|
|
#1081 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też uwielbiam i jak kija podobało się? ![]() Cytat:
zastanawiałam się nad chałwowcem ale tż wolał rogaliki ![]() marchewkowe ciasto... mniam mniam ![]() Cytat:
debrah jakie kaszki zamówiłaś w końcu ? |
||||||
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubie sw zmarlych ale w domu, na cmentarzach mnie wnerwiaja paniusie w krociutkich kozuszkach na niebotycznych szpilach, i wszechobecna rewia mody, u was tez tak jest?
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja już po ćwiczeniach. Od jutro dwa dni przerwy w ćwiczeniach i od poniedziałku znowu. My jedziemy dziś do mojej rodziny (całą rodzinę mam w Katowicach), a jutro do rodziny Tżta. Idę nadrobić.
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, ja zrozumialam, ze pstryczek pyta meneq o wszystkich sw i halloween, a nie wszystkich ![]()
|
||
|
|
|
#1085 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43516009] Sikam http://komediowo.pl/gid,16130285,img...qticaid=61195e całą galerię przelećcie[/QUOTE] OMG Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43516009]wracaj! lubię to nieodpowiednie słowo, no ale niech będzie ja też w ogóle NIE oglądam sportów w tv------------------- Sikam http://komediowo.pl/gid,16130285,img...qticaid=61195e całą galerię przelećcie[/QUOTE] Przeleciałam Pstryczku- z tuszu powinnaś być zadowolona
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam Wasze halloween?
Na biało ---> Bo mi mąż zafundował A teraz mam zakwasy. Cytat:
Ja nie lubię w ogóle tego święta, nie odwiedzam nigdy grobów tego dnia, zawsze robimy to przed, albo po. W tym roku np jutro jedziemy odwiedzić moich dziadków.
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie lubię nie tylko tego święta, ale i wszystkich innych.
Nie idę dziś na cmentarz, a rewia mody owszem, musi być. Nowe buty zimowe, kożuszki.. W ogóle to Jak zwykle przepadłam, ale szkoła, potem odgruzować dom musiałam, bo przecież NIKT tego nie zrobi. Wczoraj przyjechała moja zakatarzona siostra ze swoim chorym dzieckiem, cały dzień siedziały i nie stroniły od kontaktu z Ola, oczywiście dzisiaj Ola kaszle okrutnie, ale przecież się nie zaraziła, skądże,"ona już wczoraj kaszel miała, więc od nikogo nie złapała" ja pitole :/ Ola otworzyła sobie szawke i bunuje, znalazła swojego pierwszego smoczka, od razu do buzi załadowała ale ciągle go wyjmuje i ogląda ze zdziwieniem W środę znowu mam wejściówkę, trza się uczyć Nie wiem co jeszcze chciałam Wam powiedzieć... Kija, jesteś mistrzem ![]() Ola ma nową furę ![]() Pstryku, masz paragon za fotelik? ;> ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1089 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() za 9 miesięcyCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ucz się Kochana i wracaj do nas szybko!
|
||||||
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak, rewia, jasna sprawa.
Ja sie nie wybieram na groby. TZ mnie nakryl na ogladaniu "Zbuntowanego" i mam przekichane - dokucza mi, ze "zdziadziałam"
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój tż ogląda ze mną. I tak się wkręcił że każdy odcinek musi oglądać
|
|
#1092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swieto zmarlych jest, ale obchodzi sie je zwykle w polowie sierpnia. Japonczycy wierza, ze na ten czas dusze zmarlych wracaja do domu i wszyscy sa znow razem. I uwaga: jest to swieto radosne, festiwale sa z tej okazji urzadzane. Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Rewia mody plus przepych na grobach |
|||
|
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() u Was też tak ślicznie dziś? Ja też nie bardzo lubię ten sztuczny szum przy grobach, ale za to uwielbiam iść wieczorem, kiedy jest cisza i tak jasno od zniczy Wiecie co? Maja dołączyła dziś do dzieciaczków które spadły z łóżka Koło 3 w nocy wzięłam ją do nas z łóżeczka bo zaczęła się wiercic i marudzić. Poszła spać od razu, a potem... pamietam tylko jej płacz i wcześniejszy huk Okazało się, że mój TŻ poszedł sobie do łazienki i mnie nie obudził, żebym zwróciła na nią uwagę. Zawsze go budzę, żeby jej wtedy pilnował, jak ja idę a on nic . No i ona podobno spała Nawet nie wiecie jak się wystraszyłam. Maja tylko chwilkę popłakała i to chyba bardziej z tego że się przestraszyła A TŻ taką wiązankę dostał ode mnie, że już więcej głupot nie zrobi A Maja obudziła Karinkę i poszły spać o 5.45
|
|
|
|
#1094 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wrocilismy.
bylismy godz bo mlodemu sie zachcialo spac i zaczal plakusiac... zzasnal po wlaczeniu silnika ![]() z roku na rok coraz mniej osob na cmentarzu ![]() Cytat:
ale dziekuje pozostalym za odpowiedzi ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
jasne, dzis Ci przesle ten paragon Cytat:
Cytat:
![]() jak wracalismy to tak sobie wlasnie myslalam... rok temu dzidzie byly w brzuszku, teraz na raczkach/wozkach/nosidelkach a na nastepne swieta beda juz zapitalac po cmentarzu na noziach a my za nimi ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- ooo, dzis wiecej bąbelkow swietuje ![]() wszystkiego naj dla: Zosieńki badzi Oleńki treselleo Hanusi misiaeel Tomaszka ezzo Sto lat!!!! ----------- lece wstawic koko dżambo do piekarnika
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-11-01 o 13:49 |
|||||
|
|
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
Kurka, jak człowiek ma czas to Wy w
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko pozazdroscic, my wlasnie wracamy juz do domku. Ola sobie spi, a,ja mam chwike na Wizazing. W domu pomimo tego, ze m as m neta w telefonie to nie mam czasu. Dzis sie poddalam cmajac 20 stron do nadrobienia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TZ mi sie wlasnie rozkleja na "Znachorze" to Wam na szybko przemyce dzisiejsza fote. (ostrzegam - jakosc zdjec bokeh to nie jest ![]() )Swojej facjaty nie pokazuje, bo sie nie nadaje do publicznego widoku :/ Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-01 o 16:44 |
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Byliśmy jeszcze u moich rodziców. Na cmentarzu byliśmy tylko zapalić znicze i do domki na obiadek.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko ja bym chętnie popatrzyła na Twoją buźkę
temat maglowany milion razy, ale ja już byłam zdecydowana na Zappa, ale już nie wiem, bo Blanka jest na etapie miłości do jazdy patrząc na mnie, a ten z przekładaną rączką troszkę drogi. Jakie macie wózki spacerowe??? |
|
|
|
#1104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Smutno dzis wszystkich swietych z dala od domu]]] bylam dzis tylko na 2h spacerku ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
temat maglowany milion razy, ale ja już byłam zdecydowana na Zappa, ale już nie wiem, bo Blanka jest na etapie miłości do jazdy patrząc na mnie, a ten z przekładaną rączką troszkę drogi. Jakie macie wózki spacerowe???[/QUOTE] ja w koncu nie zakupilam bo kasy nie mialam mi się podoba lira3 ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Dziewczyny jakie to smutne dziecko musi byc w hospicjum i Jej tata takze biedna ta mama ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- http://www.siepomaga.pl/f/gajusz/c/1061 tutaj o nich kasa zostala zebrana zeby mama mogla byc czesciej przy corci |
||
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Charlizzz - wyslalam
![]() Cytat:
no i tatus wrrrrrr ![]() ten sam co i gondolka - tutek |
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ma któraś z Was może Samsunga Galaxy S 3? Jeśli tak, to jak się sprawuje? Chcę właśnie wziąć sobie nowy telefon, mogę wybrać pomiędzy SGS 3, a Iphonem 4, bo są w tej samej cenie... Ale jestem zdecydowana na Samsunga, bo jestem im wierna od lat, ale muszę czekać, aż będzie dostawa w sklepie Orange, bo "chwilowo brak".
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko-a tam,pieprzysz jak potłuczona
Dawaj swoją fote też.Kubuniu jest prześliczny ![]() Evel-tule mocno Mój Oskar wczoraj majstrował przy telewizorze i pech chciał że go zachwiało i upadł. Niestety uderzył główką o pudło plastikowe i nabił sobie dużego guza. Dziś myślałam że już zeszło ale jak patrzę na to z góry to widać większą tą stronę Biedny mój,ostatnio taki nieporadny. Ciągle gdzieś się obija.Z łóżka też by mi spadł ale w ostatniej chwili go złapałam. Serce miałam w przełyku. Ja dziś pomalowałam sobie pazury,zrobiłam make-up'a ,wydepilowałam nogi,wykąpałam się już a teraz rilaks przy redd'sie ![]() Mały śpi od 16,obudził się predzej z płaczem ale udało mi się po pół godzinie walki uspać jeszcze. Poza tym wyglancowałam pokój i jest czyściutko i schludnie jak w pudełeczku. To tak w skrócie co dziś robiłam ![]() aaa Najlepszego dla naszych dzisiejszych miesięczniaków
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Młody ominął sobie poranną drzemkę. Myślałam że będzie histeria w wózku na cmentarzu, ale nie, zasną jeszcze zanim bramę żeśmy przekroczyli i obudził się przy aucie. Poza tym super się bawił u babci, bo przyjechali jego dwaj kuzyni, 8 i 4 latkowie. Teraz śpi, a ja idę zrobić śledzie w rodzynkach
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Kąpanie Blanki odkąd wstaje graniczy z cudem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
Ale dziś była u nas piękna pogoda. Słonecznie, ciepło, zaliczyliśmy z młodzieżą dwa cmentarze, zostały jeszcze dwa
Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2013-11-01 o 20:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Koło 3 w nocy wzięłam ją do nas z łóżeczka bo zaczęła się wiercic i marudzić. Poszła spać od razu, a potem... pamietam tylko jej płacz i wcześniejszy huk
. No i ona podobno spała