Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 6 9,38%
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 20 31,25%
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 7 10,94%
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 19 29,69%
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-01, 17:47   #3571
Ewusia709
Zadomowienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
hahaha, właśnei je ubrałąm drugi raz i...zapięłam się Szkoda, że wszystko wylało się górą
Co do rozmiaru to przed ciążą miałam 34, teraz 38 więc różnica spora A ty nie narzekaj, bo już wszystkie kg sprzed ciąży zrzuciłaś sucharze
Ja też przed ciążą 34, w pasie 80cm, w biodrach 92cm, a teraz rozmiar 38 ledwo dopinam - pas 94cm biodra 98cm. W spodniach z przed ciąży brakuje mi 10-15cm do dopięcia, a w niektóre to nawet nóg nie jestem w stanie wcisnąć a co dopiero mówić o ich zapięciu. Najbardziej mi szkoda tych wszystkich niezniszczonych eleganckich ubrań, jakie nosiłam do pracy - leżą teraz w szafie bezużyteczne, a ja nie mam w czym chodzić. ;( U mnie nadal 6kg na plusie, ale najgorsza to ta mega opona wkoło brzucha, mam bardzo małą różnicę pomiędzy pasem a biodrami i nawet spodnie 38 mi się zsuwają i są niewygodne :/

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Happy Halloween!

Super a Jaki duży

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Hej

Lila dzisiaj zaczyna 5 miesiąc swojego życia
Dla Lili za skończone 4mce

Tymuś dziś pierwszy raz jadł słoiczek z HIPP marchew z ziemniakiem, rzadkie to było i pluł tym bardzo, nie chciał tego jeść, a na koniec się rozpłakał i nawet mleka nie chciał później zjeść :/ Myślałam, że chętnie będzie jadł taki słoiczek, bo normalną marchewkę, którą mu dawałam to zjadał bardzo ładnie i chciał więcej, otwierał buzie i wciągał kolejne łyżeczki. Tylko mnie ta marchewka bardzo gęsta była, a ten słoiczek taki rzadki i jakoś mu nie podszedł.
Za to dziś wypróbował krzesełko do karmienia i bardzo mu się spodobało

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 18:33   #3572
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

EWUSIA sasiadka podobnie miala. Zrobila marchewke sama dziecko jadlo. Z hippa nie,gerbera juz lepiej ale tez srednio. I teraz sama robi z marchewki ze sklepu.

Mnie to niedlugo gluten czeka. Chyba te kaszki o ktorych karolajn pisala zamowie...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-11-01 o 18:35
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 18:40   #3573
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Też oglądałam. Mało tego mój TŻ oglądał jak się poznaliśmy.
Jak TŻ zabrał mnie pierwszy raz do swojego domu rodzinnego to w jego pokoju na drzwiach ujrzałam plakat Natalii Oreiro z napisem Żona MOJA
Hahaha przebilas mój odpust

Usypiam Młodego. Byliśmy na grobie Dawidka, zapalilismy światełka, wiało okropicznie i zimno sie zrobiło od tego wiatru. Popołudnie spoko.

Uswiadomilam sobie, ze znam może z 4-5 piosenek dziecięcych, w związku z czym śpiewam Małemu to, co umiem, np. ZCHN zbliża sie..... Wiecie, ksiądz proboszcz już sie zbliża... A propos, mam kolędę 30.11, bez komentarza.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:04   #3574
surka
Zakorzenienie

Perse Ale szybko masz kolendę
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:09   #3575
czarownica1
Zakorzenienie

MALACZARNAKEJT zaspalam rano zeby doczytac temat w klubie. Pewnie jestem juz spozniona.
Dzien mialam taki ze malo ludzi nie pogryzlam. Nie mam sily juz czytac. Jeszcze Antek ze zmwczenia usnac nie moze. Za to Tz juz spi sobie... No coz ...
Dobranoc

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:10   #3576
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

PERSE koleda w listopadzie??ostro! Mnie dziwia przead swietami (w zeszlym roku tak mielismy) ale tu to pobili wszystko

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-11-01, 19:10   #3577
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

perse ale to koleda z 2012 roku?

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:24   #3578
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
perse ale to koleda z 2012 roku?
Haha

CZAROWNICA chyba nie jest za pozno.

MELA zajrzyj do klubu. OLIATH tez

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-11-01, 19:25   #3579
surka
Zakorzenienie

Lilka dzisiaj zjadła już 620 ml
Stary 2013-11-01, 19:28   #3580
idzia111
Zakorzenienie

Witajcie,

tysia mój malutki miał na chrzcie spodenki sztruksowe granatowe, biala koszulę taką jak normalna meska, kamizelkę dzianinowa biala w romby z nitkami granatowymi i szarymi, muszkę biało-granatowa, czapeczkę biała z oblamówką granatowa, kurteczkę białą z wstawkami granatowymi. Komplecik elegancki, widać, że specjalny do chrztu, ale bez satyny itp., z kurteczki korzystam bo jest taka ala sportowa. Z reszty też. Jedynie koszula sobie lezy. U mnie jest tak, że to chrzestna ubiera dziecko, wiec nie wiem ile wydała, ale domyslam sie ze sporo, bo ubranka firmowe.

Dziś dzień zalatany. Byliśmy na cmentarzach. Od godziny 11:30 do 18:00 z przerwami na karmienie tylko

Mały grzeczny, zadowolony gapił się na znicze, szczególnie wieczorem, ślicznie jest na cmentarzu. Zastanawiałam się czy go brać na wieczór, ale jednak wzięliśmy. U nas tradycyjnie od wielu lat idzie się też wieczorem na groby.

W dzień na cmentarzu msza, potem pojeździliśmy po innych cmentarzach, wszyscy chwalili, że mamy grzeczne dziecko i się dziwili, że nie płacze Dobre sobie, nie płacze

My ostatnio o neurologach prawiłysmy, i ja tak po cichu myslalam czy moze i ja nie pójdę, bo mały nie chce przewracać się brzucha na plecki, a też bardziej jedną ręką operuje. Tylko prawą piąstkę ssał, gapił się na swoja prawą rękę. No i wyszłabym na jakąś rozhisteryzowaną mamuśkę
Wczoraj leży sobie młody na brzuchu i hyc na plecki. No dobra mysle zaliczone, ale mówie do niego, że tylko prawą ręką się interesuję, a on w tym samym czasie lewą rękę do gęby i ssie, aż chyba sąsiedzi słyszeli

Czy Wasze dzieci też tak mocno ogladaja swoje dłonie. Michał czasami tak blisko oczu je przystawia, że zdarza mu się zezować az. A no i wystawia jeden paluszek jak do robienie ,,no no no" i przyglada się mu bardzo intensywnie. A jest duży plus tego, jak moja mama idzie na fajkę to on wtedy ,,no no no" robi
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:29   #3581
Samantha7
Zakorzenienie

Hejo

Wpadłam tylko na chwile.

Edit:takie mam długie rzęsy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (133,8 KB, 54 załadowań)

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423

Edytowane przez Samantha7
Czas edycji: 2013-11-01 o 19:31
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-01, 19:30   #3582
Samantha7
Zakorzenienie

Jak zwykle nie mozna wiecej fot wstawić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (125,1 KB, 51 załadowań)

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:31   #3583
tysia222
Raczkowanie

Widzę, że nie spamujecie jakoś szaleńczo, ale nadrobię Was w nocy dopiero. Teraz z racji ostatniej okropnej nocki zmykam już spać, bo Mikołaj śpi od 20 i nie wiadomo długo, a marudny był dziś cały dzień.
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:39   #3584
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Roxy- Gratuluję wygranej! Przeczytalam i magicznie to opisalas historia jak z bajki
Padlam jak opisalas wczoraj historię z dzieciakami
U mnie tez lazili
dzięki

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
W chuście z przodu. Niewygodnie się schylać więc ja pokazuję grzyba a TZ wyrywa

Cytat:
Hejo
Wpadłam tylko na chwile.
śliczny chłopczyk, a jakie masz ciuszki fajne, ten piłkarski mega!

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:51   #3585
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Czy Wasze dzieci też tak mocno ogladaja swoje dłonie. Michał czasami tak blisko oczu je przystawia, że zdarza mu się zezować az. A no i wystawia jeden paluszek jak do robienie ,,no no no" i przyglada się mu bardzo intensywnie. A jest duży plus tego, jak moja mama idzie na fajkę to on wtedy ,,no no no" robi
Też Lila zaciska pięść i ją sobie obraca i obserwuje

Cytat:
Hejo

Wpadłam tylko na chwile.

Ale fajny

Cytat:
Ale ma super wdzianko

Dzisiaj podałam Lili dynię i teraz mam pytanie jutro też mogę podać czy jeszcze mam odczekać 2 dni i obserwować i potem znowu podać?
Stary 2013-11-01, 19:57   #3586
taribari
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43522202]Hahaha przebilas mój odpust

Usypiam Młodego. Byliśmy na grobie Dawidka, zapalilismy światełka, wiało okropicznie i zimno sie zrobiło od tego wiatru. Popołudnie spoko.

Uswiadomilam sobie, ze znam może z 4-5 piosenek dziecięcych, w związku z czym śpiewam Małemu to, co umiem, np. ZCHN zbliża sie..... Wiecie, ksiądz proboszcz już sie zbliża... A propos, mam kolędę 30.11, bez komentarza.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Piosenki rządzą ja już pisałam kiedyś co śpiewam jak nie znam tekstu "jeden, dwa, trzy, cztery, pięć" A co do kolędy... dziura budżetowa w kościele, trzeba ją szybko załatać
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Lilka dzisiaj zjadła już 620 ml
Ma apetycik maleństwo

Cytat:
padłam z tego stroju i miny! przecudny jest!

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 19:58   #3587
idzia111
Zakorzenienie

dobranoc kochane, jestem padnieta po dzisiejszym dniu, Michaś spi od 2,5 godz. też padł
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 20:07   #3588
madi82
Zakorzenienie

Po pierwsze to:

Cynamonki co u Was????

Eveewe jednak Twój mąż przybywa niebawem?bo kiedyś pisałaś, ze nie dostanie urlopu??

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Roxi, Ty to jesteś udana tekst bezbłędny.

Neni, spodnie xs? Weź się w ogóle...:p

Arrabiata, mam tak samo. Dopne się w pasie, ale co z tego jak wszystko góra wychodzi :banghead:

Dziś byliśmy na zakupach po jakieś koszule dla męża. Nagle do sklepu wpada banda (z 7 osób) Romów. Kurde, ja tam żadną rasistka nie jestem ani nic z tych rzeczy. Ale Ci ludzie nie potrafią zachować się ani cicho, ani kulturalnie. Darli się w tym sklepie, mówili na ty do ekspedientki, robili burdel w koszulkach i najlepsze- przymierzali je na środku sklepu, a nie w przymierzalni
W ogóle czy ktoś widział kiedykolwiek szczupłego Roma?

dobre pytanie heheh ja chyba nie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Haha dobre, zrobiłam dziś podobnie
Kupiłam spodnie xs/s - niby się wcisnęłam, ale jak schudnę to z pewnością będą wygodniejsze

A sprzedawca bujał Młodego w wózku I jestem w przymierzalni i słyszę, że Młody buczy a Pan do do niego
"O nie nie, nie rób takiej miny" A Młody buzia w podkówkę i ryk
wiesz zabawiał go bo chciał byś kupiła te spodnie jakby zaczął płakać to szybko bys zrezygnowała z zakupu hehe

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Witajcie wiedźmy!

Może dam radę trochę ponadrabiać (nadrobiłam Klubowe, póki mnie En jeszcze nie usunęła z listy członkiń)

U nas ok, ale ciężki tydzień, bo mąż od 14 w pracy, a Norbert na "L4" więc dostaję świra powoli...

współczuję emocji wypadkowych - ja mam schiza ostatnio ciągle, bo mam za blokiem mega ruchliwą, tranzytową dużą ulicę (4 pasy ruchu) i przejście z sygnalizacją, na którym notorycznie jakiś pajac przejeżdża na czerwonym Wierzcie mi już się zastanawiałam nad zakupem kamery i staniem tam, a potem dostarczaniem sosnowieckiej policji nagrań z miejsca,gdzie ich nigdy nie ma

co do Halloween - zachowałam się jak burak - nakarmiłam maleńką, tulę ją i czekam jakzaśnie - ktoś puka... Myślę sobie spadaj, nie mam jakotworzyć. Pukanie się powtórzyło, raz, drugi, trzeci - coraz głośniej i natarczywiej, po czym w obroty poszedł dzwonek Odłożyłam małą do łóżeczka i z impretem otworzyłam drzwi posyłając bandzie nastolatków wiąchę m.in. o tym, że za to chamstwo powinni zryżeć, bo skoro ktoś kuwa nie otwiera przez 10 min to albo go nie ma, albo nie może. Na co mi gówiniarz mówi: "cukierek, albo psikus", a ja mu - "wiesz co - żeby ci ta gębą taka paskudna została na wieki".
Ehhh matka dwójki dzieci, po 30-tce, a taka głupia koza...
Ty to taka agentka jetseś a tak Cię tu mało

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A ja juz w lozku.
Powiedzcie mi jak to jest z jelitowka? Malgos we wt wiwczorem zwymiotowala raz. Poten w nocy raz. Dzis rano raz i teraz wieczorwm znowu raz. Temp od wczoraj juz nie ma. Myslicie ze to tak ma byc?

Ide spac.
Jak tam MArgosia i jak dziadek...coś wiadomo?

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Wyjeżdżamy na tydzień,a ja spakowalam już pół domu

Idzia, my też mamy jupitera

nie martw się ja też zawsze się pakuję jak na msc....

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
ale ci dobrze, rzeczywiscie cud, nie synek

Chociaz u nas dzisiaj tez nia ma co narzeka, więc nie psioczę

A no i muszę pochwalić tżta, bo latał wczoraj ciągle do małego, później poszłam się trochę przekimać,a on pilnował kulkę także można Jak się chce oczywiście

A teraz czas na chwalenie,
jestem Alek, mam 2 miesiące, w wolnym czasie lubię sobie kimać gdzie bądź
hej Aliku spioszku

i co Tweed pojechałaś do domku rodzinnego?
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Piszę z mieszkania rodziców..zabrałam Olka ze sobą, męża nawet nie pytałam czy jedzie z nami, pewnie i tak by odmówił..niech sobie siedzi sam i się cieszy ciszą i spokojem..może zatęskni.
:
dobrze, ze z kotkiem już lepiej

Cytat:
ale czaderskie ubranie w te piłki

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 20:20   #3589
Margosia__
Zakorzenienie

Boli mnie głowa i nie mogę spać ,
chociaż dokoła wszyscy już posnęli...

Sam po prostu Genialne!

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 20:22   #3590
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

madi tak jutro po pracy wyjezdza do PL. Musi przyjechac, bo okazalo sie ze 15 listopada konczy mu sie waznosc kursu i musi go odnowic, wiec musi miec urlop. Juz sie nie moge doczekac na jednona niedziele zaprosilam jego rodzine na obiad, wiec jutro mam maraton w kuchni.

samantha sliczny ten twoj pilkarz.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 20:30   #3591
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Kuźwa nacytowalam z paru stron i wszystko mi wycieło:mu r: szlag!

Jestem padnieta... Usypialam dziecko ponad godzine nie wiem o co kommon ale jak sie jeszcze po masakrycznych nockach przestawi na wieczorne świrowanie to sobie strzele w łep!

Starszak chory gorączkuje więc jestesmy w domu i nigdzie nie jezdzimy... W sumie to szkoda bo uwielbiam spacerować po cmentarzach

Cynamonki - Adaś przestal gorączkowac? Jak sie czuje?

Lemurki- za powrót do domku! Super!

Rocky - wczoraj tez przegonilam przebierancow o ja wredna ...

Ojj nie mam cos sily...
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 20:33   #3592
Agrafka86
Wtajemniczenie

LEMURKI niech je. Musi nabrać sił

DZOAN dla synusia za bycie grzecznym.

I tyle z nadrabiania. W taki dzień jak dzisiaj tracę humor. Za dużo myślę i się doluje.
Byliśmy u moich rodziców i siostry. Michał grzeczny.
Idę odpocząć. Trzymajcie się
Dobranoc.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 20:38   #3593
ita83
Wtajemniczenie

aaa u nas byli znajomi...bez zapowiedzi chata wyglada prawie jak wysypisko ale co poczac...jedyna pociecha ze bardzo rzadko nas odwiedzaja....
co do anginy to przyzwyczajona jestem bo od dziecka sie za mna wiecznie ciagnie
no coz dzis maly tylko raz dostal moje mleko reszta mm - a reszta do zamrazalnika z adnotacja ze odciagniete przy antybiotykach...jak malemu nic nie bedzie dostanie pozniej to mleczko w kaszce...jutro dostanie moje mleczko dwa razy....zobaczymy

cynaamonki - trzymajcie sie nam tam dzielnie w tyn szpitalu

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-01, 20:40   #3594
mela1234
Zakorzenienie

Madi Malgos ok, dziadek tez juz w domu i wyglada calkiem dobrze.
Jutro zajrze do klubu bo dzis mam migrenowy dzien i w ogole jestem po pierwszych haftach. Modle sie zeby to nie byla jelitowka i zeby Alicj nie zlapala.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 20:44   #3595
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Hej Kochane! Obiecuję jutro Was nadrobić, ale padam z nóg, a jeszcze mam sprawę klubową do ogarnięcia, więc wybaczcie

My niedawno wróciliśmy z tourne po cmentarzach, czuję się jak koń po westernie, dziś z nadmiaru wrażeń Filip spał może 3h w ciągu dnia, teraz po kąpieli dosłownie padł, a ja siadam przy kolacji i działam

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 21:08   #3596
ita83
Wtajemniczenie

Mam prosbe czy ktoras moze podeslac linka z tekstem roxi bo za cholere nie moge znalezc.....

Stary 2013-11-01, 21:10   #3597
dzoan
Zakorzenienie

Wy wracacie z cmentarzy, a ja..od kota Za szybko pochwaliłam jego lepszy stan..znowu nasikał przy mnie na czerwono Choć podejrzewam, że sam sobie cos spaprał i to z ranki leci..no ale jeśli ma taka potrzebę, to cos mu ewidentnie nadal jest i domowe zabiegi nie pomogą Znowu była walka o podanie leków..kot uciekając tak rąbnął łbem w moja głowę, że gwiazdki zobaczyłam skóra pod brwią różowa, ciekawe czy siniak nie wyjdzie..powiedzą, że mnie mąż leje Walczy do upadłego koci gówniarz Umówiłam się z przyjaciółką (chrzestną Olka), że może się Małym jutro zaopiekować.. ale co skoro jak tlyko powiedziałam mężowi, że jutro chyba musimy jechać do weta, on na to 'chyba oszalałaś'.. ja już nie mam sił do tego człowieka..potrzebuję pomocy, a ten się wypina.. nie będę błagać.. niech dalej taki będzie, zobaczymy dokąd nas to zaprowadzi za jakiś czas..chyba sobie nie zdaje sprawy jak swoim podejściem NAS psuje.

ita kuruj się Kochana dobrze, że sama potrafisz się wyleczyć
tari moje zapiekanki to pełna improwizacja Muszę przyznać, że pyszna tym razem wyszła Podgotowałam kilka ziemniaków, pokroiłam je w plastry, cebulkę- w średnie kawałki, paprykę- w większą kostkę, cukinię- w plasterki, mozzarellę- też w plastry.. Cebulkę, paprykę i mięso mielone podsmażyłam..mięso przyprawiłam solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą, majerankiem, ziołami prowansalskimi i trochę oregano, bo bardzo lubię W naczyniu żaroodpornym wykładałam kolejno plastry ziemniaków, mięso z papryką i cebulką, cukinię, mozzarellę, znowu ziemniaki i cukinię, na to dałam troszkę szpinaku z fetą, bo mi zostało z innego dania na to trochę sera żółtego, takie rwane małe kawałki i na całą zapiekankę wylałam mieszankę- 2 jajka+pół dużego kubka śmietany 12%+sól, pieprz, natka pietruszki. Do rozgrzanego piekarnika 200st.C na 20-25min. Smacznego

surka jak ten czas leci! dla Lili
Sam świetne te ciuszki

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
Mam prosbe czy ktoras moze podeslac linka z tekstem roxi bo za cholere nie moge znalezc.....

ja też poproszę

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 21:13   #3598
magolina
Wtajemniczenie

Surka najlepszego dla Lilki

Sam Alex super wygląda

Mela zdrówka i trzymam kciuki, żeby się Alicja uchroniła

Ita
zdrówka, ja też biorę antybiotyk, karmię piersią i jak na razie Małemu nic po nim nie jest

Agrafka mam to samo.

Teso zdrówka dla Starszaka

Eve super, że Tż przyjeżdża

Idzia
mój Adaś od jakiegoś czasu namiętnie bawi się swoimi rękami, złącza je na wysokości klatki piersiowej i ogląda, wsadza ręce bo buzi i mlaska jak oszalały aż mu ślina po brodzie cieknie, wsadza też palce do nosa, oczu, no uroczo po porostu

Idę i ja spać, jutro jedziemy w gości więc ciekawy dzień się zapowiada.
Ciekawe jak tam wypadnie losowanie

Idę podjarana spać. Dobranoc.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 21:19   #3599
surka
Zakorzenienie

Ja te uciekam, bo moja solenizantka nie zamierza dzisiaj spać
Stary 2013-11-01, 21:22   #3600
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Boli mnie głowa i nie mogę spać ,
chociaż dokoła wszyscy już posnęli...
nie mogę leżeć i nie mogę stać
Dobranoc

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości