|
|
#1621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
![]() Co do zdjęć czy kręcenia filmików, tylko zobaczy wycelowany w nią aparat zamiera w bezruchu ![]() Cytat:
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
Hej, meldujemy się, ze żyjemy. My ciągle u moich rodziców, a w mieszkaniu dalej remont. Już dłużej nie wytrzymam tutaj
wszystko mnie tutaj denerwuje, nie ma to jak to u siebie w domku. Trochę próbuje nadrobić wątek, ale miną lata świetlne dopóki to zrobie, więc postanowiłam się chociaż przywitać, cobyście nie myślały, że Was opuściłam u nas po staremu, Filip rośnie, coraz to nowe umiejętności zdobywa. Mam nadzieję, ze już niedługo do Was powrócę, bo smutno mi tak bez Was buziaki pozdrawiamy
|
#1623 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja się obudziłam chwilę temu, Ania jeszcze śpi. Ale nie róbcie wielkich oczu bo nie cały czas, obudziła się po siódmej jak wstałam do wc a że byłam głodna to poszłam robić śniadanie dla niej i dla siebie, potem zaczęłam gadać z mamą przez telefon, w pewnym momencie mnie zastanowiło co tak cicho a młoda padła w leżaczku, było coś koło 8.45. No to ją zabrałam do łóżka i też poszłam spać. Idę nadrabiać poranek
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Niektore z Was korzystaja, zdaje sie, ze sklepu C&A - teraz jest 22% znizki jakbyscie chcialy: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...iemowl%C4%99ta
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
wariacki dzień dzisiaj. Muszę się za obiad wziąć dla rodzinki ale póki co synek mi umiejętnie przeszkadza![]() Widziałam że Onaella wróciła,także witam spowrotem Mój syn chyba się szaleju najadł dzisiaj
|
#1626 |
|
Zadomowienie
|
Lady, Szklanka poważnie z tym Fenoterolem. Nie umiem podlinkować na telefonie ale znalazłam wczoraj na gazetowym forum emama taki świeży wątek i tam był link do oświadczenia urzędu jakiegoś tam (tego co reguluje wprowadzanie leków). Z tego komunikatu wywnioskowałam że chodzi o ten negatywny wpływ na serce, o te kołatania, trzęsawki. Nic nie pisali żeby to miało mieć zły wpływ na dziecko tylko coś o tym układzie sercowo-naczyniowym. Tabletki i czopki mają być wycofane do dwudziestego któregoś listopada, zostaną zastrzyki do doraźnego podawania w szpitalach a nie przewlekle. Bodajże do 48 godzin. Tak sobie od razu pomyślałam o Lady jak leżała z Pietraszkiem na Fenku... Ciekawe co teraz będą podawać. To jest nie tylko polska decyzja tylko chyba unijna czy w ogóle jakaś ogólnoświatowa, nie pamiętam ale w każdym razie odgórna i musimy się dostosować jako członek czegoś tam
|
|
|
|
#1627 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
masakra Cytat:
![]() Biedna Oliwka, buziaki od ciotki ![]() Marta witaj Lady brawo dla Pietraszka za zasypianie dla Nawijkowego Kubusia również ![]() U nas dzisiaj dalsza część jojczenia pt. mama jak jesteś 30 cm ode mnie to już za daleko i muszę płakać. Syf mam taki w mieszkaniu, że głowa boli. Teraz bym się kawy napiła, ale nawet mi się nie chce do kuchni wchodzić. Nienormalne to jest, że człowiek jeden dzień nie sprząta i już się taki bajzel robi Głupi dzień dzisiaj, jakoś mam nastrój na focha ale powodu zbytnio brak ![]() Kija jestem w szoku z tym Fenoterolem, przecież tego nikt nie brał dla własnego widzimisia tylko, żeby dziecko mogło się urodzić w bezpiecznym terminie. Ludzie, no to jakiś obłęd jest... Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2013-11-05 o 12:12 |
|||
|
|
|
#1628 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, ona dalej śpi... Budzić ją?
Szkoda mi bo tak słodko sobie kima koło mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Otworzyła oczy, popatrzyła na mnie nieprzytomnie, uśmiechnęła się, obróciła się na drugi bok i śpi dalej. Jak się nie obudzi do 12.30 to włączam zbuntowanego
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Kija ale masz spiocha w domu. Zdradz sekret jak tego dokonalas
![]() A bedxie miała jeszcze jakąś drzemkę przed wieczorem? |
|
|
|
#1630 | |
|
Zadomowienie
|
Ja się zastanawiam co będzie zamiast Fenka bo o ile kojarzę on nie bardzo miał jakiś sprawdzony zamiennik. W tym komunikacie nic nie podają, chyba że w załącznikach bo są tam jakieś rzeczy do pobrania ale nie mam tego jak ściągnąć. A te zastrzyki można będzie zastosować po 22 tygodniu i w szpitalu, pod ciągłym monitoringiem matki i dziecka. Zastanawiam się czy przed 22 tygodniem kobieta ma poronić czy liczyć na nospę. Granica ewidentnie poronienie-przedwczesny poród, tak to jakoś wypadało.
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- A w ogóle to witam znów Onaellę i Illusion ![]() Melduję że o 12.24 Ania się obudziła. Czyżby wstała na zbuntowanego?
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz jestem po dzisiejszej dawce ![]() Co prawda na yt jakosc marniutka, ale reklam nie maaaaaaaaa. |
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Jestem , żyję ale czasu brak na cokolwiek. U nas nocka już lepsza. Daria spała od 20.00 do 3.30 i od 4.00 do 7.00. Katarek już trochę jej przechodzi. Chyba leki działają Idę dać Darii obiadek a potem może nadrobię.
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam fenoterol w szufladzie, w razie co to kogoś poratuje
przepisali mi w szpitalu mimo, że go w spzitalu nie stosowałamSzklanko, walnij se focha a co sobie będziesz szczędzić ! Kurdeeee nienawidze jak pada jestem wtedy uziemiona ![]() Własnie oglądam zbuntowanego i naszło mnie że pamiętam że ta chuda szkapa od Ivo zawsze mnie brzydziła miała takie cycki wiszące dziwne albo chodziła bez stanika ciągle ![]() A na obiad zupa chrzanowa z rukola i indykiem
|
#1634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No z tym papa to dobre. Moja bratanica (18m) jak widzi że ktoś się ubiera albo mówi że idzie gdzieś to ona od razu papapapa ![]() No tez mam taką nadzięję ![]() Cytat:
dla Blanki za zasypianie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
miałam wczoraj od rana taki plan,że wpadnę i napiszę,że Lenard dostał pierwszy ząbek i to miał być taki szczęśli dzien a za chwilę dostałam telefon od sąsiada że z ojcem coś się dzieje, kiedy przyjechałam zdążyłam go chwycić za rękę, tata zmarł jestem w proszku, przeprszam znikam na jakiś czasu ,jest mi tak strasznie zle |
|
|
|
#1636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dla męża ![]() Cytat:
napisz proszę, co i jak i ile Iguś je pod Twoją nieobecność ![]()
|
||
|
|
|
#1637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dla koleżanki i jej fagasa ![]() Cytat:
tulę mocno ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi trzymaj się! Strasznie mi przykro
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
ifwka biedna Oliwka! Jest mloda, na pewno bedzie sie dobrze goic. Tez mialam poparzenie II st. na przedramieniu i praktycznie sladu nie ma. Dzis byl znow szalony dzien: t. z siostra tz zlozyly nam niezapowiedziana wizyte. A ja w ogole od rana jestem nie do zycia. Wyobrazcie sobie, ze krzywde sobie zrobilam przygotowujac obiad dla Yae. Mianowicie w tacce do lodu zamrozilam miks jarzynowy na bazie groszku, dzis chcialam go wyciagnac i wtedy nawet nie wiem jak, jedna kostka wyskoczyla z pelnym impetem i uderzyla mnie w czolo. Zamroczylo mnie na chwile, bol potworny, nadal czuje to miejsce, guz wielkosci pileczki ping pongowej a do tego jeszcze wylew podskorny. Szkoda, ze juz po Halloween... |
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mimo wszystko cieszę się że Leoś ma ząbka ![]()
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jojk taki sam, ale 30 cm akceptuje, gorzej jak znikam z zasiągu wzroku Zróbmy sobie dzień focha
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze a to pech.
|
|
#1644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Bolalo ;-) ale dzieki
|
||
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro ![]() Trzymaj się dzielnie Kochana! |
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie było mnie od piątku chyba i widzę, że trochę się działo.
U nas noc masakra. Zaliczyłam dziś 6- 7 pobudek, 3 na jedzenie, a reszta na smoczek. Do tego jak już Domcia zjadła o 5 to nie dała się odłożyć - co próbowałam to był ryk i tak do 6, bo w końcu stwierdziłam, że wybudzę ją, bo nie mam już innego pomysłu. Mąż mówił mi niedawno, że ledwo już dziś daje radę, bo mała ciągle jęczy, płacze, marudzi itp. Nie wiem co jej jest ![]() Marsi bardzo mi przykro Trzymaj się kochana Ifwka przykro mi z powodu babci I trzymam kciuki za Oliwcię, żeby nie miała żadnego śladu |
|
|
|
#1648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do bałaganu, ja też tego nie ogarniam wystarczy przez 1 dzień nie sprzątnąć i jest mega syf :/Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1649 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Hania już dużo lepiej się czuję, obudziła się o 8, w nocy tylko jedna pobudka na smoczek Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja w dzieciństwie miałam poparzenia na brzuchu, ale z wiekiem zniknęła Cytat:
Cytat:
przepis poproszę ![]() Cytat:
trzymaj się jakoś
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

22.05.2008
14.08.2011
wszystko mnie tutaj denerwuje, nie ma to jak to u siebie w domku. Trochę próbuje nadrobić wątek, ale miną lata świetlne dopóki to zrobie, więc postanowiłam się chociaż przywitać, cobyście nie myślały, że Was opuściłam 
A my się dzisiaj z mamą obie obudziłyśmy ok. 5.30, mamie się coś śniło i aż na łóżku siadła, i się zastanawiamy, czy to nie wtedy umarł... Szkoda mi siostry, bo ona pierwszy raz taką sytuację ma, a mama to jednak bardziej z tym oswojona. Ehh...
dla Nawijkowego Kubusia również
ale powodu zbytnio brak 

Mam nadzieje, ze szybko sie zagoi