|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
| Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
|
5 | 7,81% |
| Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
|
6 | 9,38% |
| Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
|
20 | 31,25% |
| Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
|
7 | 10,94% |
| Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
|
19 | 29,69% |
| Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
|
5 | 7,81% |
| Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
|
1 | 1,56% |
| Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
|
1 | 1,56% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Twee zarzuć tematem odpowiednim to zobaczysz, jak się dziewczyny rozkręcą
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
![]() Ale moge sie pochwalic, ze mialam wczoraj pierwsze dziabanko od prawie 3 miesiecy ![]() Alik chyba wyczul, ze cos sie swieci, bo spał jak zabity
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie, dzisiaj nic i cos w lozeczku marudzi ![]() ale musze sie zregenerowac bo kolorowo nie bylo
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Hej zabki.
![]() U nas chaos,staram sie ogarniac mieszkanko,nasze garty,wszystko jakos na miejsce poskładac,w miedzyczasie ,,zdajemy" stare mieszkanko-tam tez trezba posprzatac itp. no i Laure chorobsko dopadło od wczoraj ma katar,kaszle coraz intensywniej..Bylismy dzis z nią u pediatry na dyżurze.Pani powiedziała ze na szczescie nie słyszy nic niepokojacego w płucach.Kazała na razie odpuscic na dzien,dwa kapanie,zakrapiac nosek solą fizj. lub morską,delikatnie odciągac wydzieline,stosowac Nasivin Soft i obserwowac Laurke.W razie czego podjechac gdyby obajwy sie nasiliły lub goraczka sie pojawiła. mam nadzieje ze jej przejdzie,to nasze pierwsze zetknięcie z chorobą i jestem wystraszona....
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
Ja padam dziewczyny na twarz... Mam nadzieję, że dziś noc będzie choć trochę lepsza. Dobiłam się dzisja sprzątaniem i rozmrażaniem lodówki. I tak się wk...., że postanowiliśmy kupić nową, bo mamy takiego grata, że szkoda gadać- rozmraża się 4 godziny. Nie dałam Mikołajowi mm, może mu bedzie lepiej, choć pewnie pośpi krócej...Chyba ide spać, bo M już śpi a czas ucieka.
Dużo zdrowia dla potrzebujących chorujących! |
|
|
|
#3727 |
|
Rozeznanie
|
Tweed chyba tylko Ty masz to szczęście i masz grzeczne dziecko:P
Ale jestem z siebie za☠☠☠iaszczo dumna Tz przyjechal i probuje uspic Antosie a ja wzielam tel sluchawki i wlasnie napuszczam wanne pelna goracej wody i bede tak dlugo lezec az sie nie zrelaksuje:
|
|
|
|
#3728 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w klubie i widziałam zdjęcia
Ale Wy Lachony jesteście Taribari- noo.... Ciebie to jeszcze nie widziałam nigdy- nie powiem, że Ptyś nie ma faaajnej mamy ![]() agrafka- ciężko z kolezanka.... dopóki mnie nie dotknela taka sytuacja nie wiedziałam jakie to powszechne "zjawisko" niestety ![]() mela- zdrowka! Anulka- zagłosowałam dzisiaj na Ciebie- mój był 666głos Adaś mnie kiedyś zjedzie za takie zdjęcia... |
|
|
|
#3729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja za moja lodowke zbieram sie jeszcze od czasów ciazy Cytat:
Ale spora czesc czasu![]() bardzo dobrze zrbilas, niech teraz tz sie troche nagimnastykuje ![]() ja tez probowalam k zrobic, ale nie ma bata, nie potrafie sie srelaksowac slyszac np placzki alka zazwyczaj staram sie szybciej wykapac, zeby stanac na polu bitwy![]() cynamonku ![]() i co prawda nie widzialam twojego tzta, ale cchialam ci napisac, ze w tej fryzurce adas jest strasznie podobny do ciebie Czyli to madre spojrzenie ma po mamusi
|
|
#3730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz uciekam do moich skarbów, dobrej nocki |
||
|
|
|
#3731 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Adas na tym zdjeciu wyglada jakby wazyl co najmniej 6 kg ![]() A jak sie czuje nasz wizazowy synus? Cytat:
![]() A tak w ogole to wlasnie sobie przypomnialam ze ja nie lubue sie kąpać. Wole szybki prysznic wiec jyz wychodze. Zreszta napuscilam sobie za ciepla wode i slabo mi ![]() No to ide ratowac moja coreczke, koniec relaksu |
||
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka ładna dziewczynka
![]() Widzę, że nastroje lepsze Idę przed TV. |
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Michaś by się obejrzał za twoją Adasią. |
|
|
|
|
#3734 |
|
Wtajemniczenie
|
Cynamonku! super, że w końcu jakieś lepsze wieści i widzę, że humor dopisuje A Adaś to jest śliczny jak laleczka Rocky- zdrówka dla Laurki En- widziałam foty na fejsie. Tak opowiadałaś o chrzestnej Tomusia a powiem Ci, że z Ciebie lepsza doopa niż z niej szału ni ma
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku Adaśko taki pozytywny na tym zdjęciu. Widać, że idzie ku lepszemu. Słoneczko śliczne (to pomyślałam jak zdjęcie zobaczyłam).
Mąż śpi, albo próbuje spać, Alicja śpi, Małgosia podejrzewam, że też śpi, choć wiem, że troszkę podobno płakała u teściowej. Ja mam 37 st i czuję się jak przejechana walcem!
|
#3736 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
CYNAMONKOWA ogromnie ciesza te malutkie kroki do przodu. Spacerek musi dawac wam duzo radosci! No brawo z obracanie glowki. Adas jest mega dzielnym i silnym chlopcem!!
LEMURKI super ze Jasiowi sie poprawil apetyt i wszystko u was dobrze STRAW przykro czytac ze sie wam nie uklada,ale tak jak juz laski napisaly zastanow sie sama czego chcesz i czego potrzebujesz do szczescia. A z tym wspolnym mieszkanie to mam wrazenie ze to z jego strony wymowka. Cytat:
Cytat:
Ale was na malenczuka wzielo;-) Cytat:
Cytat:
ja tam bardzo lubie krewetki chyba najbardziej z owocow morza Cytat:
Najlepszego dla Fi! Cytat:
OLIATH wszystkiego naj dla Lali! Fotki nadrobie z kompa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath szczena opada patrząc na torta. Złożę u ciebie zamówienie na 27 grudnia dla Małgosi! Kurierem mi wyślesz
![]() En chrzestna naprawdę niezła du.pa.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-11-02 o 21:13 |
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpadłam się przywitać i zaraz będę nadrabiała ![]() My dziś cały dzień byliśmy u teściów. Tzn. nie tak cały, bo wróciliśmy na kąpiel Małego o 17. Było całkiem sympatycznie i nawet nie mam żadnych tekstów do obśmiania ![]() A jeszcze ze spraw u mnie-dostałam okropnej wysypki na brzuchu Swędzi i okropnie wygląda ![]() Cynamonowa jak miło Cię widzieć w dobrym humorze Adaś wygląda super
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-11-02 o 21:36 |
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam pospamowac jak juz jestem w domu.Tz poszedł do sąsiadów z góry a ja siedze przy Laurze.Co chwile sie z krzykiem budzi
|
#3740 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jak zaczniesz pisac wiecej szczegolow o dziabanku na pewno spam sie rozkreci ![]() Cytat:
biedne malenstwo. Zdrowka dla Laury! Cytat:
![]() A za zdjecia to zabije mnie moj syn Sliczny Adasiek. Za nic w swiecie bym nie pomyslala ze tyle juz przeszedl.Moje dziecko nabylo nowa umiejetnosc- jak doprowadzic matke do bolu uszu. Zaczal tak glosno krzyczec i smiac sie z tego krzyku ze mam ochote wlozyc w uszy stopery. Potrafi robic "hau hau" przez bite 30 minut non stop . 2 tyg.temu myslalam ze urodzilam golebia. Dzis mam wrazenie ze byl to jednak pies.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiliśmy Olka pod opieką przyjaciół i zobaczcie co zastaliśmy po powrocie
Piwo, wino, strzykawka i biała kreska..Spał po tym pięknie- 3 godziny .. także polecam |
|
|
|
#3742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę nadrabiać wczorajszy dzień
|
|
|
|
|
#3746 | ||
|
Zakorzenienie
|
w sumie nie, tez jej sie zdarzalo z opoznieniem.
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Straw przykro mi z powodu takich relacji z Tż, ale nie daj sobie wmówić albo nie myśl, że tak łatwo zabraliby Ci dziecko.....trzeba mieć naprawdę twarde dowody, także spokojnie. Mam nadzieje, że jakoś Wam sie ułoży Cynamonkowa Adaś ma piękne włoski w ogóle to jest mega przystojniakiem. Ojjj będziesz przebierać w synowych![]() Oliath najlepszego dla Lali ![]() Rockyyy zdrówka dla Laury Mela zdrówka Tysia oby noc była lepsza ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Rozeznanie
|
Śliczna Adasia
jestem pewna,że się kiedyś odwdzięczy mamusi Świetna fota!!! |
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuje kciukow.
Dzis sara bedzie spac pierwszy raz w swoim lozeczku, do tej pory spała w koszyku, ale juz z niego wyrasta. Więc proszę o kciuki. Póki co 2 do 0 dpa sary. Dla razy ja odlladalismy o dwa razy sie przebudzila po 3 minutach. Boże co to bedzie za noc... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() CYNAMONKU- ale sie ucieszylam ze malutkimimkroczkamimidzie ku lepszemu Widze ze Ci humor dopisuje ![]() LEMURKU- ciesze sie ze imu Was dobrze!!! ROCKYY- zdrowka dla Laurki MELA- dla Cienie rowniez ROXI- Twoje tesksty powalili mnie wczoraj i smialam sie jak gluoia az mnie tz uciszal ![]() STRAW- przykra sytuacja. Nie daj sie. ANULKA- ale chamskomzachowalamsie tesciowa ![]() U mnie dziaisj apogeum. Ola dala czadu jak nigdy. I to glownie przy jedzeniu ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- DOMI- kciukimmocno zocisniete!!!
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-11-02 o 22:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

od wczoraj ma katar,kaszle coraz intensywniej..Bylismy dzis z nią u pediatry na dyżurze.Pani powiedziała ze na szczescie nie słyszy nic niepokojacego w płucach.Kazała na razie odpuscic na dzien,dwa kapanie,zakrapiac nosek solą fizj. lub morską,delikatnie odciągac wydzieline,stosowac Nasivin Soft i obserwowac Laurke.W razie czego podjechac gdyby obajwy sie nasiliły lub goraczka sie pojawiła.
mam nadzieje ze jej przejdzie,to nasze pierwsze zetknięcie z chorobą i jestem wystraszona....
KCIUKI DLA ADASIA

Taribari- noo....

za 2mce.
)

11h bez przerwy. Obudził się jak zwykle bez płaczu, a jak nas zobaczył to gadał i się uśmiechał 
Piwo, wino, strzykawka i biała kreska..Spał po tym pięknie- 3 godziny .. także polecam
12.06.2010