|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM, cz. 21
Cytat:
![]() Co do alko to powoli się zastanawiam, czy stawianie tej 1-2 symbolicznych flaszek to dobry pomysł
|
|
#242 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
|
#243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia!
|
|
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
co do alkoholu dla obsługi... Mój DJ powiedział, że nie chcą dostawać wódki. Praca to praca. Myślę, że na odchodne dostaną madzixx88 o zazdroszczę udanego wyjazdu![]() Kishlaczkowa ![]() brawo!!!
|
|
#245 |
|
Polka Ogarniaczka
|
u mnie dziś 9 m-cy i 5 dni
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
dziś będe dzownić do poradni umówic się na jakis termin. teraz listopad - taki przestojowy miesiac wiecmoze beda mieli miejsca :P
|
|
|
|
#247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie ostatnio zaczęłam robić 'zdrowe' słodycze, np. takie batoniki musli http://feed-me-better.blogspot.com/2...bakaliowe.html są przepyszne! ale co z tego, skoro zamiast jednego batonika zjadam pół blachy na raz ;/ no ale muszę się wziąć w garść, bo już naprawdę nie wiele brakuje do płaskiego brzucha. a przez te słodycze zatrzymałam się w miejscu i nie widać dalszych rezultatów ćwiczeń... z kostkami czekolady też próbowałam, ale kończy się na tym, że co 5 minut latam do kuchni i biorę kolejną kostkę.
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-11-04 o 10:03 |
||
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
misiua880
tłoku nie będzie ja dalej nauk nie mam... yymmm chyba zadzwonię do znajomego księdza... bo do nauk w parafii jeszcze cho cho a lepiej mieć to już za sobą.
|
|
#249 | |||
|
Zadomowienie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przy okazji dowiedziałam się, że mój pierścionek jest częściowo z białego złota (faktycznie, gdy go dostałam, część była jaśniejsza, ale szybko się to wytarło i teraz nie widzę już żadnej różnicy)
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
ale lecicie, nie było mnie przez weekend a tu już nowy wątek!mamy już cały alkohol, a tak poza tym to stoimy w miejscu. Gratuluję wszystkich zakupów
|
|
#251 |
|
Winter is coming
|
Kishlaczkowa gratulacje
Ja w tym samym czasie straciłam 0,7 kg :/ A trzymam się ładnie i ćwiczę. Ale u mnie to norma, wolno tyję i wolno chudnę ;] Jakbym poszła na siłkę to by pewnie było lepiej, ale nie mam kasy
|
#252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dasz sobie radę! Trzymam kciuki.
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na pewno na stoliku obsługi alkoholu nie będzie (foto, wideo, zespół). Są w pracy i koniec kropka. Na odchodne po flaszce jak najbardziej, ale nie w czasie wesela.
|
|
|
|
#254 |
|
Erudycja
|
Witam
co do alko... nasz foto powiedzial ze nie pije i bardzo dobrze, dostanie butelke po weselu. Co do zespolu, ja tez nie chce zeby pili ale Tż ma co do tego inne zdanie. Dlatego zamierzam naklonić go chociaz do napisania aneksu do umowy, że nie zaplacimy im za granie jesli nie spelnią naszych oczekiwan (upiją się, będą wiecej siedziec niz grac, beda puszczac piosenki z komputera itp.). Ale ogolnie bede dazyc do tego zeby zespol alkoholu nie mial i zeby taki zapis w aneksie był.Namisek my do nauk podeszlismy juz 2 raz bo mamy taka prace ze nie mozemy byc co tydzien... i brakuje nam 2 podpisów, ksiadz miesiac temu powiedzial ze da nam broszurki i nam zaliczy, a tydz temu stwierdzil ze mamy przyjsc 3 raz w maju... ehh.
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-11-04 o 10:19 |
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"znowu się objadasz? już wiesz, skąd ten brzuszek" "ile można tych słodyczy jeść" oczywiście wszystko w żartach, ale i tak trafia w mój czuły punkt ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- w każdym razie dziękuję dziewczyny za rady będę się starać
|
|
#256 |
|
Erudycja
|
say_hello moj robi tak samo, zamiast nie jesc przy mnei slodyczy i ich nie kupywac, to zawsze w sklepie pyta sie co słodkiego kupujemy... i tak wrzuca 2 czekolady, 4 batoniki... a potem jak widzi ze jem, mowi - przeciez mialas sie odchudzac; Gdzie ta Twoja dieta?; Juz widze jak schudniesz do wesela :P
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widzialam juz wiele razy u znjamych obraczki laczone. Po roku ta granica sie zaciera i sa juz jednego koloru. Dlatego my stawiamy na klasyke. Ja chetnie bym poszla w pallad albo platyne( nie stac mnie) ale tz sie uparl na zolte. Bedzie klasycznie, zoltr zaokraglone soczewkowe obraczki.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#258 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
trochę Was nadrobiłam ![]() TysiaBB1989 zespół życzy sobie pokoju?! paranoja!Lemon_Drop dzięki za gratki ![]() namisek1990 dziękuję za gratki hehe dylematy są zawsze, też je ciągle mam ![]() gornek przestań mówić, że Wasza sala jest nijaka, jest piękna! ![]() Lg_ago o, w silesi, super, dzięki ![]() pysia1987 ponad 300zł za osobę? Miśka Wasza sala jest b. ładna! Nie dołuj się, bo nie ma czym! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliova w katowicach (panewniki ) mowilam CI, żebyscie tam na nauki pojechali
sa teraz w listopadzie
|
|
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszcze Ci poradzę jak masz ochotę na słodkie, to zjeść jabłko. Słodkie jabłko. Mnie pomaga. I tak jak dziewczyny pisały - migdały, orzechy, słonecznik.
Ja czasem jak i to nie pomaga, ide myć po raz kolejny zęby ![]() Mnie to pomaga, bo chęć przechodzi. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
Zaręczynowy mam z białego złota, bo za żółtym nie przepadama. Ale jeśli chodzi o obrączki to napewno nie białe złoto. Nie wiem czy u Was, ale u mnie za czasów gimnazjum było bardzo modne jak 'zuper zakochane pary, po wieczne czasy' kupowały sobie srebrne obrączki i nosili je na tych samych palcach co obrączki, jako znak ich miłości. Teraz jak widzę obrączki właśnie z białego złota to zaraz to mi się przypomina. A to było takie tandetne i dziecinne. Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2013-11-04 o 11:12 |
|
|
|
|
#261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może faktycznie się tam wybierzemy, jak nie znajdziemy czegoś bliżej, ale kurcze nie teraz, bo TŻ sezon się zaczyna... Cytat:
też ciężko mi się opanować od słodyczy orzechy, słonecznik uwielbiam ale przecież słonecznik też ma wiele kalorii ![]() Serio mycie zębów pomaga? Też muszę spróbować
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio tylko trochę was podczytywałam, ponieważ nie miałam czasu się udzielać. A tu już 10 stron nowego wątku
W skrócie napiszę, aby nie cytować. - co do alkoholu dla obsługi - dla orkiestry symbolicznie pewnie będzie butelka na stole - chociaż z tego co wiem, nie piją. Co do fotografa - absolutnie żadnego alko, chyba że w prezencie na koniec. Barmani - no cóż, sami będą mieli dostęp do alko, więc trzeba będzie porozmawiać z nimi wcześniej o nietolerancji dla pijanych barmanów ![]() - jestem na finiszu podpisania umowy z barmanami - 1800 zł za za dwóch barmanów z alkoholami itd. - jeżeli chodzi o jedzenie, chyba jako jedyna z was będę miała kucharkę, więc oczywiście jedzenie dla obsługi 100%. Nawet nie słyszałam o innej opcji. - mierzyłam suknie ostatnio i chyba jedna z nich to właśnie TA - dekoracje - jeszcze nie wybrałam, ale dostałam kilka odpowiedzi i wszystkie wahają się 1500-2000 zł (w tym chcę wypożyczyć pokrowce na krzesła), a kwiaty i część dekoracji będzie własna w ramach akcji oszczędzanie (o ile uda mi się posadzić gipsówkę ). Niestety nie będę mieć wesela w ładnej restauracji, tylko na zwykłej sali, dekoratorka będzie miała co robić, aby ukryć pewnie rzeczy. Wymarzyłam sobie salę w rustykalnym stylu, gipsówka, słoneczniki, lampiony ze słoików (DIY). I tutaj pojawia się pytanie: któraś z was pokazywała chyba zaproszenia z "szarego" papieru ze sznurkiem? Takie właśnie lekko rustykalne. Skąd one były? Na allegro nic takiego nie znalazłam.
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#264 |
|
BAN stały
|
Springtime czy barmani też będą mieli swoje miejsce przy stole?
Wysłane z telefonu |
|
|
|
#265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kalorie ma wszystko. A jak weźmiesz sobie trochę słonecznika, parę migadłów to i tak wyjdzie mniej kalorii niż baton. A przecież nie trzeba go jeść codziennie, tylko wymieniać z innymi ziarnami czy orzechami ![]() Mnie pomaga mycie zębów ![]() Ale jak już naprawdę chcę słodkie - to słodkie, bardzo soczyste jakbłko załatwia sprawę
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze zostanie na poprawiny poprawin
|
|
#268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tam jeszcze większa dzieciarnia
Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2013-11-04 o 11:13 |
|
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę tak zacząć robić ![]() Cytat:
my z TŻ kupiliśmy sobie na pierwszą rocznice srebrne obrączki i do tej pory je mamy...
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mialam srebrne obraczki z ktoryms ze swoich bylych. Bylo to w LO
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

) Dla mnie to wielki sukces, bo nigdy się nie odchudzałam jakoś mocno, bo nie miałam takiej potrzeby i to moje pierwsze kroki w tej dziedzinie 

udanego wyjazdu
Sama jestem z siebie dumna, aż chce się dalej chodzić na siłownie! 

paranoja!
Wasza sala jest b. ładna! Nie dołuj się, bo nie ma czym!