Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-05, 14:05   #451
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh
Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Chyba oba przypadki, gdy za mała - hipoglikemia i za duża hiperglikemia. Poczytaj w internecie jakie są jeszcze objawy. Albo podsuń lekarzowi żeby zbadał cukier, bo ciężko się samemu zdiagnozować.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Ja jak byłam młodsza to gadałam przez sen, i lunatykowałam, na szczęście przeszło. Raz wstałam, zwyzywałam moją siostrę od najgorszych i poszłam dalej spać
Hahahah
Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Ja też pracowałam z samymi babkami, a dajcie sobie powiedzieć,że nauczycielki to wybitnie specyficzne środowisko poza oczywiście bardzo nielicznymi wyjątkami. Ja z w każdej swojej pracy daje z siebie 1000% (na tyle oczywiście ile pozwalają możliwości w szkolnictwie) i zawsze była obok tego motłochu, do pokoju nauczycielskiego w chodziłam tylko wymieniać dzienniki. Oczywiście czasami fajnie byłoby z kimś móc współpracować, ale tu była "ściana". Ja po kilku latach nauczycielkę po zachowaniu i za przeproszeniem pier......niu poznam na kilometr podsumowując, choć uwielbiała pracę z młodzieżą,choć ciężko było, ale nauczycielki w przeważającej części to zakompleksione, schorowane, nerwowo wykończone, najmniej zarabiające na świecie, intrygantki, zazdrośnice. nie wspomne o grupkach wzajemnie się nieznoszących a kobiety, które pracowały w danej szkole już za czasów Mojżesza, to naprawdę grubsza sprawa- nie daj Boże podsiąść ją na chwilę w pokoju, bo każdy ma intuicyjnie "przypisane" miejsce, a spamiętaj teraz boroczko przy setce nauczycieli kto na jekiej zmianie gdzie siedzi.

Pracując "państwowej" instytucji nigdy nie miałam problemu z podporządkowaniem się zwierzchnikowi. Gorzej w mniejszych prywatnych firmach, gdzie czasem szef/-owa mieli dziwne podejście do prowadzenia działalnosci i tu niestety wychodziła moja "pańska" natura, miałam problem z zaakceptowanie takiego a nie innego podejścia. dlatego też teraz jestem na etapie szefowania samej sobie
Masakra jakaś

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:06   #452
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Zajrzałam na insta z nadzieją, że będziesz Ty w kaloszkach a tu tylko karton I rogal świętomarciński Tęsknie za Wielkopolską, ach, zjadłabym takiego rogala
Ja uwielbiam te rogale, każdego roku jem kilka, ale w przyszłym nie będzie tak dobrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0008.jpg (28,9 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20131105_135855.jpg (72,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20131105_140006.jpg (73,3 KB, 55 załadowań)

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:09   #453
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam te rogale, każdego roku jem kilka, ale w przyszłym nie będzie tak dobrze
Mam te same śliczne sa
Na answearze kupiłam je za 299

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Dolaczam do grupy z lodowatymi stopami i dlonmi Dolaczam rowniez do grupy zdecydowaaaanieee lepiej dogadujacej sie z facetami. Kiedy za dzieciecosci kuzynki biegaly z wozkami i bobasami, ja z kolegami wisialam na drzewie, z proca w lapie (nie strzelam do zwierzatek ). I tak juz zostalo, wole meskie towarzystwo
Twoj chociaz drapal dywan. Moj czasem gimnastykuje stopy przez sen i paluchami drapie moje delikatne i wrazliwe stopencje Idzie wscieku dostac! Zwykle staram sie go lekko odepchnac, ale jak mnie mocniej skrobnie, zalicza kopniaka, az sie budzi. Ja wtedy oczywiscie udaje, ze spie snem glebokim

Piona! Moj TZ tez czasem mowi przez sen, ale w jakims obcym jezyku Kompletnie go nie rozumiem.
Tak wlasnie mi sie wydawalo, ze ta mniejsza bedzie za delikatna. Bbbeee wrzuc fotki, jak juz dzielo skonczysz
Hahaha ale sie uśmiałam z tego kopniaka ja mojego tez nie rozumiem

Stary 2013-11-05, 14:10   #454
Manehajera
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43574182]A tyle się za nią napolowałaś Dlaczego jednak oddajesz?

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

[/QUOTE]

cenowo mnie ona przerasta...bardzo mi się podoba, ale muszę kurtkę na zimę kupić
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:14   #455
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Hahahah
To i tak pikuś. Kiedyś poszłam zrobić siusiu do kosza na pranie

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:18   #456
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Fajne klosze I na ryby!

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
cenowo mnie ona przerasta...bardzo mi się podoba, ale muszę kurtkę na zimę kupić
Aaa rozumiem

Cytat:
o rany ! I co? Wysiusiałaś się?
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:20   #457
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Przynajmniej było dobrze namoczone przed wypraniem

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:22   #458
sskers
batonik

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43574494]
o rany ! I co? Wysiusiałaś się? [/QUOTE]
Złapali mnie w ostatniej chwili Mama była już tak wyczulona, że jak usłyszała najmniejszy szelest w moim pokoju to wstawała, cobym krzywdy sobie nie zrobiła, tudzież..jak widać, gdzieś nie nasikała

Ile to ja się nasłuchałam żenujących opowieści z tego tytułu to moje

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Przynajmniej było dobrze namoczone przed wypraniem
Byłoby

Stary 2013-11-05, 14:28   #459
Konto usunięte

Cytat:
Złapali mnie w ostatniej chwili Mama była już tak wyczulona, że jak usłyszała najmniejszy szelest w moim pokoju to wstawała, cobym krzywdy sobie nie zrobiła, tudzież..jak widać, gdzieś nie nasikała

Ile to ja się nasłuchałam żenujących opowieści z tego tytułu to moje

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Byłoby
Oj rozumiem Cię doskonale
Raz zdarzyło mi się lunatykować - ale niegroźnie (dla mnie i dla otoczenia) tzn. wstałam w nocy i poszłam do innego pokoju (tam mama spała) włączyć telewizor i wyszłam - wróciłam do swojego łózka i zasnęłam
Na drugi dzień, rano usłyszałam tą opowieść i potem przy każdej kolejnej rodzinnej imprezie lub spotkaniu
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:30   #460
Lukardis
Zaczytanie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43574675]Oj rozumiem Cię doskonale
Raz zdarzyło mi się lunatykować - ale niegroźnie (dla mnie i dla otoczenia) tzn. wstałam w nocy i poszłam do innego pokoju (tam mama spała) włączyć telewizor i wyszłam - wróciłam do swojego łózka i zasnęłam
Na drugi dzień, rano usłyszałam tą opowieść i potem przy każdej kolejnej rodzinnej imprezie lub spotkaniu [/QUOTE]

To ja miałam podobnie! Tylko, że ja zeszłam na parter, włączyłam światło w łazience [to są tylko domniemania! ] i wróciłam do łóżka

Ale chwilami nadal mam wrażenie, że coś po nocach robię, bo mam zawsze całe nogi w siniakach (może trenuje do kadry ).

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:34   #461
Konto usunięte

Cytat:
To ja miałam podobnie! Tylko, że ja zeszłam na parter, włączyłam światło w łazience [to są tylko domniemania! ] i wróciłam do łóżka

Ale chwilami nadal mam wrażenie, że coś po nocach robię, bo mam zawsze całe nogi w siniakach (może trenuje do kadry ).
O! też Ci się zdarzyło!
No skądś te siniaki się biorą?
Stary 2013-11-05, 14:48   #462
RedShine
Zakorzenienie

To i ja się przyznam, że jestem wiecznie zmarznięta. A jeszcze jak się nie wyśpię to ledwo wtedy żyję

Cytat:
I ja tak mam

Dziewczyn, zrobię off ale przypomniała mi się historia z piątku:
obudziło mnie w nocy takie głośne szuranie, mamy w domu piec gazowy, który raz już nawalił w tym roku, więc wyskoczyłam z łóżka, zapaliłam światło i krzyczę: "Kochanie, szybko, zaraz wybuchniemy, musimy wyłączyć piec".
Tżciak otworzył jedno oko, sklął mnie na czym świat stoi i mówi, że mam urojenia jakieś bo nic nie szura. On śpi dalej.
Stoję w łazience, patrzę jak debil na ten piec, wszystko w porządku. Przezornie go wyłączyłam i położyłam się spać.
Tak mnie trzepało ze strachu, że nie mogłam zasnąć więc leżę i dalej nasłuchuję... zaczyna znów coś szurać- jak zobaczyłam co, to pomyślałam, że Tżciaka uduszę- on dość mocno lunatykuje i... z całych sił drapał dywan
Rano nie pamiętał co mu się śniło ale mamy się z czego pośmiać

Cytat:
Magda moj to czasem ciekawe rzeczy przez sen mówi

my chcemy lecieć do Bangkoku i potem zwiedzać na własna rękę tyko szukam promocyjnych lotów

Ja ze swoim czasem prowadzę dyskusję Oczywiście rano nic nie pamięta

Kama, ale tylko Bangkok bierzecie pod uwagę? Czy później i tak jakaś wyspa? Ja polecam gorąco Koh Samui

Cytat:
Ale to było tylko na wybrane rzeczy, akurat Huntery się łapały.. Od jakiegoś czasu szukałam zniżki na Conversy, ale nie było. A teraz już nie warto kupować, ale na wiosnę będą moje
Jak będą na conversy zniżki krzycz proszę tutaj bo ja zawsze coś przegapię

Cytat:
30% zniżki to już całkiem sporo; od takich 430zł - 130zł. Toż to prawie 3/4 wosków
Też zawsze tak przeliczam

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Twoj chociaz drapal dywan. Moj czasem gimnastykuje stopy przez sen i paluchami drapie moje delikatne i wrazliwe stopencje Idzie wscieku dostac! Zwykle staram sie go lekko odepchnac, ale jak mnie mocniej skrobnie, zalicza kopniaka, az sie budzi. Ja wtedy oczywiscie udaje, ze spie snem glebokim

Piona! Moj TZ tez czasem mowi przez sen, ale w jakims obcym jezyku Kompletnie go nie rozumiem.
Tak wlasnie mi sie wydawalo, ze ta mniejsza bedzie za delikatna. Bbbeee wrzuc fotki, jak juz dzielo skonczysz

Cytat:
Jak ja bym zjadała takiego prawdziwego marcińskiego U nas tylko podróby obrzydliwe

Cytat:

Fantastic, dobrze widze, że płaszczyk masz jeszcze bez podszewki? Będziesz w ogóle ją doszywać?A tak w ogóle to też go kliknęłam wtedy

Bbbeeee ta prawa koronka świetna! Zazdroszczę talentu
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:54   #463
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:

Chcemy w styczniu Czekam na jakaś promocje

my chcemy lecieć do Bangkoku i potem zwiedzać na własna rękę tyko szukam promocyjnych lotów
bosko

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:56   #464
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Hahaha boskie dziewczyny jesteście

Stary 2013-11-05, 14:59   #465
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
piękne

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Stary 2013-11-05, 15:00   #466
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
To i ja się przyznam, że jestem wiecznie zmarznięta. A jeszcze jak się nie wyśpię to ledwo wtedy żyję

Ja ze swoim czasem prowadzę dyskusję Oczywiście rano nic nie pamięta

Kama, ale tylko Bangkok bierzecie pod uwagę? Czy później i tak jakaś wyspa? Ja polecam gorąco Koh Samui

Jak będą na conversy zniżki krzycz proszę tutaj bo ja zawsze coś przegapię

Też zawsze tak przeliczam

Jak ja bym zjadała takiego prawdziwego marcińskiego U nas tylko podróby obrzydliwe

Fantastic, dobrze widze, że płaszczyk masz jeszcze bez podszewki? Będziesz w ogóle ją doszywać?A tak w ogóle to też go kliknęłam wtedy

chcemy lecieć do Bangkoku, zwiedzać, po 2-3 dni w innym miejscu Ooo zapisze sobie Co myślisz o cenie 2600 za osobę? Tymi katarskimi lub emirackimi liniami. Sa za 2100 ale ukraińskie linię i sama nie wiem..

Madzia post na blogu - standardowo, powtórzę sie - super
Anetko Ty rownież
Czy Wy dziewczyny możecie kiedys złe wyglądać? Kompleksów nabawiacie

Stary 2013-11-05, 15:03   #467
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość

tak w ostatnim poście go mam bez podszewki, można ją doszyć ale tylko w rękawach i na plecach, ale nie wiem czy to zrobię, tzn. jak pojadę do teściowej to może jej zostawię płaszcz, bo tutaj we Wro po krawcowych nie chce mi się latać i też nie mam za bardzo na to czasu
Nosisz swój? jak była taka ładna pogoda to go ciągle zakładałam

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Edytowane przez fantastic
Czas edycji: 2013-11-05 o 15:20
Stary 2013-11-05, 15:08   #468
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
a ja Wam powiem, że mam taką atmosferę w pracy, że nawet mi się na zakupy nie chce iść... normalnie po powrocie do domu tylko kocyk i ciepłe kakao , bo masakra
Wiem coś o tym. Praca pracą, ale w dzisiejszych czasach nie tak łatwo ją zmienić. A jak jest ... atmosfera to żyć się nie chce.

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Kusisz Ostatnio zamówiłam tą torebkę: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...6p1326397.html i właśnie w środę jadę ją odebrać i przy okazji chciałabym oblukać tą z łańcuszkiem Tylko zastanawiam się czy zakupienie dwóch torebek w ciągu tygodnia to nie przesada, tym bardziej że jest tyle innych rzeczy które chciałoby się kupić No ale ta z łańcuszkami jest rzeczywiście rzadko spotykana.. Kurcze..
Mówię Ci. KUP JĄ !!!
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 15:09   #469
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
tak w ostatnim posice go mam bez podszewki, można ją doszyć ale tylko w rękawach i na plecach, ale nie wiem czy to zrobię, tzn. jak pojadę do teściowej to może jej zostawię płaszcz, bo tutaj we Wro po krawcowych nie chce mi się latać i też nie mam za bardzo na to czasu
Elegancko na blogu - jak zwykle zresztą
Stary 2013-11-05, 15:10   #470
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Niech zgadnę, pracujecie z wieloma kobietami?
Taa... Najgorsze co Cię może spotkać. Jak zrzuciłam wagę i z 42/44 zeszłam na 36 to mają mnie po prostu zjeść. No i oczywiście mam romans, bo przecież schudłam po to, aby się podobać facetom. JAKI ŻAL.
Stary 2013-11-05, 15:12   #471
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ha! 'Na niechluja' tez trzeba umieć .
Prawda, trochę ćwiczeń przede mną Wczoraj po kilku próbach obwinięcia się było mi gorąco (te kocyki naprawdę grzeją ) i do oczu powpadały mi kłaczki

Cytat:
Od zeszłego roku biję się z myślami że nie potrzebuję Hunterów... Teraz się poddaję i grzecznie zapisuję na listę

Boskie są

Cytat:
chcemy lecieć do Bangkoku, zwiedzać, po 2-3 dni w innym miejscu Ooo zapisze sobie Co myślisz o cenie 2600 za osobę? Tymi katarskimi lub emirackimi liniami. Sa za 2100 ale ukraińskie linię i sama nie wiem..
W sumie cena nawet do przełknięcia ja za takie linie My płaciliśmy 2100 ale wylot był z Londynu i do tego przesiadka w Bombaju. Z czego lot Londyn-Bombaj to był raj: mnóstwo wolnych miejsc więc każdy mógł się wyłożyć (4 os). A za lot na Koh Samui płaciliśmy ok. 500 zł za osobę. W sumie najdroższy to ten lot, bo ceny na miejscu są po prostu śmieszne
Popytam jeszcze wieczorem męża bo ma zapisane jakieś linki z tanimi lotami
Stary 2013-11-05, 15:14   #472
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Już pojawiają się pierwsze świąteczne reklamy
Na Trójce na szczęście Last Christmas nie puszczają

A co jesieni, to ja również bardzo lubię, ale taką ciepłą, żółto-pomarańczową Takiej, jaką mamy teraz nie znoszę Wiecznie szaro, buro i ponuro, o deszczu nie wspomnę
A zimy jak dla mnie mogłoby nie być. Nie znoszę mrozów, śniegu, grubych kurtek, czapek i całej tej reszty

Ja kilka razy w życiu słyszałam puszczone dla żartu
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 15:16   #473
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Dokładnie Trzeba robić swoje i nie wdawać się w żadne intrygi

Oj tak, baby nie potrafią współżyć, zawsze pojawia się zazdrość
Ja też nie zamierzam zmieniać pracy przez jakieś niedowartościowane kobiety, których jedyną rozrywką jest obgadywanie innych i robienie koło tyłka. Choć czasami mam ochotę tak im powiedzieć, żeby im poszło w pięty

Czasami zabić, to by było za mało

Ech, naprawdę Ci zazdroszczę
Ja swoją pracę lubię, niestety atmosfera przekłada się na to, jak chce mi się pracować Odliczam tylko godziny do wyjścia niestety.
Ta wszechobecna zazdrość niestety mnie dobija
Ile to ja się nie nasłuchałam na temat stroju, zakupów, butów itd. Teraz na tapecie jest jedzenie słodyczy. Jedna z kobiet non stop mnie atakuje, że nie pasuję do nich, bo odmawiam zjedzenia ciastka Rozumiem zjedzenie raz w tygodniu, ale nie codziennie

Hahaha Normalnie jakbym czytała o sobie. Też nie jem w ogóle słodyczy to się śmieją ze jabłko zagryzam wacikami. Albo że jadę na środkach przeczyszczających. MASAKRA. O zakupach nie wspomnę "skąd ona ma tyle pieniędzy na markowe ciuchy. A no tak...przecież nie ma dzieci"
Stary 2013-11-05, 15:19   #474
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
tak w ostatnim posice go mam bez podszewki, można ją doszyć ale tylko w rękawach i na plecach, ale nie wiem czy to zrobię, tzn. jak pojadę do teściowej to może jej zostawię płaszcz, bo tutaj we Wro po krawcowych nie chce mi się latać i też nie mam za bardzo na to czasu
Ja się właśnie zastanawiam czy ruszać swój, bo nawet bez podszewki mi pasuje Miałam go nawet dzisiaj i o dziwo przy 8 stopniach dawał rady Tylko dziś związałam, żeby nie zawiewał mi wiaterek za bardzo Za tę cenę świetny zakup

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Taa... Najgorsze co Cię może spotkać. Jak zrzuciłam wagę i z 42/44 zeszłam na 36 to mają mnie po prostu zjeść. No i oczywiście mam romans, bo przecież schudłam po to, aby się podobać facetom. JAKI ŻAL.
Ludzie mnie coraz częściej przerażają... Do wszystkiego mają wytłumaczenie
Stary 2013-11-05, 15:35   #475
olaola1
Zadomowienie

Cytat:
A czy robiłaś jakieś specjalne badania na tarczycę?
podstawowe to tsh i potem jest już wiadomo czy trzeba robić inne, czy jest w porządku
Cytat:
Mi po roku udało się w miarę uregulować tarczycę, ale miałam jakieś guzki (możliwe, że po prostu zapalenie) i muszę zrobić usg. Ale wyniki poza tsh mam idealne
moja szaleje od 3 lat, jeden raz wyszedł mi wynik w normie, to kazał mi oprawić w ramki .
Cytat:
Wolę zapłacić, bo niestety w mojej przychodzi są tacy lekarze, że jak poszłam z bólem głowy (głowa bolała mnie codziennie i to tak, że przechodziło na powiekę i najlepiej było, jakbym jedno oko miała wiecznie zamknięte),
to pewnie migrenowy ból głowy
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43573942]Też jestem tego zdania, wykształcenie wykształceniem a przecież możemy się spełniać zawodowo w zupełnie innym fachu.[/QUOTE]
a jak mam pustkę w głowie i nie wiem, gdzie mogłabym się spełniać, to do kogo uderzać? 2 msc do % a ja bez pracy
Stary 2013-11-05, 15:40   #476
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Hahaha Normalnie jakbym czytała o sobie. Też nie jem w ogóle słodyczy to się śmieją ze jabłko zagryzam wacikami. Albo że jadę na środkach przeczyszczających. MASAKRA. O zakupach nie wspomnę "skąd ona ma tyle pieniędzy na markowe ciuchy. A no tak...przecież nie ma dzieci"
To stwierdzenie działa na mnie jak płachta na byka. Nienawidzę takiego gadania- "Mam dzieci- muszę sobie od ust odjąć i im kupić"- kiedy wiem, że babka ma kasę ale zamiast się ogarnąć i wypięknić to będzie pluła jadem
Twój przykład jest dokonały- można schudnąć z 42 do 36? Można

Dziewczątka, ja mam dziś off-day, ale pod wpływem rozważań Kamy przypomniało mi się jak mój Tżciak będąc w Chinach (zrobili sobie super wycieczkę objazdową ze znajomymi) kupił zamiast wody... wódkę- bo była tańsza Szok nastąpił kiedy zanurzył stopy w tej "wodzie"

edit:
kurcze, już to chyba kiedyś pisałam- zaczynam się zapominać

Edytowane przez magda20003
Czas edycji: 2013-11-05 o 16:00
magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 16:11   #477
sskers
batonik

Mam głupie pytanie jak na ten wątek, ale nie mogę na stronie Zary tego znaleźć Zwrot online to 30 dni od zakupu, czy od dotarcia do sklepu?

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez olaola1 Pokaż wiadomość
moja szaleje od 3 lat, jeden raz wyszedł mi wynik w normie, to kazał mi oprawić w ramki .
To współczuję. Od czego Ci tak ześwirowała?

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
To dobrze że jak ja chudłam z 44 do 36 to nie pracowałam jeszcze

Stary 2013-11-05, 16:31   #478
Manehajera
Zakorzenienie

zazdroszczę spadku takiej wagi! zdradzcie przepis, bo moich 6kg nadprogramowych jakoś nie umiem się pozbyć
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 16:37   #479
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Mam głupie pytanie jak na ten wątek, ale nie mogę na stronie Zary tego znaleźć Zwrot online to 30 dni od zakupu, czy od dotarcia do sklepu?
termin zwrotu to miesiąc od daty otrzymania e-maila potwierdzającego wysyłkę danej rzeczy
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 16:37   #480
olaola1
Zadomowienie

Cytat:
To współczuję. Od czego Ci tak ześwirowała?
od wrednego Tż

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości