Scent Bar LI - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-02, 22:05   #481
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
bry

wie ktoś może czy są jakieś lampy autentycznie działające przeciwbólowo na kości/stawy? chodzi mi o babcię - nie może brać tabsów a cierpi na bóle kolan i barku - lekarze nie wiedzą czemu
Ponoć bioptron rzeczywiście działa , ale nie próbowałam . No i jakieś rehabilitacyjne naświetlania też powinny , ale skierowanie , czekanie ...

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 22:21   #482
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Ponoć bioptron rzeczywiście działa , ale nie próbowałam . No i jakieś rehabilitacyjne naświetlania też powinny , ale skierowanie , czekanie ...
oo, dzięki, nie wiem czy poczytanie o nim coś zmieni, bo moja Mam jest w szale w sensie kupi wszystko, obojętnie co - a przeca ma działać
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 23:23   #483
Katty_p13
Piers do przodu

Ja słyszałam, że solarium działa też na takie przypadłości
Stary 2013-11-03, 00:04   #484
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

mama moja chodziła na zabiegi i figę dały , parę lat temu miała, jakieś inne to na trochę pomogło a teraz w tym roku nie pomogło nic a nic, co do bioptrona nie wie wiem, ale na zabiegach mama miała jakieś naświtlania też i też figa.

Cytat:
oo, dzięki, nie wiem czy poczytanie o nim coś zmieni, bo moja Mam jest w szale w sensie kupi wszystko, obojętnie co - a przeca ma działać
nie ma sensu kupowanie , ja bym popróbowała z maściami, doraźnie przynajmniej pomogą, zwyczajny naproxen czy coś w tym stylu, rozgrzewajace plastry

ale cudów nie ma

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ja słyszałam, że solarium działa też na takie przypadłości
bo to o wygrzanie chodzi, człowieku musi być ciepło w gnaty

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 00:23   #485
Redhaired Witch
Nindżopesz

Na wygrzanie polecam kotha.

Walczę z sobą tzn. z finansami bo książek mi się chce... Baj bosz żeby już żadne perfumy mi się nie spodobały, kupię w to miejsce literature pięknom.
Póki co idę spać.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 00:31   #486
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

mama moja chodziła na zabiegi i figę dały , parę lat temu miała, jakieś inne to na trochę pomogło a teraz w tym roku nie pomogło nic a nic, co do bioptrona nie wie wiem, ale na zabiegach mama miała jakieś naświtlania też i też figa.

nie ma sensu kupowanie , ja bym popróbowała z maściami, doraźnie przynajmniej pomogą, zwyczajny naproxen czy coś w tym stylu, rozgrzewajace plastry

ale cudów nie ma

bo to o wygrzanie chodzi, człowieku musi być ciepło w gnaty
no wiem że nie ma cudów , kurczę chyba się łudziłam, że te światło to nie cuda, ino taka normalność

maści już daaaawno temu nic nie dajo, plastry takoż, btw babcia źle na nie reaguje

ad wygrzanie, właśnie coś mi świta, że któryś ortopeda mamie mówił, że stawy chyba kolanowe (tak wiem, winien reumatolog, ale akurat do orto się dostała ) nie lubio ciepła, że dla jakiś tam stawów wręcz chłód zalecany, chyba o kolanach mowa była, głowy nie dam

nie chcę babci zrobić krzywdy, lekarze mówią "nie wiem"
a człowiek nie ma siły umawiać kolejki do kolejnego
Stary 2013-11-03, 00:36   #487
skarbiatko
Zakorzenienie

rachell mnie jednak na kolana pomagało ciepło, nie chłod, już od jakiegoś czasu mnie praktycznie nie bolą , tylko czasem jak długo w niezmienionej pozycji siedzę
a ortopeda powiedział mi że wlasciwie na moje stawy kolanowe nic nie pomoże

Stary 2013-11-03, 00:44   #488
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Na wygrzanie polecam kotha.

Walczę z sobą tzn. z finansami bo książek mi się chce... Baj bosz żeby już żadne perfumy mi się nie spodobały, kupię w to miejsce literature pięknom.
Póki co idę spać.
jużeś stracona

moi rodzice tym właśnie sposobem pzepadli. Jakoś tak wyszło samo z się, z tą literaturą, że potem jak mama po śmierci ojca chciała mieć łądne salony we blokach to wywiozła tira książek a pokoje w domu rodzinnym, co oddała bratańcowi z rodziną do zamieszkania skurczyły się do dwóch, bo jeden był zamieszkany przez ksiązki. I jest po dziś dzień. Nie było litości. Książki swój pokój mieć musiały i basta Niestety nie jest on biblioteką, bo to byłoby zrozumiałe, a zaledwie magazynem.

Red zastanów Ty się dobrze, perfumy zużyjesz i znikno, a książki możesz pożyczyć przeczytać i oddać. Chyba, że masz wolny pokój na bibliotekę.
To jest początek końca .

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Cytat:
rachell mnie jednak na kolana pomagało ciepło, nie chłod, już od jakiegoś czasu mnie praktycznie nie bolą , tylko czasem jak długo w niezmienionej pozycji siedzę
o! czyli nie ma rydzyka? bo to starsza osoba, nie chcemy eksperymentów, mówię tylko co tam słyszałam,a le jak widać słyszy się jedno, dzieje się drugie eeeeeech
Stary 2013-11-03, 01:05   #489
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
o! czyli nie ma rydzyka? bo to starsza osoba, nie chcemy eksperymentów, mówię tylko co tam słyszałam,a le jak widać słyszy się jedno, dzieje się drugie eeeeeech
sądzę, że to akurat najmniejszy rydzyk z możliwych, myślę że można spróbować przynajmniej, wątpię aby zaszkodziło

Stary 2013-11-03, 07:21   #490
renia30
Zakorzenienie

Cytat:
Ciepło nie jest wskazane na stawy barkowe . Z kolei na nie bardzo pomaga rehabilitacja, odpowiednio dobrane ćwiczenia i zdecydowanie pomaga to w każdym wieku, trzeba jednak później po skończonym cyklu rehabilitacji ze specjalistami regularnie ćwiczyć w domu .

renia30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 08:39   #491
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
jużeś stracona

moi rodzice tym właśnie sposobem pzepadli. Jakoś tak wyszło samo z się, z tą literaturą, że potem jak mama po śmierci ojca chciała mieć łądne salony we blokach to wywiozła tira książek a pokoje w domu rodzinnym, co oddała bratańcowi z rodziną do zamieszkania skurczyły się do dwóch, bo jeden był zamieszkany przez ksiązki. I jest po dziś dzień. Nie było litości. Książki swój pokój mieć musiały i basta Niestety nie jest on biblioteką, bo to byłoby zrozumiałe, a zaledwie magazynem.

Red zastanów Ty się dobrze, perfumy zużyjesz i znikno, a książki możesz pożyczyć przeczytać i oddać. Chyba, że masz wolny pokój na bibliotekę.
To jest początek końca .
Aż tak źle nie jest, mam mini półkę z ksionszkami a teraz chcę tylko drobną serię za 130 zł Poczekam aż wszystkie perfumy przetestuję modląc się żeby nic mi nie podeszło i pewnie kupię

Stary 2013-11-03, 10:36   #492
tricolor
Wtajemniczenie

U mnie też jest magazyn książkowy

Na kolana podobno zimno, mnie tak kiedyś kazał ortopeda.
Ale to było na konkretną konkretność, co na bóle babciowe to nie wiem...

Miłej niedzieli
Stary 2013-11-03, 10:53   #493
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia30 Pokaż wiadomość
Ciepło nie jest wskazane na stawy barkowe . Z kolei na nie bardzo pomaga rehabilitacja, odpowiednio dobrane ćwiczenia i zdecydowanie pomaga to w każdym wieku, trzeba jednak później po skończonym cyklu rehabilitacji ze specjalistami regularnie ćwiczyć w domu .
toteż napisałam że kolanowe wygrzewałam, a nie barkowe.Mama zaś miała zabiegi na barkowe w tym: ćwiczenia , jakieś naświetlanie i mrożenie, ale nie pomogło ani to ani ćwiczenia, także uważam, że pewnie pomaga niektórym ale nie wszystkim
niemniej warto próbować wszystkiego żeby sobie pomóc.

Stary 2013-11-03, 11:26   #494
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

a kothowe ucho zdrowsze ale jeszcze trzeba wpuszczać krople

Cytat:
\

wie ktoś może czy są jakieś lampy autentycznie działające przeciwbólowo na kości/stawy? chodzi mi o babcię - nie może brać tabsów a cierpi na bóle kolan i barku - lekarze nie wiedzą czemu
zaszkodzić nie zaszkodzą, ale czy pomogą to też kij wie
na mnie nic nie działa, ale fiecie, na przypadki beznadziejne to nie ma się co oglądać
To zależy jaki to rodzaj bólu jest, w sensie skąd pochodzi. Ja mam np stany zapalne więc dla mnie lepsze jest chłodzenia niż grzanie (co też czynię)

Dzień dobry

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 11:36   #495
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia30 Pokaż wiadomość
dzięi,
osz kurcze, babcia ledwo chodzi, ćwiczenia nie wchodzę w grę

czyli muszę szukać jej kolejnego specjalisty - trudno będzie bo ona odmawia już chodzenia do lekarzy, mówi, że już dość

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

Na kolana podobno zimno, mnie tak kiedyś kazał ortopeda.
Ale to było na konkretną konkretność, co na bóle babciowe to nie wiem...

Miłej niedzieli
to samo słyszałam

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

zaszkodzić nie zaszkodzą, ale czy pomogą to też kij wie
na mnie nic nie działa, ale fiecie, na przypadki beznadziejne to nie ma się co oglądać
To zależy jaki to rodzaj bólu jest, w sensie skąd pochodzi. Ja mam np stany zapalne więc dla mnie lepsze jest chłodzenia niż grzanie (co też czynię)

Dzień dobry
no właśnie dzięki za info
Stary 2013-11-03, 12:09   #496
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie kasztanów nie było ale kurna.... rurki z kremem , zapiekanki , cukrowa wata , gofry, , odpustowe zabawki normalnie jarmark pod cmentarzem
a przy grobach pikniki... jedzenie , picie , gwar , normalnie party time

nie podoba mi się tak
Że qrde co? (Aż mi książka z biurka spadła jak to pisałam, to chyba znak, że Bóg grzmi ).

Rewię mody częściowo zaobserwowałam (tylko częściowo, bo się nie rozglądam ani nie przyglądam, no ale czasem coś we wzrok bezpośrednio wejdzie ), coś a'la futro też ( w ten słoneczny dzień ). Zresztą w Kościele też są rewie mody przecie

Skrbek co do pomnika... po prostu brak słów

Cytat:

Zaś w temacie otchódzania - Śnieżka upiekła szarlotkę
A ja upiekłam to: http://bakeandtaste.blogspot.com/201...bez-jajek.html

Niestety dobry i niestety albo stety szybko się kończy

Cytat:

Póki co idę spać.
A mi się chce, a raczej potrzebuję : torebki bordo lub/i zgniło zielonej (tak się to pisze?), może spódnicy, czapki i rękawic, perfum, książek, ale te to głównie wypożyczam, drzwi, żyrandoli i lamp, nowej podłogi na przedpokoju i w kuchni, rolet... a najbardziej kasy

Znad herbaty Garden Selection
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2013-11-03 o 12:11
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 13:36   #497
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Rejcz moja babcia i jej wiekowe koleżanki na bole kolanowo stawowe namiętnie uzywaja lisci kapusty i twierdzą że dziala ...może niech babcia spróbuje? W sumie koszt neiwielki a nuz...pogniecione dwa tzry liście, ułożyc w bolącym miejscu i przewiązać bandażem czy jakąś szmatką, żeby się nie zsuwało i tak sobie serial albo coś oglądać...

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A mi się chce, a raczej potrzebuję : torebki bordo lub/i zgniło zielonej (tak się to pisze?), może spódnicy, czapki i rękawic, perfum, książek, ale te to głównie wypożyczam, drzwi, żyrandoli i lamp, nowej podłogi na przedpokoju i w kuchni, rolet... a najbardziej kasy
A ja potrzebują koniecznie torebki czarnej, sredniego rozmiaru, nie za bardzo workowatej i nie za sztywnej, troche eleganckiej ale bardziej nieeleganckiej, ale żeby nie była za barzdo szmatława, bez żadnych ozdob i dupereli. Ma ktoś jakiś pomysl?
A...i żeby nie była za droga .
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 13:48   #498
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Znad herbaty Garden Selection
też mam taki zestaw - co do joty
plus przebudowa klatki schodowej i taras (40m 2 ) czyli not real w tym stuleciu

z rzeczy które kupię sobie na pewno - to odlewki i bordowy szal
spódnicę skórzano mam uff jedno mnij, musi mi starczyć jedna
ale i tak wolę tuniki/sukienki i legginsy - i tu zwracam ponownie honor Redzi - miała rację, nie ma nic wygodniejszego niż legginsy
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

Rejcz moja babcia i jej wiekowe koleżanki na bole kolanowo stawowe namiętnie uzywaja lisci kapusty i twierdzą że dziala ...może niech babcia spróbuje? W sumie koszt neiwielki a nuz...pogniecione dwa tzry liście, ułożyc w bolącym miejscu i przewiązać bandażem czy jakąś szmatką, żeby się nie zsuwało i tak sobie serial albo coś oglądać...
robiła, pomagało doraźnie, na krótko

dzięki

ad torebki przeleć się po mohito, rezerwacie i innych tego typu
Stary 2013-11-03, 15:13   #499
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A ja potrzebują koniecznie torebki czarnej, sredniego rozmiaru, nie za bardzo workowatej i nie za sztywnej, troche eleganckiej ale bardziej nieeleganckiej, ale żeby nie była za barzdo szmatława, bez żadnych ozdob i dupereli. Ma ktoś jakiś pomysl?
Szkoda, że wywaliłam swoją z łatek

Cytat:
i tu zwracam ponownie honor Redzi - miała rację, nie ma nic wygodniejszego niż legginsy
No ba! Moja jedyna odzież dolna...

Ja muszę kupić: drzwi, wyremontować kuchnię, książki, dzieckie buty na zimę ale nic nie ma, Jajco i perfumy ale nie wiem jakie.

Stary 2013-11-03, 16:13   #500
Parabelka
Panaroja

Znad deszczu
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
nie chowaj sie , u mnie też mam książki nawet pod kredensem upchnięte
Cytat:

A ja upiekłam to: http://bakeandtaste.blogspot.com/201...bez-jajek.html

Niestety dobry i niestety albo stety szybko się kończy

1.o , na szczęście z japkami , to nie lubieu
2. kasy to też mi się baaardzo chce , a poza tym chce mi się ( bo potrzebować z racji braku kasy nie mogę) jakiejś torby , nie wiem jakiej , znaczy jednej czarnej a jednej nie czarnej ale nie wiem jakiej , dżinsów nowych bo moje zaczynają umierać , ramoneski , oczywiście perfum , i samaniewiemczego aleczegoś misię chce czapka by się przydała też , okna wymienić (haha ) , remont zrobić (znaczy tego mi się nie chce , ale trzeba )
Cytat:
takich nie robio

Cytat:
też mam taki zestaw - co do joty
plus przebudowa klatki schodowej i taras (40m 2 ) czyli not real w tym stuleciu

ale i tak wolę tuniki/sukienki i legginsy - i tu zwracam ponownie honor Redzi - miała rację, nie ma nic wygodniejszego niż legginsy
ad sinupret legginsy - na moim bazarku hitem są legginsy z polaru w reniferki , gwiazdki itp norweskie wzorki ułożone w poziome paseczki wielobarwne
odlewek postanowiłam więcej nie nabywać , bo mi się w pudle nie mieszczą .Flaszki też mi się nie mieszczą , ale jednak co flaszka to flaszka
ale i tak nie nabędę w najbliższej i nieco dalszej przyszłości

w związku z tym chyba pójdę zjeść na pocieszenie szarlotki

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 16:23   #501
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Znad deszczu

ad sinupret legginsy - na moim bazarku hitem są legginsy z polaru w reniferki , gwiazdki itp norweskie wzorki ułożone w poziome paseczki wielobarwne

odlewek postanowiłam więcej nie nabywać , bo mi się w pudle nie mieszczą .Flaszki też mi się nie mieszczą , ale jednak co flaszka to flaszka
ale i tak nie nabędę w najbliższej i nieco dalszej przyszłości
a ja spod deszczu ziewam zasypiam na siedząco po dwóch kawach

2. snam snam, mnie to się nawet podoba, ale w odpowiednim ałtficie. Mam jedne takie bo ciepłe, jak rano w domu zimno - to w nich popylam, do ludzi jeszcze nie wyszłam bo nie mam nic co by pasowało, czytaj skóry z renifera i zakryło Dżejlo
Ale już np w wet leggach i zwykłych czarnych chodzeu non stop - bo mam czarne sukmany przed kolano

3. u mnie odlewkowanie to jedyna racjonalna metoda, gdyż albowiem flakonów nei zużywam, no jeszcze rozbiórki by mi się opłącały ale nie umiem się zabrać za to. I używki. Takie na dnie. Nie stać mnie na pełne flakony - a na odlewki ofszę, gdyż spooooro misię obecnie kce. I często po takim ciągu mam dość, i wpadam w fazę innego zapachu. Teraz zapisałam się na Flowerbombę.

ale zdaję sobie sprawę że odlewka nie cieszy oka, buuuuu dlatego trzymam schowane
jednak najłatwiej zdobyć pożądany zapach, na używkę mogłabym się i 100 lat nie doczekać
używkę mam Obsession Night - uwielbiam flakon, w sumie myślę cały czas o zanabyciu mu jakiś kolegów

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-11-03 o 16:31
Stary 2013-11-03, 16:57   #502
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Szal mam W ogóle szale to mam (w tym jeden jeszcze z czasów liceum ) ino czap nie mam i me rękawice bordo na zimę już się letko przetarły

Cytat:

Ja muszę kupić: drzwi, wyremontować kuchnię, książki, dzieckie buty na zimę ale nic nie ma, Jajco i perfumy ale nie wiem jakie.
Niespodziankę?

Cytat:
1.o , na szczęście z japkami , to nie lubieu
Ale jak nie lubisz, to ta Twoja szarlotka bez japków? Chyba się pogubiłam

PeEs: Ja też nie lubię z japkami, ale ten jest pyszny i szarloć sypana tyż

Didka mi coś piać zaczyna
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2013-11-03 o 16:58
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 18:17   #503
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ja też potrzebuję dokładnie takiej i na razie nie znalazłam
w Rezerwacie som fajne ale za duże jak dla mnie.... albo np nieczarne, bezsensu
Cytat:

3. u mnie odlewkowanie to jedyna racjonalna metoda, gdyż albowiem flakonów nei zużywam, no jeszcze rozbiórki by mi się opłącały ale nie umiem się zabrać za to. I używki. Takie na dnie. Nie stać mnie na pełne flakony - a na odlewki ofszę, gdyż spooooro misię obecnie kce. I często po takim ciągu mam dość, i wpadam w fazę innego zapachu. Teraz zapisałam się na Flowerbombę.

ale zdaję sobie sprawę że odlewka nie cieszy oka, buuuuu dlatego trzymam schowane

ja jak kupuję pełną flaszkę to najczęściej 30 albo nawet 15 jeśli jest taka pojemność dostępna 50 mam mało, 100 w ogóle (no chyba jedną z rozbiórki )
a najwięcej mam oczywiście odlewek
zresztą obfociłam właśnie więc wrzucę na odpowiedni wątek, aczkolwiek szału ni ma

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 18:19   #504
Polly_
grozi wypollizowaniem

witam,
dziwie sie wielce co wy tu piszecie, bo ja jarmarku nie zauwazyłam zadnego na 4 cmentrzach na którym byłam..za to didy z ojcoma na grobach żołnierzy co sie akurat chwali.

widze ze wpisyjemy zapotrzebowanie-wec mi sie chce i potrzebuje:
-perfum
-porządku w chaupie
-butow dla dida
-stanika, majt i skarpet
-kurtki zimowej,ale to nierealne ze cos znajde..wiec 11 rok z koleji obleze w moim śpiworku
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 19:43   #505
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
:

ad torebki przeleć się po mohito, rezerwacie i innych tego typu
Na mojej wsi nie ma takich przybytków
Do najbliższych mam do wyboru 60 lub 100 km, więc mi się nie chce. Jestem skazana na zakupy w sieci lub małych sklepikach no name albo drogich niesieciówkowych. Te drugie odpadają z ocywistych względow
Cytat:
takich nie robio

Obawiam się,ze masz rację
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja też potrzebuję dokładnie takiej i na razie nie znalazłam
w Rezerwacie som fajne ale za duże jak dla mnie.... albo np nieczarne, bezsensu
Nieczarna nie wchodzi w grę. Jak znajdziesz coś takie ,to daj znać.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Szkoda, że wywaliłam swoją z łatek

No do opisu pasuje idealnie

A ja bym sobie cos kupiła, lae nic mi sie nie chce...w sumie jakieś ze dwie sukienki by mi się przydaly...zielone najchętniej . ale odzieży w ladnej zieleni nie produkują

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2013-11-03 o 19:45
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 19:45   #506
Murszafka
To ja :)

Wreszcie w domu Na dodatek tak wysprzątanym, że aż się boję po nim chodzić -ciotka się nudziła i zaszalała
Podsumowanie wyjazdu -pech z pogodą, pech z hotelem, w hotelu pech z pokojem, bo inni mieli bez grzybów. No ale było wolne i nie trzeba było chodzić do pracy. Niemniej na Lanzarote już raczej nie wrócę. Ładnie, ale żeby tam mieszkać, o czym podobno niektórzy marzą?? O brrr...
Zostawiam kilka widoczków i idę łeb farbować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_8526.jpg (92,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8547.jpg (128,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8586.jpg (72,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8647.jpg (92,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8689.jpg (66,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8702.jpg (129,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8736.jpg (152,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8775.jpg (192,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8823.jpg (125,5 KB, 17 załadowań)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:14   #507
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Jaram się

Stary 2013-11-03, 20:31   #508
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Wreszcie w domu Na dodatek tak wysprzątanym, że aż się boję po nim chodzić -ciotka się nudziła i zaszalała
Podsumowanie wyjazdu -pech z pogodą, pech z hotelem, w hotelu pech z pokojem, bo inni mieli bez grzybów. No ale było wolne i nie trzeba było chodzić do pracy. Niemniej na Lanzarote już raczej nie wrócę. Ładnie, ale żeby tam mieszkać, o czym podobno niektórzy marzą?? O brrr...
łaaaaaa
zazdraszczam
Stary 2013-11-03, 20:55   #509
Redhaired Witch
Nindżopesz

Czy ktoś czytał Murakamiego, uważa że fajny i może coś konkretnego polecić?

Stary 2013-11-03, 20:56   #510
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Jaram się
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
łaaaaaa
zazdraszczam
Taaak... Obydwa dni, kiedy pokazało się słońce, były serio fajne To teraz dla wyrównania -łazienka -elementy rzygopędne i klima -podobnie, ale jeszcze pewnie dodatkowo coś do płuc mogło dorzucić Jak myślicie, napisać do organizatora, że hotel standardów nie spełnia??? Tak informacyjnie, nie to, że się chcę rzucać, czy żądać jakiejś rekompensaty. Tylko, żeby wiedzieli inni... Bo to podobno 4 gwiazdki miały być...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_8810.jpg (48,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8812.jpg (73,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8813.jpg (54,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8814.jpg (40,4 KB, 22 załadowań)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości