|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Może któraś z Was miałaby tak po 5-10 ml (zależy od numerka) któregoś z poniższych zapachów?
1. JPG Classique EDT 2. Guerlain La petite robe noire EDP 3. Versace Crystal noir 4. PR Ultraviolet 5. Escada Magnetism 6. TM Alien EDP 7. Lancome Hypnose EDP |
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MAM FLASZKE JAKIES 55-60 ML 1. JPG Classique EDT Szukam GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Nymphea CK in 2 U Valentino Valentina edp Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-11-03 o 18:57 |
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję na testy Miel & Vanille (Honey & Vanilla) L`Occitane. Odwdzięczę się czym chata bogata.
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Shalimar Parfum Initial L'eau - chętnie wymienię za Coco EDT 25/50 lub coś innego z wątku
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest jakaś chętna na Innocenta Muglera 20/50 ml z kartonikiem?? W zamian chętnie przyjmę Pradę (najlepiej Amber ) Aliena Absolue Essence ale nie tylko-można kusić
|
#4747 |
|
Zadomowienie
|
Oddam Angel edp nowa 25ml gwiazdka
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
a czy mogłaby być odlewka , czy w grę wchodzi jedynie Shali we flakoniku ?
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poproszę o szczegóły, najlepiej w moim wątku z podpisu; |
|
|
|
|
#4750 |
|
Zadomowienie
|
Czy naprawdę nikt niczego u mnie nie wypatrzył
Potrzebuję pilnie: Zen Coco M edt lub edp Euphoria edp Miss Dior Cherie Chanel Chance edt Najlepiej końcówki flakonów----oddam wiele ale mogą być odlewki W zamian za (to co posiadam): W całości lub odlewki. La vie est belle 28/30 ml- Hugo Boss Intense 40/90 ml Elizabeth Arden Efter Five 25/125 ml Elizabeth Arden Beauty 40/50 ml Elizabeth Arden Sunflowers 20/30 ml Coty Pret a Porter 70/100 ml Oriflame Dancing Lady 25/50 ml Beyonce Heat DNS 60/75 ml Mexx Ice touch 10/20 ml Marcel by Oriflame 45/50 ml CK Obsession Night 80/100 ml Neonatura miniaturka 5 ml Mirage niniaturka 5 ml So elixir edt 5 ml C- thru pearl garden 70/75 ml dns Adidas Fruithy rythm ponad 200 ml w kilku flakonach Avon elegance 45/50ml Lanvin Rumeur 13/100 ml Cerutti Image ponad 30 ml/75 ml Odlewki: CK In2U, 8/10 ml Armani Si 9/10 ml CK DownTown 5 ml Lalique Perles 5 ml Lalique Amethyst 5 ml próbki: Casmir Chopard Roma Le baiser du dragon mnóstwo avonów (tressele mistique, tomorrow, jet femme, perceive, little red dress, outspoken, pure o2, city rush glamour, perceive dew, only imagine, lacroix noix, far away, ultra sexy Angel pivoine Cabaret gres Gucci flora eau fraiche Prada klasyczna Kelly Caleche edt Hermes Cindy Crawford Summer day Aquolina Vanilla Patchouli Chech& speake mimoza oriflame love potion Giordani man bulgari
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienie - wszystko flakony. Podaje pojemności wyjsciowe. Zużycie na zdjęciach. Do większosci mam kartoniki
Fragonard Grain de Soleil 50ml Dior Addict Eau Fraiche (sprzed reformulacji) 50ml - nieaktualne Dior J'adore EDP 100 ml Dior Miss Dior EDT 2012 100ml Dior Dolce Vita (sprzed reformulacji) 100ml TM Alien EDT 60ml TM Womanity (do napełniania) 30ml Marc Jacobs Daisy 50ml Cacharel Amor Amor 30ml Cacharel Amor Amor Absolu 50ml Lalique Amethyst 100ml DKNY Be Delicious EDT 125ml Escada Absolutely me 75ml Nina Ricci L'elixir 80ml Cioccolato mon amour Bianco Classico 30ml Queen by Queen Latifah połowa ze 100ml JPG Classique EDT 100 Farbelic Ramyata 30ml VERA WANG Bouquet 100ml Miniaturki słoneczne Fragonard (kazda po 7ml) nowe: Belle de nuit Fragonard Diamant - nieaktualne Miniaturka THIERRY MUGLER Pivoine Angel 5ml DKNY, Be delicious night 7ml W moim wątku wymiankowym (link w podpisie) mam tez duzo odlewek, m in Dior Mitzah czy Dior Poison a takze wiele innych, ZAPRASZAM ![]() Za dolce vite chcialabym cos extra ![]() Moj wish zapachowy znajduje sie w moim wątku wymiankowym ![]() Tu galeria ze zdjęciami flaszek http://tufotki.pl/62YWX |
|
|
|
#4753 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
a co masz do oddania? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4754 |
|
Zadomowienie
|
Mam na wymianę: ANGEL edp Thierry Mugler 25 ml gwiazdka CK IN2U ok 85/100 ml Oba zapachy na raz oddam za Euphorię edp Może ktoś ma
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 Edytowane przez aniuta26 Czas edycji: 2013-11-05 o 16:12 |
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
pozbędę się - najchętniej hurtem, za coś większego :
odlewki, większe próbki : Ferrari Essence Oud 8/10 ml, Bentley Intense 4/5 Schlesser Oriental Soul PH 2x 4/5, w sumie 8 ml Odin 03 Century 2,5/5 Euphoria CK jakieś 3/4 ml, mniejsze odlewki i próbki: Jacomo #8 1,5/2 CdG Kyoto ok. 1 ml Kilian Incense Oud ok 1 ml, Smell Bent Reindeer Games 1/2 Smell Bent Tibbet up bottom 1/2 Demeter Mahogany 1/2 Lolita klasyczna 0,8 ml, próbka fabryczna z kartonikiem Cartier declaration essence poniżej 1 ml Serge Lutens Santal Majuscule poniżej 1 ml i to na razie tyle.... |
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Miel de Bois w ilości próbkowo-odlewkowej od 1 ml wzwyż - dałam kuzynce kroplę i tak się spodobało, że chce więcej
![]() A mi się marzy odlewka Voleur de Roses ![]() W zamian można wybierać z wątku w podpisie
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
zestaw miniatur Philosophy niedostepne w Polsce za cos extra w sumie 50ml (5 razy po 10ml) - dla wielbicielek zapachów czystości, to 2ga amerykańska marka zajmująca się takimi zapachami - proszki, mydła itp.
![]() Miniaturka J`adore edt 5ml FLAKONY Signorina edt ok. 25/100ml za coś extra bez korka Paco Rabanne, Black XS L`Exces EDP 30ml bez kilku psiknięć, jest kartonik, wymienię raczej za wish FCUK connect for Her slodziak 80/100 B&B mango mandarin 100ml mgielka Rosa di Deserto w klimatach L`artisan Drole de Roses ok. 15-20/100ml róża z piżmem http://www.fragrantica.com/perfume/C...tra-16947.html YR woda mandarynkowa ok. 18/20ml Dominguez Azahar z ponad 50ml ze 100ml bez korka za coś extra najładniejszy kwiat pomarańczy jaki spotkałam w perfumach http://www.fragrantica.com/perfume/A...ahar-9785.html Tokyo Milk French Kiss niecała 1/3 z 29ml za coś extra http://www.fragrantica.com/perfume/T...iss-10040.html Mgielka piernikowa ok 4/5 z 236 Masaki Fluo flakon 48/80ml bez kilku psiknięć za coś extra świetny owocowy zapach Love&Toast Grapefruit ok. 30/100 bardzo podobny do DKNY Summer 2011, ja nie wyczuwam żadnej różnicy, a miałam oba ![]() Roger & Gallet Vert 150/200ml Bath&Body Marbet Sun 90ml bez korka owocowy zapach http://www.fragrantica.com/perfume/M.../Sun-8740.html Bath&Body Marbert Energy ok. 75/100 - bez korka muszę jeszxze raz pospr nazwy, żebym nie namieszała ![]() Jil Sunder Sun +- 40-45 z 75ml w flakoniku ciekawy zapach, mi się kojarzy z plażą, olejkiem do opalania, jak dla mnie, a znam mnóstwo perfum, do niczego niepodobny, co według mnie jest dużą zaletą za coś extraODLEWKI, PRÓBKI, SAMPLE odlewka Iceberg Pour Femme 10/19ml za coś extra mogę odpsikać 10ml Moschino Light Clouds Annick Goutal A. Goutal Gardenia ok. 10ml Francis Kurdijan Cologne 6ml odlewka wody lipowej 5ml w penie Banana Republic Malachite OK. 5ml Masaki Fluo 10ml, 20ml za coś extra Jil Sunder Sun 10ml za coś extra Maitre Parfumeur et Gantier Fraiche Passiflore 5/10 za coś extra, owocowe cudo Bormes Grapefruit 10ml J. del Pozo Ambar 5ml Verbena Cytrusowa 20-50ml Tommy Hilfiger Tommy Girl odlewka albo flakonik ok. 40/100ml Lutens Santal Blanc 1ml Diptyque 2,5ml Verry Irrestible Sensuel 2ml Heeley Verveine ok 15ml za cos extra Davidoff Cool Water samplerek Diptyque Eau de Lierre ok 1ml Diabolo Rose ok. 0,5ml Lanvin Jeanne probka Orlane Be 21 1,5ml w samplu 5ml Lutens Fleur d`Oranger Lacoste Inspiration 20ml L`Artisan Cote D`Amour 5ml Goutal Nuit Etoilee http://www.fragrantica.com/perfume/A...lee-14722.html Addict Delicate Parfums del Rae Emotionelle Smell Bent Sexy Turtleneck 1,5 Smell Bent Chilli Vanilli 1,5ml Jacomo 8 2,5 Amouage Dia 2ml Amber Romance 2,5 Spirit of Africa 2,5 Micallef Vanille Mandarine 1ml Liberte 1ml Goutal Un Matin d`Orange Goutal neroli Smell bent Reindeer games 1,5 Bond zlote Safran Troublant 1ml Bond Astor Place S. Lutens Bois de Vanille 1,5ml Biagiotti Due 1ml Creed Spring Flower Eau Baume d`Italie 1ml Covet Pure Blossom Maison Francis Kurkdijan Apres Pour Femme Voluspa Red Amber 1ml V&A Hiver 2,5ml Breocourt Mauran Garcon 2,5ml Galimard Pete MAle 2ml Rance Eau Due de Berry 2ml Ungaro Apparition Hugo Boss 2ml Galimard Canaica 2,5ml Galimard Bandite 2ml MDCI Enlevem.. au Servil 1ml F. Malle Lipstick Rose Demeter Cinnamon Bark 2ml MAison Lumiere Noire Diptyque Baiser 2-2,5ml Brecourt Agaressence 1,5ml Burn Leaves ok. 2,5ml Lacoste Inspiration 2ml Demeter Cinammon Bun 2ml Brecourt Eau Blanche 2ml Etro Mahogany 2/2,5 L`Ombre Dans L`Eau Diptyque 2,5ml HDP Bont`s Bloom Viloressi Iperbore Rose of Kilina Demeter Peanut Butter 1,5ml Intuition 1,5ml Sira des Indes 2 próbki została 1 Made in Italy Rome edp 2ml Histoires Tuberose 2 1ml CDG Rose 2ml Galimard, Accroche - Coeur EDP 5ml (2 sample po 2,5ml) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...coeur-edp.html Ungaro Party ok. 3/10ml Miccalef Black Ananda 6ml (3 sample po 2ml) z tego co pamiętam już tylko 2 sample (4ml)
|
|
#4759 | |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję pilnie:
Zen Coco M edt Euphoria edp Miss Dior Cherie Chanel Chance edt Najlepiej końcówki flakonów----oddam wiele ale mogą być odlewki W zamian za (to co posiadam): W całości lub odlewki. Elizabeth Arden Efter Five 25/125 ml Elizabeth Arden Beauty 40/50 ml Elizabeth Arden Sunflowers 20/30 ml Coty Pret a Porter 70/100 ml Oriflame Dancing Lady 25/50 ml Beyonce Heat DNS 60/75 ml Mexx Ice touch 10/20 ml Marcel by Oriflame 45/50 ml CK Obsession Night 80/100 ml Neonatura miniaturka 5 ml Mirage niniaturka 5 ml So elixir edt 5 ml C- thru pearl garden 70/75 ml dns Adidas Fruithy rythm ponad 200 ml w kilku flakonach Avon elegance 45/50ml Lanvin Rumeur 13/100 ml Cerutti Image ponad 30 ml/75 ml Odlewki: CK In2U, 8/10 ml CK DownTown 5 ml Lalique Perles 5 ml Lalique Amethyst 3 ml próbki: Casmir Chopard Roma Le baiser du dragon mnóstwo avonów (tressele mistique, tomorrow, jet femme, perceive, little red dress, outspoken, pure o2, city rush glamour, perceive dew, only imagine, lacroix noix, far away, ultra sexy Angel pivoine Cabaret gres Gucci flora eau fraiche Prada klasyczna Kelly Caleche edt Hermes Cindy Crawford Summer day Aquolina Vanilla Patchouli Chech& speake mimoza oriflame love potion Giordani man bulgari ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Edytowane przez anusia997 Czas edycji: 2013-11-06 o 09:53 |
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeeech jeszcze przed przeprowadzką ktoś zabierze ode mnie Princess Night 70/100, Classique x 10/20 i L Lolite 15/30, Daisy 10 ml bez jednego psika, Joop Femme 5 ml bez jednego psika
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Wmienię niepełne, przetestowane próbki DS&Durga:
- Bitter Rose Broken Spear - Grey Mountain Small Blake Lake - Isle Ryder na inne DS&Durga mam też na zbyciu 24 Gold ok 9ml
|
#4762 |
|
Guerlain Lover
|
Wizaż w telefonie nie widzi podpisów
Dlatego nie widziałam ![]() Chętnie bym przygarnęła: J. del Pozo Ambar 5ml 20ml L`Artisan Cote D`Amour 5ml Goutal Nuit Etoilee L'Artisana wystarczyłoby mi nawet 2 ml na testy Daj znać, myślę, że najlepiej już na pw. |
|
|
|
#4763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale później przejrzę jeszcze raz wszystko ![]() Cytat:
Napisałam na pw
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam
Fiore del Dragone- choćby na spróbunek Les Petites Folies 20:15 Lulu Castagnette- każdą ilość! Prosze o odp w moim wątku wishowym, bo nie subskrybuję tego
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
S.Lutens Daim Blond 42/50 ml
S.Lutens Feminite du Bois 48/50 ml S.Lutens Douce Amere 15/50 ml wymienię na jakieś orientalno - drzewne ciekawości
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewki Soir de Lune 5-15ml, na wymianę to co w wątku.
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię
Perfumy: - Naomi Campbell, Cat Deluxe At Night, ok.20/50ml (tester, bez korka) - Thierry Mugler, Alien Sunessence Legere, ok. 28/60ml (tester) - Thierry Mugler Alien Sunessence d'Ambre ok. 28/60ml - Slava Zaitsev, Nikita, ok.15/30ml - Rasasi, Oud Al Mubakhar, 43ml - Versace, Yellow Diamond, ponad 3/4 flakonu z 90ml, tester, brak korka - Nina Ricci, Ricci Ricci, ok.65/80ml, tester - Lancome, Tresor in love,edp, ubytek z 75ml widoczny tutaj (brak korka) - Beckham, Signature, 50ml, tester (brak korka) - Mexx, Womand, edt 60ml, tester (brak korka) - Gucci, Flora by Gucci Gracious Tuberose, edt 100ml, tester (ubytek 2,5-3ml) - Gucci, Premiere, edp 75ml, tester - Davidoff, Cool Water Sensual Essence, edp 100ml, tester - YSL, Parisienne, edp 90ml, tester - Calvin Klein, Euphoria, edt 100ml, tester (brak korka) - Calvin Klein, Euphoria Blossom, edt 100ml, tester (brak korka) - Hugo Boss, Deep Red, edp 90ml, tester (brak korka) - Paco Rabanne, Black XS, edt 80ml, tester - DKNY, Pure Verbena, 100ml, tester - Moschino, I love love, edt 100ml, tester, brak korka - YSL, Elle, edp 90ml, tester, brak korka (tylko za ścisłą wish) - Kenzo, Amour, edp 100ml, tester (tylko za ścisłą wish) - Lancome, O d'Azur, edt 75ml, tester - DKNY, Fresh Blossom Eau so Intense, edp 50ml, tester - DKNY, Be Delicious Eau so Intense, edp 100ml, tester - DKNY, Be Delicious edp, 50ml (produkt nowy, zafoliowany) Odlewki i próbki oraz miniatury: - - Fendi, Theorema, 5ml - 2 sztuki
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale można proponować również coś innego, bo pewnie o czymś nie pamiętam
|
|
#4770 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie Euphoria edt i Hugo Deep Red. zerknij do mojej "oferty" kilka postów temu wklejałam aktualną listę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

ale można proponować również coś innego, bo pewnie o czymś nie pamiętam