Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-05, 10:38   #571
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Gratuluję! Mam nadzieję, że nam też się uda z godziną, czekam jak na szpilkach, aż będę mogła ustalić godzinę...
A dlaczego nie możesz teraz ustalić?
U mnie w sprawie ślubu poszedł tata. Zakonnica w kancelarii powiedziała, że mamy się zgłosić dopiero po Nowym Roku bo teraz za wcześnie. Poszedł do proboszcza, a on to samo: że jeszcze czas, możemy się jeszcze rozmyślić Za trzecim razem tata powiedział, że mamy już wszystko ustalone z restauracją, orkiestrą itd i że zależy nam na godz 16 i w końcu nas wpisali na końcu kalendarza. Po miesiącu poszłam do tej zakonnicy dowiedzieć się co musimy donieść itd a ona tam na końcu miała już sporo wpisów. Więc okazało sie że oprócz nas wpisali jeszcze inne pary, a gdybyśmy czekali jak kazali, to naszej godziny mogłoby nie być.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:39   #572
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Pluto zrobił mnie i moim koleżankom z roku dzień

My pewnie koło marca/kwietna zamowimy obrączki. Wierszyka wciąż szukam. W związku z tym że będziemy prosić grupę przyjaciół żeby nam się na coś złożyli w ramach prezentu, myślę że nasze zaproszenia będą musiały być mocno spersonalizowane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:42   #573
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM, cz. 21

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Co do win:
Wytrawne - Ochagavia Silvestre Carmenere - pomimo, że wytrawne bardzo mi smakowało, nie czuje się tej goryczki na końcu
Półsłodkie różowe - Wine Moments Dornfelder Rose - jak dla mnie strzał w dziesiątkę, na końcu czuć idealnie słodkie owoce
Półsłodkie białe - Wine Moments Muller Thurgau - smaczne, z pierwszym łykiem wydaje się, że jest to wino musujące. Ale z tego chyba zrezygnuję na rzecz białego wytrawnego, które mama próbowała w sklepie, ale muszę najpierw sama zdegustować

dzięki, też się tam wybiorę!

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Zapisałam się na następny tydzień na makijaż do Sephory. Muszę się upewnić że nadal ładnie malują, bo jak nie na gwałt będą poszukiwania...

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

drogo biorą?

Cytat:
Napisane przez Aśkun19 Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny za uznanie

Kate Noir, gornek, asiulek8 - wysłałam Wam info na priv, mam nadzieję, że poprawinie to zrobiłam :p

I w końcu... miałam z moim K. 2- godzinną "sesję przedmałżeńską", dopięliśmy listę gości żeby móc ogarnąć już zaproszenia i uwaga... wybraliśmy kolor przewodni!!
Będzie nim KOBALT!! aż sama nie mogę w to uwierzyć, że w końcu to ogarneliśmy!;]
tablica inspiracji koloru:
http://www.bialeinspiracje.pl/?page_id=43 - PALETA NR 26

kurcze w końcu będę mogła coś zacząć działać z zaproszeniami, zawieszkami, winietkami, cieszę się jak dziecko! ;D

achhhh i witam się w nowym wątku!

Sama się zastanawiam nad tym kolorem.... I poproszę też priv !!! :p

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:46   #574
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Tak?
O cholerka, to będę musiała niedługo szukać.
Mam parę upatrzonych salonów i parę modelów które mi się podobają, ale ciekawe jak będę w nich wyglądać.
Ogólnie chcę suknię "księżniczkę", wiecie pewnie o co chodzi

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Ale wiecie ja nie wiem czy bym pisała "pieniądze zamiast prezentów".
kiedyś moja kuzynka napisała taki wierszyk i parę osób się obraziło, że są bezczelni i nie przyszli na ślub.. w tym nasz wspólny wujek, człowiek starej daty
Ja w Białymstoku jestem umówiona na 23.11

Tez nie będę pisała o pieniądzach zamiast prezentu, ale tylko dlatego, że u nas z reguły każdy daje pieniądze. Natomiast będzie wierszyk o winie zamiast kwiatów.

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:49   #575
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
A ja się po części zgadzam. Też nie jestem w klubie i wiele dziewczyn tez nie jest. Nie wiemy, o czym dyskutujecie i nie mamy dostępu do klubu. Jedynym miejscem, gdzie możemy poplotkować jest ten wątek. Ja nie mam nic przeciwko jak dziewczyny piszą, o czymś, co już było omawiane. Po prostu nie doczytuję do końca i tyle.
wystarczy nie pisać odpowiedzi post na post tylko w jednym odnieść się do kilku wypowiedzi i ilość stron się zmniejszy... nie było mnie kilka dni i do nadrobienia kilkadziesiąt stron... w ten sposób giną w czeluści wypowiedzi ciekawe posty, linki, zdjęcia

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
A dlaczego nie możesz teraz ustalić?
U mnie w sprawie ślubu poszedł tata. Zakonnica w kancelarii powiedziała, że mamy się zgłosić dopiero po Nowym Roku bo teraz za wcześnie. Poszedł do proboszcza, a on to samo: że jeszcze czas, możemy się jeszcze rozmyślić Za trzecim razem tata powiedział, że mamy już wszystko ustalone z restauracją, orkiestrą itd i że zależy nam na godz 16 i w końcu nas wpisali na końcu kalendarza. Po miesiącu poszłam do tej zakonnicy dowiedzieć się co musimy donieść itd a ona tam na końcu miała już sporo wpisów. Więc okazało sie że oprócz nas wpisali jeszcze inne pary, a gdybyśmy czekali jak kazali, to naszej godziny mogłoby nie być.
Anesthesia bierze cywilny i godzinę można 6 mcy przed zaklepać, tak przynajmniej mi się wydaje
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:55   #576
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Anesthesia bierze cywilny i godzinę można 6 mcy przed zaklepać, tak przynajmniej mi się wydaje
Aaaaaaa, musiałam to przeoczyć

Stary 2013-11-05, 10:56   #577
ysia
Zadomowienie

My bierzemy cywilny i w ogóle datę można na 6miesięcy przed co do dnia datę dopiero można

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:57   #578
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Tak, to prawda, dlatego my gdzieś na 100% w marcu 'zaklepiemy'

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 10:59   #579
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wiersz jest super mogę go ukraść?
bierz

Cytat:
Napisane przez loneliness18 Pokaż wiadomość
NIe sądzę by trafił się taki inteligent, który odbierze grosik dosłownie) też zastanawialiśmy się nad takim wierszykiem ale będzie jedynie taki związany z winem zamiast kwiatów. Doszliśmy do wniosku ze opcja wierszyka - pieniądze zamiast prezentów jest niegrzeczna.
Jestem przekonana, że cała rodzina Tż nie potraktuje wierszyka o pieniądze niegrzecznie, bo oni i tak zawsze dają kase (5 wesel już z nimi przeżyłam) ale boje sie o moją rodzinę. Naprawde nie chce aby ktos mnie na siłe uszczęśliwiał kompletem pościeli, tym bardziej że ja mam specyficzny gust. Wole aby pomyśleli, że jestem niegrzeczna, niż żebym przechowywała te nieudane prezenty przez X lat w szafach.... zabijcie mnie, ale takie mam zdanie. Po prostu wole sama iść wybrać sobie pościel, coś w tym złego? mamy XXI wiek....

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-11-05 o 11:00
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:01   #580
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Ja w Białymstoku jestem umówiona na 23.11

Tez nie będę pisała o pieniądzach zamiast prezentu, ale tylko dlatego, że u nas z reguły każdy daje pieniądze. Natomiast będzie wierszyk o winie zamiast kwiatów.
Zdradź w jakich salonach mnie też to czeka

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:01   #581
asia1206
Raczkowanie

Dzień dobry
Kurka czytam o tych poradniach i zaczynam mieć lekkiego stresa bo z Tż zaczynamy w ten piątek
Od najbliższej soboty idziemy też na kurs-3 spotkania po ok 3 godziny
Już chcemy mieć to z głowy by myśleć o kolejnych rzeczach
Co do zaproszeń to chyba darujemy sobie wzmiankę o pieniądzach bo i tak się tak utarło,że tylko to się dostaje-moja siostra brała ślub 3 lata temu i mimo braku takowej wzmianki dostała tylko nominały
Dlaczego od nowego roku mają wzrosnąć ceny sukien ślubnych?Rozumiem,że z najnowszej kolekcji ceny będą wysokie,ale z poprzednich też?Przepraszam za głupie pytanie ale nie orientuję się w tym...

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:04   #582
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
(...)więc pewnie będę Was tutaj zadręczać co i jak z sukienką itp
My bardzo lubimy zadręczanie sukniami więc się nie przejmuj

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Pamietacie mój wierszyk na zaproszenia?
Mili Goście,

I mojej mamie strasznie sie nie spodobał element z grosikiem, twierdzy że wiele osob potraktuje to dosłownie i da nam w prezencie 1 grosz no chyba oszalała! zupełnie sie z nią nie zgadzam! to tak jakby ktoś pisał w wierszyku "dajcie śwince sie radować" i liczył na kilka kilogramów paszy do świń!
A co wy o tym sądzicie?
Hahahha nie rób mi tego - ja w pracy jestem!
Nigdy nie pomyśłałabym dosłownie o tym żeby w kopertę włozyć grosza

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o klub plotkowy to do misi880
Chodzi mi o klub PM 2014, nie plotkowy.

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Co do obrączek. Zaczynam się denerwować, że Wy już kupujecie a my wstepnie tylko wiemy jakie.... Postanowiliśmy kupić dopiero czerwiec/lipiec bo w lato palce puchną i mogą być za ciasne (głównie na tżta). Ale teraz się zastanawiam skoro Wy już macie... Pomóżcie.
Spokojnie, jest jeszcze czas my też mamy dopiero wstępnie wybrane, mieliśmy kupować w tym roku, alena razie się wstrzymujemy do wiosny

Cytat:
nie wiem co robić, marzą mi się piękne szpile ale co z tego jak nie dam w nich rady
Szukaj jakichś na średnim obcasie 5-6 cm, bo jak szpilki zmienisz na baleriny to suknia będzie ci zamiatać podłogę.
Co do księżniczki - to wiem o co chodzi - mam sporo dziewczyn na wątku również.

Anesthesia dziękuję

Co do wierszyków to my nie będziemy nic umieszczać - z tego co zaobserwowałam na weselach to prezenty są rzadkością, wiec nie boję się że dostanę jakiś komplet pościeli czy robot kuchenny
Stary 2013-11-05, 11:05   #583
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem przekonana, że cała rodzina Tż nie potraktuje wierszyka o pieniądze niegrzecznie, bo oni i tak zawsze dają kase (5 wesel już z nimi przeżyłam) ale boje sie o moją rodzinę. Naprawde nie chce aby ktos mnie na siłe uszczęśliwiał kompletem pościeli, tym bardziej że ja mam specyficzny gust. Wole aby pomyśleli, że jestem niegrzeczna, niż żebym przechowywała te nieudane prezenty przez X lat w szafach.... zabijcie mnie, ale takie mam zdanie. Po prostu wole sama iść wybrać sobie pościel, coś w tym złego? mamy XXI wiek....
Z doświadczenia mojej rodziny powiem Ci, że jeśli ktoś będzie chciał dać prezent rzeczowy, to nawet wierszyk go nie powstrzyma. U mnie w rodzinie przy każdym weselu był taki wierszyk i zawsze były osoby które przychodziły z pudłami zamiast kopert. Dlatego my żadnego wierszyka nie dajemy, będzie co będzie. Liczę na to, że każdy ma swój rozum i zdaje sobie sprawę że najbardziej przydadzą się pieniądze.

Stary 2013-11-05, 11:06   #584
201605100
Konto usunięte

Cytat:
bierz

Nie chcę Cię martwić, ale jak ktoś będzie chciał kupić pościel to i tak kupi niezależnie od wierszyka nie przejmuj się, jak nie dasz wierszyka to po ślubie będziesz żałować, a za niegrzeczną może ktoś Cię wziąć bo w JEGO MNIEMANIU poświęciłaś mu za mało czasu na weselu także dawaj wierszyk
Stary 2013-11-05, 11:09   #585
marlenqa22
Zadomowienie

http://www.salonmarryme.pl/sindirella/ mniej więcej taką chcę

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Nie chcę Cię martwić, ale jak ktoś będzie chciał kupić pościel to i tak kupi niezależnie od wierszyka nie przejmuj się, jak nie dasz wierszyka to po ślubie będziesz żałować, a za niegrzeczną może ktoś Cię wziąć bo w JEGO MNIEMANIU poświęciłaś mu za mało czasu na weselu także dawaj wierszyk
Dokładnie tak.. byłam na weselu gdzie para młoda napisała wierszyk w zaproszeniu że nie chcą kwiatów, i tak dostali

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:14   #586
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Z doświadczenia mojej rodziny powiem Ci, że jeśli ktoś będzie chciał dać prezent rzeczowy, to nawet wierszyk go nie powstrzyma. U mnie w rodzinie przy każdym weselu był taki wierszyk i zawsze były osoby które przychodziły z pudłami zamiast kopert. Dlatego my żadnego wierszyka nie dajemy, będzie co będzie. Liczę na to, że każdy ma swój rozum i zdaje sobie sprawę że najbardziej przydadzą się pieniądze.
Doskonale wiem, że zawsze znajdzie sie ktoś ale znam swoją rodzine i wiem, że gdyby nie wierszyk to wyląduje z żelazkiem, pościelom, sztućcami, talerzami itp.
A jednak wole te prezenty ograniczyć do minimum.
Cytat:
masz racje, będę strasznie żałować po weselu, nie ma sie nad czym zastanawiać tylko teraz pytanie jaki wierszyk? wydawało mi sie, ze ten mój jest najrozsądniejszy i najmniej bezczelny (przykład: przed nami przyszlość świetlana waszą gotówką usłana ) ale teraz nie wiem coz tym grosikiem
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:14   #587
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Chodzi mi o klub PM 2014, nie plotkowy.

W takim razie Anka1897

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:16   #588
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Można dołączyć? Mój ślub odbędzie się 2 sierpnia 2014 czyli zostało mniej niż 9 miesięcy
Ślubujemy w ten sam dzień

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ale ty jesteś piękna welon całkiem fajny, chociaż według mnie bardziej pasowałaby ci taka długa mgiełka
POtwierdzam : figure masz idealną niedość że szczupła to jeszcze masz czym oddychać
Cytat:
Dziewczyny, mam problem z butami ślubnymi. Generalnie uwielbiam szpilki ale.. mam takie stopy że po 2-3 godzinach mi puchną i nie dam rady i muszę zmieniać na niższy obcas albo w ogóle na baleriny.
Właśnie i tu mam pytanie ? Suknie dopasowuje się do wysokości obcasa i nagle jak ktoś z 10 cm zalozy baleriny to przeciez sukienka bedzie się plątać po podłodze...
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:17   #589
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko teraz pytanie jaki wierszyk? wydawało mi sie, ze ten mój jest najrozsądniejszy i najmniej bezczelny (przykład: przed nami przyszlość świetlana waszą gotówką usłana ) ale teraz nie wiem coz tym grosikiem
Bierz ten z grosikiem!
One wszystkie są z przymrużeniem oka, wytłumacz mamie że to ma być taki żarcik, a najlepiej to wydrukuj kilka najgorszych twoim zdaniem i niech sama zobaczy że z grosikiem jest najfajniejszy

Stary 2013-11-05, 11:21   #590
ysia
Zadomowienie

MAM FOTOGRAFA!!!!!!!!!!!

Aż mi się woda w kolanach gotuje z radości

Profil FB
Stary 2013-11-05, 11:23   #591
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
MAM FOTOGRAFA!!!!!!!!!!!

pochwal się któż jest tym szczęsliwcem
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:24   #592
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Doskonale wiem, że zawsze znajdzie sie ktoś ale znam swoją rodzine i wiem, że gdyby nie wierszyk to wyląduje z żelazkiem, pościelom, sztućcami, talerzami itp.
A jednak wole te prezenty ograniczyć do minimum.

masz racje, będę strasznie żałować po weselu, nie ma sie nad czym zastanawiać tylko teraz pytanie jaki wierszyk? wydawało mi sie, ze ten mój jest najrozsądniejszy i najmniej bezczelny (przykład: przed nami przyszlość świetlana waszą gotówką usłana ) ale teraz nie wiem coz tym grosikiem
nie przesadzajmy, że ludzie są aż tak ograniczeni i z grosz w kopercie przyjdą
Cytat:
Bierz ten z grosikiem!
One wszystkie są z przymrużeniem oka, wytłumacz mamie że to ma być taki żarcik, a najlepiej to wydrukuj kilka najgorszych twoim zdaniem i niech sama zobaczy że z grosikiem jest najfajniejszy
dobry pomysł
Stary 2013-11-05, 11:25   #593
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.salonmarryme.pl/sindirella/ mniej więcej taką chcę
Piękna

Cytat:
MAM FOTOGRAFA!!!!!!!!!!!

Gratulacje
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:29   #594
ysia
Zadomowienie

http://fotografnawesele.com.pl

mieliśmy już przyjemność razem pracować, więc wiem jak wyglądam jego okiem Bardzo się cieszę że ma kogoś do kogo mam zaufanie że będzie ładnie

Profil FB
Stary 2013-11-05, 11:29   #595
Kishlaczkowa
Zadomowienie

ysia gratuluję daty i fotografa. A welona naprawdę pasuje!

Zaczynam myśleć nad zakupem win już teraz...

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:32   #596
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie...
Cytat:
MAM FOTOGRAFA!!!!!!!!!!!

Super, gratuluję!
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Właśnie i tu mam pytanie ? Suknie dopasowuje się do wysokości obcasa i nagle jak ktoś z 10 cm zalozy baleriny to przeciez sukienka bedzie się plątać po podłodze...
Dlatego trzeba zaopatrzyć się w takie buty, których się nie będzie zmieniało w czasie wesela, albo kupić dwie pary z tą samą wysokością obcasa.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:32   #597
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Ślubujemy w ten sam dzień

POtwierdzam : figure masz idealną niedość że szczupła to jeszcze masz czym oddychać

tez tak chciałam załozyc baleriny ale pani w Alis przekonała mnie do bucików na niskim obcasie i rzeczywiscie jak zmierzyłam je to jakbym ubrała balerinke najwazniejsze ze od razu tam moge sobie wybrac buty w jakim tylko chce kolorze xD
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:34   #598
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Jak to nie masz parafii w Warszawie? Przeciez mieszkasz tutaj nie?

Ja to na tej poradni chyba jak wiekszosc bede leciala na sciemie,nie wiem co jej nagadamy ale juz nie boje i czuje koszmranie glupio bo nienawidze klamac.
Owszem mieszkam, ale nie mam tu meldunku stałego, wiec co za tym idzie nie czuje sie jakos zwiazana z zadna parafia, jedynie moge domniemac, ze moja bedzie ta kolo ktorej mieszkam dosc blisko
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:37   #599
ParisParisienne
Rozeznanie

tak sobie rozmawiacie o tych wierszykach.... i ja zdecydowalam, ze nic takiego nie umieszcze. Po rodzinie i tak juz poszla poltka, ze wolimy pieniadze a jak ktos ofiaruje nam prezent, to jakos to przezyjemy dzis i tak prawie wszyscy daja pieniadze, ale dla mnie najwazniejsza jest obecnosc zaproszonych.

dzis wiele osob odmawia m.in dlatego, ze ich "nie stac", wiec jesli koperta ma kogos powstrzymac przed przyjsciem, to juz wole dostac posciel i garnki, ale zeby jednak byl

co do wina i kwiatow- ja nie pije za duzo wina z TZ, w ogole alko, a na ksiazki ( bo tez sa takie pomysly wierszykowe, fajne , nie powiem ) nie mam zwyczajnie miejsca. Po za tym wole sama sobie kupowac.

Zreszta ja zawsze marzylam o sypialni zatopionej w kwiatach w noc poslubna, wiec poprosze siostry i kolezanki, zeby pojechaly do domu i mi je powstawialy w wazony sypilani... i jak wrocimy z wesela to bedzie piekna sceneria na noc poslubna

ale moze ja dziwna jestem
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 11:39   #600
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdradź w jakich salonach mnie też to czeka
Dokładniej mam w domu zapisane, ale z tego, co pamiętam: to w dwóch salonach mon cheri (ale sprawdzałam mają inną kolekcję) na Lipowej, i La' Perla tez Lipowa. Narazie skupiłam się na tej ulicy Bardziej traktuję to jako "rozpoznanie terenu". Jeśli niczego nie znajdę to poszukam w innych salonach. Dzwoniłam do Belissima, ale nikt nie odbierał, więc dlatego się tam nie umówiłam, choć chciałam.

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości