Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-01, 10:50   #1081
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

bosz!!! moj jedyny "tort" jaki zrobilam to sernik na zimno

Lady - niezla laska

zjemy obiadeczek, grzybowa mnaimnaimnaim i jedziemy po fotelik

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Adasiu, kciuki caly czas sa zacisniete!!!!!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3291
a ten pozal sie boze personel to tylko
to przybij pionę
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Nie byłam. Nie wiem. Nie orientuje się
Ale był

A więc...
Uwierzycie że mam jeszcze truskawki w ogrodzie?
Załącznik... Tadam
łaaaaał
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Pietraszko się rozgadał na maksa, cały dzień dzisiaj DADADADADADADAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
My raczej też z dzieciakami, chyba że będzie brzydka pogoda to wtedy starszak idzie z nami a młoda do babci. Przypomniało mi się jak na forum tym od Adasia jakaś kobitka pisała że jej matka czy tam teściowa zabroniła brać dziecko na cmentarz. Argument - jak się bierze na cmentarz dziecko niemówiące to może w nie wstąpić zły duch. Na co któraś odpisała (mniej więcej, nie pamiętam dokładnie) że mówiące można bo w razie czego powie duchowi spier. ...

Cytat:
na 2 leca wampiry i świry uwielbiam!!!
Kija - polecam!!!
też uwielbiam i jak kija podobało się?
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Cyc wrocil do łask w kwestii zasypiania

Ja sie na groby nie wybieram, zreszta nawet nie mam tu bliskich.

Co do danonek - pewnie, ze nie

nancy, i jakie ciasto w koncu zrobilas?
Polecalam Ci marchewkowe i wlasnie czuje jego zapach z piekarnika
dopiero robię, wczoraj już nie dałam rady... będę robić rogaliki z dżemorem i oshinki zastanawiałam się nad chałwowcem ale tż wolał rogaliki
marchewkowe ciasto... mniam mniam
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
W ogóle lubicie święto zmarłych? Bo ja lubię tzn jest takie melancholijne i nie wiem... lubię. Ale dziś gadałam o tym z tż i on mówi że jestem dziwna
ja lubię czyli jestem dziwna :/

debrah jakie kaszki zamówiłaś w końcu ?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:10   #1082
LadyWhisper
Zakorzenienie

a ja lubie sw zmarlych ale w domu, na cmentarzach mnie wnerwiaja paniusie w krociutkich kozuszkach na niebotycznych szpilach, i wszechobecna rewia mody, u was tez tak jest?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:15   #1083
s i l v e r
Zakorzenienie

Widzę że dziś też cisza
Ja już po ćwiczeniach. Od jutro dwa dni przerwy w ćwiczeniach i od poniedziałku znowu.
My jedziemy dziś do mojej rodziny (całą rodzinę mam w Katowicach), a jutro do rodziny Tżta.
Idę nadrobić.
Stary 2013-11-01, 11:16   #1084
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
fewciu dzieki! Na pewno milo bedzie.
Na razie to mamy Gwiazdke w listopadzie - zasypal nas prezentami: z Yae od razu przypadli sobie do gustu.
Przywiozl rowniez kaszki. Podane jest zeby zrobic z 200ml mm i 5lyzek kaszki, ale takiej ilosci Yae chyba nie zje. Ile i w jakich proporcjach przygotowujecie kaszki? Wiecie, ja jestem kaszkowa dziewica...
Dlugo brat bedzie?

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
dopiero robię, wczoraj już nie dałam rady... będę robić rogaliki z dżemorem i oshinki zastanawiałam się nad chałwowcem ale tż wolał rogaliki
marchewkowe ciasto... mniam mniam
Oshinki? Jej, co to?

Kurcze, ja zrozumialam, ze pstryczek pyta meneq o wszystkich sw i halloween, a nie wszystkich

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:38   #1085
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ja lubię też właśnie przez tą melancholię. No i jak się wieczorem albo w nocy pójdzie na cmentarz... ACH.
O tak to też lubię.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43516009]
Sikam

http://komediowo.pl/gid,16130285,img...qticaid=61195e

całą galerię przelećcie[/QUOTE]
OMG
Cytat:
Na razie to mamy Gwiazdke w listopadzie - zasypal nas prezentami: z Yae od razu przypadli sobie do gustu.
Przywiozl rowniez kaszki. Podane jest zeby zrobic z 200ml mm i 5lyzek kaszki, ale takiej ilosci Yae chyba nie zje. Ile i w jakich proporcjach przygotowujecie kaszki? Wiecie, ja jestem kaszkowa dziewica...
Ja robię tak jak Lady - na oko

Cytat:
a ja lubie sw zmarlych ale w domu, na cmentarzach mnie wnerwiaja paniusie w krociutkich kozuszkach na niebotycznych szpilach, i wszechobecna rewia mody, u was tez tak jest?
Mnie też to wqrza!!
Cytat:
Kurcze, ja zrozumialam, ze pstryczek pyta meneq o wszystkich sw i halloween, a nie wszystkich
Ja też tak zrozumiałam
Stary 2013-11-01, 11:42   #1086
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety tak
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43516009]wracaj!

lubię to nieodpowiednie słowo, no ale niech będzie łądnie wieczorem jest, i mimo zamieszania wszędzie to jakiś spokojny taki ten dzień

ja też w ogóle NIE oglądam sportów w tv

-------------------

Sikam

http://komediowo.pl/gid,16130285,img...qticaid=61195e

całą galerię przelećcie[/QUOTE]
Przeleciałam Dobre Szajka, dobre

Pstryczku- z tuszu powinnaś być zadowolona Faktycznie pogrubia rzęsy a nie zlepia ich przy tym. Efekt jest naprawde superancki:eh em:
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:50   #1087
BlackSanctum
Zakorzenienie

Jak tam Wasze halloween? Na biało ---> Bo mi mąż zafundował do 3:00 nad ranem, pozazdrościłam Deli i były 2 O. A teraz mam zakwasy. Takie halloween to mi się podoba.

Cytat:
Niestety tak. Ja nie lubię w ogóle tego święta, nie odwiedzam nigdy grobów tego dnia, zawsze robimy to przed, albo po. W tym roku np jutro jedziemy odwiedzić moich dziadków.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:04   #1088
charlizz
Zadomowienie

A ja nie lubię nie tylko tego święta, ale i wszystkich innych.

Nie idę dziś na cmentarz, a rewia mody owszem, musi być. Nowe buty zimowe, kożuszki..

W ogóle to
Jak zwykle przepadłam, ale szkoła, potem odgruzować dom musiałam, bo przecież NIKT tego nie zrobi.
Wczoraj przyjechała moja zakatarzona siostra ze swoim chorym dzieckiem, cały dzień siedziały i nie stroniły od kontaktu z Ola, oczywiście dzisiaj Ola kaszle okrutnie, ale przecież się nie zaraziła, skądże,"ona już wczoraj kaszel miała, więc od nikogo nie złapała" ja pitole :/

Ola otworzyła sobie szawke i bunuje, znalazła swojego pierwszego smoczka, od razu do buzi załadowała ale ciągle go wyjmuje i ogląda ze zdziwieniem

W środę znowu mam wejściówkę, trza się uczyć

Nie wiem co jeszcze chciałam Wam powiedzieć...

Kija, jesteś mistrzem

Ola ma nową furę

Pstryku, masz paragon za fotelik? ;>
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:14   #1089
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
ja jak lady - na oko, żeby konsystencja była taka jak Blanka lubi.

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
meneq my tez na oko mam nadzieje, ze milo spedzicie czas z bratem, dlugo zostaje?

lady i fewciu ciesze sie, ze za wami lepsze nocki, u nas bylo bardzo srednio ale maz mnie dzisiaj wybawil i cala noc wstawal do malego bo ja zaniemoglam i pierwszy raz serio nie mialalam po prostu sily sie podniesc.

9 miesiecy temu o tej porze lezalam na stole operacyjnym, a 15 minut pozniej pokazali mi moje szczescie
za 9 miesięcy

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
A u nas wczoraj dzieciaki chodziły :banghead: no jednym nic nie daliśmy ( starsze dziewczyny) bo nie obchodzimy halloween, ale przyszedł też synek sąsiada, 5 lat ma no i jakoś głupio nam było i mu cukierków daliśmy

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
u nas też były, i mimo, że ja osobiście nie uznaję Halloween, to te dziewczynki były tak pięknie ubrane i takie słodkie, że mariusz dał im jakieś słodycze. Potem byli jacyś starsi to im nie otworzył drzwi

Cytat:
Bo zień Wszystkich Świętych to rewia mody, następna dopiero na Boże Narodzenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Jak tam Wasze halloween? Na biało ---> Bo mi mąż zafundował do 3:00 nad ranem, pozazdrościłam Deli i były 2 O. A teraz mam zakwasy. Takie halloween to mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
W ogóle to
Jak zwykle przepadłam, ale szkoła, potem odgruzować dom musiałam, bo przecież NIKT tego nie zrobi.
Wczoraj przyjechała moja zakatarzona siostra ze swoim chorym dzieckiem, cały dzień siedziały i nie stroniły od kontaktu z Ola, oczywiście dzisiaj Ola kaszle okrutnie, ale przecież się nie zaraziła, skądże,"ona już wczoraj kaszel miała, więc od nikogo nie złapała" ja pitole :/

Ola otworzyła sobie szawke i bunuje, znalazła swojego pierwszego smoczka, od razu do buzi załadowała ale ciągle go wyjmuje i ogląda ze zdziwieniem

W środę znowu mam wejściówkę, trza się uczyć

Nie wiem co jeszcze chciałam Wam powiedzieć...

Kija, jesteś mistrzem

Ola ma nową furę

ja mam paragon od fotelika chicco 9-18kg, na 709zł, dawaj maila
Ucz się Kochana i wracaj do nas szybko!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:25   #1090
nafiyqa
Zakorzenienie

Taaak, rewia, jasna sprawa.
Ja sie nie wybieram na groby.

TZ mnie nakryl na ogladaniu "Zbuntowanego" i mam przekichane - dokucza mi, ze "zdziadziałam"

Stary 2013-11-01, 12:43   #1091
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Taaak, rewia, jasna sprawa.
Ja sie nie wybieram na groby.

TZ mnie nakryl na ogladaniu "Zbuntowanego" i mam przekichane - dokucza mi, ze "zdziadziałam"

a mój tż ogląda ze mną. I tak się wkręcił że każdy odcinek musi oglądać
Stary 2013-11-01, 13:03   #1092
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

jesli z mlekiem to trzymam sie scisle przepisu ale jesli osobno mleko osobno kaszka to wtedy daje tylko zeby bylo umiarkowanie geste. pyty dziec nie lubi
ale generalnie raczej trzymam sie przepisu tyle ze lyzki daje plaskie bo jak nabiore ciut wiecej to wtedy wychodza baaaaaardzo geste

jest u was "Wszystkich Świętych" czy bardziej cos na kształt "Halloween"? czy nic....
Halloween jest jak najbardziej, wszyscy sie przebieraja, slodycze maja halloweenowe edycje limitowane.
Swieto zmarlych jest, ale obchodzi sie je zwykle w polowie sierpnia. Japonczycy wierza, ze na ten czas dusze zmarlych wracaja do domu i wszyscy sa znow razem. I uwaga: jest to swieto radosne, festiwale sa z tej okazji urzadzane.

Cytat:
meneq my tez na oko mam nadzieje, ze milo spedzicie czas z bratem, dlugo zostaje?

lady i fewciu ciesze sie, ze za wami lepsze nocki, u nas bylo bardzo srednio ale maz mnie dzisiaj wybawil i cala noc wstawal do malego bo ja zaniemoglam i pierwszy raz serio nie mialalam po prostu sily sie podniesc.

9 miesiecy temu o tej porze lezalam na stole operacyjnym, a 15 minut pozniej pokazali mi moje szczescie
Do 18.

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Dlugo brat bedzie?

Oshinki? Jej, co to?

To chyba dobrze zrozumialas...

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Rewia mody plus przepych na grobach
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 13:27   #1093
e_vel
Wtajemniczenie

Hej
u Was też tak ślicznie dziś?

Ja też nie bardzo lubię ten sztuczny szum przy grobach, ale za to uwielbiam iść wieczorem, kiedy jest cisza i tak jasno od zniczy chyba dziś tak wieczorkiem Karinkę zabierzemy

Wiecie co? Maja dołączyła dziś do dzieciaczków które spadły z łóżka Koło 3 w nocy wzięłam ją do nas z łóżeczka bo zaczęła się wiercic i marudzić. Poszła spać od razu, a potem... pamietam tylko jej płacz i wcześniejszy huk Okazało się, że mój TŻ poszedł sobie do łazienki i mnie nie obudził, żebym zwróciła na nią uwagę. Zawsze go budzę, żeby jej wtedy pilnował, jak ja idę a on nic . No i ona podobno spała Nawet nie wiecie jak się wystraszyłam. Maja tylko chwilkę popłakała i to chyba bardziej z tego że się przestraszyła A TŻ taką wiązankę dostał ode mnie, że już więcej głupot nie zrobi A Maja obudziła Karinkę i poszły spać o 5.45
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 13:48   #1094
pstryczek84
Zakorzenienie

Wrocilismy.
bylismy godz bo mlodemu sie zachcialo spac i zaczal plakusiac...
zzasnal po wlaczeniu silnika
z roku na rok coraz mniej osob na cmentarzu
Cytat:

ale dziekuje pozostalym za odpowiedzi

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Pstryczku- z tuszu powinnaś być zadowolona Faktycznie pogrubia rzęsy a nie zlepia ich przy tym. Efekt jest naprawde superancki:eh em:
ooo, to superancko!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:

.
ja pierdziele, ludzie to czasem w ogole nie maja wyobraźni
jasne, dzis Ci przesle ten paragon

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Wiecie co? Maja dołączyła dziś do dzieciaczków które spadły z łóżka Koło 3 w nocy wzięłam ją do nas z łóżeczka bo zaczęła się wiercic i marudzić. Poszła spać od razu, a potem... pamietam tylko jej płacz i wcześniejszy huk Okazało się, że mój TŻ poszedł sobie do łazienki i mnie nie obudził, żebym zwróciła na nią uwagę. Zawsze go budzę, żeby jej wtedy pilnował, jak ja idę a on nic . No i ona podobno spała Nawet nie wiecie jak się wystraszyłam. Maja tylko chwilkę popłakała i to chyba bardziej z tego że się przestraszyła A TŻ taką wiązankę dostał ode mnie, że już więcej głupot nie zrobi A Maja obudziła Karinkę i poszły spać o 5.45
o kurcze, biedulinka...

Cytat:

jak wracalismy to tak sobie wlasnie myslalam...
rok temu dzidzie byly w brzuszku, teraz na raczkach/wozkach/nosidelkach a na nastepne swieta beda juz zapitalac po cmentarzu na noziach a my za nimi

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

ooo, dzis wiecej bąbelkow swietuje
wszystkiego naj dla:

Zosieńki badzi
Oleńki treselleo
Hanusi misiaeel
Tomaszka ezzo

Sto lat!!!!

-----------
lece wstawic koko dżambo do piekarnika

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-11-01 o 13:49
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 15:15   #1095
charlizz
Zadomowienie

Kurka, jak człowiek ma czas to Wy w macie

Stary 2013-11-01, 15:57   #1096
nafiyqa
Zakorzenienie

Wrocilismy ze spacerku - zamiast na cmentarzu bylismy na plazy.
A potem na pysznej rybce!

Stary 2013-11-01, 16:06   #1097
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
zazdraszczam
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 16:18   #1098
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Też tak chcę !!!!

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-11-01, 16:32   #1099
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
u nas też taka rewia,mody zawsze

Cytat:

Tylko pozazdroscic, my wlasnie wracamy juz do domku. Ola sobie spi, a,ja mam chwike na Wizazing. W domu pomimo tego, ze m as m neta w telefonie to nie mam czasu. Dzis sie poddalam cmajac 20 stron do nadrobienia

Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 16:42   #1100
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
zazdraszczam
Cytat:
Też tak chcę !!!!

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Tylko pozazdroscic, my wlasnie wracamy juz do domku. Ola sobie spi, a,ja mam chwike na Wizazing. W domu pomimo tego, ze m as m neta w telefonie to nie mam czasu. Dzis sie poddalam cmajac 20 stron do nadrobienia

Co Wy, az tak?

TZ mi sie wlasnie rozkleja na "Znachorze" to Wam na szybko przemyce dzisiejsza fote.
(ostrzegam - jakosc zdjec bokeh to nie jest )
Swojej facjaty nie pokazuje, bo sie nie nadaje do publicznego widoku :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PB010108.jpg (42,7 KB, 55 załadowań)

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-11-01 o 16:44
Stary 2013-11-01, 16:47   #1101
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Nie. Byliśmy jeszcze u moich rodziców. Na cmentarzu byliśmy tylko zapalić znicze i do domki na obiadek.

Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 16:54   #1102
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wierze?! Przekonalas sie do ryb?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 16:54   #1103
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Nawijko ja bym chętnie popatrzyła na Twoją buźkę

temat maglowany milion razy, ale ja już byłam zdecydowana na Zappa, ale już nie wiem, bo Blanka jest na etapie miłości do jazdy patrząc na mnie, a ten z przekładaną rączką troszkę drogi. Jakie macie wózki spacerowe???
Stary 2013-11-01, 17:19   #1104
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Wrocilismy.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

ooo, to superancko!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

o kurcze, biedulinka...

rok temu dzidzie byly w brzuszku, teraz na raczkach/wozkach/nosidelkach a na nastepne swieta beda juz zapitalac po cmentarzu na noziach a my za nimi

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

wszystkiego naj dla:

[B]Zosieńki badzi
Oleńki treselleo
Hanusi misiaeel
Tomaszka ezzo

Sto lat!!!! [/B]

-----------
Kochane Maluszki wszystkiego najlepszego dla WAs i dla kazdego

Smutno dzis wszystkich swietych z dala od domu]]]

bylam dzis tylko na 2h spacerku

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Wrocilismy.

ooo, to superancko!

o kurcze, biedulinka...

wszystkiego naj dla:

Zosieńki badzi
Oleńki treselleo
Hanusi misiaeel
Tomaszka ezzo

Sto lat!!!!

-----------
[QUOTE=fewcia;43520610]Nawijko ja bym chętnie popatrzyła na Twoją buźkę

temat maglowany milion razy, ale ja już byłam zdecydowana na Zappa, ale już nie wiem, bo Blanka jest na etapie miłości do jazdy patrząc na mnie, a ten z przekładaną rączką troszkę drogi. Jakie macie wózki spacerowe???[/QUOTE
]

ja w koncu nie zakupilam bo kasy nie mialam

mi się podoba lira3

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Dziewczyny jakie to smutne
dziecko musi byc w hospicjum i Jej tata takze
biedna ta mama

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

http://www.siepomaga.pl/f/gajusz/c/1061 tutaj o nich kasa zostala zebrana zeby mama mogla byc czesciej przy corci
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 17:22   #1105
pstryczek84
Zakorzenienie

Charlizzz - wyslalam
Cytat:
TZ mi sie wlasnie rozkleja na "Znachorze" to Wam na szybko przemyce dzisiejsza fote.
:/
ale extra! a Kubuniek prześlicznyyyyyy!!!!
no i tatus wrrrrrr

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
temat maglowany milion razy, ale ja już byłam zdecydowana na Zappa, ale już nie wiem, bo Blanka jest na etapie miłości do jazdy patrząc na mnie, a ten z przekładaną rączką troszkę drogi. Jakie macie wózki spacerowe???
ten sam co i gondolka - tutek

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 17:49   #1106
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, ma któraś z Was może Samsunga Galaxy S 3? Jeśli tak, to jak się sprawuje? Chcę właśnie wziąć sobie nowy telefon, mogę wybrać pomiędzy SGS 3, a Iphonem 4, bo są w tej samej cenie... Ale jestem zdecydowana na Samsunga, bo jestem im wierna od lat, ale muszę czekać, aż będzie dostawa w sklepie Orange, bo "chwilowo brak".
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 18:08   #1107
mala_19kw
Zakorzenienie

Nawijko-a tam,pieprzysz jak potłuczona Dawaj swoją fote też.
Kubuniu jest prześliczny a ten jego uśmiech... Ahh skradł moje serce

Evel-tule mocno
Mój Oskar wczoraj majstrował przy telewizorze i pech chciał że go zachwiało i upadł. Niestety uderzył główką o pudło plastikowe i nabił sobie dużego guza. Dziś myślałam że już zeszło ale jak patrzę na to z góry to widać większą tą stronę Biedny mój,ostatnio taki nieporadny. Ciągle gdzieś się obija.
Z łóżka też by mi spadł ale w ostatniej chwili go złapałam. Serce miałam w przełyku.

Ja dziś pomalowałam sobie pazury,zrobiłam make-up'a ,wydepilowałam nogi,wykąpałam się już a teraz rilaks przy redd'sie
Mały śpi od 16,obudził się predzej z płaczem ale udało mi się po pół godzinie walki uspać jeszcze.

Poza tym wyglancowałam pokój i jest czyściutko i schludnie jak w pudełeczku.
To tak w skrócie co dziś robiłam

aaa
Najlepszego dla naszych dzisiejszych miesięczniaków
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 18:14   #1108
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkiego naj dla:

Zosieńki badzi
Oleńki treselleo
Hanusi misiaeel
Tomaszka ezzo

Sto lat!!!!

-----------
Przyłączam się

Cytat:
Co Wy, az tak?

(ostrzegam - jakosc zdjec bokeh to nie jest )
Swojej facjaty nie pokazuje, bo sie nie nadaje do publicznego widoku :/
Przystojniaki! Ja też bym sobie chętnie na Ciebie popatrzyła

Młody ominął sobie poranną drzemkę. Myślałam że będzie histeria w wózku na cmentarzu, ale nie, zasną jeszcze zanim bramę żeśmy przekroczyli i obudził się przy aucie. Poza tym super się bawił u babci, bo przyjechali jego dwaj kuzyni, 8 i 4 latkowie. Teraz śpi, a ja idę zrobić śledzie w rodzynkach
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:38   #1109
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Kąpanie Blanki odkąd wstaje graniczy z cudem

Stary 2013-11-01, 20:20   #1110
Kija80
Zadomowienie

Ale dziś była u nas piękna pogoda. Słonecznie, ciepło, zaliczyliśmy z młodzieżą dwa cmentarze, zostały jeszcze dwa

Edytowane przez Kija80
Czas edycji: 2013-11-01 o 20:21
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości