|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 40,98% |
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
3 | 4,92% |
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
2 | 3,28% |
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
15 | 24,59% |
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 |
0 | 0% |
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
16 | 26,23% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
![]() ![]() nie przesadzaj, na pewno nie jest tak źle ![]() tak,tak,tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2013-11-05 o 21:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też mam z pepco trochę majtek ![]() ooo nie pomyślałam o tym, a tż elektryczna golarka leży i się kurzy ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym w tych 2w1 nie podobają mi się spacerówki, są albo takie potężne, albo mają miejsce na nóżki zwężane na dole i jak widzę dzieci większe z tymi nóżkami takimi ściśniętymi, to nie chcę takiego, ale widzę, że ten co podałaś ma fajną tą spacerówke z miejscem na dwie nóżki a nie jedną ![]() Mamy jeszcze z tż czas by to przemyśleć. Karty kredytowe są czyste bez zadłużeń ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4564 |
Wtajemniczenie
|
kicia śliczne sweterki
![]() ja nie mogę doczekać się wyprz w H&M!!! seseses ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie przeraża chyba jeszcze bardziej, szczególnie ze ja mam 75g ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. To w takim razie ja się cieszę, że mam 50 g, ale co ja tam będę robić godzinę? A pewnie i ze dwie to będzie, bo najpierw raz pobierają krew, a po godzinie drugi raz tak? U mnie takie kolejki, że będę tam 2 h ![]() 3. Ma przynajmniej dwa szwy, bo miał usuwane dwa guzki. Liczę na to, że sobie sam wyjmie jednak. Chociaż jak do tej pory nie wydłubał to chyba chce z tym chodzić ![]() 4. Ja też nie ![]() 5. Z tej porcji nie wychodzi zbyt wiele rogalików (jeden półmisek) więc jak masz pomocnika to możesz sobie zrobić od razu podwójnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Wtajemniczenie
|
ja poluję na Navingtona używkę, może do marca się jakaś trafi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szwów, to moja niunia właśnie w ogóle nie interesowała się szwami ![]() Co do glukozy, to po równej godzinie powinni Cię wpuścić już bez kolejki, bo wynik wyjdzie zakłamany, a kobiet w ciąży u Ciebie nie wpuszczają bez kolejki ![]() ![]() Właśnie myślałam czy by nie zrobić od razu podwójnej porcji ![]() ![]()
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym laboratorium nie przepuszczają ciężarnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powoli też musze się rozejrzeć za wózkiem, zobaczyć w sklepach czy moje typy są fajne i nie wykluczone, że zamówimy przez neta Cytat:
Ale byłam w Pepco i była kurtka tania i nawet mi się podobała, więc kupiłam o 2 roz. większą, no i mam dalej obawy czy do marca starczy, ale cóż, najwyżej w lutym nie będę z domu wychodzić, bo nie będę miała w czym ![]() Jeszcze jak tę kurtkę mierzyłam to położna ze szpitala mnie zagadała, zapamiętała mnie babka bo zna mojego męża i mnie z oddziału pamięta. Miło było choć powiedziała, że mogę mieć problem z zapięciem się na końcu hahah Cytat:
![]() Dziewczyny! Pisałysmy ostatnio o wypłatach mniejszych. Ja jestem na zwolnieniu od 20 września. Pierwsze 33 dni L4 płaci pracodawca, potem dopiero zus, ale u mnie wychodzi na to, że jednak przelew dostawać będę od placówki, bo miejski wydział edukacji zajmuje się wypłatą wynagrodzeń, a publiczne p-le należy do miasta, tak jak inne szkoły czy przedszkola, więc to firma ponad 20 os. która sama rozliczać się będzie z zasiłku z zus. Ale to rozumie,nie o tym miałam pisać Do rzeczy W szkolnictwie wypłaty mamy z góry tj. 1 dnia miesiąca za miesiac, który dopiero się zaczął i tak 1.10 dostałam wynagrodzenie większe- nie wiem dlaczego, czy to mogłabyś już ta średnia z ostatnich 12 m-cy? a wczoraj (bo 1.11 nie było przelewów) dostałam wypłatę mniejszą niż połowa. Zwolnienie mam do 11.11 czy to możliwe, że narazie wypłacono mi za te 11 dni listopada? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zadomowienie
|
a orientujesz się może kiedy wyprzedaże się zaczynają?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zadomowienie
|
Ja też mam 75g
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kicia fajne sweterki ![]() baja ja Ci niestety nie pomoge ![]() mmhym jak przyjdzie wozek, to zrob nam fotke na zywo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz jeszcze tak zrobić, że znajdziesz model który Ci się podoba i podzwoń po sklepach stacjonarnych czy je mają. Nie trzeba będzie jeździć bezsensu ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Moja lekarka to zawsze komentuje cały czas każdy swój ruch, dosłownie każdy i mi się to bardzo podoba ![]() Chociaż ostatnio dość długo nie mogła złapać którejś komory serca i się zestresowaliśmy z mężem, ale cały czas powtarzała, że to po prostu wina ułożenia i na pewno zaraz znajdziemy. No i znalazła ![]() Ależ oczywiście - zdjęcie będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę Wam, że znacie płeć dziecka i jakoś mi przykro, że ja mogę jej wcale do porodu nie poznać:/ sądzę, że jak dziecko będzie większe może już się nie odplątać ta pępowina z między nóg...
Dzisiaj facet w sklepie wjechał w mój wózek a on walnął mnie w brzuch... ![]() ![]()
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za cham! Co się dzieje z tymi ludźmi naokoło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ale smarujecie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja dziś sobie kupiłam ponczo z golfem, które chyba posłuży mi zimą jako sukienka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciuszki kupiłam w second-handach ale w bdb stanie. Żałuję, że mam popsuty aparat, bo też bym je obfociła ![]() Wróciłam z jednej pracy, lecę do kolejnej, Trzymajcie się, ![]()
![]() |
#4579 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny. Kurczę, nie wyrabiam za Wami.
Antoś nie daje usiąść przy kompie, bo w sekundę jest przy mnie (co ciekawe, jak robię coś innego, sprzątam czy coś w kuchni, to potrafi pięknie się sobą zająć). Dopadło mnie jesienno-ciążowe spowolnienie poza tym. (Z którym staram się walczyć, między innymi ograniczając czas komputerowy). W każdym razie, byłam wczoraj na wizycie ![]() Wszystko w porządku, serduszko bije jak trzeba, przybrałam prawie 4kg, nie muszę pić glukozy ![]() Wywala mi pępek ![]() I zgaga mnie zaczyna męczyć ![]() Poćwiczyłabym, może ktoś polecić na YT jakiś program ćwiczeń dla ciężarnych? A za dwa tygodnie usg, mam nadzieję, że zobaczymy kogo noszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Wtajemniczenie
|
w HM jak co roku koło 20 grudnia
![]() jak będę wiedzieć konkretnie to na pewno napiszę tutaj ![]() już nic nie kupuje na all(jasne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- pracujesz na dwa etaty? kiedy ty dziewczyno odpoczniesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |||
Zakorzenienie
|
Nie będzie słodkich rogalików
![]() Złe wyniki z obciążenia mi wyszły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4583 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
justine_87 śliczne bodziaki
![]() asienka213 to ja mam tak, że jak ide do endo to przed wizytą muszę do pielęgniarki na ważenie i ostatnio wpisywała jeszcze dane odnośnie ciąży no i ona sobie pod nosem sepleni a ja co każde jej słowo "co?" na końcu już widziałam że się wkurzyła ![]() ![]() pola_m fajnie, że Cie ominie cukierkowy poranek ![]() ![]() Ela ![]()
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! ![]() Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-11-05 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Moderator
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
słucham sobie tej kołysanki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=718097&page=62 i głupia się poryczałam
![]() jak głupia jakaś... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale mogę polecić te ćwiczenia http://www.youtube.com/watch?v=44fYnoSLL3c robię je od tygodnia i plecy przestały mnie boleć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
magmor ćwiczenia wydają się być ciekawe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję tylko, że do szpitala mnie nie wezmą ![]()
![]() |
#4590 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Mnie też. A ja mam 75g jak niektóre dziewczyny ![]() 3. Ja kupiłam rozmiar M, większej bym nie przeżyła ![]() 4.Też mam różowy, milusi szlafrok i też będę płakała jak się zniszczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.