|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
teraz juz tylko drobne rzeczy zostaly. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy to co najważniejsze : sale, Kosciol, zespol, wodke,fotografa i kamerzyste (?). i na tym koniec
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio dużo masz już załatwionego!
Dziewczyny które z Was będą miały strzelające tuby na wyjście, ile ich kupujecie?? Ja je chcę na pewno i myślę o 6. Wystarczy?
|
#4804 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my mamy to co wy,tylko ze bez wodki wiec to co najwazniejsze,a na reszta jest czas aa no i suknie mam ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4805 |
|
Wtajemniczenie
|
No_doubt
Nie wiem kto napisał, że przy rozmiarze 8 tak jest. Ja mam pełną date i imię mojego Tz. To rozmiar 8właśnie. Jest nieco za duża na wiosnę ja zmniejsze na 7 i grawer wciąż będzie. Mogę wysłać foto jak wygląda. kroooliczek89 wiesz, że też patrzyłam na tę biżuterie z Avonu? Jak dla mnie to ten pierwszy :yes:
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-11-01 o 09:38 |
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() co do tuby strzelającej to się nie zastanawialiśmy dla mojego TZ jeszcze jest czas
|
|
|
|
#4807 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale miałam dzisiaj koszmar ślubny... Ze łzami się obudziłam. To możliwe żeby przez sen płakać???
|
|
#4808 |
|
Wtajemniczenie
|
asiulek8
biedna Dziewczyny robiłam na próbę przedłużanie paznokci i już wszystkie odpadły bo to było 3tyg temu. Mam teraz tak paskudne paznokcie w dodatku strasznie bolą chciałam na ślub zrobić, ale chyba w związku z taką męczarnią w moim przypadku zrezygnuje.
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-11-01 o 09:40 |
|
|
|
#4809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny czy któraś oprócz mnie będzie miała woalkę/ toczek na ślubie? |
||||
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
z takimi tubami to mi się wydaje ze można kupić nawet miesiąc wcześniej.. idziesz do sklepu kupujesz i już
to nie jest jakich straszny koszt ![]() ja chciałam wypożyczyć wytwornicę do baniek mydlanych co myślicie? na1 taniec np. |
|
|
|
#4811 | |
|
Wtajemniczenie
|
enzunio, ile już załatwione, wow!
Cytat:
(na zdj z niebieskim oczkiem)Lg_ago, witaj! Najważniejsze, że to będzie Wasz wymarzony dzień, takie skromne wesela mogą być 10x lepsze od dużych Jedynie tańca by mi brakowało, więc DJ to fajny pomysł Mnie przymiarki zajęły cały jeden dzień... trochę żałuję, że nie mogłam sobie więcej pomierzyć, ale mam moją wymarzoną i nie oddam! ![]() Ja chyba w przyszłym tygodniu będę dzwonić makijażystkę rezerwować... niby czas jest, ale jestem co do niej zdecydowana, więc po co mam czekać... Tylko co do fryzjera nie mam pojęcia... nie chcę bulić za fryzurę próbną w ramach sprawdzenia umiejętności fryzjerki, dla mnie fryzura ślubna to bardziej upewnienie się, że właśnie tak chcę wyglądać w dniu ślubu. No i nie mam pojęci ana jakiej zasadzie wybrać fryzjerkę, bo będę szła pewnie do jednej z dwóch w mojej miejscowości, a opinii o nich na necie nie ma... |
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja reż się przerazilam ![]() Cytat:
a orientujesz się jaki jest koszt tego ustrojstwa?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
kamilka 60 zł mała 120 duża
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem w ogóle czy ksiądz ma jakieś ale do tego wiec jak pójdziemy zapisać godzinę to zapytamdla mojego też... ![]() Mam pytanie: co myślicie o takiej sytuacji. Ja zaręczyłam się z tż w tamtym roku, ustaliliśmy ślub i podpisaliśmy umowy wiosną tego roku. Moja "przyjaciółka" o tym wiedziała. W sumie to niewiele interesował ją ten temat, nie pytała o nic i w sumie spoko nie musi się tym przejmować. No ale wiedziała że mi zależy na tym ślubie że wyczekany że przełożony przez kasę o rok że już tyle jesteśmy razem z tż że to na prawdę wielki ważny i wyczekany dla nas dzień. Sama mówiła że ona i jej facet nie planują nic póki co, że najpierw skończyć studia pracę jakoś ułożyć te sprawy i mieszkanie. Aż do chwili kiedy jej facet wykonał miesiąc temu przyklęk. I nagle bum pobierają się za rok. Myślę sobie super! będzie z kim pogadać poplotkować i na prawdę się cieszyłam.. do momentu kiedy napisała mi sms że najprawdopodobniej pobierają się.. tydzień przed nami nie no nie uważam że mam monopol na ślub w przyszłym roku ale no nie wiem tak jakoś mi dziwnie się zrobiło... jakby to było tydzień po, albo wcześniej w lipcu - sierpniu to spoko. A tak to w sumie sama sobie tego nie wyobrażam że balujemy na jej weselu a za tydzień moje... czy wychodzi ze mnie bridezilla?
|
|
|
|
|
#4815 | ||||
|
Zadomowienie
|
Wygooglowałam, fajny
![]() Cytat:
Więc wg mnie on nie za bardzo ma mu za co dziekować, więc być może będzie tak że na weselu nie zrobimy nic, a wcześniej lub później podziękujemy moim rodzicom i mamie TŻ. Cytat:
myślałam o 4.Cytat:
Cytat:
Na co dzień jeszcze ok, ale na ślub raczej nie.
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
To fakt takie zwykłe bańki zostawiają ślady - nie wiem czy w tych wytwornicach baniek jest specjalny "nieplamiący" płyn?
|
|
|
|
#4817 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Missmalezji, super, że podpisaliście umowę
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, ze tak :p
Moim zdaniem, jeżeli nie jest to bliska rodzina, to po co popłoch robić? Ja w tym roku byłam na 4 weselach, co dwa tygodnie, w międzyczasie były 2 panienskie no i praca... Jeśli to kuzynka by była to ok, rozumiem, no sporo gości z rodziny może odmówić, ale jak to jest koleżanka??? ![]() Nawet jak wiedziała kiedy ślub bierzesz, to sala czy zespół mają już terminy pozajmowane Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytam żebyście mnie sprowadziły na ziemię po prostu pewnie jak się oswoję z tą myślą to mi to będzie latać rozumiem że sala może mieć pozajmowane itp ale oni wybrali tę datę spośród wielu innych wolnych akurat w sumie jakby to była tylko koleżanka to by mnie to nie obeszło ale to na prawdę bliska mi osoba po prostu. Chociaż zdaję sobie sprawę że mój ślub jest na końcu sezonu i trudniej wybrać jakąś datę po
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Winter is coming
|
anannke, tak jak kamilka pisze, to przyjaciółka, a nie siostra
Rozumiem, jak tu dziewczyny pisały, że im się kuzynki wciskają i to już jest duży nietakt, ale przyjaciółka ?
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie obrażam się i nadal się cieszę jej szczęściem po prostu dziwnie się poczułam.. może jakby inaczej pogadała w stylu że ona będzie kończyć studia akurat, że myśleli nad różnymi datami itd i wie że mam wtedy ślub no ale to im najbardziej pasuje i wychodzi tak że to będzie tydzień przede mną to jakoś inaczej bym to odebrała a nie tak że najpierw "o nie absolutnie żadnego ślubu w "najbliższym" czasie" a tu nagle "wychodzę za mąż tydzień przed tobą"
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
anannke ja troszkę Cię rozumiem, bo skoro mówiła że nie planują nic, a tu zaręczyny i ślub jeszcze przed Tobą
![]() Ale spójrz na to z pozytywnej strony, że właśnie będziecie mogły razem plotkować, wymieniać się pomysłami, itp
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
namisek jak te paznokcie przedluzalas? odpadly? pewnie byly zle zrobione
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4825 | |
|
Raczkowanie
|
no tak, tak bo do ślubu to tylko samo auto jedzie z naczepą by im było trudno wjechać np. pod kościół
z konwojem jest to samo - same auta ale to dobrze ze nie jestem sama w tym pomysle, już ktoś to kiedyś wymyślil i jest się na kim wzorować hehe ![]() Cytat:
moze ja się mylę i za mało liczę ? ![]() ja mam dylemat czy na pierwszy taniec brać wytwornice baniek czy kupić ten taki balon z detonatorem co eksploduje i tam mozna włozyc male baloniki i confetti, lub samo confetti, płatki róż.. co dusza zapragnie i po prostu jak młodzi tancza to ktoś z obslugi wesela naciska ten guzik w detonatorze (jak to brzmi ![]() co myślicie o tym ? ![]() ten balon wyglada mniej wiecej tak ![]() http://allegro.pl/balony-balon-strze...599864579.html
RAZEM OD 14.02.2010 ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3
ŚLUB 16.08.2014 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html ŁUKASZEK ;* wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie ! |
|
|
|
|
#4826 | ||
|
Wtajemniczenie
|
anannke, ja też bym się pewnie na początku kiepsko czuła, jakby mi przyjaciółka taki numer wywinęła... niby irracjonalna złość, ale jednak. Myślę, że jak się oswoisz z tą myślą, żal przejdzie
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj leząc w łozku tez postanowiłam, ze bede miala welon prawie do tylka, chyba bedzie jeszcze to w miare dobrze wygladac, tymbardziej ze nie mam nawet 160cm
ale po Nowym Roku chcemy troche ruszyc, kupic co trzeba i przed weselem tylko zabrac wódke od wuja i miec spokoj ![]() Ah dzisiaj własnie zostalo równe 6 miesiacy do ślubu
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie stwierdzam że najbardziej nie spodobał mi się sposób przekazania mi tej informacji niż sam fakt chociaż dalej wydaje mi się dziwne żeby tydzień przed własnym ślubem iść na wesele kogoś. Bo jednak jako gość to trochę inaczej niż jak samemu ogarnia się taką imprezę ale dzięki wam na pewno wszystko będzie załatwione dużo czasu przed więc myślę że nie będę latać w ostatniej chwili za niczym![]() Natchnęłyście mnie z tymi tubami strzelającymi i tym balonem. Tylko zastanawiam się co potem z tym confetti - trzeba chyba aby obsługa posprzątała to po pierwszym tańcu chyba? jak myślicie? |
|
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My to wogóle mamy podobne wizje, kolor przewodni, woalka A biżu, chyba jednak kupię, jak będzie wyglądać brzydko to nnie założę, poprostu, to przecież tylko 30zł Łańcuszek napewno założę mój ze srebra, bo taki z wielkimi oczkami mi sie nie podoba Tylko... Chyba bardziej podoba mi się te pierwsze
|
|
|
|
|
#4830 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nasz Dj ma coś takiego na stanie- jakieś bańki, dymy i inne cuda-powiedział że puści nam co będziemy chcieli ![]() ![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

teraz juz tylko drobne rzeczy zostaly. 

chciałam na ślub zrobić, ale chyba w związku z taką męczarnią w moim przypadku zrezygnuje.
to nie jest jakich straszny koszt 

myślałam o 4.
Doktor M. w Kov-Medzie?