Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-05, 16:39   #481
ladybird1122
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
I ja tak mam

Dziewczyn, zrobię off ale przypomniała mi się historia z piątku:
obudziło mnie w nocy takie głośne szuranie, mamy w domu piec gazowy, który raz już nawalił w tym roku, więc wyskoczyłam z łóżka, zapaliłam światło i krzyczę: "Kochanie, szybko, zaraz wybuchniemy, musimy wyłączyć piec".
Tżciak otworzył jedno oko, sklął mnie na czym świat stoi i mówi, że mam urojenia jakieś bo nic nie szura. On śpi dalej.
Stoję w łazience, patrzę jak debil na ten piec, wszystko w porządku. Przezornie go wyłączyłam i położyłam się spać.
Tak mnie trzepało ze strachu, że nie mogłam zasnąć więc leżę i dalej nasłuchuję... zaczyna znów coś szurać- jak zobaczyłam co, to pomyślałam, że Tżciaka uduszę- on dość mocno lunatykuje i... z całych sił drapał dywan
Rano nie pamiętał co mu się śniło ale mamy się z czego pośmiać

Madzia i Anetka, na blogach ślicznie O taaaak lubię na Was patrzeć!
Hehehe to dobrze,że udało Ci się rozwiązać tajemnicę Jak u Hitchcocka
Bo u mnie coś puka i do dziś nie wiem co. Myslałam,że u sasiadów w piwnicy ktoś o 6 ano rąbie drzewo na rozpałkę, ale okazało się,że nieee

Przy okazjo dołączam do klubu zmarźluchów
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 16:41   #482
Marigold19
🦄

Kasiula, no będę musiała, ale dziś mam cały dzień humor spierniczony, bo trochę inaczej się nastawiałam. Poza tym nauczycielki to według wszystkich specyficzne osoby- no pewnie tak, ale każde tego typu środowisko jest specyficzne- prawnicy, lekarze, i mówię to z autopsji.

Manehajera, nie oddawaj futrzaczka jest super, koleżanki mi go zazdroszczą

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 16:41   #483
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość

Mówię Ci. KUP JĄ !!!
Nie kuś
Jutro jadę do zary to ją oblukam i zobaczymy, ale moja silna wola robi się coraz słabsza
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 16:45   #484
ladybird1122
Wtajemniczenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43572504]Kiedyś jak szukałam pracy to miałam podobnie - a potem im dłużej szukałam tym bardziej mi się nie chciało jej szukać bo było brak efektów i odzewu z jakiejkolwiek firmy. A jak udało mi się już zatrudnić - to nastąpiło ożywienie - firmy zaczęły do mnie wydzwaniać żebym przyszła na spotkanie.

[/QUOTE]
ja miałam podobnie. Zresztą jakoś praca zawsze mnie sama znajdowała. Teraz już trochę gorzej. Ale jak pojęłam decyzję o swojej działalności, to odezwała się firma, do której już dawno wysyłałam CV. Nigdy nie pracowałam jednak na cały etat, ale w czasie gdy studiowałam i nie miałam dziecka, to bywało,że pracowałam w 3 miejscach jednocześnie
Stary 2013-11-05, 16:50   #485
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Taa... Najgorsze co Cię może spotkać. Jak zrzuciłam wagę i z 42/44 zeszłam na 36 to mają mnie po prostu zjeść. No i oczywiście mam romans, bo przecież schudłam po to, aby się podobać facetom. JAKI ŻAL.
masakra niektóre laski to mnie rozwalają... no dramat, zazdrośnice jedne ja nie wiem... ja tak nie mam np. pamiętam jak u nas w pracy przyszła nowa laska co sprzątała akurat były mega upały, a że u nas praktycznie sami goście to laski miały problem z tego powodu, że przyszła taka wyrozbierana a laska w koszulce i spodenkach (wcale nie była wyzywająco ubrana) a one problem miały z tego powodu i jak któraś miała lepszy kontakt z facetami to już koniec, zero życia kretynki
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 16:57   #486
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Widziałyście na żywo tę torbę?http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...0p1294596.html

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 17:05   #487
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że nie ma nauczycielek (polskiego), bo musiałabym się schować pod ziemię chwilami
............:hahaha :

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
To i tak pikuś. Kiedyś poszłam zrobić siusiu do kosza na pranie
dobrze,że tylko siusiu było w planach
Stary 2013-11-05, 17:07   #488
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
masakra niektóre laski to mnie rozwalają... no dramat, zazdrośnice jedne ja nie wiem... ja tak nie mam np. pamiętam jak u nas w pracy przyszła nowa laska co sprzątała akurat były mega upały, a że u nas praktycznie sami goście to laski miały problem z tego powodu, że przyszła taka wyrozbierana a laska w koszulce i spodenkach (wcale nie była wyzywająco ubrana) a one problem miały z tego powodu i jak któraś miała lepszy kontakt z facetami to już koniec, zero życia kretynki
W ogóle u mnie w pracy to nie mam kompletnie nikogo, z kim mogłabym pogadać o modzie, ciuchach, kosmetykach...
A już nie daj Boże jak kurier przyjeżdża do mojej roboty. MASAKRA
Ale przynajmniej nauczyłam się nie zwracać uwagi na takie zachowania i na pewno mnie to w jakiś sposób wzmocniło psychicznie. Także nie ma tego złego
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 17:09   #489
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Taa... Najgorsze co Cię może spotkać. Jak zrzuciłam wagę i z 42/44 zeszłam na 36 to mają mnie po prostu zjeść. No i oczywiście mam romans, bo przecież schudłam po to, aby się podobać facetom. JAKI ŻAL.
wygląd,figura , ciuchy i zainteresowanie płci przeciwnej to chyba największe powody do zazdrości zawistnych baboli
Stary 2013-11-05, 17:20   #490
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
wygląd,figura , ciuchy i zainteresowanie płci przeciwnej to chyba największe powody do zazdrości zawistnych baboli
pol biedy jak nie mowia ze "sie puszczasz" bo masz co i rusz cos nowego ;-)
Stary 2013-11-05, 17:45   #491
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
To też gdzieś słyszałam Że albo się puszczam albo mój mąż dużo zarabia
Ale to jeszcze nic. Kiedyś koleżanka mi mówi, że siedziały na stronie Pandory i liczyły ile kosztują moje 2 bransoletki. ( Sprawdzały każdy charms ). Jak im wyszła suma ponad 4 tyś to podobno suchej nitki na mnie nie zostawiły. No i oczywiście bransoletki im się nie podobają i takie same można kupić na allegro za 50 zł i jak ktoś się przyjrzy to nie widać różnicy.

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2013-11-05 o 17:48
Stary 2013-11-05, 17:50   #492
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to jeszcze nic. Kiedyś koleżanka mi mówi, że siedziały na stronie Pandory i liczyły ile kosztują moje 2 bransoletki. ( Sprawdzały każdy charms ). Jak im wyszła suma ponad 4 tyś to podobno suchej nitki na mnie nie zostawiły. No i oczywiście bransoletki im się nie podobają i takie same można kupić na allegro za 50 zł i jak ktoś się przyjrzy to nie widać różnicy.
Ludzie naprawdę nie maja własnego życia.
Naprawdę zawistny kraj....
Wkurza mnie to bardzo
Tez kocham Pandore i nigdy w życiu bym nie kupiła podróbki czy zamiennika.

Edytowane przez OnaZakupoholik
Czas edycji: 2013-11-05 o 17:51
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 17:51   #493
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
gabi, śniłas mi sie dzisiaj, nie wiedziec czemu

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 17:51   #494
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Jak ja tego nie lubię.. Zamiast komuś tyłek obrabiać mogłyby się same zabrać do roboty, to by je było stać.. Ale łatwiej komuś zazdrościć, a samemu siedzieć na tyłku i narzekać..

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 17:55   #495
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Ja też pracowałam z samymi babkami, a dajcie sobie powiedzieć,że nauczycielki to wybitnie specyficzne środowisko poza oczywiście bardzo nielicznymi wyjątkami. Ja z w każdej swojej pracy daje z siebie 1000% (na tyle oczywiście ile pozwalają możliwości w szkolnictwie) i zawsze była obok tego motłochu, do pokoju nauczycielskiego w chodziłam tylko wymieniać dzienniki. Oczywiście czasami fajnie byłoby z kimś móc współpracować, ale tu była "ściana". Ja po kilku latach nauczycielkę po zachowaniu i za przeproszeniem pier......niu poznam na kilometr podsumowując, choć uwielbiała pracę z młodzieżą,choć ciężko było, ale nauczycielki w przeważającej części to zakompleksione, schorowane, nerwowo wykończone, najmniej zarabiające na świecie, intrygantki, zazdrośnice. nie wspomne o grupkach wzajemnie się nieznoszących a kobiety, które pracowały w danej szkole już za czasów Mojżesza, to naprawdę grubsza sprawa- nie daj Boże podsiąść ją na chwilę w pokoju, bo każdy ma intuicyjnie "przypisane" miejsce, a spamiętaj teraz boroczko przy setce nauczycieli kto na jekiej zmianie gdzie siedzi.

Pracując "państwowej" instytucji nigdy nie miałam problemu z podporządkowaniem się zwierzchnikowi. Gorzej w mniejszych prywatnych firmach, gdzie czasem szef/-owa mieli dziwne podejście do prowadzenia działalnosci i tu niestety wychodziła moja "pańska" natura, miałam problem z zaakceptowanie takiego a nie innego podejścia. dlatego też teraz jestem na etapie szefowania samej sobie
Ja jestem dopiero początkującą nauczycielką, jestem sama w szkole z pedagogiem (facetem, super koleś) i w budynku jest jeszcze przedszkole. Dziewczyny odbębniają pracę i ogólnie pracują tak, że swojego dziecka bym tam nie zostawiła. Też ponoć jestem obiektem obgadywania, bo ciężko pracuję, żeby było widać efekty pracy, żeby dzieci chciały przychodzić do szkoły, uczyć się i osiągać sukcesy. Zazdroszczą też większych pieniędzy, ale większego nakładu pracy już się boją... Za to z pedagogiem kontakt super i tylko się śmiejemy z tamtych dziewczyn.

Mam nadzieję, że o mnie nikt nie mówi "o, to na pewno nauczycielka", bo teraz ma to negatywny wydźwięk, a ja pracuję na swoją dobrą opinię, żeby kiedyś usłyszeć miłe słowa w kierunku całej profesji.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
To i tak pikuś. Kiedyś poszłam zrobić siusiu do kosza na pranie
O matko, mega poprawiłaś mi humor!
Mam tyle roboty, ale postanowiłam się jeszcze odstresować po powrocie z pracy i wiedziałam, że nadrobienie wątku będzie dobrym pomysłem
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 17:58   #496
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olaola1 Pokaż wiadomość
podstawowe to tsh i potem jest już wiadomo czy trzeba robić inne, czy jest w porządku

moja szaleje od 3 lat, jeden raz wyszedł mi wynik w normie, to kazał mi oprawić w ramki .

to pewnie migrenowy ból głowy

a jak mam pustkę w głowie i nie wiem, gdzie mogłabym się spełniać, to do kogo uderzać? 2 msc do % a ja bez pracy
Wszystko zależy czy to Twoja pierwsza praca lub kolejna? No i dobrze jest zastanowić się co chciałabyś tak naprawdę zawodowo w życiu robić?
Cytat:
To stwierdzenie działa na mnie jak płachta na byka. Nienawidzę takiego gadania- "Mam dzieci- muszę sobie od ust odjąć i im kupić"- kiedy wiem, że babka ma kasę ale zamiast się ogarnąć i wypięknić to będzie pluła jadem
Twój przykład jest dokonały- można schudnąć z 42 do 36? Można

Dziewczątka, ja mam dziś off-day, ale pod wpływem rozważań Kamy przypomniało mi się jak mój Tżciak będąc w Chinach (zrobili sobie super wycieczkę objazdową ze znajomymi) kupił zamiast wody... wódkę- bo była tańsza Szok nastąpił kiedy zanurzył stopy w tej "wodzie"

edit:
kurcze, już to chyba kiedyś pisałam- zaczynam się zapominać
Dobre : hahaha:

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Kasiula, no będę musiała, ale dziś mam cały dzień humor spierniczony, bo trochę inaczej się nastawiałam. Poza tym nauczycielki to według wszystkich specyficzne osoby- no pewnie tak, ale każde tego typu środowisko jest specyficzne- prawnicy, lekarze, i mówię to z autopsji.

Manehajera, nie oddawaj futrzaczka jest super, koleżanki mi go zazdroszczą
No tak, jak się na coś konkretnego nastawisz to potem często jest rozczarowanie .
Dziewczyny, chcąc znaleźć bardzo dobrą/dobrą pracę niestety zazwyczaj trzeba mieć dobre znajomości i tzw. "plecy". Taka jest prawda.

Cytat:
ja miałam podobnie. Zresztą jakoś praca zawsze mnie sama znajdowała. Teraz już trochę gorzej. Ale jak pojęłam decyzję o swojej działalności, to odezwała się firma, do której już dawno wysyłałam CV. Nigdy nie pracowałam jednak na cały etat, ale w czasie gdy studiowałam i nie miałam dziecka, to bywało,że pracowałam w 3 miejscach jednocześnie
Oooo nieźle

Cytat:
W ogóle u mnie w pracy to nie mam kompletnie nikogo, z kim mogłabym pogadać o modzie, ciuchach, kosmetykach...
A już nie daj Boże jak kurier przyjeżdża do mojej roboty. MASAKRA
Ale przynajmniej nauczyłam się nie zwracać uwagi na takie zachowania i na pewno mnie to w jakiś sposób wzmocniło psychicznie. Także nie ma tego złego
U mnie w pracy jest wiele młodych dziewczyn które są o.k. i o modzie i na wiele innych tematów można podyskutować. Akurat tak się składa, ze ja jestem tą najstarszą

Cytat:
Tak właśnie jest. Kiedyś pracowałam w dużym przedsiębiorstwie i tam to dopiero się kotłowało - plota na plocie kto z kim, kiedy
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 17:58   #497
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Włos się na głowie jeży...
A, że mąż dużo zarabia to co z tego... To dobrze, że udało się znaleźć zaradnego partnera, który potrafi zapewnić rodzinie byt, a nie jeszcze wytykać to komuś, bo kij ma dwa końce i czasem za dużą pensją idzie też ogrom czasu poświęcony na pracę, a nie na rodzinę itp. itd. ...
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 18:01   #498
Konto usunięte

Cytat:
Ale wredoty jedne
Ja to zawsze tak kwituję jak mnie ktoś wylicza z ciuchów:
jedni całą kasę przejedzą,
inni wydają na podróże a ja na ciuchy i tyle.
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 18:03   #499
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olaola1 Pokaż wiadomość
podstawowe to tsh i potem jest już wiadomo czy trzeba robić inne, czy jest w porządku

moja szaleje od 3 lat, jeden raz wyszedł mi wynik w normie, to kazał mi oprawić w ramki .

to pewnie migrenowy ból głowy

a jak mam pustkę w głowie i nie wiem, gdzie mogłabym się spełniać, to do kogo uderzać? 2 msc do % a ja bez pracy

Mam dokładnie tak samo.

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43578376]Wszystko zależy czy to Twoja pierwsza praca lub kolejna? No i dobrze jest zastanowić się co chciałabyś tak naprawdę zawodowo w życiu robić?

Dobre : hahaha:

No tak, jak się na coś konkretnego nastawisz to potem często jest rozczarowanie .
Dziewczyny, chcąc znaleźć bardzo dobrą/dobrą pracę niestety zazwyczaj trzeba mieć dobre znajomości i tzw. "plecy". Taka jest prawda.

Oooo nieźle

U mnie w pracy jest wiele młodych dziewczyn które są o.k. i o modzie i na wiele innych tematów można podyskutować. Akurat tak się składa, ze ja jestem tą najstarszą

Tak właśnie jest. Kiedyś pracowałam w dużym przedsiębiorstwie i tam to dopiero się kotłowało - plota na plocie kto z kim, kiedy [/QUOTE]

Kasiula, święta (niestety) prawda.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 18:06   #500
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam,ale nie wiem czy się śmiać czy płakać
Stary 2013-11-05, 18:07   #501
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Ja jestem dopiero początkującą nauczycielką, jestem sama w szkole z pedagogiem (facetem, super koleś) i w budynku jest jeszcze przedszkole. Dziewczyny odbębniają pracę i ogólnie pracują tak, że swojego dziecka bym tam nie zostawiła. Też ponoć jestem obiektem obgadywania, bo ciężko pracuję, żeby było widać efekty pracy, żeby dzieci chciały przychodzić do szkoły, uczyć się i osiągać sukcesy. Zazdroszczą też większych pieniędzy, ale większego nakładu pracy już się boją... Za to z pedagogiem kontakt super i tylko się śmiejemy z tamtych dziewczyn.

Mam nadzieję, że o mnie nikt nie mówi "o, to na pewno nauczycielka", bo teraz ma to negatywny wydźwięk, a ja pracuję na swoją dobrą opinię, żeby kiedyś usłyszeć miłe słowa w kierunku całej profesji.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

O matko, mega poprawiłaś mi humor!
Mam tyle roboty, ale postanowiłam się jeszcze odstresować po powrocie z pracy i wiedziałam, że nadrobienie wątku będzie dobrym pomysłem
Pati, oby więcej takich pedagogów jak Ty
Niestety sama widzisz że nauczycielki same sobie zapracowały i cały czas systematycznie pracują na taką opinię o sobie
Stary 2013-11-05, 18:11   #502
Phoebee
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43572504]

Też jestem zmarzluchem (zimne dłonie i stopy) ale drobna jestem i dlatego. Zimę lubię tylko wtedy jak leży śnieg i jest lekki mróz i ... zgarniam urodzinowe prezenty
[/QUOTE]

Ja akurat urodziny ma w lato,ale z zimowego okresu lubię tylko święta. Wrecz przepadam! Duże dziecko ze mnie.

Zimna nie cierpię.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-11-05 o 18:34
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 18:12   #503
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
c
Madzia post na blogu - standardowo, powtórzę sie - super
Anetko Ty rownież
Czy Wy dziewczyny możecie kiedys złe wyglądać? Kompleksów nabawiacie
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43575363]Elegancko na blogu - jak zwykle zresztą [/QUOTE]

aaa dziękuję ślicznie

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 18:13   #504
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Włos się na głowie jeży...
A, że mąż dużo zarabia to co z tego... To dobrze, że udało się znaleźć zaradnego partnera, który potrafi zapewnić rodzinie byt, a nie jeszcze wytykać to komuś, bo kij ma dwa końce i czasem za dużą pensją idzie też ogrom czasu poświęcony na pracę, a nie na rodzinę itp. itd. ...
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43578432]Ale wredoty jedne
inni wydają na podróże a ja na ciuchy i tyle.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Przepraszam,ale nie wiem czy się śmiać czy płakać
JEDNO NIENAWIDZĘ !!! ZAGLĄDANIA DO CZYJEGOŚ PORTFELA.
Pati masz rację. Owszem mam zaradnego męża ale kosztem tego, że od pon do pt siedzę sama w domu, bo pracuje od rana do wieczora.
Stary 2013-11-05, 18:13   #505
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Prawda, trochę ćwiczeń przede mną Wczoraj po kilku próbach obwinięcia się było mi gorąco (te kocyki naprawdę grzeją ) i do oczu powpadały mi kłaczki

Od zeszłego roku biję się z myślami że nie potrzebuję Hunterów... Teraz się poddaję i grzecznie zapisuję na listę

Boskie są

W sumie cena nawet do przełknięcia ja za takie linie My płaciliśmy 2100 ale wylot był z Londynu i do tego przesiadka w Bombaju. Z czego lot Londyn-Bombaj to był raj: mnóstwo wolnych miejsc więc każdy mógł się wyłożyć (4 os). A za lot na Koh Samui płaciliśmy ok. 500 zł za osobę. W sumie najdroższy to ten lot, bo ceny na miejscu są po prostu śmieszne
Popytam jeszcze wieczorem męża bo ma zapisane jakieś linki z tanimi lotami
Ooo bardzo chętnie poproszę

Cytat:
To stwierdzenie działa na mnie jak płachta na byka. Nienawidzę takiego gadania- "Mam dzieci- muszę sobie od ust odjąć i im kupić"- kiedy wiem, że babka ma kasę ale zamiast się ogarnąć i wypięknić to będzie pluła jadem
Twój przykład jest dokonały- można schudnąć z 42 do 36? Można

Dziewczątka, ja mam dziś off-day, ale pod wpływem rozważań Kamy przypomniało mi się jak mój Tżciak będąc w Chinach (zrobili sobie super wycieczkę objazdową ze znajomymi) kupił zamiast wody... wódkę- bo była tańsza Szok nastąpił kiedy zanurzył stopy w tej "wodzie"

edit:
kurcze, już to chyba kiedyś pisałam- zaczynam się zapominać
Hahaha ja tego nie słyszałam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 18:14   #506
Eggnogg
Zakorzenienie

Czytam co Wy tu piszecie i przecieram oczy ze zdumienia
Albo nie trafilam na tak wrednych, wscibskich i bezczelnych ludzi, albo tego nie zauwazylam i zyje sobie w slodkiej nieswiadomosci Ach istnieje jeszcze wyjscie nr 3 - przyciagam same mile osoby

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 18:15   #507
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo.

Kasiula, święta (niestety) prawda.
Szkoda, że tak jest bo tyle lat "męczymy" się w szkołach, na kursach, studiach i tyle .... to nam daje, że mamy papiery zaspakajające naszą ambicję.
Stary 2013-11-05, 18:16   #508
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak jest. Każdą ładniejszą, zgrabniejszą, mądrzejszą, ubraną ładnie z gustem trzeba przecież w ziemię wbić i konkurencję zgładzić, bo nikt nie jest ładniejszy, zgrabniejszy, mądrzejszy od baboliMam w pracy trzy takie wiedźmy i wiecie co - nikt ich nie lubi A jak ofiara wchodzi do pokoju to jest mierzona wzrokiem z góry do dołu, z dołu do góry, a jak ofiara baboli wychodzi z pokoju to się zaczyna wiecie czego . Ludzie to czują i nikt nie chce tam iść.
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 18:16   #509
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Czytam co Wy tu piszecie i przecieram oczy ze zdumienia
Albo nie trafilam na tak wrednych, wscibskich i bezczelnych ludzi, albo tego nie zauwazylam i zyje sobie w slodkiej nieswiadomosci Ach istnieje jeszcze wyjscie nr 3 - przyciagam same mile osoby
Albo żyjesz w normalnym kraju.
Gdzie nawet klasa robotnicza dobrze żyje i nie ma takiej zawiści.
W Polsce bez perspektyw źle to wygląda.
Stary 2013-11-05, 18:17   #510
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43578432]Ale wredoty jedne
inni wydają na podróże a ja na ciuchy i tyle.[/QUOTE]

To prawda, albo jedni przepala.. Ale tego to już nikt nie wylicza..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości