|
|
#481 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
oo, dzięki, nie wiem czy poczytanie o nim coś zmieni, bo moja Mam jest w szale w sensie kupi wszystko, obojętnie co - a przeca ma działać
|
|
|
|
#483 |
|
Piers do przodu
|
Ja słyszałam, że solarium działa też na takie przypadłości
|
#484 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama moja chodziła na zabiegi i figę dały , parę lat temu miała, jakieś inne to na trochę pomogło a teraz w tym roku nie pomogło nic a nic, co do bioptrona nie wie wiem, ale na zabiegach mama miała jakieś naświtlania też i też figa. Cytat:
ale cudów nie ma ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- bo to o wygrzanie chodzi, człowieku musi być ciepło w gnaty
|
|
#485 |
|
Nindżopesz
|
Na wygrzanie polecam kotha.
Walczę z sobą tzn. z finansami bo książek mi się chce... Baj bosz żeby już żadne perfumy mi się nie spodobały, kupię w to miejsce literature pięknom. Póki co idę spać. |
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kurczę chyba się łudziłam, że te światło to nie cuda, ino taka normalność ![]() maści już daaaawno temu nic nie dajo, plastry takoż, btw babcia źle na nie reaguje ad wygrzanie, właśnie coś mi świta, że któryś ortopeda mamie mówił, że stawy chyba kolanowe (tak wiem, winien reumatolog, ale akurat do orto się dostała ) nie lubio ciepła, że dla jakiś tam stawów wręcz chłód zalecany, chyba o kolanach mowa była, głowy nie dam nie chcę babci zrobić krzywdy, lekarze mówią "nie wiem" a człowiek nie ma siły umawiać kolejki do kolejnego
|
|
|
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
rachell mnie jednak na kolana pomagało ciepło, nie chłod, już od jakiegoś czasu mnie praktycznie nie bolą , tylko czasem jak długo w niezmienionej pozycji siedzę
a ortopeda powiedział mi że wlasciwie na moje stawy kolanowe nic nie pomoże
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moi rodzice tym właśnie sposobem pzepadli. Jakoś tak wyszło samo z się, z tą literaturą, że potem jak mama po śmierci ojca chciała mieć łądne salony we blokach to wywiozła tira książek a pokoje w domu rodzinnym, co oddała bratańcowi z rodziną do zamieszkania skurczyły się do dwóch, bo jeden był zamieszkany przez ksiązki. I jest po dziś dzień. Nie było litości. Książki swój pokój mieć musiały i basta Niestety nie jest on biblioteką, bo to byłoby zrozumiałe, a zaledwie magazynem. Red zastanów Ty się dobrze, perfumy zużyjesz i znikno, a książki możesz pożyczyć przeczytać i oddać. Chyba, że masz wolny pokój na bibliotekę. ![]() To jest początek końca .---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- o! czyli nie ma rydzyka? bo to starsza osoba, nie chcemy eksperymentów, mówię tylko co tam słyszałam,a le jak widać słyszy się jedno, dzieje się drugie eeeeeech |
|
|
|
|
#489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#491 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Poczekam aż wszystkie perfumy przetestuję modląc się żeby nic mi nie podeszło i pewnie kupię
|
|
|
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też jest magazyn książkowy ![]() Na kolana podobno zimno, mnie tak kiedyś kazał ortopeda. Ale to było na konkretną konkretność, co na bóle babciowe to nie wiem... Miłej niedzieli
|
|
#493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej warto próbować wszystkiego żeby sobie pomóc.
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na mnie nic nie działa, ale fiecie, na przypadki beznadziejne to nie ma się co oglądać To zależy jaki to rodzaj bólu jest, w sensie skąd pochodzi. Ja mam np stany zapalne więc dla mnie lepsze jest chłodzenia niż grzanie (co też czynię) Dzień dobry |
|
|
|
|
#495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osz kurcze, babcia ledwo chodzi, ćwiczenia nie wchodzę w grę czyli muszę szukać jej kolejnego specjalisty - trudno będzie bo ona odmawia już chodzenia do lekarzy, mówi, że już dość ![]() Cytat:
Cytat:
dzięki za info
|
|||
|
|
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Aż mi książka z biurka spadła jak to pisałam, to chyba znak, że Bóg grzmi ).Rewię mody częściowo zaobserwowałam (tylko częściowo, bo się nie rozglądam ani nie przyglądam, no ale czasem coś we wzrok bezpośrednio wejdzie ), coś a'la futro też ). Zresztą w Kościele też są rewie mody przecie ![]() Skrbek co do pomnika... po prostu brak słów A ja upiekłam to: http://bakeandtaste.blogspot.com/201...bez-jajek.html Niestety dobry i niestety albo stety szybko się kończy ![]() Cytat:
: torebki bordo lub/i zgniło zielonej (tak się to pisze?), może spódnicy, czapki i rękawic, perfum, książek, ale te to głównie wypożyczam, drzwi, żyrandoli i lamp, nowej podłogi na przedpokoju i w kuchni, rolet... a najbardziej kasy ![]() Znad herbaty Garden Selection
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-11-03 o 12:11 |
||
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Rejcz moja babcia i jej wiekowe koleżanki na bole kolanowo stawowe namiętnie uzywaja lisci kapusty i twierdzą że dziala ...może niech babcia spróbuje? W sumie koszt neiwielki a nuz...pogniecione dwa tzry liście, ułożyc w bolącym miejscu i przewiązać bandażem czy jakąś szmatką, żeby się nie zsuwało i tak sobie serial albo coś oglądać... ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
A...i żeby nie była za droga . |
|
|
|
|
#498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus przebudowa klatki schodowej i taras (40m 2 ) czyli not real w tym stuleciu z rzeczy które kupię sobie na pewno - to odlewki i bordowy szal spódnicę skórzano mam ale i tak wolę tuniki/sukienki i legginsy - i tu zwracam ponownie honor Redzi - miała rację, nie ma nic wygodniejszego niż legginsy Cytat:
dzięki ad torebki przeleć się po mohito, rezerwacie i innych tego typu |
||
|
|
|
#499 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja muszę kupić: drzwi, wyremontować kuchnię, książki, dzieckie buty na zimę ale nic nie ma, Jajco i perfumy ale nie wiem jakie. |
||
|
|
|
#500 | |||
|
Panaroja
|
Znad deszczu
![]() nie chowaj sie , u mnie też mam książki nawet pod kredensem upchnięte ![]() Cytat:
2. kasy to też mi się baaardzo chce , a poza tym chce mi się ( bo potrzebować z racji braku kasy nie mogę) jakiejś torby , nie wiem jakiej , znaczy jednej czarnej a jednej nie czarnej ale nie wiem jakiej , dżinsów nowych bo moje zaczynają umierać , ramoneski ![]() , oczywiście perfum , i samaniewiemczego aleczegoś misię chce czapka by się przydała też , okna wymienić (haha ) , remont zrobić (znaczy tego mi się nie chce , ale trzeba ) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
odlewek postanowiłam więcej nie nabywać , bo mi się w pudle nie mieszczą .Flaszki też mi się nie mieszczą , ale jednak co flaszka to flaszka ![]() ale i tak nie nabędę w najbliższej i nieco dalszej przyszłości ![]() w związku z tym chyba pójdę zjeść na pocieszenie szarlotki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ziewam zasypiam na siedząco po dwóch kawach 2. snam snam, mnie to się nawet podoba, ale w odpowiednim ałtficie. Mam jedne takie bo ciepłe, jak rano w domu zimno - to w nich popylam, do ludzi jeszcze nie wyszłam bo nie mam nic co by pasowało, czytaj skóry z renifera i zakryło Dżejlo ![]() Ale już np w wet leggach i zwykłych czarnych chodzeu non stop - bo mam czarne sukmany przed kolano 3. u mnie odlewkowanie to jedyna racjonalna metoda, gdyż albowiem flakonów nei zużywam, no jeszcze rozbiórki by mi się opłącały ale nie umiem się zabrać za to. I używki. Takie na dnie. Nie stać mnie na pełne flakony - a na odlewki ofszę, gdyż spooooro misię obecnie kce. I często po takim ciągu mam dość, i wpadam w fazę innego zapachu. Teraz zapisałam się na Flowerbombę. ale zdaję sobie sprawę że odlewka nie cieszy oka, buuuuu dlatego trzymam schowane jednak najłatwiej zdobyć pożądany zapach, na używkę mogłabym się i 100 lat nie doczekać ![]() używkę mam Obsession Night - uwielbiam flakon, w sumie myślę cały czas o zanabyciu mu jakiś kolegów
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-03 o 16:31 |
|
|
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jak nie lubisz, to ta Twoja szarlotka bez japków? ![]() Chyba się pogubiłam ![]() PeEs: Ja też nie lubię z japkami, ale ten jest pyszny i szarloć sypana tyż ![]() Didka mi coś piać zaczyna
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-11-03 o 16:58 |
||
|
|
|
#503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Rezerwacie som fajne ale za duże jak dla mnie.... albo np nieczarne, bezsensu ![]() Cytat:
ja jak kupuję pełną flaszkę to najczęściej 30 albo nawet 15 jeśli jest taka pojemność dostępna 50 mam mało, 100 w ogóle (no chyba jedną z rozbiórki ) a najwięcej mam oczywiście odlewek zresztą obfociłam właśnie więc wrzucę na odpowiedni wątek, aczkolwiek szału ni ma
|
||
|
|
|
#504 |
|
grozi wypollizowaniem
|
witam,
dziwie sie wielce co wy tu piszecie, bo ja jarmarku nie zauwazyłam zadnego na 4 cmentrzach na którym byłam..za to didy z ojcoma na grobach żołnierzy co sie akurat chwali. widze ze wpisyjemy zapotrzebowanie-wec mi sie chce i potrzebuje: -perfum -porządku w chaupie -butow dla dida -stanika, majt i skarpet -kurtki zimowej,ale to nierealne ze cos znajde..wiec 11 rok z koleji obleze w moim śpiworku ![]()
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Na mojej wsi nie ma takich przybytków
![]() Do najbliższych mam do wyboru 60 lub 100 km, więc mi się nie chce. Jestem skazana na zakupy w sieci lub małych sklepikach no name albo drogich niesieciówkowych. Te drugie odpadają z ocywistych względow ![]() Obawiam się,ze masz rację ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- No do opisu pasuje idealnie ![]() A ja bym sobie cos kupiła, lae nic mi sie nie chce...w sumie jakieś ze dwie sukienki by mi się przydaly...zielone najchętniej . ale odzieży w ladnej zieleni nie produkują
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-11-03 o 19:45 |
|
|
|
|
#506 |
|
To ja :)
|
Wreszcie w domu
Na dodatek tak wysprzątanym, że aż się boję po nim chodzić -ciotka się nudziła i zaszalała ![]() Podsumowanie wyjazdu -pech z pogodą, pech z hotelem, w hotelu pech z pokojem, bo inni mieli bez grzybów. No ale było wolne i nie trzeba było chodzić do pracy. Niemniej na Lanzarote już raczej nie wrócę. Ładnie, ale żeby tam mieszkać, o czym podobno niektórzy marzą?? O brrr... Zostawiam kilka widoczków i idę łeb farbować
|
#507 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdraszczam
|
|
#509 |
|
Nindżopesz
|
Czy ktoś czytał Murakamiego, uważa że fajny i może coś konkretnego polecić?
|
|
|
|
#510 |
|
To ja :)
|
Taaak... Obydwa dni, kiedy pokazało się słońce, były serio fajne
To teraz dla wyrównania -łazienka -elementy rzygopędne i klima -podobnie, ale jeszcze pewnie dodatkowo coś do płuc mogło dorzucić Jak myślicie, napisać do organizatora, że hotel standardów nie spełnia??? Tak informacyjnie, nie to, że się chcę rzucać, czy żądać jakiejś rekompensaty. Tylko, żeby wiedzieli inni... Bo to podobno 4 gwiazdki miały być...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

...

Niestety nie jest on biblioteką, bo to byłoby zrozumiałe, a zaledwie magazynem. 

(Aż mi książka z biurka spadła jak to pisałam, to chyba znak, że Bóg grzmi 

dlatego trzymam schowane