|
|
#1681 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
całuje oliwkę i wspólczuje z powodu babci ![]() ![]() :przytu l:MARSI, kochana, trzymaj sie \, tulam mocno ![]() ![]() ![]() ![]() : przytul:Hej ILLUSION, fajno,ze jestes KIJA, jaki spich z panny Anny ![]() baju, baj |
|||||
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Debrah, współczuję bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tulam Cię, kochana.
|
||
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Marsi-bardzo mi przykro
Trzymaj się kochana.Lady-brawo za samodzielne zaśnięcie maluszka Fotka genialna ![]() Illusion-no w końcu się odezwałaś. Częściej prosimy ![]() Mój synek przespał mi w dzień 3 godziny(niestety rzadka przypadłość). Udało mi się zrobić obiad. Zrobić 3 prania. Ogarnąć chate Kija- a Ty grzeszysz pisząc do której śpisz Ty i Twoje dziecko Nie mów mi tego... Kobiecie która pobudki ma po 5 ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
bo Plus,T-Mobile,Play też nie działały ![]() Teraz mam z INM (Internet Na Mazurach)-bez limitów i jest super. A koszt 34 zł bodajże. Umowa na 2 lata.
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Black, pytanie do Ciebie bo widze na blogu, że masz ten lakier patyczkowy z sally, myślałam o nim ale w innym kolorze, jak ze zmywaniem go? bardzo ciężko???
I drugie pytanie używałaś takich kuleczek jak kawior na paznokcie może? bo ciekawi mnie to ale nie wiem czy to proste w "aplikacji" i jak ze zmyciem/ sciągnięcem tego potem z góry tenkju :P
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, od godziny chyba 10/10.30, leje NON STOP, bez żadnej przerwy. Albo nadupcza tak, że ino szum słychać, albo tak sobie ciuka lekko. Ale ciągle
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, a to przypadkiem nie On chcial podawac na noc butli co by go naumiec ze mozna jesc co innego niz UU?
|
|
|
|
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-11-05 o 18:19 |
||
|
|
|
#1692 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
Co do telewizji, my w ogole nie mamy. Tzn telewizor jest ale kanalu zadnego :P:P Jak juz to ogladamy tv w necie polecam(tu nastapi lokowanie produktu ) weeb.tv. Zazwyczaj seriale moje i kaczuchy Tosi na youtube.Hejo hejo, jestem wyjeebaana z mocy, wstawanie o 4 rano jest koszmarne! Pochwale sie- dzis sprzedalam ciuszki po malej za stowke
|
|
#1693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zmywa się go tak samo, jak lakiery gęsto brokatowe - czyli trzeba troszkę się namachać wacikiem, no ale generalnie nie zajmuje to bardzo dużo czasu, jak masz dobry zmywacz (z acetonem, polecam zielony firmy Isana z Ross). Sally jest drogi, ale takie same lakiery ma Golden Rose, od nich też mam, nie różni się jakością, a kosztuje 13zł. 2. Mam kawior w domu, ale nigdy nie używałam, nie przemawia do mnie. |
||
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Wyłączyli nam teraz prąd na jakieś 10 minut. Ja byłam w pokoju, a Pola w salonie. No i idę do niej, ciemno jak w dupie u Murzyna na wyspie Alladyna, i nie wiem, w którym miejscu dokładnie młoda jest. To idę na czworaka i ją wołam. A ona mnie usłyszała i mimo że nie widziała przecież, to normalnie przypełzła prosto do mnie! I jeszcze się śmiała
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Marsii, bardzo mi przykro!! tule mocno!
Ja w nocy wylądowałam na IP. Nie sądziłam że oko tak może boleć, nawet po 2ch operacjach mnie tak nie bolało... ale mądra Kasia chciala wytrwać do rana... ale jak Amelka się obudziła w nocy i nie mogłam znaleźć smoczka, ba, otworzyć oczu... to się załamałam.. jakoś dałam rade wybrac numer do tesciowej i przyjechali.. pojechalam z tesciem na ip .. oko podrapane, bedzie się wolno goić, dostałam maść.. a dziś.. zadzwoniłam po teściową i od 13 do 17 siedziała i się zajmowała Amelką, ja jak czlowiek się wykąpałam i poszłam spać, nie dałąm rady... w sumie dobrze ze znam przyciski na klawitce na pamięć, bo cięzko byłoby mi pisać. . . Mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej.. bo wykituję Dziś wyglądam jak Gołota po walce;> Brawa dla moich tesciów za pomoc ![]() ![]() Acha bym zapomniala, zamówiłam sobie szczotkę, tangle teezer, juz dawno miałam to zrobić, ale zawsze zapominałam, no ale ok, dziś przyszła, od wczoraj się nie czesałam;> a ze mam dlugie włosy to jeden wielki kołtun się zrobił;] laski... no nie wierzyłam, ze ta szczotka da radę!!!!!! jest cudowwwwwwwwna!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! <3<3 2 min i wlosy rozczesane, nawet nie szarpałam nic a nic ..
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-11-05 o 19:00 |
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki, czy któraś używa pampersów BD 4? Mam do opylenia jedną paczkę, chyba 63 pampki.
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
o ja Cie!!!!!
dziec mi zasnal ![]() jak na nocke to super ale watpie w to bo od 13.30 nie spal wiec pewnie to bedzie drzemka a spac pojdziemy w takim razie o 28 ![]() kazalam polozyc sie malzowi obok mlodego bo zasnal u nas na lozku wiec moze niedlugo sie obudzi bo juz slysze niebiańskie odglosy chrapańska
|
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
deli - ta szczotka naprawde dziala? myslalam ze to sciema
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- onaella - dzięki ile takie cudo kosztuje?
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja rzadko sie czesze:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
też myślałam że to ściema., aż do dziś.
|
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
gdzie i ile?
![]() powiem Ci, ze to Ty mnie do tych plastrow silikonowych namowilas i tyak, moja blizna nadal jest brzydka, ale juz latwiej mi sie goli ;P bo wczesniej byla tak wypukla ze juz mialam jej dosc, myslalam ze sobie ja odetne maszynka przypadkiem .. niewspominajac ze odznaczala sie na majtkach od bikini A teraz nieznacznie, ale sie zmniejszyla.Uzywasz ich nadal? i czy po dluzszym czasie dalej sa jakies efekty? zastanawiam sie na ile ona da rade z takim bliznowcem
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co teraz ost nie uzywam ich, zapominam...;/ ale jz tez jest mniej wypukła i ogólnie lepiej się goi, ale wyglądu zadawalającego to to nie ma jeszcze.. moze juz jutro zaczne to przyklejać znowu, bo jeszcze mam na 2msc. Później będe kupowac sztuki.
|
|
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
A ile dni nosisz jeden plaster? Ja myslalam zeby dwa dni nosic - bo tne ba biezaco i mi sie codziennie nie chce
ale czasem z tych dwóch dni robi sie 3. Teraz mi zostaly cale 3 plastry i zastanawiam sie czy nie zmieniac codziennie.I tak mysle, ze moze kiedys to laserem "Zrobie", bo pewnie do konca nie da sie tego usunac - mowiac do konca mysle np. o bliznie ktora pokazywala marsi - marzenie Szkoda, ze ja od poczatku nie naklejalam plastrow - ale wszyscy mi mowili ze mam taka ladna blizne i sladu nie bedzie, a mama mnie straszyla zebym niczym nie smarowala bo sobie spapram no i niepotrzebnie jej posluchalam.
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spojrzałam na all i taki o znalazłam ![]() http://allegro.pl/octonauts-basen-na...686998641.html piłek na all jest dużo. Generalnie to trzeba poszukać w sklepach dziecięcych, najlepiej pod hasłem "suchy basen". A cena to myślę, że tak do 50 zł. |
|
|
|
|
#1709 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a ja zawsze myślałam, że ta tangle teezer to ściema ![]() ale super! już chciałam pytać gdzie i za ile, ale doczytałam ![]() chyba zakupię;p
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem głupia, dzisiaj zapomniałam o obiadku Borysa przez to całe przesuwanie drzemek ;| nie wiedziałam czemu po drzemce płacze, a ja durna mu obiadu nie dałam (najpierw dostaje zupke a 2 godziny pozniej drugie danie) i dlatego godzine szybciej dossał się do mleka i dopeiro wtedy mi coś zaświtało jak zobaczyłam słoiczek w kuchni, który wczesniej przygotowałam. Na dodatek byłam zmuszona godzinę później go usypiac przez to, że bylismy w gosciach i juz takiej histerii biedny dostał przez ten cały popieprzony dzien, ktory mu poprzestawiałam, ze az sie poplakałam razem z nim,, takie to niepotrzebne było. Nigdy wiecej nie bede zostawac po czasie kapieli, tym bardziej ze mi to do szczescie potrzebne nie bylo a szkoda jego nerwow.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-11-05 o 19:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

zajelo nam to godzine!!!!! ale usnal!!!!!!!!!!!! jestem tak mega z nas dumna ze szok!!!!!!!! a najbardziej z babelka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! moj Pietraszko, ktory jest takim mega ciezkim spaniowym przypadkiem, sam zasnal w lozeczku!!!!!

:przytu l:
cisza taka, patrzę a ona dziubdzia radośnie w rozlanej herbacie.....

bo Plus,T-Mobile,Play też nie działały 

laboga: co my bez cyca zrobimy

A teraz nieznacznie, ale sie zmniejszyla.