadające to tak max 2-3 minuty trwają.. A tu nie. Moze dlatego, że prowadziłam samochód. Zapytam dzisiaj gina. Za to wieczoram mała kopała, że aż miło, nawet tz poczuł 4 kopniaki ![]() Widze, że moja Emilka będzie miała w czym wybierać- tyle chłopaków. Postaram sie Was nadrobić jak wróce od gina. Na razie buziaki.
![]() |
#4198 | |
Moderator
|
Takie z nas cwaniaczki, korzystmy z tego ze na ogol ludziom sie nie chce wczesnie wstawac i od rana jest o polowe mniejszy tlok
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja też dzisiaj nie uczestniczę w "święcie" mieszkam w mieście, gdzie nie mam rodziny, nie pojechałam też do miasta rodzinnego, nie lubię takich spędów.. Groby powinno się odwiedzać nie tylko 1.11. A ten armagedon, który się dzieje podczas Wszystkich Świętych - tłok, ścisk i krzyki na cementarzu - dziękuję nie skorzystam ![]() Trisdom napisz koniecznie co powiedział Twój gin - u mnie ostatnio też brzuch był nieprzyjemnie napięty i twardy... Niby nic poważnego, ale napisz proszę co Ci powie, ja mojego zobaczę dopiero za 2 tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam was mamuśki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oby tak dalej ![]() Cytat:
A nie boicie się, że was teraz sąsiedzi będą ścigać ![]() Cytat:
Bez kitu już prawie koniec wątku ![]() Daj znać co gin powiedział o tym twardnieniu brzucha ![]() A my już po cmentarzu. Pojechaliśmy rano i nie było, aż tak źle. Potem idziemy do babci na obiad i wieczorkiem jeszcze raz na cmentarz. Lubię iść potem na spokojnie jeszcze wieczorem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.