Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-03, 14:03   #2341
cayenneOna
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6

Milka poka ten szlafrok, sama poluje, bo mam w domu co prawda dwa, ale jeden śliczny z palmers, jedwabny, szkoda byłoby upaprac np krwią, a drugi to chyba na Syberię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:06   #2342
senira666
Zakorzenienie

Tobw takim razie dzisiaj zaczęłam 3 trymestr: D

Stary 2013-11-03, 14:09   #2343
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Właśnie przejrzałam zdjęcia i to jest z trzech miesięcy po porodzie,gdzie w ciąży miałam+16 kg,nie widać tego po mnie,prawda?

Nie przejmujcie się dziewczyny!
Gocha, ale weź nie załamuj nas chudziaku nie każdy załapał się do kolejki po nietycie

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:17   #2344
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Gocha, ale weź nie załamuj nas chudziaku nie każdy załapał się do kolejki po nietycie
Ale mi chodziło o te moje + 16 kg,bo niby to nie jest mało,no niby dużo też nie,ale chodzi o to,że na wadze może to się wydawać dużo,a może zejść bardzo szybko i nie zostać brzuszek czy biodra.
Nie ma co teraz martwić się wagą.
Stary 2013-11-03, 14:19   #2345
SunShineDoll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Taak, bo wszystkie dziewczyny ktore przytyly wiecej to obzeraja się
I zjadają bliskich :brzyda l:
SunShineDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:21   #2346
Cicici
Rozeznanie

Gosia jeszcze przed nastepna ciaza czy juz w ciazy
Cicici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:21   #2347
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cześć mamusie . Paskudnie dziś u mnie za oknem, ale siedzę pod ciepłym kocem, więc nie straszna mi plucha.

demonyianioly
, świetna z Ciebie kobieta - bardzo dojrzała, odpowiedzialna i wiedząca czego chce od życia. Dziewczyny napisały Ci wiele mądrych słów, więc nie chcę ich dublować. Napiszę tylko krótko - walcz o zabezpieczenie materialne, bo ono się Wam należy, a rozmowy z mamusią TŻ może odpuść sobie zupełnie? Przecież one nie zmienią niczego w Twojej sytuacji, a jedynie będą Ci niepotrzebnie podnosić ciśnienie. Jeśli Twój "narzeczony" ma choć odrobinę honoru to skontaktuje się z Tobą nie bawiąc się w głuchy telefon ze swoją mamą. Nie będę udawać, że wiem jak bardzo Ci ciężko, bo los mi oszczędził takiej sytuacji, po czytaniu Twoich postów jestem jednak pewna, że będziesz jeszcze w życiu szczęśliwa - czy to sama, czy z jakimś innym, zasługującym na Ciebie mężczyzną. Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Mikusia .

Cytat:
Napisane przez jaszczurka_2007 Pokaż wiadomość
Lubię wchodzić na to forum,ale zauważyłam ostatnio, że po przeczytaniu paru postów zaczynam się dołować jestem z 25 tygodniu i moja waga pokazuje 20 kg na plusie (gin twierdzi że tak zatrzymuję wodę i puchnę)..czuję się beznadziejnie
Jaszczurka, no co Ty ... Każda z nas tyje w swoim własnym, odpowiednim tempie. Nie zadręczaj się proszę. Też miałam kryzys i przekopałam internet, czytając na różnych forach jak tyły inne kobiety. Niektóre bardzo mało, niektóre bardzo dużo i większość bez problemu wróciła do wagi sprzed ciąży. I większość przyznaje, że się nie obżerała . Jeśli zatrzymujesz wodę to tym bardziej wrócisz szybko do formy. To zapewne nic miłego, ale wiele z nas ma jakieś "bolączki", związane ze stanem hm... błogosławionym. Jedna puchnie, jedna szybko tyje, inna ma żylaki, hemoroidy, czy wzmożony cellulit, rozstępy i nie wiem co tam jeszcze. Uwierz mi, że to nie jest takie ważne. Ważne jest zdrowie i prawidłowy rozwój tych malutkich ludzi, których nosimy pod sercem. Niedawno sama to poczułam.
Zaglądaj do nas dalej, odzywaj się częściej, bo jak widzisz jest wiele kobiet, które doskonale rozumieją co przeżywasz, chcą Cię wspierać i solidaryzować się z Tobą. Chociażby dlatego tylko, że też są kobietami .
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:22   #2348
Cicici
Rozeznanie

Teraz sie dopatrzylam daty dopiero
Cicici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:28   #2349
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie przejrzałam zdjęcia i to jest z trzech miesięcy po porodzie,gdzie w ciąży miałam+16 kg,nie widać tego po mnie,prawda?

Super laska z Ciebie, i fakt tych 16 kg zupełnie nie widać
Sorry, że takie głupie pytania zadaję, czy duży miałaś biust przed ciążą? I jak długo karmiłaś? Wiem, że rozmiar biustu nie ma znaczenia, ale ja się obawiam, że mam za mały

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Milka poka ten szlafrok, sama poluje, bo mam w domu co prawda dwa, ale jeden śliczny z palmers, jedwabny, szkoda byłoby upaprac np krwią, a drugi to chyba na Syberię
Niestety nie ma go już na stronie ale w sklepie był - szary z bawełny/jerseyu z trochę rozszerzanymi rękawami i nie jakiś bardzo długi, chyba do kolan. Pewnie był z kolekcji letniej i teraz już go na stronie nie ma, jest tylko taki ciepły. Z doświadczenia wiem, przynajmniej w PL, że to co na stronie H&M nie zawsze pokrywa się z tym co jest w sklepach.
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:32   #2350
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Gosia, świetnie wyglądasz! Jakbyś stała z młodszą siostrą .

Mezaga, dobrze wiedzieć, że się trzymasz. Zdrówka życzę!

Coś długo Em ma nie daje znać, co u niej i Dorotki.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Widzę, że szlafroki na tapecie. Ja dziś kliknęłam taki http://allegro.pl/bawelna-delikatny-...617235911.html Wybrałam z żółtymi wstawkami.
Stary 2013-11-03, 14:45   #2351
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Jestem, żyję - dzieciaki raczej też bo dają się we znaki.
Nie pisałam nic, bo ostatnie dni bardzo ciężkie były. A nie chciałam się na Was wyładowywać. Ciągle wszystko mnie wnerwia a że jestem w trakcie poszukiwania dywanów, oświetlenia i zasłonek i nic kompletnie mi się nie podoba to nerwy mam na wykończeniu. Ból pleców powoli schodzi, kaszel niestety się utrzymuje - już nawet się do niego przyzwyczaiłam. To chyba tyle u mnie. Jutro mam wizytę u mojej ginki. Będę ją molestować, żeby mi maluchy zmierzyła choć nastawiam się na to, że nie da rady i będę musiała czekać tydzień na to lepsze usg.
dobrze że się odezwałaś bo już się bałyśmy że coś jest nie tak....
Wypoczywaj jak najwięcej, współczuję dolegliwości ale ten kaszel to faktycznie masz strasznie długo....
Stary 2013-11-03, 14:47   #2352
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Jezusicku ale mam doly ratujcie nienawidze tyh hormonow;( to icg wina.

Stary 2013-11-03, 14:49   #2353
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość

A co się dzieje?
Stary 2013-11-03, 14:51   #2354
Nemezis23
Rozeznanie

Witam po paru dniach nieobecności udało mi się w końcu wszystko nadrobić.

Katharsist, ogromne wyrazy współczucia. Nie wiem co można pisać w takiej sytuacji, ale trzymaj się jakoś

Akkma, ten wózek to też był nasz pierwszy wybór i mam nadzieję, że będziemy zadowoleni. Mój mąż jak go tylko zobaczył to nie chciał słyszeć o innym modelu
Co do imienia to oczywiście się nie przejmuj, tak jak pisały dziewczyny. Nie rozumiem takiego zachowania rodziny. Mi nigdy nie zdarzyło się komentować imię jakie rodzice wybrali dla dziecka
U nas jedynie siostra mojego męża spytała czemu mała będzie się nazywać Lena, a nie jakoś tam inaczej (wskazała swoje typy imienia dla dziewczynki), ale mąż szybko uciął, że jak będzie miała swoje dzieci to będzie sobie je tak nazywać i tyle na temat
Kuzynka też fajna, nie ma co bardzo dziwne, że w ciąży się tyje, niesamowite

Demonyianioly, podziwiam Twój spokój, opanowanie i dojrzałość. Nie wolno Ci myśleć, że z Tobą jest coś nie tak, bo to z Twoim byłym facetem tak jest. W głowie mi się nie mieści jak można tak traktować swojego partnera, a do tego jeszcze kobietę w ciąży. Być może mu się odwidzi jak zobaczy syna, chociaż kto wie czy się pofatyguje do Polski, skoro teraz ciężko mu nawet zadzwonić Jego mamusia też jest niezła i w głowie mi się nie mieści, że dorosły facet omawia Wasze sprawy z mamusią. Nie zastanawiaj się, załatwiaj wszystko prawnie, żebyś miała zabezpieczenie finansowe dla syna, bo nie wiadomo co Twojemu byłemu i jego rodzince wpadnie do głowy.
Trzymaj się jakoś, dasz sobie na pewno radę i będziesz wspaniałą matką. Wierzę, że spotkasz na swojej drodze wartościowego mężczyznę

gosia261282, jaka Ty jesteś szczuplutka i jak młodziutko wyglądasz Śliczną masz córkę i jest do Ciebie bardzo podobna

Ostatnio kiepsko się czuję, złapało mnie jakieś przeziębienie. Wczoraj nie miałam siły nawet siedzieć i położyłam się po łóżka po 21:00, a rano wstałam dopiero o 11:00
Mała coraz bardziej się rusza, zastanawiam się czy ona w ogóle sypia

W przyszłym tygodniu czeka mnie krzywa cukrowa już się stresuję...

Nie wiem czy ja mam jakieś szczęście do otaczających mnie ludzi, ale w ciągu kilku ostatnich dni słyszę od różnych osób, że bardzo dobrze wyglądam, a poza brzuchem nigdzie nie przytyłam itd. W sumie chyba nigdy nie spotkałam się, żeby ktoś z moich znajomych czy bliskich negatywnie komentował wygląd kobiety ciężarnej...
Nemezis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:56   #2355
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię wchodzić na to forum,ale zauważyłam ostatnio, że po przeczytaniu paru postów zaczynam się dołować jestem z 25 tygodniu i moja waga pokazuje 20 kg na plusie (gin twierdzi że tak zatrzymuję wodę i puchnę)..czuję się beznadziejnie

daj spokój- każda z nas ma inny organizm i każda inaczej przechodzi ciąże a co za tym idzie i tyje.
Ty jak masz dodatkowo zatrzymywanie się wody to jasne, że puchniesz i jest to inny rodzaj "nadwagi" niż np z żarcia po 20h na dobę.
Nic się nie dołuj tylko spokojnie poczekaj do porodu- jestem pewna, że organizm się uspokoi i wszystko wróci do normy a co za tym idzie pozbędziesz się tej wody z ogranizmu
Stary 2013-11-03, 14:56   #2356
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Taak, bo wszystkie dziewczyny ktore przytyly wiecej to obzeraja się
a czy ja tak gdziekolwiek napisałam??? Napisałam,ze sie nie obzeram -to nie oznacza,ze uwazam ze inne sie obzeraja-czytaj doslownie i nie szukaj ironi tam gdzie nie ma....

kazda inaczej przytyje ,...1 w 25tyg ma 3kg inna 20 i nie znaczy ze ktos sie obzera tylko takie ma geny..kazdy je i zachowuje sie zgodnie ze swoim sumieniem mysle...znam duzo dziewczyn ,ktore jedza "bo sa w ciazy to musza jesc za 2: co jest dla mnie smieszne i usprawiedliwanie swoich zachcianek. Jak jestem glodna jem np obiad a gdzine pozniej jabłko czy garsc orzechow..staram sie jesc dobrze aby po ciazy nie płakac ale zdrowie dziecka najwazniejsze, z 1 dzieckiem przytyłam 10kg i teraz nie chce chciałabym duzo wiecej i pilnuje sie.
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz

Edytowane przez lejdi_aga13
Czas edycji: 2013-11-03 o 14:58
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 14:58   #2357
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Gosia ale Ty sucharek jesteś super
Stary 2013-11-03, 14:58   #2358
jaszczurka_2007
Zadomowienie

GG do jaszczurka_2007

Dziękuję dziewczyny za wsparcie cieszę się,że rozumiecie co przechodzę, bo czytając różne inne fora poczułam się jak wieloryb zjadający wszystko dookoła :/ a tak nie jest..w tym momencie moje ciało wygląda jak balonik, najgorzej jest wieczorem kiedy ta woda naprawdę daje o sobie znać..gin mówił, że to zejdzie..na ostatniej wizycie dokładnie mnie obejrzał i powiedział, że musimy pozytywnie dotrwać do końca
jaszczurka_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 15:00   #2359
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

a co jest? wyłaź z tego dołaaaaaa
Stary 2013-11-03, 15:01   #2360
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za wsparcie cieszę się,że rozumiecie co przechodzę, bo czytając różne inne fora poczułam się jak wieloryb zjadający wszystko dookoła :/ a tak nie jest..w tym momencie moje ciało wygląda jak balonik, najgorzej jest wieczorem kiedy ta woda naprawdę daje o sobie znać..gin mówił, że to zejdzie..na ostatniej wizycie dokładnie mnie obejrzał i powiedział, że musimy pozytywnie dotrwać do końca
tego sie trzymaj tylko,ze zatrzymanie wody w orgaznizmie nie do konca jest dobre. Jak z Natanem lezałam tez mi sie zatrzymała w 35tygodniu i dostawałam leki na to ale nr buta to z 43 miałam gdzie mam 39-40 tak. Dotknełam stopy to "pływała"...
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 15:02   #2361
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
A co się dzieje?
No sama wlasnie niewiem ;( siedze i wyje jak bobr po prostu ;( przed ciaza bylam calkiem inna niz teraz,.wszystko mi sie pozmienialo i nie znam samej siebie.

Pomijam doly cukrzycowo sercowo dietowo wygladowe, bo to jest tylko taka oliwa do ognia
dolana. A moze to sie zbiera w kupe dobija do reszty i robi sie wielgachne kupsko?

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
daj spokój- każda z nas ma inny organizm i każda inaczej przechodzi ciąże a co za tym idzie i tyje.
Ty jak masz dodatkowo zatrzymywanie się wody to jasne, że puchniesz i jest to inny rodzaj "nadwagi" niż np z żarcia po 20h na dobę.
Nic się nie dołuj tylko spokojnie poczekaj do porodu- jestem pewna, że organizm się uspokoi i wszystko wróci do normy a co za tym idzie pozbędziesz się tej wody z ogranizmu
Magnusia ma racje, znam osobiscie kobiete ktora przy 158 cm przytyla ponad 30 kg, wlansie z powodu wody. Po ciazy jak zaczela chudnac kazdy oczy z wrazenia przecieral, teraz wazy 48 kg.... i ma czym oddychac przy tym figurke ma.piekna!!! Woda ci nie zostanie nid martw sie

Stary 2013-11-03, 15:06   #2362
katarzyniak
Rozeznanie

Dzisiaj mielismy wizyte moich rodzicow. Nie wiem czemu, ale mają jakis taki styl bycia i zachowania ze jestem zestresowana:/
Oczywiscie tz zrobił herbate, ukroił jablecznika ktorego sam zrobił, wszyscy zjedli ciasto oprocz mojego ojca, 3 razy bylo proszone zeby zjadł, a jak tz wyszedł to powiedzial mi ze on nie bedzie jadł bo być może tz nie umył ręcę jak robił to ciasto . A pózniej za 10 minut zwyczajnie je sobie zjadł uprzednie komentując ze śmierdzi olejem.
Masakra. Nie mam do niego cierpliwosci, ale teraz jak mu coś powiem to mu w piety wejdzie. Oczywiscie nie mowilam o tym tz bo nie chce robic dymu z powodu jakiegos "głupka".
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 15:09   #2363
gosia261282
Gang Iren

Dzięki dziewczyny
No jestem szczuplak i zawsze wyglądałam na mniej lat niż mam. W sumie to im starsza jestem tym bardziej to doceniam
Ale z drugiej strony zawsze zazdrościłam kobietom o kobiecych kształtach, które mają te seksi krągłości

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Super laska z Ciebie, i fakt tych 16 kg zupełnie nie widać
Sorry, że takie głupie pytania zadaję, czy duży miałaś biust przed ciążą? I jak długo karmiłaś? Wiem, że rozmiar biustu nie ma znaczenia, ale ja się obawiam, że mam za mały

Nie kochana,jak widać mam biust rozmiar mini i straciłam już nadzieję,że to się zmieni
Widać nie ma to znaczenia przy karmieniu,bo ja swoim pokarmem mogłabym wykarmić trojaczki,a moje dzieciaki na cycku były kluseczkami
Więc się tym nie martw

Cytat:
Oj
Stary 2013-11-03, 15:15   #2364
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze, że Twój gin Cię wspiera. On na pewno ma doświadczenie. Przypuszczam, że po porodzie migiem schudniesz z tej wody właśnie (jakkolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało ). Z dzieckiem jest wszystko ok, jak rozumiem, Ty jesteś zdrowa, więc będzie dobrze

Cytat:
No sama wlasnie niewiem ;( siedze i wyje jak bobr po prostu ;( przed ciaza bylam calkiem inna niz teraz,.wszystko mi sie pozmienialo i nie znam samej siebie.

Pomijam doly cukrzycowo sercowo dietowo wygladowe, bo to jest tylko taka oliwa do ognia
dolana. A moze to sie zbiera w kupe dobija do reszty i robi sie wielgachne kupsko?
czasem tak bywa, że wszystko wydaje nam się przytłaczające i bez większego sensu Wiem, że brak zdrowia może zdołować.
Wszystko będzie dobrze
Stary 2013-11-03, 15:26   #2365
gosia261282
Gang Iren

Coś dla kociar

http://demotywatory.pl/4231394/Wychowanie-kota

A mój kot dziś w nocy podarł na strzępy dwie rolki papieru toaletowego,wyglądało to jakby w kuchni (bo tam je przyniósł) spadł śnieg
Stary 2013-11-03, 15:35   #2366
magnusia
Zakorzenienie

wchłonęłam talerz domowego babcinego żurku i zagryzłam dwiema mandarynkami. Za godzinę druga runda z bigosem
Stary 2013-11-03, 15:41   #2367
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Dzisiaj mielismy wizyte moich rodzicow. Nie wiem czemu, ale mają jakis taki styl bycia i zachowania ze jestem zestresowana:/
Oczywiscie tz zrobił herbate, ukroił jablecznika ktorego sam zrobił, wszyscy zjedli ciasto oprocz mojego ojca, 3 razy bylo proszone zeby zjadł, a jak tz wyszedł to powiedzial mi ze on nie bedzie jadł bo być może tz nie umył ręcę jak robił to ciasto . A pózniej za 10 minut zwyczajnie je sobie zjadł uprzednie komentując ze śmierdzi olejem.
Masakra. Nie mam do niego cierpliwosci, ale teraz jak mu coś powiem to mu w piety wejdzie. Oczywiscie nie mowilam o tym tz bo nie chce robic dymu z powodu jakiegos "głupka".
Ojejku, to niemiłe Dobrze, że nie powiedziałaś TZtowi, ja bym też nie powiedziała. Ale gdyby mój TZ upiekł jabłecznik to bym go na rękach nosiła!

Cytat:
Nie kochana,jak widać mam biust rozmiar mini i straciłam już nadzieję,że to się zmieni
Widać nie ma to znaczenia przy karmieniu,bo ja swoim pokarmem mogłabym wykarmić trojaczki,a moje dzieciaki na cycku były kluseczkami
Więc się tym nie martw
dziękuję to i dla mnie jest nadzieja, bo ja też mam rozmiar mini

Cytat:
prawda

Cytat:
A mój kot dziś w nocy podarł na strzępy dwie rolki papieru toaletowego,wyglądało to jakby w kuchni (bo tam je przyniósł) spadł śnieg
Mój poprzedni kot (teraz jest kotem mojej matki) robi dokładnie to samo

Edytowane przez milka-pilka
Czas edycji: 2013-11-03 o 15:43
Stary 2013-11-03, 15:41   #2368
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
gin mówił, że to zejdzie..na ostatniej wizycie dokładnie mnie obejrzał i powiedział, że musimy pozytywnie dotrwać do końca
i tego się trzymaj, facet wie, co mówi
Cytat:

Bidulko, ciężko coś pomóc jeśli smutki płyną z własnego wnętrza. Pewne jest to, że miną . Jeśli masz przy sobie tż, to może przytul się do niego i utnijcie sobie drzemkę. Jest szansa, że obudzisz się w lepszym humorze. Pomyśl sobie też o tym, że te paskudne hormony wkrótce puszczą, że to przejściowa sytuacja, a póki co muszą działać, by czuwać nad ciążą. Jeszcze trochę i znów poczujesz się sobą. Bardzo, bardzo szczęśliwą sobą .
Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Średnio ładne zachowanie ze strony Twojego taty . Może jest o Ciebie zazdrosny i ciężko mu zaakceptować, że troszczy się o Ciebie inny mężczyzna niż on? Dobrze, że nie robiłaś dymu. Mężowi pewnie byłoby przykro i sądzę, że solidnie wkurzyłby się na Twojego tatę. Nie ma co budować konfliktów. Może pogadaj szczerze z ojcem tak, by mąż nie musiał brać w tym udziału.
Stary 2013-11-03, 15:43   #2369
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
a czy ja tak gdziekolwiek napisałam??? Napisałam,ze sie nie obzeram -to nie oznacza,ze uwazam ze inne sie obzeraja-czytaj doslownie i nie szukaj ironi tam gdzie nie ma....
Czytam dosłownie. Przy drugim podkreśleniu, ze "jesz dla dwojga, a nie za dwoje " jako klucz do tak malego "przytycia" (bo Ty de facto schudlas) poczułam psztyczek w nos. Moze niesłusznie, ale tak to odebrałam.

Migotka trzymaj sie i nie daj podłym hormonom

Ja wlasnie wracam od mojej babci, jeszcze ze 150 km. I słowo daje, to ostatnia moja podróż w tej ciazy. Jeszcze 2 tygodnie temu jechalam samochodem bez żadnych problemów, a teraz kręce sie i nie moje znaleźć pozycji w ktorej mi wygodnie. Do tego pierwszy raz od początku ciazy spuchly mi ręce.
Stary 2013-11-03, 15:44   #2370
senira666
Zakorzenienie

A mnie TZ zdenerwował.... okazało sie że mamy "wolne" popołudnie więc chciałam odwiedzić jego rodzinke bo maja dla nas rzeczy dla małej ale oczywiście nie pojedziemy bo mój chłop na konsoli sobie gra i "nie ma ochoty sie ruszać"....
Ja nie mam nic przeciw graniu bo wiem ze on to lubi ale nosz kurde on gra dzisiaj od 11 a jest prawie 16....

Edytowane przez senira666
Czas edycji: 2013-11-03 o 15:48
senira666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości