|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
ja tez mam takie postanowienia
w niektorych miejscach chcialabym zrzucic w niektorych przybrac :Pa6w przerwalam po 2 dniach :/ dzisiaj ide na oczulanie to tez nie moge sie wysilac ale jutro zaczynam od nowa!
|
|
|
|
#10862 |
|
Zakorzenienie
|
blaque dziękuję ale nie musisz się martwić.
Tylko nic mi się nie chce ostatnio i mam dość facetów :/ Wysłałam właśnie smsa do Em i czekam na odpowiedź laylaa też się zgadzam że rocznik '90 to jednak inny świat ech
|
#10863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) udaje mi się to Więc Tobie też się uda ![]() Mathilda- ![]() Byłam dzisiaj w szkole tylko na historii zeby sprawdzian napisac, ale przełożył na piątek. i moje szczeście bo niewiele umiałam. ![]() W każdym razie byłam dzisiaj oddać krew. Podejście 2 ![]() Tym razem się nie udało, bo rejestracja jest czynna do do 11, a ja byłam juz po. ![]() No cóż, w środa czeka mnie podejście 3(ostatnie)i znów ominą mnie lekcje( a przynajmniej część)... JAKA SZKODA ![]() Ładny dzień
|
|
|
#10864 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie goOOrąco :O
ale niech jest :p i wgl juz mowia propozycje ocen i wgl ![]() i tak juz czuje jak te wakacje idą
|
#10865 |
|
Zadomowienie
|
czesc
dawno sie nie odzywalam, ale ciagle przede mna 10 spr, 4 egzaminy i 3 lektury, wiec... same rozumiecie ![]() obiecane fotki nowej fryzury
|
#10866 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
wcześniej widziałam je na wieszaczkach przy dodatkach, opaskach, torebkach, itp. w jakim miejscu H&M ją znalazłaś?Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#10867 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Patitcz dobrze Cię widzieć
Co do nicków, to tym razem nie mam weny. Sama się udzialałam kiedyś pod bardzo różnymi [chupacabra, madziaradosna, mea, zapomnij, zła czarownica z południa, tymtyrymtytymm i wiele wiele wiele innych ] Teraz już mi przeszło z tym wymyślaniem, heh.Cytat:
Cytat:
![]() Sama tak w sumie zdrowo się odżywiam od grudnia Cytat:
Cytat:
Niekonwencjonalnie ![]() Ja od wczorajszego popołudnia walczyłam z kompem, bo się zbuntował i odmówił współpracy. Ale już na szczęście wszystko jest okej. Przez to całe zamieszanie nie zdążyłam nic zrobić do szkoły i dzisiaj nie poszłam. Na szczęście przed chwilą się dowiedziałam, że nie było kartkówki z polskiego, ale za to jutro jest z chemii i zamiast 2 angielskich mam 2 ruskie ![]() Pff, 4 ruskie w tygodniu, co to ma być? Bez sensu...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||||
|
|
|
#10868 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() jutro poszukam ich jeszcze raz, jak nie znajdę to będę zła
|
|
|
|
|
#10869 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Przyszłam powiedzieć że już odchorowałam swoje. Postaram się ponownie jakoś wbić do rozmowy ![]() A tymczasem muszę Wam napisać, że widziałam się dziś z Ł. Zdawał rozszerzoną matę Podziwiam jego mózg nawiasem mówiąc. Pogadaliśmy chwilkę, a uśmiech mam taki do tej pory. I ogólnie fajny dzień dzisiaj. Pozytywny. Ale nie wdawajmy się w szczegóły, nie chcę zanudzać![]() Trzymajcie się
|
#10870 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaał, Alatienka, cóż za AV!
Pierwszy raz widzimy, jak wyglądasz Szczerze mówiąc, niewiele różnisz się od mojego wyobrażenia Fajnie, że fajnie
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak szczerze to przy wysyłaniu wiadomości aż się przestraszyłam "Co ja tam robie?!" Nie jestem przekonana do tej fotki więc pewnie niedługo wrócę do starego av.
|
|
#10872 |
|
Zakorzenienie
|
Alatienka:Mi się twój nowy AV podoba
nie zmieniaj go Ślimaczek:Na taką fryzure bym się nie odważyla ja wole bardziej klasyczne niż ekstrewaganckie wręcz jak twoja.Ale ona jakoś mi podkreśla twoją osobowość i jest fajnie ![]() W szkole nie byłam. Za to byłam z bratem na zakupach o się obkupił,a ja nic Za to wiem co musze sobie kupić przy najbliższej okazji ![]() Strój kąpielowy już upatrzyłam taki w kolorowe duze groszki za 69zl ![]() Okulary przeciwsłoneczne Mexxa Amsterdam(jutro go sobie chyba zakupie) I cudną sukienke w kolorze khaki,boska wręcz.Szkoda tylko,że nie moge wam jej pokazać. Za to z TŻ-tem byłam na ogromnych lodach Z 400kcal to w nich było A ja ostatnio tak jak Fuksjaa staram się o siebie dbać. To ze wzgledu na te moje tabletki po których moge tyć i na nadchodzące wakacje i moje wymarzone bikini W dodatku moja dieta musi być dobrze skomponowana bo wiecznie brakuje mi magnezu Znów była dzisiaj u mnie moja chrześniaczka No i szukam znów pracy jako baby siter
|
|
|
|
#10873 |
|
Zadomowienie
|
marta fajnie że się podoba
![]() A Ty z tym baby sittingiem to tak na serio serio? Bo jeśli tak to podziwiam. Ze mnie to się śmieją koleżanki jak jakieś dziecko na horyzoncie - Ala nie patrz!
|
#10874 |
|
Zakorzenienie
|
slimaczek-mam takie samo zdanie jak marta
mathilda-to gut krowka-hehe tez sie ciesze A co tak Ciebie malo tu ostatnio..?![]() Alatienka-no nareszcie wiem jak wygladasz Super! Chociaz ja wyobrazalam sobie Ciebie jako ciemna blondynka, dlugie wlosy, delikatne rysy, taka marzycielka..hehe Ale naprawde strasznie ladna z Ciebie kobieciucha Nie rozumiem..Czemu kolezanki Ci tak mowia..? hehe Nie lubisz dzieci? A to dobrze, ze sie uklada marta-to jak juz zakupisz te cuda to sie pochwal fotamil ![]() A ja kupilam sobie jeansowe bermudy Tylko zdjecia mi sie nie chca dac..nie wiem czemu..
|
|
#10875 |
|
Zadomowienie
|
blaque dziękować
![]() Jestem ciemną blondynką, ale to foto jest przyciemnione dlatego tak dziwnie wyszło. Delikatne rysy hmm... czyli że takowych nie posiadam? ![]() I zdecydowanie jestem marzycielkąI nie. Nie lubię dzieci. Bardzo
|
#10876 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque - może zdjęcia są za duże?
Marta witaj w klubie Też nie byłam w szkole i też muszę sobie kupić okulary. Następne I postanawiam, że sobie je kupię Aaaa i też mi wiecznie wszystkiego brakuje. Żelaza, potasu, magnezu, hematokrytu, hemoglobiny... itp. itd. ![]() A dzieci nie lubię. Nie wiem, czemu, ale nie. Nie mam podejścia do nich i w ogóle. Nie, podziękuję
Choose life.' |
|
|
|
#10877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w Avie zawsze tak fajniej, bo cżesciej Cię można oglądać ![]() Mnie mało? Ależ skąd! Jestem cały czas, ale Wy tak mało piszecie, ze i ja staram sie ograniczyć, aby ten wątek nie był tylko moimi postami ![]() Zepsułam aparat moich rodziców ![]() Spadł mi z małej wysokości, ale na superczuły obiektyw i on sie tak dziwnie wgiął i sie nie zamyka... A aparat 1700zł kosztował... ![]() Idę jutro z nim do serwisu, mam nadziej ze coś poradzą na to, bo jak nie to sie chyba przez 5 lat nie wypłace rodzicom
|
|
|
#10878 |
|
Zadomowienie
|
KBM jak miło
![]() Jejku mam nadzieję że naprawią aparat
|
#10879 |
|
Zakorzenienie
|
Alatienka-hehe moze wlasnie przez to zdjecie przyciemnione, ale masz raczej ostre rysy (przynajmniej na nim tak wyglada
) hehe To witaj w klubie-ja marzycielka jestem pelna geba.. heheKrowka-no co ty gadasz! Udzielaj mi sie tu! Nigdy nikogo za wiele Qrcze, mam nadzieje, ze aparat sie naprawi.. uhahana-o juz jest heheTu narazie tylko moje ciemne prawie rurki ![]() A bermudy wrzuce jutro ![]() DSCN3097.JPG
|
|
#10880 |
|
Zadomowienie
|
tak na początek to dla wszystkich
Alatienka - mi równiez podoba sie AV a cóz za spojrzenie ![]() byłam na poprawinach a teraz trzeba sie zabrac za niemca :/
|
#10881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Alatienka super av ![]() i wstawiajcie zdjecia zakupow ![]() ja wlansie jestem w trakcie poszukiwania torby i oczywiscie nic nie ma
|
|
#10882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jakoś nigdy nie zwróciłam na to uwagi. Uświadomiłaś mnie![]() Nie lubię rurek, ale te są całkiem fajne ![]() dziękować ![]() wgl ja robiłam sobie całą sesję przy oknie i chyba tylko na tym jednym wyglądam jak człowiek ślimaczku dziękować
|
|
#10883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze jak mi płacą za pilnowanie takich maluchów to już wogle bosko![]() Jutro zrobie kilka telefonów i poszukam przyszlych podopiecznych,chociaz zwykle ludzie najbardziej ufają starszym paniom,ale może jakąś robote znajde bo pieniądze są mi bardzo potrzebne Mój TŻ ma tak jak ty.Nawet na małe dzieci mówi ZOMBI A ja widze tylko slodziuchne maleństwa.Dodam,że kocham najbardziej cudze dzieci,a swoich hmm to ja jeszcze nie planuje nawet bo nie wiem czy chce tak do konca miec dzieci.Ja dzisiaj mialam sesje z bratem i TŻ-tem Wyszłam paskudnie bo strasznie niefotogniczna mam twarz Uwielbiam Cytat:
![]() A z tym brakiem witamin itp to ja również ciągle nie do życia i ciągle tylko jakieś leki i jakieś choroby mi wynajdują.Hipochondryczka ze mnie jak się patrzy Ja też chce torbe.Dużą,kolorową dobrą na każdą okazje!! |
||
|
|
|
#10884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jeeee jak fajnie
![]() Cytat:
Mam nadzieję że 3 podejście się uda ![]() Cytat:
![]() Fajny av i w sumie wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynkę ale z nieco łagodniej szymi rysami W każdym razie masz śliczne wyraziste oczka ładne spodnie A hmm faceci, dziwni są... nie mam na razie faceta i nie chcę Nie wchodzi się2 razy do tej samej rzeki a wokół i tak nie widzę nikogo sensownego... W sumie jeden facet to były mojej b.dobrej koleżanki i niedawno sie rozstali wiec wole sie nie pakować w to, zresztą on jest niepewny..... I nie potrzebuję już faceta na jeden wieczór!!! ![]() Ech są tacy co mi się z nimi dobrze gada i tylko tyle, a są tacy co mi się podobają z wyglądu i tylko tyle... żeby był taki co łączy w sobie to i to ![]() Ejejejjejejej
|
|
#10885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie że av się podoba Dziękować
|
|
#10886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
#10887 |
|
Zadomowienie
|
Otóż to
![]() I dzięki za inf. blaque Dziękuję ślicznie za komentarz
|
#10888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do matury z matematyki, to oglądałam dzisiaj arkusze. Głównie z tego względu, że za rok też mnie to czeka Podstawowy wydawał się dość prosty [oczywiście nie dla mnie, a dla maturzystów, którzy mają za sobą masę powtórek]. Rozszerzony już taki fajny nie był, ale chyba też nie tragiczny. A zresztą... co ja tam wiem? Gadałam z panem X. Krótko, ale miło. Szkoda, że nie na live. Dzięki za PW.
Choose life.' |
|
|
|
|
#10889 |
|
Zadomowienie
|
Alatienka ja Ciebie też mniej więcej tak sobie wyobrażałam
. A nie lepiej byłoby wrzucić link do bloga, tak żeby od razu można byłoby wejść, bo trzeba kopiować .Blaque fajne spodnie, muszę sobie podobne kupić, tylko ja mam problem, chyba jakaś niewymiarowa jestem, bo zawsze są w udach za luźne, jak w pasie dobre .Za dziećmi tak jak Uhahana nie przepadam. A okulary przeciwsłoneczne też przydałyby mi się, bo mam jakiś nadwrażliwy wzrok, strasznie razi mnie słońce. Czasami chyba aż dziwnie wygląda, ostatnio nawet jak jechałam tramwajem, to wszyscy stali normalnie, a ja kręciłam się i miałam prawie łzy w oczach .Krówka nie martw się, może się uda naprawić. Miałam coś napisać jeszcze i nie pamiętam, starość nie radość. ![]() Aaa już wiem, ostatnio wzieło mnie coś na gotowanie, przeglądałam nawet to forum, chyba pierwszy raz od kiedy jestem . Znalazłam przepis na fajne ciasteczka chyba w weekend wypróbuje .
|
|
|
|
#10890 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadwrażliwy wzrok mam do komputera. Wiem to.
Ograniczam się ![]() Kurde, jednak nie umiem siedzieć przy kompie, uczyć się i robić jeszcze coś naraz. Znikam. Pewnie nie na długo, ale cóż
Choose life.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

w niektorych miejscach chcialabym zrzucic w niektorych przybrac 

wcześniej widziałam je na wieszaczkach przy dodatkach, opaskach, torebkach, itp. w jakim miejscu H&M ją znalazłaś?
Pff, 4 ruskie w tygodniu, co to ma być? Bez sensu...

Tak szczerze to przy wysyłaniu wiadomości aż się przestraszyłam

Bo jeśli tak to podziwiam. Ze mnie to się śmieją koleżanki jak jakieś dziecko na horyzoncie - Ala nie patrz!