|
|
#1501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
a potem na PayPal się rejestrujesz i podajesz nr karty, potem robisz przelew na 5 zł bodajże i jak Ci przyjdzie wyciąg z konta to tam są 4 cyfry które trzeba podać zeby zaakceptowali kartę. POtem te 5 zł oddają. A zakupy robisz jak na Allegro tylko właśnie można zapłacić przez PayPal
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko podłącza nam Internet to pokaże napewno.
W weekend mieliśmy imprezę przebierana więc pochwalimy się naszymi przebraniami
|
|
|
|
#1503 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
foch! ![]() Cytat:
![]() Ja mam zeszyt na półce do którego wpisuje co się kończy. Ale my mamy komórkę na pietrze,obok mieszkania i tam zawsze mamy (prawie) wszystkiego druga sztukę. Ale lista zawsze się sprawdza. Cytat:
myślałaś że na biało nie zauważę? ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#1504 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie"opłaca się" oznacza tyle co tańsze lub równie tanie co Dady Cytat:
Laurko, coś w tym jest! Co prawda Ola przesypia noce bezproblemowo, ale kiedy zasypia na moim łóżku, a ja ją przenoszę do łożeczka,to prędzej czy później się przbudza, a wtedy wstaje i od razu się rozgląda i mnie wola. Taka zdezorientowana się wydaje, wtedy bez słowa ją biorę, kładę koło siebie i ona nie zasypia momentalnie to leży po cichutku aż ja zasypiam i nie wiem jak długo ona tak nie śpi. Cytat:
neti neti, kurka wracaj do nas. Strasznie mi przykro, że znowu macie problemy z qpką Cytat:
Cytat:
no to teraz nadstawiaj Cytat:
zawsze jak w rossie jestem to kupię kilka pudełek mleka, jakąś kaszke wypatrzę, pampersy tylko jak są w promo to ofkors większą ilość i jakoś zapasy same mi się robią Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#1505 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny wiek! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Przeczytałam cały dzień. Dziękuje za wszystkie ząbkowe gratulacje i "a nie mówiłam" w sprawie laryngologa ![]() Blanka ma dzisiaj za sobą ciężki dzień. Śpi już biedna ale jakoś niespokojnie. ![]() Dziewczyny czy używacie jeszcze leżaczków? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||
|
|
|
#1506 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nauczyciele po wypłacie ![]() a policzek do policzka muszę kiedyś spróbować, chociaż u nas Kubuś póki co lubi jazdę samochodem, raz tylko musieliśmy się zatrzymywać na karmienie, tzn bardziej na uspokojenie, bo jak wracaliśmy od moich rodziców to wstąpiliśmy do teściów i teściowa mu zabrała zabawkę i on się tym trochę zdenerwował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chociaż w sumie zaciąga trochę pedofilią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nasz leżaczek ostatnimi czasy służył nam jako krzesełko do karmienia a z racji tego, że mamy piękne nowe krzesełko to leżaczek został u moich rodziców ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- dzisiaj sama Kubusia kąpałam, chciałam tak jak wczoraj wykąpać go na brzuchu ale odstawił taką histerię, że aż się zachłysnął wodą długo go nie mogłam uspokoić, teraz śpi, Bidulinek mój maleńki
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, przekichane te delegacje, powiem tak- jak jeszcze nie było Amelki, to jakoś dawałam radę, ale teraz jest o wiele ciężej i tu nie chodzi o to, że nie daje rady z Amelką itd.. sam fakt, ze nie spędza z nią tyle czasu ;( ale jak skończy studia to może już nie będzie delegacji
Amelka wsadzila mi palca/paznokcia w oko... boli choernie, oko czerwone w sumie ledwo pisze... nie mam zadnych kropelekkkk ;(((((
|
|
#1509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobry wieczór A gdzie Insolito? Mam nadzieję, że Piotruś już wyzdrowiał ![]() Fewciu super, że wszystko w porządku u laryngologa Onaella witaj Hje sto lat dla Poli Nawijko u nas zawsze takie histerie także wiem co czujesz z tym, że na szczęście nasza pani rehabilitantka ma podejście od dzieci, tylko Ewa taki mały strachuś i nerwus Lady moja też w chuście dziczy jak widzi, że biorę chustę to choćby nie wiem jaka histeria była to jej mija od razu. A jak wiążę to patrzy na mnie taka szczęśliwa i mnie rozprasza przez to i muszę poprawiać bo za słabo dociągam ![]() Laurko dużo racji z tym usypianiem w łóżeczku i potem z przenoszeniem w inne miejsce, ale u nas nie ma na to szans. Ewa sama nie zaśnie i koniec. No i nie podoba mi się metoda, żeby płaczące dziecko zostawić samo. Już nie mówiąc o tym, że Ewa jak wpadnie w histeryczny ciąg to nigdy nie uśnie, nie ma u niej ani czegoś takiego, że płacz jej się znudzi, ani, że się zmęczy i uśnie. No i jest w tej książce cos co mi się nie podoba, niby jak dziecko może samo sprawić, że wymiotuje? Po to, żeby uwagę na siebie zwrócić? Widocznie wymiotuje ze stresu, że płacze czy się czegoś boi, także to mi się bardzo nie spodobało Zresztą ja pamiętam jak byłam mała i kiedyś się obudziłam w nocy chora z wysoką gorączką, majakami i nie bardzo wiedziałam co się dzieje. Potem przez jakiś czas, każdego wieczoru pytałam Mamę czy jak będę się źle czuła to mogę ją obudzić i zawsze słyszałam, żeby w razie czego wołać i ona od razu przyjdzie. Mi się wtedy spokojniej zasypiało, jak wiedziałam, że Mama może do mnie w każdej chwili zajrzeć. |
|
|
|
|
#1510 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
współczuję wyjazdu Męża ![]() u nas też ![]() ![]() Cytat:
![]() zaraz nadrabiam dalej bo moje Dziecko coś zasnąć nie może:/
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Daria śpi. Ja się idę wykąpać i biorę się za nadrabianie. Cały dzień mnie nie było więc nazbierało się tego. Daria tak marudna że nie mam na NIC czasu. Gorączki nie ma ale ma katar, kaszel i kicha. Bidulka moja. Ostatnie nocki są masakryczne. Płacze strasznie, nie chce sama spać....Aż się boję co dziś będzie. Idę. A zaraz będę nadrabiać.
|
#1512 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szacun za nadrobienie wątków ![]() ![]() Cytat:
Jak urządzanie idzie ?? Ile metrów ? Pokoi ?? ![]() ![]() Cytat:
![]() dla TżtaCytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
Zdrówka dla Darii ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- A Illusion dalej się nie odzywała ![]() Mam nadzieję, że u nich wszystko w porządku ![]()
|
|||||
|
|
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przerywacie zajecia i uspokajasz ja czy jak to wyglada? Co do samodzielnego usypiania i placzu - u nas identiko ![]() Zapomnialabym: dla fewci panikary
|
||
|
|
|
#1514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Laurko, pytałaś o Leosia
na razie jest bez zmian, ciągle robią się nowe pęcherzyki, ale nie dużo, może jeden na tydzień albo rzadziej; jedne goją się lepiej, inne gorzej (szczególnie na stópkach), no i zostają po nich blizny z taką białą kaszką (całe dłonie ma takie, niefajnie to wygląda ), które już raczej nie znikną; ale poza tym jest pogodny, ruchliwy, rośnie jak na drożdżach; będzie dobrzeCytat:
![]() i brawa dla Wiktorka za osiągnięcia ![]() jak zwykle spojrzeniem powala własnie czekam, aż nam huśtawki do sklepu dowiozą i też chcę kupić Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z przytupem ![]()
|
|
#1515 |
|
Zadomowienie
|
Szklanka, jak miło, że pytasz
Tak, Piotruś już zdrów Ja w czwartek wstałam z temp 39 i zastawiałam się czy do lekarza iść, ale załatwiałam urzędowe sprawy i nie było czasu O 16 miałam już gorączkę 41,5 st wiec pędem do doktora, bo długi weekend się zaczynał. Po badaniu krwi i moczy okazało się, że miałam zapalenia układu moczowego, dostałam antybiotyk ( bezpieczny przy kp) i już jest ok Później cału świąteczny weekend u rodziców spędziliśmy i nie było ka się odezwać
|
#1516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe kiedy Hania jej coś ciekawego odpowie na to i nawet miałabym dla niej propozycję, ale niecenzuralną ![]() Cytat:
pisałam jej dzisiaj PW, może się odezwie
|
|
#1517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli gorączka minęła, to oby teraz już poszło z górki ![]() Cytat:
![]() Illusion pisała, że ma ten zapierdziel w pracy, a weekendy pewnie chce na maxa poświęcić Igusiowi i tż. Przynajmniej taką mam nadzieję
|
||
|
|
|
#1518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dobrze ze wszytsko juz w porzadku
|
|
#1519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale w środę mamy w sprawie naszych histerii neurologa bo to ponoć nie jest normalne
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to teraz proszę być na bieżąco ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Uwaga, rzucam sucharem: Rozmawiają ze sobą dwa plemniki, jeden mówi do drugiego: - To co, stary, jutro spotykamy się na fejsie?
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że z Piotrusiem już dobrze A Ty bidulko też się wymęczyłaś. Masakra z taką gorączką
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że co nienormalne? że się boi i płacze?
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
laskiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ale numer!!!!! dzisiaj z malzem postanowilismy babla uspac w lozeczku
zajelo nam to godzine!!!!! ale usnal!!!!!!!!!!!! jestem tak mega z nas dumna ze szok!!!!!!!! a najbardziej z babelka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! moj Pietraszko, ktory jest takim mega ciezkim spaniowym przypadkiem, sam zasnal w lozeczku!!!!!tzn sam to duzo powiedzianie malz zaczal usypianie od wlozenia babla do lozeczka i spiewania kolysanek, skonczylo sie histeria nie wytrzymalam i wparowalam do pokoju (M.w glowie kielkowala mysl, zeby Pietraszko sie wyplakal!!!!!! jak widzialam, ze nie ma juz sily to polozylam na pleckach, masowalam brzusia, szuszalam, no i najwazmiejsze - nie dawalam mu sie przekrecic na brzuszek. jak pozwolilam dwa razy - od razu sie wybudzal, raczkowal, wstawal i od razu ryk. i - co najsmieszniejsze - Pietraszko jak wiecie jest bezsmocznkowy. zasnal ze smokiem! ale w raczce sorki laski ale podjarana jestem idziemy z malzem swietowac
|
#1524 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady - super
gratulacje i podziwiam za wytrwalosc. Ja mialam dzisiaj usypiac bez smoczka, ale odpuscilam... szkoda mi bylo wieczoru
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!! u Nas dziś nocka niesamowita !!!!
mała spała do 8:30( z dwoma pobudkami na jedzenie) o 5 troche nie spała ale pokręciła się i zasnęła, normalnie byłam w mega szoku.Dziś tż miała wolne wziął Hanie na spacer ja poszłam do galeri trochę się zrelaksować W Lidlu kupiłam dwie paczki pampersów wzięliśmy rozmiar 5 bo nie było 4+ jakich używamy. Ktoś już używa rozmiaru 5??? Aga mam nadzieję, że z Zuzką lepiej ![]() Misia Haniulka też niech zdrowieje !!!! ![]() Fewciu Gratulacje za ząbka ! teraz to już chyba serio zostałyśmy ostatnie z Marsi??? ?Yellow no ja właśnie chciałam żeby siedzisko było przodem do mnie, jeszcze coś mi sie nie podobało ale nie pamiętam ![]() Pstryczku Nie nie ta z długimi czarnymi :P inna tylko no wpadka w ogóle hah biedna mama tż póki co wszystkie jej dzieci zaliczyły wpadkę ale to chyba rodzinne bo oni z teściem też zaliczyli wpadkę z moim tżtem ![]() Onaella Witaj ! opowiadaj !Hope tż mam tą huśtawkę i wszystko było super dopóki hania nie zaczęła w niej WSTAWAĆ teraz musze mieć ją w niej na oku ![]() pozdr dla tatyHope ![]() ![]() ![]() Hje U nas jak miałam mleko 800 to było jedno co 5 dni a teraz jak mam 600 to jedno co 4 dni tylko Hania duzo pije jeszcze a Pola chyba mało nie?Lady moja Hania szaleje w nosidle sprężynuje rączki wyjmuje odgina się, i cieszy przy tym ![]() Szklanko kciuki za neurologa !!
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i gratuluję sukcesu
|
|
#1527 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
byłam z Hanią u lekarza, na szczęście osłuchowo czystko, jedynie ma troche węzły powiększone. także się cieszę
![]() Hania usnęła sama w łóżeczku ![]() hje dla Poli za 10 miesięcy Cytat:
Hania się boi huśtać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co wpadkowej rodziny TŻ, to jego mama rzeczywiście biedna, bo chyba kilka córek jeszcze ma, więc.....
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Lady jak ja bym sie wtarabaniła do łóżęczka to by ten dół odpadł i wylądowałybyśmy na ziemi
![]() ![]() ![]() a gdzie Marta??? bo mi sie przypomniało, że ona też leżała w łóżeczku
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spańsko.My używamy, ale dopiero od soboty. To 800 g starcza na 2-3 tygodnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
" Dziękuję 

szybko pokazuj swoje Słoneczko kochane!!!!!

jak sobie pomyślę, że zaraz zim to mnie ch*j strzela
za zębiszcza
tylko jak go nagrać próbuję to się zawstydza i nieruchomieje 

zawsze jak w rossie jestem to kupię kilka pudełek mleka, jakąś kaszke wypatrzę, pampersy tylko jak są w promo to ofkors większą ilość i jakoś zapasy same mi się robią
No i nie wiem, czy kupić 6, czy one jednak mogą być dużo za duże i poczekać? 

mała spała do 8:30( z dwoma pobudkami na jedzenie) o 5 troche nie spała ale pokręciła się i zasnęła, normalnie byłam w mega szoku.