|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Witam, nadrobiłam i zgłupiałam z tymi Waszymi imionami.....kiedyś też myślałam nad tym....teraz te imiona które kiedyś wybrałam mnie się nie podobają....
![]() Elizka Nikolas mnie się nie podobie... REna ![]() Anitka masz Nas i dasz radę ![]() Jojla dobrze że się przełamałaś i dobrze że masz u Nich takie wsparcie, to bardzo ważne mieć z kim porozmawiać... Maga, Fiol ![]() ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-11-04 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Cytat:
![]() a i też po ostatniej wizycie w Krk zaliczyłam KFC ![]() A i najlepsza była reakcja mojej teściowej, której nie widziałam od lipca, mianowicie" "Ojej.. A. Jak ty zadziwiająco dobrze wyglądasz" ![]() Dzięki dziewczynki ![]() A apropo pewnej ASI - trzeba ją aktywować bo niedługo dobijemy do 5000 postu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Konto usunięte
|
hej a ja po pzreświetleniu i dali mi faruch ochronny na jajniki, ale oczywsice sie zestresowałam, bo jako dzieko miałam ze 100 RTG i ngdy nie chronili jajników - cóż mam nadzieje, że nie ejst to powodem poronień, było minęło i nic to nie zmieni, ale niepokój pozostaje.... cóż tak to było za komuny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
Anita ja w obu ciążach miałam przeczucie i za każdym razem trafiłam
#4955 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz wiedziałam od początku, że chłopaczek
![]() No i w 12 t.c. już jajuny pokazał ![]() Ej laseczki co z Mikołajkami??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Skurcze są ale nie są silne.Zresztą na tym etapie (33 tc)to już chyba normalne.Dalej biore fenoterol 4x1 za tydzień zapytam gina do którego tc mam go brać. Ja nie miałam przeczucia co do płci. Cytat:
Dziś o 16:00 jedziemy do tego szpitala,ciekawe co nam powiedzą ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-11-04 o 08:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zadomowienie
|
Maga a jak Twoje samopoczucie? jak zdrowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
U WADERY jest OK, jutro się odezwie po wizycie, prosi o
![]()
#4959 | ||
Zakorzenienie
|
kurcze, szkoda, że nie dzisiaj i jeszcze tak późno... wytrwałości
Cytat:
Cytat:
![]() "fajną" masz teściową ![]() ja dziś znowu plamię ![]()
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczęta
![]() Ja z tym imieniem tylko tak wyskoczylam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do przeczuc, to ja z Olusiem mialam przeczucie ze bedzie chlopak i byl.. A teraz nic... ![]() ![]() Iza, nie martw sie, z cukrzycia ciazowa tak niestety jest - czesto nie przewidzisz jak te durne cukry skacza.. Perse, Piekne imie nosisz ![]() Wadera, trzymam kciuki ![]() Anitka, dasz rade - ja ciagle siedze sama w domu i daje rade. Mam tv, neta itp... Spokojnie sie ogarnia.. Kochana, czujesz juz ruchy, bo ja ciagle nic kurde ![]() ![]() Staram sie trzymac cukrzycowa diete (czasami zgrzesze oczywiscie), bo jestem za gruba, i mimo to nadal tyje i tyje.. Juz z 9 kg mam na plusie a to dopiero 17tc. ![]() ![]() ![]() Wika, dopiero teraz doczytalam ze bylas w OA. Staracie sie??? Wielkie kciuki !!!!!!!! Rena, zaciskam kciuki za dzisiejsza bete... Moze zdarzy sie cud - tego dla Ciebie pragne !! Kubek, jak tam? Prosze sie meldowac ! Monika, Kubuś ladne imie ... A z tymi Filipami, to nie wiedzialam... Czyzby Kubusie poszly juz do przedszkola razem z Juliami, a do zlobkow zaczely chodzic Filipki z Lenami hihihi ![]() ![]() Hosenka, pilnuj tego cisnienia koniecznie! Kucyk, super ze widzialas serduszko ![]() Wiecej nie nadrobie bo musze wstac i jeść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ejjjj, a jakbyś chciała? Ty jesz teraz dla trojga, leTko nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() może po lekach? Cytat:
-------------------------------------------------- przypomniałam sobie jak debatowałyśmy (kiedy Perse była w ciąży) o tym czy płyn do płukania jamy ustnej można w ciąży używać ![]() ![]()
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-11-04 o 09:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
#4964 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, kurde, nie tak mialo zabrzmiec !!! ![]() Chcialam tylko tak po cichu dac do zrozumienia, ze ja mysle, ze byly 2 dzieciaki a ostal sie jeden, ktory dziielnie walczy ![]() I pamietaj, ze w ciazy nadinterpretacja to ogromne zlo i trzeba sie jej wystrzegac ! Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-11-04 o 09:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja póki co 2kg na plusie od wagi wyjściowej ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Waderko przepraszam - nie chciałyśmy Cię urazić. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Konto usunięte
|
Rena że lepiej unikać tych z alkoholem. Wprawdzie ja tam wątpię, że ten alkohol się wchłania, ale na pewno na podrażnione dziąsła nie jest najlepszy taki agresywny płyn (mnie w ciąży dziąsła bardzo krwawiły pomimo, że poza tym nigdy nie miałam i nie mam z tym problemu).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu dr kazala mi nie żrec tyle ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43554001]Rena że lepiej unikać tych z alkoholem. Wprawdzie ja tam wątpię, że ten alkohol się wchłania, ale na pewno na podrażnione dziąsła nie jest najlepszy taki agresywny płyn (mnie w ciąży dziąsła bardzo krwawiły pomimo, że poza tym nigdy nie miałam i nie mam z tym problemu).[/QUOTE] Jakich plynów uzywacie / uzywałyscie w ciązy.. Ja przyznam ze po prostu zlapalam ten co byl w promocji i wcale sie nad jego skladem nie zastanawialam.. A moze powinnam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zadomowienie
|
Rena
![]() ![]() Eliza Natalia mi się podoba, ale Nikoś już nie. Ja swojego aniołka chciałam nazwać Ada, a w pierwszej ciąży myślałam nad Martyną, Vivianą. Podobają mi się również imiona takie jak: Gabrysia, Larysa, a dla chłopca Filip. Kucyk Barbie ![]() Wadera ![]() Jojla dobrze, że się przełamałaś ![]() Dziewczyny ja muszę chyba trochę odsapnąć od wizażu, jakoś wszystko mi wraca ze zdwojoną mocą raz, że za tydzień miałabym termin, dwa że narobiłam sobie tyle nadziei i nie wyszło, a obiecywałam sobie inaczej ![]() Jest mi bardzo ciężko, dodatkowo dochodzą jeszcze inne problemy, ale szkoda o tym pisać. Nie chcę nikomu psuć humoru.
#4969 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spokojnie kochana - a Ty bierzesz jakieś leki?? Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43554001]Rena że lepiej unikać tych z alkoholem. Wprawdzie ja tam wątpię, że ten alkohol się wchłania, ale na pewno na podrażnione dziąsła nie jest najlepszy taki agresywny płyn (mnie w ciąży dziąsła bardzo krwawiły pomimo, że poza tym nigdy nie miałam i nie mam z tym problemu).[/QUOTE] no tak właśnie jakoś sobie przypomniałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4971 |
Raczkowanie
|
Witajcie po przerwie, jak się cieszę, ze u Cynamonowej maluszka już lepiej
![]() Rena a może ten jeden wynik był błędny? Ten ze spadkiem? Robiłas zawsze w tym samym labie? Ja myślę, ze jest nadzieja! Eliza ja ze dwa razy poczułam jakby popcorn w brzuchu, ale to mogły być jelita... Chyba za wcześnie, lekarz mówił żeby się przed 18 tc nie nastawiac na odczucia. Kucyk... Serduszko :-D uspokoiłas się troszkę? Uwierzyłas w maluszka? Anitka żaden dr nie obstawial jeszcze płci? Na genetycznym też nie? Jadę dzisiaj do dr, to twardnienie brzucha mnie martwi, już sama nie wiem co jest normalne a co nie, ale zdecydowanie za dużo myślę...
#4972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jutro mam termin 2 #.... rena ja biorę dupka, luteinę, magnez, akard, jodid, nospę, luteinę
![]() |
#4973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
ale po to tu jesteśmy, w dobrych i złych chwilach! Aby się cieszyć, radować i smucić-wspierać!!
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to może po acardzie? przestań się wygłupiać!
![]() |
#4976 | ||
Zadomowienie
|
Barbi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do płci to dr nic nie mówił, a dla mnie to zupełnie nieistotne - dla mnie każda opcja to jak wygrana 6 w totka ![]() Edytko jeśli tego potrzebujesz to tak zrób, ale pamiętaj o nas i wiedz, że czekamy na Ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
Edytka A może potrzebujesz się wygadać? Jeśli Ci to pomoże to pisz śmiało
![]() Agatko Domyślam się jak Ci ciężko przy takich rocznicach, ale wierzę, że i dla Ciebie zaświeci słoneczko ![]() Barbie A nie masz plamień czasem po luteinie ![]() Eliza A dr kazał Ci przestrzegać diety cukrzycowej ![]() ![]() Maga A jak Ty się czujesz? Masz jeszcze te omdlenia? Stasio już coraz lepiej chodzi, jeszcze do końca nie potrafi za długo stać samodzielnie, ale ciągle trenuje i jest w ruchu. Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2013-11-04 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zadomowienie
|
Hej!
Wczoraj miałam fajny dzien a dzisiaj znowu jakis zjazd. Nie ogarniam swoich humorow i nastrojów ![]() Czuje sie ok. Dzisiaj wieczorem, jak maz z pracy wróci, jadę na ktg ![]() Czasem tylko mnie dolem brzucha pobolewa... Skurczow nie czuje, zobaczymy na ktg. Wika- wszystko gotowe. Nawet wozek w zeszlym tyg przyjechal. Jak byłam w szpitalu Maz dokończył prasowanie. Spakowal torbę dla dziecka ![]() Chyba wszystko ogarniete mamy- tylko nadal nie wiem gdzie rodze ![]() Iza- a jakie masz cukry? I po jakich posiłkach? A na czczo jak? Płynu używam Meridol- łagodny dla dziasel, nie agresywny w smaku i bez alkoholu. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...h-dziasel.html Przed ciaza tez ten plyn i pasta elmex lub blanx. Moj zestaw od lat. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-11-04 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Raczkowanie
|
Edytte, ale to takie forum są i smutki i radości, nie gadaj "gupot"!!
Berbi a nie mialas jakiegoś krwiaczka? Badalas progesteron? Może to termin @ ja dwa razy miałam właśnie w terminie @ plamienia, przysadka wtedy podobno jeszcze nie "zatrybila" ze ciąża.
#4980 |
Konto usunięte
|
Jakiś Listerine też jest łagodny i bez alkoholu, tylko nie pamiętam który.
Poza ciążą lubię używać takich, po których mnie poniewiera i łzy lecą :P Ale zwykle kupuję to, co jest w promocji, tylko nie nołnejmy, bo nie lubię ich smaku. Kubek też lubię pastę Blanx, złota na "osady" ![]() Ale teraz mam jakąś niebieską Signal, niby bielsze zęby po 1. użyciu - ale już wiem, jaki mają trik ![]() W ogóle to z chęcią poszłabym do mojego doktorka dentysty, gdyby nie fakt, że wizyta u niego to cena przykładowo łóżeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.