|
|
#541 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
tyle ze to nie chodzi o powrót do tradycji i bratanie sie tylko o zarobienie kasy na kazdej mozliwej okazji, tak mi sie przynajmniej wydaje, bo na zywo nie widzialam jako juz pisąłam
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulżyło mi ze nie tylko ja![]() Raz że nie bardzo mnie stać na setki a dwa że nigdy bym tego nie zużyła, może jakieś najulubieńsze zapachy tak ale też wątpię.Dla mnie szkoda kasy na flakon, serio
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-11-04 o 17:49 |
|
|
|
|
#543 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#544 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamena
Mić Sab Macham wszystkim
|
|
#546 |
|
BAN stały
|
zainspirował mnie łinterowy wątek ![]() niestety bananowego corneliusa wciąż nie mogę znaleźć |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś gratuluję kolekcji zapachowej
|
#550 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mam trochę flakonów, ale max 20, za to odlewek z 70 plus ze 40 sampli- oj za dużo tego ![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2. Dowiem się jaki to wątecek?
|
|
#552 | ||||
|
Panaroja
|
Znad gotowania zupy typu śmieciówa
![]() Cytat:
ale puste chowam , nie wywalam , ostatecznie to też dzieło sztuki użytkowej Odlewki za to są brzytkie i małe , piątek unikam , bo się boję że się zaraz skończą i mi szkoda , ale nie można mieć fszystkiego we flaszkach dziesiątki ostatecznie mogą być , zwłaszcza jak mają ładnie zrobioną nalepkę ale też mam wrażenie że zaraz sie skończą Cytat:
2. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
taniec na grobach po prostu ![]() i tak zwięźle podsumowawszy powracam do garów Odkryłam , że jak sie nie grzebie po sieciuniowych perfumeriach itp to się tak nie chce nowych flaszek tylko trochę mniej ![]() ZA osiągnięc na niwie fitnesu i otchódzania melduję , że małż nabył specjalne uchwyty do robienia pompek , wyglądające trochę jak żelazko bez spodu albo elektrody do kardiowersji , którymi się robi bums w delikwenta
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-11-04 o 21:05 |
||||
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#555 |
|
Przyczajenie
|
Poznaniacy! Gdzie w naszym mieście znajdę Lutensy do testowania? Swego czasu były w Douglasie w Starym Browarze. Teraz ich nie ma. Fordów też nie. Załamka.
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda, acz ciężki wybór bo kilka różnych przepisów
z sezamem, bez sezamu, problem w tym, że nie wiem, który wybrać bo zawsze jadam w jednej knajpie ten sam, robiony na miejscu ale z czym dunno oj to się dopiero okaże ![]() dziś nie zabrałam sie za to, wyskoczyły mi różności |
|
|
|
#557 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zrób półm z , pół bez
|
|
|
|
#558 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Nic nie tracisz... A jak baaaardzo chcesz spróbować, to zapraszam do mnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
genialne
![]() moja Mam robi ponoć-genialne pesto - z Lidlowej bazylii słonecznika sera i oliwy - w sensie nie lubi tych orzeszkowych piszę ponoć-genialne, albowiem nigdy nie zdążyłam go skosztować, wszyscy wszystko zjedli Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-04 o 22:01 |
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
Cytat:
później się to często kończy polowaniem na większą ilość
|
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
I want dys
http://www.lushusa.com/Cupcake/06095,en_US,pd.htmlale sama tego nie ukręcę |
|
|
|
#562 |
|
To ja :)
|
Taki dzień...
|
#563 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
BTW masz świetny podpis To mi akurat nie grozi w USie ani wśród znajomych, preferują eee, inne wonie ![]() Za swój SS uznaję z braku laku Nu, ideałem byłoby coś w ten deseń ale bez cwietów. |
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
ech skąd ja to znam - miałam takich dni 365 i więcej
![]() fogle rozbroił mnie dziś Król Koth, który to zaszywa się w chacie, pół roku traktowanej jako hotel, na zimę, i rzucał sie do moich stóp, na kapcie góralskie, tuląc się, ocierając, normalnie akcja desperacja - futro ciągnie do futra tak noszę góralskie kapcie - czarne z futrem rudym bo ciepłe i nawet so w swoisty sposób cool - choć miny kurierów bezcenne - jakby mnie miał kto obfocić po domowemu to szok w trampkach na mur beton ![]() szok tym większy że zasuwam po domowemu na wsi oraz nawet, o zgrozo, po mieście Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-04 o 22:53 |
|
|
|
#565 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Biało-bordowe z białym barankiem. Do tego czarne dresowe portki i czarna koszulka TŻta. Bardzo nindżopszowy autfit.Ty w tych kapciach po mieście latasz? |
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kco mi sie wkleić - skąd masz bordoooooooooowe? tera jak szukam w necie to widzeu że były czarne z szarym futrem, tom dostała jak wiewiór z rudim niszowe, chuopin mi przytargała propos koszulek - ostatnio otwarłam kurierowi we tym http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDgQ9QEwAg
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-04 o 23:04 |
|
|
|
|
#567 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Teraz mam w ten deseń: http://www.hurtowniaklaus.pl/files/k...-ocieplane.jpg ale o ile to możliwe 100 razy brzydsze, bordowe w białe wzorki i wzorków jest więcej, są też na dolnej części. Koszulka |
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio ładne, bordo do dresu by mi pasowali, poza tym za kostkie - no żyć nei umierać do reniferków by mi pasowali, muszę rozlecieć te podhalańskie a faktycznie owca z nich wyłazi ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- w kwestii hummusu to mnie zainteresowało http://magia-smaku.blogspot.com/2009...ecierzycy.html moze jutro ukrece bo dzis nie mam przyprawy do fasoli i kostki grzybowej - ciekawa jestem smaku Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-04 o 23:15 |
|
|
|
|
#569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie dla mnie, dla Siss ![]() ale nie pachnie tak jakoś super ekstra Cytat:
Znad kawy i deszczu |
||
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znad herbaty i słońca tak, ja też mam kapcie z owcy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

jaram sie flakonami, ale nie mogę sobie pozwolić na kupno setki tylko po to żeby latami na nią patrzeć, nie umiejąc zużyć ( choć kiedyś to zrobię jak bum cyk cyk
, w sensie kupię do patrzenia, a nie zużyję)

1Q84 - wszystkie 3 części, pierwsza najbardziej mi się podobała, druga i trzecia są już gorsze (wg mnie) i w ogóle zakończenie jak dla mnie przewidywalne i w ogóle to bym te książki trochę skróciła. Można przeczytać, ale nie trzeba, nie wiem czy Cię wciągną

dziesiątki ostatecznie mogą być , zwłaszcza jak mają ładnie zrobioną nalepkę 
taniec na grobach po prostu 

z futrem rudym bo ciepłe i nawet so w swoisty sposób cool - choć miny kurierów bezcenne - jakby mnie miał kto obfocić po domowemu to szok w trampkach na mur beton