|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
| Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
|
5 | 7,81% |
| Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
|
6 | 9,38% |
| Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
|
20 | 31,25% |
| Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
|
7 | 10,94% |
| Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
|
19 | 29,69% |
| Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
|
5 | 7,81% |
| Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
|
1 | 1,56% |
| Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
|
1 | 1,56% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
u nas tez drugie ale wczesniej bylam zbyt nie tomna zeby pisac
Domi mam teorie co do wiercenia Sary...mala w nocy jest zmeczona i chce spac a co za tym idzie za szybko zasypia przy cycusiu i nie zjada tyle ile normalnie w dzien no i nie moze sie jej odbic bo malo zjadla i potem to jej spokojnie spac nie daje .....przeciez w dzien i po pierwszym nocnym karmieniu kiedy nie jest jeszcze tak zmeczona jest spokoj...najgorsze ze nic z tym nie mozna zrobic bo przeciez nie wciszniesz spoacemu dziecku cycka na sile a butli nie chce ci chwycic ...a mysle ze to to bo wlasnie leo mnie tsk budzi na karmienie zaczynajac sie krecic mozesz spr to odciagajac pokarm po karmieniu i wtedy bedziesz wiedziala mniej wiecej ile zjadla ide dalek spac Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- tysia na takie kolki lekarstwa niestety nie ma:-( tylko czas pamietam jak mala mojej kuzynki miala kolki to ta wszystko przetestowala razem z bardzo restrukcyjna dieta dla siebie a malej i tak nic nie pomagalo i miala trzy miesiace wyciete z zyciorysu ale sprobuj z tym termoforkoem lub cieplutkim recznikiem zdjetym z kaloryfera ...przyluz mu do brzuszka moze troszke ulgi przyniesie Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
|
#3633 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
![]() Ja tam sie bocze, a co ta herbata to jest w porównaniu do takiego przegiecia i do tego co my im robimy. Pffff Trzymaj sie A moj Tz tez chrapie zawsze jak czołg :/ Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43523829] Starszak chory gorączkuje więc jestesmy w domu i nigdzie nie jezdzimy... W sumie to szkoda bo uwielbiam spacerować po cmentarzach ...[/QUOTE] Oby Starszak szybko wyzdrowial ![]() Cytat:
za 2mce. Cytat:
Cytat:
Super, ze Tz przyjeżdża. Cytat:
Podobno maja jakieś hormony czy cos takiego. Swoja droga to Geez jak mozna je jeść ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powiem, ze nie pomylił sie co do wyboru w realu ![]() Mały padł o 18. Ten dzieciak mnie zadziwia. Nie chciał kimac dzis zbytnio. Moze dlatego,ze bylismy u tesciowej :/ Spoko mi to nie przeszkadza w ogóle bo on umie przez godzinke sam sobą sie zając naprawde (o ile skoku nie jest w pobliżu )Ale ale ale...wstał o 21 na karmienie i juz sie wyspal ![]() No,ale polezal w lozeczku pogadal z pajakiem i nowa maskotka od babci i zasnął. Obudził sie po 30min.na karmienie i znów w doopince miał spanie. WTF?! Ja tego Tzta to ubije bo nie umie wytłumaczyć matce zeby nie klaskala małemu nad uchem i nie darla sie do niego. Mały spał jak zajechalismy, poszliśmy na spacerek,ale po 20min.sie rozpadało, a nie mieliśmy gondoli tylko stelaz od fotelika. Weszliśmy do tesciowej do domu i mały po 5min.sie zbudzil. Zaczal kwekac. OMG! Jak ona to usłyszała zaczęła go wyciągać z tego fotelika i nie poluzowala pasów. Miałam ciarki , ze mu cos złamie zaraz ![]() Ale to to nic bo mały walna kupke i wyszła mu nogawka. Tz ofc sierota stulecia trzyma go i "o jejku , a jak on to zrobił" ![]() Sprawa była z tych ciężkich jak zdjąć ubranie zeby sie mały cały nie uwalil. Tesciowa nagle wziela złapała za jego spodenki ściągnęła mu pobiegla po ręcznik, a mały w tym czasie wsadzil rękę na bok uda gdzie mu kupa wyszła i juz ja do buzi wkladal. Matko dobrze, ze to zobaczyłam szybko. Położyła mi jakis shit nawleczkemod poduszki na jej łóżko na biały koc. Jakby nie mogła czegoś innego przecież to kupsko jest. Ogolnie zrobiła mega zamęt,ze nie mogłam sie skupić bo przez to wszystko mały zaczal bardzo płakać. Ona az sie zdziwila, ze ten przecież anioleczek umie płakać tak strasznie. A No umie. I nagle mi go złapała i dosłownie pobiegla z nim do łazienki i pod kran. Nie dała mi mu zdjąć tego body. Wkurzylam sie rzuciłam osrakanym wipsem w Tz ![]() Mały wył juz w nieboglosy. Wzielam go golasa i musiałam z nim pochodzić, a ta stoi i klaszcze. On az mrugal oczkami. Nosz kumać Na filmikach u Zawitkowskiego było , ze trzeba bardzo powoli i delikatnie dziecko ubierać i przebierać i rozne manewry z nim robić. Jak ona go tak pod pachy wziela, a on tak wisiał to pewnie go bolało i sie wystraszyl ![]() Moj Tz nie rozumie mnie bo ona chciała pomoc i mowi, ze kazdy ma inne sposoby i ze dawniej tak pewnie sie robiło. Ch* mnie to obchodzi
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 2 karmienie
I pobudka Ale nie jest źle Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Kuzwa edytowalam posta chyba 30min.z tych emotikonek pieprzonych
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Tz z nią był i mówi że nie wiercila sie za dużo, ale on spał ostatnia godzinę więc nie wiem czy słyszał
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- jakos po godzinie udało mi się uśpić Sarę, lezy i śpi, ale co z tego ja jak ja nie umiem zasnąc ![]() no ale weekend, tz w domu, wiec bedzie mnie w dzien wpsomagal. |
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, moi mężczyźni śpią, a zamiast też spać to od ponad pół godziny im się przygladam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3638 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale od kiedy jest sara to nic mnie nei budzi, oprocz jej jęczenia. jakoś jestem tak padnięta i tak wyczulona, ale tylko ją w nocy słysze, nic innego mnie nie rusza. Cytat:
chyba wszyscy ostatnio przeziębienie łapia, ale Adaś do BOHATER, poradził sobie z chorym serduszkiem to i z jakimś tam przeziębieniem tez da radę!!! super cynamonku ![]() powiemCi, że ak się Ciebie czyta ostatnio, to taka nadzieja i wiara z Ciebie bije! duza zmiana! tak trzymać ![]() Cytat:
))no to witaj w klubie ciumkaczy!!! Cytat:
dla nas w mojej rodzinie byl to czas spotkan z rodzina, piekne chwile, nocne spacery na cmentarz, no cud! a Mateusz genialny, widać ze się "wczuł" ) fajny chłopak!Cytat:
![]() Ty zawsze umiesz pocieszyć i powiedzieć coś , że od razu mi lepiej! dzięki, że jesteś ) ) chwalisz się czy żalisz?![]() bo nie wiesz czy gratulować czy pożałować i potulić )Cytat:
witaj w klubie ))a tesciowa niech na drzewo spada z takimi tekstami i dobrze jej powiedzialas, brawo ze nie dasz sobie nagadac. Cytat:
moze wyrosnie z tego wiercenia , zobaczymy ale po co zaraz te nerwy ))---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- :"))))))))))fajnie masz |
|||||||
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Wstali oboje. To żyjemy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3640 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Ponadeabialam Was w miare ale juz nie mialam sily cytowac Cynamonku Tak sie ciesze ze u awad co eaz lepirj a przeziebienie to dla Adaska pijus w porównaniu do tego co przeszedł w ciagu ostatnich kilku tygodni![]() Ne wiem co jest z moim dzieckiem ale w nocy mamy ok 4-5 pobudek:/ Wieczorem jest 2 godzinna walka zanim zasnie:/ Mozecto dlatego ze w dzien sporo spi? Nie mam pojecia No i nie pochwalilam sie, w czwartek byly dwie kupy i wczoraj jedna Rozszalalo mi sie dziecko
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Domi - bo nie pierwszy raz to mi sie zdarzylo
![]() przesiadlam sie na kompa i nie umiem pisac na nim ![]() patrzcie jakie cool https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/I-rok-...aki-dla-dzieci Musze miec ta swinke musze. Trudno moj syn bedzie w rozu smigal ![]() No chyba, ze zrobie czarny ryjek ![]() A w ogole denerwuje mnie to, ze wszystko dla chlopcow jest w pieski,a ja lubie bardziej kotki i kiedys w sklepie patrze jaki fajny kubraczek kremowy z kotkiem, mysle wezme malemu, a ten kotek mial rozowe uszy I nie wzielam. Z boku byly takie z pieskami brazowe. nie chcialam takiego. Mam jedna czapke dla malego z pieskiem.Kiedys idziemy na spacerku. Maly w tej czapce Tz mowi, ze nie lubi bo on to kociarz jest. Idziemy i jakies piesy zaczely szczekac, a Tz gada cicho piesy bo obudzicie Alexa, a on nie lubi piesow, a ja mowie to szkoda, ze ma czapke w piesa, ma pajaca w piesa, ma kurteczke w piesa
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie pobudki co 2h, nad ranem Olka bąki męczyły..obróciłam go na bok, pobujałam za bioderko i zasnął jeszcze na ponad godzinę ![]() Dzisiaj z kotem do weta jedziemy.. mąż sam zagadał..wow! Oby nic poważnego nie wyszło ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- cynamonko dla Adasia za postępy w rozwoju To bardzo dobry znak! Strasznie się cieszę, jak również z tego, że już nie jesteście izolowani Żeby się już tylko nic nie przyblokowało u Maleństwa i przeziębienie nie rozwinęło ![]() domcia ja bym chyba spróbowała Małą odzwyczaić od bujania i noszenia do snu..Olek mi tak ryczał jak go odkładałam na płasko, wolał być noszony i taka zabawa, co się odłożyło to znowu trzeba było brać i uspokajać i tak w kółko..Zaczęłam go odkładać do łóżeczka i jak ryczał trudno..byłam przy nim, mówiłam, głaskałam, muzyczkę puszczałam..czasami raz jeszcze wzięłam do siebie, a później już nie, choć ciężko było znieść jego płacz.. ale odzwyczaił się od zasypiania na rękach..popłacze przed snem w łóżeczku jeszcze, ale to już nie trwa tak długo jak na początku.. Trzeba się tylko pomęczyć z tydzień i byc konsekwentnym.. Choć jeśli u Sary dochodzą bóle brzuszka, bączki, to też ciężko by tak dziecko dodatkowo męczyć ![]() misiaczka dla Majeczki za 10 tyg.Katerine dla Justynki za piękną wagę!magdalennne my mamy szczepienia na nfz... 3 wkłucia.. 2 na nóżki i jedno na rączkę zostaje.. pani mówiła, ze nie może na jednej kończynie zrobić 2 wkłuć.. Sam dzisiaj już mąż zagadał sam, więc jedziemy z kotem.. nasz kot kołnierza nie nosił nawet wtedy, gdy mu cewnik założyli i gdy był po operacji wyszywania cewki on by bardziej sfiksował z czymś takim na łbie niż z rany pooperacyjnej.. pilnowaliśmy go..wtedy nie spałam przez 10 dni, tak się o niego stresowałam..po nocach za nim chodziłam..ale ładnie się wszystko zagoiło i nie naruszył szycia..
|
|
|
|
#3643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie doczekałam na niego... Położyłam się, a obudził się przed 4. Potem zasnął jeszcze do 6.30
Spał w sumie prawie 12 godzin. Ja miałam jakieś głupie sny, było mi gorąco i jak on ładnie śpi i mogłabym się wyspać, to nie mogłamCytat:
O patrz, a nam wbijają do jednej nóżki 2 razy... Muszę zapytać o to następnym razem.
|
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
U nas o 6.30 pobudka, troche wczesnie bo Edek ostatnio wdtawal o 7.30-8.00. Poranna kupa, mycie sie, zabawa z karuzelka i teraz wcina. Mam nadzieje, ze jeszcze zasnie i troszke wiecej odespimy.
Domcia, alez mi poslodzila Dziekuje Samantha, nie jadasz krewetek? Nie smakuja Ci czy brzydzisz sie? Bo ryby przeciesz jesz, tak? A tekst o kotkach i pieskach mnie troche rozsmieszyl, masz Ty problemy, kobieto ![]() Milego dnia wszystkim Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3645 |
|
Rozeznanie
|
Dostalam od tz sms "Chciałbym dzisiaj zabrac Tosie. O której mogę po nia przyjechac?" Nie musze chyba mowic jak kiepsko jest moedzy nami. Jeszcze mi ja kuwa naprawde zabierze...
Edytowane przez strawberry162 Czas edycji: 2013-11-02 o 08:39 |
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan
Ja moja próbowałam przetrzymać w płaczu, ale ona nie przestaje ryczec, jest gorzej i gorzej, zanosi sie, poci, zesra sie, dostanie czkawki, całą mokra ale nie przestanie płakać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3647 |
|
Zadomowienie
|
Strawberry, chyba cos pomimelam w nadrabianiu. Noe jestescie juz z TZ razem?
Dlaczego mialby zabrac Mala? Moze po prostu sie stesknil?Domcia, ja nie mam serca na przetrzymanie w placzu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dawaj mu ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#3650 | |
|
Konto usunięte
|
Artek znalazł nowe zastosowanie dla butelki. Otóż jest ona doskonałym... mikrofonem
Gada do flachy jak najęty A tam oczywiście 30 ml mleka czeka na dopicie...Po kąpaniu zjadł chyba ze 180 ml :O Potem za to nie chciał, ale w sumie i tak zjadł 100. U mnie znowu gorzej z mlekiem, nie rozumiem tego, jeden dzień mam 400, na drugi nie umiem uzbierać 240 na 2 karmienia. Cytat:
![]() Jeśli kogokolwiek to pocieszy - u nas też wciąż góry i doliny, jak jest ok, to jest ok, a jak jest źle, to jest tragicznie. Obecnie się stabilizuje. |
|
|
|
|
#3651 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Gdzie te czasy jak Młody wstawał o 9 raz to na bank, ale czy więcej to naprawdę nie wiem![]() Cytat:
cewnik tym razem na pewno da radę. Boziu jaki Adaś jest silny!!!!! i Wy razem z nim. Nie tylko Adaś jest bohaterem, Wy równieżCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybe zjadlam dwa razy od porodu. Cala ciaze zjadlam tylko na Wigilie potem mnie odrzucalo. Ogolnie nie ciagnie mnie do miesa z ryb Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#3653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43526192]Artek znalazł nowe zastosowanie dla butelki. Otóż jest ona doskonałym... mikrofonem Gada do flachy jak najęty A tam oczywiście 30 ml mleka czeka na dopicie...Po kąpaniu zjadł chyba ze 180 ml :O Potem za to nie chciał, ale w sumie i tak zjadł 100. U mnie znowu gorzej z mlekiem, nie rozumiem tego, jeden dzień mam 400, na drugi nie umiem uzbierać 240 na 2 karmienia. [/QUOTE] będzie artysta
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas tez gorsze dni i nie mozemy sie dogadac jakos...tz'ta jakby drazna i dzieci i ja i non stop nabuzowany chodzi....ale staramy sie jakos to przetrwac choc coraz mniej czasu mamy na wspolne rozmowy czy chocuaz pobycie ze soba.... Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3655 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonku
Silne mamy dzieci,dadzą radę.Samantha-piękny chłopiec z Twojego synka,rzęsy jak malowane Surka- dla Lilki.Idzia111-mój synek też odkrył nagle,że ma rączki i tak namiętnie im się przygląda,że robi klasyczny zez zbieżny Pakuje łapki do buzi i smakuje je z wielką uwagą.Teraz leży sobie w łóżeczku po kolejnym śniadanku i dojada własne paluszki.Nie muszę włączać niani,takie głośne mlaskanie słychać![]() Agrafka86-z jednej strony dobrze,że Jasiek nadrabia jedzeniowe zaległości,ale je stanowczo za często,brzuszek nie nadąża trawić mleka i mamy kolki.Espumisan podaję przed każdym posiłkiem,ale nie jestem przekonana,czy on w ogóle działa.Poza tym muszę przestrzegać jeszcze bilansu płynów,żeby nie podać mu ich za dużo.Po tak ciężkiej operacji nie można obciążać serduszka nadmierną ilością pokarmu,trzeba dać mu czas na regenerację.Tak więc pilnuję ile mniej więcej zjadł i ile wysiusiał
|
|
|
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
U nas tez nie jest rozowo i mysle, ze problem jest to, ze ja calkowicie skupiam sie na Edku i nie dbam o TZta. Mniej spedzamy czasu ze soba, rozmowy praktycznie zawezily sie do tematu Edka i domu, nawet obiady czesto robimy osobno, o dziabaniu w ogole milcze
Co najgorsze, nie potrafie sie przemoc aby cos zmienic, bo zwyczajnie nie mam na to energii. TZ uwaza, ze zajmowanie sie dzieckiem powinno byc dla mnie przyjemnoscia, ze dostaje za macierzynski pieniadze i nie powinnam narzekac, ze wiekszosc czasu przesiaduje na tylku i przy telefonie, wiec nie mam prawa byc zmeczona. Aha, no i ze skoro mam czas pomalowac paznokcie (zrobilam to raz od porodu i juz ma argument!) to znaczy ze nie powinnam narzekac na to, ze brakuje mi chwil dla siebie. A przeciez o te chwile chodzi mi o to aby gdzies sie wyrwac, polazic w samotnosci, z kims sie spotkac. No ale wez wytlumacz im, mezczyzni przyjmuja wszystko doslownie -zmeczenie = pracowac na kamieniolomach; brak czasu dla siebie = nie masz czasu pierdnac... Nie mam nawet ochoty mu po raz setny tlumaczyc o co mi chodzi. Dobrze, ze chociaz pomaga mi jak go o cos poprosze i wytrzymuje ze mna gdy mam dzien czepiania sie wszystkiego. Kurcze, elaborat napisalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Wczoraj jak pisałam Filip padł, o 2 się wiercil, więc dałam mu skoczek i spal do 8.
11h bez przerwy. Obudził się jak zwykle bez płaczu, a jak nas zobaczył to gadał i się uśmiechał Dziś skończył 3 miesiące ![]() Do szczęścia brakuje mi tylko kupy, bo dziś 5dzien bez... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
Muszę powtórzyć poranną kawę,bo coś źle widzę.Perse-Ty naprawdę masz tak szybko kolędę czy żartujesz?
![]() Noc prawie nieprzespana,bo co chwilę do głodomorka wstawałam,ale mu wybaczam,bo dzisiaj kończy 11 tygodni Maleństwo moje kochane ![]() Swoją drogą Jaś jest mocno wybity z dziennego rytmu,od prawie dwóch tygodni nie był na spacerku,a teraz też nie może wychodzić z domu,bo musimy unikać infekcji przez jakiś czas.Jestem uziemiona razem z nim(ale nie ma tego złego,coby na dobre nie wyszło-ukochana babcia nie może nas odwiedzać przynajmniej )Przełożyłam go do bujaczka i chrapie jak ojciec
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan- super ze Tz sie ogarnal
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ---------- Cytat:
za 11 tygodni.Ah te babcie kochane Jeszcze sie nachodzisz, a raczej nabiegasz Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#3660 |
|
Zadomowienie
|
Jakierka-a może pogadaj z nim uczciwie i powiedz,co Ci na wątrobie leży?
Oni tak mają,że jak nie wyłożysz kawy na ławę,to za groma nagłego się nie domyślą,o co nam chodzi.Powiedz,że jesteś zwyczajnie zmęczona i potrzebujesz czasu dla siebie.To normalne,że teraz jesteśmy skupione na dzieciach i powinni to zrozumieć. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

za 2mce.
) Kupilam najzwyklejsza arke, ale ile radosci!!
Dzis jadlam krewetki i powiem szczerze, ze dziwnie smakowaly, kiedys wydawaly mi sie smaczniejsze, choc to pewnie kwestia przyzwyczajenia organizmu

)

Spał w sumie prawie 12 godzin. Ja miałam jakieś głupie sny, było mi gorąco i jak on ładnie śpi i mogłabym się wyspać, to nie mogłam
raz to na bank, ale czy więcej to naprawdę nie wiem
11h bez przerwy. Obudził się jak zwykle bez płaczu, a jak nas zobaczył to gadał i się uśmiechał