Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-05, 12:53   #421
olaola1
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Dołączam do tych które szukają pracy i którym wiecznie zimno, u mnie to tarczyca nie do wyregulowania (i inne) - lekarz powiedział, że zrobi habilitację na moim przypadku.
Stary 2013-11-05, 12:53   #422
Marigold19
🦄

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43572504]No u Ciebie jest ładnie ale u mnie leje

Ta prawa koronka też jest bardzo ładna tylko wydawało mi się że może jest zbyt "bogata" ale jak ta lewa znika to masz rację - lepsza będzie prawa koronka

CV możesz w wielu miejscach złożyć, a póki co w tej pracy może coś innego Ci zaproponują? Jakieś konkretne rzeczy i pieniądze? W każdej chwili możesz im podziękować

Kiedyś jak szukałam pracy to miałam podobnie - a potem im dłużej szukałam tym bardziej mi się nie chciało jej szukać bo było brak efektów i odzewu z jakiejkolwiek firmy. A jak udało mi się już zatrudnić - to nastąpiło ożywienie - firmy zaczęły do mnie wydzwaniać żebym przyszła na spotkanie.

Też jestem zmarzluchem (zimne dłonie i stopy) ale drobna jestem i dlatego. Zimę lubię tylko wtedy jak leży śnieg i jest lekki mróz i ... zgarniam urodzinowe prezenty

Lepiej być zdrowym i wyglądać nieatrakcyjnie niż odwrotnie

No właśnie - taki sen zimowy nie kalkuluje się [/QUOTE]

No właśnie to takie środowisko, że raczej nie mogę podziękować, bo potem mi odpowiednią metkę przyczepią i mogę spalić ewentualnie poszukiwania gdzie indziej... Ale z drugiej strony jak ja mam traktować poważnie kogoś kto poważnie mnie nie traktuje ;/

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 12:54   #423
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Dobrze, że sobie nie odpiłował języka ząbkami

Mnie też kiedyś strasznie bolały i zęby, i cała szczęka. Ale teraz już sporadycznie zgrzytam więc jest lepiej
Całe szczęście Tym bardziej, że kiedyś nie było takich zabezpieczeń i udogodnień jak teraz są Bywało, że go po nocach budziłam żeby przestał zgrzytać, bo gadać mógł sobie do woli

Z czasem Ci przejdzie skoro już coraz mnie zgrzytasz nie jest to nic przyjemnego.
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 12:56   #424
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Robiłam jakiś czas temu na anemię i nic mi nie wyszło
Teraz muszę zrobić na tarczycę, bo to też może być powód mojego wiecznego zmęczenia. Normalne to na pewno nie jest
Jeszcze oprócz tych dwóch właśnie doczytałam, że cukier wpływać może na zmęczenie, żelazo

Ja po braniu steryd byłam wiecznie zmęczona i wiem jakie to męczące. Ale po woli wszystko wraca do normy na szczęście.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 12:56   #425
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olaola1 Pokaż wiadomość
Dołączam do tych które szukają pracy i którym wiecznie zimno, u mnie to tarczyca nie do wyregulowania (i inne) - lekarz powiedział, że zrobi habilitację na moim przypadku.
A czy robiłaś jakieś specjalne badania na tarczycę?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 12:59   #426
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Magda moj to czasem ciekawe rzeczy przez sen mówi

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
kiedy lecisz?
Chcemy w styczniu Czekam na jakaś promocje

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43570153]

Tak to czasami bywa z zakupami - portfel się cieszy.
Restrukturyzację w firmie mieliśmy 3 razy i ciągle jakieś zmiany są ciągle coś się dzieje, nie ma spokoju [/QUOTE]
Dokładnie u nas tez kilka restrukturyzacji było ale ja jestem świadkiem pierwszej

Cytat:
Napisane przez aniap1991 Pokaż wiadomość

w Tajlandii byłam, polecam serdecznie, mogę pokusić zdjeciami!
my chcemy lecieć do Bangkoku i potem zwiedzać na własna rękę tyko szukam promocyjnych lotów

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 12:59   #427
Konto usunięte

Cytat:
Witaj w Klubie!

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
No właśnie to takie środowisko, że raczej nie mogę podziękować, bo potem mi odpowiednią metkę przyczepią i mogę spalić ewentualnie poszukiwania gdzie indziej... Ale z drugiej strony jak ja mam traktować poważnie kogoś kto poważnie mnie nie traktuje ;/
Hm, no będziesz to musiała Marigold dobrze rozegrać oczywiście z korzyścią dla siebie.
Tym bardziej, że mało kto w dzisiejszych czasach rozpoczynając pracę dożywa w jednym (lub pierwszym) miejscu do emerytury
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 12:59   #428
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Fajnie, że Wam, Dziewczyny, humor poprawiłam

Dobrze, że skubany dziury nie wydrapał

Moje zgrzytanie przy jego wariactwach to jest nic
Mnie to rozbawiło dodatkowo, bo kiedyś mój kot tak robił - rzucał się jak głupi na dywan i drapał (a to był taki z włosiem -dywan, nie kot)

Cytat:
Czy ten kod jeszcze jest ważny?

Ja tam jestem zmęczona nawet, gdy mam okno cały dzień otwarte W mieszkaniu małżon wietrzy, bo wychodzę do pracy przed nim, a że mój mąż ma łeb z waty, to często zapomina zamknąć okno i potem jest niezła lodówka
Był do końca października

Cytat:
Napisane przez Zebra80 Pokaż wiadomość
Też pierwszy raz w życiu chciałabym trochę deszczowej jesieni i też z tego powodu tylko inny model Aż się uśmiechnęłam sama do siebie czytając tego posta bo myślałam, że jestem jedyna na tym świecie z takim "kaloszowym świrkiem na deszcz"
Ja nigdy nie miałam kaloszy, co nie zmienia faktu, że i tak zdarzało mi się w drodze powrotnej skakać po kałużach. Raz zniszczyłam nawet zamszowe baletki bo zaczęliśmy się z TŻ-em bawić jak dzieci, a nieźle zaczęło lać

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:00   #429
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Jeszcze oprócz tych dwóch właśnie doczytałam, że cukier wpływać może na zmęczenie, żelazo

Ja po braniu steryd byłam wiecznie zmęczona i wiem jakie to męczące. Ale po woli wszystko wraca do normy na szczęście.
Żelazo biorę w tabletkach Przed wyjazdem na wakacje bardzo mi pomagało, teraz niestety zmęczenie bierze górę
A cukier, to zbyt duża ilość tak?
Stary 2013-11-05, 13:01   #430
sskers
batonik

Cytat:
Mi po roku udało się w miarę uregulować tarczycę, ale miałam jakieś guzki (możliwe, że po prostu zapalenie) i muszę zrobić usg. Ale wyniki poza tsh mam idealne

Stary 2013-11-05, 13:03   #431
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Był do końca października
Kurde kurde no
30% to sporo No nic, czekam na kolejne promocje
Stary 2013-11-05, 13:07   #432
sskers
batonik

Cytat:
Żelazo biorę w tabletkach Przed wyjazdem na wakacje bardzo mi pomagało, teraz niestety zmęczenie bierze górę
A cukier, to zbyt duża ilość tak?
Chyba oba przypadki, gdy za mała - hipoglikemia i za duża hiperglikemia. Poczytaj w internecie jakie są jeszcze objawy. Albo podsuń lekarzowi żeby zbadał cukier, bo ciężko się samemu zdiagnozować.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Ja jak byłam młodsza to gadałam przez sen, i lunatykowałam, na szczęście przeszło. Raz wstałam, zwyzywałam moją siostrę od najgorszych i poszłam dalej spać

Stary 2013-11-05, 13:08   #433
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Kurde kurde no
30% to sporo No nic, czekam na kolejne promocje
Ale to było tylko na wybrane rzeczy, akurat Huntery się łapały.. Od jakiegoś czasu szukałam zniżki na Conversy, ale nie było. A teraz już nie warto kupować, ale na wiosnę będą moje

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Chyba oba przypadki, gdy za mała - hipoglikemia i za duża hiperglikemia. Poczytaj w internecie jakie są jeszcze objawy. Albo podsuń lekarzowi żeby zbadał cukier, bo ciężko się samemu zdiagnozować.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Ja jak byłam młodsza to gadałam przez sen, i lunatykowałam, na szczęście przeszło. Raz wstałam, zwyzywałam moją siostrę od najgorszych i poszłam dalej spać

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2013-11-05, 13:09   #434
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Poczytam sobie na pewno
Chyba jak będę robiła badanie tarczycy, to każę sobie od razu zbadać cukier, czy jest w porządku Wolę zapłacić, bo niestety w mojej przychodzi są tacy lekarze, że jak poszłam z bólem głowy (głowa bolała mnie codziennie i to tak, że przechodziło na powiekę i najlepiej było, jakbym jedno oko miała wiecznie zamknięte), to lekarka zapytała m się, czy czasami nie wyczytałam w internecie, że to guz mózgu
Stary 2013-11-05, 13:09   #435
sskers
batonik

Cytat:
A czy robiłaś jakieś specjalne badania na tarczycę?
Tsh, anty-tpo, t3 i t4 (badania krwi). I tylko tsh jest refundowane Jak te wyniki są złe, to koniecznie endokrynolog i usg.

Stary 2013-11-05, 13:10   #436
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to było tylko na wybrane rzeczy, akurat Huntery się łapały.. Od jakiegoś czasu szukałam zniżki na Conversy, ale nie było. A teraz już nie warto kupować, ale na wiosnę będą moje [COLOR="Silver"]
Szkoda, że też nie kupiłam Hunterków. No, ale trudno się mówi. Może następnym razem się uda
A na conversy nie wiem czy stacjonarnie nie będę polować, bo internetowo wiecznie nie ma mojego rozmiaru
Stary 2013-11-05, 13:10   #437
ladybird1122
Wtajemniczenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43570153] w obecnej sytuacji to jestem zwarta i gotowa

Ja swoja pracę bardzo lubię, dlatego swoje robię, a to co obok mnie się dzieje, czasami staram się nie zauważać

[/QUOTE]
Ja też pracowałam z samymi babkami, a dajcie sobie powiedzieć,że nauczycielki to wybitnie specyficzne środowisko poza oczywiście bardzo nielicznymi wyjątkami. Ja z w każdej swojej pracy daje z siebie 1000% (na tyle oczywiście ile pozwalają możliwości w szkolnictwie) i zawsze była obok tego motłochu, do pokoju nauczycielskiego w chodziłam tylko wymieniać dzienniki. Oczywiście czasami fajnie byłoby z kimś móc współpracować, ale tu była "ściana". Ja po kilku latach nauczycielkę po zachowaniu i za przeproszeniem pier......niu poznam na kilometr podsumowując, choć uwielbiała pracę z młodzieżą,choć ciężko było, ale nauczycielki w przeważającej części to zakompleksione, schorowane, nerwowo wykończone, najmniej zarabiające na świecie, intrygantki, zazdrośnice. nie wspomne o grupkach wzajemnie się nieznoszących a kobiety, które pracowały w danej szkole już za czasów Mojżesza, to naprawdę grubsza sprawa- nie daj Boże podsiąść ją na chwilę w pokoju, bo każdy ma intuicyjnie "przypisane" miejsce, a spamiętaj teraz boroczko przy setce nauczycieli kto na jekiej zmianie gdzie siedzi.

Pracując "państwowej" instytucji nigdy nie miałam problemu z podporządkowaniem się zwierzchnikowi. Gorzej w mniejszych prywatnych firmach, gdzie czasem szef/-owa mieli dziwne podejście do prowadzenia działalnosci i tu niestety wychodziła moja "pańska" natura, miałam problem z zaakceptowanie takiego a nie innego podejścia. dlatego też teraz jestem na etapie szefowania samej sobie
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:11   #438
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Tsh, anty-tpo, t3 i t4 (badania krwi). I tylko tsh jest refundowane Jak te wyniki są złe, to koniecznie endokrynolog i usg.
Dziękuję Zrobię te badania jeszcze w tym miesiącu
Stary 2013-11-05, 13:11   #439
Konto usunięte

Cytat:

Chcemy w styczniu Czekam na jakaś promocje

Dokładnie u nas tez kilka restrukturyzacji było ale ja jestem świadkiem pierwszej

my chcemy lecieć do Bangkoku i potem zwiedzać na własna rękę tyko szukam promocyjnych lotów

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja byłam w trakcie każdej naszej restrukturyzacji, przekształceń, połączeń, zmian organizacyjnych
Stary 2013-11-05, 13:15   #440
Zebra80
Raczkowanie

Cytat:
Ale to było tylko na wybrane rzeczy, akurat Huntery się łapały.. Od jakiegoś czasu szukałam zniżki na Conversy, ale nie było. A teraz już nie warto kupować, ale na wiosnę będą moje

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Właśnie...straaaszne są te kody promocyjne- mocno ostatnio nadszarpnęły mój budżet. Najpierw był kod -20% na Zalando- jak przy takiej okazji nie kupić upatrzonego Korsa ??? No jak... (wyszedł mi za 870 zł) A tydzień później zrobili -30% na Huntery, i znowu- jak tu nie kupić kaloszy o tyle taniej... Ciężkie jest życie kobiety....
Zebra80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:19   #441
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Ja też pracowałam z samymi babkami, a dajcie sobie powiedzieć,że nauczycielki to wybitnie specyficzne środowisko poza oczywiście bardzo nielicznymi wyjątkami. Ja z w każdej swojej pracy daje z siebie 1000% (na tyle oczywiście ile pozwalają możliwości w szkolnictwie) i zawsze była obok tego motłochu, do pokoju nauczycielskiego w chodziłam tylko wymieniać dzienniki. Oczywiście czasami fajnie byłoby z kimś móc współpracować, ale tu była "ściana". Ja po kilku latach nauczycielkę po zachowaniu i za przeproszeniem pier......niu poznam na kilometr podsumowując, choć uwielbiała pracę z młodzieżą,choć ciężko było, ale nauczycielki w przeważającej części to zakompleksione, schorowane, nerwowo wykończone, najmniej zarabiające na świecie, intrygantki, zazdrośnice. nie wspomne o grupkach wzajemnie się nieznoszących a kobiety, które pracowały w danej szkole już za czasów Mojżesza, to naprawdę grubsza sprawa- nie daj Boże podsiąść ją na chwilę w pokoju, bo każdy ma intuicyjnie "przypisane" miejsce, a spamiętaj teraz boroczko przy setce nauczycieli kto na jekiej zmianie gdzie siedzi.

Pracując "państwowej" instytucji nigdy nie miałam problemu z podporządkowaniem się zwierzchnikowi. Gorzej w mniejszych prywatnych firmach, gdzie czasem szef/-owa mieli dziwne podejście do prowadzenia działalnosci i tu niestety wychodziła moja "pańska" natura, miałam problem z zaakceptowanie takiego a nie innego podejścia. dlatego też teraz jestem na etapie szefowania samej sobie
Tak, nauczyciele to specyficzna grupa zawodowa - mam koleżankę nauczycielkę więc coś wiem na ten temat. A że jest fajna babką, to stara się zmienić prace na inną pomimo że uwielbia pracować z młodzieżą.
Najlepiej być szefową dla samej siebie - nawet kiedyś myślałam o założeniu własnej firmy - ale akurat wtedy życie zadecydowało za mnie - trochę mi się skomplikowało i pomysł spalił na panewce.
Stary 2013-11-05, 13:25   #442
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Mnie to rozbawiło dodatkowo, bo kiedyś mój kot tak robił - rzucał się jak głupi na dywan i drapał (a to był taki z włosiem -dywan, nie kot)
Wiem o czym mówisz

Nasz Łaciak jak się cieszy (najczęściej jak wracamy do domu) to drapie wycieraczkę na dworze- aż nitki fruwają! Jestem pełna podziwu ile on energii wkłada w to czochranie wycieraczki

O taaaak, ja też nauczycielki jakoś instynktownie rozpoznaję

Btw, czy są nauczycielki na sali?

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:31   #443
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Dołączę do narzekań na pracę. Haa no byłam wczoraj, ale na razie się nie wybieram, z różnych powodów okazuje się, że może dopiero przyszły tydzień. Atmosfera w pracy super, ludzie przemili i przesympatyczni, z wyjątkiem jednej jednostki... ale sama praca bez szału, wymagają ogromnej samodzielności za małe pieniądze- to już od początku rodzi stresy. W ogóle zobaczę, co mi zaproponują, ale szczerze mówiąc nastawiłam się na większe pieniądze albo na mniejsze pieniądze, ale też przy mniejszej odpowiedzialności. No sama nie wiem, ale rozglądam się za czymś innym, muszę w końcu na poważnie wziąć się za szukanie pracy, bo na razie to nic w tym kierunku tak naprawdę nie zrobiłam, więc i efektów brak

Chyba pójdę w ślad Corii i złożę CV do Zary, wprawdzie nijak to się ma do mojego wykształcenia, ale i tak tam na tyle często jestem, że mogliby mi za to płacić, a nie że ja tylko im zostawiam kasę
Kochana nie ma co się ograniczać tylko do poszukiwania pracy ściśle związanej z wykształceniem jeśli tylko myślisz,że grzałaby Cię praca w Zarze, to spróbuj ja kiedyś też chciałam tak pracować, ale wszystkie większe galerie są za daleko
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:49   #444
Konto usunięte

Cytat:
Kochana nie ma co się ograniczać tylko do poszukiwania pracy ściśle związanej z wykształceniem jeśli tylko myślisz,że grzałaby Cię praca w Zarze, to spróbuj ja kiedyś też chciałam tak pracować, ale wszystkie większe galerie są za daleko
Też jestem tego zdania, wykształcenie wykształceniem a przecież możemy się spełniać zawodowo w zupełnie innym fachu.

Kiedyś gdzieś usłyszałam, że dla zdrowia psychicznego powinniśmy zmieniać pracę średnio przynajmniej co kilka lat Każda praca uczy nas (i doświadcza) czegoś innego.
Stary 2013-11-05, 13:50   #445
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Wiem o czym mówisz

Nasz Łaciak jak się cieszy (najczęściej jak wracamy do domu) to drapie wycieraczkę na dworze- aż nitki fruwają! Jestem pełna podziwu ile on energii wkłada w to czochranie wycieraczki

O taaaak, ja też nauczycielki jakoś instynktownie rozpoznaję

Btw, czy są nauczycielki na sali?
Ojj tak, koty są niesamowite. Kiedyś sobie sprawię kolejnego, bo tamtego już nie ma Teraz za dużo rozjazdów i szkoda by było zwierzaka

Mam nadzieję, że nie ma nauczycielek (polskiego), bo musiałabym się schować pod ziemię chwilami

Cytat:
Szkoda, że też nie kupiłam Hunterków. No, ale trudno się mówi. Może następnym razem się uda
A na conversy nie wiem czy stacjonarnie nie będę polować, bo internetowo wiecznie nie ma mojego rozmiaru
Jeśli szukasz krótkich białych to na pewno I tak kupiłam jak podnieśli cenę z 399 na 429, ale o 20 zł nie chodzi. 300zł w kategorii "inwestycji" to nie jest majątek.

Cytat:
Napisane przez Zebra80 Pokaż wiadomość
Właśnie...straaaszne są te kody promocyjne- mocno ostatnio nadszarpnęły mój budżet. Najpierw był kod -20% na Zalando- jak przy takiej okazji nie kupić upatrzonego Korsa ??? No jak... (wyszedł mi za 870 zł) A tydzień później zrobili -30% na Huntery, i znowu- jak tu nie kupić kaloszy o tyle taniej... Ciężkie jest życie kobiety....
No niestety - albo chcemy kupować za regularne ceny, albo polujemy na promocje.
30% zniżki to już całkiem sporo; od takich 430zł - 130zł. Toż to prawie 3/4 wosków

Stary 2013-11-05, 13:52   #446
Eggnogg
Zakorzenienie

Dolaczam do grupy z lodowatymi stopami i dlonmi Dolaczam rowniez do grupy zdecydowaaaanieee lepiej dogadujacej sie z facetami. Kiedy za dzieciecosci kuzynki biegaly z wozkami i bobasami, ja z kolegami wisialam na drzewie, z proca w lapie (nie strzelam do zwierzatek ). I tak juz zostalo, wole meskie towarzystwo
Cytat:
I ja tak mam

Dziewczyn, zrobię off ale przypomniała mi się historia z piątku:
obudziło mnie w nocy takie głośne szuranie, mamy w domu piec gazowy, który raz już nawalił w tym roku, więc wyskoczyłam z łóżka, zapaliłam światło i krzyczę: "Kochanie, szybko, zaraz wybuchniemy, musimy wyłączyć piec".
Tżciak otworzył jedno oko, sklął mnie na czym świat stoi i mówi, że mam urojenia jakieś bo nic nie szura. On śpi dalej.
Stoję w łazience, patrzę jak debil na ten piec, wszystko w porządku. Przezornie go wyłączyłam i położyłam się spać.
Tak mnie trzepało ze strachu, że nie mogłam zasnąć więc leżę i dalej nasłuchuję... zaczyna znów coś szurać- jak zobaczyłam co, to pomyślałam, że Tżciaka uduszę- on dość mocno lunatykuje i... z całych sił drapał dywan
Rano nie pamiętał co mu się śniło ale mamy się z czego pośmiać
Twoj chociaz drapal dywan. Moj czasem gimnastykuje stopy przez sen i paluchami drapie moje delikatne i wrazliwe stopencje Idzie wscieku dostac! Zwykle staram sie go lekko odepchnac, ale jak mnie mocniej skrobnie, zalicza kopniaka, az sie budzi. Ja wtedy oczywiscie udaje, ze spie snem glebokim
Cytat:
Piona! Moj TZ tez czasem mowi przez sen, ale w jakims obcym jezyku Kompletnie go nie rozumiem.
Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Kasiula, chyba jednak będzie ta prawa koronka, bo jednak jak się spódnicę założy, ta mniejsza znika.
Tak wlasnie mi sie wydawalo, ze ta mniejsza bedzie za delikatna. Bbbeee wrzuc fotki, jak juz dzielo skonczysz

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:56   #447
Lukardis
Zaczytanie

Przymierzyłam te kalosze, pochodziłam po pokoju i jakoś dziwnie
Nie mam porównania do innych kaloszy, ale czuje się jakbym miała jakieś buty ortopedyczne, bo trzymają łydki prawie cały czas prosto

Ale jeśli mają mi posłużyć do śmierci (mojej albo samych kaloszy) to cena raczej do przełknięcia.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Wychodzę z prostego założenia Praca powinna albo sprawiać przyjemność i wtedy kasa się aż tak bardzo nie liczy, bo robimy to, co kochamy, albo dawać dużo kasy, żeby można było płakać nad jej beznadziejnością pięknie ubraną itd

A w życiu wiadomo, często bierze się to co jest, żeby wiązać koniec z końcem.

Stary 2013-11-05, 13:57   #448
Manehajera
Zakorzenienie

dziewczyny będę oddawała futrzaną kamizelkę rozmiar S - jak coś to pisać

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...4p1427570.html
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:59   #449
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Przymierzyłam te kalosze, pochodziłam po pokoju i jakoś dziwnie
Nie mam porównania do innych kaloszy, ale czuje się jakbym miała jakieś buty ortopedyczne, bo trzymają łydki prawie cały czas prosto

Ale jeśli mają mi posłużyć do śmierci (mojej albo samych kaloszy) to cena raczej do przełknięcia.

-
Zajrzałam na insta z nadzieją, że będziesz Ty w kaloszkach a tu tylko karton I rogal świętomarciński Tęsknie za Wielkopolską, ach, zjadłabym takiego rogala

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:03   #450
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
dziewczyny będę oddawała futrzaną kamizelkę rozmiar S - jak coś to pisać

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...4p1427570.html
A tyle się za nią napolowałaś Dlaczego jednak oddajesz?

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Zajrzałam na insta z nadzieją, że będziesz Ty w kaloszkach a tu tylko karton I rogal świętomarciński Tęsknie za Wielkopolską, ach, zjadłabym takiego rogala
Nie róbcie smaka rogalami bo w pracy głodna jeszcze siedzę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości