Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-04, 09:49   #241
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM, cz. 21

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Ach i mogę cicho się pochwalić, że po 2,5 tyg. ćwiczeń moja waga spadła o 3 kg! (ważyłam się dzień przed @, więc muszę sprawdzić to za dwa, trzy dni jak będę po ) Dla mnie to wielki sukces, bo nigdy się nie odchudzałam jakoś mocno, bo nie miałam takiej potrzeby i to moje pierwsze kroki w tej dziedzinie
Gratuluję! Masz jakąś konkretną dietę czy same ćwiczenia?

Co do alko to powoli się zastanawiam, czy stawianie tej 1-2 symbolicznych flaszek to dobry pomysł
Stary 2013-11-04, 09:49   #242
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

kurcze, to całkiem taniutko!!

pokażesz?
Proszę http://www.kuferart.pl/77661,toczek.html

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 09:53   #243
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
gratuluję!! moje wysiłki na ćwiczeniach niestety nie przynoszą rezultatów, bo nie potrafię się opanować i wpierdzielam bardzo dużo słodyczy.... jestem ostatnio przez to bardzo sfrustrowana, a i tak dalej je jem
Przestań kupować słodycze, a zacznij orzechy i suszone owoce. Chodź do sklepu najedzona, omijaj półki ze słodyczami. Po obiedzie jedź kisiel albo budyń jako deser. Mi to pomagało jak się odchudzałam. Wiedziałam, że nie mam w domu słodyczy, więc musiałam zadowolić się "substytutami" :P Po kilku tygodniach ochota na słodycze maleje i jest coraz łatwiej! Powodzenia!
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 09:55   #244
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć!

co do alkoholu dla obsługi... Mój DJ powiedział, że nie chcą dostawać wódki. Praca to praca. Myślę, że na odchodne dostaną

madzixx88
o zazdroszczę udanego wyjazdu

Kishlaczkowa
brawo!!!
Stary 2013-11-04, 09:57   #245
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

u mnie dziś 9 m-cy i 5 dni

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:00   #246
misia880
Zakorzenienie

dziś będe dzownić do poradni umówic się na jakis termin. teraz listopad - taki przestojowy miesiac wiecmoze beda mieli miejsca :P

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:01   #247
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Kochane! Sama jestem z siebie dumna, aż chce się dalej chodzić na siłownie!
say powiem Ci, że i mnie często łapie ochota na słodkie. Dlatego mam zawsze schowaną czekoladę i wtedy biorę kostkę, dwie - to pomaga. A z innymi rarytasami się wstrzymuję, nawet herbatę, którą zawsze słodziłam piję z płaską 1 łyżeczką, co dla mnie to wiele
Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Przestań kupować słodycze, a zacznij orzechy i suszone owoce. Chodź do sklepu najedzona, omijaj półki ze słodyczami. Po obiedzie jedź kisiel albo budyń jako deser. Mi to pomagało jak się odchudzałam. Wiedziałam, że nie mam w domu słodyczy, więc musiałam zadowolić się "substytutami" :P Po kilku tygodniach ochota na słodycze maleje i jest coraz łatwiej! Powodzenia!

no właśnie ostatnio zaczęłam robić 'zdrowe' słodycze, np. takie batoniki musli http://feed-me-better.blogspot.com/2...bakaliowe.html
są przepyszne! ale co z tego, skoro zamiast jednego batonika zjadam pół blachy na raz ;/ no ale muszę się wziąć w garść, bo już naprawdę nie wiele brakuje do płaskiego brzucha. a przez te słodycze zatrzymałam się w miejscu i nie widać dalszych rezultatów ćwiczeń...
z kostkami czekolady też próbowałam, ale kończy się na tym, że co 5 minut latam do kuchni i biorę kolejną kostkę.

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-11-04 o 10:03
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:04   #248
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

misiua880

tłoku nie będzie ja dalej nauk nie mam... yymmm chyba zadzwonię do znajomego księdza... bo do nauk w parafii jeszcze cho cho a lepiej mieć to już za sobą.
Stary 2013-11-04, 10:08   #249
Elrosa
Zadomowienie

Melduję się w nowym wątku

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
My alkoholu obsłudze nie stawiamy - są w pracy a ja płacę (niemałe pieniądze) i wymagam dobrej jakości zdjęć/filmu/śpiewu a nie fałszu po kilku głębszych
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
u mnie obsluga wodki nie dostanie (...) picie wodki jak kazdego alko jest zdradliwe. dla mnie to ryzyko
My też nie będziemy dawać alkoholu obsłudze. Na pożegnanie - jak najbardziej, podczas wesela - absolutnie nie. Powody wymieniła Misia i ja się z nią w stu procentach zgadzam.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Wiesz co... na początku chciałam tylko z łączonego złota, my już przymierzaliśmy chyba wszystko co się dało... Ale boję się, że za kilka lat będę żałowała, że wzięłam z łączonego... I tylko o to chodzi
Mnie zawsze bardzo podobały się łączone obrączki. Ale po obejrzeniu białego złota na żywo czuję się trochę zawiedziona - jubiler, u którego oglądałam obrączki śmiał się, że wszyscy na nie tak reagują. Zawsze myślałam, że białe złoto ma idealnie biały kolor, coś jak srebro, a jednak okazało się żółtawe. Po przyłożeniu do żółtego wyraźnie widać było różnicę, ale jednak to nie to, co sobie wyobrażałam.
Przy okazji dowiedziałam się, że mój pierścionek jest częściowo z białego złota (faktycznie, gdy go dostałam, część była jaśniejsza, ale szybko się to wytarło i teraz nie widzę już żadnej różnicy)
Stary 2013-11-04, 10:09   #250
nasturcja1308
Rozeznanie

Hej Dziewczyny ale lecicie, nie było mnie przez weekend a tu już nowy wątek!
mamy już cały alkohol, a tak poza tym to stoimy w miejscu.

Gratuluję wszystkich zakupów i witam nowe Pm

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:10   #251
velika
Winter is coming

Kishlaczkowa gratulacje Ja w tym samym czasie straciłam 0,7 kg :/ A trzymam się ładnie i ćwiczę. Ale u mnie to norma, wolno tyję i wolno chudnę ;] Jakbym poszła na siłkę to by pewnie było lepiej, ale nie mam kasy

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:12   #252
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie ostatnio zaczęłam robić 'zdrowe' słodycze, np. takie batoniki musli http://feed-me-better.blogspot.com/2...bakaliowe.html
są przepyszne! ale co z tego, skoro zamiast jednego batonika zjadam pół blachy na raz ;/ no ale muszę się wziąć w garść, bo już naprawdę nie wiele brakuje do płaskiego brzucha. a przez te słodycze zatrzymałam się w miejscu i nie widać dalszych rezultatów ćwiczeń...
z kostkami czekolady też próbowałam, ale kończy się na tym, że co 5 minut latam do kuchni i biorę kolejną kostkę.
Jeżeli mieszkasz z jakąś znajomą czy narzeczonym to może poproś o pomoc. Żeby jakoś Cię motywowali. Dasz sobie radę! Trzymam kciuki.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:15   #253
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

U mnie na pewno na stoliku obsługi alkoholu nie będzie (foto, wideo, zespół). Są w pracy i koniec kropka. Na odchodne po flaszce jak najbardziej, ale nie w czasie wesela.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:16   #254
ana909
Erudycja

Witam co do alko... nasz foto powiedzial ze nie pije i bardzo dobrze, dostanie butelke po weselu. Co do zespolu, ja tez nie chce zeby pili ale Tż ma co do tego inne zdanie. Dlatego zamierzam naklonić go chociaz do napisania aneksu do umowy, że nie zaplacimy im za granie jesli nie spelnią naszych oczekiwan (upiją się, będą wiecej siedziec niz grac, beda puszczac piosenki z komputera itp.). Ale ogolnie bede dazyc do tego zeby zespol alkoholu nie mial i zeby taki zapis w aneksie był.

Namisek
my do nauk podeszlismy juz 2 raz bo mamy taka prace ze nie mozemy byc co tydzien... i brakuje nam 2 podpisów, ksiadz miesiac temu powiedzial ze da nam broszurki i nam zaliczy, a tydz temu stwierdzil ze mamy przyjsc 3 raz w maju... ehh.

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-11-04 o 10:19
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:24   #255
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Jeżeli mieszkasz z jakąś znajomą czy narzeczonym to może poproś o pomoc. Żeby jakoś Cię motywowali. Dasz sobie radę! Trzymam kciuki.
taaak, narzeczony bardzo mnie motywuje "znowu się objadasz? już wiesz, skąd ten brzuszek" "ile można tych słodyczy jeść" oczywiście wszystko w żartach, ale i tak trafia w mój czuły punkt

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

w każdym razie dziękuję dziewczyny za rady będę się starać
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:25   #256
ana909
Erudycja

say_hello moj robi tak samo, zamiast nie jesc przy mnei slodyczy i ich nie kupywac, to zawsze w sklepie pyta sie co słodkiego kupujemy... i tak wrzuca 2 czekolady, 4 batoniki... a potem jak widzi ze jem, mowi - przeciez mialas sie odchudzac; Gdzie ta Twoja dieta?; Juz widze jak schudniesz do wesela :P
Stary 2013-11-04, 10:34   #257
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja widzialam juz wiele razy u znjamych obraczki laczone. Po roku ta granica sie zaciera i sa juz jednego koloru. Dlatego my stawiamy na klasyke. Ja chetnie bym poszla w pallad albo platyne( nie stac mnie) ale tz sie uparl na zolte. Bedzie klasycznie, zoltr zaokraglone soczewkowe obraczki.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:48   #258
Waniliova
Zakorzenienie

Dzień doberek trochę Was nadrobiłam

TysiaBB1989 zespół życzy sobie pokoju?! paranoja!

Lemon_Drop dzięki za gratki

namisek1990 dziękuję za gratki hehe dylematy są zawsze, też je ciągle mam

gornek przestań mówić, że Wasza sala jest nijaka, jest piękna!

Lg_ago o, w silesi, super, dzięki

pysia1987 ponad 300zł za osobę?

Miśka Wasza sala jest b. ładna! Nie dołuj się, bo nie ma czym!

Cytat:
dziewczyny, a stawiacie alko na stole obsługi? co prawda oni są w pracy, ja w mojej pracy nie piję, ale nie mam wielkiego problemu gdyby napili się trochę. oczywiście trochę, czyli bez przesady chyba głupio byłoby mi nic nie postawić na ich stole.
Nie na wychodne im damy

Cytat:
u mnie obsluga wodki nie dostanie powody:
1. nikt nie jest sprawdzony po alkoholu. raz wypije 5 kielonow i jest super a raz 2 i pijany. wiec kategorycznie nie.
2. znajoma obsluga jeszcze gorzej, "no co Ty Wiesiek nie pijemy duzo" " no co ty kolegow nie znasz" a potem granie do kotleta.
3. mnie nikt w pracy piwa nie daje i nie mowi pij z umiarem xd
4. picie wodki oslabia organizm, i pozbawia koordynacji odpowiedniej..
5. biora nie male pieniadze - oczekuje profesjonalizmu.

picie wodki jak kazdego alko jest zdradliwe. dla mnie to ryzyko
Dokładnie

Cytat:
Witam się w nowym wątku i widzę nowe twarze, które także chcę przywitać!
U mnie ostatnio gonitwa z czasem, więc do komputera prawie nie siadam. Plan na najbliższy czas - umówić się z cukierniczką i pójść dalej przymierzać suknie!

Ach i mogę cicho się pochwalić, że po 2,5 tyg. ćwiczeń moja waga spadła o 3 kg! (ważyłam się dzień przed @, więc muszę sprawdzić to za dwa, trzy dni jak będę po ) Dla mnie to wielki sukces, bo nigdy się nie odchudzałam jakoś mocno, bo nie miałam takiej potrzeby i to moje pierwsze kroki w tej dziedzinie
Gratulacje!

Cytat:
dziś będe dzownić do poradni umówic się na jakis termin. teraz listopad - taki przestojowy miesiac wiecmoze beda mieli miejsca :P
Gdzie ta porodnia?

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja widzialam juz wiele razy u znjamych obraczki laczone. Po roku ta granica sie zaciera i sa juz jednego koloru. Dlatego my stawiamy na klasyke. Ja chetnie bym poszla w pallad albo platyne( nie stac mnie) ale tz sie uparl na zolte. Bedzie klasycznie, zoltr zaokraglone soczewkowe obraczki.
Też chyba jednak kupimy klasyczne obrączki (wcześniej myśleliśmy o łączonych)
Stary 2013-11-04, 10:50   #259
misia880
Zakorzenienie

Waniliova w katowicach (panewniki ) mowilam CI, żebyscie tam na nauki pojechali sa teraz w listopadzie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:54   #260
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
w każdym razie dziękuję dziewczyny za rady będę się starać
Ja jeszcze Ci poradzę jak masz ochotę na słodkie, to zjeść jabłko. Słodkie jabłko. Mnie pomaga. I tak jak dziewczyny pisały - migdały, orzechy, słonecznik.

Ja czasem jak i to nie pomaga, ide myć po raz kolejny zęby
Mnie to pomaga, bo chęć przechodzi.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mojemu bardzo podobają się z palladu. Ale ja nie jestem przekonana. Drogie to i takie 'nie obrączkowate'.
Zaręczynowy mam z białego złota, bo za żółtym nie przepadama. Ale jeśli chodzi o obrączki to napewno nie białe złoto.

Nie wiem czy u Was, ale u mnie za czasów gimnazjum było bardzo modne jak 'zuper zakochane pary, po wieczne czasy' kupowały sobie srebrne obrączki i nosili je na tych samych palcach co obrączki, jako znak ich miłości.
Teraz jak widzę obrączki właśnie z białego złota to zaraz to mi się przypomina. A to było takie tandetne i dziecinne.

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2013-11-04 o 11:12
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:54   #261
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Waniliova w katowicach (panewniki ) mowilam CI, żebyscie tam na nauki pojechali sa teraz w listopadzie
A, to czemu o nich mówisz? Przecież już byliśmy

Może faktycznie się tam wybierzemy, jak nie znajdziemy czegoś bliżej, ale kurcze nie teraz, bo TŻ sezon się zaczyna...

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Ja jeszcze Ci poradzę jak masz ochotę na słodkie, to zjeść jabłko. Słodkie jabłko. Mnie pomaga. I tak jak dziewczyny pisały - migdały, orzechy, słonecznik.

Ja czasem jak i to nie pomaga, ide myć po raz kolejny zęby
Mnie to pomaga, bo chęć przechodzi.
Kurde, muszę zacząć stosować Twoje rady też ciężko mi się opanować od słodyczy orzechy, słonecznik uwielbiam ale przecież słonecznik też ma wiele kalorii

Serio mycie zębów pomaga? Też muszę spróbować
Stary 2013-11-04, 10:58   #262
springtime
Rozeznanie

Ostatnio tylko trochę was podczytywałam, ponieważ nie miałam czasu się udzielać. A tu już 10 stron nowego wątku

W skrócie napiszę, aby nie cytować.

- co do alkoholu dla obsługi - dla orkiestry symbolicznie pewnie będzie butelka na stole - chociaż z tego co wiem, nie piją. Co do fotografa - absolutnie żadnego alko, chyba że w prezencie na koniec. Barmani - no cóż, sami będą mieli dostęp do alko, więc trzeba będzie porozmawiać z nimi wcześniej o nietolerancji dla pijanych barmanów
- jestem na finiszu podpisania umowy z barmanami - 1800 zł za za dwóch barmanów z alkoholami itd.
- jeżeli chodzi o jedzenie, chyba jako jedyna z was będę miała kucharkę, więc oczywiście jedzenie dla obsługi 100%. Nawet nie słyszałam o innej opcji.
- mierzyłam suknie ostatnio i chyba jedna z nich to właśnie TA
- dekoracje - jeszcze nie wybrałam, ale dostałam kilka odpowiedzi i wszystkie wahają się 1500-2000 zł (w tym chcę wypożyczyć pokrowce na krzesła), a kwiaty i część dekoracji będzie własna w ramach akcji oszczędzanie (o ile uda mi się posadzić gipsówkę). Niestety nie będę mieć wesela w ładnej restauracji, tylko na zwykłej sali, dekoratorka będzie miała co robić, aby ukryć pewnie rzeczy. Wymarzyłam sobie salę w rustykalnym stylu, gipsówka, słoneczniki, lampiony ze słoików (DIY).
I tutaj pojawia się pytanie: któraś z was pokazywała chyba zaproszenia z "szarego" papieru ze sznurkiem? Takie właśnie lekko rustykalne. Skąd one były? Na allegro nic takiego nie znalazłam.
Stary 2013-11-04, 11:02   #263
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Ostatnio tylko trochę was podczytywałam, ponieważ nie miałam czasu się udzielać. A tu już 10 stron nowego wątku

W skrócie napiszę, aby nie cytować.

- co do alkoholu dla obsługi - dla orkiestry symbolicznie pewnie będzie butelka na stole - chociaż z tego co wiem, nie piją. Co do fotografa - absolutnie żadnego alko, chyba że w prezencie na koniec. Barmani - no cóż, sami będą mieli dostęp do alko, więc trzeba będzie porozmawiać z nimi wcześniej o nietolerancji dla pijanych barmanów
- jestem na finiszu podpisania umowy z barmanami - 1800 zł za za dwóch barmanów z alkoholami itd.
- jeżeli chodzi o jedzenie, chyba jako jedyna z was będę miała kucharkę, więc oczywiście jedzenie dla obsługi 100%. Nawet nie słyszałam o innej opcji.
- mierzyłam suknie ostatnio i chyba jedna z nich to właśnie TA
- dekoracje - jeszcze nie wybrałam, ale dostałam kilka odpowiedzi i wszystkie wahają się 1500-2000 zł (w tym chcę wypożyczyć pokrowce na krzesła), a kwiaty i część dekoracji będzie własna w ramach akcji oszczędzanie (o ile uda mi się posadzić gipsówkę). Niestety nie będę mieć wesela w ładnej restauracji, tylko na zwykłej sali, dekoratorka będzie miała co robić, aby ukryć pewnie rzeczy. Wymarzyłam sobie salę w rustykalnym stylu, gipsówka, słoneczniki, lampiony ze słoików (DIY).
I tutaj pojawia się pytanie: któraś z was pokazywała chyba zaproszenia z "szarego" papieru ze sznurkiem? Takie właśnie lekko rustykalne. Skąd one były? Na allegro nic takiego nie znalazłam.
u nas sa koperty z szarego papieru, a sznurek jest w save the date
Stary 2013-11-04, 11:05   #264
enzunio
BAN stały

Springtime czy barmani też będą mieli swoje miejsce przy stole?

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 11:07   #265
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem czy u Was, ale u mnie za czasów liceum było bardzo modne jak 'zuper zakochane pary, po wieczne czasy' kupowały sobie srebrne obrączki i nosili je na tych samych palcach co obrączki, jako znak ich miłości.
Teraz jak widzę obrączki właśnie z białego złota to zaraz to mi się przypomina. A to było takie tandetne i dziecinne.
My właśnie chcieliśmy białe złoto, ze względu na TŻ który żółtego złota nie lubi. Ale później sam doszedł do wniosku, że to może wyglądać właśnie tak jak napisałaś - jak obrączka małolatów. Więc bierzemy żółte złoto.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 11:10   #266
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
A, to czemu o nich mówisz? Przecież już byliśmy

Może faktycznie się tam wybierzemy, jak nie znajdziemy czegoś bliżej, ale kurcze nie teraz, bo TŻ sezon się zaczyna...

Kurde, muszę zacząć stosować Twoje rady też ciężko mi się opanować od słodyczy orzechy, słonecznik uwielbiam ale przecież słonecznik też ma wiele kalorii

Serio mycie zębów pomaga? Też muszę spróbować
Ja jeszcze lubię słonecznik uprażony na suchej patelni. Wtedy ma lepszy smak.
Kalorie ma wszystko. A jak weźmiesz sobie trochę słonecznika, parę migadłów to i tak wyjdzie mniej kalorii niż baton. A przecież nie trzeba go jeść codziennie, tylko wymieniać z innymi ziarnami czy orzechami

Mnie pomaga mycie zębów

Ale jak już naprawdę chcę słodkie - to słodkie, bardzo soczyste jakbłko załatwia sprawę
Stary 2013-11-04, 11:11   #267
springtime
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Springtime czy barmani też będą mieli swoje miejsce przy stole?

Wysłane z telefonu
Raczej tak. Jako, że mam kucharkę, nie będę miała jedzenia wyliczonego co do szt, więc na pewno nie braknie Jeszcze zostanie na poprawiny poprawin
Stary 2013-11-04, 11:11   #268
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
My właśnie chcieliśmy białe złoto, ze względu na TŻ który żółtego złota nie lubi. Ale później sam doszedł do wniosku, że to może wyglądać właśnie tak jak napisałaś - jak obrączka małolatów. Więc bierzemy żółte złoto.
Miałam napisać gimnazjum zamiast liceum.
Tam jeszcze większa dzieciarnia

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2013-11-04 o 11:13
Stary 2013-11-04, 11:19   #269
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze lubię słonecznik uprażony na suchej patelni. Wtedy ma lepszy smak.
Kalorie ma wszystko. A jak weźmiesz sobie trochę słonecznika, parę migadłów to i tak wyjdzie mniej kalorii niż baton. A przecież nie trzeba go jeść codziennie, tylko wymieniać z innymi ziarnami czy orzechami

Mnie pomaga mycie zębów

Ale jak już naprawdę chcę słodkie - to słodkie, bardzo soczyste jakbłko załatwia sprawę
Racja muszę tak zacząć robić

Cytat:
Nie wiem czy u Was, ale u mnie za czasów gimnazjum było bardzo modne jak 'zuper zakochane pary, po wieczne czasy' kupowały sobie srebrne obrączki i nosili je na tych samych palcach co obrączki, jako znak ich miłości.
Że tak powiem, WYPROSZAM SOBIE my z TŻ kupiliśmy sobie na pierwszą rocznice srebrne obrączki i do tej pory je mamy...
Stary 2013-11-04, 11:20   #270
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja tez mialam srebrne obraczki z ktoryms ze swoich bylych. Bylo to w LO
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości