Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV ! - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-03, 10:25   #511
bella719
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja też nie Możemy razem szukać
Wczoraj przyszła do mnie gazetka z Selgrosa i mają tam fajne sztuczne choinki które wyglądaja jak żywe będą dostępne od 5listopada

tu masz link do gazetki http://www.selgros.pl/gazetki-promocyjne/nastepne choinki są w gazetce z ofertą przemysłową

Edytowane przez bella719
Czas edycji: 2013-11-03 o 10:31
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 10:37   #512
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Na stronie F&F (TESCO) pojawiły się już pierwsze wzory świątecznych skarpet i piżamek

http://www.ffmoda.com/pl/products/zi...niej/bielizna/

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Ja jestem w trakcie tworzenia playlisty świątecznej
Na razie mam:
-All i want for christmas is you -Mariah Carey
-White Christmas -Wham
-Have yourself a merry little christmas -Frank Sinatra
-Christmas song (merry christmas to you) -Frank Sinatra
-świąteczna piosenka z coca-coli, nie wiem jak się nazywa -Ania Szarmach
-Jingle bell rock (jest dużo wersji ale mnie najbardziej podoba się oryginał, tylko trudno go znaleźć)

Polecacie jakieś swiąteczne piosenki?

Ja już zrobiłam swoją playlistę świąteczną Słucham a mój się śmieje:P
madziulaczek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 12:20   #513
aamajka
Zadomowienie

Też muszę iść na słodyczowy odwyk. Ale na razie zaczynam planować, co upiec na Święta

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ja robię z tego przepisu i jest fantastyczny http://www.mojewypieki.com/przepis/piernik-staropolski
Szakal, Nicole - wielkie dzięki. Teraz już nie mam wymówki, trzeba będzie zrobić piernik

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
Dziewczyny, można się przyłączyć?;> Ja już planuje święta, szczególnie wypieki świąteczne Co roku robię dla przyjaciół i bliskich znajomych upominki ze świątecznymi wypiekami. W tamtym roku były to tylko pierniczki, w tym chcę zrobić coś ekstra. Macie jakieś pomysły? Myślałam nad muffinkami piernikowymi, bo kupiłam dzisiaj w Aldim czekoladowe ozdoby świąteczne, może pierniczki nadziewane konfiturą, zastanawiam się nad kostką piernikową z marcepanem domino, może jakieś cake-popsy. Sama nie wiem. Pomóżcie
Po za tym, zostaje jeszcze kwestia jak to zapakować świątecznie. W tamtym roku po prostu zawijałam je w folię przeźroczystą z jakimś motywem świątecznym. Teraz chcę coś innego i nie wiem.

Kupiłam dzisiaj kolejne foremki na pierniczki świąteczne, oficjalnie mogę powiedzieć, że to już chore. Nie mieszczą się w dużym pudełku po butach
Clarity, witaj!
Ja zrobię piernik staropolski, ale to raczej do domu.
Muffinki będą fajne na prezenty. Można je zapakować do puszek czy pudełek, ale to dodatkowy koszt, jeśli chce się ładne kupić.
Ale można obłożyć folią aluminiową zwykłe pudełeczka, potem je przewiązać wstążką lub przykleić kokardkę.

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na zakupach i UWAGA, UWAGA-

SEZON PRZEDŚWIĄTECZNY UWAŻAM ZA OTWARTY

Tesco:
Zauroczyły mnie ściereczki....
Koniecznie muszę kupić. Kolekcjonowanie ściereczek to moja kolejna pasja....
Ciekawe czy są już w moim Tesco???

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Będę znowu przeziębiona... boli mnie gardło i jakby głowa... ech drugi raz już, a ledwo sezon się zaczął
Mam tak samo. Już od końca września się męczę. Współczuję bardzo.
Zdrowiej, kochana!

Dziewczyny, co roku mam dużą żywą choinkę do samego sufitu. I od zawsze mam koty. Nic się nie dzieje. Piją wodę spod choinki (najwyraźniej im smakuje ), bawią się łapiąc łapkami bombki, ale dotąd żadnej nie strąciły. Bombki są szklane, więc nie mogą w nie wsadzić pazurków. Na choinkę się nie wspinają.
Nie wiem, jak będzie w tym roku, bo są dwa młode kociaki. Ale mam nadzieję, że dostosują się do zachowania swojej mamy.
Z żywej choinki nie zrezygnuję
aamajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 12:51   #514
tinekk
Zadomowienie

Ojjj mi też przydałby się odwyk słodyczowy, zdecydowanie ostatnio za dużo cukru w moim menu i dla samej siebie pasuje odstawić a raczej zrobić konkretny detox. Może jakieś wyzwanie ?

Chyba tylko ja mam sztuczną choinkę ?
Od zawsze taką mieliśmy i taka mi się właśnie podoba, dlatego jednak przy niej zostanę u mnie zawsze jest kolorowa, po prostu wszystkie kolory tęczy - mała tradycja

Ja muszę kupić prezent TŻ, siostrze, szwagrowi, siostrzenicy, bratu mamie i tacie. Dla niektórych małe pomysły już mam

A czy ktoś ma plany na sylwestra ?

Sama zastanawiam się co upiec w tym roku na święta, pewnie będę szukać na moich wypiekach czegoś - najlepsza strona

Kurcze wszyscy mają playlisty też zacznę pomału tworzyć

Bella kurcze u mnie nie ma selgrosa, pierwsze słyszę o takim sklepie

Marita mam zamiar Ci towarzyszyć przy tym '' banie '' chciałabym sobie przez cały listopad zrobić wyzwanie zerosłodyczowe

http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-926D1...rta.htm?id=109

Od 12 W Lidlu będą fajne rzeczy, na pewno kilka kupię

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 12:55   #515
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Ja mam Własna kanapa
Mieliśmy ciężki rok. Nie mam chęci nigdzie iść.
Kolacja z moimi chłopakami, światełka choinki, jakiś fajny film, a potem fajerwerki przed domem.
Nic specjalnego, ale tak właśnie mam ochotę.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 13:11   #516
Niambie
Zadomowienie

Witam was w ten niedzielny poranek. Oh pardon, południe Właśnie wstałam
Szyszki wyschły, stożek jest, klej na gorąco z ebaya przyfrunął. Dziś będę kleić choinę! :P
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 13:13   #517
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Ja mam Własna kanapa
Kolacja z moimi chłopakami, światełka choinki, jakiś fajny film, a potem fajerwerki przed domem.
Też najczęściej z TŻ najbardziej własnie tak lubiliśmy spędzić sylwestra, w tym roku jednak chyba gdzieś pojedziemy

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Szyszki wyschły, stożek jest, klej na gorąco z ebaya przyfrunął. Dziś będę kleić choinę! :P
Koniecznie się pochwal !

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 13:28   #518
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

praktycznie miesiac sie nie udzielałam na watku bo jakos mi uleciał przedświąteczny zapał ale znow pomału wraca
Stary 2013-11-03, 13:30   #519
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
jeszcze kilka poniedziałków do świąt

ja od jutra robie sobie bana na słodkosci

no to nie jestes sama

owszem

jestem na tak
Powodzenia. Dziś mój pierwszy dzień, a mnie już świerzbi.

Cytat:
Napisane przez aamajka Pokaż wiadomość
Też muszę iść na słodyczowy odwyk. Ale na razie zaczynam planować, co upiec na Święta
Ja też już gromadzę przepisy. Problem w tym, że lista jest za długa i trzeba będzie robić cięcia.

Cytat:
Ojjj mi też przydałby się odwyk słodyczowy, zdecydowanie ostatnio za dużo cukru w moim menu i dla samej siebie pasuje odstawić a raczej zrobić konkretny detox. Może jakieś wyzwanie ?

Od zawsze taką mieliśmy i taka mi się właśnie podoba, dlatego jednak przy niej zostanę u mnie zawsze jest kolorowa, po prostu wszystkie kolory tęczy - mała tradycja

Ja muszę kupić prezent TŻ, siostrze, szwagrowi, siostrzenicy, bratu mamie i tacie. Dla niektórych małe pomysły już mam

Sama zastanawiam się co upiec w tym roku na święta, pewnie będę szukać na moich wypiekach czegoś - najlepsza strona

Kurcze wszyscy mają playlisty też zacznę pomału tworzyć

Bella kurcze u mnie nie ma selgrosa, pierwsze słyszę o takim sklepie

Marita mam zamiar Ci towarzyszyć przy tym '' banie '' chciałabym sobie przez cały listopad zrobić wyzwanie zerosłodyczowe

http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-926D1...rta.htm?id=109

Od 12 W Lidlu będą fajne rzeczy, na pewno kilka kupię
Wyzwanie to dobry pomysł, ja sama sobie zamierzam takie sprawić. Początkowo wymyśliłam 0 kupnych słodyczy do mikołajek, ale zastanowię się jeszcze.

Ja o sylwestrze w ogóle nie myślałam jeszcze, zresztą mnie jakoś noworoczny szał nie chwyta.

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Koniecznie pochwal się efektami!

U mnie niebo pociemniało w przeciągu pół godziny i teraz to już w ogóle się zawiesiłam. Czekoladowy mikołaj z pewnością poprawiłby mi humor. Ewentualnie świąteczne ciasteczka.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:17   #520
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam Własna kanapa
W tamtym roku pojechaliśmy z TŻtem na Sylwestra w góry. Zatrzymaliśmy się w Bukowinie Tatrzańskiej (chciałam jakąś urokliwą wioskę, żeby można było pochodzić na spacery, napić się grzanego wina w prawdziwych góralskich chatkach), ale nie miałam pojęcia, że tam nie ma kompletnie nic, oprócz mnóstwa stoków narciarskich Zrobiliśmy sobie wycieczkę do Zakopanego, chcieliśmy pójść na termy w hotelu Bukovina, ale było tylu ludzi, że szkoda gadać. Sylwester był z biurem podróży - takiej klapy to chyba jeszcze nie było, lokal to był jakiś stary budynek, w regulaminie było podane, że grupy mają się zgłaszać wcześniej w celu ustalenia miejsc przy stole. Grupa to dla mnie powyżej 3 osób, jakie było moje zdziwienie, gdy weszliśmy z TŻtem na salę, a tam mówią nam, że nie ustaliliśmy wcześniej miejsc!! Zapłaciliśmy za Sylwestra, więc wiadomo, że na niego przyjdziemy, a jakiś typek nam mówi, że sorry, ale nie wie co zrobić. Co ciekawe, w takiej sytuacji znalazły się też 3 inne pary... Było tak drętwo, że po północy wróciliśmy do pensjonatu. Teraz doceniamy wszystkie sylwestry, które albo spędziliśmy we dwoje albo z rodziną

Co do odwyku słodyczowego - nie jem dużo słodyczy, ale czasami tak mnie coś napadnie, że nie mogę się powstrzymać Zjem coś dzisiaj (albo się nawżeram ) i do świąt postaram się nie jeść słodkości.
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min

Edytowane przez Emocja20
Czas edycji: 2013-11-03 o 14:18
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:17   #521
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:

też mam sztuczną to już będzie druga- pierwszą wszamały(albo raczej poobgryzały) mi szczury/myszy w piwnicy dobrych kilka lat temu
przynajmniej tak tata mi powiedział

znając życie to ten start odwyku będę przeciągać
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:24   #522
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam Własna kanapa
My też mamy takie plany. W tamtym roku u nas był Sylwester, cała rodzina się zjechała. W tym postanowiliśmy spędzić go sami z jakimś fajnym i drogim alkoholem, kolacją i dobrym filmem Ja to ogólnie nie przepadam za balami sylwestrowymi i tańcami do rana więc mi taka forma odpoczynku bardziej odpowiada
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:33   #523
Nicole`_
Zakorzenienie

A ja uważam, że taki wieczór z filmem i kolacją w domu można robić codziennie, a Sylwester jest tylko raz w roku. Jedna taka noc. Warto zrobić coś INNEGO I wiadomo, że nie zawsze jest kasa na wyjazd, jakąś wytworną imprezę czy kolację, ale nie o to chodzi. Zawsze jest wyjście, można zorganizować przebieraną domówkę albo jeśli ktoś nie lubi imprez to może zaprosić tylko garstkę osób/par? Albo wyjść na Sylwestra do centrum miasta w którym mieszkacie, na pewno są jakieś koncerty. Możliwości jest mnóstwo, ale moim zdaniem warto tę noc w roku spędzić inaczej, uczcić to, że stary rok odchodzi i przychodzi nowe.

Takie mam podejście, kilka razy spędzałam Sylwestra w domu i pewnie będą jeszcze takie gdy będę miała małe dziecko itd, ale to co innego. Teraz póki co, korzystam
Stary 2013-11-03, 15:33   #524
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Ja jeśli chodzi o sylwestra to uważam, że to dzień jak każdy inny. Jeśli mam ochotę się wtedy bawić, wyjechać gdzieś czy jeszcze coś to to robię, jak nie to nie widzę problemu by zaszyć się w domu. I tak samo mam z innymi, ktoś chce się bawić to ok, nie chce to nie, żaden problem. Może ktoś ma ochotę np. na imprezę kilkanaście dni przed sylwestrem a w ten dzień akurat nie i jeśli nie to po co się zmuszać. Jestem bardzo tolernacyjna w tym temacie i u uważam, że niech każdy robi jak chce.
A funkcjonuje takie podejście w społeczeństwie, zwłaszcza wśród młodzieży, że jak się nie bawisz, nie masz planów to jakimś odmieńcem jest bo jak to tak

Byłam w tesco, naoglądałam się tych świątecznych rzeczy, słodyczy ale jeszcze nic nie kupiłam

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 17:04   #525
asik1503
Zakorzenienie

ja planów na sylwestra nie mam xD wiem tylko tyle, że spędzam je w Polsce a co dokładnie to się okaże rano na pewno będę leciała samolotem i potem będę musiała się dostać do mieszkania z lotniska

Nimfa ile już u Ciebie ozdób w sklepach

ja jeszcze niczego świątecznego nie spotkałam

też muszę pomyśleć co z prezentami xD bo totalnie nie mam weny...
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 17:13   #526
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
Ja jeśli chodzi o sylwestra to uważam, że to dzień jak każdy inny. Jeśli mam ochotę się wtedy bawić, wyjechać gdzieś czy jeszcze coś to to robię, jak nie to nie widzę problemu by zaszyć się w domu. I tak samo mam z innymi, ktoś chce się bawić to ok, nie chce to nie, żaden problem. Może ktoś ma ochotę np. na imprezę kilkanaście dni przed sylwestrem a w ten dzień akurat nie i jeśli nie to po co się zmuszać. Jestem bardzo tolernacyjna w tym temacie i u uważam, że niech każdy robi jak chce.
A funkcjonuje takie podejście w społeczeństwie, zwłaszcza wśród młodzieży, że jak się nie bawisz, nie masz planów to jakimś odmieńcem jest bo jak to tak

Byłam w tesco, naoglądałam się tych świątecznych rzeczy, słodyczy ale jeszcze nic nie kupiłam
No pewnie, że tak, każdy musi robić tak żeby był szczęśliwy To jest jasne, jak w ogóle można być nietoleracyjnym w tym temacie? Nie ogarniam Nie można się do czegoś zmuszać tylko dlatego, że to Sylwester. Wiadomo

Napisałam tylko jak ja widzę tę noc i wiem, że czasem trzeba na temat spojrzeć inaczej, ale to była tylko moja opinia, moje zdanie. Do niczego nikogo zmuszać nie wolno

A co do tesco - kuuuuuurna, no czy tylko u mnie nie ma dekoracji świątecznych? Słodycze są, ubrania są... a dekoracje pewnie jutro, albo nie wiem
Stary 2013-11-03, 17:35   #527
feather
Wtajemniczenie

Przedwczoraj śniło mi się, że spadł śnieg i wszędzie było pięknie biało Ale potem się budziłam, spojrzałam w okno, a tam szaro, drzewa bez liści i zero śniegu, więc znowu poszłam spać i znowu śnił mi się padający śnieg

A co do sylwestra to ja mam nadzieję na wyjazd w góry w tym roku, ale nie wiem jak wyjdzie, bo kolega tylko o tym wspomniał, Jak się w tym roku nie uda to może w następnym, albo jeszcze następnym...

O, a te majciochy -> http://www.ffmoda.com/pl/products/zi...na/ia32634653/ to kupię na prezent dla znajomej, która wiecznie narzeka, że święta to tylko kupa roboty

feather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 18:12   #528
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Nimfa, ty to serca nie masz..Ja mam daleko do Tesco a do Kauflandu jeszcze dalej a ty takie cuda pokazujesz...
Przepraszam

Od 16 ozdoby będą w Lidlu.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez aamajka Pokaż wiadomość
Zauroczyły mnie ściereczki....
Koniecznie muszę kupić. Kolekcjonowanie ściereczek to moja kolejna pasja....
Ciekawe czy są już w moim Tesco???

Dziewczyny, co roku mam dużą żywą choinkę do samego sufitu. I od zawsze mam koty. Nic się nie dzieje. Piją wodę spod choinki (najwyraźniej im smakuje ), bawią się łapiąc łapkami bombki, ale dotąd żadnej nie strąciły. Bombki są szklane, więc nie mogą w nie wsadzić pazurków. Na choinkę się nie wspinają.
Nie wiem, jak będzie w tym roku, bo są dwa młode kociaki. Ale mam nadzieję, że dostosują się do zachowania swojej mamy.
Z żywej choinki nie zrezygnuję
A mnie ścierki itd. nie kręcą, może jak będę miała swoje mieszkanie

Ja bym na Twoim miejscu zmieniła bombki na plastikowe. Póki nic się nie dzieje, to jest ok, ale jak się któraś bombka rozbije i kociak się pokaleczy, nie będzie wesoło. A np. rany na opuszkach ciężko wyleczyć, kociak nie będzie mógł chodzić. Nie wspominając o oczach...
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 18:13   #529
bella719
Rozeznanie

Kupiłam dzisiaj kominek do wosków, w sklepie jak go zobaczyłam to od razu wzięłam, był ładny, tani i z dużą miseczka...ale teraz jak na niego patrzę to wydaje mi się za niski, bo ma tylko 9cm;/ Mam nadzieję, że woski będą się jednak łądnie palić...
Stary 2013-11-03, 18:14   #530
Nimfa20

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
Jak mogłaś nic nie kupić Nie wspominając , że poszłaś beze mnie

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość

Nimfa ile już u Ciebie ozdób w sklepach

ja jeszcze niczego świątecznego nie spotkałam
Sama byłam zaskoczona
Stary 2013-11-03, 18:20   #531
mika93
Zadomowienie

Cytat:
Nimfa, ty to serca nie masz..Ja mam daleko do Tesco a do Kauflandu jeszcze dalej a ty takie cuda pokazujesz...
Miałam ochotę na te bombki z Kauflanda , a w sklepie pustka. Nic świątecznego nie było
Stary 2013-11-03, 18:59   #532
Emocja20
Zadomowienie

A ja właśnie zeżarłam lody W Almi Decor już choinki ubrane
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 19:06   #533
SzukamInspiracji
Raczkowanie

Ostatnio w Avonie widziałam fajne świąteczne akcesoria. Kubki, solniczka i pieprzniczka oraz zaparzacz o kształcie choinki są już u mnie Wszystko kupione z wcześniejszej avonowej wyprzedaży, ale widzę, że w sprawie kubków przepłaciłam
Stary 2013-11-03, 19:23   #534
Nimfa20

Cytat:
Napisane przez feather Pokaż wiadomość
Przedwczoraj śniło mi się, że spadł śnieg i wszędzie było pięknie biało
Cóż, może za niedługo Twój sen się spełni, bo wstępnie ok. 20 zapowiadają pierwszy śnieg
Stary 2013-11-03, 19:41   #535
dorot_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Cóż, może za niedługo Twój sen się spełni, bo wstępnie ok. 20 zapowiadają pierwszy śnieg
Serio? a ja słyszałam, że nie ma się co spodziewać wcześniej, niż za miesiąc...

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 19:45   #536
allmode
Wtajemniczenie

Moje dziecko napisało wczoraj list do Mikołaja Na szczęście w tym roku krótki i realny do spełnienia.
Ja zaś - bardzo subtelnie i przypadkiem - otworzyłam strony z rzeczami, które chcę dostać

Mnie też się śnieg marzy. Ale na razie za oknem leje.
A póki co będę się wprowadzać w świąteczny nastrój, przygotowując rzeczy na kiermasz. Nie wiem tylko, co przygotować i w jakiej ilości
Jak myślicie?
Stary 2013-11-03, 19:50   #537
wikajaga
Zadomowienie

Ja biedna nieszczęśliwa Lidla też u siebie nie uświadczę.. Jest tylko Biedronka, Polo i Lewiatan..
Sylwester raczej odpada, jak wszystko będzie ok to na pewno wyciągnę mojego chłopa na zabawę karnawałową..(po tegorocznej miałam siniaka na nodze ze dwa miesiące, za skarby świata nie mogłam się dziada pozbyć.Całą stopę miałam granatową. Pamiątka po obcasie jakiejś pani)

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Moje dziecko napisało wczoraj list do Mikołaja Na szczęście w tym roku krótki i realny do spełnienia.
Ja zaś - bardzo subtelnie i przypadkiem - otworzyłam strony z rzeczami, które chcę dostać

Mnie też się śnieg marzy. Ale na razie za oknem leje.
A póki co będę się wprowadzać w świąteczny nastrój, przygotowując rzeczy na kiermasz. Nie wiem tylko, co przygotować i w jakiej ilości
Jak myślicie?
W sensie że do sprzedaży na kiermaszu?

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 19:52   #538
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak. Pierwszy raz się zgłosiłam i nie wiem, na co się nastawiać.
Stary 2013-11-03, 19:56   #539
wikajaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez feather Pokaż wiadomość
Przedwczoraj śniło mi się, że spadł śnieg i wszędzie było pięknie biało Ale potem się budziłam, spojrzałam w okno, a tam szaro, drzewa bez liści i zero śniegu, więc znowu poszłam spać i znowu śnił mi się padający śnieg

A co do sylwestra to ja mam nadzieję na wyjazd w góry w tym roku, ale nie wiem jak wyjdzie, bo kolega tylko o tym wspomniał, Jak się w tym roku nie uda to może w następnym, albo jeszcze następnym...

O, a te majciochy -> http://www.ffmoda.com/pl/products/zi...na/ia32634653/ to kupię na prezent dla znajomej, która wiecznie narzeka, że święta to tylko kupa roboty
Spoko gatki. Mi osobiście podobają się te czerwone z potworkiem..

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Tak. Pierwszy raz się zgłosiłam i nie wiem, na co się nastawiać.
Jeśli masz zdolności plastyczne to może jakieś kartki albo bombki typu karczoch albo kudusama. Ewentualnie pierniczki ze sznureczkiem gotowe do powieszenia na choinkę..A co do ilości to nie mam pojęcia, to kiermasz szkolny czy coś większego??

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:09   #540
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
A ja właśnie zeżarłam lody W Almi Decor już choinki ubrane
Też dzisiaj widziałam
Wiedziałam, że w tym sklepie mają baaardzo drogie rzeczy więc sobie myślę, że choinka pewnie z 300zł bedzie kosztować Podeszłam sie zapytać, a Pani mówi, że 2 900zł

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Ja biedna nieszczęśliwa Lidla też u siebie nie uświadczę.. Jest tylko Biedronka, Polo i Lewiatan..
Sylwester raczej odpada, jak wszystko będzie ok to na pewno wyciągnę mojego chłopa na zabawę karnawałową..(po tegorocznej miałam siniaka na nodze ze dwa miesiące, za skarby świata nie mogłam się dziada pozbyć.Całą stopę miałam granatową. Pamiątka po obcasie jakiejś pani)

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

A gdzie mieszkasz?

Edytowane przez bella719
Czas edycji: 2013-11-03 o 20:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości