Scent Bar LI - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-03, 21:02   #511
Miciel
Wpisz tu zomzing

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Czy ktoś czytał Murakamiego, uważa że fajny i może coś konkretnego polecić?
Czytał, uważa że takise, ale możesz przeczytać :P

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 21:40   #512
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Jaram się
Ja w sumie wszystko polecam
Może teraz popełnię bluźnierstwo, ale to trochę taki Cortazar w wydaniu japońskim. W każdym razie realizm magiczny w niezłym wydaniu, ciekawie egzotycznym przez tę Japonię właśnie. Może najlepiej zacząć od tych najbardziej znanych: Norwegian Wood, Kafka nad morzem... I albo łykniesz ten klimat albo nie
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 22:21   #513
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

2. snam snam, mnie to się nawet podoba, ale w odpowiednim ałtficie. Mam jedne takie bo ciepłe, jak rano w domu zimno - to w nich popylam, do ludzi jeszcze nie wyszłam bo nie mam nic co by pasowało, czytaj skóry z renifera i zakryło Dżejlo
Ale już np w wet leggach i zwykłych czarnych chodzeu non stop - bo mam czarne sukmany przed kolano

3. u mnie odlewkowanie to jedyna racjonalna metoda, gdyż albowiem flakonów nei zużywam, no jeszcze rozbiórki by mi się opłącały ale nie umiem się zabrać za to. I używki. Takie na dnie. Nie stać mnie na pełne flakony - a na odlewki ofszę, gdyż spooooro misię obecnie kce. I często po takim ciągu mam dość, i wpadam w fazę innego zapachu. Teraz zapisałam się na Flowerbombę.

ale zdaję sobie sprawę że odlewka nie cieszy oka, buuuuu dlatego trzymam schowane
jednak najłatwiej zdobyć pożądany zapach, na używkę mogłabym się i 100 lat nie doczekać
używkę mam Obsession Night - uwielbiam flakon, w sumie myślę cały czas o zanabyciu mu jakiś kolegów
no ja nie mam gdzie w legginsach popylać , do robo to tak nijak trochu , a po domu mam dresy
zastanawiam się czy czasem bardziej mi na flakonie nie zależy niż na zapachu

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ale jak nie lubisz, to ta Twoja szarlotka bez japków? Chyba się pogubiłam

PeEs: Ja też nie lubię z japkami, ale ten jest pyszny i szarloć sypana tyż

Didka mi coś piać zaczyna
to Śnieżki szarlotka nie moja , jak zrobią i pod nos podstawią to zjem , ale sama z siebie nie zrobię , chyba że biszkoptową to insza inszość

otwórz okno żeby chłodno miała

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Zostawiam kilka widoczków i idę łeb farbować
widoczki i idę zmywać farbę

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 22:42   #514
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Czytał, uważa że takise, ale możesz przeczytać :P
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Ja w sumie wszystko polecam
Może teraz popełnię bluźnierstwo, ale to trochę taki Cortazar w wydaniu japońskim. W każdym razie realizm magiczny w niezłym wydaniu, ciekawie egzotycznym przez tę Japonię właśnie. Może najlepiej zacząć od tych najbardziej znanych: Norwegian Wood, Kafka nad morzem... I albo łykniesz ten klimat albo nie
Dzięki, w takim razie kupować nie będę ale jak dorwę w bibliotece to biere

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 22:53   #515
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wreszcie w domu Na dodatek tak wysprzątanym, że aż się boję po nim chodzić -ciotka się nudziła i zaszalała
Podsumowanie wyjazdu -pech z pogodą, pech z hotelem, w hotelu pech z pokojem, bo inni mieli bez grzybów. No ale było wolne i nie trzeba było chodzić do pracy. Niemniej na Lanzarote już raczej nie wrócę. Ładnie, ale żeby tam mieszkać, o czym podobno niektórzy marzą?? O brrr...
no jak ze zdjęć mojej Mam ino bardziej profesjonalnie
ona była na Lanza, Fuerta i tera czeka na Teneryfę - tzn w przyszłym roku - jest zakochana po uszy w tych pustkowiach, czego ja akurat nie podzielam, zbyt kocham drzewa

faktycznie mieliście pecha co do hotelu i żarła, albowiem moja Mam, o standardach czystości Red, zawsze była zachwycona. A ona znajdzie każdy szkopuł, KAŻDY. Nie daj bóg jakby trafiła sie jej brudna szklanka, afera na szczeblach ministerialnych gotowa.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
zastanawiam się czy czasem bardziej mi na flakonie nie zależy niż na zapachu
absolutnei to rozumiem jako esteta jaram sie flakonami, ale nie mogę sobie pozwolić na kupno setki tylko po to żeby latami na nią patrzeć, nie umiejąc zużyć ( choć kiedyś to zrobię jak bum cyk cyk , w sensie kupię do patrzenia, a nie zużyję)
nieużywane miniatury Boudoir, Mauboussin i Diune u mnie stoją w charakterze home-dekorów - kocham na nie patrzeć i nie oddam i sweterek Rykiel z lat 90tych chyba, mój najpierwszy
odlewki są ohydne, ale takie życie
marzy mi się półka Jo Malonów, Fabourg 24
nie no flakony to jest osobna jazda
to w mojej skromnej opini sztuka

bo pusty flakon już nieładny

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-11-03 o 22:54
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 23:11   #516
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
jaram sie flakonami (...)

odlewki są ohydne, ale takie życie

bo pusty flakon już nieładny
Ja też odlewki traktuję po macoszemu jako rzecz do zużycia i wywalenia, puste flakony jako śmieci a pełnych szkoda mi używać bo się skończą
Zresztą flakony i tak trzymam w skrzynce, nikt ich nie ogląda.
Na dodatek jak mam za dużo dobrego zaczyna mnie to męczyć i robię wielką wyprzedaż.
Fajnie byłoby znaleźć jakiś tani, niewycofany i łatwo dostępny signature scent

Stary 2013-11-03, 23:17   #517
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też odlewki traktuję po macoszemu jako rzecz do zużycia i wywalenia, puste flakony jako śmieci a pełnych szkoda mi używać bo się skończą
Zresztą flakony i tak trzymam w skrzynce, nikt ich nie ogląda.
Na dodatek jak mam za dużo dobrego zaczyna mnie to męczyć i robię wielką wyprzedaż.
Fajnie byłoby znaleźć jakiś tani, niewycofany i łatwo dostępny signature scent
to teraz my turn: muahahahahaha good one

ileż to już razy tak mówiłam, ba nawet dziś tak samo twierdzę no fajnie by było, fajnie, nie powiem, ale jak tylko tak pomyślę słyszę szyderczy śmiech, nie wiem chyba przemysłu perfumiarskiego
Stary 2013-11-03, 23:21   #518
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
(...) ale jak tylko tak pomyślę słyszę szyderczy śmiech, nie wiem chyba przemysłu perfumiarskiego

Naiwnie wiążę wielkie nadzieje z Bangiem - rzekomo mocno pieprzny od początku do końca (to lubię, może się nawet nie wysłodzi ani nic), nieskomplikowany (to lubię), niezbyt popularny (bo każdy na niego fuja jakie to prostackie dno z żałosnym plakatem), tani (100 ml za 130 zł). Czegóż chcieć więcej. Ale jak znam życie to będzie okropny, zatęchły pieprz zmieszany z zielskiem albo milusimi sandałami.

Stary 2013-11-03, 23:31   #519
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Naiwnie wiążę wielkie nadzieje z Bangiem - rzekomo mocno pieprzny od początku do końca (to lubię, może się nawet nie wysłodzi ani nic), nieskomplikowany (to lubię), niezbyt popularny (bo każdy na niego fuja jakie to prostackie dno z żałosnym plakatem), tani (100 ml za 130 zł). Czegóż chcieć więcej. Ale jak znam życie to będzie okropny, zatęchły pieprz zmieszany z zielskiem albo milusimi sandałami.
a ja naiwnie wierzę, że Ci sie uda i że będzie taki jak chcesz

nie no sama wciąż naiwnie szukam - wśród masówki właśnie, bo sięgam po cosie, które właśnie mają złą sławę, zbierają lincze ale mi sie moga podobać - testowałąm m.in. Ferdżi i Riri i nie zrażam się Ale i stare Kleiny

z wieczorowo-słodkich, walczę ze sobą bo kusi mnie kupno Code pur homme dla się, tak go lubię, że chyba nei wytrzymam i sobie sprawię. Tylko czy aby słusznie .

Czas edycji: 2013-11-03 o 23:33
Stary 2013-11-03, 23:31   #520
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Nieczarna nie wchodzi w grę. Jak znajdziesz coś takie ,to daj znać.
dam znać
Cytat:
Wreszcie w domu Na dodatek tak wysprzątanym, że aż się boję po nim chodzić -ciotka się nudziła i zaszalała
Podsumowanie wyjazdu -pech z pogodą, pech z hotelem, w hotelu pech z pokojem, bo inni mieli bez grzybów. No ale było wolne i nie trzeba było chodzić do pracy. Niemniej na Lanzarote już raczej nie wrócę. Ładnie, ale żeby tam mieszkać, o czym podobno niektórzy marzą?? O brrr...

podobne mam foty widoczków
i mogłabym tam mieszkać może nie całe życie ale tak na jakiś czas
Cytat:
ja czytałam 2 książki i w sumie klimat specyficzny ale czyta się dobrze Norwegian Wood w jeden dzień pochłonęłam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 23:38   #521
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
testowałąm Ferdżi i Riri i nie zrażam się
Riri?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja czytałam 2 książki i w sumie klimat specyficzny ale czyta się dobrze Norwegian Wood w jeden dzień pochłonęłam
Dobra rekomendacja Poszukam w bibliotece.

Stary 2013-11-03, 23:48   #522
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Riri?
Panna Rihanna

generalnie podchodzę do zapachów nie-nowych, kiedyś przez się ignorowanych, no i szukam wciąż tego czym pachła Pani w aptece, chyba właścicielka Wyglądała jak Bogna Sworowska i pachniałą luksusem Może to był jakiś sztampowiec, a ja kiedyś nie podchodziłam do sztampy, Dawidoffów, Ardenek i innych, wszystkim znanych zapachów.

Klimat czystego prania, ale nie proszku, nieozonowy, niemelonowy, tylko taki jakiś trochę niebieski może?
Nie kwśny jak cytrusy. Chyba bliski w klimacie Bvlgari BLV II EDP. O właśnie, Bvlgari, może przelecę ich stajnie, może to jakieś Cristalinki, omijane przez mnie nie wiedzieć czemu.

Żeby nie było, to nie był żaden aj waj, nic niesamowitego, nie-z-tej-ziemi. Ot normalny ładny zapach.

Czas edycji: 2013-11-03 o 23:55
Stary 2013-11-04, 06:24   #523
Murszafka
To ja :)

Hejka
No to powrót do rzeczywistości -jadę na jogę, z nadzieją na odzyskanie sprawności,coś po tym urlopie mi się plecy dają we znaki. No i okolice doopy, ale to już przez to, że wczoraj mnie pies pogryzł...

No i wczoraj TUŻ PRZED PÓŁNOCĄ się zaczęło -szefowa zaczęła małżona smsami bombardować. W stylu, że ma być w pracy o 9 rano, bo są zaległości przez jego wyjazd...
Nie mogę tu nic centralnego powiedzieć, więc się oddalam i życzę miłego dnia

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 07:19   #524
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
No i wczoraj TUŻ PRZED PÓŁNOCĄ się zaczęło -szefowa zaczęła małżona smsami bombardować. W stylu, że ma być w pracy o 9 rano, bo są zaległości przez jego wyjazd...

Znad kawy
powrót do pracy po czterech dniach też jest ciężki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 07:27   #525
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:

Znad kawy
powrót do pracy po czterech dniach też jest ciężki
Nooo.... A za tydzień to samo

melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 08:53   #526
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
generalnie podchodzę do zapachów nie-nowych, kiedyś przez się ignorowanych, no i szukam wciąż tego czym pachła Pani w aptece, chyba właścicielka Wyglądała jak Bogna Sworowska i pachniałą luksusem
Czemu jej nie zapytasz?
Ja szukam jak mi się przypomni tego piernika sprzed lat i dochodzę do wniosku, że chyba ciasto kroili bo takiego zapachu nie ma. Był niby słodki ale wytrawny i bardzo korzenny, te wszystkie BdM i Theoremy mogą się schować jako infantylne pierniczuszki.

Stary 2013-11-04, 09:53   #527
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Hejka
No to powrót do rzeczywistości -jadę na jogę, z nadzieją na odzyskanie sprawności,coś po tym urlopie mi się plecy dają we znaki. No i okolice doopy, ale to już przez to, że wczoraj mnie pies pogryzł...

1.

2.

Ty jesteś pewna,ze mąż nie jest współwlaścicielem ? Albo szefowa nie ma na niego ochoty przypadkiem a to jej glupi sposob na podryw? No wiesz...moze probuje go zlamać

Cytat:
Czemu jej nie zapytasz?
Ja szukam jak mi się przypomni tego piernika sprzed lat i dochodzę do wniosku, że chyba ciasto kroili bo takiego zapachu nie ma. Był niby słodki ale wytrawny i bardzo korzenny, te wszystkie BdM i Theoremy mogą się schować jako infantylne pierniczuszki.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:00   #528
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu jej nie zapytasz?
bo byłam w tej aptece raz w życiu, iles tam tygodni temu i co wpadnę, poprosze szefową i zapytam czym pachła xxx tygodni wstecz ? Nawet nei wiem czy to aby na pewno szefowa

Ech życie jest ciężkie nie no obyśmy tylko takie problemy mieli

chce mi się kanapki z humusem, a do mojego ukochanego lancz baru daleka droga i nieopłacalna - znakiem tego trzeba kręcić samemu pierwszy raz w życiu
Stary 2013-11-04, 10:35   #529
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Bosh już myślałam, że to nietopsz zrobił

Co do fot Fota czecia od tyłu mogłabym tam mieszkać
I dzie moje najulubieńsze zdjęcie z kaktusem i Tobą?

Cytat:
Ja 1Q84 - wszystkie 3 części, pierwsza najbardziej mi się podobała, druga i trzecia są już gorsze (wg mnie) i w ogóle zakończenie jak dla mnie przewidywalne i w ogóle to bym te książki trochę skróciła. Można przeczytać, ale nie trzeba, nie wiem czy Cię wciągną Do czegoś jeszcze robiłam podejście, ale nie dałam rady A, chyba Przygoda z Owcą to była

Dobry

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Taaak... Obydwa dni, kiedy pokazało się słońce, były serio fajne To teraz dla wyrównania -łazienka -elementy rzygopędne i klima -podobnie, ale jeszcze pewnie dodatkowo coś do płuc mogło dorzucić Jak myślicie, napisać do organizatora, że hotel standardów nie spełnia??? Tak informacyjnie, nie to, że się chcę rzucać, czy żądać jakiejś rekompensaty. Tylko, żeby wiedzieli inni... Bo to podobno 4 gwiazdki miały być...
Może kiedyś były ale chyba musiały im te gwiazdki odpaść

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

otwórz okno żeby chłodno miała
U nas dość często jest wietrzone I jak już leżała w łożu to Jej otworzyłam na chwilę

Cytat:

Cytat:

Cytat:

Ty jesteś pewna,ze mąż nie jest współwlaścicielem ? Albo szefowa nie ma na niego ochoty przypadkiem a to jej glupi sposob na podryw? No wiesz...moze probuje go zlamać
Jak czytałam powyższy post Murszafki to też mi takie coś przez myśl przeszło
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2013-11-04 o 10:26
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 10:53   #530
Murszafka

Cytat:
Cytat:
Bosh już myślałam, że to nietopsz zrobił
Jak czytałam powyższy post Murszafki to też mi takie coś przez myśl przeszło
Nietopsz?? A co on by miał u mnie robić za mojego życia?? Bo ja go zapraszać już nie planuję, po tym, co ostatnio odpieprzył...
Nieeee.... Kobita ma swoje lata, małżon mój z kolei żaden macho, raczej władzę poczuła... Na dodatek okazało się, że jej do tej pory nie ma

A zdjęcie z kaktusamy jest na FB przeca z cyklu -klaśnie, nie klaśnie... Tak publicznie nie wklejam, obcy ludzie tu zaglądają, ja piszę paszkwile na firmę, instynkt zachowawczy...

Stary 2013-11-04, 11:51   #531
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cudownie, doszły kolejne próbki perfum i wszystko odrzuciłam Czyli dzisiaj zaoszczędziłam jakieś 150 zł, dojdę do majątku.
Doszło też Nu

Stary 2013-11-04, 11:59   #532
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Cudownie, doszły kolejne próbki perfum i wszystko odrzuciłam Czyli dzisiaj zaoszczędziłam jakieś 150 zł, dojdę do majątku.
Doszło też Nu
pieprzne jest Chanel Chance - ale me no likey więc a nóż widelec niuchnij ?
Na innych lubię ten zapach, tzn chwalę zapach że piękny i dowiaduję się, że to ten ale chyba jednak jest "kobiecy"

Ty szukasz pieprzu jak młynka ?
Stary 2013-11-04, 12:08   #533
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja 1Q84 - wszystkie 3 części, pierwsza najbardziej mi się podobała, druga i trzecia są już gorsze (wg mnie) i w ogóle zakończenie jak dla mnie przewidywalne i w ogóle to bym te książki trochę skróciła. Można przeczytać, ale nie trzeba, nie wiem czy Cię wciągną Do czegoś jeszcze robiłam podejście, ale nie dałam rady A, chyba Przygoda z Owcą to była
Przygoda z Owcą już z tytułu brzmi szałowo
Ale spróbuję coś zmęczyć, może zacznę od Norwegian Wood coby się pozytywnie wzruszyć

Cytat:
pieprzne jest Chanel Chance - ale me no likey więc a nóż widelec niuchnij ?
Na innych lubię ten zapach, tzn chwalę zapach że piękny i dowiaduję się, że to ten ale chyba jednak jest "kobiecy"

Ty szukasz pieprzu jak młynka ?
CC nie znam, powącham
Sama już nie wiem czy młynkowego, Carbone chyba miał być takie a dla mnie to trauma i zupa warzywno-figowa. Bang miało być ostre i pieprzne że łojezu a toć to przyjemny letni świeżak, całkiem damski zresztą... Pieprzne jest wg mnie Nu w otwarciu, Black wąchany z korka i Bois d'Encens ale zbyt delikatne.
Za to Hinoki coraz bardziej mi się podoba.

Stary 2013-11-04, 12:51   #534
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Doszło też Nu

a to zna?
http://www.perfumeriaquality.pl/inde...ices-edt-100ml
dla mnie był drewniany młynek z pieprzem
mam nadzieje, że za zmianą nazwy nie poszła zmiana składu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-367892

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-11-04 o 12:53
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 13:00   #535
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a to zna?
Chyba kiedyś wąchałam... a może nie... Spróbuję dorwać

Stary 2013-11-04, 14:40   #536
kamena
ʞɐɯǝuɐ

tak czytam te opowieści o targowiskach i piknikach na cmentarzach i nie wiem od czego to zależy, od regionu? wielkości miasta? u mnie (b-stok) czegoś takiego nie ma...

Cytat:
A ja potrzebują koniecznie torebki czarnej, sredniego rozmiaru, nie za bardzo workowatej i nie za sztywnej, troche eleganckiej ale bardziej nieeleganckiej, ale żeby nie była za barzdo szmatława, bez żadnych ozdob i dupereli. Ma ktoś jakiś pomysl?
A...i żeby nie była za droga .
mam taką, z jednym szczegółem, tania nie była

Cytat:
Zostawiam kilka widoczków
ale niebiesko

Cytat:
czytałam opowiadania (tom ślepa wierzba i śpiąca kobieta), z tego co pamiętam to fajne

Cytat:
Czemu jej nie zapytasz?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 14:53   #537
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
U mnie kasztanów nie było ale kurna.... rurki z kremem , zapiekanki , cukrowa wata , gofry, , odpustowe zabawki normalnie jarmark pod cmentarzem
a przy grobach pikniki... jedzenie , picie , gwar , normalnie party time

nie podoba mi się tak
A ja nie mam zdania. Z jednej strony podoba mi się powrót do Dziadów - jadło, napitki, atmosfera bratania się z tymi, co odeszli i z tymi, co jeszcze są. Z drugiej jarmark mniej - ale mnie się jarmarki ogólnie nie podobają.

Cytat:
nie no flakony to jest osobna jazda
to w mojej skromnej opini sztuka
No ba, że sztuka. Po coś jest takie pojęcie: "sztuka użytkowa". Po to fuaśnie!

Cytat:
Centralnie to co można powiedzieć? Że się centralnie we łbie nie mieści. czy że centralnie babka jest źle wychowana?

Winszuję ładnego urlopu. Mimo pehuff.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

a to zna?
Wąchałam obie wersje i IMHO nie zmienili. Jeśli jest różnica, to minimalna.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 15:02   #538
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeee.... Kobita ma swoje lata, małżon mój z kolei żaden macho, raczej władzę poczuła... Na dodatek okazało się, że jej do tej pory nie ma
1. To akurat nie sa przeciwwskazania

Czyli poprostu taki koszmarny typ, współczuje....
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

mam taką, z jednym szczegółem, tania nie była
Pokaż
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 16:04   #539
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Pokaż
nie pokażę dokładnie tej mojej bo nie mogę znaleźć i nie pamiętam nazwy modelu, ale w stylu coś pomiędzy http://e-daag.com.pl/pl/c/Onyx/25 onyx 10 a 13... tylko czarna.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 16:30   #540
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Centralnie to co można powiedzieć? Że się centralnie we łbie nie mieści. czy że centralnie babka jest źle wychowana?

Winszuję ładnego urlopu. Mimo pehuff.
Niech żyje T9 i trzeźwość mojego umysłu o świcie
A dzięki W sumie -fajnie było zobaczyć coś nowego. I nie chodzić do roboty, tylko czytać, czytać, czytać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości