Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-04, 17:44   #2311
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Niestety, ale bardzo uogólniasz To, że jeden ksiadz powiedział coś o Hello Kitty, nie jest wyznacznikiem, że w całym Kościele siedzą sami pomyleńcy. A to, że "co chwilę śmieją się z Kościoła", to niestety właśnie skutek takiego uogólniania lub w ogóle wymyślania sobie sensacji przez nadinterpretację (ostatnio jedna gazeta napisała, że ksiądz odmówił pochówku małego chłopca, bo wolał zarobić na ślubie tego dnia - okazało się, że pogrzeb się odbył normalnie, tylko po prostu rodzice nie chcieli mszy Ale wielka sensacja już była i pewnie mało kto przeczytał potem wypowiedź rodziców, że nic sytuacja opisana w gazecie nie miała miejsca ).

Wiadomo, są źle księża, którzy nie nadają się do pracy jako duszpasterze. Tak samo jak trafiają się skorumpowani policjanci, lekarze, którzy zarabiają na śmierci pacjentów czy bibliotekarze, którzy nie szanują książek - ale nic z tego nie świadczy o tym, że dana profesja jest zła; świadczy tylko i wyłącznie o tym, że ludzie bywają źli, niezależnie od tego czym się zajmują.

Sorry, ale mnie strasznie wkurza takie gadanie "Większość księży, to wariaci i pedofile, budowlańcy to same pijaki i patologiczne typy, nie ma kierowcy tira, który nie zdradzałby swojej żony..." - dla mnie to chore Pamiętam, że jak chodziłam na psychoterapię, to jedna terapeutka powiedziała bardzo mądre słowa: że jak ktoś mówi: "bo Ty zawsze", "bo Ty nigdy", "bo wszyscy to i tamto", to nie należy się tym w ogóle przejmować, bo takie uogólnianie nie ma nic wspólnego z konstruktywną krytyką
Dokładnie w tym cały problem

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
ale chyba nigdzie nie ma ustalnego cennika za ślub tż dał najpierw mało, to usłyszał, że powinno się dać więcej... 250zł to też jest sporo jak dla mnie.
Nie chcę zaczynać dyskusji o kasie bo to sensu nie ma. Skoro dla ciebie to za dużo to ok ja chciałam dać 500zł a ksiądz wziął mniej i dla mnie to było nie wiele. Na tyle mnie było stać to dałam. Zresztą jak ksiądz ustala cennik to nie znaczy, że mamy się z tym zgadzać takie zachowanie można zgłosić i zrobić z tym porządek. Wszystko można tylko trzeba chcieć.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 17:52   #2312
mloda0802
Rozeznanie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
mloda witaj z powrotem czyli juz aktywnie zaczynacie starania super pozostaje zyczyc powodzenia

Masz racje nie ma co rozmawiac na ten temat bo kazdy byl wychowany inaczej i kazdy ma swoj poglad
Dzięki wielkie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Nie chcę zaczynać dyskusji o kasie bo to sensu nie ma. Skoro dla ciebie to za dużo to ok ja chciałam dać 500zł a ksiądz wziął mniej i dla mnie to było nie wiele. Na tyle mnie było stać to dałam. Zresztą jak ksiądz ustala cennik to nie znaczy, że mamy się z tym zgadzać takie zachowanie można zgłosić i zrobić z tym porządek. Wszystko można tylko trzeba chcieć.
My zapytaliśmy przed ślubem wprost i odpowiedzieli że 750 i tyle daliśmy. To nie była parafia Tż, ani moja ale chcieliśmy właśnie tam. W mojej parafii jest okropny proboszcz co tylko na kasę patrzy. I jak przyszliśmy po pozwolenie na ślub w innej parafii po zapytaniu ile się należy odpowiedział "co łaska", więc daliśmy 20 złotych to spojrzał i powiedział "no, na bułki starczy, ale na masło już będzie ciężko", podziękowaliśmy i wyszliśmy stamtąd jak najszybciej.

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 17:54   #2313
(kicia)
Zakorzenienie

ja niestety szczęścia do księży nie mam i może dlatego mam takie podejście do instytucji kościoła.

W podstawówce byliśmy rozliczani z chodzenia do kościoła musieliśmy wiedzieć jakie było czytanie jaka ewangelia i o czym co na kazaniu i "słowo życia na bieżący tydzień". Jak ktoś nie chodził do kościoła u nas tylko np jeździł do babci to w ogóle miał przerąbane bo wg siostry zakonnej to było kłamstwo :/

ja kiedyś dostałam pałkę za to że na długiej przerwie czytałam harrego pottera dopiero interwencja mojego taty sprawiła że mi ją skreślono ale to już jest masakra.

U nas ślub 500 zł (nie mniej to minimum) ktoś może powiedzieć że to przecież na kościół yhyy jasne. Pewien ksiądz który nie koniecznie zgadzał się z polityką naszej parafii jak tu trafił powiedział nam jak to wygląda. Na kościoł idzie 10 % tej kwoty reszta dzielona jest na księży czyli przy 3-4 ślubach dziennie za samo to robi sięniezła sumka. Plus pogrzeby chrzty (200zł). Organistka u nas bierze 150 zł za ślub a dodatkowo na naszym nie zaśpiewała nic co ja chciałam i do tego wyje. Kościelny 150zł. Ale kaska spływa. W parafiach chrztu za świstek na 4 linijki 50 zł. I to jest przykre że jak ktos jest mniej zamożny nie ma czego w kościele szukać. U nas księża nawet zapisują ile dałaś po kolędzie jak chodził... a przecież to dobrowolna ofiara

Nie masz kasy nie ma sakramentu i niestety księża powodują że ludzie się odsuwają od kościoła.

może widzę tylko negatywy ale ja mam taki obraz kościoła i taką styczność osobiście znam tylko 3 księży którzy na prawdę byli spoko życiowi i w ogóle
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 18:09   #2314
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja niestety szczęścia do księży nie mam i może dlatego mam takie podejście do instytucji kościoła.

W podstawówce byliśmy rozliczani z chodzenia do kościoła musieliśmy wiedzieć jakie było czytanie jaka ewangelia i o czym co na kazaniu i "słowo życia na bieżący tydzień". Jak ktoś nie chodził do kościoła u nas tylko np jeździł do babci to w ogóle miał przerąbane bo wg siostry zakonnej to było kłamstwo :/

ja kiedyś dostałam pałkę za to że na długiej przerwie czytałam harrego pottera dopiero interwencja mojego taty sprawiła że mi ją skreślono ale to już jest masakra.

U nas ślub 500 zł (nie mniej to minimum) ktoś może powiedzieć że to przecież na kościół yhyy jasne. Pewien ksiądz który nie koniecznie zgadzał się z polityką naszej parafii jak tu trafił powiedział nam jak to wygląda. Na kościoł idzie 10 % tej kwoty reszta dzielona jest na księży czyli przy 3-4 ślubach dziennie za samo to robi sięniezła sumka. Plus pogrzeby chrzty (200zł). Organistka u nas bierze 150 zł za ślub a dodatkowo na naszym nie zaśpiewała nic co ja chciałam i do tego wyje. Kościelny 150zł. Ale kaska spływa. W parafiach chrztu za świstek na 4 linijki 50 zł. I to jest przykre że jak ktos jest mniej zamożny nie ma czego w kościele szukać. U nas księża nawet zapisują ile dałaś po kolędzie jak chodził... a przecież to dobrowolna ofiara

Nie masz kasy nie ma sakramentu i niestety księża powodują że ludzie się odsuwają od kościoła.

może widzę tylko negatywy ale ja mam taki obraz kościoła i taką styczność osobiście znam tylko 3 księży którzy na prawdę byli spoko życiowi i w ogóle
Jak wiesz mój tż pochodzi z Twoich stron. I mój mąż nie raz opowiadał mi co się wyrabia w kościele do którego chodził to mnie po prostu wryło. Dlatego też chodził tam co jakiś czas. Od kiedy mieszka w moim woj. chodzimy do kościoła co tydzień. Jak np. ja jestem chora to on idzie sam bo tak mu się podoba. Pamiętam też jak załatwialiśmy papiery z męża parafii i ksiądz właśnie miał cennik. Ja chciałam za to samo zapłacić u siebie ale ksiądz powiedział, że skoro płacimy tam to im nie trzeba...także ja się nie dziwie, że ktoś nie ma ochoty iść do kościoła gdzie coś jest z góry nakazane lub wymuszane ale nie rozumiem już jak się ocenia kościół ogólnie.

Stary 2013-11-04, 18:17   #2315
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam ale muszę Cie zapytać o parę spraw

1. Dlaczego uważasz, że chrzest, komunie czy ślub robi się dla innych?
2. Ufasz faktom a nie wyobraźni? czyli my ufamy wyobraźni tak ?
3. Rozumiem, że chcesz pokazać córce drogę, którą może wybrać ale skoro ją chrzcisz i wysyłasz do komunii to po co to robisz skoro nie wierzysz w takie rzeczy?

Bardzo mnie to ciekawi
Ciężko mi się teraz bardziej rozpisywać bo pisze z telefonu ale na Twoje pierwsze pytanie gdzieś wyżej odpowiedziała Carmena bardzo ładnie jak nie znajdziesz to jak wrócę do domu to tego poszukam miałam tu na myśli zwłaszcza chrzest i komunię. Ślub ja zrobilabym w kościele dla całej ceremonii ale ślubu mógłby mi udzielać ktokolwiek zależałoby mi tylko na tej całej oprawie itd i weselu również, bo takie coś jest zwykle raz w życiu

Jeśli chodzi o fakty to ja po prostu ufam logice. Było wiele badań na temat Boga. Nie chcę się rozpisywać. Osoby wierzące wierzą w co chcą i mi nic do tego. Czy wierzą w Boga czy Bóstwo albo jakieś inne czary mary Każdy wierzy w co chce a ja biorąc pod uwagę fakty na temat istnienia Boga uważam że Bóg to wymysł po to aby część ludzi mogła wierzyć w niego i może dzięki temu im łatwej się żyje i tak nie boją się śmierci skoro wierzą ze pójdą do Boga

Na trzecie pytanie też odpowiedziała Carmena

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Vioris czemu uważasz że wynajmowanie komuś mieszkania jest taką tragedią? My wynajmujemy kawalerke i większych problemów z lokatorami nie było... a teraz już chyba 4 osoba z rzędu wynajmuje.
Szukanie najemcy, strach o to czy jest wypłacalny, chodzenie po notariuszach żeby spisywać umowy. U mnie mieszkaja drudzy lokatorzy i na razie ok, oby tak dalej. Za to moja mama ma pecha chyba do ludzi bo już 3 razy trafiła na ludzi którzy nie płacą i jednych musiała na siłę z domu wyrzucać bo nie płacili a mieszkać chcieli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-11-04 o 18:19
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 18:20   #2316
Lea_ny
Zakorzenienie

Dobra, rozładuję trochę atmosferę: znacie Akinatora? Jest genialny! Wirtualny dżin, który odgaduje o kim się myśli W 95% przypadków trafia, nawet jak wymyśla się dziwne postacie
http://en.akinator.com/

Teraz zgadł mi już 3/3 osoby

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2013-11-04 o 18:25
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 18:29   #2317
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, rozładuję trochę atmosferę: znacie Akinatora? Jest genialny! Wirtualny dżin, który odgaduje o kim się myśli W 95% przypadków trafia, nawet jak wymyśla się dziwne postacie

Zaraz zobaczę

Mi zgadł ale mojemu mężowi nie

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-11-04 o 18:39
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-04, 18:31   #2318
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:

świetne !!! zgadł mi Angelinę Jolie i to po kilku zwykłych pytaniach. oczywiście jak już zapytał o bratta pitta to wiedziałam, że się kapnął

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 18:33   #2319
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wiesz mój tż pochodzi z Twoich stron. I mój mąż nie raz opowiadał mi co się wyrabia w kościele do którego chodził to mnie po prostu wryło. Dlatego też chodził tam co jakiś czas. Od kiedy mieszka w moim woj. chodzimy do kościoła co tydzień. Jak np. ja jestem chora to on idzie sam bo tak mu się podoba. Pamiętam też jak załatwialiśmy papiery z męża parafii i ksiądz właśnie miał cennik. Ja chciałam za to samo zapłacić u siebie ale ksiądz powiedział, że skoro płacimy tam to im nie trzeba...także ja się nie dziwie, że ktoś nie ma ochoty iść do kościoła gdzie coś jest z góry nakazane lub wymuszane ale nie rozumiem już jak się ocenia kościół ogólnie.
ja nie mowie że cały kościół jest zły bo tak na pewno nie jest.

obecny papież baardzo mi się podoba jego wypowiedzi i stosunek do tego co się w kościele dzieje dla takich ludzi chce się chodzić...

i sama widzisz po swoim mężu jak to jest tu u nas na wschodzie. Ja np jak jeżdżę do babci 200 km od nas na święta i nie tylko to tam lubię chodzić na mszę bo mają księdza który mówi bardzo piękne kazania dużo opowiada o podróżach aż chce się słuchać

Cytat:

idę zobaczyć czo to bo pierwsze słyszę

Stary 2013-11-04, 18:39   #2320
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
świetne !!! zgadł mi Angelinę Jolie i to po kilku zwykłych pytaniach. oczywiście jak już zapytał o bratta pitta to wiedziałam, że się kapnął
Mi zgadł Normana Stansfielda, mojego męża, moje przyszłe dziecko , mojego kota, moją szefową, której nie lubię, Severusa Snape'a (mistrzowsko w 12 pytaniach! ), Gary'ego Oldmana... to wszystko teraz, zero pomyłek
Ile ja przy nim kiedyś czasu siedziałam, próbując go wykiwać

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Zawsze jestem w szoku, jak następuje to pytanie, przez które wiem, że on też już wie

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2013-11-04 o 18:41
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 18:41   #2321
mloda0802
Rozeznanie

Cytat:
Mi zgadł Normana Stansfielda, mojego męża, moje przyszłe dziecko , mojego kota, moją szefową, której nie lubię... to wszystko teraz, zero pomyłek
Ile ja przy nim kiedyś czasu siedziałam, próbując go wykiwać

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Zawsze jestem w szoku, jak następuje to pytanie, przez które wiem, że on też już wie
He he nieźle
a znacie polski odpowiednik? http://mocnopomocni.pl/

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-04, 18:44   #2322
agnieszkaK
Zadomowienie

cześć dziewczyny! witam się po pracy.

u mnie @ trwa. widzę,że jakiś temat kościelny, ja nie zabiorę głosu, bo nie ma to sensu. powiem tylko,że cenniki mnie wkurzają i z tego co wiem, nie może ich być.

ja za ślub nie usłyszałam kwoty, nawet na moją prośbę powiedział, że nie musimy nic płacić. Ale już tam do kościoła nie chodzę, no i tego proboszcza już nie ma. A tu na wsi nie wiem jak jest, bo tylko chodzę na mszę.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 18:51   #2323
(kicia)
Zakorzenienie

a w ogóle się wkurzyłam antywirus blokuje mi owuf pisze mi w przeglądarce że to podejrzana strona i nie mogę wejść mam jakiś antywirus microsoftu buuu

Stary 2013-11-04, 18:59   #2324
ila87
Zakorzenienie

Widze dziś ciężkie tematy. Jeśli chodzi o mieszkanie z rodzicami to jest to pewna niedogodność. Sami mieszkamy z babcią i czasem jest gorzej, ale to sporadyczne przypadki. Generalnie babcia się nie wtrąca i pomaga jak może, z czego sie cieszymy.
Czasem jednak wolalabym mieszkac osobno.

Wysłane z mojego GT-I9300

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:

Ale sobie wymyslilam nie zgadl

Wysłane z mojego GT-I9300

Edytowane przez ila87
Czas edycji: 2013-11-05 o 00:22
ila87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 19:01   #2325
(kicia)
Zakorzenienie

my za samą uroczystość kościelną zapłaciliśmy 1200 zł ze wszystkim (ksiądz formalności kwiaty organistka kościelny itp)

kurde mam chcicę na słodkie

Stary 2013-11-04, 19:01   #2326
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
agnieszkaK Ty też zablokowalaś wykres czy po prostu zapomniałaś udostępnić nowy?
hehe nie nie, ja zapomiałam udostępnić, możecie oglądać, choć u mnie niewiele zawsze się dzieje, temp będzie, ale serduszek pewnie niewiele.
Stary 2013-11-04, 19:06   #2327
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
my za samą uroczystość kościelną zapłaciliśmy 1200 zł ze wszystkim (ksiądz formalności kwiaty organistka kościelny itp)

kurde mam chcicę na słodkie
Ja tak samo zjadłam dziś pączka i popcorn oraz rogalika z czekoladą

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-11-04 o 19:08
Stary 2013-11-04, 19:07   #2328
wik_and_ola
Zadomowienie

Jeszcze nie zdążyłam Was poczytać, zaraz to nadrobię, widziałam tylko, że poruszałyście ciężkie tematy , dyskusja wrze...
Ja już po wizycie!
Dzidziuś jest, ma 9 mm według usg to 6t6d, więc zaledwie dwa dni różnicy co do ostatniej @. Serduszko bije , nie słyszałam, ale widziałam jak pięknie pulsuje Wszystko w porządeczku a ja jestem szczęśliwa
Ślę Wam mnóstwo pozytywnych fluidków:
:mag ia:: magia::magi a:

Edytowane przez wik_and_ola
Czas edycji: 2013-11-04 o 19:09
wik_and_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 19:08   #2329
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Ale sobie wymyslilam nie zgadl
A co wymyśliłaś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-04, 19:09   #2330
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo zjadłam dziś pączka i popcorn

teraz mi się chcę pączka a jak wracam z uczelni to w jednej piekarni są takie rogale pączkowe mega takie a dopiero w środę będę

ale nic idę wcinać owoce choć na noc się nie powinno ale lepiej niż słodycze

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Jeszcze nie zdążyłam Was poczytać, zaraz to nadrobię, widziałam tylko, że poruszałyście ciężkie tematy , dyskusja wrze...
Ja już po wizycie!
Dzidziuś jest, ma 9 mm według usg to 6t6d, więc zaledwie dwa dni różnicy co do ostatniej @. Serduszko bije , nie słyszałam, ale widziałam jak pięknie pulsuje Wszystko w porządeczku a ja jestem szczęśliwa
:mag ia:: magia::magi a::m agia:

super oby tak dalej
i
zbieram fluidki

Stary 2013-11-04, 19:10   #2331
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć.

Zaczęłam nowy cykl, w końcu i nareszcie Ćwiczenia zaliczone(ledwo co), wiesiołek poszedł w ruch
Ovufriend dziwnie wyliczył mi dni dni płodne- pierwszy raz tak mam od 18 do 28 dc czyli tak jak Elfka miała
Dziś tempka po raz ostatni wpisana. Następne wpiszę za 10 dni - mam nadzieję, że oduczę się spojrzeń na tarczę
Jeszcze testy owu dokupić i wszystko w tym temacie
Ostatni cykl trwał 35 dni, przedostatni 33- ciekawe czy już skończą się cykle 38 dniowe może to zapowiedź

ja też nie będzie Ci teraz raźniej

mloda co robiłaś jak Cię nie było opowiadaj!

Kamel co ucichłaś??? Masz problemy z internetem? Czy już nie chcesz się u nas udzielać?

beat@ długo mieszkasz z teściami?Może się "docieracie"? Ja mieszkam z moimi 7 rok i jakoś się dogadujemy, nie narzekam
no to tak jak wpisałaś mi w ovu, mamy jeden dzień różnicy w nowym cyklu, powodzenia

a co do Kamel to pisała,że robi przerwę i nie będzie jej.
a z tymi teściami to mieszkasz w Niemczech? myślałam,że sami tam jesteście.

a ja miałam teraz 25 cykl zwykle 27, 28. ciekawy był ten i te świdrujące bóle i piersi. Ja wybiorę się do gina na konsultacje. Bo wydaje mi się,że to tak nie powinno być, a ja przez to myślę,że w ciąży jestem.
Stary 2013-11-04, 19:26   #2332
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

zgadł mi 2/2 osoby fajne

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
no to tak jak wpisałaś mi w ovu, mamy jeden dzień różnicy w nowym cyklu, powodzenia

a co do Kamel to pisała,że robi przerwę i nie będzie jej.
a z tymi teściami to mieszkasz w Niemczech? myślałam,że sami tam jesteście.

a ja miałam teraz 25 cykl zwykle 27, 28. ciekawy był ten i te świdrujące bóle i piersi. Ja wybiorę się do gina na konsultacje. Bo wydaje mi się,że to tak nie powinno być, a ja przez to myślę,że w ciąży jestem.
nie chcę tu pisać ale i tu i tam mamy po jednej sztuce teściów
Cytat:
Ja już po wizycie!
no i super!
zgarniam fluidki dla siebie i AgnieszkiK

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-11-04 o 19:27
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 19:38   #2333
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Ja już po wizycie!

super gratuluję i cieszę się razem w Tobą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-04, 19:39   #2334
Leine
Zakorzenienie

dziewczyny czy sims 3 będą chodzić na xp na LAPTOPIE??? :conf used:
Bo mam oryginał ale boję się, że mam za słabego lapka?? Ktoś się zna??
Stary 2013-11-04, 19:41   #2335
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny czy sims 3 będą chodzić na xp na LAPTOPIE??? :conf used:
Bo mam oryginał ale boję się, że mam za słabego lapka?? Ktoś się zna??
Mi działają a mój grat ledwo działa także sadzę, że i u Ciebie nie będzie problemu

Stary 2013-11-04, 19:43   #2336
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Mi działają a mój grat ledwo działa także sadzę, że i u Ciebie nie będzie problemu
się boję, ale mi się tak chce grać, że masakra ale się wiesza często nie wiem czemu
Stary 2013-11-04, 19:43   #2337
agnieszkaK
Zadomowienie

Leine dzięki,że zbierasz fluidki i dla mnie, to miłe
Stary 2013-11-04, 19:53   #2338
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
się boję, ale mi się tak chce grać, że masakra ale się wiesza często nie wiem czemu
Posłuchaj tego:

Ten lapek ma już ponad 6 lat przez ten czas spaliła się w nim karta dźwiękowa, klawiatura na monitorze widać 3 kreski, działa tylko jedno wejście USB, nie działa DVD a pomimo to ściągam na nim mnóstwo filmów gram w co chcę i się nie tnie

Stary 2013-11-04, 19:55   #2339
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po wizycie!
Super! Czyli wszystko dobrze i tak juz pozostanie!
Dzieki za fluidki przydadza mi sie

Chyba jeszcze meire miala wizyte?
Stary 2013-11-04, 20:06   #2340
Elfka86
Zakorzenienie

Czołem nadrabiam trochę, bo dopiero wróciłam z pracy
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości