My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-01, 00:15   #4801
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Gratki, to tak jak ja wczoraj

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no dla naz to duza ulga po przejsciach z poprzednim wodzirejem teraz juz tylko drobne rzeczy zostaly.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 02:14   #4802
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
no dla naz to duza ulga po przejsciach z poprzednim wodzirejem teraz juz tylko drobne rzeczy zostaly.

więc tymbardziej gratulacje
my mamy to co najważniejsze : sale, Kosciol, zespol, wodke,fotografa i kamerzyste (?). i na tym koniec

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-11-01, 08:25   #4803
cashmere
Zakorzenienie

enzunio dużo masz już załatwionego!
Dziewczyny które z Was będą miały strzelające tuby na wyjście, ile ich kupujecie?? Ja je chcę na pewno i myślę o 6. Wystarczy?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 08:52   #4804
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
więc tymbardziej gratulacje
my mamy to co najważniejsze : sale, Kosciol, zespol, wodke,fotografa i kamerzyste (?). i na tym koniec
dziekujemy

my mamy to co wy,tylko ze bez wodki wiec to co najwazniejsze,a na reszta jest czas aa no i suknie mam

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny które z Was będą miały strzelające tuby na wyjście, ile ich kupujecie?? Ja je chcę na pewno i myślę o 6. Wystarczy?
ja myslalam o 4.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 09:24   #4805
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

No_doubt

Nie wiem kto napisał, że przy rozmiarze 8 tak jest. Ja mam pełną date i imię mojego Tz. To rozmiar 8właśnie. Jest nieco za duża na wiosnę ja zmniejsze na 7 i grawer wciąż będzie. Mogę wysłać foto jak wygląda.

kroooliczek89

wiesz, że też patrzyłam na tę biżuterie z Avonu? Jak dla mnie to ten pierwszy :yes:

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-11-01 o 09:38
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 09:24   #4806
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

co do tuby strzelającej to się nie zastanawialiśmy dla mojego TZ jeszcze jest czas
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 09:36   #4807
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekujemy

my mamy to co wy,tylko ze bez wodki wiec to co najwazniejsze,a na reszta jest czas aa no i suknie mam

ja myslalam o 4.

Ostatnio jak byłam na ślubie mieli 2, ale strasznie mało tego wystrzeliło.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

co do tuby strzelającej to się nie zastanawialiśmy dla mojego TZ jeszcze jest czas
Dla mojego jest jeszcze czas na wszystko...

Ale miałam dzisiaj koszmar ślubny... Ze łzami się obudziłam. To możliwe żeby przez sen płakać???

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 09:39   #4808
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

asiulek8

biedna . zdarza się, ja mam potem rano zaklejone oczy wręcz... To musiał być rzeczywiście koszmar...

Dziewczyny robiłam na próbę przedłużanie paznokci i już wszystkie odpadły bo to było 3tyg temu. Mam teraz tak paskudne paznokcie w dodatku strasznie bolą chciałam na ślub zrobić, ale chyba w związku z taką męczarnią w moim przypadku zrezygnuje.

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-11-01 o 09:40
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 09:41   #4809
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy miała któraś z was jakąś biżuterię z Avon? Bo są takie 2 zestawy które mi się meega podobają i myślałam czy by sobie takiego do ślubu nie kupić Ale nie wiem czy nie zczernieją, albo coś
ja miała biżu z Avon na studniówkę Choć jestem konsultantką i na codzień zdzierżę to na ślub bym się nie zdecydowała mimo wszystko miałam ten łańcuszek (załącznik) i zapięcie notorycznie się przesuwało na przód, a zawieszka się przekręcała tak że widac było jej tył, no i jednak widać że to srebropodobne, i trochę tandetne.
Cytat:
Napisane przez monika56575859 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co dajecie rodzicom na podziękowanie (macie w ogóle taki zwyczaj ?) bo my chcielismy nakręcić filmik z podziękowaniami- obecnie to bardzo modne ale sami nie wiemy... bo to trzeba by bylo juz skołować i wyświetlacz i jakas tablice albo nie wiem na ścianie to gdzieś wyswietlic ? bo troche glupio dac plytke i niech sobie zobacza w domu
chcemy tez dac fotoksiazke taka dosc duża i "obszerną" z naszymi zdjeciami od urodzenia i tak po kolei az do momentu w ktorym jestesmy razem i nie wiem teraz czy bawic sie w krecenie filmu (tymbardziej że mojego TIRowca ciągle nie ma, a jak jest to czasem tylko na kilka godzin) czy dac tylko te fotoksiazke i cos innego do tego wymyślić , co myślicie ? jak wy robicie ?

no i czy dajecie w ogóle prezenty dla świadków, dziadków, chrzestnych itp ? czy to tylko taki nasz śląski zwyczaj ?

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

witamy , witamy

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

fajnie sie masz że Twój zjeżdża na noc z trasy... też bym tak chciała.. mój za to szaleje to na Rumunie sobie jedzie, to znowu na Węgry , kiedyś był w Bułgarii , Szkocji zresztą on sam mówi że jeszcze tylko w Chinach go nie bylo hehe
hehe no oby tylko mi to jakos ładnie wyszlo hehe
widzielismy na youtube filmik ze slubu jakiejs pary i tam bylo pokazane jak ona wchodzi do TIRa . Po prostu pan młody suknie jej troche do góry podniósł że nie plątała się na schodkach mam juz buty ślubne także powiedziałam mojemu Ł że musze sobie zrobić kilka prób wchodzenia i wychodzenia w nich wiem, jestem szalona hehehe
my napewno dajemy im portret, ze zdjęcia rysowany i Paweł ma znajomego który zajmuje sie kręceniem ( pracuje w telewizji kablowej) i Paweł wyświadczył mu kiedyś przysługę, jeśli będzie chciał się odwdzięczyć to też nakręcimy filmik
Cytat:
podpisalismy umowe z wodzirejem fajny jest,pokazywal zabawy,jak zapoznac gosci i oczepiny jakie. ciesze sie ze mamy to z glowy

gratulacje !! dobrze że już wszystko załatwione
Cytat:
cześć

My też jeszcze myślimy

Dziewczyny czy któraś oprócz mnie będzie miała woalkę/ toczek na ślubie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images (1).jpg (12,4 KB, 21 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 09:45   #4810
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

z takimi tubami to mi się wydaje ze można kupić nawet miesiąc wcześniej.. idziesz do sklepu kupujesz i już to nie jest jakich straszny koszt

ja chciałam wypożyczyć wytwornicę do baniek mydlanych co myślicie? na1 taniec np.

Stary 2013-11-01, 10:09   #4811
Anesthesia
Wtajemniczenie

enzunio, ile już załatwione, wow!

Cytat:
Te dwa zestawy mi się podobają Który ładniejszy? Oczywiście ten drugi wybrałabym z czerwonym kamieniem - czerwony kolor przewodni
Co myślicie? W sumie to tylko 30zł
Mnie się bardziej podoba drugi (na zdj z niebieskim oczkiem)

Lg_ago, witaj! Najważniejsze, że to będzie Wasz wymarzony dzień, takie skromne wesela mogą być 10x lepsze od dużych Jedynie tańca by mi brakowało, więc DJ to fajny pomysł A co do sukien - zazdroszczę! Mnie przymiarki zajęły cały jeden dzień... trochę żałuję, że nie mogłam sobie więcej pomierzyć, ale mam moją wymarzoną i nie oddam!

Ja chyba w przyszłym tygodniu będę dzwonić makijażystkę rezerwować... niby czas jest, ale jestem co do niej zdecydowana, więc po co mam czekać...
Tylko co do fryzjera nie mam pojęcia... nie chcę bulić za fryzurę próbną w ramach sprawdzenia umiejętności fryzjerki, dla mnie fryzura ślubna to bardziej upewnienie się, że właśnie tak chcę wyglądać w dniu ślubu. No i nie mam pojęci ana jakiej zasadzie wybrać fryzjerkę, bo będę szła pewnie do jednej z dwóch w mojej miejscowości, a opinii o nich na necie nie ma...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 10:11   #4812
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
OMG!!! Ja dwa miesiące po Tobie a połowy z tych rzeczy nie mam! Czy powinnam się martwić i brać do roboty??

ja reż się przerazilam

Cytat:
z takimi tubami to mi się wydaje ze można kupić nawet miesiąc wcześniej.. idziesz do sklepu kupujesz i już to nie jest jakich straszny koszt

ja chciałam wypożyczyć wytwornicę do baniek mydlanych co myślicie? na1 taniec np.
Zapytaj zespołu czy nie mają, może od kogoś pożyczą? Cudowne są bańki, ja uwielbiam, TŻ też się podobają, więc będziemy kombinować a orientujesz się jaki jest koszt tego ustrojstwa?

Stary 2013-11-01, 10:12   #4813
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

kamilka 60 zł mała 120 duża

Stary 2013-11-01, 10:19   #4814
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze nie wiem nie wiem w ogóle czy ksiądz ma jakieś ale do tego wiec jak pójdziemy zapisać godzinę to zapytam
Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Dla mojego jest jeszcze czas na wszystko...
dla mojego też...

Mam pytanie: co myślicie o takiej sytuacji. Ja zaręczyłam się z tż w tamtym roku, ustaliliśmy ślub i podpisaliśmy umowy wiosną tego roku. Moja "przyjaciółka" o tym wiedziała. W sumie to niewiele interesował ją ten temat, nie pytała o nic i w sumie spoko nie musi się tym przejmować. No ale wiedziała że mi zależy na tym ślubie że wyczekany że przełożony przez kasę o rok że już tyle jesteśmy razem z tż że to na prawdę wielki ważny i wyczekany dla nas dzień. Sama mówiła że ona i jej facet nie planują nic póki co, że najpierw skończyć studia pracę jakoś ułożyć te sprawy i mieszkanie. Aż do chwili kiedy jej facet wykonał miesiąc temu przyklęk. I nagle bum pobierają się za rok. Myślę sobie super! będzie z kim pogadać poplotkować i na prawdę się cieszyłam.. do momentu kiedy napisała mi sms że najprawdopodobniej pobierają się.. tydzień przed nami nie no nie uważam że mam monopol na ślub w przyszłym roku ale no nie wiem tak jakoś mi dziwnie się zrobiło... jakby to było tydzień po, albo wcześniej w lipcu - sierpniu to spoko. A tak to w sumie sama sobie tego nie wyobrażam że balujemy na jej weselu a za tydzień moje... czy wychodzi ze mnie bridezilla?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 10:20   #4815
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dj Rafi (Rafał Kupisz)
Wygooglowałam, fajny

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
u nas też tak. rodzice z reguły dostaja wlasnie kosze nikomu innemu nic się nie daje.
Nie zastanawiałam się jeszcze nad podziękowaniami, ale stawiałabym na kosze/kwiaty podczas wesela + albumy z wesela i sesji po. Tylko chyba będziemy mieć problem: rodzice TŻ są po rozwodzie, TŻ ze swoim ojcem utrzymuje średnie stosunki; ja go nawet jeszcze nie znam (pojechaliśmy kiedyś do niego - mieszka z babcią TŻ - a on nawet z pokoju nie wyszedł, bo był zmęczony!)
Więc wg mnie on nie za bardzo ma mu za co dziekować, więc być może będzie tak że na weselu nie zrobimy nic, a wcześniej lub później podziękujemy moim rodzicom i mamie TŻ.

Cytat:
Ja bym chciała, ale nie wiem co na to ksiądz myślałam o 4.

Cytat:
Ale miałam dzisiaj koszmar ślubny... Ze łzami się obudziłam. To możliwe żeby przez sen płakać???
Możliwe, kilka razy mi się zdarzyło.

Cytat:
Bańki dają świetny efekt na zdjęciach, ale ja bym się bała że porobią plamy na sukni mojej i gości, więc mówię im nie.

Cytat:
Te dwa zestawy mi się podobają Który ładniejszy? Oczywiście ten drugi wybrałabym z czerwonym kamieniem - czerwony kolor przewodni
Co myślicie? W sumie to tylko 30zł
Na co dzień jeszcze ok, ale na ślub raczej nie.
Stary 2013-11-01, 10:25   #4816
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Bańki dają świetny efekt na zdjęciach, ale ja bym się bała że porobią plamy na sukni mojej i gości, więc mówię im nie.
To fakt takie zwykłe bańki zostawiają ślady - nie wiem czy w tych wytwornicach baniek jest specjalny "nieplamiący" płyn?

Stary 2013-11-01, 10:27   #4817
velika
Winter is coming

Cytat:
.
ja kumplowi kupowałam dzień przed jego ślubem
Missmalezji, super, że podpisaliście umowę kamień z serca co?

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 10:31   #4818
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
czy wychodzi ze mnie bridezilla?
Myślę, ze tak :p
Moim zdaniem, jeżeli nie jest to bliska rodzina, to po co popłoch robić? Ja w tym roku byłam na 4 weselach, co dwa tygodnie, w międzyczasie były 2 panienskie no i praca... Jeśli to kuzynka by była to ok, rozumiem, no sporo gości z rodziny może odmówić, ale jak to jest koleżanka???
Nawet jak wiedziała kiedy ślub bierzesz, to sala czy zespół mają już terminy pozajmowane

Stary 2013-11-01, 10:34   #4819
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Myślę, ze tak :p
Moim zdaniem, jeżeli nie jest to bliska rodzina, to po co popłoch robić? Ja w tym roku byłam na 4 weselach, co dwa tygodnie, w międzyczasie były 2 panienskie no i praca... Jeśli to kuzynka by była to ok, rozumiem, no sporo gości z rodziny może odmówić, ale jak to jest koleżanka???
Nawet jak wiedziała kiedy ślub bierzesz, to sala czy zespół mają już terminy pozajmowane

nie no spoko pytam żebyście mnie sprowadziły na ziemię po prostu pewnie jak się oswoję z tą myślą to mi to będzie latać rozumiem że sala może mieć pozajmowane itp ale oni wybrali tę datę spośród wielu innych wolnych akurat w sumie jakby to była tylko koleżanka to by mnie to nie obeszło ale to na prawdę bliska mi osoba po prostu. Chociaż zdaję sobie sprawę że mój ślub jest na końcu sezonu i trudniej wybrać jakąś datę po

Stary 2013-11-01, 10:34   #4820
velika
Winter is coming

anannke, tak jak kamilka pisze, to przyjaciółka, a nie siostra ja bym się nie obraziła, jakby moja chciała brać ślub tydzień przede mną, wręcz przeciwnie, bardzo bym się cieszyła. Goście się nie pokrywają, więc co za problem Rozumiem, jak tu dziewczyny pisały, że im się kuzynki wciskają i to już jest duży nietakt, ale przyjaciółka ?

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 10:39   #4821
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
anannke, tak jak kamilka pisze, to przyjaciółka, a nie siostra ja bym się nie obraziła, jakby moja chciała brać ślub tydzień przede mną, wręcz przeciwnie, bardzo bym się cieszyła. Goście się nie pokrywają, więc co za problem Rozumiem, jak tu dziewczyny pisały, że im się kuzynki wciskają i to już jest duży nietakt, ale przyjaciółka ?
nie no spokojnie nie obrażam się i nadal się cieszę jej szczęściem po prostu dziwnie się poczułam.. może jakby inaczej pogadała w stylu że ona będzie kończyć studia akurat, że myśleli nad różnymi datami itd i wie że mam wtedy ślub no ale to im najbardziej pasuje i wychodzi tak że to będzie tydzień przede mną to jakoś inaczej bym to odebrała a nie tak że najpierw "o nie absolutnie żadnego ślubu w "najbliższym" czasie" a tu nagle "wychodzę za mąż tydzień przed tobą"

Stary 2013-11-01, 10:43   #4822
alloffkowa
Zakorzenienie

anannke ja troszkę Cię rozumiem, bo skoro mówiła że nie planują nic, a tu zaręczyny i ślub jeszcze przed Tobą
Ale spójrz na to z pozytywnej strony, że właśnie będziecie mogły razem plotkować, wymieniać się pomysłami, itp
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 10:44   #4823
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Skąd wiesz? Doktor M. w Kov-Medzie?
Poznałam po gadce
Mi też o S.G. mówiła, bo mówiłam jej, że ją rozważamy na wesele
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 10:52   #4824
misia880
Zakorzenienie

namisek jak te paznokcie przedluzalas? odpadly? pewnie byly zle zrobione

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:35   #4825
monika56575859
Raczkowanie

Cytat:
monika56575859 u mnie znajomi jechali tirem, ale bez tej przyczepy.
no tak, tak bo do ślubu to tylko samo auto jedzie z naczepą by im było trudno wjechać np. pod kościół z konwojem jest to samo - same auta ale to dobrze ze nie jestem sama w tym pomysle, już ktoś to kiedyś wymyślil i jest się na kim wzorować hehe

Cytat:

jeśli chodzi o tuby to też o tym myślałam.. ale jakoś tak wydawało mi się że 3 wystarcza a tutaj ktoś pisze o 6 moze ja się mylę i za mało liczę ?

ja mam dylemat czy na pierwszy taniec brać wytwornice baniek czy kupić ten taki balon z detonatorem co eksploduje i tam mozna włozyc male baloniki i confetti, lub samo confetti, płatki róż.. co dusza zapragnie i po prostu jak młodzi tancza to ktoś z obslugi wesela naciska ten guzik w detonatorze (jak to brzmi ) i ten balon wybucha i na pare młodą z "nieba" leci to co sobie tam wymyślili...
co myślicie o tym ?

ten balon wyglada mniej wiecej tak
http://allegro.pl/balony-balon-strze...599864579.html

ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3

ŚLUB 16.08.2014
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html

ŁUKASZEK ;*
wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie !
monika56575859 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:46   #4826
Anesthesia
Wtajemniczenie

anannke, ja też bym się pewnie na początku kiepsko czuła, jakby mi przyjaciółka taki numer wywinęła... niby irracjonalna złość, ale jednak. Myślę, że jak się oswoisz z tą myślą, żal przejdzie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Poznałam po gadce
Mi też o S.G. mówiła, bo mówiłam jej, że ją rozważamy na wesele
Heh

Cytat:
Napisane przez monika56575859 Pokaż wiadomość
ja mam dylemat czy na pierwszy taniec brać wytwornice baniek czy kupić ten taki balon z detonatorem co eksploduje i tam mozna włozyc male baloniki i confetti, lub samo confetti, płatki róż.. co dusza zapragnie i po prostu jak młodzi tancza to ktoś z obslugi wesela naciska ten guzik w detonatorze (jak to brzmi ) i ten balon wybucha i na pare młodą z "nieba" leci to co sobie tam wymyślili...
co myślicie o tym ?

ten balon wyglada mniej wiecej tak
http://allegro.pl/balony-balon-strze...599864579.html
Moja mama mi wczoraj mówiła o tym balonie i pomysł jej się bardzo podoba, mnie w sumie też, ale mamy stosunkowo niski sufit w sali i obawiam się, że balon po prostu się nie zmieści
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:47   #4827
gornek
Zakorzenienie

Ja wczoraj leząc w łozku tez postanowiłam, ze bede miala welon prawie do tylka, chyba bedzie jeszcze to w miare dobrze wygladac, tymbardziej ze nie mam nawet 160cm ale po Nowym Roku chcemy troche ruszyc, kupic co trzeba i przed weselem tylko zabrac wódke od wuja i miec spokoj

Ah dzisiaj własnie zostalo równe 6 miesiacy do ślubu
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:58   #4828
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
anannke, ja też bym się pewnie na początku kiepsko czuła, jakby mi przyjaciółka taki numer wywinęła... niby irracjonalna złość, ale jednak. Myślę, że jak się oswoisz z tą myślą, żal przejdzie

Moja mama mi wczoraj mówiła o tym balonie i pomysł jej się bardzo podoba, mnie w sumie też, ale mamy stosunkowo niski sufit w sali i obawiam się, że balon po prostu się nie zmieści
Też tak myślę w sumie stwierdzam że najbardziej nie spodobał mi się sposób przekazania mi tej informacji niż sam fakt chociaż dalej wydaje mi się dziwne żeby tydzień przed własnym ślubem iść na wesele kogoś. Bo jednak jako gość to trochę inaczej niż jak samemu ogarnia się taką imprezę ale dzięki wam na pewno wszystko będzie załatwione dużo czasu przed więc myślę że nie będę latać w ostatniej chwili za niczym

Natchnęłyście mnie z tymi tubami strzelającymi i tym balonem. Tylko zastanawiam się co potem z tym confetti - trzeba chyba aby obsługa posprzątała to po pierwszym tańcu chyba? jak myślicie?

Stary 2013-11-01, 11:59   #4829
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja miała biżu z Avon na studniówkę Choć jestem konsultantką i na codzień zdzierżę to na ślub bym się nie zdecydowała mimo wszystko miałam ten łańcuszek (załącznik) i zapięcie notorycznie się przesuwało na przód, a zawieszka się przekręcała tak że widac było jej tył, no i jednak widać że to srebropodobne, i trochę tandetne.

my napewno dajemy im portret, ze zdjęcia rysowany i Paweł ma znajomego który zajmuje sie kręceniem ( pracuje w telewizji kablowej) i Paweł wyświadczył mu kiedyś przysługę, jeśli będzie chciał się odwdzięczyć to też nakręcimy filmik

gratulacje !! dobrze że już wszystko załatwione

My też jeszcze myślimy

Ja chcę woalkę
My to wogóle mamy podobne wizje, kolor przewodni, woalka

A biżu, chyba jednak kupię, jak będzie wyglądać brzydko to nnie założę, poprostu, to przecież tylko 30zł
Łańcuszek napewno założę mój ze srebra, bo taki z wielkimi oczkami mi sie nie podoba
Tylko... Chyba bardziej podoba mi się te pierwsze

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:04   #4830
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
ja się zastanawiałam nad 4.....ale jak piszesz, że 6 to sama nie wiem- ale więcej niż 6 na pewno nie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
j

ja się zastanawiam nad woalką bo welonu mieć nie będę
Cytat:

Musi to pięknie wyglądać Nasz Dj ma coś takiego na stanie- jakieś bańki, dymy i inne cuda-powiedział że puści nam co będziemy chcieli
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości